În discuție: „Thrive”

0
(0)

Un alt documentar de excepție pe pagina Documentare, „Thrive!” (Prosperă!)… O caldă invitație într-o minunată călătorie virtuală care promite să nu dezamăgească…

Văzusem mai de mult acest documentar, dar grație celui care mi l-a reamintit prin intermediul „Interacțiunii”de mai sus, în care îi rog pe vizitatori să-mi comunice subiecte de interes, iată-l ocupându-și locul alături de celelalte documentare pe care le consider relevante și utile…

Luați în considerare una dintre cele mai mari minuni: cum un mic ovul și un singur spermatozoid, de neoprit, pot dezlănțui un proces ce-l produce – într-un final – pe încă unul dintre noi, o ființă cu mari aptitudini și un potențial nelimitat, cu un creier capabil de auto-meditație complexă și plină de elan, cu picioare menite să danseze și să alerge, cu degete suficient de agile pentru a împleti un coș, a cânta la vioară, a mângâia o față. Dacă natura ne învață ceva, este aceea că viața e menită să triumfe și că, la fel oricărei alte ființe, menirea noastră este de a prospera.

Și totuși, pentru majoritatea oamenilor de pe planetă, viața nu înseamnă a prospera, înseamnă doar supraviețuire, simplă încercare de a rezista. Oare asta e ceea ce putem noi face cel mai bine? Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani doar pentru a crea o specie ce va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta!

Cercetarea m-a condus în locuri în care nu mă așteptam să ajung vreodată, revelându-mi descoperiri surprinzătoare, ce păreau inițial distincte, dar care s-a dovedit că sunt conectate în esență, așa cum veți vedea. Am descoperit un cod, un tipar al naturii încorporat în opere de artă, în simboluri, peste secole. Cred că acest cod este cheia către o nouă sursă de energie curată și durabilă, care ar putea revoluționa total modul în care trăiesc oamenii. Am ajuns să înțeleg cum este falsificat sistemul nostru economic și am descoperit ce putem face în această privință. Călătoria mi-a dezvăluit căi de a ne revendica puterea, de a crea sisteme eliberatoare și sănătoase, peste tot pe Pământ.

Mi-am dat seama că nu suntem o greșeală, ci că, pur și simplu, greșim!

Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind ne-conștienți de adevărata noastră putere și măreție. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe!

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

35 thoughts on “În discuție: „Thrive”

 1. Magda 2 martie 2017 at 9:56

  Thrive HD Prospera Film Interzis subtitrat in romana
   
  https://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs
   
  sau
   
  https://www.youtube.com/watch?v=29xca6ZbBqU
   
  Luați în considerare una dintre cele mai mari minuni: cum un mic ovul și un singur spermatozoid, de neoprit, pot dezlănțui un proces, ce-l produce, într-un final, pe încă unul dintre noi, o ființă cu mari aptitudini și un potențial nelimitat, cu un creier capabil de auto meditație complex și plină de elan, cu picioare menite să danseze și să alerge, cu degete sufficient de agile pentru a împleti un coș, a cânta la vioară, a mângâia o față.
   
  Dacă natura ne învață ceva, este că viața este menită să triumfe, și că pentru orice altă ființă, menirea noastră este de A PROSPERA.
  Și totuși, pentru  majoritatea oamenilor de pe planetă, viața nu înseamnă a prospera, înseamnă supraviețuire, simpla încercare de a rezista.
  Oare, asta e ceea ce putem face noi cel mai bine?
   
  Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani numai pentru a crea o specie, ce va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta!
   
  Numele meu este FOSTER GAMBLE și am petrecut aproape întreaga viață încercând să aflu ce se întâmplă, cine anume este responsabil pentru această uluitoare agonie și lipsurile de pe această planetă.
  Tânăr fiind, motivat de sărăcia pe care o vedeam și de teamă pentru propria noastră supraviețuire, m-am lansat într-o călătorie căutând răspunsul la întrebări, ca:
   
  -Să fie oare posibil ca oamenii să prospere?
  Și dacă DA, de ce nu o facem?
  Cercetarea mea, m-a condus în locuri în care nu mă așteptam să ajung vreodată, revelându-mi descoperiri surprinzătoare ce păreau distincte inițial, dar care s-a dovedit că sunt conectate în esență, așa cum veți vedea.
  Am descoperit UN COD, UN TIPAR LA NATURII ÎNCORPORAT ÎN OPERE DE ARTĂ, ÎN SIMBOLURI, peste secole.
   
  Cred că acest COD este cheia către o nouă energie, curată și durabilă care ar putea revoluționa total modul cum trăiesc oamenii.
   
  Am ajuns să înțeleg cum este falsificat sistemul nostru economic, și am descoperit ce putem face în privința asta.
  Călătoria mea, mi-a dezvăluit căi de a ne revendica puterea, de a crea sisteme eliberatoare și sănătoase, peste tot Pământul.
  Mi-am dat seama că nu suntem O GREȘEALĂ, suntem în greșeală, greșim…!
   
  NI S-A ASCUNS PROPRIA SPLENDOARE, NI S-A RĂPIT PUTEREA, NE-AM IGNORAT GENIUL, DEVENIND NE sau INCONȘTIENȚI DE ADEVĂRATA NOASTRĂ PUTERE ȘI MĂREȚIE.
  Dar toate acestea, sunt pe cale să se schimbe!
  Vă invit să împărtășiți cu mine, esența călătoriei mele neobișnuite!
   
  Am creat acest navigator, pentru a ne purta prin timp și spațiu.
  Haideți să vă conduc!
  Deci, ne invită la o plimbare ”în timp și-n spațiu…”:
   
  Pe acest ecran (cel din stânga noastră), puteam accesa ceea ce eu numesc elementele noastre vitale”.
   
  1.Elementele noastre vitale, referitoare la datele critice nedezvăluite de mass-media corporatistă care în SUA, s-a unificat, plecând de la 50 de companii, ajungând la numai 5, în aproape 25 de ani. Ne vom folosi de acest aspect, pentru a ne verifica progresul.
  Vom folosi asta, pentru a ne verifica prograsul.
   
  Ecranul din dreapta noastră, urmărește cartografierea:
  2. Cartografierea unui traseu sănătos și durabil, pentru a trăi pe Pământ.
  Le numesc ”indiciile de navigație.”
   
