Ce mai spune/face David Icke?

5
(2)

Cu ceva ani în urmă, am cumpărat și eu vreo două cărți ale lui David Icke. Recunosc că la acel moment m-a fascinat. Ulterior, luat de valuri nu i-am mai dat atenție și nu l-am mai urmărit. Iată că am primit recent niște link-uri către un interviu pe care l-a acordat online la Secret Culture TV. Consider util de văzut până la sfârșit acest interviu. Mai jos voi face o adaptare a traducerii celor expuse în interviu, datorită riscului de dispariție a acestora, ca urmare a cenzurii…

Din păcate, n-am găsit sursa video decât în cadrul rețelei Facebook, așa încât pun aici doar link-urile către cele două părți ale materialului video.

Desigur că pentru cei ce nu-i cunosc cărțile, Davis Icke poate părea șocant. Sigur că e prezentat ca fiind un susținător al teoriilor conspirațiilor. Dar, dacă ne rezumăm doar la ce spune, ignorându-i renumele, încercând să vedem doar dacă pot sta în picioare afirmațiile sale, sau doar ca exercițiu de imaginație pentru o minte deschisă, și tot merită să luăm cunoștință măcar despre ideile sale. E vorba despre conspirații sau despre cunoștințe?

Așadar, ce ne spune omu’ ăsta?

Titluri pe pagină

Cine și ce controlează lumea cu adevărat?

Socrate spunea că „Înțelepciunea constă în a realiza cât de puțin știi.”

Când te uiți în jur cu proprii ochi, poți afirma că vezi totul? Ei bine, nu! Ceea ce vezi este doar ceea ce reflectă o bandă de frecvență care e atât de mică, încât devine ridicolă. Spectrul electromagnetic e în jur de 0,005% din ceea ce există în Univers ca materie, energie, etc. Lumina vizibilă, singura bandă de frecvență vizibilă nouă, realitatea vizibilă e o mică parte din acel 0,005%.

Religiile afirmă că tot ce trebuie să știi se află între coperțile unei singure cărți. E vorba de „miopie”. E ridicol!

Acest Cult global ce manipulează evenimentele din lume (inclusiv farsa cu acest virus) vrea să ne concentrăm atenția doar asupra acestei minuscule benzi de frecvență și să nu mai percepem nimic dincolo de ea.

Fundamentul controlului uman constă în controlul percepției, pentru că aceasta duce la comportament. Stadionul în care e jucat controlul uman este percepția. Dacă poți controla percepția, controlezi comportamentul. De aceea constatăm toată această cenzură, pentru ca ei să controleze percepția prin intermediul informațiilor distribuite. Trebuie să blocheze orice altă opinie diferită de ceea ce vor ei să distribuie.

Controlul uman ← Controlul percepției ← Controlul informației

Fiecare om e, prin natura adevăratului „eu”, un punct de atenție într-un flux infinit de conștiință, putându-și extinde starea de conștientizare în banda conștiinței, cu posibilitatea de a obține acces la cunoștințele indisponibile în lumea celor cinci simțuri și în lumea luminii vizibile. Dacă faci asta, percepțiile tale vin din niveluri de conștiință și conștientizare de dincolo de „miopia” celor cinci simțuri în care acest Cult vrea să ne încuie și să ne înrobească percepțiile.

Când vorbim despre „Trezire”, vorbim despre ieșirea din aceste programări ale minții la care oamenii sunt supuși de-a lungul vieții, din leagăn la mormânt, tinzând să devenim ceea ce suntem cu adevărat: un punct de atenție unic în cadrul unui flux infinit de conștiință. Și la acel nivel infinit, suntem cu toții una.

Sistematic, acest Cult ne-a manipulat să ne auto-identificăm cu etichete. Ne auto-identificăm cu sexul nostru, cu rasa noastră, cu religia noastră, cu sexualitatea noastră.

