Prognoze sumbre…

0
(0)

Deși, cu siguranță că oamenii obișnuiți nu-și doresc în nici un caz asta, iată că Annonymus a difuzat o înregistrare în care avertizează populația să se pregătească pentru izbucnirea unui al Treilea Război Mondial. E vorba de un clip video de şase minute postat pe Youtube, în care gruparea îşi exprimă temerile legate de situaţia din Peninsula Coreei, unde se vor confrunta trei superputeri într-o bătălie brutală şi rapidă.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

3 thoughts on “Prognoze sumbre…

 1. Magda 10 mai 2017 at 20:00

  Pentru că ȘI tu ai deschis subiectul ăsta, mi-ai adus aminte de un puști grozav, de al său blog…tânăr dar aprig patriot, tobă de carte, filozof, iubitor de frumos, cu un acut simț artistic, esthetic…authentic, care ne povestea la un moment dat, despre întâlnirea sa în cadrul MENSA cu Julian Assange, dar și cu celebrul ANONYMUS, alias LORD NYOMODO, care ar fi adevăratul lider al celor de la Anonymous şi considerat cel mai genial om din domeniul informaticii.

  Redau AICI, povestea în legătură cu Anonymus:
  ”V-am spus că sunt membru al MENSA de aproape opt ani şi jumătate şi foarte puţini ştiu că Julian Assange, recunoscut că unul dintre cei mai geniali oameni din ultimii 350 de ani, finanţează anumite întruniri ale MENSEI. Eu activez la ei sub un nume străin, dar ştiau că sunt din România…am motivele mele pentru care procedez aşa. În urmă cu şapte ani de zile am primit un mail din partea lor prin care mă anunţau că organizează o conferinţă în Paris: “Today&tomorrow: for a better world”.

  Mi s-a spus că ei plătesc totul şi vor participa doar 30 de oameni din diferite colţuri ale lumii… Întrunirile respective sunt făcute pe baza IQ-ului: între 150 şi 170 şi peste 170.
  Eu am un IQ de 173 şi pe baza unor teste, cam zece la număr, a reieşit că în proporţie de 95% la nivel psiho-emoţional sufăr de androginitate emoţională.

  La nivel psihiatric se consideră o tulburare de comportament gravă: nu îmi pot defini caracterul! Aşa m-am născut şi nu îmi este ruşine să recunosc acest lucru! De serviciile secrete sunt considerat o rară avis: pot îmbracă orice formă, oricând şi la orice ora!

  Sunt mii de teste făcute pe marginea acestui subiect şi s-a stabilit că în proporţie de 99% cei care se nasc cu un IQ de peste 165, vor avea parte de disfuncţii emoţionale: depresie, neadaptare în mediul social, chiar şi tentative de suicid!
  La mine nu a a fost cazul de aşa ceva.
  Din punct de vedere medical m-am născut cu o mică malformaţie specifică sindromului Down: circumferinţa capului este mai mare că la un om normal şi din cauza această am creierul mărit. Cu alte cuvinte mi-a luat Dumnezeu dintr-o parte şi mi-a pus înaltă.
  Oamenii cu un IQ de 173 sunt încadraţi la ora actuală în procentul de 1%: umanişti, filosofi, pictori, poeţi, în general tot ce ţine de artă. Dante Alighieri a avut un IQ de 173 şi Kant de 175 şi pe baza unor teste s-a stabilit că există o încrucişare de gene care duce la mărirea activităţii cerebrale pe o anumită zona.

  Întâlnirea a avut loc la Paris şi înainte să plec am avut o discuţie cu cineva şi oarecum m-a avertizat: “Eşti un tânăr foarte dotat, dar ai grijă în ce te bagi pentru că ai tendinţa să te copleşească entuziasmul şi lumea nu este chiar aşa cum o vezi tu sau o simţi”.
  Recunosc că eram foarte entuziasmat că urmează să-l văd pe Assange faţă în faţă şi când am ajuns acolo mi-am pus nişte întrebări… Am acceptat invitaţia, mi s-au trimis prin Western Union 250 de euro să am de drum, am primit biletul de avion dus-întors pe mail, şi am plecat după două zile.

