În discuție: „Thrive”

0
(0)

Un alt documentar de excepție pe pagina Documentare, „Thrive!” (Prosperă!)… O caldă invitație într-o minunată călătorie virtuală care promite să nu dezamăgească…

Văzusem mai de mult acest documentar, dar grație celui care mi l-a reamintit prin intermediul „Interacțiunii”de mai sus, în care îi rog pe vizitatori să-mi comunice subiecte de interes, iată-l ocupându-și locul alături de celelalte documentare pe care le consider relevante și utile…

Luați în considerare una dintre cele mai mari minuni: cum un mic ovul și un singur spermatozoid, de neoprit, pot dezlănțui un proces ce-l produce – într-un final – pe încă unul dintre noi, o ființă cu mari aptitudini și un potențial nelimitat, cu un creier capabil de auto-meditație complexă și plină de elan, cu picioare menite să danseze și să alerge, cu degete suficient de agile pentru a împleti un coș, a cânta la vioară, a mângâia o față. Dacă natura ne învață ceva, este aceea că viața e menită să triumfe și că, la fel oricărei alte ființe, menirea noastră este de a prospera.

Și totuși, pentru majoritatea oamenilor de pe planetă, viața nu înseamnă a prospera, înseamnă doar supraviețuire, simplă încercare de a rezista. Oare asta e ceea ce putem noi face cel mai bine? Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani doar pentru a crea o specie ce va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta!

Cercetarea m-a condus în locuri în care nu mă așteptam să ajung vreodată, revelându-mi descoperiri surprinzătoare, ce păreau inițial distincte, dar care s-a dovedit că sunt conectate în esență, așa cum veți vedea. Am descoperit un cod, un tipar al naturii încorporat în opere de artă, în simboluri, peste secole. Cred că acest cod este cheia către o nouă sursă de energie curată și durabilă, care ar putea revoluționa total modul în care trăiesc oamenii. Am ajuns să înțeleg cum este falsificat sistemul nostru economic și am descoperit ce putem face în această privință. Călătoria mi-a dezvăluit căi de a ne revendica puterea, de a crea sisteme eliberatoare și sănătoase, peste tot pe Pământ.

Mi-am dat seama că nu suntem o greșeală, ci că, pur și simplu, greșim!

Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind ne-conștienți de adevărata noastră putere și măreție. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe!

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

35 thoughts on “În discuție: „Thrive”

 1. Magda 5 martie 2017 at 13:28

  JOHN PERKINS, e un om care știe, din decenii de experiență proprie, de așa-zis-ul ”asasin economic”, cum prin complicitatea băncilor, corporațiilor și guvernelor au luat în stăpânire țări din lumea întreagă.
   
  JOHN PERKINS, Author, ”Confessions of an Economic Hit Man”: Am folosit multe tehnici, dar probabil cea mai cunoscută, este de a ne duce într-o țară care are resurse dorite de corporațiile noastre, ca petrolul, și de a aranja un împrumut uriaș pentru acea țară, de la organizații ca Banca Mondială sau vreuna dintre surorile sale.
   
  Dar aproape toți banii ajung la corporațiile americane, NU la țară în sine, corporații ca BECHTEL și HALLIBURTON, GENERAL MOTORS, GENERAL ELECTRIC, genul ăsta de organizații.
  Și ei construiesc proiecte uriașe de infrastructură în acea țară: centrale industriale, autostrăzi, porturi, parcuri industriale, lucruri bune pentru cei foarte bogați, spunându-se că-i vor îmbogăți pe săraci.
   
  De fapt săracii suferă, fiindcă împrumuturile trebuie achitate și sunt uriașe, achitarea lor însemnând că săracii nu vor primi educație, asistență medicală și alte servicii sociale, ȘI ȚARA ESTE LĂSATĂ INTENȚIONAT CU DATORII URIAȘE.
   
  Ne întoarcem noi, asasinii economici ai țării și spunem: ”Uite, ne datorezi o grămadă de bani și nu-ți poți achita datoriile, așa că, dă-ne o bucată de carne.”
   
  (Îi arată pe JAIME ROLDOS, Noul Președinte al Ecuadorului, din 1979, OMAR TORRIJOS, Prim-ministru Panama, 1968, apoi funerariile Președintelui asasinat –  ROLDOS, din 1981, funerariile Președintelui asasinat TORRIJOS, tot din 1981.)
   
  Imediat ce este ales unul dintre acei președinți anti-americani, unul dintre noi se duce și-i spune:
   
  ”Hei, felicitări D-le Președinte! Acum că ești Președinte, vreau să-ți spun că te pot face extrem de bogat – pe tine și familia ta – fiindcă am câteva sute de milioane de dolari în acest buzunar, DACĂ JOCI AȘA CUM VREM NOI.
   
  Dacă decizi împotrivă, în acest buzunar am un pistol cu un glonte cu numele tău pe el, în caz că te decizi să respecți promisiunile din campanie și să ne arunci afară.
   
  Vinde-ți petrolul foarte ieftin companiilor noastre, sau votează pentru noi, următorul vot al ONU, sau trimite trupe să le sprijine pe ale noastre, în locuri din lume ca Irakul.”
   
  ȘI ASTFEL AM REUȘIT SĂ CONSTRUIM UN IMPERIU MONDIAL, CU FOARTE PUȚIN OAMENI CARE ȘTIAU DE FAPT CĂ AM FĂCUTA ASTA.
   

 2. Magda 5 martie 2017 at 13:33

  FOSTER GAMBLE: Ca mulți alții, am crezut că o conspirație a dominației globale n-ar putea funcționa, fiindcă oamenii nu sunt atât de pricepuți, în esență.
  Am crezut că, în niciun caz nu puteau imagina o astfel de schemă, la nivelul necesar de control și secretizare.
   
  CATHERINE AUSTIN FITS: Una dintre standardele false, este că totul se datorează incompetenței Guvernului, și e o greșeală uriașă, iar oamenii chiar nu știu asta.
  Și asta e o acoperire grozavă a faptului că Sistemul chiar își cunoaște destinația, și că merge încotro dorește, și că are un succes în asta.
   
  (Nu e nicio greșeală! Faptul că Guvernul nu vrea/nu știe/nu dorește/nu poate…să găsească O CALE ABIL-AMIABILĂ, DECI REZONABILĂ DE REZOLVARE, înseamnă că face parte din SISTEM-ul bancher-mafiot, și-i ȘI place asta!
  Pentru că dacă ar fi capabil, lumea care l-a și votat împuternicindu-l să-i reprezinte, nu l-ar mai blama că este COMPLICE LA JAF ȘI ÎNROBIRE, deci total inadecvat conducerii, și mai grav – INCOMPETENT!)
   
  Tot mă întreb: cum e posibil ca CEVA atât de mare și corupăt să rămână secret?
   
  DAVID ICKE: Este o structură simplă și de n-ar fi fost astfel, n-ar fi funcționat. Și poate fi asemănată cu o piramidă compartimentată.
  Dacă analizezi orice organizație actuală, fie că e o Corporație Transnațională, Universitate, Guvern, Societate Secretă,  TOATE SUNT STRUCTURATE PIRAMIDAL.
   
  Și e sistemul despre care vorbesc CIA și alte servicii de informații.
  AU ACEST SISTEM AL ”INFORMAȚIEI STRICT NECESARE”, care lasă oamenii să știe numai cât să poată contribui, și nimic mai mult.
   
