În discuție: „Noi nu vaccinăm – Mitul și realitatea campaniilor de vaccinare”

0
(0)

Documentarul, „Noi nu vaccinăm – Mitul și realitatea campaniilor de vaccinare”, un documentar a cărei versiune în limba română e sponsorizată și de Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Nu devine deja interesant?

V-ați injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare? Otrava celulară și neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă? Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal? Sau o grămadă de miccroorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?

Chiar nu vreți?

Atunci – la următorul rapel – cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor! Veți avea un șoc!

În condițiile în care unii cercetători în domeniu (inclusiv cei de la Institutul Paul Erlich) par să fugă de întrebări, refuzând să dea interviuri în fața camerei de filmat, informarea independentă pare să fie singura opțiune rămasă la nivel individual pentru a opta în cunoștință de cauză, comparativ cu avalanșa de presiuni exercitate de autorități pentru vaccinare…

Iată ce spun doi părinți: Franziska Schmidthauser și Adrian Büzli (aici le fac și un pic de reclamă 😉 ) din Appenzell, Elveția:

Mama mea este medic și ne-a spus deja cu ani în urmă că vaccinurile pot cauza multe reacții adverse și vătămări. Când auzi doar argumente pro vaccinare, începi să cauți, vrei să te informezi independent. Din timpul sarcinii ne-a fost clar că nu dorim să vaccinăm copilul. Vrem să-i oferim un start cât mai natural în viață.

Am citit mult pe internet și am auzit multe și de la prieteni, că există efecte adverse și consecințe grave pe care nu vrem să le riscăm.

Efecte adverse și riscuri? Păi site-urile „oficiale” pro-vaccinare nu fac referire la nici un astfel de aspect. Cum așa?

(…) copiii sunt cobaii, cei care au de suferit de la aceste produse. În realitate, totul este doar despre profit!

Fără prea multă vorbărie,

„acest documentar vă poate schimba părerea despre medicină, despre concernele multinaționale, politică și instituțiile de stat!”

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.