  Am ajuns la Paris şi de acolo am fost preluat şi dus la un hotel din centru. Mi s-a spus că întâlnirea are loc a două zi, undeva la ora 19:00, urmând că cineva să vină după mine la hotel şi să mă ducă acolo. Pe lângă cei 250 de euro mi s-au mai pus la dispoziţie alţi 1.000 de euro pentru diverse cheltuieli. Urmă să stau trei zile…

  Am fost preluat la ora 19:00 de la hotel, a venit un tip pe la 40 de ani cu Citroen de culoare neagră, şi am mers într-un fel de club la periferia Parisului: am rămas foarte surprins pentru că era o zona industrială, ceva ghetto să spun cu graff-uri pe pereţi…un loc mai mult pentru junkisti şi anarhişti. Am coborât la subsol şi acolo m-am întâlnit cu un amic din Mali cu care corespondăm pe Skype: are un IQ de 180 şi este un geniu în fizică, chimie şi biologie.

  Era o încăpăre relativ mică, nu încăpeau mai mult de 50 de oameni, şi când ne-am aşezat pe scaune fiecare dintre noi a primit un mic laptop, însoţit de o pereche de căşti inside-ear, şi ni s-a explicat că putem selecta limba maternă pentru a înţelege ce se discuta în caz că avem probleme în cunoaşterea limbii engleze. S-a precizat că incaparea respectivă este dotată cu nişte senzori ultraperformanti de captare a sunetului în mediul ambiental şi dispun de o tehnologie avansată care se bazează pe modulatile vocii…nu sunt foarte preocupat de tehnologie şi din cauza această nu am reţinut multe aspecte.

  A început conferinţă şi cred că durat până dimineaţă la ora 04:00 să spun, ne-au dus mâncare foarte bună, băuturi la discreţie, ţigări pentru cine fuma…absolut totul. Ecologie gen Greenpeace, sisteme de monitorizare, globalism că abordare de control, biologie, virusologie, acţiuni sustenabile, sistem bancar că metodă de opresiune, relaţii interumane în eratehnologică şi aşa mai departe.

  Eu am vorbit foarte puţin, cam 40 de minute adunate toată noaptea să spun, şi m-am axat pe dezvoltarea popoarelor şi cooperarea umană în era globalismului…am să vorbesc odată mai pe larg pe marginea acestui subiect. Cu Julian am discutat foarte puţin, maxim trei munte, mai mult a fost un schimb de amabilităţi…
  Lord Nymodo
  Puţini, chiar foarte puţini de pe această planetă, se pot laudă că au auzit de acest nume: Lord Nymodo! Lord Nymodo este adevăratul lider al celor de la Anonymous şi considerat cel mai genial om din domeniul informaticii care s-a născut pe acest pământ, unul că el se naşte odată la 1.000 de ani. Eu am stat lângă el ore în şir fără să am habar cine este…

  Nymodo la vremea respectivă era un tânăr de maxim 22 de ani, părea japonez sau coreean, cam 1.85, foarte slab, îmbrăcat în negru din cap până în picioare, părul foarte lung şi o freza mai emo, fardat foarte puternic cu pudra albă şi tot timpul a stat cu ochelarii la ochi.
  M-am uităm plin de curiozitate pentru că avea degetele pline de inele din argint şi majoritatea dintre ele reprezentau cranii umane…am spus că este un rocker foarte înfocat. Cât a stat acolo nu a deschis gură, nu a mâncat, şi doar fuma şi bea whisky cu gheaţă…

  La sfârşitul conferinţei, Kunar, amicul meu din Mali cu care discutăm pe Skype, mi-a spus în şoaptă: “This guy is Lord Nymodo…”.
  Realizaţi că în secundă următoare au început să îmi tremure picioarele: îl aveam în faţă pe unul dintre cei mai geniali oameni născuţi pe pământ! Mi-a fost mult prea multă ruşine să-l abordez, dar mă uităm absolut fascinat la el. Pe unul că el îl vezi odată în viaţă şi mulţi spun că a fost recrutat de CIA de la vârstă de patru ani…Dumnezeu ştie mai bine care este adevărul. ”