  Deci, să luăm ca exemplu, o bancă individuală, nu că ar exista așa-ceva.
  La bază, sunt oamenii pe care-i vezi când vrei să încasezi un cec la bancă.
  Ei nu șitu ce știe și discută Directorul Băncii din spatele lor, ei știu doar strictul necesar pentru postul lor.
   
  Directorul băncii, din biroul din spate, nu știe ce se întâmplă la nivel superior, aceștia, nu știu ce e la următorul nivel și, în cele din urmă, sunt foarte puțini la vârful acelei structuri bancare piramidale, singurii care cunosc adevărata agendă a băncii și în ce direcție merg, și de ce anume. (CUSTOMERS, TELLER, MANAGER, REGIONAL MANAGER, NATIONAL MANAGER, CEO, BANK OWNER)
   
  Acest gen de compartimentalizare explică cum, Proiectul Manhattan, care a dezvoltat bomba atomică în timpul Celui De-al Doile Război Mondial, a fost ținut secret, în pofida celor 130.000 de oameni care lucrau la el.
   
  KIMBERLY CARTER GAMBLE: Când am aflat inițial de dimensiunea și intențiile acestei agende, am crezut că am gripă vreo două săptămâni.
  Apoi mi-am dat seama!
  Aveam această încercare, bine plănuită și orchestrată, DE A MASCA POTENȚIALUL UMAN și totuși, geniul nostrum ieșea la suprafață, chiar dacă eram zăpăciți și reprimați systematic, oamenii apăreau cu soluții inovatoare, ingenioase, pentru un număr uriaș de probleme cu care ne confruntăm.
  Nu e greșeala noastră că n-am recunoscut cât de organizată și intenționată este această schemă. Este provocarea noastră!  

 3. Magda 6 martie 2017 at 21:14

  FOSTER GAMBLE: Am analizat genul de lume pe care elita conducătoare ni l-a dăruit deja, și a trebuit să întreb: ”În ce fel de lume am trăi, dacă ar avea dominația absolută asupra oricui, de oriunde?
   
  În această Nouă Ordine Mondială a lor, un număr minuscul de oameni ar exercita controlul TOTAL, asupra vieților tuturor, PRINTR-UN SISTEM DE SUPRAVEGHERE INVAZIVĂ, SUPRIMARE VIOLENTĂ A OPOZIȚIEI, ȘI SCLAVIE A DATORNICILOR.
   
  Imaginați-vă minuscule insule de belșug, înconjurate de o mare de sărăcie, în care misiunea armatei e de a-i proteja pe cei ce au, de cei ce nu au.
   
  AM AJUNS SĂ CRED CĂ SCOPUL LOR E CU ADEVĂRAT DE RĂU AUGUR, ȘI CĂ NIMIC NU-I VA OPRI SĂ CONTINUE APLICAREA PLANULUI LOR.
   
  Oricât de dificil ar fi pentru americani să accepte, ACUM sunt convins că AGENDA ELITEI GLOBALE, INCLUDE DISTRUGEREA PUTERII FINANCIARE ȘI A SUVERANITĂȚII SUA.
  Cu istoria sa de libertate de exprimare și revoltă armată, America, reprezintă un obstacol major pentru consolidarea globală a puterii.
  Dacă vor reuși să doboare această țară, cred că Elita Internațională, intenționează transferul puterii productive a americanilor către Dictatura lor mondială, preluând treptat controlul asupra vieților noastre, prin ceea ce David Icke numeștefurișatul totalitar”. Gândiți-vă!
   
  (Mda…din păcate, nu se poate rezolva fără JERTFĂ…chiar de sânge!
  Trump, dacă vrea să redea FORȚA Americii de odinioară, VALOAREA dolarului la ceea ce-a fost până în 1913, când președintele lor tâmpit a nenorocit generații de americani, iar prin extinderea puterii financiare a familiilor malefice de pe Wall Street, au îmbâcsit și prostit TOATĂ LUMEA, planul mondialiștilor merge înainte, prin complicitatea cozilor de topor și-a guvernelor tuturor țărilor transformate ușor, ușor…în COLONII!
  Totul printr-o formă de totalitarism deșănțat, prost mascat sub denumirea cretin-jenantă de ”democrație”!
  TRUMP, dacă iubești America și vrei să rămâi în istoria lumii, JOACĂ ROLUL BENEFIC de ELIBERATOR al americanilor și-a lumii, prin punerea la pământ a Rezervei Federale, arestarea și/sau împușcarea CAPILOR lor știuți în prezent de toată lumea, datorită cărora, J.F.KENNEDY a fost asasinat! )
   
  Ne-au băgat atât de adânc în datorii, că nu le vom putea achita niciodată, prăbușesc dolarul, și intenționează să-l înlocuiască cu moneda globală a FMI.
  Această campanie pentru o monedă globală electronică, ar permite unei autorități centrale, să desființeze financiar orice individ sau grup, ÎNTR-O CLIPĂ!
   
  Acum, pentru prima dată în istorie, sunt propuse impozite internaționale (arată de la U.N. Climate Change Conference Copenhagen, Denmark, 2009) sub pretextul rezolvării schimbărilor climatice.
  Ca un cal troian, Tratatul sugerat, dezvăluie că, la Conferința Ecologică de la  Copenhaga din 2009, s-a apelat la îngrijorarea noastră pentru mediu, în timp ce ne distrag atenția că acest impozit fără precedent pe CO2, ar fi plătit de către Banca Mondială, și impus de Poliția Globală.

 4. Magda 6 martie 2017 at 21:19

  Există căi de rezolvare a nevoii imediate de reducere a poluării, fără a crea un impozit în beneficiul tiraniei.
   
  DAVID ICKE: Vrei să schimbi astfel societatea, fiindcă, dacă ai face-o deschis, ai obține o reacție ostilă.(?!!)
  Deci, NU o faci deschis, ci prin PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE.
  Prima etapă: CREEZI O PROBLEMĂ.
  Ar putea fi o bombă teroristă, ar putea fi 9/11, ar putea fi ruinarea monedei, ar putea fi un colaps al Bursei sau al Guvernului.
  Le spui oamenilor versiunea ta: a) Cine a făcut-o! și b) De ce a făcut-o!
  Și, la acel moment, PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE s-ar păbuși, dacă am avea o mass-media înrudită cumva, cu jurnalismul.
  În schimb, mass-media oficială, este un birou de relații publice, pentru versiunea oficială a evenimentelor.
  (Fox News: S-a dovedit că George W.Bush avea dreptate despre armele de nimicire în masă ale lui Saddam Hussein.)
   
  Practic, singura cale sau sursă de informare avută de public despre eveniment, este mass-media oficială.   
  Și, ce urmăresc în A doua etapă la PROBLEMĂ-REACȚIE-SOLUȚIE, este REACȚIA ESENȚIALĂ DE INDIGNARE ȘI FRICĂ, și vor ca publicul să spună Guvernului: ”Trebuie făcut ceva…nu se mai poate…ce aveți de gând să faceți?”
   
  Și asta permite A treia etapă, în care, cei ce au creat problema, INCITĂ LA ACEA REACȚIE PUBLICĂ, prin povestea falsă, pentru a oferi apoi, pe fațăSOLUȚIA PROBLEMEI CREATĂ DE EI ÎNȘIȘI.
   
