Nu cumva sunt prea multe coincidențe?

4
(4)

Actuala pandemie a SARS-COV-2 și reacțiile autorităților în domeniu, numind aici oameni din structuri globale (precum unii de la OMS), lasă loc deja la multe întrebări. Pentru că dincolo de simple „teorii ale conspirațiilor”, e cazul să ne uităm la fapte, la dovezi, chiar dacă ele sunt disipate în oceanul de „informații”. Hai să vedem un filmuleț:

Ce ne spune stimabilul Bill Gates?

Din nou, nu mă pricep așa bine la asta, cum mă pricep la vaccinuri.

Iar un alt „onorabil”, Michael J. Ryan (de la care s-a adăpat un individ de la noi, pe numele său Adrian Streinu Cercel), supralicitează:

În acest moment, trebuie să mergem să căutăm în familii pe cei care ar putea fi bolnavi, să-i scoatem de acolo și să-i izolăm.

Vrem să vă mulțumim că îi raportați pe oameni și vă asigurați că toți suntem în siguranță.

Și, din nou, Bill Gates:

Pentru majoritatea lumii, normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului.

Iar reprezentantul OMS subliniază:

Acum, trebuie să mergem să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn.

Demn, nu-i așa?[mp_easy_icon icon=”fa-frown-o” vertical_offset=”0″]

Figura lui Michael J. Ryan ar fi trebuit reținută de la Event 201, o simulare de pandemie derulată cu doar șase săptămâni înainte de apariția COVID-19! Cu acea ocazie, omul spunea:

Scenariul pe care vi-l vom prezenta în această dimineață ar putea cu ușurință să devină o realitate împărtășită de noi toți, cândva. Mă aștept în totalitate să avem de a face cu o pandemie și un virus care se răspândește rapid și are o rată mare a mortalității.

Iată și cine au fost participații la acest exercițiu: Națiunile Unite, Banca Mondială, Centrele de prevenire a bolilor (atât din SUA, cât și din China), fostul director adjunct al CIA, firme producătoare de vaccinuri, jurnaliști, etc. De reținut că stimabilul Gates „deține” practic Organizația Mondială de Sănătate, având o mare influență și asupra organismelor americane medicale, precum Institutul Național de Sănătate, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Cum reușește asta? Prin parteneriatele de afaceri cu valori de milioane de dolari și prin donații. Desigur, nu uităm apelurile unora și altora pentru o guvernare globală, pentru vaccinări în masă ale oamenilor.

Acest Ryan a fost implicat, a condus campaniile de vaccinare împotriva poliomielitei care au avut efecte devastatoare asupra unui număr suficient de mare de oameni încât să forțeze guvernul american să recunoască asta (cu juma’ de gură). Iar acum, tot el, vrea să conducă o nouă campanie de vaccinare cu un vaccin care va fi cel mai rapid introdus pe piață! Pentru că domnu’ Bill Gates ne spune că n-avem încotro:

Dar nu ai de ales. Oamenii se comportă de parcă ar avea de ales. Oamenii nu ar fi în stare să se ducă la stadion, de teamă să nu se infecteze. Nu guvernul este cel care spune: „În regulă, pur și simplu ignorați această boală.” Oamenii sunt afectați profund: de faptul că văd aceste decese, de faptul că știu că ar putea să contribuie la transmiterea bolii, și pentru că oameni bătrâni – părinții sau bunicii lor – ar putea fi afectați de această boală. deci, nu e dreptul tău să ignori ce se întâmplă în această situație. În țările bogate, dacă lucrurile sunt făcute bine în următoarele luni, va exista posibilitatea să se deschidă activitățile. Dar, pentru majoritatea lumii, „normalitatea” se întoarce numai după ce am vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului.”

Autorul filmului își exprimă temerea că, de fapt, se dorește realizarea unei baze de date globale cu informațiile ADN și, de asemenea, emiterea de „certificate digitale”, certificate care, să includă nu doar datele medicale individuale, dar și informațiile bancare, portofelul digital, identitatea, totul despre fiecare individ.

Pentru a deschide o paranteză pe acest subiect, redau aici un citat din cartea lui Tim Weiner, „CIA – O istorie secretă” (editura Litera, 2019), unde la pagina 650-651, este redată opinia lui James Monnier Simon jr., director CIA, într-o discuție cu procurorul general John Ashcroft, pe tema unui card de identitate pentru americani:

Ce ar avea acesta deosebit? Ei bine, o amprentă a degetului mare. Grupa sanguină ar fi utilă, la fel ca o scanare a retinei. Ar trebui ca fotografiile să fie făcute într-un mod special, astfel încât să vă putem recunoaște fața, chiar dacă ați fi deghizat. Vom avea nevoie și de o amprentă vocală, pentru că ne aflăm în fața unor tehnologii care pot distinge o voce de altele în toate comunicațiile mobile, iar asta pentru că vocea este unică. De fapt, am avea nevoie și de o mostră de ADN, ca în caz că se întâmplă ceva, să putem identifica trupul. Apropo, ar fi bine ca acest cip să ne informeze unde se află cardul, ca posesorul lui să poată fi găsit în caz de nevoie. Apoi ne-am gândit că, dacă facem lucrul ăsta, se poate întâmpla să n-ai cardul la tine. Așa că putem implanta cipul în corp.

Minunata lume nouă, ce mai!

O altă problemă subliniată în film este cea a „umflării” artificiale a numărului deceselor atribuite coronavirusului, deși medicii legiști atribuie decesul altor cauze medicale. Scopul probabil? Justificarea măsurilor extreme de carantină și, de ce nu?, introducerea vaccinării obligatorii…

Așa încât,

S-ar putea să vină o zi când ești scos din casă. Nu îți vor cere să le arăți documente. Le va fi de ajuns să te scaneze. Probabil că te vor putea scana din mașinile poliției. Ei vor ca toți să se supună acestor măsuri draconice legate de Covid, fără să pună întrebări. Iar dacă miști în front, îți vor plăti vecinii să te toarne. Practic, îi vor plăti să devină spioni în solda guvernului mondial. Pentru că exact asta fac ei, în acest moment.

Așadar, nu sunt cam multe coincidențe? Nu e o situație care lasă loc la astfel de interpretări?

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 4 :: Media evaluării: 4

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.