 2. Magda 10 mai 2017 at 20:10

  Acum, lăsând la o parte activitatea celor de la Anonymus, mai sunt profețiile…unele chiar recente, făcute de alt gen de oameni, ce au legătură profundă cu Dumnezeu, profețind.
  Unul dintre aceștia, este Pr.Elpidie care a profețit vorbind despre ultimele 3 împărății înainte de sfârșitul lumii.
  Redau pe scurt:
   
  Profeția Părintelui Elpidie despre ultimele trei împărății ale lumii
  Vă fac atenți despre planurile rele ale lui Satan, care, prin intermediul Pentarhiei controlate de el, va aduce întunericul și va face ravagii în omenire până la sosirea satanicului fals Mesia.
  Cer tuturor să practice rugăciunea intensă a inimii, ca singura soluție dovedită din cer, pentru a slăbi sau chiar anula multe posibilități și efecte ale execuțanților deciziilor lui Lucifer, care intenționează să distrugă lumea.
  Întreaga omenire înainte de a fi timpul pentru a vedea “urâciunea pustiirii” va trece prin trei faze ale ultimelor trei mari împărății. Vor fi scurte, dar unice în puterea de distrugere și punerea în aplicare. Aceste trei regate vor fi: Împărăția Ursului(Rusia), Împărăția Dragonului(China), Împărăția Șarpelui(antihristul, falsul Mesia).
  Împărăția Ursului – care va fi condusă de Rusia și va urma unor state puternice, cu o mare izbândă în economie și în armată, va încerca să schimbe frontierele la nivel mondial, prin războaie sau fuziuni diplomatice.
  Conflictele artistic realizate și programate de marile puteri, prin diplomația perspicace a Uniunii Europene și Americii, vor împinge unele state să se ciocnească pentru probleme dubioase cu rezultat dezastruos, fapt ce va favoriza apariția pe scena mondială a Împărăției Ursului(Rusia).

  Ca răspuns spectaculos, Rusia va vedea aceste prostii ale șefilor de state, convinși de cei care se presupune că le sunt aliați, dar sunt vicleni, și le va utiliza pentru propriile sale proiecte.Va urma distrugerea totală a națiunilor din jur.
   
  Apoi mai este faptul că unele state vor dispărea de pe hartă. Să nu se odihnească statele de la Nord de prosperitate economică aparentă și relațiii ce presupun neutralitate în războiul deja proiectat. Prostia liderilor țărilor va fi cauza distrugerii lor.
   
  Un dezastru surprinzător de o mare magnitudine va crea teroare și temeri la nivel mondial si va apare în etapa următoare. Membri ai Nordului , Finlanda, Norvegia, Suedia, ați lăsat inima voastră să părăsească pe adevăratul Dumnezeu, pe care-L cinstiți numai cu buzele și ați rămas neîntăriți duhovnicește. Lăsați îmbrățișarea părintească și dragostea lui Dumnezeu să vă acopere de satana care vă urăște si vrea să vă rănească. Dacă o să vă întoarceți înapoi la inima binevoitoare a lui Dumnezeu cu compasiune si adevărată pocăință, nu veți avea nimic de ce să vă temeți.
   
  Dacă ați neglijat și ați luat în derâdere chemarea Sa dumnezeiască și vreți să vă expuneți la vicleniile lui satana, atunci în curând veți vedea ce alegere proastă ați făcut și cât veți fi de umiliți. Împărăția Ursului este gata de a vă zdrobi.
   
  Pe unii dintre voi – iremediabil. Ucraina, nu vezi cum mulțimea sfinților tăi dau mărturia sfântă, plâng și se roagă pentru tine? Pui la îndoială credința adevărată, lăsând un profan ipocrit din dinastia francă pentru a te diviza? Credința pravoslavnică, viața sfântă a mucenicilor și cuvioșilor au binecuvântat pământul tău, iar acum a ajuns peste tine un inamic real al fiecărei ființe umane, care vrea să te rănească fatal.
  Dacă i-ai putea vedea pe sfinții tăi cum cerșesc mila lui Dumnezeu (pentru tine) ai îngenunchia cu ei și te-ai ruga cu pocăință și umilință pentru mântuirea ta. (Mă opresc să mă gândesc cât de mulți vor fi cei care vor primi acest mesaj și lanțul de rugăciune va crește și va împiedica răul cel mai mare). 