(re)flexii

Pe principiul „împarte și stăpânește”, au creat cât mai multe criterii pe baza cărora oamenii să fie divizați în cât mai multe categorii, grupuri – eventual (și de dorit, nu-i așa?), antagonice

„Trezirea” ar însemna să oprim acest proces de subdivizare continuă, evitând drumul către etichetări tot mai mici de identitate de sine, ceea ce ar conduce la anularea etichetelor și la înțelegerea faptului că acest proces de divizare face parte dintr-o serie de experimente. Etichetele nu ne spun ceea ce suntem. Nu ești Bill de la bucătărie, sau Ethel casiera… Asta e doar o experiență. Nu suntem negri sau albi, sau evrei sau musulmani. Este doar o experiență. Scurtă. Ceea ce suntem noi este Conștiința care are acea experiență.

Întreaga fundație a controlului uman constă în a-i determina pe oameni să se auto-identifice cu tranzițiile scurte, cu experiențele pe care le etichetăm, cu „sinele fantomă”. Suntem atât de concentrați pe lumea celor cinci simțuri, încât nu suntem influențați de sinele adevărat, cel ce e la fel de infinit pe cât vrei să-l faci, funcție de cât de mult vrei să-ți deschizi mintea spre infinitul posibilității, al cunoașterii și al înțelegerii și înțelepciunii, conștientizând că nu există nci o limită în afara celor pe care ni le auto-impunem.

Când spargi aceste bule de falsă identitate de sine și începi să-ți extinzi conștiința, dintr-o dată, vezi lumea într-un mod foarte diferit. Da, ești în lume în sensul în care o experimentezi direct, dar nu aparții lumii la modul în care percepi evenimentele. Și pe măsură ce-ți extinzi Conștiința, nu mai vezi doar puncte, evenimente și situații aleatorii, ci imaginea arată complet diferit de pixeli și începi să vezi că ceea ce ai crezut că a fost doar o serie de întâmplări și evenimente aleatorii sunt, de fapt, părți ale unei rețele, un flux bine interconectat. Toate aceste lucruri ce se petrec în lume din punct de vedere conspiraționist sunt de fapt o conspirație. Sunt măști diferite pe aceeași față, sub-configurații ale Marii Conspirații.

Revoluția nu e una a luptei, nici măcar nu e una de protest. E o revoluție a Conștiinței, a re-auto-identificării cu adevăratul Eu, o conștiință având experiențe. Retragerea din identificarea de sine prin „ochiul fals”, care e doar o serie de experiențe a ceea ce credem că suntem.

Actuala criză sanitară

Ce este viața? E alegere și consecință, alegere și consecință, alegere și consecință… Faci alegeri ce au consecințe care duc la alte alegeri, ce duc la alte consecințe. Pe baza alegerilor noastre, suportăm consecințele, fie ele bune sau rele.

Dacă analizezi ce e libertatea, vezi că e capacitatea de a face alegeri. Cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât ești mai liber. Mai puține opțiuni înseamnă mai puțină libertate.

Suntem într-un moment în care alegerile noastre vor afecta fundamental încotro ne îndreptăm, cum va fi viața noastră, a copiilor noștri și a nepoților. Suntem la o răscruce. Dacă menținem cursul vom trăi într-o atât de extremă tiranie, încât dacă am numi-o fascism am putea fi dați în judecată pentru defăimarea acestui termen. Dar, dacă mergem pe alt drum ( a se vedea cartea „The Answer”), am putea dezlega această problemă imediat. E vorba de alegere…

Oamenii cred că atunci când vrei să schimbi ceva, trebuie să te lupți cu acel ceva, Ei bine, dacă faci asta, devii una cu acel ceva cu care te lupți. Vedem asta cu ura grupurilor anti-ură (vezi «The „Anti-Hate” Group That Is a Hate Group»). Ei nu sunt pro-iubire, ci anti-ură, care nu e decât o altă formă de ură.

