În discuție: „Vaccinarea – adevărul ascuns”

0
(0)

Documentarul, „Vaccinarea – adevărul ascuns”… Includerea unor astfel de documentare nu se dorește a fi o campanie împotriva vaccinării, ci, o campanie de informare a părinților, care trebuie să poată opta în cunoștință de cauză. Și pentru că media oficială prezintă (aproape) exclusiv informații pro-vaccinare, echilibrarea balanței poate fi făcută doar în mediul online.

Mai mult, în contextul în care se dezbate o lege a vaccinării, astfel de informări devin cu atât mai importante. Așa cum spuneam aici, obligativitatea vaccinării este inacceptabilă.

Pentru mulți, o astfel de experiență pe care a trăit-o ca părinte Shane Tucker… este primul indiciu că ceva ar putea să nu fie în ordine cu vaccinarea. Chiar și așa, doctorii spun multor părinți că nu există nici o legătură și li se administrează tot mai multe vaccinuri. De ce? Pentru că doctorii sunt învățați că asemenea urmări apar la un caz dintr-un milion, și că sunt salvate mult mai multe vieți. În ciuda a ceea ce sunt învățați – și mulți probabil cred – multe studii au descoperit că doctorii sunt cei mai puțin vaccinați din cadrul comunității.

Ei bine, o astfel de informație nu poate să nu mă ducă cu gândul la un proverb de tipul: „să faci ce spune popa, nu ce face popa!”

Este un fapt bine documentat că incidența mortalității datorate bolilor infecțioase – așa cum ar fi pojarul, tusea convulsivă, rubeola, oreionul – scăzuse cu 90% înainte ca orice vaccin să fi fost introdus. Mortalitatea datorată difteriei între 1900 – 1960… se poate vedea că avem tendință constantă de scădere a mortalității datorată difteriei, cu mult înainte ca primul tratament să fi fost introdus.

Așadar, pare că cel puțin din punct de vedere statistic, deși tendința de scădere a mortalității datorate unor diverse boli infecțioase era într-o continuă scădere, vaccinarea a intervenit la un moment dat încercând să-și revendice această tendință descrescătoare. Iar cauzele descreșterii acestei mortalități țin de cu totul alte condiții: creșterea gradului de igienă și a nivelului de civilizație al societății umane în ansamblu…

Așa cum puteți vedea din aceste grafice… introducerea vaccinării nu a fost urmată de o accelerare a procesului de reducere [a mortalității]. Și, cu siguranță, o analiză a cifrelor… nu arată că cei vaccinați ar fi mai protejați decât cei nevaccinați. De exemplu, în epidemia de tuse convulsivă din Suedia de la sfârșitul anilor ’70, 84% din populație a fost vaccinată… și cu toate astea, numărul cazurilor înregistrate a fost de cel puțin 84%. Ca explicație, vaccinatorii au vorbit despre principiul imunității de grup (herd immunity). Definiția dată de ei acestui termen, care este mult diferită de ceea ce înseamnă la origini, este că cel puțin 95% din populație trebuie să fie vaccinată pentru a preveni o epidemie. Dar lucrul acesta funcționează în practică?

Așa cum se spune aici, „concluzionăm că focarele de rujeolă pot apărea în școlile secundare, chiar dacă mai mult de 99% dintre elevi au fost vaccinați și mai mult de 95% sunt imuni.

Oricum ar fi, e vorba despre un documentar ce merită vizionat… Dar nu e suficient. A decide ceva în cunoștință de cauză este un drept la care nu trebuie să renunțăm. În ultimă instanță, libertatea alegerii este ceea ce nu putem ceda, indiferent de problematică. Iar sănătatea copiilor noștri este probabil mai presus de orice…


Pe aceeași temă:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

28 thoughts on “În discuție: „Vaccinarea – adevărul ascuns”

 1. Magda 8 mai 2017 at 20:16

  Vaccinarea – Adevarul Ascuns
   

   
  Informațiile din acest material, deși se bazează pe ceea ce s-a publicat în revistele medicale de specialitate, nu trebuie luate ca sfaturi medicale.
  Departamentul pentru Sănătate și Familie al Commonwealth-ului și alte organisme medicale, promovează vaccinarea, ca măsură sigură și eficientă de protecție a copiilor împotriva anumitor boli.
   
  Producătorii și distribuitorii acestui material video, al cărui scop este de a informa asupra pericolelor și ineficacității vaccinării, nu-și asumă răspunderea pentru acțiunile întreprinse de alte persoane, acțiuni care au la bază aceste informații.
  Cei care urmăresc acest material, trebuie să caute îndrumări la personalul medical de specialitate, după cum doresc.
   
  -Pentru numele lui Dumnezeu!
  Este vorba despre viața copiilor voștri și despre viitorul lor.
  Nu al vostru, ci al lor!
  Nu lăsați ca, ceea ce mi s-a întâmplat mie și soției mele, să se întâmple și copiilor voștri.
   
  -S-au înregistrat câteva dezastre uriașe la nivel mondial, ulterior programelor de vaccinare.
   
  Copiii sunt injectați cu părți de ADN de origine animală, bacterial și virală. Acestea, pot fi incorporate în genom-ul uman.
  Structura ADN-ului uman este schimbată, sau poate fi schimbată.
   
  -Observăm o creștere a incidenței comportamentale, anormale.
  Observăm o creștere a comportamentului sociopatic, a ratei criminalității…o creștere a dificultăților din procesul de învățare, un deficit de concentrare.
  Cu siguranță, sunt unii care ar putea teoretiza că acestea se datorează encefalopatiei, cauzată de vaccin.
   
  -….după 3 ani de cercetări, soțul meu și cu mine, ne-am uitat unul la celălalt și am spus: Vaccinurile ucid copiii!
   
  -Era evident că eu, ca și ceilalți doctori, am fost induși în eroare.
   
  -Doctorul ne-a calmat, spunându-ne că este în regulă, și că e un lucru bun de făcut.
  I-am făcut vaccinul DPT, ca de altfel și pe celălalt.
  Plecasem cu mașina de la spital, cam de 10 minute.
  Ne îndreptam de la spital, spre casă.
   
  Dylan, dintr-o dată, a început să aibă niște convulsii în brațele soției mele.
  A fost un adevărat șoc!
  Eram complet pierduți în acel moment.
  Nu știam ce se întâmplă.
   
  Dylan, a început să se învinețească.
  M-am simțit atât de neajutorat.
   
  VACCINAREA, ADEVĂRUL ASCUNS.
   
  -Bună, sunt Bronwyn Hancock. Pentru mulți, o astfel de experiență pe care a trăit-o ca părinte, Shane Tucker…este primul indiciu că ceva, ar putea să nu fie în ordine cu vaccinarea.
  Chiar și așa, doctorii spun multor părinți că nu există nicio legătură, să li se administreze cât mai multe vaccinuri.
  De ce?
  Pentru că doctorii sunt învățați că asemenea urmări apar la un caz dintr-un million, și că sunt salvate cu mult mai multe vieți.
   
  În ciuda a ceea ce sunt învățați, și mulți probabil cred, multe studii au descoperit că doctorii, SUNT CEI MAI PUȚIN VACCINAȚI DIN CADRUL COMUNITĂȚII.
  Având toate astea în vedere, vom descoperi adevărul singuri.
  Ce nu poate face vaccinarea, ce poate realiza, de ce continuă, care sunt drepturile noastre, ce poate ajuta uneori în combaterea efectelor, și care este adevărata cale spre imunitate.
   
  Pentru început, să vedem dacă vaccinarea chiar a salvat vieți.
   
  Bronwyn Hancock: Dr. Isaac Golden, este un proeminent și experimentat homeopat, profesor, și autor a numeroase cărți, printre care și una despre vaccinare.
  Să ascultăm ceea ce el, și mulți alții au descoperit.
   
  Dr. Isaac Golden:Înainte de a ști ce este medicina naturistă, obișnuiam să-mi vaccinez copiii. Fata mea cea mare, a fost foarte afectată ca urmare a vaccinării.
  Asta m-a condus la întrebarea dacă ceea ce mi s-a spus de către doctori, era cu adevărat corect, pentru că mi se spunea să continui s-o vaccinez, în ciuda reacțiilor adverse.  
   
  În cele din urmă, mi-am dat seama că exista o legătură directă între simptomele ei, trecând de la un copil perfect sănătos la unul care nu era, și vaccin, deoarece simptomele se intensificau după fiecare vaccinare.
  Asta m-a determinat să caut dincolo de ceea ce-mi spuneau doctorii.
  Am început cu Departamentele de Sănătate din Anglia, America și Australia…deoarece pregătirea mea profesională, era în domeniul economiei și statisticii.
  Așa că am scris autorităților, și am obținut cifrele.
  Când am început să aranjez cifrele în grafice, mi-am dat seama că erau o mulțime de informații transmise de către medicina tradițională, care NU erau adevărate.