  FOSTER GAMBLE: Ideea folosirii unei tragedii – provocată, sau pur și simplu folosită – a fost foarte semnificativă ca să pot înțelege, într-un final, cât de departe ar merge acești indivizi pentru a-și atinge scopurile.
  Este dovedit déjà, că am intrat în războiul din Vietnam, în baza unor pretexte.
  Fostul Secretar al Apărării, Robert McNamara, a recunoscut că atacul asupra navelor din Golful Tonkin nu a avut loc de fapt.”Concluzia noastră, că am fost atacați în acea zi, a fost eronată.”
  Dar n-a contat!
  Mai recent, fostul președinte Bush, a folosit inexistente arme de nimicire în masă, ca pretext pentru a invada Irakul.
  Tactici de acet gen, sunt denumite uneori ca ”operațiuni sub drapel fals”.
   
  Din ce în ce mai mulți oameni, cred că 9/11 a fost o ”operațiune sub drapel fals”, A ELITEI GLOBALE, pentru a crea cadrul preluării petrolului Orientului Mijlociu, și dezmembrării protecției oferite de Constituția SUA.
   

 5. Magda 6 martie 2017 at 21:22

  (Ce imagini impresionante: invadați și invadatori care suferă LA FEL – de pe urma rănilor proprii și/sau a ceea ce văd, PLÂNG…unii tăcut dar sfâșietor de trist, poate nici nu-și dau seama că o fac, apoi cei mici, cu sughițuri și disperare, copii-soldat care țin ca pe-o povară arme pentru adulți în mână, chiar soldați americani, panicați și cu păreri de rău la umbra unui cort improvizat alături de camarazii lor mutilați, disperați sincer, precum copiii care au făcut o boroboață prea mare și văd consecințele faptelor lor, provocându-le durere îndoită…pentru ei, pentru camarazii lor, cerșind din ochi ajutor, iertare, îndurare…indiferent de vârstă, sex, culoare…
  ȘI PENTRU CE? Din pricina CUI?
  Inimaginabil cât de mulți oameni sunt manipulabili în/la mâna câtorva, care învârt lumea pe degete!
  Mie, mi-e din ce în ce mai CLAR că războiul ăsta declanșat, VĂZUT… are în spate (la bază) războiul NEVĂZUT, în care duhuri necurate, întunecate acționează prin posedare, la invocarea, chemarea lor de către acești CAPI din vârfu Piramidei, care și-au vândut și-și vând sufletul pentru PUTERE, GLORIE, STĂPÂNIRE… vremelnică și spre osândă veșnică, de care nu vor scăpa!
  N-ar fi avut nicio șansă dacă LUMINA ar fi răzbătut din/printre creștini, aceștia dându-și seama de ceea ce se petrece și li se pregătește, DAR…”cum oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina...” asta ni se pregătește!
  Nu degeaba se spune că, ”acolo unde este inima ta, acolo este și COMOARA ta!”    
  Fiecare, de ce este atras, ACOLO se și duce!
  Altfel, nu are nicio explicație LOGICĂ, REZONABILĂ înrobirea LUMII care duce spre AUTO-ÎNROBIRE ”DE BUNĂ VOIE”! )
   
  APROAPE TOT NECESARUL UNUI STAT POLIȚIENESC, EXISTĂ DEJA.
  Chiar acum, în America, oricine poate fi închis fără avertisment sau acuzație, și putem fi răpiți, torturați și asasinați legal, dacă Guvernul decide că, ce facem noi le amenință Planul.
  Tot ceea ce trebuie să facă, este să ne numească suspecți în așa-zisul lor război contra terorii.
  SUNTEM TOT MAI SUPRAVEGHEAȚI.
  În 2010, erau 30 de milioane de camere ce ne înregistrau, numai în SUA.
   
  Când demonstrăm, suntem acum exilați spre centre, numite eufemistic ”de exprimare liberă”.
  ZONE PENTRU EXPRIMARE LIBERĂ?!
  Orice apel telefonic și e-mai pe care-l trimitem, sunt colectate și arhivate și pot fi controlate oricând.
  Permisele noastre de conducere și pașapoartele, au CIP-uri computerizate, pentru a ne urmări orice mișcare.
  Și acum, pacienților din spitale li se dau aceste CIP-uri, CE LI SE IMPLANTEAZĂ SUB PIELE.
   
  De fapt, Procter & Gamble au fost cei ce au dezvoltat aceste cipuri, inițial, pentru a-și urmări produsele.
   
  Întotdeauna este oferit spre ajutor, dar până și un director adjunct al CIA (JAMES MONNIER SIMON, Assistant Director, CIA) A RECUNOSCUT CĂ ESTE DOAR ÎNCEPUTUL MARCĂRII TUTUROR, PENTRU A NE URMĂRI ȘI CONTROLA MAI BINE.

 6. Magda 7 martie 2017 at 13:24

  FOSTER GAMBLE: Ei ar fi controlorii.
  Prim-comandamentul spațial al SUA, au conturat un PLAN, numit ”Denumirea întregului spectru =  supraveghere sofisticată, prin satelit, la fel ca și energii direcționate și arme lasser, ce sunt deja dezvoltate și au capacitatea de a lovi ținte, oriunde pe Pământ.
   
  Cred că vor să-și asigure că vor face față oricărei încercări de a rezista.
  În Nashville, Tennesse, Ft.Dix, New Jersey, Ft.Leonardwood, Missouri, există lagăre de concentrare FEMA și vagoane de cale ferată cu cătușe, au fost construite recent sau reechipate, peste tot în SUA, pentru a le folosi în ceea ce oficialii numesc: ”VREMURI DE PANDEMII SAU TULBURĂRI CIVILE”.
   
  EXPERIMENTUL SOCIAL DIN CHINA.
   
  ”Experimentul social din China, sub conducerea Președintelui Mao, este unul dintre cele mai de succes, din istoria umană”. –spunea maleficul, scârbosul de David Rockefeller în 1973.
   
  Acel ”experiment social”, a ucis peste 70 de milioane de chinezi, ÎN TIMP DE PACE.
   
  Mai există o concluzie brutală privind Planul dominației globale, pe care trebuie s-o expun.
  A fost oribil pentru mine să o accept, dar fără ea, această anchetă ar fi periculos de incompletă și soluțiile strategice ar fi insuficient e bine fondate.
  În cercetarea mea, am dat peste dovezi convingătoare că Planul lor include, de fapt, eliminarea majorității populației lumii.  
   
  Oricât de bolnav ar suna, are logică, fiindcă ar avea șanse mai bune de succes în aventura lor către controlul absolut, dacă ar rămâne mai puțini dintre noi, pentru a fi conduși.
   
  Ori de câte ori am gândit: ”n-ar fac așa ceva?”, am descoperit că greșeam.
  Am descoperit dovezi uimitoare că EUGENIA este unul dintre stâlpii de bază ai planului lor.
  Eugenia, este practica prin care cineva, decide cine merită sau nu să respire.
  Sterilizarea este una dintre multele metode insidioase, prin care acest plan ascuns este îndeplinit.
   
  În 1904, famila malefică CARNEGIE, a finanțat primul laborator eugenic în Cold Spring Harbor, Long Island.
  Familia Rockefeller  a finanțat sterilizarea FĂRĂ VOIE a oamenilor de culoare, prin programele lor eugenice, și a finanțat InstitutulKAISER WILHELM” din Germania, pentru a promova agenga supremației rasiale, adoptată ulterior de Hitler.
   
  În 2007, Departamentul Agriculturii al SUA și Homeland Security, au finanțat un Proiect propus de stropiri aeriene a peste 7 milioane de oameni, din Nordul Californiei. (CHEMTRAILS)

 7. Magda 7 martie 2017 at 13:31

  După ce cetățenii s-au organizat împotriva planului, oficialii au fost forțați să dezvăluie că STROPIRILE INCLUDEAU TOXINE MULTIPLE, care ar fi provocat boli și AR FI ÎNTRERUPT CICLUL REPRODUCTIV.
  Din fericire, opoziția civilă a stopat proiectul.
   