  3. Iar aceasta, ne va fi BUSOLA, în locul unui ac, căutând Nordul câmpului nostru magnetic terestru, Busola noastră, ia forma câmpului însuși.
  Și acea formă, așa cum veți vedea în curând, are ramificații sociale și tehnologice uimitoare.
  După o cercetare de-o viață, am ajuns să cred că, de acest model, chiar depinde
  CHEIA pentru o lume utilă tuturor.
   
  Deci, hai să mergem!
   
  PROSPERĂ!
   
  Ce Dumnezeu ar putea implica?
   
  CINCINNATI, OHIO
   
  Foster Gamble, despre sine: Am crescut într-o lume a privilegiilor și-a puterii, urmând școli private ale elitelor și apoi, Universitatea Princeton.
  Ca descendent direct al unuia din fondatorii Procter&Gamble, am fost crescut să fiu unul dintre liderii sistemului, (îl arată alături de Președintele Gerald Ford) dar am ales o cale diferită.
   
  Dezvăluirea ”Codului”
  Am început să mă trezesc când eram în școala elementară.
  Adulții mă învățau că modul meu de a mă proteja de o explozie nucleară, era să mă ascund sub bancă, și să-mi acopăr capul. laughing
  Atunci au apărut întrebările serioase.

 2. Magda 2 martie 2017 at 10:07

  Doi ani mai târziu, am experimentat direct energia universală.
  S-a întâmplat într-o zi, când mergeam cu autobuzul școlii, privind pe fereastră.
  Am avut viziunea unui tipar al întregii lumi și am știut pur și simplu că, fluxul de energie observat, era la fel într-un atom, da și în întregul nostru sistem solar.
  Am avut senzația profundă că și eu însumi eram făcut cumva, după același model.
   
  Această viziune m-a condus inițial către știință, încercând să înțeleg cum funcționează Universul și cum noi, oamenii, ne încadrăm în tiparul global VIAȚĂ-ENERGIE.
  După ani de zile, am aflat că tiparul văzut este cunoscut de unii din lumea științifică.   
   
  Luând în considerare minunile trainice la Creației, din tot Universul, și cât de nedurabile sunt atât de multe dintre sistemele noastre umane, am realizat că, învățând modul cum Universul crează și întreține viața, ar putea fi chiar util, de fapt!
   
  S-a dovedit că, în 1921, Albert Einstein a primit Nobel-ul pentru că descoperise că, atunci când  energia este eliberată în Univers, există mici manifestări ale Întregului, care apar, numite CUANTE…erau făcute din materialul înconjurător, dar distincte de el, la fel ca un vârtej de apă.
   
  ACESTE CUANTE, AU MEREU ACELAȘI TIPAR, INDIFERENT DE MĂRIME, ȘI SUNT SURPRINZĂTOR DE RELEVANTE PENTRU PROBLEME APARENT FĂRĂ LEGĂTURĂ...ca războaiele din Orientul Mijlociu, Colapsul Financiar Global, și cum putem obține dreptate pentru toți. Suntem pe cale de-a explora această metodă.
   
   
  Matematicienii, numesc acest tipar, TOR, sau TORUS: V =2π2Rr2
  Energia într-un tor curge intrând într-o parte, înconjurând centrul și ieșind prin cealaltă parte.
   
  (arată cum îmbracă centrul în stil ”tornadă”, ca și cum ai lua protectiv pe cineva pe după umăr îmbrăcându-l totodată dintr-o mișcare scurt-învăluitoare, cu o mantie).
   
  Este echilibrată, se autoreglează și este mereu întreagă.
   
  (Este ca o plantă care înflorește, iar fluxul de energie care-o animă se realizează automat și continuu, fără intervenție umană, fiind vorba de modul cum energia, care iese prin partea de sus, se deschide ca o pâlnie cu marginile mobil-extinse ce alunecă  înspre afară, în jos, fără a intra în sol… ca în momentul deschiderii unei flori în zori de zi unde, petalele se deschid ne-căzând pe jos, ci prelungindu-se printr-o alungire a vârfurilor lor, așa și energia, precum un halou ce îmbracă razant centrul (tulpina florii) pentru a reintra prin partea de jos (a rădăcinii), urcând iar în sus, prin interiorul tulpinii, ieșind iar din/printr-o parte, apoi iar îmbrăcând/învăluind tulpina și tot reintrând…inepuizabil, la nesfârșit!)
   
  TORUL mi-a fost prezentat prima dată, de savantul și inventatorul ARTHUR YOUNG.
  Futurologul DUAN ELGIN, explică TOR-ul:
   
  ”TOR-ul este tiparul fundamental folosit de natură pentru a genera viață, la orice nivel.
  EVOLUȚIA ÎNSEAMNĂ SĂ ARĂȚI, SĂ DEZVĂLUI.
  Deci, întrebarea este, ce ne dezvăluie Universul?
  Ce ne dezvăluie Universul, sunt SISTEMELE AUTOREGULATOARE și puteam observa asta, la orice scară.
  Sistemul auto-regulator, fiind doar termenul tehnic pentru un sistem ce are grijă de el însuși, pur și simplu, fiind conștient de el însuși în esență.
   
  Dacă mergem în natură, putem observa aceste sisteme auto-regulatoare, peste tot: în secțiunea unei portocale, a unui măr, în dinamica unei tornade, în câmpul magnetic din jurul Pământului, într-unul similar al individului.
  O putem observa în structura de vârtej a unei întregi galaxii, cât și a unui mic atom….la orice scară, în întreaga sa istorie, Universul respectă UN SINGUR PROIECT UNIC.
  SUNT TORURI ÎN ROTAȚIE!
  Universul este o fabrică toroidală, în dezvoltare!
   
  NASSIM HARAMEIN (cosmolog, inventator): Aceste dinamici toroidale, sunt vizibile la orice nivel.
  Unul dintre ele, este nivelul galaxiilor, care sunt structuri uriașe, în rotație, cu miliarde de stele în ele.
  Arată tipic ca galaxii cu brațe mari ce se rotesc și au vârtejuri care ies din centru către exterior, către limita haloului galactic, care le înconjoară.
  Stelele ies din acest halou/disc galactic, ajungând în haloul exterior, coborând pe vârtejuri, și ieșind iar afară.
   