  Vestea proastă este că va fi un act de distrugere și într-un alt stat din apropiere cu Rusia, din cauza egoismului și aroganței liderilor. Georgia este un stat cu probleme. Este ca un șoarece care vrea să se lupte cu ursul. Gândiți-vă în adevăr și înțelepciune. Nu poți plânge pentru un stat care își crează probleme singur.
  Cei care doresc să se opună Ursului și cauzei sale, va fi vai de ei.
  Vai de cei care îndrăznesc să-i spună ceva, căci atunci își vor pierde existența lor. Acesta este un alt stat, care va dispărea de pe hartă. Puterea Ursului va culmina atât de mult, încât frica și teroarea din întreaga lume va crește. Și Persia(Iran) va suferi după ce mai întai Turcia se va dezmembra într-un fel unic și jalnic.
   
  Împărăția Dragonului – Regele diavol va fi liderul acestui regat din China. Aliat credincios în principiu cu Rusia, va exploata relația cu ea și va câștiga prea mult în aceste etape, și se va ridica la nivel de mare putere în viitor.
  China va profita de rănile incurabile ale Japoniei pentru a stabili pas cu pas militar viitoarea dominație în întreaga regiune. Nu va ezita să-și trădeze prietenia cu Rusia și să contribuie la spirala ascendentă și distructivă.
  Până atunci, însă, își va ascunde pe furiș orice intenție și va exploata inteligent îmbrățișarea amicală cu Rusia. China acum se răspândeste peste tot, aproape peste tot în lume. A început cu economia ca un prim pas, inundă lumea cu bunuri, în scopul de a se ajunge în domeniul militar la nivel mondial cu Ursul.
   

 3. Magda 10 mai 2017 at 20:18

  Atunci când acest lucru va fi realizat, nu va dura mult timp să-si manifeste și propriile ambiții expansioniste. În lume va domina frica absolută și neliniștea. Într-o lume divizată și distrusă va impune cu fierbințeală convingeri ateiste de oțel, care cer ascultare absolută și punere în aplicare.
   
  Respirația fierbinte a Dragonului Roșu se va simți atât în Europa, cât și în America. Ele vor suferi foarte mult. Ca urmare, va trece și ea la cucerire cu metodologie comunistă teribilă și va face pe oameni să geamă și să sufere. Creștinii vor trăi cele mai grele persecuții de la dragonul cel rău; rolul acestei împărății, aș putea cu un cuvânt să-l descriu ca pe un coșmar.
   

  Vai de acei oameni a căror viață nu este înclinată spre inima dumnezeiască a dulcelui nostru Domn Iisus Hristos. Oamenii se vor comporta la fel ca roboții dupa dictate și mandate de stat și nu vor avea mai multe drepturi decât animalele de companie. Viața și moartea nu vor avea nici o valoare pentru om.
   

  Aceasta va fi ideologia satanică a acestui regat. Aceste două împărății (a Ursului și a Dragonului) vor fi aproape simultane, dar vor provoca răsturnări majore la nivel mondial. Vor stigmatiza prezența lor prin faptul că vor reacționa nuclear. Pacea va dispare, ciuma și foametea vor aduce mari nenorociri la nivel mondial.
   
  Împărăția Șarpelui – Ultimul regat din istoria omenirii ne va face cunoscută “urâciunea pustiirii”.
  Satana, cu aceeași otravă a iluziei se va folosi de om, frumoasa creație a lui Dumnezeu, pentru a-i distruge pe liderii națiunilor pe care i-a ridicat la putere, după care întreaga omenire o va supune sub fiul întunericului, sub antihrist.

  Domnia acestui șarpe va fi unică în istoria vieții umane. Toate regatele din lume până în prezent ar fi dorit să supună pământul, partea materială a omului. Regatul Șarpelui, însă, va ataca și va dori să supună și sufletul ,și trupul omului.
  Și materie, și spirit. De aceea, metodele folosite în acest scop vor fi unice în felul lor, cu puterea cea mai perfectă de tehnologie și nanotehnologie. Liderul antihrist va avea puterea și autoritatea de a controla fizic și psihic orice om.