  (Bine, bine…dar în urma descoperirii/dezvăluirii, n-a pățit nimic Departamentul Agriculturii, nici Homeland Security? Adică niște acțiuni de dare în judecată plus daune MORALE pentru înșelare cu premeditare?!)
   
  GUVERNUL SUA, A FOST PRINS DE PESTE 30 DE ORI FĂCÂND EXPERIMENTE ASCUNSE, CU TOXINE CHIMICE, PE PROPRII SĂI CETĂȚENI, de la soldați, prizonieri, la rezervații ale nativilor americani, până la orașe și ținuturi întregi.
   
  Sterilizarea ascunsă în masă a femeilor și fetelor, folosind de regulă aditivi secreți în vaccinuri, a fost demascată în Brazilia, Puerto Rico, Nicaragua, Mexic și Filipine.
   
  Asta s-a făcut sub auspiciile unor instituții precum: CONSILIUL POPULAȚIEI al lui John D.Rockefeller, DEPARTAMENTUL SĂNĂTĂȚII, EDUCAȚIEI ȘI BUNĂSTĂRII al SUA, când Nelson Rockefeller era subsecretar de stat, iar Rockefeller a finanțat ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, NOVARTIS și SYNGENTA, în colaborare cu DEPARTAMENTUL AGRICULTURII al SUA, și cel al APĂRĂRII, au testat pe teren, un soi de porumb spermicid, modificat genetic, care ar fi indus sterilitate consumatorilor masculini.
   
  A fost anunțată în liniște ca…”o contribuție la problema suprapopulării mondiale” și lista continuă la nesfârșit.
  În acest moment, fertilitatea umană globală, se năruie!
  Sunt convins că nu este o întâmplare.
  Pentru mine, să pot accepta și să continui să cercetez un Plan de depopulare directă, a fost esențial pentru a înțelege imaginea globală, și pentru a genera răspunsuri pentru problemele cu care ne confruntăm.
   
  Știu că ar putea suna nebunește, dar imaginați-vă că am fi în Germania anilor 1932.
  Dacă v-aș spune că în deceniul următor, vor fi exterminate milioane de oameni, veți spune că e imposibil și că nimeni n-ar face așa ceva.
   
  AȘA ARATĂ DEPOPULAREA ASTĂZI: GMO FOODS, TOXIC VACCINES, WAR, CHEMTRAILS, MAN-MADE PANDEMICS, IRRADIATION…
  Sunt convins că nu exagerez în acest caz.
  Aș putea greși?
  Poate…
  Dar, dacă nu greșesc?
   
  NE AFLĂM LA O RĂSCRUCE CRITICĂ PE DRUMUL EVOLUȚIEI UMANE:
  Un drum conduce către TIRANIE și o POSIBILĂ AUTODISTRUGERE.
  Celălalt, ne-ar conduce către o CIVILIZAȚIE PAȘNICĂ  și SĂNĂTOASĂ, bazată pe respectarea drepturilor și libertății fiecărei ființe umane de pe planetă.  
   

 8. Magda 7 martie 2017 at 13:36

  Pentru a ne îndrepta către această direcție nouă, depinde de tine și de mine ca să curățăm acel drum.
  A sosit momentul de a spune: ”AJUNGE!”, ”EXISTĂ O ALTĂ CALE!”
  Cred că împreună, avem cunoștințele și resursele și soluțiile pentru a face față acestei provocări.
   
  CREÎND SOLUȚIILE
   
  Văd acest proces ca nimic altceva, decât lupta pentru sufletul omenirii.
  Începem cu o schimbare a viziunii asupra lumii, răspunzând la întrebarea: ”CINE SUNTEM CU ADEVĂRAT?”
  Ce este natura umană?
  Să fim noi, oamenii, ceea ce elitele vor să ne facă să credem, creaturi proaste și lacome, care apelăm la propriile dispozitive pentru a decădea în violență și haos?
   
  ȘI, PENTRU ”BINELE” NOSTRU TREBUIE SĂ FIM CONDUȘI DE O ELITĂ AUTO-DESEMNATĂ?!
   
  Sau suntem grijulii și creatori la modul natural?
   
  Cred că, atunci când oamenii sunt sănătoși și au ce le trebuie pentru supraviețuire, POT CREA O LUME BAZATĂ PE CINSTE, LIBERTATE ȘI COMPASIUNE….O LUME ÎN CARE TOATĂ LUMEA POATE PROSPERA.
  Care din aceste două viziuni ne va modela viitorul?
  Este ALEGEREA NOASTRĂ, ACUM!
   
  Planul elitei conducătoare, este produsul unei viziuni distrugătoare asupra lumii, bazată pe credințele lor că nu există suficiente resurse, că unii oameni sunt mai merituoși decât alții și că propria lor siguranță, depinde de menținerea noastră sub un control absolut.
  Pe scurt, viziunea lor asupra lumii, se bazează pe LIPSURI și FRICĂ.
   
  Dar, oricât de puternici ar fi, Arhitecții Noii Ordini Mondiale, NU pot crea viziunea lor îngrozitoare,  fără complicitatea noastră.
  Pentru a-i opri, pentru a le transforma planul în ceva perimat, TREBUIE SĂ NE TREZIM, TREBUIE SĂ FIM ACTIVI!
   
  ELIZABETH SANTHOURIS, Ph.D., Evolutionary Biologist: Este ceva, ca un ultim efort al unui anumit stadiu al civilizației, ultimul său icnet.
  Și folosesc adesea, metafora unei omizi ce se transformă în fluture, fiindcă omida își roade calea prin ecosistem, e foarte distrugătoare, mâncând de 300 de ori greutatea sa zilnic, până când e atât de ghiftuită că adoarme, atârnată undeva, și pielea i se transformă într-o crisalidă dură.
   
  Apoi, în trupul său apar aceste celule imaginare (biologii chiar așa le numesc…) ce se formează în trupul omizii.
  Trupul omizii devine, de fapt, O SUPĂ NUTRITIVĂ pentru acele celule.

 9. Magda 7 martie 2017 at 13:38

  (Arată cum trupul omizii se îngroașă și, ceva consistent de tip galben-verzui – ca mijlocul salatei verzi – se tot mărește, decopertând încet, încet pielea omizii până înspre capătul piciorușelor de care a stat aninată de tulpina frunzei).
   
  Dar, ceea ce e important în acea metaforă, este că VECHIUL și NOUL coexistă pentru o vreme și este datoria omizii să-și perpetueze existența.  
   
  (Adică, VECHIUL trebuie să se îmbuibe atât cât să nu ajungă la auto-devorare,
   sfârșind în moarte, ci până la o transformare spre NOU, hrănindu-se din SUPA rezultată de pe urma îmbuibării cu o măsură dată de la natură, din instinct, printr-o fierbere/fermentare în suc propriu, atât cât trebuie, rezultând o lume bună, numai bună de trăit în ea, nu de mâncat din partea elitelor, nu?)
   
  ELIZABETH SANTHOURIS : Ceea ce avem acum, e un guvern disperat, încercând să controleze petrolul oriental, și încercând să promoveze energia nucleară și toate aceste lucruri pe care le cunosc, dar trebuie să-și joace rolul auto-protector, e datoria lor și, dacă iubești fluturii, nu te apuci să calci omizile.
   
