În discuție: „Secretele întunecate ale sistemului bancar”

0
(0)

Documentarul „Secretele întunecare ale sistemului bancar” subliniază încă o dată probleme pe care fiecare dintre noi ar trebui să le conștientizăm. Iar odată conștientizate, mai e un pas până la a reacționa la ce nu este în regulă.

Ajungem din nou, am văzut în alte documentare pe această temă, la originea răului, aceea a înființării Rezervei Federale a SUA, bancă privată de fapt, înființată printr-un act conspirativ, pe durata sărbătorilor de iarnă și vacanță a congresmenilor americani, în 1913. La asta s-a adăugat faptul că bancherii au eliminat susținerea dolarului american cu aur, ajungându-se astfel la o monedă fiduciară, susținută doar de buna credință a populației.

Așa s-a ajuns ca oamenii să devină simpli sclavi ai bancherilor, practic băncile încetând să mai dea cu împrumut bani reali, ci bilete sau cecuri, care sunt de fapt simple promisiuni de plată. Și iarăși vorbim despre procesul continuu de dezinformare la care e supusă populația pentru a accepta că unele lucruri trebuie să fie „așa” și nu „altfel”, deși, la o analiză atentă, acel „altfel” ar putea fi foarte bine „așa”.

Deci, să gândim… Mai mult…


Pe aceeași temă:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

7 thoughts on “În discuție: „Secretele întunecate ale sistemului bancar”

 1. Magda 6 mai 2017 at 13:24

  CUM ESTE SUBJUGATA OMENIREA, SECRETELE INTUNECATE ALE IMPERIULUI BANCAR, TEORII INCREDIBILE

  https://www.youtube.com/watch?v=fTkZ_S3Ooac&feature=youtu.be

  La scurt timp, după ce Rezerva Federală a fost înființată în SUA, în 1913, și asta printr-o conspirație în timpul sărbătorilor de iarnă din 1913 când congresmanii erau în vacanță, bancherii internaționali, au schimbat modul în care Băncile împrumută bani pentru poporul American și restul lumii.
   
  Au făcut acest lucru prin eliminarea dolarului American susținut de aur, și înlocuit cu monedă fiduciară, care este susținută de buna credință a poporului American.
  Acest act criminal, a făcut din fiecare American, un sclav al bancherilor și a distrus încet, economia occidentală.  
   
  Știați că băncile, NU împrumută bani reali?
  Astăzi, băncile NU împrumută bani reali!
  Dar în schimb, împrumută bilete sau cecuri care sunt susținute de o promisiune de plăți.
  Înainte de a împrumuta aceste bilete sau cecuri, împrumutatul, trebuie să semneze documente care au termeni și condiții scrise pe ele, împreună cu un PREȚ = suma de bani pe care împrumutatul, este de accord să o plătească înapoi.
  Un nume mai specific pentru aceste documente, este CONTRACTE NEGOCIABILE, CONTRACTE DE ÎMPRUMUT sau BILETE LA ORDIN.
   
  Aceste contracte negociabile, sunt practic, cum am spune ”Te dețin”, cu smnătura personală pe ele.
  Din cauza corupției în sistemul financiar, Băncile Centrale, pot crea în mod legal bani, din NIMIC!
  Cu toate acestea, ele nu pot crea în mod real bani!
  Din păcate, oamenii au deveni prea speriați și ignoranți pentru a contesta sistemul bancar – penal, și prin urmare, bancherii care controlează sistemul bancar, cred că pot face ce vor!
   
  Înainte de a expune mai multe secrete ale sistemului bancar, să ne îndreptăm atenția către cele două cuvinte: LEGALE și JURIDICE!
  Când vine vorba de sistemul de justiție din Vest, cunoscând diferența dintre aceste două cuvinte, te poți fie elibera, fie subjuga!
  Este esențial să se definească diferența dintre JURIDIC și LEGAL…constituția generică, face referire la DREPTUL AUTENTIC.
   