Modalitatea de transformare a societății umane, chiar și de la nivelul extrem la acre am ajuns acum, în aceste săptămâni, înseamnă pur și simplu să nu mai cooperezi la propria noastră înrobire. Asta e alegerea. Și când se face această alegere, GAME OVER! Nu mai e nevoie de nimic altceva. Pentru că, dacă te uiți, și din nou ne-ntoarcem la percepție și la manipularea percepției de frică, dacă te uiți la modul în care puțini oameni controlează societatea umană, vezi că pur și simplu e vorba de o piramidă bazată pe impunere și supunere. Asta-i totul! Când spargi această relație, e atât de simplu…

Oamenii spun că geniul înseamnă să înțelegi complexitatea… Nu e așa! Genial este să vezi simplitatea ascunsă de complexitate. Atunci când descompunem lucrurile, avem această piramidă, iar în vârful ei avem câțiva oameni (ceea ce Icke numește „Cultul”), care cooperează în umbră. Ei își impun agenda următorului nivel al piramidei. Și următoarele nivele ale piramidei, foarte puține, cele din partea superioară, vor conștientiza că există un „Cult” ce operează din umbră, ce avansează o agendă globală. Dar imediat ce cobori în piramidă, te afli la niveluri ierarhice care nu știu asta. Ele doar se supun la ceea ce li se impune. Deci, ai nucleul „Cultului”, cei ce impun agenda lor următorului nivel, care se conformează și o impun la rândul lor nivelului următor. Și așa funcționează piramida ierarhică a societății umane la nivel global. E vorba de IMPUNERE și SUPUNERE…, impunerea făcându-se de sus în jos, până la nivelul marii mase de oameni, societatea umană.

Structura ierarhică piramidală a puterii în lume

Acum, dacă în acest moment ne supunem nivelului ierarhiei care ne impune ceea ce se întâmplă acum, povestea cu măștile, cu „distanțarea socială” și blocajele, atunci ceea ce facem este să completăm un circuit, circuitul dinte umanitate și cei puțini din vârful piramidei, un circuit de impunere și supunere care le-a permis celor puțini din umbră să-și impună voința asupra întregii populații umane.

calea de spargere a circuitului este ca umanitatea să înceteze să se mai supună și să mai joace rolul fundamental pe care îl are în manifestarea propriei înrobiri. Pentru că, de fapt, acest „Cult” nu are putere. Deloc. Puterea pe care o are este cea pe care i-o dăm, supunându-ne impunerilor sale. Odată ce spunem că „Nu mai facem asta.”, ei nu mai au putere. Un exemplu: Anglia…., căldură…, mii de oameni au ieșit la plajă și nu au fost deloc „distanțări sociale”. Nu era loc. Autoritățile au descris situația ca incident major. „Declarăm un incident major! Oamenii nu se distanțează social!” OK, deci anunțați un incident major… Deci ai mii de oameni pe plajă, ce nu cooperează cu tine… Deci, ce vei face? „Ei bine, nimic nu putem face, sunt mii și nu cooperează…” Exact! Despre asta e vorba! Este un lucru simplu. NU! Nu este nevoie să te enervezi… nu e nevoie de proteste…, nici de dărâmat statui. Doar spune NU!

Vei face asta! Am hotărât, asta se va întâmpla! Toată lumea să poarte măști!” – NU.
Toată lumea, distanța socială!” – NU.
Toată lumea să stea în casă!” – NU.
Și nu o pot aplica cu forța… Puterea lor crește doar pe măsură ce renunțăm la propria putere!

Unde duc toate măsurile astea? Ce urmează?

Modificarea comportamentului… Despre asta e vorba. Guvernul britanic are o companie privată ce funcționează în interiorul cabinetului, care e practic Downing Street Whitehall, numită „Echipa de perspective comportamentale” (The Behavioural Insights Team). Operează, și se laudă cu asta, în întreaga lume, operează și sfătuiește orașele americane privitor la modificări de comportament. Această echipă de perspective comportamentale conduce toate astea, conduce măștile, distanțarea socială. Era un fost profesor ce a împins această agendă a obligativității măștilor de-a lungul săptămânilor de dinaintea introducerii obligativității purtării lor. Și era vorba de un profesor de… psihologie!

Simbolismul e extrem de puternic pentru că e limbajul subconștientului. De aceea avem atât de multe vise simbolice. Dacă te uiți la simbolismul Măștii… Când cineva simbolizează într-o imagine pe cineva redus la tăcere, cum o face? Îi acoperă gura. Ăsta e simbolismul subjugării. Asta reprezintă măștile.