  Deci, nu-i putem urî, fiindcă nu ajută la nimic.
   
  (Pe bune? Măcar pentru o auto-răcoreală, dacă nu poți să-i împuști!  Adică elita demento-sifilitică, nu poate fi urâtă, înjurată, blamată, în ciuda a tot ceea ce-au făcut/fac și vor face?! E năucitoare tanti asta!)
   
  Dar, dacă vrei energie alternativă, nu soliciți unei administrații economice petroliere să ți-o producă.
  Noi trebuie s-o producem, noi, CELULELE IMAGINARE trebuie să demonstrăm că e mai ieftină și mai eficientă.
   
  (Da, da…bine zis, dar tocmai ELITA n-o să te lase pentru alternativă…din pricină de pierdere de cașcaval și de putere, care e – momentan – în/la mâna ei!
  Ea, ELITA nu vrea ca omida să se transforme în fluture, vrea ca ea să mânînce în exces  – ce-i dă ea – până crapă, prin auto-distrugere, indusă din exterior!
  ELITA trebuie să CRAPE, altfel NU SE (MAI) POATE merge pe ALTERNATIVE!)
   
  BARBARA MARX HUBBARD, President, Foundation for Conscious Evolution:
  Datoria noastră este de a construi o nouă lume.
  Dacă avem o viziune asupra lumii, care spune că această CRIZĂ e o RENAȘTERE  și că e nevoie de noi toți, și că toți vor avea mai mult din ceea ce-și doresc mai mult, poți transforma această lume disperată într-o renaștere a creativității și iubirii umane.
   
  FOSTER GAMBLE: Ar putea părea că elita conducătoare deține toate atuurile, dar noi avem multe avantaje proprii.
  Mai întâi, haideți să prezentăm cifre.
  Foarte puțini oameni promoveză conștient PLANUL DE DOMINAȚIE.
  Mulți dintre cei care ajută în îndeplinirea planului, NU înțeleg imaginea globală din care fac parte.
  DIN CALCULELE MELE, ÎI SURCLASĂM PE ARHITECȚII EFECTIVI AI PLANULUI, CU MAI MULT DE UN MILION LA 1, NUMAI ÎN SUA.
   

 10. Magda 7 martie 2017 at 13:48

  Întreprinzătorul și ecologistul PAUL HAWKEN, estimează că există peste un milion de organizații acum,  în lume, ce lucrează pentru DREPTATEA NOASTRĂ SOCIALĂ ȘI ECOLOGICĂ, constituind CEA MAI MARE MIȘCARE SOCIALĂ DIN ISTORIA RASEI UMANE. (OLE!!!)
   
  Această mișcare, când se conectează electronic, ar putea deveni REȚEAUA REȚELELOR, care ar putea fi CEA MAI PUTERNICĂ FORȚĂ ACTIVISTĂ A SCHIMBĂRI, DINTOTDEAUNA.
   
  PAUL HAWKEN: Dacă analizezi oamenii care sunt implicați în restaurarea acestui Pământ și în stoparea distrugerilor, în opoziția la aceste distrugeri și în alimentarea schimbării, în reimaginarea a ceea ce înseamnă să fii ființă umană și nu ești optimist, poate ai vrea să-ți faci un control cardiac, fiindcă este un grup de oameni, extraordinar de frumos și de hotărât, care și-a asumat aceste sarcini.  
   
  FOSTER GAMBLE: Al doilea avantaj important al nostru este că, toate centrele puterii controlate de elite, NECESITĂ PARTICIPAREA NOASTRĂ.
  Dacă suficient de mulți dintre noi ne-am retrage sprijinul,  planul lor n-ar putea funcționa.
  E VALABIL PENTRU BĂNCILE CENTRALE, ARMATĂ, MASS-MEDIA CORPORATISTĂ, GUVERN, șamd.
   
  Urmând exemplul lui MAHATMA GANDHI, MARTIN LUTHER KING JR., deținem puterea unei participări nonviolente.
  E nevoie de energii, resurse și înșelăciuni colosale ca să încerci să domini viețile altora.
  Deplasându-ne spre libertate, pe de altă parte, avem de partea noastră FORȚA VITALĂ A EVOLUȚIEI (precum în documentar – plantele, florile – indiferent fragilitatea lor grațioasă, care SPARG – la propriu – în cele din urmă asfaltul, ridicându-l în sus, căzând apoi netrebnic și nefolositor jos, în laterale, așa făcându-și ele  loc în lume, ițindu-și frumusețea naturală, zâmbind în razele calde ale Soarelui, spre bucuria ochiului și-a Întregului), e ceea ce GANDHI numea ”satyagraha” – puterea simplă a adevărului.
   
  VANDANA SHIVA: În India, avem mii de sate care sunt zone libere acum.
  Deci, NU acceptăm patentările, NU cooperăm cu ele, așa cum GANDHI NU a cooperat cu Puterea.
  Nu permitem substanțelor chimice și recoltelor modificate genetic, să intre în ecosistemele noastre, fiindcă le amenință biodiversitatea.
  ȘI, ACEASTĂ MIȘCARE DE ELIBERARE CARE ESTE O MIȘCARE DE ELIBERARE A TUTUROR SPECIILOR, NU NUMAI A SĂTENILOR INDIGENI, E CEVA CE SE ÎNTÂMPLĂ FOARTE REPEDE ȘI SE REFLECTĂ ÎN MIȘCAREA PENTRU ZONE LIBERE DE GMO, ÎN EUROPA.
   
  (Arată harta lumii. România nu are decât foarte puțin, în nordul țării, aproape deloc zonă liberă de GMO!
  CIOLOȘ-SOROȘ să ”trăiești”, dar unde meriți (adică la pușcărie) fiindcă datorită ție,  netrebnic odios-bubos, ai băgat NUMAI semințe care produc hrană modificată genetic, ai acceptat Inthium-ul care e cancerigen și interzis în U.E., inclusiv Codex Alimentarius! Pușcăria să te mănânce de viu pe tine și pe cei din Guvernul României care a acceptat așa  ceva, făcând experiențe pe poporul român!)
   
  Mă întorc cu spatele, și au mai apărut 1.000 de zone libere de GMO: 90% din Italia, 90% din Austria…
  Zonele libere, vorbind despre semnițe și hrană, crează schimbări masive.
  În Bolivia, o mișcare de masă a ajuns în stradă, zdrăngănind neobosit din oale și crătiți, ce a stopat într-un final, preluarea de către corporații străine a resurselor de apă.
   
  Deși prea puține apar în mass-media corporatistă, există nenumărate povești zilnice de succes, în toată lumea:
   
  1.Populația din Hawaii, a aprobat rezoluția contra vaccinării forțate:
  2.Un om, a inventat mașina care transformă plasticul în petrol;
  3.Studenții de medicină de la Harvard, se răzvrătesc contra relației cu Big Pharma;
  4.Un mic fermier câștigă o bătălie morală cu Monsanto;
  5.Licitații U.E. dejucate, pentru a forța Franța și Grecia să accepte recolte GMO;
  5.BAYER obligată să plătească 136,8 mil.$ în cazul orezului contaminat din SUA;
  6.Trecerea la ORGANIC: tot mai mulți fermieri renunță la producțiile lactate convenționale.
   
  FOSTER GAMBLE: N-am fost dispus să fac acest film, până nu știam  că există răspunsuri, că există soluții ale crizei.
  ȘI ACUM, PUTEREA INTERNETULUI, NE PERMITE SĂ ÎMPĂRTĂȘIM AMPLOAREA ȘI PROFUNZIMEA ACESTEI CERCETĂRI.   
   
