Metode de analiză a alimentelor – uleiuri și grăsimi

0
(0)

Consumăm alimente cu un conținut divers și de multe ori (prea) puțin verificat. Credem că autoritățile au controlat calitatea produselor comercializate. Recentele discuții din spațiul public privitoare la calitatea diferențiată a produselor comercializate în marile lanțuri de magazine, cele care acuză că pentru est-europeni se comercializează produse de o calitate mai slabă decât în zona apuseană a Europei, au ridicat o problemă preocupantă, pentru cei care încă mai gândesc…

În acest context, includ aici un „Manual al metodelor de analiză a hranei – Uleiuri și grăsimi”, manual al autorității în domeniu din… India. Probabil că cei cu adevărat interesați ar putea aplica aceste metode în propria bucătărie, fără a mai aștepta ceva de la autorități.

 

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?




Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.