Păpușarii…

1
(1)

Un articol interesant de pe reportaje.live. Bazat strict pe evoluția, sau mai corect involuția României, pare a reliefa adevăruri… Sigur că îmbrăcarea lor în haine specifice romanelor lui Pavel Coruț, ar putea să le diminueze credibilitatea. Și totuși:

Sistemul care controlează România. Adevărații păpușari

Alerg ca nebunul prin aerul tare al dimineții. Soarele de primăvară bate pe clădirile istorice și pentru o clipă mă simt ca în Austria, însă îmi revin imediat când aproape mă ciocnesc de o mașină de lux cu numere de București parcată pe pista de biciclete. Înjur în gând lipsa de educație și nesimțirea sufocantă. Sunt într-un oraș cu multă istorie din Transilvania. Mă opresc în fața unei porți banale din centrul vechi. Sun uitându-mă la ceas. Nu am întârziat foarte mult. Un declic mă anunță că poarta s-a deschis. Traversez în fugă mica curte interioară și pentru un moment sunt surprins de cât de frumos a fost restaurată casa veche. Îmi trag sufletul pentru o secundă în spatele ușii de lemn masiv după care, intru hotărât. În jurul unei mese de stejar stau șase persoane de vârste diferite. După privirile lor realizez că discuțiile sunt foarte tensionate. Îmi mușc buza de ciudă că nu am ajuns chiar la timp. Nu am întârziat niciodată în ultimii ani și tocmai azi am ratat startul…

Tudor are o firmă de IT cu sedii în mai multe țări. Are sub 40 de ani și dacă te iei după felul în care este îmbrăcat ai spune că e vreun hipster care își pierde vremea prin centrul vechi. Puțină lume bănuiește că este unul dintre cei mai de succes tineri milionari ai României. De altfel nici nu poate fi o referință, pentru că cei mai bogați români, ca de altfel și cei mai bogați oameni din lume, nu apar în topurile Capital sau Forbes. Fixează proiectorul și pornește un laptop. Pe ecran deschide un fel de browser și îmi dau seama că folosește TOR. Nu am lucrat niciodată cu TOR și nu mă așteptam ca tocmai Tudor să folosească dark internet. Îmi dau seama că ne va arăta ceva de importanță maximă. Folosește mai multe parole până când, în cele din urmă, deschide un fel de hartă a României, însă cu tot cu republica Moldova. În fața ochilor se află România așa cum nu am mai văzut-o niciodată. Harta este dispusă pe mai multe layere, educație/demografie/profesii/salarii/bănci/firme, etc. Am văzut multe analize pentru investiții la viața mea, dar niciodată nu am văzut ceva atât de complex. Îmi dau seama că toate analizele de milioane de dolari, toate score-cardurile cu care am lucrat până acum evaluând tipologii de clienți, putere de cumpărare și potențialul diferitelor orașe sunt efectiv zero în fața unei analize atât de complexe.

Pe ecran apare un păienjeniș de rețele și de cifre. Tudor ne explică că sunt toate firmele înregistrate în România, cu proprietari și mai ales cu conexiunile dintre ele, conturi, valori – absolut totul. Sunt absolut șocat de acuratețea informației. Cine a făcut așa ceva a investit enorm, dar până la urmă nu banii sunt importanți, cat mai ales accesul la informație. Să aduni, să compilezi și să prelucrezi informații din atât de multe surse este o muncă absolut sisifică însă îți asigură o bază de decizii de orice tip imensă. Raționalul îmi șoptește că oricât de bun ar fi, Tudor nu avea cum să fi făcut el harta. Probabil că Tudor o are de undeva. Mă gândesc că este o probabilitate destul de mare ca harta să fie făcută de americani. Poate așa se explică multe lucruri și îmi dau seama că nu este exclus ca în spatele acestor informații să lucreze simulatoare puternice economice și sociale care permit decizii de acuratețe chirurgicală pentru colonia România și poate pentru cine știe câte alte țări. Este evident că americanii nu ar fi dat niciodată o astfel de hartă pe mâna lui Tudor și încep să mă întreb serios cine este acest Tudor. Fără să vreau îmi aduc aminte că românii sunt unii dintre cei mai buni hackeri din lume.

