În discuție: „Vaccinarea – adevărul ascuns”

0
(0)

Documentarul, „Vaccinarea – adevărul ascuns”… Includerea unor astfel de documentare nu se dorește a fi o campanie împotriva vaccinării, ci, o campanie de informare a părinților, care trebuie să poată opta în cunoștință de cauză. Și pentru că media oficială prezintă (aproape) exclusiv informații pro-vaccinare, echilibrarea balanței poate fi făcută doar în mediul online.

Mai mult, în contextul în care se dezbate o lege a vaccinării, astfel de informări devin cu atât mai importante. Așa cum spuneam aici, obligativitatea vaccinării este inacceptabilă.

Pentru mulți, o astfel de experiență pe care a trăit-o ca părinte Shane Tucker… este primul indiciu că ceva ar putea să nu fie în ordine cu vaccinarea. Chiar și așa, doctorii spun multor părinți că nu există nici o legătură și li se administrează tot mai multe vaccinuri. De ce? Pentru că doctorii sunt învățați că asemenea urmări apar la un caz dintr-un milion, și că sunt salvate mult mai multe vieți. În ciuda a ceea ce sunt învățați – și mulți probabil cred – multe studii au descoperit că doctorii sunt cei mai puțin vaccinați din cadrul comunității.

Ei bine, o astfel de informație nu poate să nu mă ducă cu gândul la un proverb de tipul: „să faci ce spune popa, nu ce face popa!”

Este un fapt bine documentat că incidența mortalității datorate bolilor infecțioase – așa cum ar fi pojarul, tusea convulsivă, rubeola, oreionul – scăzuse cu 90% înainte ca orice vaccin să fi fost introdus. Mortalitatea datorată difteriei între 1900 – 1960… se poate vedea că avem tendință constantă de scădere a mortalității datorată difteriei, cu mult înainte ca primul tratament să fi fost introdus.

Așadar, pare că cel puțin din punct de vedere statistic, deși tendința de scădere a mortalității datorate unor diverse boli infecțioase era într-o continuă scădere, vaccinarea a intervenit la un moment dat încercând să-și revendice această tendință descrescătoare. Iar cauzele descreșterii acestei mortalități țin de cu totul alte condiții: creșterea gradului de igienă și a nivelului de civilizație al societății umane în ansamblu…

Așa cum puteți vedea din aceste grafice… introducerea vaccinării nu a fost urmată de o accelerare a procesului de reducere [a mortalității]. Și, cu siguranță, o analiză a cifrelor… nu arată că cei vaccinați ar fi mai protejați decât cei nevaccinați. De exemplu, în epidemia de tuse convulsivă din Suedia de la sfârșitul anilor ’70, 84% din populație a fost vaccinată… și cu toate astea, numărul cazurilor înregistrate a fost de cel puțin 84%. Ca explicație, vaccinatorii au vorbit despre principiul imunității de grup (herd immunity). Definiția dată de ei acestui termen, care este mult diferită de ceea ce înseamnă la origini, este că cel puțin 95% din populație trebuie să fie vaccinată pentru a preveni o epidemie. Dar lucrul acesta funcționează în practică?

Așa cum se spune aici, „concluzionăm că focarele de rujeolă pot apărea în școlile secundare, chiar dacă mai mult de 99% dintre elevi au fost vaccinați și mai mult de 95% sunt imuni.

Oricum ar fi, e vorba despre un documentar ce merită vizionat… Dar nu e suficient. A decide ceva în cunoștință de cauză este un drept la care nu trebuie să renunțăm. În ultimă instanță, libertatea alegerii este ceea ce nu putem ceda, indiferent de problematică. Iar sănătatea copiilor noștri este probabil mai presus de orice…


Pe aceeași temă:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

28 thoughts on “În discuție: „Vaccinarea – adevărul ascuns”

 1. Magda 15 mai 2017 at 17:22

  În țările occidentale, copiii mor foarte rar datorită uneia dintre bolile copilăriei.
  Și acei copii care mor, au de obicei probleme peste care se suprapun aceste boli.
   
  Dr.Mark Donohoe: Vedem copii cu anticorpi pentru difterie, cu anticorpi pentru tusea convulsivă, care nu au avut niciodată boala. Cum s-a întâmplat asta?
   
  Asta se datorează faptului că le injectăm în corp toate aceste bacterii în corp, sistemul imunitar interceptează acești germeni, îi recunoaște, și deci, iată răspunsul = acum organismul este protejat.  
   
  Dr.Robin CosfordAnalizând aceste boli pe parcursul istoriei, ele NU SUNT BOLI SEMNIFICATIVE.
  Oreionul, este o boală benignă a copilăriei.
  Când apare la vârte fragede, de obicei trece fără consecințe pe termen lung.
  Totuși, oreionul, dacă apare în adolescență, poate cauza, destul de frecvent, o inflamare testiculară, precum și alte probleme.
  Nu e aceeași boală ca atunci când apare la vârste fragede.
   