  Am petrecut ani de zile creînd un amplu web site:–
  http://www.thrivemovement.com
   care adună totul laolaltă, făcând informația despre metodele de acțiune, accesibile tuturor.
  Aici, aveți propriul modul de navigare, pentru a pătrunde în intimitatea subiectelor abordate în film: COD, PROBLEMĂ și SOLUȚII.
  Poți studia strategiile și tacticile, și te poți conecta cu alții ca să participi la acțiuini pertinente.
  ORICE LUCRU AFIRMAT ÎN FILM, A FOST VERIFICAT INDEPENDENT, ȘI REFERINȚELE SE AFLĂ PE SITE-UL NOSTRU.  
   
  Acest navigator sectorial, facilitează integrarea întregului sistem, care recunoaște că acțiunile dintr-un domeniu, le influențează pe celelalte.  
  Centrul navigatorului sectorial, este o vedere asupra lumii, fiindcă determină reacția noastră la tot ce se întâmplă, în noi sau în jurul nostru. (Este excelentă demonstrația!)
   
  În fiecare sector, veți descoperi problemele critice, resurse, strategii de grup și acțiuni individuale, pentru a produce schimbări reale, la modul practic și productiv.

 11. Magda 7 martie 2017 at 15:27

  Arborele nostru, al resurselor, vă conecta cu oamenii, organizațiile și mass-media pe care le recomandăm, în special pentru a fi mai bine educați și implicați.
  Am fost încurajat să descopăr că există un număr minim de acțiuni care, folosite cumulat, pot depăși așteptările, dacă nu chiar mai mult.
   
  Odată ce percepem imaginea globală, putem analiza ce putem face fiecare, pentru a ajuta la îndeplinirea ei.
  Haideți să analizăm antidoturile strategice la dominația lor economică:
   
  -TREBUIE SĂ STOPĂM ORICE SUBVENȚII PENTRU BĂNCI SAU CORPORAȚII,
                                                             
  -SĂ DEZMEMBRĂM REZERVA FEDERALĂ,
   
  -SĂ RETRAGEM SPRIJINUL CONTRIBUABILILOR PENTRU AGENȚIILE BĂNCILOR CENTRALE, CUM AR FI BANCA MONDIALĂ ȘI FMI,
   
  -SĂ PERMITEM DEZVOLTAREA MONEDELOR ALTERNATIVE ȘI A BĂNCILOR INDEPENDENTE,
   
  -SĂ RESPINGEM IMPOZITELE INTERNAȚIONALE.
   
  În principal, pun accentul pe soluțiile din SUA  fiindcă asta cunosc cel mai bine dar, așa cum situația dificilă se manifestă global, așa sunt și principiile pe care se bazează soluțiile strategice.
  Aici, sunt câteva acțiuni tactice pe care le putem întreprinde ca indivizi, care nu necesită mult timp sau bani, pentru a provoca imediat o schimbare reală.  
   
  CE POT FACE?
   
  -Informează-te, ia atitudine și ia legătura cu alții!
  -Folosește Bănci Locale!
  Când ne transferăm banii de la Băncile Centralizate la băncile și uniunile de credit locale, SĂRĂCIM PROBLEMELE ȘI FINANȚĂM SOLUȚIILE, totul, dintr-o singură mișcare.
  -Cumpără și investește responsabil! Orice dolar cheltuit, trimite un mesaj!
  -ALĂTURĂ-TE MIȘCĂRII DE CONTROL ȘI DE DESFIINȚARE A REZERVEI FEDERALE!
  Ne jefuiește!
  -Alătură-te coalției pentru menținerea Internetului CURAT și ACCESIBIL!
  Nu lăsa pe nimeni să-l controleze!
  -Sprijină mass-media independentă!
  -Ia informații și din surse diferite și gândește-te cine finanțează știrile pe care le obții!
  -Sprijină agricultura organică și NU plantele modificate genetic!
  -Alătură-te mișcării de a introduce ALEGERI CINSTITE, incluzând voturile pe hârtie, ce pot fi verificate și o reformă a modului de finanțare a campaniei electorale.
  – Congresul poate fi tras la răspundere de noi, NUMAI atunci când nu mai este finanțat de corporații.
  -Militează pentru tehnologiile energiilor regenerabile, sau libere!

 12. Magda 7 martie 2017 at 15:31

  -Deschide conversații pe subiectul energiei libere!
  Va transforma dinamica puterii pe această planetă, mai repede ca orice altceva din istoria cunoscută!
  -Înscrie-te în acțiuni de masă critică!
  Este o strategie de a ne impune puterea, așteptând momentul ca un număr uriaș de oameni să accepte să participe, înainte de a trece la acțiune!
  Imaginați-vă un milion dintre noi, acționând la unison!
  Apoi, imaginați-vă mai mulți!
   
  WATTS, Califonia: Am fost inspirat de numărul mare de soluții fundamentate, care pot rezolva de fapt, soluțiile din viața reală.
  AQEELA SHERRIILS este o persoană a cărei activitate, în special, m-a impresionat.
  A ajuntat la un armistițiu între bandele Crips și Bloods.
   
   
  AQEELA SHERRIILS: Un lucru descoperit de noi, în procesul instaurării păcii în cartier, a fost că un conflict este benefic. De fapt, conflictul nerezolvat conduce la violență.
  Când am lansat inițal tratatul de pace, am avut foarte mult succes în primul an.
  Crimele bandelor, a scăzut cu 44% în cartier, în baza acțiunilor noastre.
  Aqeela a descris ce s-a întâmplat când, doi lideri locali de bande rivale s-au întâlnit într-un final, după armistițiu.
   
  Fratele a venit spunând: ”Omule, știu că-mi porți pică, și poate și eu te dușmănesc pe tine, dar din cauza acestui armistițiu, sunt dispus să le las pe toate deoparte!”
  Și și-au strâns mâinile, și l-a îmbrățișat închizând ochii, fiindcă se aștepta să primească un cuțit ascuțit în spate.
  Se aștepta la un glonț, să fie împușcat în stomac.
   
  Dar, după câteva minute, a prelungit acea îmbrățișare și a realizat că…era ceva neprefăcut.
   
  FOSTER GAMBLE: Cred că a avea imaginea clară a potențialului nostru, este la fel de important ca a ști ce ne stă împotrivă.
  Aș vrea să vă port printr-o lume viitoare posibilă!
  Este o lume pe car ELITA ar vrea să o priviți ca pe un vis imposibil și ireal, dar eu cred că este o lume ce ne este complet accesibilă.
   
  -Putem crea o lume în care oamenii pot prospera, în care să ne simțim în siguranță.
  -Apa, aerul și hrana sunt curate.
  -Lumea sau comunitățile noastre, sunt capabile să producă propria energie și hrană, și să se comercializeze deschis și cinstit.
  -Mai degrabă decât să se focalizeze pe pedepse, Justiția va restaura în schimb, viețile și pierderile.
  -Asigurările vor plăti doctorii, ca să mențină oamenii sănătoși.
  -Educația este voluntară, servind necesitățile indivizilor și NU ale corporațiilor.
  -Primim informații oneste de la mass-media independentă.
  -Nu există subvenții și nici cauțiuni.
  -Imaginați-vă că, într-un sistem monetar onest,  cu taxe puține sau chiar deloc, cu facturi reduse la electricitate și carburanți, ați avea banii pentru a vă plăti casele și mașinile, și ați fi liberi să economisiți și să investiți.
  V-ați bucura de mai multă bogăție, libertate și siguranță.
  -Toți am munci la fel, sau poate mai puțin.
   
