Un adevăr greu de digerat despre vaccinuri

5
(1)
1 din 39 de copii vaccinați s-au ales cu leziuni
1 din 39 de copii vaccinați s-au ales cu leziuni

Mass media românească (și nu numai) este din nou plină cu sfaturi ale personalului medical ce ne recomandă insistent vaccinarea, acum odată cu venirea sezonului rece. Stimabilii medici, nu spun o vorbuliță despre „ce-i mână pe ei în luptă”. Cât câștigă fiecare din ei pentru fiecare vaccin injectat…

Sub titlul „Harvard Medical School Professors Uncover – A Hard To Swallow Truth About Vaccines” mai aflăm și noi (încă o dată), adevăruri nespuse…

Faptele: Un studiu pilot HHS 2010 al Federal Agency for Health Care Research (AHCR) a constatat ca 1 din fiecare 39 de vaccinuri cauzează un prejudicii, o comparație șocantă revendicărilor celor de la CDC care susțin că ar fi vorba de 1 la un milion.

Să reflectăm: Sunt vaccinuri într-adevăr atât de sigure cum susțin comercianții lor?

Ni se spune în mod constant că vaccinurile sunt sigure și eficiente și că nu avem de ce să ne facem griji. N-ar trebui să fie cazul, și este un adevăr greu de digerat că mulți oameni refuză să recunoască campaniile de marketing în masă ce pun vaccinurile într-o lumină „mult prea credibilă“, iar știința este ignorată. Adevărul este că vaccinurile sunt de fapt scutite de studii, nefiind testate prin prisma siguranței în utilizare. În plus, o serie de probleme au fost ridicate cu privire la siguranța vaccinului de către un număr de oameni de știință din întreaga lume.

Să luăm cazul aluminiului, ca exemplu:

Aluminiul este un neurotoxin demonstrat experimental și adjuvantul vaccin cel mai frecvent utilizat. În ciuda a aproape 90 de ani de utilizare pe scară largă a adjuvanților de aluminiu, științele medicale au o înțelegere extrem de slabă cu privire la mecanismele lor de acțiune. Există, de asemenea, o suspiciune cu privire la deficitul de date privitoare la proprietățile toxicologice și farmacocinetice ale acestor compuși. În ciuda acestui fapt, ideea că aluminiul în vaccinuri este sigur pare să fie acceptate pe scară largă. Cu toate acestea, cercetările experimentale arată în mod clar că adjuvanții din aluminiu au un potențial de a induce tulburări imunologice grave la om. În special, aluminiul sub formă de adjuvant prezintă un risc pentru autoimunitate, inflamarea creierului pe termen lung și complicațiile neurologice asociate și, astfel, pot avea consecințe profunde și răspândite adverse asupra sănătății. În opinia noastră, posibilitatea ca beneficiile vaccinării ar fi supraapreciate și riscul efectelor adverse potențiale subestimate nu a fost riguros evaluată în comunitatea medicală și științifică. Sperăm că lucrarea de față va oferi un cadru pentru o evaluare atât de necesară și așteptată de mult timp a acestei probleme medicale extrem de controversată.

Iată studiul pilot:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Datele preliminare au fost colectate din iunie 2006 până în octombrie 2009 referitoare la 715.000 de pacienți, și 1,4 milioane de doze (ale 45 de vaccinuri diferite) care au fost injectate unui număr de 376.452 persoane fizice. Dintre aceste doze, au fost identificate 35.570 posibile reacții (2,6% din vaccinuri). Aceasta este o medie de 890 de evenimente posibile, o medie de 1,3 evenimente per clinician, pe lună. Aceste date au fost prezentate la conferința AMIA 2009.

Iată ce spun autorii studiului:

Ratele scăzute de raportare împiedică sau încetinesc identificarea de medicamente „problemă“ și vaccinuri care pun în pericol sănătatea publică. Sunt necesare metode noi de supraveghere pentru efectele adverse ale medicamentelor și vaccinurilor. Bariere la raportare includ o lipsa de conștientizare clinică, incertitudinea cu privire la când și ce să se raporteze, precum și sarcinile de raportare: raportare nu este parte a fluxului de lucru obișnuit al medicilor, e nevoie de timp și este repetitivă. Proactivitatea spontană, automată de raportare negativ în cadrul EHRs și alte sisteme informaționale are potențialul de a accelera identificarea problemelor cu noi medicamente și cuantificarea mai atentă a riscurilor medicamentelor mai vechi.

În plus, merită aruncată o privire și pe articolul „Vaccinul Gardasil vinovat pentru o creștere a riscului de cancer de col uterin cu 44,6% la femei deja expuse la HPV” (Gardasil Vaccine Found To Increase Cervical Cancer Risk By 44.6% In Women Already Exposed To HPV)

Ar trebui să fie destul de clar că vaccinările obligatorii nu sunt justificate. Informațiile prezentate sunt în mod constant ignorate și niciodată abordate. În schimb, mainstream media folosește termeni precum „teorii ale conspirației anti-vaccin“ și încearcă să ducă în ridicol semnalele de alarmă, continuându-și agenda condusă de Big Pharma

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 1 :: Media evaluării: 5

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.