  Stele ca Arcturus sper exemplu, știm că au parcurs deja acea cale.
  Este descrierea potrivită chiar și pentru atmosfera planetei noastre.
  Fronturile atmosferice, coboară de la Polul Nord către Ecuator și urcă din nou, iar de la Polul Sud, în sus, spre Ecuator, apoi coboară.
  Chiar și dinamica de la suprafața Soarelui, este foarte asemănătoare.
   
  Desigur că, aici, o analizăm dintr-o perspectivă externă, pe un mic model la scară.
  Când analizăm sistemul toroidal încorporat în galaxie, încorporat în aglomerările stelare, încorporat în super aglomerările stelare, călătorim prin acest ocean fără limite al unei curgeri toroidale infinite.
   
  FOSTER GAMBLE: Torul este ca răsuflarea Universului, este forma luată de curgerea energetică, la orice nivel existențial.
   
  Dar mai există o structură reliefată în modul în care are loc curgerea, ceva în genul unui schelet, numit ECHILIBRUL VECTORIAL AL TORULUI, un termen inventat de unul dintre cei mai mari gânditori ai sec.XX, de către Inventatorul-arhitect, BUCKMINSTER FULLER.
   

 3. Magda 2 martie 2017 at 10:19

  Inspirat fiind de opera vizionară a lui Fuller, am petrecut decenii cercetând dinamica echilibrului vectorial al torului. Am devenit atât de încântat de potențialul formei de energetice toroidale că, în 1997, am co-fondat un grup de lucru multidisciplinar numit The Sequoia Symposium, pentru a studia tiparul și a-i explora aplicațiile. 
   
  FOSTER GAMBLE: Cercetarea noastră colectivă m-a convins că torul și echilibrul vectorial, sunt tipare fundamentale, esențiale pentru Creația Universului, la orice scară.
  La adunările The Sequoia Symposium, cercetătorii mi-au confirmat că inventatorii folosesc dinamica vectorială a torului, ca bază pentru echipamentele ce generau energie, fără combustie internă.
  Acestă evoluție revoluționară, accesează ceea ce se numește energia punctului zero, radiantă sau liberă, numită mai simplu...tehnologia noii energii.    
   
  Dat fiind că atât de extinsa suferință din zilele noastre, se datorează lipsei accesului la energie, am realizat că o energie gratuită, nouă, nelimitată și curată, ar fi UNA DIN CELE MAI MARI INVENȚII DIN ISTORIE.
  Nu ar îmbunătăți doar, ci ar transforma de fapt calitatea vieții pe această planetă.
   
  Deci, am început să mă întreb cine altcineva mai știa de acest tipar sau despre această puternică sursă potențială de energie?
  Câțiva dintre savanții de la simpozion, mi-au arătat cum a fost codificat torul de diferite culturi, vreme de mii de ani.
  Se pare că anumite culturi antice, au încorporat acest cod, în cele mai durabile forme existente pe atunci, în povestiri, în simboluri, în alfabete și construcții.
   
  (Arată pe vasele din vechime, din America de Nord, de la greci, chiar și o ilustrație biblică cu Chivotul Legii, iar pe vase, având forma stilizată a unei moriști, cu brațe alungite.)
   
  Ne aflăm aici, în unul dintre cel emia vechi și sacre sit-uri ale lumii: Templul lui Osireon de la Abydos din Egipt.
  Îl arată pe Foster Gamble, vorbind cu NASSIM HARAMEIN (cosmolog, inventator), care-i spune că aici, s-au găsit foarte puține scrieri despre Tor, doar una extrem de semnificativă și unică, printr-un desen foarte estompat dar totodată clar și precis, care nu este tăiat în rocă și nici sculptat, CI ESTE ARS ÎN STRUCTURA ATOMICĂ A ROCII, într-un mod extraordinar.
   
  FOSTER GAMBLE: Nassim a decodat simbolul din Templul lui Osireon, în trei dimensiuni.
  Fiindcă lumea noastră nu este bidimensională, are logică ca un cod ce transmite informații despre lumea noastră, să nu fie de asemenea limitat la un desen plat.
  Versiunea tridimensională a simbolului lui Osireon, începe cu echilibrul vectorial, un câmp de forță perfect echilibrat, cu 12 linii energetice egale, radiind înspre exterior, ele stabilizând centrul, precum 12 spițe ale unei roți.
  Principalul tipar al energiei echilibrate ce curge în jurul acestei structuri, este TORUL.
   
  Aici, îl extindem la următorul nivel, mai mare, cu un TOTAL de 64 de piramide, numite tetraedre.
  Dacă adăugăm sfere, după aceea, reprezentând câmpurile energetice toroidale din jurul fiecărei piramide și apoi renunțăm la piramide, ajungem la o matrice care este, uimitor, acoperirea exactă a simbolului Osireon, modelul tridimensional al aceluiași tipar, care a fost ars în zidul de piatră al templului egiptean (Flower of Life), cu mii de ani în urmă.
   
  NASSIM HARAMEIN (cosmolog, inventator): Acum, călătorim peste continente, din Egipt în China unde, aceeași geometrie apare în alt sit sacru, construit la 1420.
  Apoi poți merge în Orașul Interzis, în care locuiau zeii solari, și unde se află la intrare, foo dogs” – GARDIENII CUNOAȘTERII.
  Ei păzesc cunoașterea ce se află sub labele lor = aceeași geometrie, cu 64 de unități energetice, este codificată din nou.
   
  FOSTER GAMBLE: Am început să mă întreb dacă este doar o coincidență faptul că același desen, apare în locuri semnificative, pe două continente diferite?
  Dar apoi, Nassim, mi-a arătat că această geometrie, cu 64 de componente, este codificată la nesfârșit, în culturi de peste secole, în toată lumea. (Arată Tăblițele sumeriene, calendarul Maiaș, în Caballah (Pomul Vieții), care creează aceeași structură, cu echilibrul vectorial încorporat din nou, la fiecare nivel.
   
  Sistemul Chinezesc antic al înțelepciunii, numit I-Ching, care este bazat pe 64 de hexagrame, simboluri cu șase linii per set, unele continue, altele, fragmentate, acestea putând fi asamblate ca cele șase laturi ale unui tetraedru ce împreună, ar forma cristalul din 64 de tetraedre.
   