Totuși, Tudor nu este nici pe departe cel mai interesant personaj de la această întâlnire. În centrul mesei, îmbrăcat complet în negru, stă „Bătrânul”. Bătrânul… hmm… cum să vă spun ca să nu pară exagerat…, omul acesta este o legendă. Acum șapte ani, el a format totul. A reușit să strângă în jurul lui elitele reale ale României și să creeze mișcarea care va schimba România și îi va câștiga locul meritat în istoria lumii. Au fost momente când am crezut că nici nu exista. Este prima dată când îl văd și recunosc că sunt fascinat de acest om și de ceea ce a făcut în toți acești ani. În lumea politică și de afaceri îl cunosc foarte putini fizic, însă, toși au auzit de cel mai puternic român, personajul fără chip, fantoma. Bătrânul tace de multă vreme urmărind cu interes discuțiile. Ochii întrebători se îndreaptă tot mai des spre el.

„Așa cum ați observat, toate drumurile duc la Roma. Numele celor șase indivizi care au devalizat România nu este o surpriză pentru noi. Nu este o surpriză că în spatele jafului generalizat din România ultimilor 25 de ani stau de fapt șase indivizi care conduc mecanismele de sărăcire și îndobitocire. Doar patru sunt români după nume. Aceștia sunt, dragii mei, cei mai bogați români puțin cunoscuți și pe lângă care, Țiriac și Nicolae par niște sărăntoci. Nu eu sunt cel mai bogat roman și nici cel mai cunoscut internațional în lumea de business așa cum se zvonește și nici nu mi-am propus vreodată acest lucru. Poate nu ați simțit furtul lor direct, dar v-au furat în fiecare zi, controlând bugetul de stat direct și indirect. Dimensiunile jafului sunt gigantice, însă nu este cel mai mare jaf din lume. Se întâmplă în toate țările, inclusiv în occidentul supercivilizat, însă din păcate pentru noi, românii, ajunsese o problemă care punea sub semnul întrebării însăși existența României. De șapte ani am început organizarea și, dacă o parte din elitele României nu ar fi înțeles pericolul iminent și nu făceau front comun, acum România era spartă pe modelul Iugoslaviei sau prinsă într-un conflict cu revizionismul maghiar. Au trecut șapte ani și, deși pare că ne apropiem de final, suntem încă foarte departe. Vă mai cer șase ani de muncă susținută și vă mai cer să credeți în șansa noastră. Am luptat fără speranță, însă eforturile încep să se vadă.

Dragii mei…acești șase indivizi sunt doar vârful icebergului. În spatele lor există rețeaua. Este rețeaua despre care v-am tot povestit. Este acea rețea pe care ați simțit-o de fiecare dată când business-ul vostru a ajuns la un nivel la care să conteze, este acea rețea care permite accesul doar anumitor persoane la vârful puterii în marile corporații, este rețeaua care controlează toată România prin miile de firme paravan românești și străine. Odată ce României i-au fost anulate reflexele de independență și a fost transformată în colonie, s-au conturat cele două mari centre de control, fiecare cu instrumentele ei. Aceasta este soarta învinșilor, dragii mei. Sună cinic, dar sub Ceaușescu, România a fost liberă și independentă. Nu discutăm impactul și eficiența deciziilor în vremea comunismului, însă deciziile asupra României se luau în țară. Ramurile cele mai profitabile ale economiei, resursele naturale, băncile, telecomunicațiile, hipermarketurile și anumite zone industriale au fost adjudecate de primul stăpân – occidentul. Occidentul s-a uitat strict financiar la noua colonie și obiectivele au fost pur financiare. Ca rezultat, serviciile rusești, puternic infiltrate încă de pe vremea comunismului, și-au făcut de cap. Mecanismele de putere sunt diferite și o să vă povestesc pe scurt despre cum funcționează ca să înțelegeți cu cine trebuie să luptăm.