 2. Magda 9 mai 2017 at 14:22

  Dr. Isaac Golden:De asemenea, mi-am dat seama că o mare parte din informațiile furnizate studenților la medicină, erau inexacte.
  Să vă dau un exemplu.
  Aceasta reprezintă mortalitatea datorată tusei convulsive din America…de la data introducerii vaccinării cam până la sfârșitul anilor 1980.
  Acestea sunt cifrele pe care le-am obținut de la guvernul american.
   
  Și ceea ce arată aceste cifre e destul de clar; se pare că introducerea vaccinării a determinat o scădere a mortalității, datorate tusei convulsive.
  Totuși, am obținut și cifrele dinainte cu 40 de ani de introducerea vaccinării.
  Se poate vedea săgeata care arată când a fost introdusă vaccinarea.
  Este foarte clar că reducerea masivă a mortalității datorate tusei convulsive, s-a înregistrat cu mult înaintea introducerii vaccinării.
   
  A pretinde că vaccinarea este responsabilă de reducere mortalității datorate tusei convulsive, este, din punct de vedere statistic, FALSĂ!
   
  Bronwyn Hancock: Acest model al tusei convulsive, nu este specific doar acestei boli…așa cum ne va arăta Dr.Viera Scheibner.
  Ea este un fost cercetător științific, care a înregistrat peste 60.000 de pagini…de articole de cercetare medicală legate de acest subiect, pe care le-a prezentat într-o carte.
   
  Dr.Viera Scheibner: Este un fapt bine documentat incidența mortalității datorate bolilor infecțioase cum ar fi pojarul, tusea convulsivă, rubeola, oreionul, scăzuze cu 90%, ÎNAINTE CA ORICE VACCIN SĂ FI FOST INTRODUS.
   
  Mortalitatea datorată difteriei între 1900-1960, se poate vedea că avem o tendință constantă de scădere a mortalității datorate difteriei, CU MULT ÎNAINTE CA PRIMUL TRATAMENT SĂ FI FOST INTRODUS.
   
  ”Toxoid” este vaccinul. Puteți constata că, chiar și după introducerea vaccinului, această tendință de scădere, pur și simplu a continuat.
  Aceasta (arată pe grafic), reprezintă rata mortalității datorate pojarului între 1900 și 1960.
  Se poate vedea din nou o tendință de scădere constantă a mortalității datorate pojarului, în absența oricărui vaccin.
  Vaccinul apare aici, când deja mortalitatea ajunsese la valoarea cea mai scăzută.
   
  Prin urmare, trebuie să fi fost alți factori care nu țin de vaccinare și care au condus la această scădere a mortalității, datorate bolilor infecțioase.
  Așa cum puteți vedea din aceste grafice…introducerea vaccinării, NU a fost urmată de o accelerare a procesului de reducere.  
  Și cu siguranță, o analiză a cifrelor…nu arată că cei vaccinați ar fi mai protejați decât cei nevaccinați.
   

 3. Magda 9 mai 2017 at 14:26

  Bronwyn Hancock: De exemplu, în epidemia de tuse convulsivă din Suedia, de la sfârșitul anilor 1970, 84% din populație a fost vaccinată…și cu toate astea, numărul cazurilor înregistrate, a fost de cel puțin 84%.
  Ca explicație, vaccinatorii au vorbit despre principiul imunității de grup.
  Definiția dată de ei acestui termen care este mult diferită de ceea ce înseamnă la origini, este că cel puțin 95% din populație, trebuie să fie vaccinată pentru a preveni o epidemie.
   
  Dar, lucrul acesta funcționează în practică?
  Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să luăm cazul SUA, unde vaccinarea este obligatorie pentru a intra la o școală.
  Dr.Scheibner descrie o situație care apare frecvent după un program de vaccinare.
  Acest caz, are loc în Corpus Christi, Texas, uned 99% au fost vaccinați, după care 95%, au dezvoltat anticorpi.
   
  Dr.Viera Scheibner: O epidemie de pojar a izbucnit printre adolescenții din Corpus Christi, în primăvara anului 1985, deși programul de vaccinare cerut de școală, fusese impus cu strictețe.
  Acesta nu este un caz izolat.
  Epidemiile din cadrul populațiilor complet vaccinate, sunt o regulă mai curând decât o excepție.
   
  Bronwyn Hancock: Mulți doctori afirmă că am avut un mare succes cu vaccinul HIB (meningită), deoarece incindența ei, a scăzut de la introducerea vaccinului acum câțiva ani.
  Să analizăm separat, pe grupele de vârstă la care a fost introdus în SUA.
   
  Dr.Viera Scheibner, arătând graficele cuprinse în Jurnalul Asociațiilor Medicale americane din 1993: Aceasta reprezintă incidența meningitei, la copiii cu vârste până la 5 ani.
  Datele pentru perioada 1980-1991.
   
  Aici avem incidența meningitei bacteriene HIB, la copiii mai mici de 1 an.
  Aici avem rezultatele la copiii de 1 an, și respectiv grupa de la 2 la 4 ani.
  Fluctuațiile și scăderea incidenței meningitei la copiii de 1 an și mai mici de 1 an, NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU VACCINAREA.
  Deoarece vaccinarea a fost introdusă abia aici, pentru aceste grupe de vârstă.
   
  Bronwyn Hancock: În final, să analizăm ce s-a întâmplat în Hamburg, Germania, fără să fi luat nicio măsură activă de profilaxie.
   
  Dr.Viera Scheibner:În acest grafic, avem reprezentată tusea convulsivă în Hamburg, în perioada 1956-1970.
  Puteți observa o reducere constantă în incidența tusei convulsive.
   
  LANCET, 1978: Și aici, avem cazurile de tuse convulsivă care au dat complicații într-o perioadă când rata natalității a crescut în mod substanțial.
   

 4. Magda 9 mai 2017 at 14:29

  Bronwyn Hancock: Deci, ce a cauzat această scădere? Să vedem ce are de spus Dr.Robin Cosford, doctor, și Pauline Rose, asistent medical, cu practică independentă.
   
  Dr.Robin Cosford: Scarlatina, o boală infecțioasă cauzată de o bacterie streptococ, era răspândită la o anumită scară, în aceeași perioadă ca și tusea convulsivă, pojarul, poliomielita, și alte boli.
  Și NU s-au făcut vaccinări împotriva scarlatinei.
   
  NU S-AU FĂCUT NICIODATĂ VACCINĂRI ÎMPOTRIVA SCARLATINEI.
   
  Și în mod interesant, incidența scarlatinei a scăzut în paralel cu scăderea incidenței tusei convulsive, poliomielitei, și a celorlate boli.
  Deci, s-ar părea că, luând în considerare și acești factori, NU VACCINAREA ESTE CEA CARE A REDUS INCIDENȚA ACESTOR BOLI, ci alți factori care se desfășurau în cadrul societății în acea perioadă.  
   
  Începuse un program de sănătate publică cu măsuri de igienizare și acestea se pare că au fost factorii cu cel mai mare impact.
   
  Pauline Rose: Unele studii au fost întreprinse, care au indicat că vaccinarea nu era ”autovindecătoare” așa cum s-ar fi așteptat.
  De fapt, s-au înregistrat uriașe dezastre pe plan internațional, ulterior programelor de vaccinare.
   
  Pojarul spre exemplu, era aproape eradicat când au început programul de vaccinare, și ca urmare, a crescut din nou.
  Lucrul care ne-a vindecat de pojar a fost de fapt, un program mai bun de alimentație, simpla creștere a stării de sănătate a populației, creșterea nivelului de utilizare a vitaminei A.
   
  Vaccinarea nu rezolvă deloc aceste probleme.
  EXISTAU TOT ATÂȚIA OAMENI BOLNAVI DUPĂ VACCINARE, CÂȚI ERAU ȘI ÎNAINTE DE VACCINARE.
   
  Bronwyn Hancock: Deci, nu numai că se pare că vaccinarea nu dă rezultate, dar există probe că e de fapt, contra-productivă.
  Să revenim la SUA.
   
  Dr.Viera Scheibner:Aceasta este incidența tusei convulsive, morbiditatea și mortalitatea, morțile datorate tusei convulsive între 1922 și 1987.
  Se poate observa o tendință de scădere constantă, atât a morbidității, cât și a mortalității, cam până în 1978.
  Am notat chiar eu aici.
   
  După 1978, putem vedea această întorsătură nenaturală, în incidența tusei convulsive, în timp ce mortalitatea a rămas cam în aceleași limite.
   
  Bronwyn Hancock: Deci, ce s-a întâmplat în 1978?
   
