„Decât” un Plumb… Să sperăm, de piciorul PSD

0
(0)

La toate acuzele aduse de-a lungul vremurilor la adresa parlamentarilor conform cărora aceștia sunt protejați în fața legii, de fiecare dată, majoritatea acestora au negat vehement o astfel de afirmație, spunând că nu sunt „mai egali” decât alți cetățeni. Și totuși, sunt de notorietate cazurile celor „aghesmuiți” în sala parlamentului înaintea votului pentru aprobarea urmăririi penale: Vosganian și Dan Șova, ca să numim doar doi. Ridicarea imunității a fost permanent o piedică în fața cercetării penale a parlamentarilor.

Ziare.com ne reamintește azi încă un caz, prin articolul „Începe judecata în dosarul Belina-Sevil Shhaideh. Magistrații au decis definitiv că probele au fost corect administrate.”:

Acuzațiile DNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus pe 27 iunie trimiterea în judecată a lui Sevil Shhaideh, fiind acuzată de abuz în serviciu comis în perioada în care a fost secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

În același dosar sunt judecate alte patru persoane, între care un director din MDRAP și fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman Adrian Ionuț Gâdea. În cazul ministrului Rovana Plumb, procurorii au solicitat încuviințarea pentru începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu, cerere respinsă de către Parlament, astfel că s-a dispus clasarea.

Și ca lucrurile să fie clare cu ce fel de oameni continuă să defileze PSD-ul lui Dragnea, iată ce aflăm de aici:

Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.

Foarte tare, nu? 😈 

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.