Totuși, când faci alegeri, ar trebui să te uiți atent…

5
(1)

Donald Trump: „Ce-i aia digital?”

În cadrul unor interviuri, pe baza răspunsurilor sale, domnul Trump pare că într-adevăr nu înțelege cu adevărat tehnologia modernă, iar aversiunea față de ea ar putea deveni o amenințare la adresa securității naționale.

Când a fost întrebat despre viitorul noilor portavioane americane, Trump a devenit incoerent, vorbind despre catapultele care trimit avioanele de luptă cu mare viteză de pe punte, în condițiile în care acum se folosesc noi sisteme electromagnetice de lansare a aeronavelor (EMALS), o abordare inovatoare care elimină vechile catapultele.

În esență, sistemul funcționează ca un tren maglev, împingând un avion la viteza necesară cu ajutorul unor computere. Trump a dat-o într-o tiradă despre noua tehnologie:

Știu că o catapultă este destul de importantă. Deci am spus ce este asta? Domnule, acesta este sistemul nostru digital de catapulte. El a spus bine, vom merge pe asta pentru că vrem să ținem pasul cu tehnologia modernă. Ați spus că nu mai folosiți aburi pentru catapultă? Nu, domnule. Am spus: „Ah, cum funcționează?” „Domnule, nu e bine. Nu e bine. Nu are putere. Știți că aburul este doar brutal. Vedeți că fraierul merge și aburul funcționează pretutindeni, avioanele sunt catapultate.

Donald Trump e renumit pentru că nu înțelege cum funcționează tehnologia modernă. Cu puțin peste un an în urmă, Matt Novak, a efectuat o investigație și nu a putut să-și dea seama dacă Trump a folosit vreodată un computer. La câteva săptămâni după alegerea sa, președintele miliardar nostru a fost fotografiat în strălucirea albastră a unui MacBook Pro, dar nu pare a fi încrezător în ceea ce poate face cu el. Trump nu utilizează e-mailuri și se pare că utilizează un smartphone strict pentru apeluri telefonice și tweet-uri. Spre exemplu, pentru că nu folosește e-mail-ul, exploatează intensiv faxul.

În principiu, respingerea noilor tehnologii nu e un lucru rău în sine, este alegerea fiecăruia să o folosească sau nu. Problema e că nu o cunoaște! Și dacă nu cunoști ceva, cum poți să afirmi „America great again!”? Prin reîntoarcerea la ceea ce era o societate intensiv industrializată?

Alegerea unor lideri care de fapt nu sunt lideri poate fi o mare greșeală a unui popor. Și spunând asta, mă uit în primul rând în curtea noastră…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 1 :: Media evaluării: 5

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Totuși, când faci alegeri, ar trebui să te uiți atent…

 1. Magda 12 mai 2017 at 9:58

  22Ești rău UnCheșule!
  Ce dacă nu știe omul ”ce-i aia digital?”
  Poate fi învățat, nu?
  I se poate arăta beneficiile în a ști să manevrezi DIGITAL…ca apoi să navighezi pe net!
  Sunt mulți care s-au ”îndrăgostit” de digitalizare după ce au fost inițiați, nedezlipindu-se apoi de ecran(e), alții…lasă pe mâna altora ceea ce ar putea să facă ei, verificând totodată, anulând, modificând (după caz), iar alții…sunt anti-talent pur și simplu, degetele lor nu prea se pliază pe tastatură sau pe mouse…

 2. Magda 12 mai 2017 at 10:00

  Apropos…de unde ai făcut rost de poza din avionul personal al Trump-lui?06

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.