În discuție: „Apocalipsa 5G – un fenomen de extincție”

0
(0)

Pagina documentare găzduiește pentru moment un film important… Vorbim azi despre tehnologia 5G despre care aflăm că s-ar dori introducerea și în România…

Citat extins din subtitrarea acestui documentar:

„Prima generație wieless (fără fir), 1G, a fost vocea. Cea de-a doua generație, 2G, a permis atât vorbirea, cât și textul. Cea de-a treia generație, 3G-ul, internetul, într-un mod limitat, iar cu tehnologia de azi, 4G, am terminat acea migrație digitală. Dar dacă cineva v-ar spune că știe detaliile despre ce va deveni 5G, fugiți în direcția opusă…”

Tom Wheeler, șeful Federal Communicatios Commision – FCC

„Eu trebuie să le spun oamenilor: 5G este criminal. Eu sunt Mark Steel și pentru oricine nu a auzit de mine, sunt expert în Sisteme de Arme, unul dintre experții de vârf din lume. De fapt, eu am avut oarece invenții în domeniu. Deci motivul pentru care am devenit expert, a fost acela că eu le-am inventat. Ceea ce spun eu azi este: nu credeți nici un cuvânt pe care îl spun, nici unul…, eu vreau să vă faceți propria cercetare. Veți afla că este înspăimântător.”

„Acel stâlp 5G este un sistem de arme… Am primit o scrisoare de la senatorul McGormick, deoarece eu știu despre asta mai mult decât despre orice altceva.”

În Marea Britanie, într-un loc din nord numit Gateshead, un om de știință de acolo, pe nume Mark Steel a avertizat oamenii, într-un mod foarte public și activ, despre efectele luminilor stradale cu LED, despre care el spune că în Gateshead ele emit acum 5G.

„– Salut… Care-i treaba?
– Eu doar vorbesc cu acești copii… deoarece se pare că aceste transmițătoare fac rău… și sunt vândute comunității. Aceasta e o amenințare pentru economie, pentru mediul înconjurător, pentru umanitate.
– Ei bine, aceste transmițătoare sunt peste tot, așa că lumea e expusă riscului.”

Există foarte multă confuzie despre ceea ce este 5G cu adevărat. „G”-ul vine de la „Generație”… Deci se începe cu primul sistem de transmitere în anii ’80. Da, în anii ’80 aveai 1G și apoi am avut 2G. Și pe măsură ce au mers mai departe cu generațiile, am început să vedem mai multe sisteme de transmisie mai complexe, niște concepții de antene deștepte, etc., etc. Deci toată chestia a fost despre mai multe informații și mai rapide, descărcări mai rapide, etc.

Totuși, 5G este ceva complet diferit.

OK, să luăm o pauză și să le spunem oamenilor despre ce este vorba cu adevărat. Acesta e dispozitivul de transmitere 5G. Este o bestie în antreu, nu-i așa? Acestea sunt transmițătoarele ne-asigurabile, băieți! Uitați-vă bine la astea, băieți, deoarece, evident, eu știu că există o mulțime de specialiști care vor să vadă mai multe detalii despre transmițătoare și cipuri. Uitați-vă bine, băieți! Acesta e sitemul de management al controlului. Acolo există o antenă, vedeți asta? Ce este această antenă din spate? ce este asta? Asta este pentru… După cum veți vedea, are un disc și un cip, setul de cipuri de aici…

Aceasta e o lume distopică… la asta vom ajunge aici. Eu vă spun ce cred despre o mulțime de proști educați de școlile lor. I-aș trimite la închisoare. Ceea ce ar fi cel mai simplu, închisoarea e probabil mai bună.

În regulă, acesta este 5G-ul, băieți, partea de hardware a 5G-ului.