  Autoritățile civile și instanțele lor actuale, folosesc cuvântul LEGAL.
  Există o diferență în semnificații?
  Potrivit Dicționarului de Drept din 1893, LEGAL înseamnă ”în conformitate cu legislația țării, potrivit legii, permis, justificat sau sancționat prin lege.”
   
  Legal, în mod corespunzător, presupune un lucru adaptabil sau poruncit prin lege.
  Legal, prin forma impusă de lege sau, obligatoriu, prin lege.
  Tot în Dicționarul de Drept din 1893, se arată că LEGAL, se referă la ”înțelegerea, expunerea, administrația, știința și practica de drept.”
   
  JURIDIC, înseamnă mai mult ”cuvânt cu cuvânt”…și LEGAL, înseamnă ”spiritul legii”.
  JURIDIC, este mai potrivit pentru conformitatea cu normele pozitive ale legii…
  LEGAL, este în concordanță cu principiul etic.  
  JURIDIC, urmărește mai degrabă ca, formele de drept să fie respectate, că procedura este corectă în metodă, că regulile prescrise au fost respectate.
  LEGAL, urmărește ca dreptul să fie un act în esență, acea calitate morală să fie asigurată.
  JURIDIC, este antiteza echitabilului.

 2. Magda 6 mai 2017 at 13:29

  Pentru a înțelege diferența dintre ceea ce este juridic și ceea ce este legal, trebuie să înțelegem că presupunerea și prezumția, joacă un rol important în frauda numită SISTEMUL JURIDIC.
   
  Ca un exemplu, haideți să luăm un eveniment de bază, cum ar fi CĂSĂTORIA.
  După cum știm cu toții, căsătoria este o instituție legală.
  Oamenii au fost căsătoriți, de secole.
  De fapt, în cele mai vechi timpuri, TOT ce trebuia ca două persoane să se căsătorească, era să stea în satul lor, înaintea pilonilor lor și Dumnezului lor, nimic despre religie.
  Să anunțe intențiile lor și jurămintele lor reciproc.
  Acum, ei sunt căsătoriți și recunoscuți ca atare, în conformitate cu legea naturală = dreptul comun.
   
  Să ne uităm acum, la procesul de astăzi.
  Tu decizi să te căsătorești cu sufletul tău pereche.
  Primul lucru pe care trebuie să-l faci, pe lângă planificare, este să aplici pentru un certificate de căsătorie, care părea destul de drept înainte, corect, greșit…nevoia de certificat, este o prezumție, sau presupunere din partea ta.
   
  Această presupunere rezultă din alimentarea constantă a dezinformării la care ai fost supus de-a lungul vieții tale, și modul în care sistemele de educare religioasă de stat, administrativă, te-au îndoctrinat în timpul anilor de creștere.
   
  În termeni simpli, CEVA care este juridic, este deasupra CEVA care este legal.  
   
  Dacă CEVA este legal, asta nu înseamnă neapărat că acesta este și juridic.
   
  De exemplu, uciderea cuiva este ilegală, dar poate fi juridică.
  Legal, este mai mult despre drepturile naturale, dreptului dat de Dumnezeu, și juridic, este mai multe despre drepturile acordate de om, sau de guvern.
   
  (Deci, JURIDIC este/poate reprezenta partea grosolană, rece, aproape inumană fiindcă este întărită de către om sau de guvern, LEGAL-ul reprezintă interpretabilitatea umană, bazându-se pe factorii subiectivi, prin ceea ce la judecarea unui caz, se ține cont și de  circumstanțele atenunate sau agravante, ce poate da forță juridicului sau îl poate îmblânzi…)
   
  Când vine vorba despre literatura spirituală, legea naturală este cea mai importantă cunoaștere pe care trebuie să o ai.
  Una dintre legile naturale cele mai de bază, are de-a face cu un prejudiciu.
  Această lege prevede pur și simplu că, atâta timp cât nu faci rău altora sau proprietăților lor, ești liber să faci ce vrei.
   
