Metode de analiză a alimentelor – uleiuri și grăsimi

Consumăm alimente cu un conținut divers și de multe ori (prea) puțin verificat. Credem că autoritățile au controlat calitatea produselor comercializate. Recentele discuții din spațiul public privitoare la calitatea diferențiată a produselor comercializate în marile lanțuri de magazine, cele care acuză că pentru est-europeni se comercializează produse de o calitate mai slabă decât în zona apuseană a Europei, au ridicat o problemă preocupantă, pentru cei care încă mai gândesc…

În acest context, includ aici un „Manual al metodelor de analiză a hranei – Uleiuri și grăsimi”, manual al autorității în domeniu din… India. Probabil că cei cu adevărat interesați ar putea aplica aceste metode în propria bucătărie, fără a mai aștepta ceva de la autorități.

 

 

Lasă un răspuns

Denumire
Email
Pagină web

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.