„Trebuie să luați în considerare toată partea jucată de electricitate în natură. Ființele umane nu pot continua să se dezvolte în același fel, într-o atmosferă străpunsă din toate părțile de curenți electrici și de radiații. Asta are influență asupra întregii dezvoltări a omului… Viața oamenilor în mijlocul electricității, de remarcat că electricitatea e radiantă, îi va afecta în așa fel încât, ei nu vor mai fi capabili să înțeleagă știrile pe care le primesc atât de repede. Efectul este că va duce la scăderea inteligenței. Astfel de efecte sunt deja vizibile azi. Chiar azi poți remarca cum înțeleg oamenii lucrurile ce vin spre ei, cu mult mai multă dificultate decât o făceau acum câteva decenii.”

Rudolf Steiner, 1924

Rudolf Steiner a remarcat asta în 1924 și de atunci, atmosfera noastră a devenit mult mai densă în unde electrice de un tip foarte divers. Nu există nici o îndoială acum că undele EM, forțele EM, creează efecte biologice directe. Există mii de documente științifice în domeniu pe acest subiect. Cum ne afectează? Noi ne aflăm acum în faza în care instalăm 5G, care este un tip special de transmisiune. Și se pare că aceasta este în aceeași bandă de frecvență care e folosită de armele pentru împrăștierea mulțimilor.

5G este în primul rând o densificare, deci cu mult mai mulți transmițători foarte apropiați de oameni și este de asemenea un transmițător sofisticat, ilegal și nelegiuit. Ce vreau să spun prin asta este că o antenă cu lentile di-electrice de mare viteză și aceasta permite transmițătorilor 5G să facă o hartă 3D a mediului înconjurător, și aceasta permite transmițătorilor 5G să facă o hartă 3D a mediului înconjurător. Frecvența de 868 MHz este specifică domeniului sistemelor de interogare, care permit acestor semnale să treacă prin beton, cărămidărie cu ușurință, fără a putea fi oprite, vorbind despre un sistem de obținere a țintei. Mă tem că partea ascunsă este practic citită pe câmpul de luptă, fiind extrem de bună în a identifica și urmări ținte.

Și nu doar asta, te poate ținti pe tine, ca individ anume. Deci, orice judecător care spune nu, orice dosar închis, să zicem, orice avocat, orice jurist, oricine angrenat într-o muncă cu potențial controversat ar putea avea viața amenințată.

Deci, concepția actuală pe care o avem despre antenele din vârful acestor stâlpi cu lumină stradală cu LED, mascate ca sistem de contorizare, sunt de fapt echipamente de interogare. Prima fază a unităților radar a fost numită Mamoth, fiind folosită de germani în CD2RM pentru a se identifica navele aliaților, însă lucrurile au evoluat semnificativ de atunci.

Ei bine, m-am alăturat marinei regale în 1960… și m-am specializat în războiul microundelor. Radarele folosesc evident microunde, dar ei nu te învață radarul, ei te învață totul despre microunde și alte utilități. Deci eu mă pricepeam la războiul microundelor, la cum puteau acestea să distrugă oamenii. Pe atunci, microundele erau folosite ca arme, așa cum se întâmplă și azi. Este o armă perfect invizibilă, iar atunci când unui guvernator nu-i place un grup de oameni, de exemplu doamnele ce protestau la Greenham Common în Anglia împotriva bazelor de rachete americane ce campau acolo, ele au fost „microundizate”. Noi am „microundizat” catolicii în Irlanda de Nord, făcându-le rău. Asta se întâmplă în toată lumea, este o armă și nu știi că ești țintit, deoarece doza este foarte mică, fiind de fapt mai periculoasă ca o doză mare. Este foarte, foarte joasă și poate lua un an sau doi, dar poate provoca probleme neurologice și cancere. Și le poți face rău tuturor oponenților tăi. Noi trăim într-o stare de conștiință indusă artificial, asemănătoare somnului. Intenția lor de a conduce se bazează pe anihilarea conștiinței. Ne-au făcut indiferenți la noi înșine, la alții, suntem focusați doar pe propriul nostru joc. Vă rog să înțelegeți că ei sunt în siguranță atâta timp cât nu vor fi descoperiți, ne țin „adormiți” egoiști, sedați.