  Dr.Viera Scheibner: În 1978, a început o campanie de vaccinare a copiilor, la nivel național.
  Statele, au adoptat legislații care impuneau obligativitatea imunizării copiilor de 5 și 6 ani, la admiterea în instituțiile de învățământ.
  Au făcut vaccinarea obligatorie, iar aceasta a determinat o creștere a cazurilor raportate de tuse convulsivă.

 5. Magda 10 mai 2017 at 14:04

  Dr.Viera Scheibner: Acești copii, au dezvoltat tusea convulsivă, de la vaccin.
  Când spun asta, desigur, cei care au organizat vaccinarea, contestă spunând că un copil nu poate contracta tusea convulsivă de la vaccin, deoarece ”bordetella pertussis” este inactivă în vaccin.
  Dar tusea convulsivă, este o boală mediată toxinic, adică nu contează dacă ”bordetella” în vaccin este activă sau inactivă, deoarece vaccinul tusei convulsive, nu conține întreaga celulă de ”bordetella pertussis.”
  Conține doar învelișul proteic, și copiii pot dezvolta boala ca urmare a vaccinării.  
   
  Dr.David Ritchie: După 20 de ani de imunizări, în 1989, mortalitatea…la o mie de locuitori în Europa, era de 10 ori mai mică decât în America.
  Elveția, în ciuda faptului că nu a desfășurat o politică de imunizare, avea o mortalitate de 10 ori mai mică decât SUA, care avea experiența a 20 de ani de vaccinări obligatorii.
   
  Dr.Viera Scheibner: Cel mai interesant lucru legat de situația din SUA, este că…comunitatea Amish, un grup religios care a respins vaccinarea pe criterii religioase, Comunitatea Amish nu a raportat nici măcar un singur caz de pojar, din 1970 până în 1988.
   
  Timp de 18 ani, comunitatea Amish, nevaccinată, nu a raportat nici măcar un singur caz de pojar.
   
  Bronwyn Hancock: Care era situația variolei? Nu fusese eradicată? Vaccinarea, se pare că doar a încetinit scăderea care deja survenise.
  Dr.Archie Kalokerinos, este M.D. și autor, binecunoscut pentru succesul său în utilizarea Vitaminei C în cadrul copiilor populației băștinașe.
   
  Dr.Archie Kalokerinos: A fost o mare epidemie de variolă în Filipine. Aceasta este o epidemie foarte importantă, deoarece pentru prima oară s-au ținut evidențe statistice.
  S-a demonstrat astfel, că singurele persoane care s-au îmbolnăvit de două ori de variolă, AU FOST CELE VACCINATE.
   
  Și că s-au înregistrat cu mult mai multe cazuri de variolă printre persoanele vaccinate decât printre cele nevaccinate.
  Aceste statistici  sunt disponibile pentru oricine vrea să le consulte.
  Acestea sunt cele mai izbitoare exemple, despre cum sunt induși în eroare oamenii.
  Bronwyn Hancock: Epidemii de variolă încă mai apar în Africa, Asia și India, ACOLO UNDE EXISTĂ CONFLICTE ȘI O PROASTĂ ALIMENTAȚIE.
   

 6. Magda 10 mai 2017 at 14:11

  Dr.Viera Scheibner: Deci, cum fac cercetătorii să obțină cifrele care par să arate că vaccinarea a fost un succes?
  Ei bine, sunt multe metode.
  Una, este prin inducerea în eroare cu privire la definiția strictă a termenului ”vaccinat”.
  Alta, este modul de diagnosticare a bolii.
   
  Întotdeauna am căutat articole medicale care să demonstreze că vaccinurile funcționează, și atunci, când am văzut acest titlu din ”New England Journar of Medicine 1984 – Eliminarea Pojarului, Oreionului și Rubeolei din Finlanda printr-un program de 12 ani cu ajutorul a două doze de vaccin” , mi-am zis, ”Aha, acesta este articolul pe care-l căutam”.
   
  Să vedem cum au eliminat pojarul, oreionul și rubeola în Finlanda.
  Rezultate.
  Reducerea cu 99% a incidenței celor 3 boli infecțioase, a fost însoțită de o creștere a diagnosticelor clinice ”fals pozitive”.
  Deci copiii finlandezi, dezvoltau în continuare pojarul, oreionul și rubeola, dar ei spuneau că e un ”Fals Pozitiv”.
  Ce este un ”Fals Pozitiv”?!
   
  Bronwyn Hancock: Poliomielita este un exemplu elocvent despre ceea ce poți realiza atunci când modifici criteriile de diagnosticare, așa cum ne va dezvălui doctorul neozeelandez, David Ritchie.
   
  Dr.David Ritchie: În 1954, autoritățile americane au demarat o campanie de vaccinare împotriva poliomielitei, prin intermediul unui vaccin cu administrare orală, ”Sabin Polio”.
  Ce s-a întâmplat în primul an, a fost să constate, spre oroarea lor…CĂ VACCINUL CAUZA POLIOMIELITA.
   
  Deoarece vaccinul nu conținea un virus complet inactiv (mort), foloseau un virus într-o formă parțial inactivă, așa numită formă atenuantă.
  Așa încât au fost nevoiți să renunțe la acest tip de vaccin.
  Apoi au constatat spre marea lor mirare, acest lucru a fost relatat de Dr.Radner, un reprezentant al Autorității de Sănătate Publică din Chicago, că toate tipurile de vaccinuri orale POLIO, cauzau poliomielita.
   
  Acesta a fost un șoc pentru ei, așa că au ignorat aceste date.
  Aceste date nu au fost făcute niciodată publice.
  Dar, ceea ce au făcut ei, a fost să redefinească poliomielita.
  Înainte de asta, poliomielita era definită astfel: ”slăbiciune musculară într-unul sau mai multe membre, între două exeminări efectuate la interval de 24-48 de ore distanță.”
   

 7. Magda 10 mai 2017 at 14:15

  Așa că, ei au transformat-o în: ”poliomielita este acum diagnosticată doar dacă o persoană înregistrează o paralizie, după 60 de zile.”
  În cele mai multe cazuri, poliomielita cauzează paralizia în primele zile.
  Foarte puțini rămân cu paralizii permanente, astfel că scăderea este și mai dramatică.
  Această scădere poate ajunge astfel, la 80%, doar prin schimbarea definiției, și nu prin vaccinare.
   
  Apoi, cu privire la celelalte virusuri care pot provoca poliomielita…
  S-au asigurat că nu sunt incluse.
  Ei au schimbat iarși  modul de definire.
  Au spus că poliomielita este diagnosticată, numai atunci când poți dezvolta virusul în fecale și nu ai fost imunizat în ultima lună, deoarece virusul este excretat după imunizare.
   
  Așadar, numai prin aceste două modificări de definiție, rata îmbolnăvirii de poliomielită, a scăzut dramatic în anii 1960.
   
  Dr.Viera Scheibner: Acum, vă vor arăta cum au eliminat poliomielita din America de Sud.
  În aceste țări, se raportează mai puțin de 100 de cazuri pe an.
  Au început vaccinarea în 1985.
  În 4 luni de zile, au avut 350 de cazuri.
   
  Aceste coloane umbrite, reprezintă cazurile de paralizie clasică raportate.
  Și aceste coloane înnegrite, reprezintă cazurile de poliomielită confirmate.
  Nu puteau face mare lucru aici și aici, dar au început să jongleze cu cifrele.
  Au cauzat o mare epidemie de poliomielită, dar au început să ignore, să nu ia în considerare cele mai multe cazuri.
  Acesta este cuvântul pe care l-au folosit, în documente ”ignorare”.
  Dar îi apreciez că l-au publicat în această formă.
   
  Bronwyn Hancock: Dar cum rămâne cu Australia?
  Nu se înregistrează epidemii ca urmare a gradului scăzut de vaccinare?
  Dr.Mark Donohoe din Sidney, ne poate prezenta situația.
   
  Dr.Mark Donohoe: Vreau să spun ceva despre această cifră de 51%, grad de vaccinare.
  Avem o rată de vaccinare mai mică decât țările din lumea a treia”.
  Avem un ministru care a spus, ”Intenționez să ajungem la o rată de vaccinare de 90% înainte să plec din funcție”.
   
  Trebuie să ne gândim la acest studiu B.A.S.
  Studiul efectuat de Biroul Australian de Statistică (B.A.S.), prezintă toate deficiențele.
  Există anumite regiuni unde s-au putut verifica informațiile.
  S-au găsit supraestimări ale persoanelor nevaccinate, cu 50%.
  De fapt, când au fost întrebați, ”V-ați vaccinat?”, jumătate din cei care au răspuns ”Nu”, de fapt fuseseră vaccinați.

 8. Magda 11 mai 2017 at 13:59

  Dr.Mark Donohoe: Nu știau, uitase-ră! Erau niște informații care lipseau. Studiul nu sugerează o rată de vaccinare de 51%.
  Spune că 51% este rata copiilor între 1 și 6 ani, care au făcut toate vaccinurile la timp.
   