  Îl vedem în Efes, în Turcia, apoi în India, în Templul de Aur al sikh-ilor, Amritsar, Punjab, India, sec.XVI, În Austira (Carvings in Wood).
  Același tipar apare și în cercetarea științifică modernă, în spirala dublă a ADN-lui, ce are un alfabet de 64 de codoni, care sunt folosiți pentru a codifica ADN-ul uman.
   
  Am văzut că există cunoașterea avansată a geometriei vii a Universului, cu mii de ani în urmă. Dar, cum Dumnezeu de știau despre ea?
   
  NASSIM HARAMEIN (cosmolog, inventator): Majoritatea povestirilor Egiptului antic și ale mayașilor și incașilor, vorbesc despre zei solari venind pe Pământ, educându-i în tehnologie și scriere, și toată știința lor.
  Am început să mă întreb, dacă toți acești zei solari nu erau cumva membrii ai unor civilizații avansate, sosind din altă parte a galaxiei noastre.
  Aceste texte ale multor culturi antice, îi descriu ca sosind în bărci zburătoare sau, în tradiția vedică, mașini zburătoare, șamd. (Valcamonica, Italy, C.8.000 BC, Sahara Desert, North Africa, 6.000 BC, Utah, U.S.2.000 BC, Australia, 2.000 BC, Sigisurg  Castle, France, 776 AD)
   
  Sunt multe mențiuni ale sosirii acestor zei solari, în timp.
  Italy, 1846 (arată un tablou de-atunci, cu o femeie rugându-se, iar pe cer, un fel de OZN, apoi în Olanda, sec.17, Anglia 1783).

 4. Magda 2 martie 2017 at 10:27

  Să fi fost acești piloți timpurii, de dincolo de lumea noastră, cei responsabili pentru împărtășirea acestui cod?
  Oare din asta își extrăgeau energia pentru a se propulsa în cosmos? 
   
  FOSTER GAMBLE: Nu în direcția asta am crezut că mă va conduce cercetarea mea, și aceste noțiuni mi-au zguduit lumea.
  Dar Nassim are dovezi impresionante pentru a susține aceste teorii, și nu văd nicio altă cale rațională pentru că, avansate concepte matematice și fizice să fi fost înregistrate acum peste 3.000 de ani.
   
  Unul, vorbind de la pupitru:
  M-am întâlnit fugitiv, cu unul dintre cei mai informați investigatori: Dr.STEVEN GREER, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligenței Extraterestre (CSETI).
  El a condus sute de interviuri, cu martori de frunte, guvernamentali sau militari și, deci, atunci când vorbim de inteligență extraterestră, vorbim de fapt, despre civilizații care au ajuns la nivel conștient, la fel ca noi, dar a căror tehnologie și poate aptitudini sociale sunt atât de avansate, că au devenit civilizații interstelare sau interplanetare, și ne confruntăm cu faptul că, cel puțin în Galaxia Calea Lactee, sunt minim 10.000 de planete asemenea Terrei, cu viață inteligentă pe ele și, cel puțin jumătate sunt, poate, la fel de avansate sau mai avansate ca a noastră.
   
  Este aproape o certitudine existența inteligenței extraterestre, care a reușit să stăpânească legile Universului, dincolo de ce se învață acum la MIT și CalTEch, pentru a se putea transfera prin spațiu-timp, în timp real, prin vastitatea spațiului inter-stelar.
  Avem peste 4.000 de cazuri în care aceste obiecte au aterizat pe sol, și au lăsat dovezi fizice.
  Avem peste 3.500 de cazuri de piloți. Avem sute de cazuri, inclusiv al unui investigator de vârf al FAA, JOHN CALLAHAN și ale altor numeroși operatori, ce au urmărit pe radar aceste obiecte, ce zburau cu zeci de mii de kilometri pe oră, sau se dematerializau și reapăreau în alt punct de pe cer.  
   
  EDGAR MITCHELL, Astronaut, Apollo 14 –Sixth man on the moon: Da, au existat vizite ale ET și au existat nave prăbușite, au existat materiale și trupuri recuperate.
   
  CLIFFORD STONE, Sergent U.S. Army, Extraterrestrial Retrieval Team:  Am avut contacte cu străinii, nu originari din vreo țară străină, ci din alt sistem solar, și am participat la asta!
   
  HARRY ALLEN JORDAN, U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt: Existau documente pe care le-am văzut, ce se refereau la nava U(aa) Roosevelt, în câteva cazuri de survol de către OZN-uri și, mai ales după ce au luat la bord arme nucleare și l-am întrebat pe comandantul meu, care a negat totul.
   
  Col.DWYNNE ARNESON, U.S. Air Force-SAC Control Officer, (Describing event with armed nuclear missiles): Recruți aflați de serviciu sau la liber, cu toții au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metallic circular și, din câte am înțeles, toate rachetele au fost dezactivate. Adică au fost terminate! Și ceva a stricat acele rachete.
   
  Prof.ROBERT JACOBS, U.S. Air Force –Vandenberg Air Force Base (Describind event with armed nuclear missiles): Dintr-o dată, s-au ridicat cu câteva mii de kilomentri pe oră. Deci, acest lucru a tras cu o rază luminoasă în capul rachetei, lovind-o, apoi a zburat pe deasupra, cam așa, ajungând aici și trăgând o altă rază, a zburat circular astfel, trăgând cu o altă rază, a coborât trăgând cu o altă rază, apoi a zburat în direcția din care venise. Iar capul rachetei, s-a rostogolit prin aer.
  Am avut sentimentul la acea vreme, că trebuie să fi fost extratereștri.
  Au luat filmul și au eliminat partea cu OZN-ul tăind-o cu o foarfecă, au pus-o pe altă rolă, apoi într-o servietă, i-au dat-o înapoi maiorului Mansmann, cu restul filmului, spunându-i: ”Acum nu e nevoie să-ți reamintesc mr.Mansmann, despre gravitatea unei scurgeri de informații secrete. Considerăm închis acest incident!”
   
  JOHN CALLAHAN, Senior FAA Official, Accidents, Investigations: Cui i-ai putea spune că ai fost implicat într-un incident OZN, fără să se uite la tine de parcă ai fi nebun de legat?
   
