În discuție: „Arhitecții controlului – Controlul maselor și viitorul omenirii”

0
(0)

Documentarul momentului, „Arhitecții controlului – Controlul maselor și viitorul omenirii”, este un îndemn adresat fiecăruia dintre noi de a încerca măcar să privim dincolo de perdelele de fum ce ne înconjoară permanent, de a încerca măcar să înțelegem mai mult decât ni se oferă pe tavă…

«Aici stă un om nou. Concepția lui despre realitate e ca un dans de imagini electronice trase frontal în creier, o construcție fină a maeștrilor, proiectate pentru a nu percepe în nici un fel realul. Fericirea îi este trimisă printr-un tub sau o conexiune electronică. Dumnezeul lui stă după o cortină electronică, iar când cortina e trasă, găsim vrăjitorul, CIA și mass media manipulatoare.» Citat din «Engineering Human Consciousness» a lui Jim Keith, una din cele mai bune cărți pe care le-a scris înainte să moară. De fapt a fost omorât. Era unul dintre puținii oameni care au înțeles că războiul real e acela împotriva conștiinței. E foarte important să ne amintim tot timpul asta..”

În antichitate, se foloseau săbii și arme și alte metode precum religia, pentru a subordona populația și pentru a-i determina pe oameni să facă ceea ce se dorea. Dar în vremurile noastre, în secolul XX (XXI), există tehnologii noi ce oferă mijloacele pentru a controla omul fără ca acesta să realizeze de loc asta: metode de convecție a electronilor, implanturi pentru manipularea creierului, reclame ce ne manipulează împotriva voinței noastre. Și asta nu e SF. Este ceva foarte bine documentat. «Candidatul manciurian» a fost despre crearea unui asasin controlat mental, care, după cum îmi amintesc, – au trecut ani de când am văzut filmul –, urma să fie activat pentru a-l ucide pe președinte. Ăsta e SF pur, o imposibilitate nebună… nebunie completă. dar când realizăm că Sirhan B. Sirhan, de exemplu, după ce l-a omorât pe Robert F. Kennedy, a fost examinat de câțiva experți hipnoterapeuți, iar ei au ajuns la concluzia că Sirham a fost sub control hipnotic când l-a asasinat pe Kennedy… Nu prea vorbesc ei despre asta în mass media, dar asta se întâmplă să fie adevărul.

Cruciații, uimiți, înfruntau musulmani drogați, membri ai unui cult bazat pe hașiș – fumat din „Bong”, chiar înainte de a urca pe cai.

Controlul informației este ocult. Pentru că avem multe goluri în a înțelege aceste lucruri. Biblia este o vrăjitorie sau o magie? Este un pic din amândouă?

Când englezii au vrut să obțină dominarea Indiei, s-au folosit de grupuri de „golani”, așa cum a fost cultul „Thugee”. I-au sponsorizat, iar aceștia au format o organizație criminală „The Thugee” – fumători de bong – veneratori ai Shivei. Similar „Triadele”, organizația „Tong”, și lista e mare…

Și ne întoarcem la întrebarea despre religie. Pentru că și religia e foarte bine legată de acestea, pentru că nu faci apel la rațiunea omului când lucrezi cu «controlul minții», ăsta e primul lucru, ci apelezi la rezonanță.”

Prin control mental, „vor să te tragă în jos, într-o stare irațională, într-un nivel limbic, reptilian al conștiinței, pe care vedele indiene le numeau „Nivelele de jos ale Chacrei.” Și să te țină în permanență confuz și foarte slab, foarte lipsit de putere psihică”. Drept urmare, „vei căuta stabilitate, vei căuta siguranță prin orice mijloace. Pe care tot ei ți le oferă, cu ajutorul sistemului.”

… nu trebuie să ne încredem în poveștile mass media când aceste atrocități au loc. Trebuie să cauți să te documentezi singur și să nu crezi ce îți spune mass media. trebuie să realizăm că această chestiune e una antică. E foarte sofisticată, iar religia joacă un rol crucial, deoarece ea se ocupă cu sentimentele omului, cu părțile lui rezonante și cu nevoile acestuia. Mai bine spus, omul, fiind violat spiritual, își pierde echilibrul.

De ce corporația Bayer e considerată șobolanul săptămânii? Documente interne arată că știau că au un medicament ce era infestat cu virusul HIV. Au scos produsul de pe piața Statelor Unite și l-au aruncat (a se citi valorificat) în Franța, Europa, Asia și America Latină. produsul numit „Factorate” era o injecție folosită pentru tratarea hemofiliei.


Ceea ce se întâmpla, era că o mare parte din experiențele umane – durere, dezamăgire, singurătate – erau cu toate reclasificate ca fiind boli medicale. Între timp, a fost găsit un nou mod de administrare: drogurile te făceau să nu mai simți aceste complexe și sentimente, făcându-i pe indivizi mai fericiți. Dar, în același timp, le induceau moduri de viață mai simple, mult mai ușor de prezis și administrat, considerându-i mai aproape de mașinării, precum cele din inima modelului economic.

În al doilea război mondial, OSS-ul a inițiat un program numit «Operation Underworld», care presupunea recrutarea mafioților cheie pentru a acționa în Italia și SUA. Iar după război, s-a continuat această legătură dintre CIA și mafie, și continuă și azi. Am menționat că în «Operațiunea Haos», toate agențiile de informații au fost unite prin programul «Umbrella». Ei bine, și mafia a fost adusă acolo, deoarece avea foarte mari legături cu industria muzicală, iar aceasta putea fi folosită pentru a controla, iar în unele cazuri pentru a omorî muzicieni ce vorbeau de rău guvernul. Jimmi Hendrix a fost ucis din două motive: în primul rând, el a făcut declarații în presă chemând panterele negre în Washington DC să împuște acolo, iar în al doilea rând, el a făcut profit pentru Bobby Seale și „Chicago Weight”, iar asta a atras atenția FBI-ului și a unui program numit «CoIntelPro», care era un program de supraveghere și asasinare. Acesta a dus la uciderea a 28 de pantere negre, 2Pac fiind al 29-lea, pentru că și el era o panteră neagră. Hendrix s-a asociat cu aceste pantere negre și din acest motiv a fost omorât.

Oamenii trebuie să știe despre cele trei părți ale conștiinței. De asemenea trebuie să afle despre cele patru componente prezentate de Carl G Jung, similar cu ale lui Freud, dar un pic diferit. Acești oameni au înțeles dinamica și anatomia a ceva ce nu se poate vedea! A conștiinței! Oamenii știu despre corp: ai două mâini, două picioare, un cap, OK, dar care este anatomia conștiinței?

„O mare schimbare a atitudinii noastre psihologice este iminentă, asta e sigur… deoarece avem nevoie de mai multă… avem nevoie de mai multă psihologie, trebuie să înțelegem mai mult natura umană, deoarece singurul pericol real ce există este însuși omul, el este marele pericol, și suntem compătimitor inconștienți de asta! Nu știm nimic despre om! Prea puțin știm… Psihicul lui trebuie studiat, deoarece noi suntem originea întregului rău.”

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.