  CATHERINE AUSTIN FITTS: Să spunem că am înființat un fond mutual pentru cartier, și toți vecinii au acțiuni.
  Și dacă refac mediul, valoarea stocului crește.
  Deci, în loc de a fi sărăciți financiar, ei fac bani.
  Fac bani din lucruri care cresc siguranța copiilor lor, și previn moartea planetei.
  Deci, ai cam două avantaje.
  În loc de a munci toată săptămâna pentru bani și apoi să vii acasă, să încerci să salvezi planeta în week-end, poți cheltui banii până vineri, care să salveze planeta și apoi te duci la plajă.
   
   
  FOSTER GAMBLE: Această viziune a unei lumi prospere, se bazează pe ceea ce putem numi perspectiva libertății.
  Există un principiu simplu, ce fundamentează această abordare: al non-intruziunii.
  Nimeni nu te deranjează pe tine sau proprietatea ta, și nici tu nu deranjezi pe altcineva, decât din pură apărare.
   
  Este singura regulă descoperită, cu care toți sunt de acord, cel puțin pentru a fi ei înșiși.
  Cred că a NU ne deranja nimeni, ESTE ADEVĂRATUL NORD AL BUSOLEI MORALE A OMENIRII și principalul nostru imbold interior.
  Acest discernământ ne poate ghida și poate proteja fiecare individ, pe măsură ce înființăm sisteme voluntare, auto-întreținute.
   
  E un mod de a trăi, pe care îl suspin din inimă, fără rezerve.  

 13. Magda 8 martie 2017 at 16:14

  Am fost profund influențat de opera economistului austriac LUDWIG VON MISES, care a dezvoltat o întreagă filozofie și un sistem economic, bazat pe etica fundamentală a non-agresiunii.
  Motivat fiind de constatarea ravagiilor comunismului și fascismului în Europa, și-a dedicat viața descoperirii unei metode drepte.
  El a recunoscut că, aceleași sisteme, la fel ca socialismul și chiar democrația, PROPUN ERONAT CA, DREPTUL COLECTIVULUI SAU AL GRUPULUI, ESTE MAI IMPORTANT DECÂT CEL AL INDIVIDULUI.
  Mereu am acceptat viziunea că, mai mulți oameni vor prospera, dacă vom considera nevoile grupului mai presus de cele individulale, dar când am analizat mai atent, am descoperit că nu prea merge așa.
   
  În numele a ceea ce e mai bun pentru grup, Guvernele sunt responsabile pentru majoriatea războaielor, morților și distrugerilor de pe planetă.
  Peste 200 de milioane de indivizi au fost uciși numai în secolul XX.
  Deci, cum se schimbă această dinamică aplicând principiul non-intruziunii?
  Ne-ar conduce la schimbarea gradată a unui sistem fundamental eronat, la o transformare completă, în care nu numai unii sau chiar majoritatea, ci toți pot avea șansa reală de a prospera.   
   
  Pentru a putea aplica acest principiu, mi se pare logic să ne reexaminăm cinstit trecutul, fiindcă nu merge să poți construi un sistem sănătos de a trăi, deasupra unuia, nesănătos.
   
  DANIEL SHEEHAN, J.D., Lead Attorney, Lakota People’s Law Project:  Trebuie să revenim la cele mai fundamentale acte de nedreptate, pe baza cărora a fost fondată țara.
  În confiscarea terenurilor oamenilor, în măcelărirea femeilor și copiilor lor, în continua deposedare a majorității moștenirii acestor oameni, zace o nedreptate atât de profundă, pe care noi credem că trebuie să o rezolvăm, să ne confruntăm cu ea, la modul fundamental, înțelegând că nu au fost nedreptăți, unele făcute cu jumătate de măsură, acum 150 de ani.
  SUNT NEDREPTĂȚI CE AU CONTINUAT ÎN FIECARE ZI.
   
  EVON PETER, Former Chief of the Neetsaii Gwich’in Tribe, Alaska: Deci, avem în istoria Americii de Nord și SUA, peste 500 de tratate semnate cu națiunile indigene, fiecare dintre ele fiind încălcate până în prezent.
  De fapt, majoritatea copleșitoare a bogăției, a fost generată în baza terenurilor și resurselor indigenilor și încă sunt generate miliarde de dolari, de către corporațiile europene, pe baza exploatării continue a terenurilor și resurselor indigenilor.
   
  Noi n-am avut mari corporații sau guverne occidentale, care să definească cum ar trebui să interacționăm reciproc, cum să locuim împreună în America de Nord, cum să interacționăm, cum am putea face o schimbare.
   
  FOSTER GAMBLE: Va necesita timp și eforturi curajoase pentru a ne schimba conștiința și a ne realiza sarcina, ce ne va îndrepta către lumea despre care vorbesc.
  Și totuși, nu cunosc un dar mai măreț pe care l-am putea face generațiilor viitoare.
  Nu putem face totul dintr-o dată!
   
  Am imaginat trei etape întrepătrunse, ale procesului de soluționare:
   
  În prima etapă, introducem cât mai multă onestitate posibilă în sistemele actuale.

 14. Magda 8 martie 2017 at 16:21

  Dacă reducem bugetul militar al SUA la jumătate, tot ar fi aproape egal cu cheltuielile de apărare ale restului lumii.  
   
  Între ACUM și MOMENTUL ELIMINĂRII REZERVEI FEDERALE, peste 3 trilioane de dolari ar fi economisiți anual, SUFICIENT PENTRU A-I HRĂNI PE TOȚI DE PE PLANETĂ, A REZOLVA PROBLEME SOCIALE ȘI A NE VINDECA MEDIUL.
  Mulți cred că foametea larg răspândită și sărăcia sunt inevitabile dar, comparate cu războiul, eliminarea sărăciei și vindecare mediului, sunt ieftine.
   
  Potrivit ”FARTH POLICY INSTITUTE” al lui LESTER BROWN, ne-ar trebui sub 200 de miliarde de dolari anual, pentru a restaura mediul terestru și a împlini obiectivele social-globale.
  Dar această etapă, nu este obiectivul final al perspectivei eliberări.
   
  În timp ce, în prima etapă întâlnim multă compasiune, asociată tipic cu agenda liberal-democrată, A doua etapă reflectă mai mult din înțelepciunea viziunii tradiționale conservatoare – REDUCEM ROLUL GUVERNULUI în protejarea libertății individuale, insistând pe elementele noastre comune, cum ar fi ecosistemele sau undele aeriene de comunicații.
   
  Pe măsură ce sistemul capătă onestitate și trecem la o monedă stabilă, oamenii vor avea suficienți bani pentru a controla mai bine ceea ce-i afectează.   
   
  Etapa a treia, se dezvoltă din libertatea crescândă obținută de oameni în primele două etape, pe măsură ce au mai mulți bani și mai mult timp la dispoziție.
  Nu există impozite fără voie și, ca atare, nici guvernare fără voie.
  Nu există niciun monopol al forței.
  Există reguli, dar nu și conducători.
  Protejarea riguroasă a drepturilor individuale, s-a dovedit a fi esențială în respectarea interdependenței noastre.
  Putem fi diferiți, dar și uniți simultan.
  Oricât de utopic ar putea suna, inițial, am fost încântat să văd cât de multe soluții practice s-au găsit, pentru a ne putea descurca cu probleme dure, ca asistența medicală, infracțiunile și educația.
   