  Odată ce știi legea naturală și cum să-ți aperi drepturile tale naturale, judecătorilor și avocaților, le va fi frică să te privească în ochi, pentru că știu că s-ar putea să știe, că tu ești peste competența lor și-a normelor legale.
   
  Un alt fapt important de care ar trebui să fiți conștienți, este diferența dintre un termen legal, și un termen juridic.
  Din moment ce-am explicat déjà diferența dintre legal și juridic, să vedem un exemplu de CEVA care este un termen legal, și CEVA care este considerat, un termen juridic.
   
  De exemplu, CĂLĂTORIA.
  Este un termen legal. Și conducerea unei mașini, este un termen juridic.
  Călătoria, este un drept natural și prin urmare, NU POȚI ARESTAT PENTRU CĂLĂTORIE.  
  Pe de altă parte, conducerea unei mașini este un privilegiu.
  Dacă un polițist vă trage pe dreapta, polțistul vă poate aresta legal, pentru încălcarea legilor de traffic.
   
  (Deci, în general = ceea ce reprezintă o prezumție, o presupunere… intră în categoria legal, a legilor naturale pentru care nu poți fi arestat, iar ceea ce se consideră a fi un privilegiu, intră sub incidența juridicului, datorită legalului dinainte stabilit și întărit juridic fiindcă atunci când nu e respectat, aduce atingere legalului natural, prin răul provocat altora.)

 3. Magda 6 mai 2017 at 14:04

  Când noi aplicăm pentru un permis, de exemplu – certificat de căsătorie sau permis de conducere, ceea ce de fapt facem, este să cerem permisiunea guvernului de a face ceva care este legal.
  Cu toate acestea, avem déjà dreptul natural să ne căsătorim sau să călătorim, astfel încât NU avem nevoie de permisiune de la guvern.
  Cu alte cuvinte, noi nu suntem obligați legal, pentru a obține orice fel de licență.
   
  O licență, este de fapt, un contract de permisiune.
  Ghiciți cine cere permisiunea înainte de a face ceva?
  Copiii!
  Datorită acțiunii noastre iresponsabile de a cere mereu permisiune pentru a face ceva legal, Guvernul ne vede ca pe niște copii.
  Și prin urmare, Guvernul crede că are dreptul legal de a ne controla.
   
  Unul dintre principalele motive pentru care Guvernul a devenit corupt și tiranic, este că noi, NU VREM SĂ CREȘTEM!
   
  Din moment ce acum avem o idée generală,  a diferenței dintre legal și juridic, să ne îndreptăm înapoi atenția la secretele modului în care băncile crează bani.
  Când te duci să soliciți un împrumut la o bancă locală, dacă este aprobat, banca locală, îți oferă o bucată de hârtie scrisă cu cuvinte juridice, specifice, să o semnezi.
   
  Odată ce ai semnat această bucată de hârtie, ea devine un instrument negociabil CU VALOARE.
  Singurul motiv pentru care această bucată de hârtie are valoare, este pentru că ați fost de accord să plătiți înapoi la bancă, CU BANI REALI.
  Mai simplu, această bucată de hârtie, a devenit acum O DATORIE.
  Ghiciți cine este garanția pentru această datorie?
  ÎMPRUMUTATUL!
   
  Pentru că ai semnat contractul de împrumut, acesta devine UN BILET LA ORDIN, valabil.
  Banca locală, depozitează apoi biletul dvs.la ordin în contul său CA BANI, care sunt de fapt, banii dvs.
  Banca locală folosește biletul la ordin, să facă schimb de credite în contul dvs. de tranzacție, creând astfel, NOI BANI.
  După tranzacție, banca locală se întoarce și vă dă aceeași bani, ca UN ÎMPRUMUT BANCAR.
  Ce-a făcut banca locală, este O FRAUDĂ!
  Pentru că vă împrumută banii proprii!
  Prin faptul că vă împrumută banii proprii, banca locală face PROFIT de 100%, de fiecare dată când plătiți rata lunară!
   
