logo

Dezbaterea e necesară…, imperios necesară!

Aceasta este partea [part not set] din totalul de 5 articole ale seriei Neconformarea medicală
5
(1)

Fără a discuta despre diverse conspiraţii, fără patos şi părtinire, se impune ridicarea unei probleme esenţiale a unei societăţii umane, zisă democratică. Dezbaterea este esenţa democraţiei. Simplele afirmaţii şi declaraţii, fie ele lansate de la orice tribună oficială sau oficioasă nu pot avea valoare de adevăr absolut în lipsa dezbaterii. Şi pentru că, aşa cum spune medicul intervievat, media oficială nu-şi face treaba, se cere o contribuţie care să ofere spaţiu de existenţă pentru opiniile alternative.

De aceea, azi, o preluare de pe „Pandemită”:

Păi, în două cuvinte ar fi aşa: s-a reacţionat la ordin. Eu (…) combat vehement această mascaradă care se întâmplă şi care n-are nici o legătură cu medicina. Aceste elemente se constituie ca într-un film cu o psihoză în masă. Ea este întreţinută şi amplificată cu bună ştiinţă de mass media. Vă daţi seama? Noi am avut o STARE DE URGENŢĂ în România, fără ca epidemia să fi fost declarată printr-un act oficial. Aşa ceva este…

Nu putem contesta faptul că există acest virus. Şi aici e o discuţie întreagă, de ce există? (…) S-au descoperit patru secvenţe proteice identice cu cele de la HIV. Ori probabilitatea să se producă patru mutaţii în aceeaşi direcţie, către o similitudine cu un frate virus este de unu la nu ştiu câte miliarde… Ceea ce ar sugera o mână criminală în modificarea acestui virus pentru a putea fi compatibil cu atacarea celulei umane.

Eu consider vaccinurile ca fiind ceva benefic! Că au salvat milioane de vieţi în istorie. DAR CÂTEVA! (…) dar nu o să avem vaccin niciodată la asta! (…) când ştii foarte bine că la HIV nu ai găsit, la SARS nu ai găsit, şi ăsta e la fel! Are aceleaşi particularităţi. Cum să spui tu că într-un an de zile, sau în şase luni, vei avea vaccin, cum să spui aşa ceva?

… da, este posibil să pretindă că au vaccin, şi să-l şi impună… este posibil şi asta.

Dacă au încredere (oamenii) în ceea ce le spunem noi, dacă ei constată că noi nu minţim, atunci, la aflarea veştii că videoclipul a fost dat jos de pe vreun site, să-l pună încă în cincizeci de exemplare, sub diverse denumiri, e singura posibilitate a noastră de a lupta împotriva cenzurii. Ne taie un videoclip, punem încă o sută.

N-am să mai insist. Urmărirea interviului este necesară pentru cei ce consideră că dezbaterea oricărei probleme este obligatorie în societate…

Completare ulterioară:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 1 :: Media evaluării: 5

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Deplasare în serie ::

2 thoughts on “Dezbaterea e necesară…, imperios necesară!

  1. raluca 17 octombrie 2020 at 19:44

    Excelent material!

    • UnCheș 18 octombrie 2020 at 15:30

      Mulțumesc pentru apreciere…

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.