  Aceste trei etape, validează cele mai bune perspective liberale și conservatoare, care ne-au dezbinat atâta vreme, și apoi le pune de acord la un alt nivel, pe baza principiului non-intruziunii, etică fundamentală pe care  o împărtășim cu toții.
   
  Etapa a treia respectă inițiativă umană și, într-un final, include nu numai drepturile celor mulți, nu numai pe ale celor mai buni, ci pe ale tuturor.
    
  TORUL, ne oferă șablonul pentru o societate bazată pe cinste și plenitudine:
  -conservă variantele funcționale;
  -are conexiune inversă, deci se poate auto-corecta și poate inova pentru a menține echilibrul.
   

 15. Magda 8 martie 2017 at 16:29

  Putem aplica asta și alte trăsături ale dinamicii torului, sistemelor noastre social-umane.
  Chiar cred că alinierea conștientă cu tiparul energetic vital fundamental, la toate nivelele: fizic, emoțional, mental, interpersonal și ecologic, reprezintă, într-un final – artă, știință și sărbătoarea iubirii. Și asta trebuie să învățăm aici!
   
  Intuiția fundamentală a interconectării noastre, a schimbat modul cum abordez totul.
  În propria mea viață, am descoperit o exprimare practică a acestei filozofii, în arta marțială modernă și non-violentă a AIKIDO-ului.
   
  Oferă un ghid puternic, privind modul de răspuns eficient și non-agresiv, la genda de dominare globală.
  MORIHEI UESHIBA, fondatorul Aikido, spunea că, practicând Aikido, cineva trebuie să imite mișcarea atomilor și galaxiilor. laughing
  Așa cum tehnologia energiei libere fuzionează cu tiparul toroidal pentru a accesa o energie nelimitată, AIKIDO – Calea Armoniei, fuzionează cu energia unui atacator….redirecționând-o…către o rezolvare pașnică a conflictului.
   
  ”Aikido, nu este o tehnică de a lupta și învinge un inamic. Este o cale către împăcarea lumii și transformarea oamenilor într-o unică familie. ” – Morihei Ueshiba
   
  Gandhi și King, au aplicat aceste principii ale puterii non-agresive, la nivele economice și sociale.
  Dacă răspundem cu violență planului de dominație, altfel decât în auto-apărare, nu ar face decât să continue vechea paradigmă ”noi, contra lor”, și ar furniza pretextul pentru și mai multe măsuri gen stat polițienesc.
   
  Cred că ceva este esențial, atât din punct de vedere moral cât și strategic, să alegem calea non-agresiunii.
  Mai există un aspect al Torului, care are implicații profunde asupra modului de răspuns la provocările din fața noastră.
   
  E VORBA DE LINIȘTEA ABSOLUTĂ A PUNCTULUI ZERO, CARE SE AFLĂ ÎN CENTRUL FIECĂRUI SISTEM TOROIDAL.
  Cred că noi doi, la fel ca orice altă ființă, suntem câmpuri energetice toroidale, centrate pe liniște, aflate fiecare în conexiune reciprocă, în cadrul conștiinței nemărginite a Universului viu.
  Oricât am beneficiat de experiența altora, așa cum e reliefat aici, în indiciile de navigație, și oricât de valoroasă ar fi conexiunea inversă zilnică, despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume, așa cum vedem pe ecranul elementelor vitale, am ajuns să recunosc că, busola noastră principală, este propriul nostru ghid interior.
   
  Pe măsură ce învățăm să amuțim zgomotul și amplificăm semnalul interior, auzim mai bine vocea care cunoaște calea naturală și ne oferă direcționare înțeleaptă.
   
  ANGEL KYODO WILLIAMS, Author, Being Black: Zen and the Art of Living with Fearlessness and Grace: Avem o întreagă viață interioară, vibrantă și energetică, care este cu adevărat navigatorul, pe calea pe care o alegem în exterior.
  Dacă viața ta interioară impulsionează modul cum te prezinți în lume, în sensul că, dacă vrei să ai cumva de-a face cu destinația ta, trebuie să te afli în relație cu viața ta interioară, cu impulsul interior.
  Pe măsură ce dezvoltăm o relație mai apropiată cu acel impuls interior, se manifestă o sinergie, o relație simbiotică, în care viața noastră interioară e capabilă să intre mai mult în tandem, cu destinația pe care o alegem, și devenim capabili să ajungem acolo.
   
  DEEPA, CHOPRA, M.D., Physician, Author, Peace Is The Way: Nu suntem chiar atât de nesimnificativi ca impact, așa cum credem.
  Pentru a vindeca lumea, trebuie să începem să ne spunem o poveste diferită, nouă înșine, și trebuie să începem să ne angajăm într-o poveste diferită cu ceilalți.
   
  ELISABET SANTOURIS, Ph.D., Evolutionary Biologist: E o poveste colectivă, care se manifestă precum lumea.
  Omenirea, se află acum  într-o fază evolutivă foarte interesantă în care ne deplasăm  de la competiția ostilă, agresivă, care se află în natura speciilor tinere, către un mod mai matur de cooperare, colaborare. (oare?)
   
  AMY GOODMAN, Host, Democracy Now!: Nu există îndoială în această țară că banii, capitalul, a fost concentrat tot mai mult în mâinile celor puțini, ȘI CEI AFLAȚI LA PUTERE, AU CONTINUAT CĂ-L CONCENTREZE.
  Dar există o forță mai puternică , și aceasta e puterea poporului.
   
  BARBARA MARX HUBBARD, President, Foundation for Conscious Evolution:
  Când analizăm această criză, este atât de ușor să abandonezi iubirea, este atât de ușor să devii pesimist și disperat.
  Dar, din perspectiva mea, criza s-a maturizat până la un punct în care ne aflăm în pragul unei TREZIRI ÎN MASĂ și, acel sentiment din interiorul meu, îmi oferă posibilitatea de a ști că oricât de insignifiant mi s-ar părea ceea ce fac, în comparație cu aceste probleme uriașe, impulsul dat evoluției nu e chiar insignifiant și, când se manifestă în toți cei ce se trezesc, devine ceva uriaș.
   
  FOSTER GAMBLE: Și sunt tot mai mulți dintre noi care se trezesc, care clipesc și care îndrăznesc să ia atitudine – PLANUL DOMINAȚIEI GLOBALE, ESTE DEMASCAT și descoperim soluții pentru a crea lumea după care tânjim și pe care o merităm.
   
  La nesfârșit, în decursul istoriei, când oamenii au cunoscut tirania care își înalță capul cu cruzime, s-au unit și au luptat pentru libertate.
  Am încredere că omenirea va privi înapoi spre această perioadă și va fi mândră, pentru că atunci când am văzut, am și acționat.
   
  Vă mulțumesc că ați mers cu noi în această călătorie!
  Sunt convins că avem ce ne trebuie pentru a prospera.
   
  HAIDEȚI S-O FACEM!
   
  În onoarea impulsului de neînfrânat al vieții, de a prospera, în memoria celor care au fost persecutați sau uciși, PENTRU ANGAJAMENTUL LOR FAȚĂ DE ADEVĂR ȘI DREPTATE, invocăm cu RECUNOȘTINȚĂ curajul lor, pe măsură ce ne unim, pentru A LUA ATITUDINE ÎN APĂRAREA VIEȚILOR NOASTRE. – FOSTER GAMBLE
   
  Sfârșit.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.