   Îi va convinge pe toți oamenii, cei care au supravietuit experiențelor de război si de coșmar din toate statele lumii și au trăit teribil agonia supraviețuirii din cauza lipsei de hrană și de apă, că el este doar un prinț al păcii, ’’adevăratul Mesia’’, îi va obliga să-l accepte de bunăvoie ca unic rege mondial.
  Acest lucru se va întâmpla atunci când îi va pune pe toți să accepte cipul cu numerele de cod.
  Cu acest cip ultra-nanotehnologic va putea vedea și controla aproape în întregime oamenirea.

  Pentru al treilea și ultimul lider al împărățiilor s-a proorocit că va fi fiu al întunericului.
  Totul în jurul nostru este pregătit și proorociile încep să se împlinească. Omenirii, epuizată după ciumă, foamete și război, îi va fi imposibil de a rezista.

  Scoaterea adevărului din Evanghelie (schimbarea textului biblic original) va duce la măsuri rapide pentru a-l îmbrățișa pe acest lider și pentru a grăbi Judecata de Apoi.
  Noul guvern global va deveni mai puternic și mai evident imprimat în conștiința întregii omeniri.
  Chiar si războaiele împotriva lui vor fi folosite în mod fraudulos și viclean. Întunericul care înconjoară lumina conștiinței nu lasă pe oameni să vadă cu ușurință ceea ce se apropie, iar sufletul uman este iremediabil rănit.
  Chiar oamenii care se presupun a fi duhovnicești vorbesc doar liniștitor (despre aceste evenimente), neținând cont de adevărații Părinți duhovnicești (proorociile și preîntâmpinările Sfinților Părinți și ale altor mari Părinți ai Bisericii), care au rol de a destepta.

  Perioada actuală este una dintre cele mai dramatice a umanității. Aparitia fiului întunericului, a antihristului, este iminentă. Marionetele de teren la nivel mondial, cât și liderii națiunilor lucrează neîncetat pentru venirea antihristului. Prin tot felul de strategii, prin mass-media, se lucrează la pregătirea si conștientizarea globală a necesității venirii antihristului (ca antihristul să fie acceptat de toți).

  Chiar și războaiele împotriva regatelor vor fi utilizate pentru dominația globală. Singura modalitate a creștinilor de a rezista și armele noastre sunt Tainele Bisericii noastre. Taina Spovedaniei este scutul nostru. Rugăciunea inimii, cu încredere deplină în Dumnezeu – puterea noastră. Euharistia (Împărtășania)- antidotul final al intervențiilor psihosomatice rele.

  Să crească puterea lanțului nostru de rugăciune. Haideți să-l transformăm într-un lanț global de rugăciune. Să facem baze duhovnicești puternice cu rugăciunile noastre, care vor îngrozi și descuraja lucrările întunericului.
  Rugăciunile copiilor credincioși ai lui Dumnezeu pot fi un factor de atenuare sau de eliminare a consecințelor evenimentelor militare care au loc la nivel global. Sufletele și inimile noastre se pot baza cu încredere deplină în Dumnezeu (ca pruncii în brațele Tatălui nostru Ceresc).

   Dragostea și mila adevăratului Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, este atât de mare și fără de sfârșit, că nu trebuie să ne temem că nu o vom primi. Noi credem în Jertfa Sa și harul Duhului Sfânt care ne înconjoară cu lumină strălucitoare, și care va alunga întunericul din sufletul nostru, ne va îmbrăca cu putere de viață.

  Ferice de cei care, în înșelăciunea spirituală ce va domina lumea, mai mult și mai mult vor crede în dulcele nostru Iisus Hristos și-L vor mărturisi că El este într-adevăr, “Calea, Adevărul și Viața.” Teama că nu vor avea pace și vor suferi de foame îi va domina pe oameni. Dar mai presus de toate, nici unul dintre noi nu trebuie să uităm că din această viață trecatoare ne vom duce la casa noastră reală – în cer, pentru că există Împărăția Cerească, făcută de Dumnezeu pentru noi. Și acum, prieteni și frați, să ne unim cu încredere absolută în Dumnezeu și Împăratul nostru, pentru lucrarea sfântă a rugăciunii, ca să slăbim lucrarea satanei. Dumnezeu îi ascultă întotdeauna pe copiii Săi care fac voia Lui, pentru binele lor. Amin.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.