Aproape imediat am auzit ciocănit la ușă, vorbe despre copii care sângerează pe nas. O femeie a venit la ușa mea și mi-a menționat faptul că de când au montat lumini stradale cu LED, ei sângerau pe nas în fiecare noapte. Mi s-a părut incredibil, dar totuși, am vorbit cu un alt vecin care locuia departe de prima doamnă care a menționat asta și el a confirmat de asemenea că de când au fost instalate luminile stradale cu LED, el a început de asemenea să prezinte sângerări pe nas, neavând astfel de simptome anterior. Iar chestia asta m-a condus la investigare… Măsurând nivelurile de radiație cu microunde de la transmițătoarele din vârful stâlpilor stradali cu lumină LED, cea de bază fiind de 868 MHz, fiind semnificativ mai înaltă decât cea din actuala rezoluție 15 a Consiliului Europei, care este de maxim 600 mV. Eu am măsurat peste 3.000 de mV…, de 5-6 ori mai mult decât liniile directoare. Cu mult mai mari decât actuala Rezoluți 15 a Consiliului Europei care spune că 200 de mV ar trebui să fie maximum. Raportul BioInițiativei 2012 afirmă că ar fi cu mult mai mică de atât. Deci, avem Consiliul Europei și curtea de justiție internațională, ai căror judecători au spus 200 mV, și măsurătorile noastre din dormitoare care au indicat minim, minim 600, până la 4.000. Asta înseamnă 2020-2021, când 5G este programat să funcționeze la nivel global. Mai rău de atât? Da.

„Da, 5G-ul va conecta internetul lucrurilor (IoT). Dacă ceva poate fi conectat, va fi conectat în lumea 5G. Sute de miliarde de micro-cipuri în produse… de la cutiile cu pastile… la stropitori pentru plante. Noi nu vom aștepta standardele pentru a face asta să funcționeze, instalarea 5G va fi foarte intensivă ca infrastructură. Noi trebuie să rspingem noțiunea că viitorul 5G va fi doar pentru zonele urbane. Revoluția 5G va atinge toate colțurile și asta e al naibii de important, va fi rezultatul unor decizii pe care trebuie să le luăm astăzi privind standardizarea, comisioanele, folosirea imediată și alte reglementări. Principala problemă pe care o discutăm astăzi este Legea Senatului 637 și 894, trecute anterior de senatorul Hughes și în cele din urmă de senatorul Nobs.”

Vom invita primii patru martori ca susținere a legislației și printre aceștia fiind John Jones de la Sprint, Frank Cabb de la T-Mobile. Deci, fiți direcți cu mine… este adevărat?

Ei bine, noi știm foarte puține cazuri în care au existat niște incidente nefericite.

Domnilor,… practicați aceste cuvinte în fața unei oglinzi: deși explorez constant subiectul, actualmente nu există nicio dovadă directă care să lege folosirea celularelor… legile federale au fost făcute astfel încât să fie ilegal…

Sunt Sharon Goldberg, sunt doctor de medicină internă, am practicat medicina 21 de ani, iar trecutul meu este în cea mai mare parte academic în medicină internă, bazat pe spital.

Sunt un specialist certificat Microsoft în mici afaceri, am lucrat la conceperea de stații speciale, la sistemul de cabluri din modulul ermetic și eram responsabil pentru analiza EMI – MC, care este interferența electromagnetică.

Sunt profesor în departamentul de epidemiologie, biostatistică și sănătate ocupațională și predau atât toxicologia, cât și efectele radiației EM asupra sănătății…

Numele meu este Dafna Tachover și sunt fondatorul organizației „We are the evidence”. Noi suntem o organizație ce reprezintă mulți adulți și din păcate mulți copii care s-au îmbolnăvit din cauza radiației tehnologiei wireless și vreau să mă asigur că le anihilăm încă de la început.

Din punct de vedere științific, efectele wireless-ului asupra sănătății sunt foarte clare.

Deci este mereu împins înapoi către un nivel acceptabil al radiației. Și apropo, despre asta este vorba de fapt, este despre radiație.