  Care este principalul motiv pentru care oamenii nu au înțeles?
  Vaccinul HIB pe care doctorii nu știau că trebuie să-l facă.
  Cifra de 51%, pur și simplu nu este adevărată.
  Dacă te uiți la rata de vaccinare pentru marea majoritate a acestor boli, găsești cifre între 75-90%, exact aceleași cifre ca în cazul altor studii.
   
  De ce NU sunt utilizate cifrele reale?
  PENTRU CĂ NU DĂ BINE PENTRU AUTORITĂȚI SĂ SPUINĂ CĂ NU REPREZINTĂ O PROBLEMĂ.
  În efortul de a continua, cifrele sunt scoase din mânecă.
   
  Cum rămâne cu epidemiile?
  Problema este că sunt raportate doar pe baza unor evaluări clinice.
  Majoritatea acestor cazuri, NU sunt confirmate pe baza analizelor de laborator.
  Nu știm de unde vin aceste cazuri.
  E doar un număr apărut din senin.
   
  Este de așteptat, nu pentru că avem o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire, ci pentru că a devenit un eveniment mediatic, care pune presiune pe doctorii de peste tot să vaccineze, să nu lase nici un copil scă scape nevaccinat…
   
  Să nu irosești nicio oportunitate în cariera de chirurg”.
   
  ”Să nu lași niciodată oamenii să creadă că reacțiile adverse pot depăși beneficiile.”
   
  După 6 luni de campanie, succesul acesteia poate fi măsurat, dar doctorii nu raportează reacțiile adverse, ci raportează cazurile celor care n-au fost prinși în program.
  Și, ceea ce este ciudat este că…cazurile raportate, se înregistrează în regiunile cu cele mai mari rate de vaccinare.
   
  Bronwyn Hancock: Dar vaccinarea pare să sune bine în teorie.
  Și cam în 80-95% din cazuri, induce producerea de anticorpi.
  Și atunci, DE NU FUNCȚIONEAZĂ?
   
  Dr.Archie Kalokerinos: Ceea ce urmează să ne schimbe concepția despre vaccinuri și imunitate…este epidemia SIDA.
   
  Am fost învățați că anticorpii înseamnă protecție împotriva bolii.
  Am fost învățați că, dacă o persoană a fost imunizată sau vaccinată, aceasta dezvoltă anticorpi și acesția, îi protejează împotriva bolii.
   

 9. Magda 11 mai 2017 at 14:05

  De fapt, ACEST LUCRU NU A FOST NICIODATĂ CU ADEVĂRAT REAL.
  Cu siguranță, în cele mai multe cazuri, anticorpii vin cu o completare a protecției, NU în sensul strict de protecție, ci mai degrabă…se alătură protecției.  
  Tot așa cum majoritatea mașinilor se întâmplă să aibă patru roți.
  Dar, pot exista și mașini cu numai trei roți sau șase, însă sunt tot mașini.
   
  Când epidemia de SIDA a început, s-a arătat foarte clar că anticorpii, în loc să însemne protecție, însemnau de fapt că suntem condamnați.
  Este demonstrabil și în cazul bolilor simple, ca pojarul și rubeola…sau alte boli ca acestea, CĂ POȚI FI PLIN DE ANTICORPI ȘI TOTUȘI SĂ FACI BOALA, ȘI SĂ ȘI MORI DIN CAUZA BOLII.
   
  La fel cum, poți să nu ai anticorpi deloc, și să nu faci boala.
  Deci, acest concept de anticorpi pe care l-am învățat când eram studenți, este greșit.
  Și cred că epidemia de SIDA va fi cea care va forța lumea medicală…să privească bolile infecțioase într-un alt mod, și în final, să se demonstreze foarte clar…că utilizarea vaccinurilor NU se bazează pe știința adevărată.
   
  Bronwyn Hancock: Deci, ce reprezintă de fapt anticorpii? Ei, pur și simplu ne arată că corpul a fost expus la germeni.
  În mod normal, virușii intră în corp prin gură, nas, amigdale, piele sau membranele mucoaselor.
   
  Aceste scuturi externe de apărare sunt recunoscute acum, ca fiind foarte importante pentru protecția organelor vitale.
  Nu numai asta…ele sunt esențiale în dezvoltarea imunității față de germeni.
  Prin injectarea vaccinurilor, noi scurt-circuităm aceste procese esențiale.
  Deci, prin asta împiedicăm dobândirea imunității și în plus, creștem riscul producerii de vătămări.
   
  Nu numai germenii sunt injectați.
  Deci, ce altceva se injectează odată cu ei?
  Pentru început, câteva substanțe toxice…cum ar fi formaldehida, mercurul și aluminiul.
   
  -Am fost la Centrul de Informare pentru Otrăvuri pentru a-i întreba dacă formaldehida este o substanță sigură, care poate fi folosită fără riscuri, deoarece am aflat că în vaccin se găsește formaldehidă.
  Am întrebat dacă există o limită inferioară sub care poate fi utilizată în siguranță.
   
  Mi-au răspuns: ”Nu!”, ”Sub nicio formă nu trebuie introdusă formaldehida în corpul unui copil.”
  Acesta este unul din ingredientele din vaccinul DPT.
  Apoi am sunat la Laboratorul pentru Seruri din Canberra.

 10. Magda 11 mai 2017 at 14:24

  Am vorbit cu un doctor de acolo, pentru a afla de ce se găsește formaldehidă în vaccin.
  Mi-a spus să nu-mi fac griji, pentru că provine doar din procesul de strivire al furnicilor.
  Nimic pentru care să mă alarmez.
  Unul spune un lucru…altul, spune alt lucru.
   
  Nu pot să înțeleg nimic, și încă mă întreb…CE CAUTĂ FORMALDEHIDA ÎN VACCIN?  (știu că-i băgată și în țigări…)
   
  Pauline Rose: De asemenea, avem multe probleme cu toxicitatea.
  Am descoperit o mulțime de oameni care au avut probleme datorită mercurului și aluminiului care probabil, AU LEGĂTURĂ CU PROBLEMELE DE PERSONALITATE.
   
   (Se știe că aluminiul favorizează apariția  Alzheimer-lui prin  folosirea îndelungată a farfuriilor, cănilor și-a tacâmurilor, inclusiv datorită  gătirii mâncării în astfel de vase. Iar mercurul afectează până la iremediabil, creierul!)
   
  Așa cum pot fi întâlnite în peștele contaminat, TREBUIE să știm că multe metale toxice se găsesc în vaccinuri.
   
  Dr.Peter Baratosy: Unele ingrediente, sunt: cloforofmul care este cancerigen, Thimerosal care conține 50% mercur și fosfat de aluminiu, aluminiul care știm că are legătură cu cazurile de Alzheimer.
  Aceste substanțe, sunt componente obișnuite ale vaccinurilor.
  Acesta a fost Dr.Peter Baratosy.
   
  Merită menționat că, fiecare doză de vaccin, conține 2,025% din aceste substanțe.
   
  Bronwyn Hancock: Ce altceva mai găsim în vaccinuri?
  VACCINURILE, SUNT CULTIVATE PE CELULE DIN ORGANE ANIMALE CARE POT FI CONTAMINATE CU VIRUSURI ANIMALE, NECUNOSCUTE!
   
  Ele pot fi testate doar pentru câteva din virusurile animale care deja au fost identificate.
  Virusul SV40 (Simio Virus Nr.40) care a contaminat vaccinul poliomielitic care a fost administrat la milioanele de copii în anii 50 și 60, s-a descoperit că provoacă tumori cerebrale, deseori la multi ani după administrare.
   
  De asemenea, există dovezi privind contaminaera cu un alt virus (Simian Inmunodeficiency Virus), ruda apropiată a faimosului HIV (Revista Medicală Britanică, 1991).
   
  Să-l ascultăm pe Dr.Mat Donohue și crescătoarea de câini, Asleigh Oulton, vorbind despre îngrijorările legate de această problemă a contaminării.

 11. Magda 12 mai 2017 at 12:04

  Dr.Mark Donohoe: Se poate converti un virus existent la maimuțe sau la alte animale și pe care nu le-a omorât, îl treci prin procesul de vaccinare într-o altă specie și anume cea umană, care nu existau până la sfârșitul anilor 1970  când au apărut simultan în toată lumea.
   
  Ashleigh Oulton:  Erau două teorii avansate de cercetători și veterinari, legate de apariția bruscă a acestor afecțiuni, amândouă legate de vaccinuri.
   
  Dr.Mark Donohoe: Îmi amintesc că Mendelson a spus că ”nu poți greși decât o singură dată când e vorba de vaccinare”, datorită numărului mare de persoane vaccinate, dacă introduci un agent patogen, știi că l-ai introdus simultan în zeci, chiar sute de milioane de oameni, iar organismul NU a fost pregătit pentru asta.
   