  Dacă adăugați DOBÂNDA în ecuație, banca locală, face PROFIT  mai mult de 100%!
  Acesta este modul în care băncile vă fură banii, fără știrea Dvs.
   
  Banca locală, va plasa de multe ori, un drept de GAJ împotriva contractului de împrumut, și apoi îl vinde ca O GARANȚIE la Bursă, după trei zile.
  Banca face acest lucru, pentru CĂ ȘTIE că se comite O FRAUDĂ!
  Prin vânzarea lui către alți investitori, banca se poate scuti de anumite obligații, în același timp, făcând și niște bani.
   
  Banca va cumpăra adesea O POLIȚĂ DE ASIGURARE, pentru contractul de împrumut.
  Astfel că, dacă nu îți îndeplinești obligațiile contractului de împrumut, banca poate colecta chiar mai mult PROFIT de la societate de asigurare.
  În plus, dacă ai folosit împrumutul pentru a achiziționa o mașină, o casă sau ceva cu o mare valoare și nu poți plăti rata lunară, banca, în cele din urmă, te va duce la Tribunal, să încerce să ia această proprietate de la tine, și să o poată vinde pe mai muți bani.

 4. Magda 6 mai 2017 at 14:51

  Acest proces al modalității prin care băncile crează și împrumută bani, se bazează în totalitate pe ȘMECHERIE și ÎNȘELĂCIUNE.  
  Băncile, nu împrumută banii de fapt, deoarece acestea, creează bani, din nimic.
  Din moment ce acestea creează bani din nimic și se comite o fraudă, aceste acțiuni ANULEAZĂ CONTRACTELE LOR DE ÎMPRUMUT și prin urmare…NU există nicio datorie.
   
  Vă dați seama acum, de ce băncile sunt organizații criminale?
  De ce toate datoriile sunt plătite în avans, și frauduloase?
  Prin certificatul nostru de naștere, care este O OBLIGAȚIUNE ce este comercializată ca o garanție în piața e valori, toate datoriile actuale și viitoare, sunt destul de mult pre-plătite.
   
  Atunci când Guvernul securizează certificatele noastre de naștere, de asemenea, le transformă în valori publice în sistemul financiar!
  Odată ce știți modalitatea prin care băncile creează bani din nimic, și modul în care certificatul de naștere este utilizat ca și GARANȚIE pentru datoria Dvs.și datoria națională a țării Dvs., trebuie să știți că, toate datoriile SUNT PLĂTITE ÎN AVANS, și FRAUDULOASE!
   
  Două decenii după ce Rezerva Federală a fost înființată în 1913, SUA, a intrat în stare de faliment!
  Acest faliment, a fost proiectat de bancheri, pentru a subjuga poporul American, cu datorii și pentru a distruge libertatea și suveranitatea lor.
  Bancherii, de asemenea, au făcut asta, în multe alte țări din întrega lume.
  La 9 martie 1933, Rezoluția Comună nr.192.10 prin cel de-al 73-le Congres, a fost  votată prin lege, care este Actul de Urgență Bancar.
   
  Această lege a declarat Trezoreria SUA, ÎN FALIMENT…care este un fapt imposibil, deoarece  Trezoreria SUA, a fost ÎN SECRET ÎNCHISĂ 12 ani mai devreme, în 1921.
  Așa a reușit să se abroge standardul de aur al Americii, și să ipotecheze toate proprietățile aflate în SUA, în favoarea Consiliului Guvernator al Rezervei Federale.
   
  Toți cetățenii americani suverani, care locuiesc în republica statelor, AU FOST EXPATRIAȚI BRUSC ȘI NEDREPT din STATULUL LOR SUVERAN AMERICAN, FĂRĂ ȘTIREA SAU ACORDUL LOR, iar forța lor de muncă, sănătatea, copiii, proprietățile, au devenit GARANȚIE FINANCIARĂ pentru datoria publică, iar apoi au fost transformate în bun public.
   