  La fel, rubeola, dacă apare la copiii mici, este o boală benignă, cu efecte limitate.
  Pojarul, sigur, pojarul poate cauza unele complicații în copilărie, DAR sunt studii solide în ziua de azi care demonstrează că boala este cauzată de un deficit de vitamina A.
  Apare într-o proporție mai mare, la persoanele cu un diagnostic clinic de deficit de vitamina A, și OMS distribuie cantități semnificative de Vitamina A oamenilor din țările subdezvoltate, pentru a preveni pojarul.
   
  Așa că, toată această temă a vaccinării contra pojarului, oreionului și rubeolei, care cauzează efecte secundare, fie că este folosită pentru a vaccina împotriva altor boli, POATE CĂ NICI N-AR TREBUI LUATĂ ÎN DISCUȚIE.
   
  Dr.Mark Donohoe: Copiii într-un mediu normal, cu o educația adecvată, resurse adecvate, acces adecvat la resurse medicale, dacă s-ar îmbolnăvi, atunci, toate bolile care pot fi prevenite prin vaccinare, cu excepția poliomielitei, SUNT BOLI COMPLET TRATABILE, chiar și pojarul și oreionul, deși sunt viruși, acestea n-ar trebui să fie boli severe pentru marea majoritate a copiilor.  
   
  Pentru copiii bolnavi și persoanel deja bolnave, consecințele pot fi mai serioase.
  Dar nu se compară cu riscurile pe care ni le asumăm în oricare alte domenii ale vieții sociale.
  Acestea sunt riscuri minore, față de riscurile pe care le implică posibilele efecte ale vaccinării.
   
  Dr.Viera Scheibner: Acesta, este un articol foarte interesant  – Lancet, 1985: Infecțiile virale cu pojar, fără efecte în copilărie dar în legătură cu bolile din viața adultă”:
   
  Beneficiile pojarului.
  Asta înseamnă că, pojarul sever, nu numai că aduce imunitate specifică față de pojar pe toată durata vieții, dar și imunitate nespecifică față de anumite tumori și boli imunologice, față de bolile degenerative ale oaselor și cartilagiilor, precum și față de bolile glandelor sebacee.
   
  DE CE AR VREA CINEVA SĂ NU BENEFICIEZE COPIII DE AȘA CEVA?
   
  Peste toate astea, pojarul reprezintă o piatră de hotar în viață.
  Pentru că se observă, după ce se recuperează de pe urma pojarului, COPIII CRESC!
   
  Acesta este un articol, publicat în Revista ”Cancer”, 1966.
  Deja din 1966, EI ȘTIAU CĂ OREIONUL SEVER PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI OVARIAN.
   
   
  Dr.David Ritchie:Fata mea a făcut pojar la vârsta de 6-7 ani, ceea ce este foarte normal și a desenat o mulțime de imagini interesante. Avem aici o persoană prinsă înăuntrul aceste case roșii care, desigur, este corpul ei care avea febră mare și era foarte nefericită în acel moment.
   
  Apoi a trecut la altă fază, și soarele și-a făcut apariția puțin, și a desenat altceva, vedem o casă tot roșie, cu flori în jur, lucrurile se îmbunătățeau, și dintr-o dată a desenat această imagine care ne-a intrigat, începuse să-și folosească imaginația.
  Sunt foarte multe detalii.
  Avem un sentiment foarte puternic că boala, a ajutat-o să se trezească și să contemple lumea.
   
  Și am vorbit cu mulți părinți, pe care i-am întrebat mereu: observați dacă copilul face pași spre dezvoltarea personalității pe durata bolii, îndeosebi după perioadele de febră puternică?
   
  Cred că foarte mulți oameni care acceptaseră ideea tratamentului cu antibiotice și paracetamol, au observat că de fapt, copilul trece printr-un proces de evoluție = începeau să vorbească mai bine, anumite semne de dezvoltare, și aș putea continua, dar timpu ne presează.
   
  Dacă am privi boala într-un alt mod, poate aceste boli, au un anumit rol în copilărie. Și poate dacă ajuți copilul să treacă prin boală, este mult mai bine pentru sistemul lui imunitar, decât folosind substanțe, cu care încercăm să prevenim, lucru pe care oricum nu-l putem realiza. 

 2. Magda 16 mai 2017 at 18:48

  Bronwyn HancockÎntrebându-ne dacă bolile copilăriei sunt periculoase, ar fi ca și cum am întreba dacă exercițiile sunt periculoase.
  Desigur, toatea astea ne conduc spre următoarea întrebare evidentă:
   
  DE CE CONTINUĂ VACCINAREA?
   