REȚEAUA RUSĂ. Este de departe cea mai urâtă, pentru că a lucrat direct pentru a distruge valorile fundamentale ale românilor. Dacă occidentul a exacerbat, prin metode specifice, valori gen consumerism excesiv, drepturile minorităților sexuale și cultura materialismului, iată că rușii au lucrat la cultura non valorilor, „cultura” mitei, corupția, anularea oricărei forme de meritocrație și distrugerea educației. Au lucrat pentru distrugerea identității naționale. De aceea, atât de mulți români spun că au sentimente de inferioritate, deși nu sunt inferiori altor nații. Între aceste două forțe care au lovit în mentalul colectiv, România a căzut îngenunchiată. Rușii lucrează, dragii mei, prin politicieni și politică. Strategia lor a făcut mult rău poporului nostru și au declanșat inclusiv un genocid mascat împotriva populației. S-au bazat pe tehnici de îndobitocire a populației, controlul presei, religiilor și al bugetului de stat. În spatele tuturor marilor oameni de afaceri abonați la contractele cu statul stau coloneii SVR (serviciu secret rus n.a.). Cu serviciile secrete de contraspionaj românești făcute praf au reușit să pună mâna pe tot ce au dorit. Mecanismele de creare a corupției sistemice au distrus orice speranță de mai bine, făcând milioane de români să părăsească țara. Din păcate, rețeaua rusă a acaparat și mare parte din serviciile secrete românești și toți privilegiații regimului comunist. Este de departe cea mai hidoasa rețea, pentru că a lovit în resursele fundamentale de încredere și speranță ale românilor. Membrii vizibili ai acestei rețele sunt însă doar simpli pioni, sunt politicienii PSD ultracunoscuți, Tăriceanu, Oprea, Ponta, Voiculescu, televiziunile atașate, sute de oameni de afaceri români cu averi făcute din contractul cu statul și alte mii de persoane cheie șantajabile aflate în funcții de conducere în instituțiile de stat. Partidele lor sunt PSD, ALDE, UNPR, dar au foarte mulți oameni și în celelalte. Este rețeaua care în fiecare zi primește lovituri fatale din partea noastră și a americanilor. Este rețeaua vânată de procurori pe care populația educată rămasă în țară o urăște cel mai mult.

Anul acesta, rețeaua rusă va declanșa un război alternativ total împotriva României, mai ales datorită faptului că România devine placa turnanta a arhitecturii de Securitate prin scutul de la Deveselu. Ne putem aștepta în următoarea perioadă la manipulări grave ale opiniei publice, tentative de destabilizare a echilibrului social, genocide perverse la adresa populației, cum a fost Hexi Pharma, atacuri psihotronice cu arme de mare putere menite să semene deznădejde și pesimism, atacuri cu arme neconvenționale de control a vremii și a cutremurelor. Însă cel mai mare risc este crearea unei guerille militare în județele Harghita-Covasna menite să destabilizeze echilibrul etnic și menite să creeze probleme între români și minoritatea maghiară. Orban din păcate le face jocurile finanțând puternic miscările extremist iredentiste.

REȚEAUA OCCIDENTALĂ (n.a. o numește așa pentru că în spatele ei sunt mai multe centre de putere gigant Soros, Rockefeller, sioniștii, clubul de la Roma, iluminati, marile bănci, marile puteri UE). A devenit mai vizibilă în ultimii ani. Acum șapte ani când am strâns rândurile intram într-o luptă fără speranță. Marele nostru noroc a fost declanșarea unui conflict între cele două centre de putere mondiale: centrul de putere Americano-Occidental și cel Ruso-Chinez. Brusc România (alături de Polonia) a devenit o piesă strategică importantă pentru siguranța Europei. Toate eforturile noastre au primit atunci susținere puternică din partea occidentului. Occidentul a realizat că este nevoie ca această parte din Europa să fie întărită pentru a putea face față colosului ruso-chinez pe de-o parte, dar și blocului musulmano-islamic care cuprinde peste 1 miliard de oameni. În această luptă, americanii au aruncat tot ce au putut însă vârful de lance a fost lupta anti-corupție. Centrele de putere americane, evreiești și europene și-au dat mâna și au creat DNA-ul și pe Kovesi ca armă în acest proxy-war. Vulnerabilitatea sistemului rusesc este zona ilegală în care acționează și în acest fel, prin DNA, sunt lovite personajele cheie. Occidentul acționează în România prin intermediul a 128 de fundații care au drept obiectiv „societatea civilă”, dar și politici construite în jurul emancipării țiganilor, egalității de șanse, drepturilor minorităților, etc. Practic, în jurul acestor fundații sponsorizate inclusiv de miliardari controversați ai lumii ca Soros sau Rockefeller, s-a coagulat o forță care acționează conform intereselor acestora. Rețeaua de fundații și ONG-uri are rolul declarativ de a impune valorile democrației și ale meritocrației, însă, în fapt, își dorește să controleze cât mai mult România. Placa turnanta a intereselor occidentale sunt platformele de finanțare a numeroaselor ONG-uri despre care vă voi vorbi la timpul potrivit. Până acum, rețeaua occidentală a lucrat prin șantaj și pârghii financiare cu lideri politici gen Băsescu, Iohannis, Dragnea, Zgonea, Blaga însă rezultatele nu au fost relevante și de aceea au aruncat în luptă din acest an politicieni gen Nicușor Dan, Cioloș etc. Veți recunoaște foarte ușor acești politicieni creați în laboratoarele lui Soros și ale evreilor sioniști, prin faptul că au beneficiat de tot felul de burse și granturi prin intermediul fundațiilor și ONG-urilor de care vă spuneam. În general, sunt mai deștepți decât media politicienilor de rând.