Mai există și un alt nivel, mai profund în acest sens. Pentru înțelegerea evenimentelor zilnice și a succesiunii lor, trebuie să înțelegem unde trebuie să ne ducă, deoarece, odată ce știi unde conduc, evenimentele zilnice au brusc un nou înțeles. Nu mai sunt întâmplătoare. Puteți vedea că ele fac parte dintr-o secvență ce duce spre unde vor să ne ducă. Este ceea ce numesc „află rezultatul și vei vedea călătoria”. Deci, rezultatul pe care-l vor… – pentru că toate se leagă între ele până la urmă… – este o umanitate cu minte de stup (hive mind). Despre asta vorbesc oameni ca Ray Kurzweil, CEO-ul și futuristul Google, ce descrie legătura viitoare a creierului uman cu inteligența Artificială (AI)… și oameni ca Elon Musk…, una din cele mai mari fraude din Silicon Valley… Facilitează acest lucru prin Neuralink, etc. Și ideea este – iar Kurzveil e foarte deschis în acest sens, deoarece încearcă să-l ridice pe vânzări, că ne va face zei, că această conectare cu AI-ul va duce în cele din urmă la o anume situație. Exact asta e ceea ce spune el. Mintea umană și gândirea umană, așa cum o știm acum, va fi neglijabilă, gândindu-ne că vom fi fost asimilați într-un non-uman.

Legătura dintre 5G, vaccin și AI

Oh, totul, absolut totul e legat și putem aborda asta. Spuneam că vor să creeze acest sistem în care AI este conectat la marele Yuma. Kurzweil îi oferă chiar și un orizont temporal, 2030, an care apare în atâtea domenii (hive mind?). Am scris despre asta de „zeci de ani”. Acesta e planul prin care gândirea umană individuală s-ar termina practic și astfel trebuie să existe un progres spre ceea ce ei numesc „totalitary titoar” spre care se orientează. Nu ajungi de la nimic la o sută dintr-un salt, te îndrepți pas cu pas către acel obiectiv, iar un pas al acestui drum e distrugerea individualității din umanitate, sentimentul individualității. Deci, revenind la măști, privește: unde este individualitatea expresiei și mișcările faciale? Mă întreb câte persoane au trecut pe stradă pe lângă alte persoane pe care le cunosc și nu le-au recunoscut?

Deci, individualitatea e scoasă din societatea umană. Și, de asemenea, interacțiunea umană, „distanțarea socială” (a se citi „distanțarea fizică”!) are rolul de a îndepărta oamenii și de a răci relațiile dintre ei, nemaiputându-se aduna într-un anume loc, decât într-un număr foarte mic. Au vizat toată interacțiunea umană: fundamentul, sportul, divertismentul, etc.; orice ar aduna oamenii împreună; vor să-i alunge pe oameni și în același timp, din cauza blocajelor și a izolării, oamenii au comunicat copleșitor prin intermediul tehnologiei. Tehnologia – ceea ce în societatea pe care și-o doresc se numește tehnocrație. Nimeni nu și-a ales politicienii în societățile controlate dintre tehnocrați, birocrați, oameni de știință. Și tehnocrații tehnocraților nealeși din Silicon Valley sunt marii facilitatori ai acestei transformări a societății umane. Deci, măștile sunt un simbol subconștient masiv de subjugare a vorbirii și de pierdere a propriei individualități.

Și totul e sistematic și condus prin psihologie și manipulare comportamentală. Nici o legătură cu sănătatea și oamenii nu au pus această întrebare cu siguranță, în Marea Britanie: de ce, după luni întregi de pandemie introduc acum obligativitatea măștilor? Care e motivul simplu: Este acceptată și folosirea unei bandane, nu neapărat mască, pentru că nu e vorba despre sănătate. Nu există virus.

Înlocuirea omului biologic cu unul biologico-sintetic

Un om biologico-sintetic care nu va putea procrea. Despre asta vorbea Aldous Huxley în „Minunata lume nouă” când vorbea despre locuri unde oamenii erau mai curând decantați în laboratoare decât procreați în felul în care s-a făcut dintotdeauna. Așadar, odată ce vă dați seama că există o altă agendă de drum către direcția „fără gen”, fără procreare, uman biologico-sintetic conectat la Inteligența Artificială, atunci puteți începe să vă dați seama de ce aceste explozii de transsexuali n-au apărut de nicăieri și de ce copiii noștri sunt, în primul rând, confundați în mod sistematic în privința genului, înainte de a păși spre „fuzionarea” de gen.