  Instrumente financiare scriptice sau bilete la ordin negociabile, au fost emise de o societate privată, care este deținută de un grup de bancheri europeni-evrei, și care este cunscută de toată lumea, drept Sistemul Rezervei Federale.
  Aceste bilete la ordin, au fost redenumite.  
   
  În continuare, vă prezint puțină istorie a SUA, pe care nu am învățat-o în liceu.
  SUA, reprezintă o corporație deținută și controlată de către societăți secrete.
  Dacă vreți o dovadă că societățile secrete controlează SUA și sistemul său financiar, priviți cu atenție marele sigiliu de pe bancnota de 1 dolar.
  În partea de sus a marelui sigiliu, veți vedea expresia ”El, Dumnezeu, este favorabil întreprinderilor noastre”.
   
  Cu toate acestea, în conformitate cu Jordan Maxwell, cuvântul ”annuit” este tradus ca întreprinderea noastră, iar cuvântul ”cueptis”, este tradus ca încununat de succes.
  Împreună, cele două cuvinte înseamnă ”întreprinderea noastră, este ACUM…un succes.

 5. Magda 7 mai 2017 at 13:39

  Pentru a afla despre ce întreprindere vorbesc, priviți în partea de jos a a marelui sigiliu, unde veți vedea expresia NOVUS ORDO SECLORUM, care se traduce ca ”Noua Ordine a Lumii” sau ”Noua Ordine Mondială”.
  În partea de sus a piramidei, există un triunghi luminat, cu un ochi interior, în el.
  Acest triunghi luminat, este un symbol Masonic care este adesea menționat ca ”ochiul a toate-văzător”.
   
  Pe lângă simbolul ochiului a toate-văzător, încercați să numărați numărul de scări ale piramidei.
  Ar trebui să obțineți 13 scări.
  De asemenea, observați că expresia ANNUIT COEPTIS, are 13 litere.
  Numărul 13, este un număr foarte important în ”religia” societăților secrete.
   
  V-ați întreba vreodată, de ce SUA obișnuiau să aibă și 13 colonii?
  În partea de jos a piramidei, există cifrele romane care marchează anul 1776.
  Majoritatea istoricilor sunt de acord că anul 1776, a fost anul în care SUA, a declarat oficial independența față de Marea Britanie.
  Ceea ce mulți dintre ei nu știu însă, este că 1776 a fost, de asemenea, anul în care Bavaria Illuminatti, a fost înființată.
   
  Dacă vă uitați în partea dreaptă, pe spatele bancnotei de 1 dolar, ar trebui să vedeți un alt symbol, care are un vultur în el.
  Unii cercetători ai societăților secrete, cred că este de fapt, Pasărea Phoenix.
  Acest symbol, are de asemenea, nr.13 codificat în el.
  Dacă vă uitați atent la symbol, ar trebui să vedeți vulturul care ține o ramură cu 13 frunze.
   
  Există de asemenea, 13 boabe pe frunze.
  În celălalt picior, vulturul ține 13 săgeți.
  În plus, există 13 stele deasupra capului vulturului și 13 dungi, pe scutul său.
  Ați observant că cele 13 stele de deasupra capului vulturului, sunt dispuse sub forma unei stele cu șase colțuri.
  De asemenea, cunoscută sub numele de hexagramă, sau Steaua lui David.
   
  Hexagrama, este un symbol Masonic, pe care sioniștii încep să-l utilizeze la sfârșitul anilor 1800, pentru a reprezenta societatea lor secretă.
  Acest symbol, nu prea are de a face cu oamenii de rând, evrei.
  De ce sunt societățile secrete, atât de obsedate de simbolurile masonice, numerologie și coduri secrete?
   