  Bronwyn Hancock: Da, dar nu doar visurile pot crea probleme.
  Proteinele de origine animală și materialul genetic de origine animală, sunt de asemenea injectate în corpul uman…
  Acest material poate proveni de la maimuțe, rinichi de câine, creier de iepure, vacă, porc și ouă de găină.
   
  Corpul uman, NU s-a mai întâlnit niciodată în istoria sa, cu asemenea agresiuni.
   
  Dr.Robin Cosford: Când mâncăm proteine, ajung în intestine, unde sunt descompuse în aminoacizii constituienți, astfel că, ceea ce se absoarbe de către organism, NU este o proteină străină de origine animală, ci aminoacizii din care este constituită, și din care organismul nostru construiește (apoi) propriile proteine.
   
  Dacă din anumite motive, O PROTEINĂ animală ajunge direct în sistemul circulator sanguin (cum se întâmplă în cazul vaccinării…), fără să fie descompusă în aminoacizii constituienți, POATE DECLANȘA UN RĂSPUNS AUTOIMUN IMPREVIZIBIL.
   
  Deci, din nou, prin injectarea directă în fluxul sanguin a unor lucruri care n-ar trebui să se găsească în această formă în sistemul circulator, nu numai că scurtcircuităm toate sistemele de apărare ale organismului, dar activăm în mod greșit alte sisteme de apărare ale organismului.
   
  Dr.Peter Baratosy: Copiii sunt injectați cu părți din ADN-ul provenit de l animale, bacterii și virusuri. Acestea pot fi încorporate în genom-ul uman, STRUCTURA ADN-lui uman ESTE SCHIMBATĂ sau poate fi schimbată.
  TEORETIC, OAMENII SUNT MODIFICAȚI.
   
  Se adaugă alte structuri ADN, se adaugă alte gene.
  ÎN CE NE TRANSFORMĂM?!
   
  Bronwyn Hancock: Să analizăm unele din rezultatele introducerii tuturor acestor substanțe în corpul nostru, prin intermediul vaccinării, și foarte des în cantități incontrolabile.
   

 12. Magda 12 mai 2017 at 12:08

  EFECTELE VACCINĂRII:
   
  MOARTEA.
   
  Ashleigh Oulton:  Din momentul în care a fost vaccinat, a fost un bebeluș foarte bolnav. I-au trebuit 4 luni bolii ca să-l omoare.
  A fost primul bebeluș căruia i s-a făcut o autopsie a rinichilor.
  Șase specialiști din toată lumea, au fost de acord că starea în care a ajuns, se datora vaccinului, deoarece se născuse cu rinichi perfect dezvoltați.
   
  Dr.Archie Kalokerinos: Am descoperit că, îndeosebi la copiii populației băștinașe, dar și la copiii caucazieni, chiar dacă aveau o simplă răceală sau treceau printr-o serie de afecțiuni ușoare, sau dacă alimentația nu era una normală, DACĂ ERAU VACCINAȚI, REZULTATUL PUTEA FI FATAL.
   
  Am fost la Melbourne ca să țin câteva cursuri legate de această problemă, dar, peste cinci sau șase zile, un doctor a venit la mine să mă înlocuiască.
  I-am explicat că, sub nicio formă să nu vaccineze, nici măcar dacă copiii populației băștinașe au doar o ușoară răceală.
   
   
  Când am părăsit orașul, și am să folosesc exact cuvintele folosite, pentru că au fost dure…a spus unor cetățeni din oraș, că nu credea în teoriile mele.
  A spus ”teoriile mele”, nu ”observațiile mele”.
  Și nu avea nicio intenție să continue metodele practicate de mine.
  A văzut un băiat aborigen, cel mai îngrijit copil din district, acesta avea o afecțiune pulmonară, i-a făcut o doză triplă de vaccin (DPT),iar COPILUL A MURIT.
   
  A văzut apoi un alt copil aborigen, o fetiță, care avea o ușoară diaree.
  Și s-a gândit că primul caz, cel al băiatului, era doar o simplă coincidență, și nu avea legătură cu vaccinul.
  Ia făcut doza triplă de vaccin și fetiței.
  Când m-am întors la spital, fetița zăcea moartă în pat.
   
  Dr.Viera Scheibner: Cercetătorii de la acea vreme, credeau că acești copii mureau, pentru că aveau unele probleme legate de controlul respirației.
  Așa că, s-au concentrat asupra respirației.
  Unii dintre părinți, au optat pentru monitorizarea respirației copiilor acasă, în încercarea de a preveni moartea, ca urmare a acestor probleme respiratorii.
   
  Alarma s-a declanșat după o serie de evenimente stresante, ca incubația bolii, cu o noapte sau două înainte ca să apară secrețiile nazale, acești copii dădeau unele semne de avertizare.
  Aceste avertismente, au precedat apariția simptomelor.
  După o zi obositoare, drumuri lungi cu mașina sau trenul, sau lucruri asemănătoare, dar cea mai mare parte a acestor avertismente, au apărut după vaccinare.
   
  Dar eram într-o perioadă când nu se cunoștea nmic despre controversele legate de vaccinare.
  Acum 40 de ani, și eu mi-am vaccinat copiii, iar la primul copil nici nu ne-am gândit că seria de infecții ale urechii, bronșite, starea de sănătate precară, au legătură cu vaccinarea.
  Nici măcar nu știu ce vaccinuri i-au fost făcute.  
   
  Cercetările au fost îndreptate spre respirația copiilor, și după trei ani, eu și soțul meu ne-am uitat unul la celălalt, și ne-am spus: VACCINURILE, UCID COPIII!
  Într-adevăr, această acumulare de decese și probleme respiratorii, constituia legătura științifică dintre cauză și efect.  
   
  Dar, desigur, când am studiat acest documente, de exemplu rata mortalității după vaccinare, acestea afirmau că nu este una neobișnuită și nu reprezintă o dovadă științifică care să demonstreze legătura de cauzalitate. (vaccin – infirmitate).
   
  Și totuși, toate informațiile arătau această legătură.
  Acesta reprezintă graficul cu rata mortalității la copii, între 1977 și 1979, un număr mare de copii au murit la multe zile după ce le-a fost administrată doza triplă de vaccin DPT.
   
  Avem aici 49 de copii care au murit în decursul a 20 de zile.
  Ceea ce este interesant, aceste morți se suprapun peste aceleași perioade de după vaccinare, în care apăreau și acele probleme respiratorii.
   
  Se poate vedea că, mai mulți copii au murit frecvent, sau mai mulți copii au murit în acele zile critice de după vaccinare, când apăreau acele probleme respiratorii.

 13. Magda 13 mai 2017 at 17:35

  Dr.Viera Scheibner: Se poate vedea că mai mulți copii au murit frecvent, sau mai mulți copii au murit în acele zice critice de după vaccinare, când apăreau acele probleme respiratorii.
  Aici se vede demonstrată științific, legătura de cauzalitate dintre vaccinare și rata mortalității la copii.
   
  Aici, avem înregistrările monitorizării respirației a nouă copii.
  Fiecare culoare, reprezintă un copil.
  Aceasta este prima zi, se observă că niciunul nu prezintă probleme respiratorii, cu câteva zile înainte de vaccinare.
  Și uitați-vă la reacția întârziată, toții copiii au avut o reacție întârziată.
  Chiar și acei copii, ai căror mame nu au înregistrat niciun răsuns, aici, la baza graficului, chiar și acești copii au avut ușoare reacții, exact în aceeași perioadă.
   
  Bronwyn Hancock: În 1975, când Japonia a oprit vaccinările la copiii sub 2 ani, imediat au trecut de pe locul 17, LA CEA MAI MICĂ RATĂ A MORTALITĂȚII DIN LUME.
   
  13 ani mai târziu, au coborât iar la vârsta minimă pentru vaccinare la 3 luni, și imediat tendința s-a inversat.
   
  EFECTELE VACCINĂRII: VĂTĂMĂRI CEREBRALE
   
  -Respirația i s-a oprit. Doctorii l-au luat pe fiul meu, și peste 5 minute au venit și mi-au spus: ”N-a fost altceva decât o insolație datorată căldurii.” ”Totul este în regulă. O să-l ținem sub observație pentru o perioadă”, și apoi ne-au asigurat că-l putem lua acasă.
   
    
  Dr.Robin Cosford: Când privim simptomele pe care le are un copil care a fost vaccinat: febră mare, o slăbire a organismului, moliciune, uneori aproape hemiplagic.
  Acestea sunt simptomele pe care, dacă le întâlnești la copii care nu au fost vaccinați, doctorii ar fi îngrijorați că acest copil ar putea avea vreun tip de meningită virală.
   