  Greg BeattieCând avem o credință care ne împiedică să vedem lucrurile în mod rațional, ne împiedică să acceptăm realitatea, să spunem că suntem în transă; când națiuni și comunități întregi trec prin asta, se cheamă ”transă culturală”.
   
  Un exemplu al acestei transe culturale, este vremea când credeam că pământul este plat. Cred că ne aflăm într-o ”transă a vaccinării”.
  Încă de acum 200 de nai, când s-au realizat primele experimente, și aș adăuga eu, pe o singură persoană, încă de atunci vaccinarea a fost apreciată ca o mare descoperire, și de fapt, a devenit una din pietrele de temelie fundamentale ale medicinii moderne.
   
  A o pune la îndoială, ar fi ca o erezie.
  Vaccinarea este considerată a fi atât de valoroasă și de minunată, încât a fost promovată timp de 200 de ani, ca o metodă sigură și eficientă.
  Guvernele, nu prea mai pot da înapoi, în acest moment.
   
  Ce împiedică informația să ajungă la oameni?
  Este o întrebare foarte complexă.
  Eu cred că, în principal, este vorba de ignoranță.
  Cei mai mulți experți în sănătate, pur și simplu NU cunosc toate aceste informații.
   
  Cunosc foarte puține lucruri, pentru că citesc foarte rar propriile reviste de specialitate.
   
  (Și mai au CEVA, aș adăuga eu…valabil la toate profesiile ”de vocație”-  O AUTOSUFICIENȚĂ alimentată de o AROGANȚĂ bătătorită  încă de pe vremea la care au terminat ei școala, ceea ce-i face în prezent, după ani și ani… ignoranți, fuduli, lăudăroși și intransigenți! Se știe că informația se diluează în timp, apar apoi și alte studii în domeniu, care fac să cadă de pe soclu ceea ce era ridicat pe vremea ta, se schimbă viziunea, tactica, etc…)
   
  Cunosc foarte puține lucruri pentru care citesc foarte rar reviste de specialitate.
  Cei mai mulți, sunt foarte ocupați.
  Și sunt atât de multe publicații de specialitate.
   
  Dr. Isaac GoldenÎn primul rând, oamenilor NU le place să-și asume răspunderea pentru propria sănătate.
  Așa că, e ușor să le permită doctorilor să le facă ceva pentru a-i menține sănătoși.
   
  (Precum copiilor din ziua de azi, care sunt abandonați în cămine, pe mâna unor bone (nebune sau bătrâne…), prin grădinițe apoi școli, mulți părinți spălându-se pe mâini de responsabilitatea creșterii și educării copiilor lor! Se plâng că n-au timp, vor să muncească amândoi, dar vor copii deștepți, ascultători și oameni de nădejde în/pentru viitor! Iar dacă copiii le sunt/devin  cum nu trebuie, dau vina pe învățători, profesori, de parcă ăia sunt plătiți să-i educe, nu să-i învețe carte, asumându-și dublul rol!)

 3. Magda 16 mai 2017 at 19:05

  În al doilea rând, informațiile despre imunizare vin, în principal, DIRECT DE LA COMPANIILE FARMACEUTICE și de la CERCETĂTORII pe care aceste companii, îi plătesc.
   
  Deci, toate informațiile vin de la sursă, SUNT FOARTE PUȚINI CERCETĂTORI INDEPENDENȚI.
   
  Și în al treilea rând, VACCINURILE REPREZINTĂ O INDUSTRIE DE MILIARDE DE DOLARI și, cel puțin din acest motiv, putem vedea DE CE VACCINAREA CONTINUĂ.
   
  Dr.Robin Cosford: Mi-au spus că, dacă voi încerca să încep o acțiune juridică împotriva vaccinării, vor fi nevoiți să-mi retragă licența.
   
  Dr. Mark Donohoe: 40%din australieni caută azi, soluții la problemele lor de sănătate, în zona medicinei alternative.
  Costul total este de 1 miliard de dolari.
  Ceilalți 60%, caută soluții la problemele lor de sănătate, în zona medicinei tradiționale, iar costurile, sunt de 22 de miliarde de dolari.
   
  Este unul din acele lucruri esențialeDE CE UN NUMĂR AȘA DE MARE, ALEG SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DE DOCTORI?   
  Foarte probabil, pentru că doctorii nu mai beneficiază de încrederea comunității, un doctor care este dispus să mintă pentru a obține un rezultat bun la campania de vaccinare, care să conducă la un număr și mai mare de copii vaccinați,TREBUIE SĂ SE AȘTEPTE CA, ACEI OAMENI PE CARE IA MINȚIT, SĂ ALEAGĂ SĂ NU MAI VINĂ LA EL.
   