  Știri adunate de pe net: ”Militari mexicani, publică fotografii ale unor presupuse OZN-uri, francezii aruncă o privire pe dosarele naționale OZN, Vaticanul afirmă că ar putea exista viață extraterestră…
  Dintre toate dovezile privind existența OZN-urilor, un fenomen extraordinar continuă să mă uimească și să mă inspire = apariția în întreaga lumea, a așa-numitelor ”cercuri în lanuri”.
   
  FOSTER GAMBLE: Aceste desene elaborate, apar misterios ca turbioane în lanurile de grâne, în așa fel încât paiele sunt îndoite, dar rămân vii.
  Peste 5.000 de asemenea tipare au apărut în peste 30 de țări, majoritatea lor, în Anglia.
  Mass-media a făcut multă lume, inclusiv pe mine, inițial, să ignor aceste tipare ca fiind șarlatanii, munca de-o noapte a câtorva farsori.
  Desigur că au existat versiuni false, dar cele făcute de oameni, sunt rudimentare prin comparație cu marea majoritate a acestor creații elegante.
  Să fi putut crea farsorii, toate cele 5.000 de asemenea modele?
  Să fi putut câțiva oameni, cu funii și scânduri să creeze ceva atât de complex și frumos ca acesta, făcut în puterea nopții, în plină ploaie, și fără să lase nicio urmă de picior pe sol?
   
  Câmpul electromagnetic, deasupra zonei în care a fost culcat lanul, creând imaginea, prezintă adesea, sarcini electrostatice.
  În unele din aceste zone, se găsesc particule magnetice stranii.
  Unul dintre cele mai uimitoare desene, nu este un cerc, ci un dreptunghi, ce pare să fie un răspuns direct la un mesaj trimis în spațiu, în 1974. (min.26:56)
   
  1974  NASA DIGITAL TRANSMISSION (Pornind de jos, de la bază: NASA Antenna, inhabited planet, human figure, ADN Code, mate and science, core principles of our)”. Mesajul a fost un semnal radio, descriind locația planetei noastre în sistemul solar și oamenii Pământului, în speranța de a putea fi recepționat și interpretat de o inteligență extraterestră.  
   

 5. Magda 2 martie 2017 at 10:37

  27 de ani mai târziu, în 2001, acest desen în lan, a apărut în Anglia, împreună cu ceea ce ar fi putut fi autoportretul expeditorului. Acest mesaj respect formatul semnalului NASA, și descrie un sistem solar diferit de al nostru, o imagine a expeditorului, ADN non-uman, și-o antenă cu microunde pe care se pare că ei o folosesc ca să comunice, spre deosebire de antena radio folosită de noi.
  Simbolul antenei, apăruse cu un an mai devreme, pe exact același câmp, chiar lângă o antenă radio funcțională, asemănătoare celei folosite de NASA în trimiterea semnalului original.
  NASA continuă să nege official contactul cu extratereștrii de orice fel.
   
  Și totuși, an după an, apar aceste creații spectaculoase.
  Deci, ce ar putea însemna aceste remarcabile desene?
  Aici, sunt câteva versiuni bidimensionale, care par să reveleze torul, în trei dimensiuni.
   
  Iar aici, este echilibrul vectorial! (min.29:26) și tiparul înrudit, cu 64  tetraedre, pe care l-am văzut codificat în arta atât de multor culture antice.
   
  Când am văzut legătura dintre cercurile în lanuri și condurile antice, am gândit că, indiferent cine le-a creat și indiferent de unde-ar fi, trebuie să existe un scop important al acestor desene. Sunt atât de logice!
  Am ajuns să cred că, modelul torului și al echilibrului vectorial, în special în forma cristalului cu 64 de tetraedre, NE ARATĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ ENERGIA ÎN UNIVERS, pentru a ne învăța cum să ne aliniem cu ea.
   
  Cred că ni se oferă un model pentru a accesa energia într-un mod curat, sigur și nelimitat, și noi modalități de propulsie.
  Ce mesaj mai important ar putea exista ca să ajungă la noi și mai ales acum, din perspectiva lor, când începem să ne extindem neglijent influența, dincolo de planeta noastră? 
   
  Am primit confirmări suplimentare ale acestei noțiuni, când l-am întâlnit pe Dr.Jack Kasher, un fost profesor emerit de fizică, la Universitatea Nebraska, care a cercetat și fenomenul OZN.
   
  Într-o prezentare la The Sequoia Symposium, Dr. JACK KASHER a arătat o remarcabilă serie de desene ale unei femei, numită LANE ADREWS, care pretindea că a fost invitată pe o navă spațială extraterestră.
  Am fost uimit să-i văd schițele detaliate ale câmpului energetic toroidal, care propulsa nava, spunea ea și proteja pasagerii.
   
  L-am intervievat ulterior pe JAMES GILLILAND.
  JAMES, are multe ore de filmări OZN, făcute la ferma sa de lângă Muntele Adams, din Statul Washington.
  El susține, de asemenea, că ar fi urcat la bordul unei nave spațiale extraterestre.
  Dar ce m-a năucit, a fost că el nu o înlâlnise niciodată pe Lane Andrews și nu avea știință de experiența ei, totuși descriind un fenomen uimitor de asemănător: numeroase nave cu inele rotitoare de lumină.
   
  Să fi fost o simplă coincidență că James și Lane descriau aceeași dinamică toroidală, și că ambii au fost hărțuiți la maxim de agenții guvernamentale militare?
  Pentru unii, ideea OZN-urilor ar putea părea nebunească și totuși, din altă perspectivă, este complet plauzibilă.
  Pământul are o vechime de aproximativ 4,5 miliarde de ani, adică 4.500 de milioane de ani vechime.
  Dar dacă există o altă planetă, aproape identică cu a noastră, având 4.501 milioane de ani vechime?
  Sunt cu 1 milion de ani în fața noastră, iar la scară galactic, suntem aproape frați gemeni. J
  Deci, unde vom fi peste un million de ani?
   
  (În veșnicie! Ce-ntrebare! Totul va fi transformat, transfigurat…”un Pământ nou și un Cer nou…” Iar cei”cei blânzi vor moșteni Pământul” – cel nou, firește…)
   
  Dr. JACK KASHER, profesor emerit de fizică, la Universitatea din Nebraska: Vom fi rezolvat aceste probleme și va exista o altă cale, fie că e vorba de găuri de vierme sau deplasări warp prin spațiu.
  Trebuie să existe o cale de a genera energie, care ar putea fi extrasă din vid, și faptul că sunt aici, ne arată că au descoperit o cale.
   