Radiația wireless are efecte biologice… punct.

Eu am analizat aceste studii care arată impactul radiației wireless asupra sănătății noastre și există acum mii de studii care ne arată următoarele efecte adverse asupra sănătății, din partea radiației wireless: cancer, daune oxidative, daune ADN, eșecuri ADN… Lucruri precum memoria, oboseala, anxietatea, ceața mentală, dureri de cap, sângerări nazale, probleme cognitive, epuizare… Noi avem dovezi ale daunelor la nivel ADN, cardiomiopatie, care este precursoarea… Pierderi de memorie pe termen scurt, scăderea puterii de concentrare, viteză de reacție mai scăzută, chiar și contracții involuntare ale mușchilor… Cancer la sân… dintr-odată noi avem cancer la femei care nu au predispoziție ADN. Funcții imunitare întrerupte și schimbări în proteinele de stres. Există zeci și zeci de studii care arată dincolo de orice îndoială, ce fac aceste radiații spermei. Acum, dacă vă scoateți telefonul din buzunar, sperma se va recupera în 3-4 luni. Ce nu se va recupera, este dauna făcută ADN-ului spermei. Soția fostului guvernator din Indiana a fost diagnosticată cu gioblastom, aceeași tumoare a creierului pe care au avut-o Ted Kennedy și John McCain. Aceasta este o tumoare pe creier datorată celularelor. James LeBron, unul dintre sportivi, are o tumoare a glandelor salivare. Voi nu ați auzit de asta, deoarece imediat ce a fost descoperită, el a fost plătit de Samsung să devină purtătorul lor de cuvânt. Noi vedem creșteri ale tumorilor creierului, vedem creșteri ale Alzheimer-ului, ALS, boala Lou Gehrig, Parkinson, cu expunerile la energii de nivel coborât.

Noi vorbim de expunere continuă, 24/7, indiferent unde ești, și cu tot corpul. Nu veți scăpa de acestea, iar din studiile noastre, se pare că sistemul vostru imunitar poate face față doar o perioadă de timp, dar se va deteriora, iar atunci, iradierea va afecta categoric celulele la un nivel mai profund.

Acestea sunt documente de evaluare reciprocă, deci aceasta nu este doar o gândire ipohondră, ci avem probleme reale cu asta.

Aceasta nu mai este o chestiune de dezbatere publică atunci când te uiți pe PubMed. Aceste efecte sunt văzute la toate formele de viață: plante, animale, insecte, microbi. Deci, discuția despre 5G nu este dacă aceste efecte biologice există. Ele există în mod cert. Există dovezi științifice care sunt așa de puternice, încât poți fi sigur că standardele folosite de ESS, pentru a gestiona efectele asupra sănătății, sunt greșite.Noi trebuie să începem să măsurăm la câty de multă radiație sunt expuși oamenii, înainte să dăm drumul la 5G.

Există patru tipuri de câmpuri electromagnetice (EM) care știm că sunt vătămătoarepentru sănătatea umană: radiația frecvenței radio, câmpurile magnetice, electricitatea „murdară”, și câmpurile electrice… ok?… expunerea noastră, a oricărei persoane… Care este expunerea noastră într-o zi? Nu e vorba de un singur telefon. Sunt celularele, rețelele wireless multiple, contoarele inteligente, turnurile celulare… Informațiile pe care le analizăm sunt toate știință publicată, rezultate ale testărilor. În partea de jos a scalei radiației, a ceea ce se numește „puterea densității”, sau „puterea semnalului”, este nivelul minim la care ar funcționa telefoanele celulare, care s-a descoperit a fi 0,0000000002 μW/cm2. S-a dovedit că acele de brad îmbătrânesc prematur la 0,000027 μW/cm2. La o expunere pe termen scurt de 0,05 μW/cm2, copiii între 8-17 ani experimentează dureri de cap, iritare, dificultăți de concentrare și probleme de comportament. La 0,1 este Baubiologia sau liniile directoare ale Biologiei Constructive, 1,0 produce fragmentări ale ADN-ului din spermă și scade viabilitatea spermei in vitro. De asemenea, la 1,0 știința ne arată că pot apărea următoarele efecte corporale: dureri de cap, amețeală, iritabilitate, oboseală, slăbiciune, insomnie, dureri în piept, dificultate la respirare și indigestie. La 2,5 μW/cm2, modificarea metabolismului calciului în celulele musculare ale inimii. La 6,0 μW/cm2, distrugeri ale ADN-ului din celule. deci, unde se află contoarele inteligente pe această scară? În 2010, Electric Power Institute a măsurat un singur contor inteligent, al lui ITron, cu pulsuri de până la 7,93 μW/cm2. Aceste teste sunt din apropiere, de la aproximativ 30 cm distanță de contor, dar pătuțul unui bebeluș poate fi la fel de apropiat de partea cealaltă a peretelui.