  Aceasta este o problemă pentru mine, pentru că fac parte din această profesie care ia mințit sistematic, asupra unei proceduri potențial riscante.
  Nu cred că se poate argumenta că a fost spre binele comunității.
   
  Bronwyn Hancock: Să minți pentru binele comunității?
  Mai rău decât atât. Legea a fost încălcată.
  În 1992, Curtea Supremă din Australia, a hotărât că doctorii au o datorie legală față de efectele secundare, de natură materială, ale tuturor procedurilor de tratament, din perspectiva pacientului, chiar dacă pacientul NU întreabă.    
   
  Mai mult decât atât, nu numai că nu am fost informați despre rezultatele unor cercetări care deja fuseseră efectuate, dar se constată o puternică rezistență în a descoperi noi și potențial rezultate nedorite.
   
  Dr.Mark Donohoe: Îl avem pe Dr.John Matt, în America, care a studiat”Estelfar”, care este un megalo-virus.
  Unde l-a găsit?
  ÎN VACCINURI!
   
  El a corelat asta, cu bolile umane, numite sociopate nonpatogene, virusul era modificat astfel încât să nu permită sistemului imunitar să-l elimine, dar să poată încă distruge celule.
   
  Am vorbit cu el acum câțiva ani, când a legat asta de vaccinare, și-a pierdut postul de la Universitatea din California.
  Apoi a fost exclus din corpul academic, NU pentru că cercetările lui erau bune sau rele, ci pentru că, deși era un cercetător meticulos, organizat și foarte respectat, când a atins problema vaccinării, a devenit ”persona non grata”.
   
  Bronwyn Hancock: Trebuie să ne amintim că vaccinarea poate avea mai multe utilizări.
  Este sănătatea, una dintre ele?
   
  Dr.Archie Kalokerinos: Președintele american Ford, voia să vaccineze întreaga populația a SUA, fiecare bărbat, fiecare femeie, copil, negru, alb, mulatru, împotriva unui tip special de gripă, numită ”gripa porcină”, pentru că i s-a spus că va fi o uriașă epidemie care va ucide mii de oameni.
   
  (Deci, iată…și ”gripa porcină” a fost inventată ca și SIDA, tot în laborator…)
   
  M-am ridicat împotriva acestei măsuri.
  Ziarele au aflat despre asta și, într-un final, am apărut la o emisiune televizată, și am spus foarte clar că, mulți oameni vor muri, DUPĂ CE VOR PRIMI VACCINUL.
  Îndeosebi cei cu probleme cardiace, sau cu potențiale probleme cardiace.
  Era cineva în New York, care urmărea emisiunea și nu-i plăcea un domn, pe nume Gambino, care era capul mafiei din anii 1970, care avea în jur de 70 de ani.
   
  El s-a gândit: ”Este o idee bună”.
  Așa că, a trimis pe cineva să-l convingă pe Gambino să-și facă vaccinul contra gripei porcine, și GAMBINO A MURIT.
  În ziarele de știri ale vremii, chiar s-a scris: ”Capul mafiei, ucis de conspirația gripei”.
  Au murit oameni în clădirile în care au primit injecțiile cu vaccin.

 4. Magda 16 mai 2017 at 19:10

  Mulți alții, au rămas paralizați. ȘI ÎNTREGUL PROGRAM, A FOST ANULAT.
  Lucrul important de subliniat, este că am fost singurul doctor din lume, care am avertizat despre aceste efecte secundare.
  Acest lucru, este foarte important, deoarece, sunt doar un medic obișnuit, fără calificări deosebite, și nici măcar nu eram american.
  Și totuși, am fost singurul…TOȚI CEILALȚI, AU VORBIT ÎN FAVOAREA ACESTEI CAMPANII.
   
  Și a fost foarte evident că, toți ceilați s-au înșelat, și eu am fost cel care a avut dreptate.
  Întreg programul a fost abandonat, NU S-A ÎNREGISTRAT NICI MĂCAR UN SINGUR CAZ DE GRIPĂ PORCINĂ, NU A FOST NICIO EPIDEMIE DE GRIPĂ PORCINĂ.
   
  Mă întreb: cum a fost posibil ca, cel mai puternic om din lume, cu cel mai performant sistem de sănătate din lume, SĂ FACĂ O GREȘEALĂ ATÂT DE GRAVĂ?
  Nu vom ști niciodată.
  Este important să ne dăm seama că a făcut o greșeală, așa cum au făcut și celelalte autorități în domeniu.
   
  Bronwyn Hancock: Încercând să se opună unor asemenea forțe, umilul părinte Greg Beattie, a dus lupta mai departe în justiție, acuzând Consiliul Local de discriminare, atunci când copilului său nevaccinat, NU i s-a permis accesul într-un centru pentru copii.
   