(…)

Telefoanele inteligente purtate în buzunar toată ziua produc daune extraordinare spermatozoizilor și am citit articole și studii despre situația cu numărul de spermatozoizi. Un articol spunea că dacă ar fi vorba de un animal, ai spune că e la un pas de dispariție. E absolut năprasnic!

(…)

Vă faceți apoi un vaccin despre care Gates spune că toți cei de pe planetă trebuie să-l facă, spunând în această narațiune ludică despre virus că oamenii nu obțin imunitate la asta. În primul rând, nu puteți obține imunitatea la un virus ce nu există, și vom vorbi despre asta. În al doilea rând, chiar dacă teoretic l-ai avut, încă trebuie să te vaccinezi, pentru că nu ai imunitate la el, poți vedea scenariul. Este atât de flagrant… Cred că vorbim despre o mare sterilizare prin intermediul acestui vaccin. Ce vor face cu acest virus, deoarece nu există? Îl pot face să facă orice. Vor vorbi de o nouă mutație, și astfel primul vaccin nu va fi și primul pentru care vor dori să impună vaccinări anuale. Și astfel va fi din ce în ce mai mult agent de sterilizare, până când se va ajunge la o rasă umană infertilă.

Ajungem la agenda reptiliană?

De-a lungul deceniilor, unul dintre lucrurile pe care le-am făcut de multe ori a fost să mă uit la legendele și relatările culturilor antice. Există o convingere extraordinar de comună. Te uiți atent, sau nu, fiecare cultură străveche folosește nume diferite și etichete diferite pentru aceleași chestii. Eventual folosesc descrieri ușor diferite, dar există o temă comună și aceasta e cea a unei forțe ce manipulează, sau forțează  Societatea Umană, din umbră.

Percepem o bandă vizuală ridicol de îngustă, iar în afara ei e infinitul, incluzând această forță despre care vorbesc toate aceste culturi străvechi. O forță ce manipulează Nevăzutul și acest Cult. În Nevăzut și chiar în Societatea Umană este o rețea în lumina vizibilă și această rețea reprezintă agenda acestei forțe nevăzute.

De aceea, când faci cercetări, vezi aceste bogate și faimoase bunuri ale Cultului. Invariabil vei ajunge la satanism și la ritualul satanist, sacrificiul uman, etc. Pentru că, în lumea antică, ei făceau la vedere sacrificii pentru zei. Apoi, oamenii s-au dezvoltat suficient încât să respingă asta. Desigur, ei nu s-au oprit,doar au intrat în subterane și de aceea, toți acești oameni bogați și faimoși practică satanismul și, așa cum am explicat, pedofilia. Există o legătură între pedofilie și satanism, ca în cazul Epstein, care e o expresie clasică a Cultului. Vor să fie acceptată ca normă, pedofilia. Asta vor să facă și lucrează la asta.

Când în lumea antică vorbeau despre sacrificarea fecioarelor tinere zeilor, acesta era doar codul pentru copii și am cules de-a lungul anilor, nu în ultimul rând vorbind cu oameni ce au participat la astfel de ritualuri satanice, informații despre faptul că e vorba de energia copiilor dinainte de pubertate, care e considerată foarte importantă pentru această forță non-umană. Și când un copil e abuzat de un pedofil, în Nevăzut, energia copilului e extrasă prin pedofil, fiind ca un nectar pentru aceste ființe. De la un șaman Zulu din Africa am aflat despre această forță pe care ei o numesc „chitter, hurry”, în cultura Zulu „copiii șarpelui”, cum ei se hrănesc cu energia copiilor, în exact același mod în care oamenii mi l-au descris în lumea modernă. Așa se face că satanismul și pedofilia se leagă. Și dacă mergi suficient de adânc în inelele pedofiliei și ale satanismului, vei constatat că ele se conectează.

Care sunt beneficiile?