  Acum, noi n-o să ignorăm simptomele și să spunem că totul este în regulă.
  Ia niște panadol și vor dispărea.
   
  -Aproape uitasem ce se întâmplase prima dată, nici măcar nu făcusem legătura cu asta. Doctorul i-a administrat vaccinul. Am ieșit din spital, am urcat în mașină.
  Imediat ce am plecat, Dylan a început să aibă convulsii, de data asta convulsii foarte dese, practic sărea în brațele noastre, ochii i s-au dat peste cap, a încetat să mai respire, buzele i s-au învinețit, apoi nu s-a mai mișcat.
   
  Ne-am repezit înapoi la spital, și le-am spus: ”Uitați-vă ce se întâmplă cu copilul nostru. Este pentru a doua oară, de fiecare dată când este injectat, are reacții adverse severe.”
  Doctorul a spus: ”veniți cu noi”.
  Ne-a luat cu ei, și după 24 h, ne-au spus la final că Dylan are meningită, și nu are legătură cu vaccinul care i-a fost administrat cu puțin timp înainte.
  A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea.
   

 14. Magda 13 mai 2017 at 17:40

  Dr.David Ritchie: Nu știm nimic despre cum stresul afectează organismul. Este interesant că, primul vaccin MMR care a apărut în Noua Zeelandă, avea și părți de oreion în el.
  Japonezii, au făcut puncții hepatice și au demonstrate că acest tip de vaccin cauzează meningita, au găsit 600 de receptori în vaccin, după o lună de zile.
   
  Dacă încerci să te duci cu copilul la doctor și îi spui ce se întâmplă cu el, la o lună după vaccin, va râde de tine.
   
  Dr.Viera Scheibner: Deseori, atunci când un copil dezvoltă encefalopatie, leziuni cerebrale sau moare după vaccinare, se spune că a fost o coincidență, și nu are legătură cu vaccinul.
  Nu este adevărat!
  În 1985, Revista Japoneză de Științe Medicale și Biologice, a publicat acest articol în care se afirmă că: ”Administrarea vaccinului DPT, cauzează o multitudine de reacții la copii. Cele mai serioase dintre aceste reacții, sunt encefalopatie și afecțiunile neurologice care au fost observate ocazional, și în cazuri rare, vaccinul produce leziuni cerebrale severe, sau chiar moartea. Astfel de incident nedorite, au făcut ca rata de acceptare a vaccinării să fie redusă, și chiar a dus la boicotarea campaniilor de vaccinare.”
   
  Deseori, auzim că trebuie să împiedicăm copiii să se îmbolnăvească de pojar, deoarece, vrem să împiedicăm aparția bolilor degenerative ale creierului, care sunt des legate de virusul pojarului și pot cauza encefalită și scleroză multiplă (SSPE).
   
  Acest articol, spune: ”copiii care nu au avut niciodată pojar și cărora li s-a administrat vaccinul, au dezvoltat SSPE.”
  DECI, VACCINAREA NU PREVINE SSPE.
   
  Acesta este un alt articol care spune același lucru.
  (Revista Asociației Medicale din America), se referă la encefalita care se înregistrează după o campanie de vaccinare împotriva pojarului.
  Din nou, un copil fără istoric de boli naturale, și cu istoric de vaccinare împotriva pojarului, a dezvoltat SSPE.
  Dacă există un efect secundar care poate apărea datorită bolii naturale, trebuie să apară și în cazul vaccinului.
   
  Dr.Robin Cosford: O muncă foarte interesantă, realizată în anii 1930-1940…când au recunoscut că, forme de encefalită pot duce la tulburări comportamentale. Această muncă de cercetare, a fost demult dată uitării.
  De aici se nasc întrebări.
   
  Acum, că vaccinăm un număr uriaș de copii, și constatăm o creștere a incidenței anomaliilor comportamentale, creșterea comportamentului sociopat, a ratei criminalității, dificultăți de învățare, probleme de concentrare.
   

 15. Magda 13 mai 2017 at 17:49

  Cu siguranță, există unii care ar putea teoretiza că acestea sunt datorate encefalopatiei cauzată de vaccin.
   
  Dr.Mark Donohoe: IMUNIZAREA, POATE CAUZA ENCEFALITA, INFLAMAREA CREIERULUI.
  De fapt, dacă extindem definiția suficient de mult, orice formă de iritabilitate, reprezintă o formă ușoară de encefalită, pot fi legate de lucruri ca ADD (deficit de concentrare), autism și leziuni cerebrale minore.
   
  Gândiți-vă puțin: mii, milioane de copii sunt imunizați, și un anumit procent, suferă de leziuni cerebrale sau autism.
  De ce doar din anii 1940 încoace, întâlnim autismul, leziunile cerebrale?  
  Pentru că aceasta este perioada când s-a introdus imunizarea în masă.
   
  EFECTELE VACCINULUI.
   
  Dr.Robin Cosford:Desigur, orice parte a corpului, nu numai creierul poate fi afectată sever.
  Ce-i facem sistemului nostru imunitar?
  Este interesant de remarcat, creșterea incidenței poliomielitei, ulterior unor campanii de vaccinare masivă, nu neapărat împotriva poliomielitei, ci împotriva altor boli.
  Poate asta se întâmplă, pentru că vaccinarea dezechilibrează sistemul imunitar, și deci, apărarea naturală a organismului împotriva poliomielitei, este redusă în acel moment.
   
  Acele epidemii de poliomielită din anii 1930, 1940 și 1950, au fost cel mai probabil cauzate de vaccinul împotriva difteriei.
   
  Dr.Viera Scheibner: Pentru că părinții copiilor care au dezvoltat poliomielita s-au plâns că simptomele au început la câteva zile, săptămâni sau chiar la 3 luni după injectarea vaccinului contra difteriei.
  Acest fenomen este cunoscut drept ”Poliomielita provocată”.
  Acesta este adevărul despre acele epidemii de poliomielită din acei ani.
   
  Și îmi spun părerea personală că, POLIOIMIELITA ESTE O BOALĂ FABRICATĂ DE OM.
   
  Nu mult după introducerea vaccinării împotriva pojarului, o nouă formă agresivă a apărut, NUMAI LA PERSOANELE VACCINATE.” (Extras din Jurnalul Asociației Americane, din 1972)
  În cazul acestui pojar atipic, în loc ca manifestarea bolii să se facă departe de organele vitale, așa cum ar fi normal, le-a atacat direct, ducând la pneumonie și meningită, care au rezistat tuturor tratamentelor.
  Cercetări efectuate în Canada, au arătat că, pojarul atipic, a apărut în 50% din cazuri, la persoanele vaccinate contra pojarului, ȘI NUMAI LA PERSOANELE VACCINATE.” 
   
  (Mie, mi-e din ce în ce mai CLAR: biata omenire, s-a făcut experiențe pe ea!
  Iar prin dezvoltarea unor forme din ce în ce mai complexe de boli ale copilăriei, numite ”atipice” (vezi pojarul atipic…) cercetătorii demenți, au fost plătiți pentru a descoperi, dezvolta și promova vaccinuri care, pe lângă că nu sunt bune la nimic, întăresc fortificând rădăcina virusurilor în ceva de  genul unui SUPER-VIRUS, ce are menirea de a naște mutații monstruase de virus, gen TERMINATOR pentru generații întregi de copii!
  Unii, vor scăpa, dar vor fi din ce în ce mai anormali în comportament creând o altă ”normalitate”, alții vor fi ținuți în viață neuro-vegetativă, iar cei mai mulți – morți ”la datorie”, sacrificați pe altarul științei!)

 16. Magda 14 mai 2017 at 15:50

  Bronwyn Hancock: Rata mortalității estimată, ajungând la 12-15%.
  Data viitoare când ți se va spune câți au murit de pojar, oreion sau tuse convulsivă, întrebați: câți dintre cei care au murit, au fost de fapt vaccinați pentru acea boală, sau altele?
  Nu numai că vaccinurile cresc sensibiltatea la alte boli, dar cauzează de asemenea, și disfuncții imunologice cronice.
  Dyen Hawkins, cea care a constituit Grupul pentru Informare asupra vaccinurilor, a avut o experiență cu copiii ei, care este destul de des întâlnită.
   
  Dyen Hawkins: Când s-a născut, era un copil foarte sănătos și totul a fost în regulă până a primit primul vaccin.
  Deși nu mi-am dat seama inițial, acela este momentul când au început problemele.
  A dezvoltat un astm și o serie întreagă de alergii.
  Am pierdut mult timp mergând la mulți specialiști care m-au sfârșit prin a mă întreba când a fost vaccinată, și le-am spus că, cu 2-3 săptămâni în urmă, iar ei, imediat mi-au spus că este o pură coincidență și m-au îndrumat spre alte persoane pentru a mă ajuta în legătură cu problemele pe care le avea în acel moment.
   
