Guvernele nu vor să citești ceea ce contează…

3
(2)

1984” a lui George Orwell este o carte clasică ce ilustrează o populație condusă de un regim politic care persecută individualitatea și gândirea critică independentă ca „thoughtcrimes“ (care trebuie să fie combătute de „poliția gândirii”. Acest partid caută putere mai presus de toate, și, prin intermediul Ministerului adevărului, prezintă oamenilor versiunea lui de adevăr și elimină toate celelalte informații și opinii. Sună familiar?

Acest lucru este exact ceea ce se întâmplă astăzi, chiar în fața ochilor noștri. „Ministerul adevărului“ vine, cel puțin pe social media, sub forma câinilor de pază FakeNews. Acestea sunt entități care marchează informațiile ce amenință interesele corporatiste și politice, etichetându-le ca „știri false“, atunci când, de fapt, o mulțime dintre ele sunt exact opusul. De când o entitate cu autoritate precum guvernul trebuie să intervină și să decidă pentru oameni ceea ce este real și ce nu este? Există oameni ce nu sunt capabili să examineze sursele și să stabilească acest lucru pentru ei înșiși? Aceste câini de pază de știri false au unele sponsorizări interesante. Unul dintre acești sponsori, de exemplu, este NewsGuard. Acestea sunt finanțate de donatori pentru Clinton și Big Pharma mari, cu legături la CFR. Se pot citi mai multe pe acest subiect aici.

Companiile și agențiile guvernamentale care sunt amenințate de informații, de asemenea, par să fi angajat o „armată de bloggeri, surogate, troli, și boți pe Twitter, Facebook, și prin e-mail“ (Robert F. Kennedy Jr.), în încercarea de balansare a discuțiilor și de spălare a creierelor oamenilor. Noi aici, la Collective Evolution ne-am confruntat cu ele.

Lumea știe de vânarea lui Julian Assange derulată atâta timp, pentru că el a expus secrete pe care unii încercau să le ascundă. El a expus minciuni, corupție și înșelăciune, care reprezintă coloana vertebrală a alianței militare occidentale și a imperiului american. El a expus, în cuvintele lui John F. Hylan, fostul primar al New York City, „amenințarea reală a Republicii“, „guvernul invizibil, care, ca o caracatiță uriașă își întinde picioarele sale scârboase deasupra orașelor noastre, a statelor și națiunilor”. El îi expune pe cei „care practic conduc guvernul Statelor Unite ale Americii, pentru propriile lor scopuri egoiste” (surse).

El a expus acțiuni imorale și lipsite de etică, care nu au nici o bază și justificare, el este un erou.

Același lucru este valabil și pentru Agenția Națională de Securitate (NSA) prin avertizorul (whistleblower) Edward Snowden, care a dezvăluit documente clasificate în ceea ce privește domeniul de aplicare a programelor de supraveghere guvernamentale din SUA, care a fost și este foarte mare. El este și nu a fost primul, William Binney a făcut același lucru, împreună cu Thomas Drake și mulți alții.

Rețineți că acest lucru este un program global de supraveghere în masă. Snowden a lansat recent o carte despre ea, și multe altele.

În carte, Snowden merge în detaliu cu privire la modul în care a riscat totul pentru a expune sistemul guvernului american de supraveghere în masă. În ea, el dezvăluie povestea vieții sale, inclusiv modul în care el a ajutat la construirea acestui sistem și ceea ce l-a motivat să încerce să-l doboare.

Supravegherea în masă, recunoaștere facială, etc., sunt justificate de securitatea națională de stat prin obiective precum combaterea terorismului, de exemplu. Dar, ce ne spun aceste programe despre legăturile dintre organizațiile teroriste și guvernul SUA? În cazul în care guvernul Statelor Unite în sine, sau fracțiuni ale acestuia, îi înarmează pe acești teroriști, îi creează și produc evenimente/operațiuni false flag (sub steag fals), considerându-le acte de terorism pentru a justifica infiltrarea unei țări pentru motive ulterioare, precum și o stare de alertă sporită de securitate națională, care implică supravegherea în masă, acest lucru înseamnă că justificarea lor pentru aceste programe este o minciună completă. Deci, care e motivul real al acestora?

Acest lucru este bine cunoscut, cu câțiva ani în urmă actuala candidată democrată la președinție Tulsi Gabbard a propus „Stop Arming Terrorists Act”, care ar opri guvernul SUA să folosească banii contribuabililor pentru a sprijini în mod direct sau indirect, grupuri care sunt aliate cu sau cele ce sprijină grupurilor teroriste, cum ar fi ISIS și al Qaeda în războiul lor de a răsturna guvernul sirian. (sursa)

În ceea ce privește atacurile teroriste sub steag fals, mulți cred că atacurile cu gaze chimice din Siria au fost orchestrate de alianța militară occidentală pentru a justifica infiltrarea țării. Dovezile în acest sens sunt destul de grandioase. 9/11 este un alt exemplu, mulți oameni considerând că a fost un act de terorism sub steag fals.

„Protejarea securității naționale“ a devenit acum un termen generic pentru a justifica acțiuni imorale și lipsite de etică.

Cartea lui Snowden poate arunca o lumină asupra acestui lucru. Trebuie încă s-o citesc.

William Binney este un fost oficial de rang în Agenția Națională de Securitate (NSA). A avut destule de spus, începând din 2002, când a permis înștiințarea publicului despre un sistem („deschizător de drumuri“) destinat să analizeze date colectate pe rețele de comunicații (cum ar fi internetul). El a expus programul de a trage cu urechea al agențiilor și s-a confruntat cu hărțuirea din partea FBI, NSA și mulți alții. El a fost chemat în instanță încă de când a decis să demisioneze și să vorbească.

Binney nu s-a oprit, fiind unul dintre avertizorii de cel mai înalt nivel din NSA. El spune acum:

Cel puțin 80% din fibre de cabluri optice du-te la nivel global, trec prin SUA, acest lucru nu este un accident și permite SUA să vadă toate comunicațiile. Cel puțin 80% din toate apelurile audio, nu doar metadate, sunt înregistrate și stocate în SUA. NSA minte în legătură cu ceea ce se stochează. Scopul final al NSA este controlul total al populației.

MENIU

La sfârșitul zilei, guvernul SUA a dat în judecată editorul cărții lui Snowden atrăgând și mai mult atenția asupra adevăratei cenzuri în masă și că asupra temerii acestei elite globale de a pierde puterea. Cu cât elita globală răspunde astfel, prin cenzurarea informației, cu închiderea canalelor media independente și cu întemnițarea unor oameni ca Julian Assange, cu atât mai mult, rănită în propriile interese… toate astea vor inspira umanitatea să se trezească.

Sursa: „The Very Book The Government Does Not Want You To Read Just Went #1 In The World

A se vedea și „Pornind de la un moment editorial…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 2 :: Media evaluării: 3

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.