Când te uiți la filmele Matrix, în scena în care Morpheus ține bateria și spune că oamenii au fost transformați pentru folosul mașinilor, ei bine, asta sunt oamenii. Suntem o sursă de energie pentru acești non-umani, această forță non-umană. Și această forță absoarbe energia sursei. Banda de frecvență cu un domeniu foarte mic rezonează cu frecvențele umane ale fricii, anxietății, depresiei, urii și resentimentelor, ale tuturor acestor emoții vibraționale scăzute. Și această forță non-umană ce operează în afara lumii vizibile se hrănește cu această energie. Deci, ce are de făcut pentru a menține această sursă de energie este de a structura societatea umană în așa fel încât să creeze frică maximă, anxietate și depresie umană la maxim, toate aceste emoții vibraționale scăzute. Să maximizeze ura și deci un război devastator pentru umanitate, deoarece e o sursă energetică masivă pentru această forță.

Dar când noi intrăm în niveluri mai ridicate de conștiință și, prin urmare, începem să „oferim” diferite frecvențe mai mari, atunci li se refuză acea sursă de energie, deoarece nu se pot atașa de ea, fiind în afara benzii lor de frecvențe. De aceea trebuie să ne mențină într-o stare constantă de emoție vibrațională scăzută și dacă te uiți din această perspectivă la ceea ce s-a întâmplat când s-a jucat această farsă pandemică ce privește toată emoția vibrațională scăzută dată de frică și anxietate oferită de întreaga umanitate în această perioadă, poți vedea/simți frica și anxietatea.

Agenda Noii Ordini Mondiale eșuează sau reușește?

Fac ceea ce am făcut mereu și nu sunt un kamikaze, și nu aș face-o dacă n-aș crede că există cale de ieșire din asta. Pentru că modul de ieșire e atât de simplu, spunând doar să nu ne asumăm propria înrobire. Putem face asta deoarece e foarte simplu atunci când o descompunem. Dar suntem în acea perioadă a alegerii. Avem acest simbol al sistemului care împinge poarta și dacă nu există rezistență, vor trece la următoarea poartă pe care o vor împinge și dacă nu există rezistență vor merge la următoarea pe care o vor forța și fiecare forțare a porții e o impunere și mai mare asupra libertății umane, până la ștergerea libertății omului. Și ajungem la acel punct în care alegerea trebuie făcută, pentru a opri acceptarea impunerilor, pentru că de fiecare dată când ni se întâmplă, ceva extrem de rău se apropie. Și dacă ne uităm la farsa asta cu virusul când am început să scriu noua carte „The Answer” (Răspunsul), în octombrie anul trecut nu se întâmpla nimic. Și am scris 85% din carte înainte de carantină. Ceea ce s-a întâmplat de atunci, este că am constatat că acest Cult a realizat aproape tot ce și-a propus în prima parte de 85% din carte, avansând rapid și masiv. Dar, oriunde ne aflăm în această secvență, cu referire la virus, dacă nu există rezistență, refuzul de acceptare, scenariul va continua să ruleze. Așa încât, ce este planificat pentru iarnă? Dacă te uiți la oameni precum Gates, ei îți spun, iar tu accepți că odată ce oamenilor încep să le apară răcelile și gripa și bolile respiratorii pe măsură ce trecem din toamnă în iarnă, vor fi isterici în a sublinia suprapunerea Covid-19, pentru că ceea ce s-a întâmplat cu acest virus inexistent e faptul că ne-au speriat mai întâi cu numărul de decese – și putem explica de unde au provenit –, și apoi, când boala respiratorie scade, în lunile de vară, vor trece la contorizarea rediagnosticărilor Covid-19. Deci, numărul de decese, pe care le pot ei justifica, coboară, de aceea numărul morților a scăzut. Deci, ceea ce au făcut a fost să se mute de la numărul înspăimântător de morți, la înfricoșarea oamenilor cu numărul de cazuri, și pot explica de unde provin cazurile. Este o altă înșelătorie, dar acesta e motivul pentru care, dacă te uiți la limbaj, terminologia începe să se schimbe de la a vorbi despre Covid-19, la a vorbi despre coronavirus, care e într-adevăr legat de cazuri și nu de decese.