  SOCIETĂȚILE SECRETE, SUNT SIMILARE CU BANDELE DE STRADĂ, cu excepția faptului că ele sunt mult mai organizate și mult mai puternice decât bandele de stradă!
   
  Ca și bandelor de stradă, societăților secrete le place să marcheze teritoriile lor cu semne și simboluri pentru a permite altor societăți să știe, că dețin o proprietate sau un teritoriu.
  Prin marcarea bancnotei de 1 dolar cu ochiul a toate-văzător, illuminatti, ne spun că ei controlează sistemul financiar al SUA.
  Societățile secrete folosesc deasemenea, simboluri care conțin geometrii sacre și sigilii sacre, pentru a produce efecte de magie neagră.
   
  Aceste efecte magice negre, pot afecta mintea noastră, la un anumit punct.
  Este important de știut că geometriile sacre, nu sunt lucruri rele, pentru că ele pot fi folosite în scopuri bune, sau rele.
  Geometriile sacre, sunt unele dintre pietrele de temelie ale Universului.
  Fără ele, realitatea și viața nu pot exista.
   
  Ce este Noua Ordine Mondială?
  Este o organizație secretă, format din câteva societăți secrete, inclusiv, dar fără a se limita la illuminatti!
  Iezuiții, francmasonii, sioniștii, naziștii, Vatican și sckulle and bones.
  Aceste societăți secrete, sunt foarte obsedate de numerologie, geometrie sacră, știință sacră și magie neagră.
   
  De ce? Pentru că, dacă ați înțeles cum numerologia, geometria sacră, știința sacră și magia neagră funcționează, poate influența modul în care energia se manifestă în lucruri materiale.
   
  Acest lucru, vă permite să controlați modul în care natura creează realitatea la un anumit punct.
  Astfel, cel care are cunoștințele, are puterea de a controla lumea.
  Două dintre obiectivele principale ale Noii Ordini Mondiale, sunt de a stabili o religie mondială și un guvern mondial, pentru a controla și subjuga omenirea.
   
  Știați că Guvernul federal al SUA, îi consideră pe cetățenii săi dușmani?
  După ce anumiți politicieni au permis tranzacționarea ca ”Enemy Act” să devină o lege, a făcut din fiecare cetățean American, un inamic al Guvernului Federal din SUA.
   
  Vă dați seama acum, de ce voturile noastre NU înseamnă NIMIC?
  Și, de ce majoritatea politicienilor NU își țin promisiunile lor?
  Dacă nu locuiți în SUA, dar trăiți într-o țară occidentală, Guvernul vă consideră probabil, inamicul său.
  Multe guverne orientale urmează deasemenea, acest tip de sistem tiranic, de guvernare.
  Majoritatea oamenilor, nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în spatele scenei sistemului lor politic și bancar.
   
  Iar, cele mai multe guverne din întreaga lume, au devenit tiranice și NU le pasă de drepturile noastre naturale.
   
  Își vor pierde puterea și controlul asupra omenirii, când oamenii vor ști să-și apere drepturile naturale!
   
  Dvs.ce CREDEȚI despre Guvernul ”nostru”?
  Considerați că sistemul bancar ne controlează?
  Așteptăm părerile și sugestiile Dvs., în secțiunea de comentarii, de mai jos.
   
  Vă mulțumim.
   
  Sfârșit.

 6. Magda 7 mai 2017 at 17:08

  Bravo UnCheșule și cu documentarul ăsta!04
  Inițial, până să-l vizionez, mi-am pus întrebarea: iar despre sistemul bancar? Ce altceva mai poate fi de adăugat la purcoiul de documentare de genu?
  Ei, uite că a fost util!
  P.S. Nu se poate oare, fiind vorba de bani, de sistemul bancar, după introducerea ta și înaintea comentariilor, să recomanzi documentarele care au poposit pe-aici, având legătură cu subiectul?

  • UnCheș 7 mai 2017 at 19:08

   Mulțumesc pentru sugestie.?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.