  El, împreună cu Dr. Scheibner – ca martor expert, au adus munți de dovezi ale literaturii medicale tradiționale, CARE SUSȚINEAU INEFICIENȚA ȘI NOCIVITATEA VACCINĂRII.    
  Și ce s-a întâmplat?
   
  Greg Beattie: Eram în fața Centrului pentru Copii.
  Ei, au o politică de excludere a copiilor nevaccinați din Centru.
  Așa cum știți, NU există legi în Australia care să spună că trebuie să-ți vaccinezi copiii.
  Ai libertatea de-a allege dacă vrei să-i vaccinezi, sau nu.
  Nu există pedepse pentru cei care nu-și vaccinează copiii.
  Deși la acea vreme, unora li se părea că există pedepse.
   
  De fap, dacă obiectezi în cunoștință de cauză, poți evita pedepsele.
  Judecătorul, în raționamentul său, care era un document de 19 pagini, s-a referit la acele dovezi, într-o singură propoziție.
  A spus: ”Este imposibil de evaluat materialul probator prezentat de Dr.Scheibner și D-ul Beattie”.
   
  Pe de altă parte, cei trei martori din partea Consiliului Local, ”experții”, care au fost acceptați ca experți de judecător, NU au adus nicio dovadă în afară de părerea lor, și…ei au fost cei crezuți. 13
   
  Este interesant de aflat cuvintele spuse în Instanță, de unul din medicii experți, când Greg le-a cerut probe pentru afirmațiile pe care le făcea.
  A spus: ”NU am nicio cifră, pentru că este o doctrină atât de fundamentală, în scriptura sacră a medicinei”.
   
  ”Țineți minte acest lucru, pentru următoare dată când vi se va spune ceva fără nicio referire la vreun articol al medicinei tradiționale, dintr-o revistă medicală de specialitate.”
   
  Greg Beattie: FRICA este folosită foarte mult în promovarea vaccinării, pentru mine, este pur și simplu O NEBUNIE.
  Avem mulți copii și sunt foarte sănătoși, foarte puternici, robuști.
   
  Dr.Mark Donohoe: Acest concept de copil nevaccinat, copil care a ales să nu se vaccineze, care dintr-odată trebuie izolat, ESTE PUR ȘI SIMPLU O PROSTIE.
  Despre copiii care se spune că au murit de tuse convulsivă, este foarte greu de aflat informații, pentru că aceste morți, NU sunt raportate astfel încât să se poată face o evaluare…dar, dintre acești copii, la niciunul nu se specifică că ar fi fost un copil nevaccinat.
   
  Cum rămâne cu drepturile lui Greg și a soției lui?

 5. Magda 18 mai 2017 at 19:25

  Bronwyn Hancock: Care sunt drepturile tale, acolo unde locuiești? Din fericire, situația din Queensland nu e deloc așa cum este în cea mai mare parte a Australiei.
  În New Southwales, școlile trebuie să întrebe despre certificatul de imunizare, dar nu trebuie să furnizezi vreunul.
  Chiar însuși certificatul, indică doar starea de imunizare.
  Copilul nevaccinat trebuie totuși, să stea acasă în cazul unei epidemii.
  Legi similar sunt și în Statul Victoria, din partea de Sud a Australiei.
   
  Deasemenea, legat de călătoriile peste ocean…mulți oameni, cred că unele vaccinuri sunt obligatorii, când de fapt, NU SUNT!
  E foarte probabil ca Dvs., și chiar copiii Dvs.să fi fost déjà vaccinați.
  Ce se poate face, dacă se poate face ceva, după vaccinare?
   
  Dr.Robin Cosford: Managementul situațiilor în cazul vaccinurilor care produc leziuni, depinde foarte mult de situația concretă a fiecărui caz.
  De exemplu, dacă este o leziune de tip neurologic și analizăm tulburări de comportament sau lucruri similare…dieta este important în toate aceste cazuri; reîntoarcerea la dieta originală este vitală, toți ar trebui s-o urmăm, chiar dacă avem leziune datorate vaccinării, sau nu.
   
  Pentru cazurile cu leziuni neurologice, putem folosi vitamina A sau alte substanțe care pot contribui la ameliorarea consecințelor, uneori, trebuie ajutate celulele nervoase să se refacă.
  Homeopatia, este un alt lucru pe care îl poți folosi în aceste cazuri.
   
  În alte cazuri, dacă prezintă simptome asemănătoare gripei, putem utilize doze mari de vitamina C intravenos, și în completare, o alimentație corespunzătoare, chiar o schimbare a dietei.
  Și din nou homeopatia, în funcție de tabloul symptomatic întâlnit.
  Cu siguranță, trebuie să folosești medicamente complementare, pentru că, medicamentația tradițională, nu prea are multe de oferit în aceste cazuri.
   
