Putem ignora întrebările?

0
(0)

În actuala realitate globală, chiar și fără a cădea în ceea ce demonic este numit „teoria conspirației”, mă-ntreb dacă putem ignora să facem conexiuni între următoarele:

 • Încă din 1994, David Rockefeller spunea:

„Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

 • Un discurs interesant:

Conform celor spuse mai sus, principiile de bază ale unei „noi ordini mondiale”:

 1. Stabilirea unui unic guvern mondial.
 2. Distrugerea identității naționale.
 3. Distrugerea religiilor lumii și crearea unei unice religii.
 4. Privatizarea statelor lumii.
 5. Depopularea masivă a lumii.
 6. Promovarea depravării oamenilor.
 7. Distrugerea societății actuale și a instrumentului ei fundamental, familia.
 8. Distrugerea libertății de exprimare, a libertății presei.
 9. Eliminarea banilor cash și trecerea totală la bani electronici.

Câte din punctele de mai sus urmează a fi rezolvate/ajutate prin actuala pandemie COVID-19?

 • Ce spune (explicit, de data asta) Trump:

Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul național. Nu trebuie să încerce să-l șteargă sau să-l înlocuiască. Priviți în jur, de-a lungul și de-a latul acestei planete splendide, adevărul este evident: dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Iar dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!

Liderii înțelepți pun pe primul loc binele poporului și al țării lor. Viitorul nu le aparține globaliștilor. Viitorul le aparține patrioților. Viitorul le aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii, își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică.

Globalismul a exercitat o atracție religioasă asupra liderilor din trecut, făcându-i să-și ignore propriul interes național. Dar în ceea ce privește America, duse sunt acele zile.

Cu toate acestea, aici, în Statele Unite, și peste tot în lume, există o industrie în creștere a activiștilor radicali și a organizațiilor non-guvernamentale care promovează traficul de persoane. Aceste grupuri încurajează migrația ilegală și cer ștergerea granițelor naționale. Astăzi eu am un mesaj pentru acei activiști ai granițelor deschise, care se ascund în spatele retoricii legate de justiția socială: politicile voastre nu sunt juste, ci crude și diabolice. Voi încurajați organizațiile criminale care prădează bărbați, femei și copii nevinovați. Voi vă puneți propriul sentiment fals al virtuții mai presus de viețile și bunăstarea a nenumărați oameni nevinovați. Subminând securitatea de frontieră, subminați drepturile omului și demnitatea umană.

Abia în acest context încep cumva să înțeleg un twet mai vechi al lui Nicholas Taleb prin care acesta spunea că Trump „repară lumea”…

Concluzia? Este clar că peste tot în lume, are loc o întreagă campanie de limitarea a drepturilor individuale. Dacă multe dintre ele pot fi înțelese și chiar acceptate pe o perioadă limitată (subliniez, limitată), probabil că ar trebui să stabilim o linie roșie în acest demers al autorităților, peste care acestea să nu poată trece, indiferent de riscuri. Altfel, vom deveni, așa cum spunea Ana Blandiana, „un popor vegetal” (la nivel global de data asta)…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.