Dar, pe măsură ce trecem de la toamnă la iarnă, planul e să începem din nou cu îngrozirea oamenilor cu numărul de morți. Și dacă ne uităm, acest virus, care este – cred eu – ceva de care trebuie să trecem înainte de a merge mai departe, când spun că nu există virus, știu că asta sună fantastic pentru oameni, deoarece există toate aceste cazuri și, se pare, aparent, aceste decese. Dar informațiile mele reunite în „The Answer”, au venit de la medici virusologi profesioniști, stabiliți în întreaga lume, pe care nu-i veți vedea niciodată la CNN sau BBC. Chiar ai vrea să le vezi, pentru că sunt complet contrare, demolând Narațiunea și puteți vedea cum chiar și cele mai blânde critici la adresa poveștii oficiale a sistemului medical au fost imediat cenzurate pe Youtube și oriunde, pentru că ei știu că narațiunea lor e atât de plină de găuri, încât dacă ar fi o navă s-ar scufunda în câteva secunde și singurul mod în care o pot proteja, fiind ridicolă, așa cum voi arăta într-o secundă, este să blocheze și să cenzureze pe oricine o expune ca fiind o prostie. De aceea m-au interzis pe mine…

Ce le-ai spune oamenilor care se îmbolnăvesc?

Haideți să parcurgem acest subiect. În primul rând, acest Cult nu are granițe. Oamenii nu ar trebui să se gândească la țări, ci la o rețea globală… Și unul din centrele cheie pentru acest Cult la nivel global e China. Ei controlează China. Acest Cult a fost în spatele Revoluției Mao. Și ceea ce au făcut cu China este că au folosit-o ca un incubator pentru sistemul global pe care vor să-l impună tuturor. Așadar, în Vest, până acum, au fost nevoiți să plătească serviciul de „pupători” ai libertății și democrației pentru a avansa spre tirania fascisto-comunisto-oewlliană mai lent decât în China, deoarece China e o societate controlată, atunci când guvernul spune ceva, așa se întâmplă. China e o țară complet controlată de Cult. Iar modul în care funcționează Cultul e acesta: dacă vă imaginați o corporație transnațională, aveți un sediu undeva în lume și apoi aveți filialele corporației în diferite țări; iar filialele răspund, în privința comportamentului și în ceea ce fac și chiar în privința brandului lor, la ceea ce le spune sediul lor. Sediul central controlează toate filialele în ceea ce fac și încotro se îndreaptă. Acest Cult a funcționat exact în același mod, în care ai un nucleu, un centru pe care eu îl numesc „păianjenul”, care funcționează în umbră, și apoi în fiecare țară ai o rețea subsidiară a acestui „păianjen”. Și această rețea subsidiară e alcătuită din societăți secrete, din grupuri semi-secrete, din anumite familii… și treaba lor în sfera lor de influență din fiecare țară, e să impună țării respective voința „păianjenului”.

Acesta e motivul pentru care am văzut această sincronizare globală, țările făcând exact aceleași lucruri. Așa se face. Acesta e motivul pentru care o mare parte din atât de multe țări s-au reflectat reciproc în această situație a farsei virusului. Pentru că este coordonată centralizat. Astfel, fiecare filială a rețelei din fiecare țară controlează piramidele politicii, afacerilor, banking-ului și finanțelor și… piramida medicală dominată de Big-Pharma. Fiecare dintre aceste piramide au câteva persoane în vârf care dictează politica în restul piramidei. Deci, ce se întâmplă în piramida medicală este ceea ce cei puțini din vârf spun corpului medical să facă și cum să acționeze. Și corpul medical o face doar pentru că altfel, întreaga lor carieră profesională va fi în pericol. Asta se întâmplă. Acest păianjen a controlat aceste piramide medicale în toate aceste țări diferite și de aceea am văzut același răspuns peste tot.

Cam ăsta e transcriptul primei părți al acestui interviu…

Cei interesați pot urmări și partea a doua. C-o fi sau nu adevărat, cel puțin parțial, cele susținute de Icke are logică, totuși…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 2 :: Media evaluării: 5

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.