  Bronwyn Hancock: Un sistem computerizat nou și foarte puternic, numit LISTEN, este folosit din ce în ce mai mult pentru a ajuta la evaluarea efectelor nocive cauzate de vaccinuri.
  Pauline Rose, folosește acest sistem, și îl va folosi pentru a-l evalua pe Russell,  o persoană necunoscută, pe care am adus-o de pe stradă, la momentul filmării.
   
   
  Pauline Rose: Sistemul LISTEN, este un sistem electronic de monitorizare, care măsoară rezistența corpului, rezistența energetică.
  Știm care ar trebui să fie nivelul normal al rezistenței organismului, iar deviațiile înregistrate, ne dau informațiile despre situația homeostatică a pacientului.
  Acum îl vom testa, pentru a vedea dacă sunt schimbări la nivel neurologic  care ar fi putut fi provocate de vaccinare.

 6. Magda 18 mai 2017 at 19:32

  Folosim aceleași puncte de control pe care le folosește acupunctura.
  Sistemul, nu ne dă doar informații, ne pune un diagnostic, noi trebuie să facem asta, în funcție de o combinație de factori din istoricul cazului, și informațiile pe care ni le dă aparatul.
   
  Pentru a găsi diagnosticul homeopathic corect, vom compara informațiile obținute prin această testare, cu valorile normale ale parametrilor.
  În acest caz, a apărut vaccinarea cu DPT (Tetanos, Difteria și Tusea Convulsivă) care, cu siguranță ți-a cauzat multe alergii…
   
  -Da, ușoare alergii.
   
  Pauline Rose: Când am analizat prima dată informațiile despre DPT, am găsit multe persoane care au avut probleme cu vaccinul contra tusei convulsive, după ce au fost vaccinați când erau copii, ei au sfârșit prin a avea o multitudine de probleme respiratorii, cu sinusurile, probleme pulmonare, și cu urechile.
   
   
  -Da, și eu!
  Pauline Rose: Ah, și Dvs.! Factorii alergici existenți în mediul înconjurător se suprapun peste punctele cele mai vulnerabile, determinând aceste simptome supărătoare.
  Cred că trebuie să fii desensibilizat, iar aceasta, cere mult effort.
  Diferitele tipuri de reacții cauzate de vaccinuri, dau diferite tipuri de îmbolnăviri la adulți.
   
  Cu cât este mai tânăr pacientul, și cu cât vaccinul este mai recent, cu atât mai rapide și mai perfide sunt efectele.
  La alte persoane, trebuie să adopți și alte măsuri pentru a le îmbunătăți sistemul imunitar, cum ar fi alimentația și homeopatia (e discutabil în privința homeopatiei..).
   
  Am cazuri și de copii cu hiperactivitate, și cu epilepsie, am un pacient, actualmente cu epilepsie și autism, pe care-l tratez homeopathic, și a făcut progrese remarcabile.
   
  Bronwyn Hancock: Luând în considerare adevăratele efecte ale vaccinării, care este adevărata cale spre imunitate?
  Ian Sinclair, care este un naturalist, care a făcut cercetări și a scris o carte ”Vaccinarea: efectele oculte”, care prezintă un lucru interesant și potențial jenant pentru medicina modernă.
   
  Ian Sinclair: Persoana care este responsabilă, care este recunoscut ca inițiatorul teoriei despre bolile cauzate de germeni, a fost Louis Pasteur.
  Înainte de moarte, el s-a răzgândit și a spus că nu este vorba de germeni, CI DE CONDIȚIILE DIN INTERIORUL ORGANISMULUI.
  Deci, problema nu o constituie germenii, că te poți îmbolnăvi dacă contactezi germenii, ci, după părerea mea, dezvolți aceste boli dacă organismul este poluat și nesănătos.
   
  Dr.Mark Donohoe: Este o dilemă pentru sănătate. Medicina nu vede sănătatea ca o măsură de protecție împotriva îmbolnăvirii.
  De multe ori, doctorii au atitudine descurajantă când spun: ”Unii părinți gândesc că, dacă își mențin copiii sănătoși, este suficient”.
  ADEVĂRUL ESTE CĂ, CHIAR ESTE SUFICIENT.  
   
  De-a lungul timpului, menținând copiii sănătoși, a fost o metodă bună de a trece peste 1 milion de ani de evoluție.
  Vaccinarea, este un lucru pe care-l face doar de 2 generații, NU AVEM NICIO IDEE DESPRE CONSECINȚELE CARE VOR URMA.
   
  Bronwyn Hancock: Un editorial de la o conferință asupra bolilor virale, concluzionează că: ”Nu există virus sau boală virală, ci există doar un număr foarte mare de interacțiuni virus-gazdă, PE CARE NU LE ÎNȚELEGEM.”
  Deci, cum obținem sănătatea optimă?