Anul acesta, planul americanilor în România se rezumă la două direcții și anume lupta anti-corupție și coagularea societății civile care să amendeze derapajele statului. Obiective secundare, impunerea propriilor oameni la alegerile locale și parlamentare din acest an, dar și creșterea capacităților militare și economice ale României. Toate eforturile de a crea o țară puternică militar și economic sunt anulate de corupție. De aceea, prima etapă este curățarea statului român de toate conservele plantate de serviciile ruso-chineze. Este o operațiune complexă, în care lupta este posibil să capete alte valențe și să avem victime umane în curând. Membrii acestei rețele îi veți recunoaște ușor datorită faptului că au avut burse și granturi prin fundațiile lui Soros, au fost sau sunt membri marcanți în conducerea băncilor și corporațiilor occidentale, sau sunt așa-zisa elită românească vizibilă pe puținele posturi TV ale rețelei occidentale. Rețeaua occidentală se bazează mai ales pe puterea internetului și a Facebook-ului și acest lucru se va vedea la alegerile viitoare în mod evident.

Rețeaua securisto-mafiotă românească. Între aceste două sisteme mari de putere care își dispută România, a mai apărut și o rețea a mafiei românești, care nu are scrupule însă are obiective clar de profit. Mafia românească este bazată în mare parte pe foști membri ai serviciilor secrete sau infractori cu gulere albe tolerați de ambele tabere dintr-un calcul meschin de interese. În ultima vreme, această mafie românească a fost lovită masiv, inclusiv de noi, pentru că încurcă pe toată lumea. Multi infractori români din mafia românească au ales să își mute averile din România și să se retragă (n.a. un bun exemplu este SOV, Becali etc.), dar nu vor scăpa, pentru că, pentru mafia internațională, acești indivizi sunt simpli speculanți de duzină, care le încurcă socotelile. De aceea, mafioții români fac toate eforturile pentru a fi cât mai puțin vizibili. (n.a. Tot o formă de mafie locală a căpătat și masoneria locală, împărțită între est și vest și cu toate sub-ramurile ei.)

Mare parte a populației României nu știe toate aceste lucruri, sau poate doar le intuiește. O să mă întrebați unde suntem noi în toată ecuația aceasta.

Unde suntem noi, romanii?

Mai există o forță vitală românească? Mai există interes național? Și dacă da… cine îl reprezintă? Cine este forța plăpândă care luptă pentru interesul național românesc? Cine sunt acei puțini români liberi și hotărâți să riște? De ce nu suntem pe scena politică? De ce nu suntem vizibili? A mai rămas cineva aici, sau au plecat toți românii de valoare, toți liderii?

Am făcut multe anii aceștia. Ne-am organizat mai bine. Am retrezit cum am putut conștiința națională și mândria, amintindu-le românilor că sunt urmașii celor mai drepți și mai viteji dinte europeni, am infiltrat toate partidele, le-am sabotat din interior și am susținut cu tot ce am putut antreprenoriatul românesc și producătorii români. În acest moment, România tinde să devină cel mai mare producător de software din Europa și o parte din merit îl aveți chiar voi. Sunt trei direcții în care trebuie să meargă România – exportul de inteligență (producție de soft, inginerie etc.), producție agricolă și turism. În acest moment, România este unul dintre cei mai importanți producători agricoli europeni și numărul producătorilor români a crescut de opt ori în acești șapte ani. Este și meritul vostru. Cu cât vom avea o clasă de mijloc mai puternică, cu atât vom fi mai liberi. Avem șansa noastră și vreau să credeți în ea. Dacă acum șapte ani eram o mână de oameni dezorientați și fără speranțe, acum suntem câteva mii în țară și străinătate. Nimeni nu a crezut că vom reuși, însă suntem aici și mai puternici ca niciodată. Vă mulțumesc pentru eforturile zilnice pe care le faceți.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 1 :: Media evaluării: 1

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.