Elveția, Lechtenstein și Luxemburg au găsit potrivit să stabilească standardul la 9,5 μW/cm2, iar China, Polonia și Rusia la 10,0, producând reflexe de evitare după expuneri de 30 de minute. O încăpere cu 12 contoare inteligente, un număr foarte obișnuit, chiar unul conservator, pentru o clădire cu apartamente a fost testat la 19,8 μW/cm2.

Acestea sunt nivele de sute de ori mai mari decât nivele care indicau clar efecte vătămătoare. Deci, cum pot să ne evite cei cu utilitățile și guvernele pentru a ne impune asta tuturor?

Acesta este modul în care o fac: în Canada și SUA și în alte țări „civilizate” limita de siguranță este stabilită undeva între 600 și 1.000 μW/cm2. Această așa-zisă limită de siguranță este la propriu de zeci de mii de ori mai mare decât nivelurile la care sunt cunoscute că dăunează sănătății.

REZUMATUL ȘTIRILOR CONGRESULUI

Un internet mai rapid, mai bun, mai sigur… Aceasta este promisiunea tehnologiei 5G, dar de asemenea pericolul, riscuri pentru sănătate, asociate cu frecvențe radio, care sunt mai mari de asemenea, și necesită mai mulți transmițători și antene. Iar adevărul simplu și curat este: riscurile pentru sănătate sunt necunoscute și nestudiate…, iar acesta este un semn de nepăsare și neglijență din partea Comisiei Comunicațiilor Federale (FCC), ceea ce este inacceptabil. Nu au existat răspunsuri până acum, FCC a spus că în principiu, totul e OK, dar pentru a ajunge la o concluzie despre sănătatea și siguranța acestei noi tehnologii, noi avem nevoie de dovezi.

Domnilor, mulțumesc pentru această audiere… 5G după cum bine știți folosește unde de înaltă frecvență, de sute de mii, poate chiar de milioane de zone cu celule, iar întrebarea care se pune este: care sunt implicațiile pentru sănătatea publică date de aceste zone suplimentare care vor fi localizate aproape de case, școli, locuri de muncă, și din ce în ce mai aproape de sol, nu?

Așa este domnule senator, da.

Deci, întrebarea mea este în special pentru dvs. domnule Gillian și domnule Perry: cât de mulți bani este hotărâtă industria să ofere pentru a susține cercetări suplimentare independente? Există vreo cercetare independentă în desfășurare? Dacă este terminată, unde putem noi ca și consumatori s-o căutăm? Și vorbim despre cercetări legale de efectele biologice ale acestei noi tehnologii.

Mulțumesc domnule senator… eu cred că… mulțumesc pentru concentrarea pe problemă. Noi ne bazăm pe experții agențiilor noastre, pe descoperirile FDA și ale altora. În privința cerințelor care ne mențin pe toți în siguranță, nu există studii de suport în industrie. Aș fi bucuros să văd și eu alături de dvs., ce oportunități credeți că sunt necesare și de asemenea ne bazăm pe ce ne spun oamenii noștri de știință. Deci în esență, răspunsul la întrebarea mea, cât de mulți bani, zero?