 7. Magda 19 mai 2017 at 19:42

  Ian Sinclair: Din experiența personală din ultimii 15 ani, cred că, TOTUL ÎNCEPE CU DOI PĂRINȚI SĂNĂTOȘI.
  Cred că, lucruri cum sunt conceperea și nașterea natural, alăptatul la sân al bebelușilor, sunt esențiale.
  Noi ne creștem copiii, cu alimente naturale; fructe, salate, legume, cantități mici de cereale, care reprezintă mai mult o dietă vegetariană, foarte mult aer curat, mult soare, exerciții, distracție.
   
  Pentru mine, mai presus de orice, copiii trebuie să fie fericiți, pentru că dacă nu ești fericit, nu ai cum să ai un organism sănătos.  
  Așa văd eu lucrurile.
   
   
  Dr.Robin Cosford: Noi suntem alcătuiți din trup și suflet, și trebuie să ne ocupăm de fiecare componentă pentru a avea o viață împlinită pe care ne-o dorim.
  Pentru fizic, trebuie să avem aer curat, apă curată, toate alimentele – fără conservanți, fără chimicale, neprocesată, alimente cât mai apropiate de forma lor naturală.
  Trebuie să ne exersăm corpul. Acesta a fost proiectat să fie folosit, trebuie să ne deplasăm. Acestea sunt lucrurile de la nivelul fizic pe care trebuie să le facem.
  SUPLIMENTELE, ÎN GENERAL, NU SUNT NECESARE.
   
  Din păcate, NU trăim într-un mediu la fel cu cel în care am fost proiectați să trăim, iar alimentele nu mai sunt aceleași.
  Cei mai mulți, au nevoie de suplimente pentru a-și menține o stare de sănătate optimă.
   
  Trebuie să ne ocupăm și de sufletele noastre, trebuie să ne hrănim cu gânduri plăcute, la fel cum furnizăm organismului, hrana potrivită.
  Trebuie să ne ocupăm și de parte emoțională, iertarea este un lucru vital pentru sănătate; cancerul este legat de persoanle care nu pot ierta, și transform asta în amărăciune, care distruge sistemul imunitar.
   
  Bronwyn Hancock: Mulți oameni se întreabă dacă homeopatia este benefică pentru prevenirea bolilor. Adevărul este că există divergențe de opinii pe această temă.
  Issac Golden crede că, deși nu este necesară, este benefic să fie adăugată măsurilor generale de sănătate, pe care tocmai le-am analizat.
   
  Issac Golden: Informația pe care am adus-o, când am început să vorbesc despre experiența personală în acest domeniu, nu este ceva ce am inventat eu, este ceva ce este folosit de aproape 20 de ani, cu success, și clinic documentat.
  Ceea ce facem de fapt, este să utilizăm legile similitudinii pe care se bazează întreaga medicină homeopată.
  Să selectăm medicamente care, fie provoacă simptome, care sunt asemănătoare cu simptomele bolii pe care încercăm s-o prevenim, fie medicamente care știm că tratează simptomele commune ale bolii pe care încercăm s-o prevenim.
   
  Ceea ce prezentăm aici, este faptul că homeopatia, nu numai că este eficientă în tratamentul tuturor tipurilor de boli, este eficientă în tratamentul unor boli infecțioase specifice, dar, este deasemenea, o opțiune autentică, disponibilă tuturor oamenilor care au luat hotărârea că nu vor să-și vaccineze copiii, dar vor să folosească o metodă specifică bolii.
   
  Cu siguranță, nu spun că toată lumea ar trebui să folosească opțiunea homeopatică, pentru că este o opțiune autentică de a permite copilului să nu aibă o acoperire specifică, ci să facă boala, și să se trateze. (și ăsta-i nebun!)
   
  Notă: Observați că nu există sub nicio formă un consens printre homeopați, cu privire la profilaxie.
  Pentru a concluziona, să lăsăm o parte din interlocutori, să concluzioneze cu privire la vaccinare:
   
  Ashleigh Oulton: Rezultatele pe care le-am obținut de când nu-mi mai vaccinez femelele și puii sunt că, nu am mai avut problemele pe care le-am întâlnit la ceilalți pui.
  La fel și alți crescători, au înregistrat aceleași schimbări, și o îmbunătățire a stării de sănătate a adulților.   
   
   
  Greg Beattie: Trebuie să cauți informații, pentru că acești oameni (doctorii), nu-ți iubec copiii, așa cum îi iubești tu.
  Dacă doctorii ar asculta doar pe marii lor profesori, pe Hipocrate, părintele medicinei: în primul rând, ”să nu faci rău”.
  Dacă vor să administreze orice formă de tratament, să se asigure mai întâi, că nu fac mai mult rău.
  RĂUL PE CARE-L PROVOACĂ VACCINURILE ESTE ATÂT DE BINE DOCUMENTAT, ÎNCÂT NICI NU MAI TREBUIE SĂ FIE DISCUTAT.  
   