  DANIEL SHEEHAN, J.D. Civil Rights Attorney, General Counsel, The Disclosure Project: Este un șoc puternic pentru sistemul uman, aflat în derulare.
  Am înțeles de ce oamenii generației noastre, oameni care au aspirat la poziții de conducere politică, etc., nu-și pun acea problemă niciodată, fiindcă e schimbarea viziunii asupra lumii, e o schimbare fundamentală a viziunii asupra lumii.
   
  FOSTER GAMBLE: Deci, iată-ne o specie relativ necoaptă, luptându-ne cu posibila autodistrugere!
  Dacă alinierea cu torul deține cheia succesului la o nouă formă de energie curată și sigură, imaginați-vă implicațiile!
  Ar putea fi cea mai importantă invenție tehnologică a vremurilor noastre!
   
  Deci, cine n-ar vrea o sursă energetică nelimitată și disponibilă pe gratis?
   
  (Cei de-acum! Dacă nu încremenesc în sistemul ăsta vechi, nu mai au de căștigat și pierd ASCENDENTUL, PUTEREA asupra celorlalți prin controlul asupra resurselor, utilităților, plus BANII rezultați de pe urma energiei obținute în mod obișnuit !)
   
  (Arată cum se apropie imaginea din satelit spre Long Island, New York, 1901): Asta s-a dovedit a fi o întrebare cheie, și asta m-a condus în următoarea vizuină a iepurelui. S-a dovedit că savanții, încă de pe la 1900 au dezvoltat căi alternative de accesare a electricității, fără comubstie internă.
  Nikola Tesla, credea că putea colecta ceea ce numea ”energie radiantă”.
  Mulți savanți cred că el accesase ceea se numește acum, energie liberă.

 6. Magda 2 martie 2017 at 10:47

  Dar, înainte ca Tesla să-și finalizeze proiectul, finanțatorul său, bancherul J.P. Morgan, care deținea monopolul cuprului folosit la magistralele electrice, și-a dat seama că invenția lui Tesla ar fi putut transmite electricitate fără fire.
  Atunci a blocat finanțarea lui Tesla.
  Laboratorul lui Tesla a fost incendiat, iar el a fost ostracizat, totul din cauza viziunii sale de a furniza energie nelimitată pentru toți.
   
  Deschid o paranteză MARE, referitoare la genialitatea marelui NIKOLA TESLA:
   
  (Din documentarele despre Tesla, reiese că mulți nenorociți (cu, sau fără multă școală) i-au făcut rău: Marconi, care i-a furat invenția undelor radio, bogătanul J.P.Morgan, Thomas Alva Edison care l-a invidiat pe Tesla până la moartea sa, survenită în 1930, s-au găsit apoi toți să-i (re)atribuie lui Tesla meritul oamenilor de știință, inclusiv presa.
   
  Tesla afirma că, fără eforturi prea mari, vrea să transmită energie electrică  în atmosferă. Tesla a studiat fulgerul. Acum înțeleg fascinația lui Tesla pentru fulger. Fulgerul este de fapt, transmiterea electricității dintr-un loc în altul, și asta se petrece prin ionizarea aerului care care devine o plasmă, și aerul devine un conductor care conduce electricitatea, așa cum electricitatea este transferată printr-o sârmă.
   
  ”Lumea oarbă, lașă și cârcotașă” a spus dezamăgit  Tesla, referitor la piedicile ori atacul furibund al cercetătorilor ori a mulțimilor care-l ironizau .
   
  N-a fost de accord cu ecuațiile lui Einstein.
  Spunea spre exemplu că, ”cercetătorii de azi, se pierd în ecuații care n-au nicio legătură cu realitatea.
  DACĂ AM ELIBERA ENERGIA DIN ATOM, ÎN LOC DE BINECUVÂNTARE, S-AR PUTEA SĂ NE ALEGEM CU UN BLESTEM PENTRU OMENIRE.”
   
   E-adevărat, DISTRUS sufletește, s-a ocupat și de ezoterism, după ce i s-a dat foc laboratorului, arzând cu el sute de schițe ale invențiilor.
  Ceea ce spunea în saloane, părea mai degrabă de domeniul supranaturalului decât despre știință.
  A scris un poem ciudat, numit ”Fragmente din Bârfa Olimpiană”, dedicate lui Veri:
   
  ”În timp ce ascultam la telefonul meu cosmic, am auzit voci din Olimp. Acestea spuneau despre o armă cosmică a cărei utilizare nu este deloc amuzantă. ”
   
  Se referea la Arma pentru terminarea  războiului.
   
  TESLA: ”am moștenit de la tatăl meu, o ură puternică împotriva războiului, dar el poate fi oprit. Nu făcându-i pe cei tari slabi, ci făcând fiecare națiune la fel de puternică, cât să se apere singură” .
   
  La 75 de ani, a anunțat noua sa idée asigurându-i că n-are legătură cu energia atomică. Când au venit naziștii la putere, a realizat că a venit timpul descoperirii lui – ”tele-forța” care ar fi oprit avioanele în zbor.
   
  Conceptul de a folosi sfere albe ca și arme, este uimirea mileniului.
   
  A venit cu un concept rațional-științific referitor la sferele de foc, pentru a fi proiectate la distanță.
  Planul său era să încarce mici particule de wolfram sau mercur și apoi să le accelereze cu forța fulgerului, către o armă specială care avea un capăt deschis către atmosferă.
   
  Raza morții lui Tesla a fost parodiată prin desen animat, apărând ca inventatorul nebun.
  A încercat să vândă invenția Angliei, SUA și URSS.
  A cerut  Angliei 30 de milioane, dar când a fost să-i fie finanțat proiectul final, a fost refuzat de Anglia, pentru că ei voiau s-o construiască.
   
  Când Iugoslavia a fost cucerită de nemți, a vrut să vândă țării sale,”raza morții”/arma . Spunea:
   ”Este necesar să existe patru stații: 4 pentru Serbia, 3 pentru Croația și 2 pentru Slovenia, pentru a ne proteja pământul nostru drag.”
   