Eu v-am urmărit domnule senator și după știința mea nu există studii făcute de industrie în acest moment, astăzi.

Știe altcineva despre vreun angajament al industriei pentru a susține cercetarea, s-o finanțeze, s-o ajute… pentru a constata în mod științific, efectele asupra sănătății? Deci nu există cu adevărat vreo cercetare în desfășurare. Noi umblăm cumva orbește aici, din punct de vedere al sănătății și siguranței. Mulțumesc domnule președinte.

Voi nu mai puteți presupune că tehnologia voastră wireless este sigură. Ce ne facem cu Societatea Cancerului din America, care ne spune că nu există nici o dovadă a unui produs vătămător? Foarte pe scurt, dacă puteți, ce înțelegeți prin conflict de interese?

Unul dintre primele lucruri pe care îi învățați pe rezidenți este că trebuie să verificați întotdeauna finanțarea.

Există o cantitate imensă de cercetare sponsorizată de oameni care sunt angajați, iar acest lucru a infestat acest domeniu într-un număr de țări.

Munca pe care o făceam în domeniul radiației radio-frecvenței a fost susținută de Motorola. Relația a fost cu adevărat foarte cordială și lipsită de stres, dar asta doar până când am început să generăm informații… Tipii îștia au fost foarte supărați și au început să vorbească despre cum vor gestiona asta, ce fel de răsturnare putem să facem chestiei astea? La ce ne putem aștepta din asta? Iar din acel moment încolo, relația s-a schimbat. Ceea ce am observat a fost faptul că Motorola a început să exercite tot mai mult control asupra muncii, spunându-ne ce să facem…, spunându-ne cum să ne scriem conspectele, ce să scriem în acestea, ce să spunem în documente… Cum să facem munca: „nu, nu facem asta, da, fă-o în felul acesta”. Asta era inacceptabil. Am terminat studiul în privința deteriorării ADN și am transmis ultimul raport către Motorola, iar ei pur și simplu nu au fost dispuși să accepte interpretarea mea, pe studiul meu, evaluarea mea asupra studiului meu, cunoașterea mea despre știință, iar în acel moment au încercat să mă facă să nu public studiul…

Mă opresc aici cu prezentarea subtitrării acestui documentar. Încurajez orice comentarii, dezbaterile merită tot efortul în condițiile în care în scurt timp ne vom trezi că această tehnologie ne va invada viața zilnică…

Cu îndemnul de a-l viziona până la capăt, pun și aici acest documentar de excepție:

În completare, recomand și articolul „Nu avem nici un motiv să credem că 5G este în sigură” („We Have No Reason to Believe 5G Is Safe” – Scientific American Blog Post), care se încheie cu câteva sfaturi legate de ce am putea face, dacă nu reușim să blocăm trecerea la tehnologia 5G:

Ai putea cumpăra niște haine de protecție EMF și lenjerie de pat, sau chiar ai putea folosi acasă cu vopsea protectoare EMF. Ai posibilitatea să deconectezi computerul atunci când nu este în uz, să oprești telefonul mobil și să deconectezi toate dispozitivele electronice înainte de a merge la culcare. Ai putea avea o conexiune la internet prin cablu, care este de fapt mult mai rapidă decât orice conexiune fără fir. Poți trăi un stil de viață sănătos, și poți folosi tehnici de vindecare minte-corp pentru a te ajuta. Utilizarea tehnicilor minte-corp, a puterii conștiinței și nutriția este, probabil, cel mai bun mod de a te apăra de expunerea la radiații. Am fost expus la ea o lungă perioadă de timp și cred că radiația ar putea fi unul dintre acei mulți factori ce contribuie la mai multiple boli, care par a fi în creștere exponențială. Nu merge mai departe în frică, pur și simplu mergi înainte conștientizând. Lumea se trezește, și ăsta e un gând încurajator.

Cu ani în urmă multe acțiuni întreprinse de guverne și corporații a trecut neobservată. Noi am început să ne punem întrebări, iar asta face lucrurile mai dificile pentru ei, deci, să continuăm să activăm.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.