  De exemplu: paralizia, leziunile cerebrale și chiar moartea. Milioanele de dolari plătite drept compensație în fiecare an, și aceste milioane de dolari, sunt doar pentru cazurile acceptate de Curte. Și am aflat pe pielea mea, ce cazuri acceptă Curtea. Acceptă foarte puțin din ceea ce ar trebui să accepte, mai ales când este vorba despre o problemă conservatoare ca asta.
   
  Cuvintele potrivite, ar fi: ”Vaccinează-te sau dispari”.
   

 8. Magda 19 mai 2017 at 19:44

  Dr.Viera Scheibner: Din informațiile care au la bază revistele medicale de specialitate, scrise de cei care susțin vaccinarea:
   
  ”Vaccinurile, NU PREVIN BOLILE”.
   
  ”Vaccinurile, PROVOACĂ ÎMBOLNĂVIRI”.
   
  ”Ele fac recipienții mai susceptibili la bolile pentru care vaccinurile ar trebui să le prevină”.
   
  ”Expun organismul, la numeroase infecții bacteriene și virale”.
   
  ”Vaccinurile, provoacă alergii, sensibilități la anumite alimente și substanțe”.
   
  Iar dovada legăturii dintre adminstrarea vaccinurilor și efectele secundare observate, este de necombătut, fie că este vorba de leziuni cerebrale sau moarte, sunt foarte bine documentate.
   
  Greg Beattie: Noi credem că sănătatea nu s-a născut într-o sticlă sau într-o seringă, SĂNĂTATEA ESTE REZULTATUL DIRECT AL SĂNĂTĂȚII VIEȚII PE CARE O DUCEM.
  Sănătatea, este cea naturală pentru că nu există o altfel de sănătate.
   
  Dr.Viera Scheibner: Las la aprecierea Dvs.asupra lucrurilor pe care părinții ar trebui să le facă.
  Vaccinarea, ca și orice altă procedură medicală, TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ÎNTOTDEAUNA, ALEGEREA PĂRINȚILOR.
  Vă mulțumesc.
   
  -Pentru numele lui Dumnezeu!
  Este vorba despre viața copiilor voștri și despre viitorul lor.
  Nu al vostru, ci al lor!
  Nu lăsați ca, ceea ce mi s-a întâmplat mie și soției mele, să se întâmple și copiilor voștri.
   
  Completare 1998 – Campania de vaccinare contra pojarului, din Australia.
  În 1994, guvernul britanic, a desfășurat o campanie similar de vaccinare în masă, pentru a preveni o posibilă epidemie la începutul anului 1995, estimată la 200.000 de cazuri, mii de spitalizați, și 50 de morți, într-o țară în care, în mod normal, se înregistrează 5.000 de cazuri pe an.
   
  Guvernul a pretins apoi, că datorită acestui fapt, epidemia nu a mai avut loc.
  Cercetări effectuate de Comitetul de Etică Medicală (publicate în august, 1995), au concluzionat:
   
  1)  Nu urma să fie nicio epidemie de pojar în 1995.
  2)  Nu există nicio justificare pentru imunizarea concomitentă, contra rubeolei.
   
  3)  Campania de vaccinare în masă, a fost plănuită ca o alternativă experimental, pentru o imunizare programată, cu 2 doze contra pojarului, oreionului și rubeolei.
   
   
  4)  Guvernul a Indus în eroare părinții, ÎN MOD DELIBERAT despre necesitatea campaniei, și în legătură cu riscurile legate de pojar, și de vaccinarea contra pojarului.
   
  5)  Departamentul de Sănătate, a încălcat legislația U.E. asupra contractelor, favorizând anumite companii farmaceutice, ALE CĂROR STOCURI DE VACCIN – ANTIRUBEOLIC ȘI ANTIPOJAR, URMAU SĂ IASĂ DIN GARANȚIE!
   
  Sute de părinți au întreprins acțiuni în justiție, ca urmare a vătămărilor rezultate, incluzând: autismul, probleme vizuale și auditive, epilepsie, artrită, diabet, SSPE, CFS, MS și cele 14 morți.
   
  Conducătorii campaniei de vaccinare, au asigurat asistență guvernelor din Australia și Noa Zeelandă, la campaniile de vaccinare contra pojarului din 1997 și 1998.
   
  Completare 2003: în mod similar, în 2003, Guvernul Australian, a condus o campanile de vaccinare împotriva meningitei C.
  Aceasta, în ciuda celor 16.000 de evenimente raportate la o campanile precedentă din Marea Britanie, și a faptului că producătorul vaccinului, a admis că acesta NU  a fost testat pentru a se vedea eficiența protecției.
   
  Sfârșit.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.