  A doua experiență, a fost cu băiatul cel mic; este o diferență de 15 ani între copiii mei. Problemele au apărut imediat după vaccinare.
  Am întreba medicul, care mi-a spus răspuns că este o pură coincidență.
  Băiețelul meu avea atacuri de astm la acea vreme, și nu s-a simțit bine timp de o săptămână.
  Dar, după a doua vaccinare, la 3 ore, a devenit foarte bolnav și, toate problemele prin care am trecut cu celălalt copil, le-am avut din nou cu băiețelul.
   
  – Am avut deasemena, un nr.de persoane care mi-au cerut sfatul când au observant apariția reacțiilor adverse la copil după prima vaccinare, iar sfatul primit de la medic la al doilea vaccine,  a fost că nu se va întâmpla din nou.
  Știam că, în cazul reacțiilor adverse, lucrurile pot escalada ușor.
   
  (Medicii ăștia care fac vaccinuri copiilor și tot invocă părinților că n-ar avea nicio legătură reacțiile nefirești de după, până la îmbolnăvire gravă, chiar iremediabilă a acestora, cauzatoare și de deces ….cunoscând atât de multe cazuri prin trecerea prin cabinetul lor a atâtor părinți disperați care vin ca la un dumnezeu la ei, totuși ei să continue nerușinat și inconștient aceeași placă că n-ar fi de implicat chiar vaccinul, că TOATE EFECTELE POST-VACCIN SUNT ”COINCIDENȚE”, înseamnă că ori sunt CRETINI și-atunci nu au ce căuta în domeniu fiindcă răspândesc boală și moarte, aducând suferință nemeritată și copiilor și părinților, ori au semnat un PACT CU DIAVOLUL, adică cu Ministerul Sănătății din fiecare țară care are legătură directă din punct de vedere al finanțării sau sponsorizării, cu INDUSTRIA FARMACEUTICĂ, deținută de mafioți, chiar dacă provin din spectrul politic, economic-financiar sau al cercetării, unde se vehiculează VÂNZAREA MORȚII PRIN/ÎN FIOLE DE VACCIN, rezultând, datorită OBLIGATIVITĂȚII ”LEGALE” A VACCINĂRII un PREȚ atât de mare, de consistent și repetabil, încât adoarme sau îngroapă tot ce ține de ETICĂ și CONȘTIINȚĂ!
  Medicii care știu dar nu reacționează la CRIMĂ, trebuie alungați cu pietre, iar părinții, în deplină cunoștință de cauză, să-și vaccineze copiii NUMAI după consultarea prospectului, ca la orice medicament.
  Trebuie văzută natura ingredientelor, a substanțelor ce compun vaccinul,  să ceară avizul unui chimist dacă e în regulă compoziția vaccinului, iar dacă sunt de acord, să-și asume atunci efectele adevers-perverse ale vaccinului, plus efectele pe termen scurt sau lung!)
   
  Acum 20 de ani, cu mai mult de șase cazuri de îmbolnăvire pe an, o persoană, era considerată ca un pacient cu probleme de sănătate.
  În ultimii ani, 12 infecții pe an, a devenit numărul magic.
  Dacă un copil se îmbolnăvește de mai mult de 12 ori pe an, atunci trebuie îndrumat către cineva care să vadă ce se întâmplă cu ace copil.

 17. Magda 14 mai 2017 at 15:55

  În acești ultimi ani, s-a făcut propunerea ca acest număr magic să fie 24, și să fie considerat un lucru normal ca un copil să aibă 2 infecții pe lună, în primii ani de viață.
   
  ÎNGRIJORAREA MEA ESTE CĂ AM DERAIAT.
   
  Avem acum, un grup de copii care este mult mai bolnav, nu mai au poliomielită, nu mai au tuse convulsivă, nu mai au difterie, DAR AVEM UN GRUP DE ESCROCI ÎN COMUNITATE.
  Avem un ministru al sănătății care spune că avem cel mai bun sistem de sănătate din lume.
   
  De ce? Pentru că un copil care a ajuns la 2 ani, se duce la doctor de 7-8 ori pe an. Cel mai bun sistem medical din lume, ar fi cel în care copilul nu se duce la doctor niciodată în descursul unui an.
  Nu poți aprecia sistemul de sănătate prin cât de des se duc oamenii la doctor, ci prin cât de rar se duc.
   
  Dr.Mark Donohoe: Acesta este cel mai întâlnit efect al imunizării pe care îl văd în operațiile de zi cu zi, COPII CU INFECȚII ALE URECHII care recidivează, IAU ORICE VIRUS sau RĂCEALĂ care apare.
  Asta se datorează faptului că sistemul lor imunitar este SUPRIMAT.
  Și, de cele mai multe ori părinții, fac legătura cu procesele de imunizare suferite de copil. ATUNCI, au prins prima răceală sau infecție a urechii, și de-atunci, fac încontinuu infecție după infecție…
   
  EFECTELE VACCINĂRII:
   
  BOLI ALE SISTEMULUI IMUNITAR.
   
  Dr.Robin Cosford: Deoarece organismul a fost expus urmându-se un traseu nenatural, există posiblitatea ca, ceea ce avem în aceste cazuri, să fie o expunere continuă la acea antigenă, antigenă este cuvântul pe care îl folosim aici.
  Și când se înregistrează acest lucru, celulele T continuă să fie la un nivel scăzut, și acest nivel scăzut, eliberează aceste….
   
  Acesta este un lucru interesant deoarece sunt anumite boli modern care par să urmeze acest model.
  Și există destul de mulți cercetători care ar putea să gândească că, de exemplu, Sindromul Oboselii Cronice ar putea avea legătură cu nivelul scăzut al celulelor T, pentru că, la un număr mare de pacienți, găsești, ÎN MOD ANORMAL, un număr scăzut de celule T.
   
  Și este interesant că, incidența pe categorii de vârstă a acestui sindrom, se corelează.
   
  Ron Lyons: După acest episod legat de vaccinul TOXOID, viața mea s-a schimbat complet, pentru că am suferit de Sindromul Oboselii Cronice, și asta, în principal după ce am făcut vaccinul.
   
  Bronwyn Hancock: Sindromul Oboselii Cronice, de care suferă Ron Lyons, așa cum am auzit, este una din multele boli ale sistemului imunitar pe care vaccinarea, poate fi BINE DOCUMENTAT că LE POATE PRODUCE.
   
  Alte astfel de boli ale sistemului imunitar, includ: ARTRITA, DIABETUL, CANCERUL, LEUCEMIA și SCLEROZA MULTIPLĂ.
   

 18. Magda 14 mai 2017 at 16:00

  Dr.Archie Kalokerinos: Acum, să analizăm un produs: VACCINUL CONTRA HEPATITEI B.
  Este destul de surprinzător să constați câte informații poți afla, doar legat de acest vaccin, dacă citești și ceea ce este scris cu litere foarte mici.
  Acestea sunt diversele probleme pe are le pot cauza acest vaccin, de exemplu: ”artrită, afecțiuni neurologice, parastezia, paralizia, nevrita, Sindromul Guillain-Barre, nevrita optică, scleroză multiplă, sau diverse reacții dermatologice.”
   
  Bronwyn Hancock: Acest vaccin care, abia de curând a devenit standard pentru nou-născuți, poate cauza desemenea, tusea paroxistică, foarte asemănătoare cu tusea convulsivă.
   
  Ar trebui să ne întrebăm atunci, câte cazuri de tuse convulsivă sunt într-adevăr, tuse convulsivă.
  De asemenea, este documentată foarte bine implicarea vaccinurilor în producerea unor leziuni vasculare.  
   
  Acestea, includ leziunile cele mai grave care au stat la baza acuzațiilor de proastă îngrijire, vătămare și uneori chiar ucidere a bebelușilor, aparent, doar prin scuturare.
  Cât de des vaccinurile produc probleme serioase?
  Iată câteva mostre de frecvență de apariție a problemelor: pentru fiecare 6.000 de copii care se nasc în  Australia, 18 mor de astm, la 3 este diagnosticat autismul, cu severe dizabilități intelectuale, 12 au paralizie cerebral după 6 luni, care reprezintă 75% din toate cazurile, și între 300 și 600, sunt diagnosticați ADD/ADHD (deficit de concentrare).
   
  Acestea sunt doar câteva dintre multele probleme care nu numai că sunt legate de vaccinare, dar care erau necunoscute înainte de introducerea vaccinării pe scară largă, care a început acum 100 de ani.
  Alte exemple, sunt cancerul, la vârste sub 40 de ani și, de asemenea, îmbolnăviri cu: virusul poliomielitic și H.I.B., meningita.
   