  Deci, dacă era ascultat și finanțat, putea opri puterea Germaniei și altfel ar fi fost sfârșitul Războiului mondial.
  Dar și compatrioții lui l-au considerat nebun.
  În 1937,  a ieșit din hotel să  hrănească porumbeii  și a fost lovit de-o mașină = 3 coaste rupte, avea 81 de ani.
  Compania Westinghouse i-a plătit o rentă pentru tot restul vieții și o rentă mică de la Guvernul iugoslav.
   
  În ajunul Crăciunului din 42, apoi pe 10.01.1943 a murit.
   
  Nikola Tesla, inventatorul bobinei Tesla, a motorului cu inducție, și a sute de alte proiecte electrice…
   
  Ce a devenit visul lui Tesla, de a transmite putere electrică fără fir?
  SUA are program de cercetare al marinei și-a forțelor aeriene, privind cercetarea rezonanței aurorale în câmp de înaltă frecvență, pe scrut HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Project), în Alaska.
  O antenă mare a fost proiectată pentru a transmite microunde înaltă energie, în ionosferă (strat de particule ionizate, aflat la cca 80km de suprafața   pământ)
   
  Deci, un geniu neînțeles…
   
  Acum,  nici măcar pe youtube numai poți accesa filmele despre Tesla.
  Sunt dezactivate de dezaxați!
   

 7. Magda 2 martie 2017 at 10:52

  Dar, cum spunea în  pus de admin.la articolele despre Tesla :

   
  „Suprimarea invențiilor lui Tesla”:
  Acesta este scopul întâlnirii noastre. Spunem că vrem energie liberă.

  Și subliniez cuvântul ”spunem”, pentru că, de multe ori există o contradicție între gândurile noastre și acțiunile noastre.

  Ce vom face, ca acestă realitate să se manifeste?

  Deci, asta este ceea ce vrem.
  Vrem să terminăm cu actuala paradigmă de control și nesustenabilă, a energiei.
  O numesc ”Paradigma sărăciei”, care este poluantă și bazată pe frica de sărăcie, perpetuează dependența, este menținută prin violență, exploatare și imperialism.

  Promovează gândirea separatistă care spune ”că natura e a noastră și trebuie cucerită.”

  Stagnează evoluția progresivă a umanității. Este total imorală, fiind complet opusă Legilor Spiritualității.
  Va conduce în cele din urmă la totala înrobire a umanității, dacă nu oprim acest curs al lucrurilor.


  Putem însă da naștere unei paradigme a Energiei Libere, o paradigmă a abundenței. Aceasta este sustenabilă și ecologică, creează o mare dezvoltare, prin abundență.
  Promoveză independența.
  Este bazată pe o putere adevărată care presupune că, atunci când NU există sărăcie, NU există nici agresiune pentru controlul resurselor.


  Promovează o viziune integrală care spune că: ”Noi suntem o parte din echilibrul naturii.” Nu noi o deținem pentru a o exploata.

  Promovează progresia evoluției umane.
  Este morală și în armonie cu Legea Spirituală, cu legile moralității.

   
  Conduce în cele din urmă, la o libertate adevărată a umanității.
  O parte a problemei, constă în faptul că mulți oameni vor să pună căruța înaintea cailor. Îl poți asemui pe Tesla ca fiind ”căruța”, iar caii ca fiind adevărata înțelegere a libertății, care vor deschide calea și vor aduce această nouă paradigm a energiei sustenabile.
   
  Care este deci, problema?
  DE CE NU AVEM ENERGIE LIBERĂ?
  CE NE REȚINE DE LA O AVEA?
  Aceasta este partea cea mai dificilă de înțeles pentru cei mai mulți oameni.
  DE CE NU AVEM TOATE ACESTE INOVAȚII MINUNATE PE CARE TESLA LE-A IMAGINAT?
   
  DE CE NU OPERĂM ÎNTR-O LUME ”FĂRĂ CABLURI”?
  NU cu combustibili fosili și cu dependența care vine odată cu ei.
  De ce nu s-a adeverit viziunea lui Tesla despre viitor, déjà?
  Nu este din cauză că nu avem tehnologia necesară sau cunoștințele necesare.
  EXISTĂ O RAȚIUNE PSIHOLOGICĂ mult mai adâncă pentru care această paradigmă  a energiei libere nu a apărut încă.
   
  Tesla ne dă un indiciu asupra a ceea ce trebuie să înțelegem: ”Pacea poate veni numai ca o consecință naturală  a înțelegerii universale.”
   
  Oamenii au o idée diferită despre ceea ce înseamnă ”Înțelegerea Universală”.
  Eu spun că, Energie Liberă poate veni numai ca o consecință naturală a înțelegerii Spirituale Universale.
  Asta este starea pe care trebuie să ne-o creăm în interiorul nostru mai întâi! Înainte de a o manifesta în realitatea exterioară pe care ”spunem” că vrem să o vedem.Că asta este cererea noastră!
   
  Lucrurile trebuie să se schimbe, pentru ca asta să se întâmple.
  Dar, CE trebuie de fapt să se schimbe?
  Sistemele noastre de credințe, trebuie să se schimbe!
  TREBUIE SĂ APARĂ O SCHIMBARE DE PARADIGMĂ.
   
  Modul nostru vechi de a vedea lumea, trebuie să dispară și unul nou să apară…în fiecare dintre noi. Aceasta este o schimbare de paradigmă chiar în conștiința umană, care se ridică astfel, din întuneric, către lumină.
  O schimbare de paradigm, are niște cerințe.
  Nu se întâmplă în mod ”magic”.
  Trebuie voință și efort.
   
  Care sunt cerințele?
  Ce trebuie de fapt să se schimbe?
  Iată unde va fi dificultatea.
  Există doar două Religii Mondiale.
  Le numesc Religii Universale.
  Acestea, țin pe loc umanitatea și apariția Energiei Libere. (la faza asta, arată că, pe lângă faptul că e ateu, e și puțin nebun !)
   
  Pentru ca energia liberă să apară, aceste religii trebuiesc abandonate total. TOTAL ABANDONATE!!!
   
