Minciuna are (totuși) picioare scurte…

0
(0)

Dacă în țară te-ai obișnuit să minți cu nerușinare, mizând pe faptul că nimeni nu te contrazice (sau că oricum îi vei ignora pe cei ce te-ar contrazice, și votanții tăi te vor crede), iată că ieșind în spațiul european poți crede că acest gen de a face politică funcționează și acolo. Păcăleală! Nu, nu merge. N-are cum să meargă. Unii chiar iau în serios declarațiile politice…

„Duamna” Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne al României, a declarat joi că a inclus chestiunea Schengen pe agenda reuniunii informale a miniştrilor justiţiei şi afacerilor interne.

Secretarul de stat german, însă, a contrazis această afirmație: „Subiectul nu a fost inclus pe agendă de președinția română.

Unii ar putea vorbi despre o „eroare de comunicare”. Dar nu, nu despre asta e vorba, ci despre încă un exemplu de dublu discurs, specific unor așa-zis politicieni, care cred în naivitatea și aroganța lor că astfel de comportamente pot avea „succesuri”.

Dincolo de răspunsurile pe care această femeie trebuie la un moment dat să le dea în legătură cu „10 august”, câtă dezamăgire poate simți fiecare dintre noi, simplii cetățeni, când cei „ajunși” să ne reprezinte practică cu nonșalanță o politică „de maidan”, mizând oare pe ce? Ce mecanisme mentale te pot face să ajungi în stadiul în care vorbește gura fără tine?

Da, știm că beția puterii te poate rupe complet de realitate, dar chiar așa?

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.