  Amândouă aceste organisme sunt în mod normal inofensive, și stimularea lor ca urmare a diverselor vaccinuri, este bine documentată.
  Conform unui articol din Revista de Neurologie din 1987, apariția convulsiilor pe doza de vaccin contra tusei convulsive, este de 1 la 1750, ȘI SE FĂCEA 5 DOZE DE PERSOANĂ.
   
  Multe din efectele vaccinurilor sunt întârziate și, ca urmare, legăturile cu acestea, greu de stabilit.
  Dar, legăturile pentru un număr surprinzător de efecte, sunt bine documentate.
  Greg Beattie, părinte și autor al unei cărți despre acest subiect ”Vaccinarea: Dilema Părinților”, prezintă multe efecte ale vaccinurilor care sunt ascunse de opinia publică.
   
  Greg Beattie: Ei NU ne spun lucruri mărunte, cum ar fi că, dacă un copil NU face vaccinul contra tusei convulsive, va avea o probabilitate mai mică să se îmbolnăvească de astm.
  NU ne spun că, dacă un copil NU face vaccinul contra pojarului, va avea o probabilitate mai mică să facă boli inflamatorii ale intestinului gros.
  NU ne spun că, dacă un copil NU face vaccinul H.I.B. (antimeningitic), sau cel contra hepatitei B, va avea o probabilitate mai mare să NU facă diabet.
  Cei care NU fac vaccinul antirubeolic, au o probabilitate mai mare să NU facă artrită.
   
  Ei, NU ne spun nici lucrurile importante: CĂ VACCINURILE POT CAUZA LEZIUNI CERBRALE, CAUZEAZĂ PARALIZII PERMANENTE, TULBURĂRI SANGUINE SEVERE, DISFUNCȚII CRONICE ALE SISTEMULUI NERVOS SAU MOARTEA.
   
  Acestea sunt lucruri foarte importante, care ar trebui să ni se spună.
  TOATE ACESTEA, REPREZINTĂ REZULTATELE UNOR CERCETĂRI PUBLICE, care au fost publicate în revistele de specialitate, și care ar trebui să ni se aducă la cunoștință.

 19. Magda 15 mai 2017 at 16:39

  EFECTELE VACCINĂRII
  Bronwyn Hancock: Un alt efect al documentat al vaccinării, este:transformarea tusei convulsive, pojarului, oreionlui, rubeolei și varicelei, care se numesc bolile copilăriei, și de regulă sunt inofensive la acea vârstă, ÎN BOLI PERICULOASE ALE COPILĂRIEI.  
  Să comparăm țări care vaccinează, cu țări care nu vaccinează contra tusei convulsive.
   
  Dr.Viera Scheibner: Suedia a întrerupt vaccinarea contra tusei convulsive în 1979. Asta a fost după epidemia de tuse convulsivă, care s-a înregistrat între 1978 și 1979.
  Apropo, această epidemie a aparut în întreaga lume, în același timp, indiferent dacă țara respectivă vaccina, sau era contra ei.
   
  Între anii 1978 și 1979, 84% din copiii suedezi care s-au îmbolnăvit de tuse convulsivă, erau în întregime vaccinați.  
  Iar Guvernul a interpretat statisticile în mod corect și a întrerupt vaccinarea contra tusei convulsive.
   
  În următorii ani, distribuția cazurilor de tuse convulsivă, demonstrează că NU avem incidență la copii sub 6 luni, și majoritatea cazurilor, aproape 90%, apar la copiii cu vârste între 2,5 și 10 ani.
  La acea vârstă, tusea convulsivă NU este o boală periculoasă.
   
  Tusea convulsivă este o boală potențial neplăcută, la copiii mai mici de 6 luni.
   
  Acum, să vedem distribuția pe grupe de vârste a tusei convulsive din SUA, unde vaccinarea este obligatorie.
   
  Aceste date, sunt din Revista pentru Bolile Infecțioase din 1994, și prezintă cazurile confirmate de tuse convulsivă, în perioada 1981-1991.
   
  90% din cazurile de tuse convulsivă din SUA, apar la copiii cu vârsta sub 1 an.
  Și aici, avem detaliat pe luni, unde este și mai interesant, deoarece se poate observa o incidență foarte mare sub vârsta de 2 luni care include, firește, și copiii de 6 săptămâni, vârsta la care începe vaccinarea în SUA.
   
  Oricum, se vede această incidență crescută sub vârsta de vaccinare.
  În articol, situația este explicată astfel: ”acești copii, sunt născuți din mame care în copilărie au fost vaccinate împotriva acestei boli, și aceste mame vaccinate, au o imunitate transmisă prin placentă foarte mică sau inexistentă care, în mod normal, protejează bebelușii împotriva contractării tusei convulsive sau a altor boli infecțioase.”
   
  Aceasta este dovada efectului insidios pe termen lung al vaccinării, și anume, distrugerea imunității dobândite trans-placentar, de copii.
   
  Bronwyn Hancock: Trebuie să luăm în calcul și ceea ce le facem copiilor copiilor noștri, diminuând imunitatea dobândită ereditar.
  Dar, mai mult decât atât, nu cumva afectăm genele noastre sau organele reproducătoare?

 20. Magda 15 mai 2017 at 16:43

  EFECTELE VACCINĂRII:
   
  AFECTAREA REPRODUCERII.
   
  Pauline Rose: Din cauza creșterii cazurilor de astm din ziua de azi, datorită faptului că părinții au fost vaccinați, deși copiii nu moștenesc aceleași alergii pe care le au părinții, totuși, ei moștenesc o tendință de a face alergii.
   
  Știm că există o legătură între leziunile la nivelul ADN-lui și efectele asupra eredității.
   
  Ashleigh Oulton: Crescătorii de animale, înregistrează recent, unele probleme legate de infertilitate, atât la masculi, cât și la femele.
  Femelele nu procreează, atunci când masculii sunt în regulă.
  Au descoperit că, chiar dacă încetează vaccinarea lor, obținem totuși rezultate neconcludente, datorită infertilității și-a altor probleme care au apărut ca urmare a vaccinării câinilor.
   
  Sunt o mulțime de rezultate care au condus la această legătură între problemele apărute, și vaccinarea câinilor.
  Dar, diferența dintre câini și oameni este că, în timpul în care a trecut o generație de oameni, la câini, au trecut 10 generații.
   
  Deci, ceea ce vedem că se întâmplă cu câinii de azi, este ceea ce vom vedea că se întâmplă în viitor cu oamenii.
   
  (Adică oamenii, degeaba vor încerca să se mai reproducă, fiindcă vor fi majoritatea STERILI!
  Idioții care conduc din umbră lumea, pe lângă războaiele socio-economice, cultural-morale, până la cele cu arme, cu lăsare de victime imediate, ca să se asigure că obțin reducerea cu trei sferturi a populației globului, ATACĂ și prin vaccinuri care, dacă nu omoară copiii sau nu-i îmbolnăvesc pentru toată viața, se asigură ca la maturitate, prin  leziunile produse ADN-lui, că nu vor mai avea urmași.)
   
  Acest lucru este înspăimântător, dacă nu încep să asculte și să analizeze informațiile adevărate, legate de ceea ce se întâmplă cu câinii, atunci, peste 5 generații sau mai puțin, vom vedea aceleași lucruri petrecându-se cu oamenii.
   
  Bronwyn Hancock: Pentru a rezuma în termeni generali, în loc să avem o profilaxie, reacțiile date de vaccin, cad mai degrabă sub umbrela anafilaxiei, ceea ce înseamnă sensibilizare, care este opusul imunizării.
   
  Majoritatea efectelor, de la umflătura de la locul unde s-a făcut injecția, și trecând la problemele cronice cum ar fi alergiile și astmul, direct spre paralizii, leziuni cerebrale și moarte, reflectă diferitele grade de anafilaxie, cu consecințe care transcend generații.
   
  Dr. Mark DonohoeUrmătoarea întrebare care se pune, este: Sunt bolile copilăriei periculoase, dacă apar la vârsta potrivită la copiii nevaccinați?
   
  De fapt, în cele mai multe cazuri, NU SUNT!
  BOLILE COPILĂRIEI EXISTĂ, PENTRU CA ACEȘTI COPII SĂ LE FACĂ!
  ASTFEL, SE DEZVOLTĂ SISTEMUL LOR IMUNITAR, ÎL ÎNTĂREȘTE!
   
  Medicina tradițională, aduce întotdeauna în discuție rata mortalității, datorată pojarului în țările din lumea a treia, și sigur, mii de copii mor, datorită pojarului în țările din lumea a treia, dar NU datorită faptului că NU primesc vaccinul împotriva pojarului,  CI DATORITĂ PROASTEI ALIMENTAȚII, CONDIȚIILOR PRECARE DE TRAI, LIPSA APEI CURENTE ȘI A CANALIZĂRII.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.