  (Uau! Dar, DE CE? Dumnezeu n-are nimic cu știința, cu energia – liberă sau ne-liberă – ci, cu reaua întrebuințare a ei, cu eventuala deturnare a scopului pentru care a și fost descoperită/relevată!
  Dovadă că cercetătorii (din toate domeniile) au făcut uz de liberul arbitru, nebăgând de seamă conștiința, și au luat-o rău pe arături…cu vaccinurile pline de mercur, cip-rile RFID, boli inventate (SIDA), etc.!
  A fost fulgerat vreunul pe undeva pentru îndrăzneală? NU! Și-atunci? )
   
  Oamenii sunt șocați când aud care sunt aceste ”religii”.
  Pentru că nu este ceea ce ați crede, când auziți cuvântul ”religie”.
  Trebuie să definim ceea ce înseamnă cuvântul ”religie”.
  Religia este un sistem de control, bazat pe o credință dogmatică indiscutabilă.

 8. Magda 2 martie 2017 at 11:01

  Religia, ca și cuvânt etimologic, provine din limba latină de la cuvântul ”religare”, care înseamnă ”a ține pe loc”, ”a trage înapoi”, ”a împiedica progresul”, ”a lega de ceva”.
   
  Deci, ne ține pe loc din a înțelege cum lucrează de fapt legile universului? Am fost ”legați” pentru a NU putea înțelege adevărul.
   
  (Ce vorbești măi? Adevărul este persoană, nu vorbă goală! Singura ”legătură” pe care ți-o atârni (de gât sau de picior) este aceea care te și stăpânește/înrobește…spiritual, vorbind!
  Dacă tu nu crezi în Dumnezeu, de ce Îl contești, totuși? 
  Din moment ce El nu există pentru tine, înseamnă că ești/devii intangibil, în sensul că El, cel puțin…nu-ți poate face rău, nici nu te poate influența, și-atunci, de ce mai ești furios pe EL de l-ai vrea alungat pentru totdeauna din mințile și sufletele tuturora? )
   
   
   Împiedicarea progresului, are loc în minte. Am fost mental și psihologic ”ținuți pe loc.”
   
  (Da și Nu! Exemplul cel mai elocvent, e chiar vrednicul de pomenire – TESLA!
  I s-au pus piedici, dar a rămas cel mai mare și cel mai tare!)
   
  Iată prima religie. Prima religie universală, este cunoscută sub numele de BANI.Banii sunt un sistem de credință și control, bazat pe frica de sărăcie, special proiectați pentru a limita accesul la energie.”
   
  Pentru asta sunt banii desemnați!!! Sunt desemnați special, pentru a limita accesul la energie, astfel încât să operăm într-o mentalitate globală a sărăciei, în locul uneia a abundenței. Aceasta este prima religie universală în care, aproape fiecare persoană de pe această planetă, crede! Fără a o pune la îndoială!
   
  A doua religie universal care este aproape la fel de răspândită ca și banii, este conceptual eronat al ”AUTORITĂȚII: ”Autoritatea, este o iluzie a unui psihic bolnav, bazat în întregime pe violența și pe credința dogmatic-eronată că unii oameni sunt Stăpânii care au drept moral de a emite ordine; iar alții sunt Sclavii care au obligația morală de a se supune stăpânilor”.
   
  Iată în ce constă această religie numită ”Autoritate”. Și este și ea o falsă religie. Religiile mondiale ”BANII” și ”AUTORITATEA” au această structură.
   
  O structură ierarhică și compartimentalizată, în care suntem conduși de un dumnezeu numit ”Bani”. Sub ei, sunt niște oameni care spun ”Noi vă conducem”, se mai numesc și ”Autorități”. Sub ei, sunt cei care zic ”V-am păcălit”, adică cei care propagă religiile standard în lume, preucm și mișcările ”New Age”.
   
  Mai sunt apoi și CEI CARE VOR TRAGE ÎN NOI dacă nu ne vom supune ”religiei autorităților”. Sub ei, sunt cei care profit și care cred că este bine ca aceste violențe să continue netulburate.
   
  După ei, sunt cei care susțin sistemul, prin energia și munca lor.
  ACESTA ESTE SISTEMUL MONDIAL ACTUAL, FIE CĂ RECUNOAȘTEȚI SAU NU, ACESTA E!
   
  Acest ”autoritarism” intrinsec viziunii actualei umanități și structura sa socială, este total contrar drepturilor și libertăților individului.
   
  Aceia care s-au abandonat viziunii aturoritare, își vor pierde gradual libertatea de a gândi liber, de a se angaja în discursul public, și chiar de a mai distinge noțiunea adevărată a libertății.
  Imaginația lor este blocată, și nu își mai pot măcar imagina ieșirea din capcana în care sunt.
   
  Prin frică, sărăcie și prin propira obediență, aceste două FALSE RELIGII UNIVERSALE, ne mențin la nivelul componenței creierului reptilian.
  Un creier de nivel inferior, din trunchiul cerebral.
  Aici sunt mecanismele de ”luptă sau fugi” ale creierului.
  SE ADRESEAZĂ NUMAI SUPRAVIEȚUIRII.
   
  Acesta este creierul reptilian.
  Nu operează dintr-un loc al emoțiilor și al empatie, cu atât mai puțin dintr-un loc al rațiunii și al unei ordini superioare, aduse de  neocortex.
  Aceasta este ceea ce face SĂRĂCIA în esență: NE MENȚINE ÎN COMPONENȚA REPTILIANĂ A CREIERULUI.
   
  În starea de frică, și de ”luptă sau fugi” a conștiinței, umanitatea a devenit în mod colectiv, incapabilă să gândească cu adevărat liber, sau să imagineze.
  Acum, NOI OPERĂM DINTR-O CUȘCĂ A MINȚII…COLECTIV!
  Și trebuie să ieșim din ea.
   
  Aderenții religiilor ”Bani” și ”Autoritate”, au blocat implementarea muncii lui Tesla. Iată trei dintre finanțatorii lui Tesla: Nathan Rotschild, din dinastia Rotschild, J.P. Morgan, care a finanțat proiectul din Wardenclyffe, J.J. Astor, un alt finanțator al lui Tesla.
   
  TOȚI ȘI-AU RETRAS FINANȚAREA CÂND AU AFLAT CĂ TESLA VOIA SĂ FACĂ CEVA CARE SĂ ELIBEREZE UMANITATEA ȘI PE CARE, ACEȘTI PSIHOPAȚI NU O MAI PUTEAU CONTROLA.
   
  Dar, cine a executat acele ordine? Acele ordine, au fost transmise către militari. Executanții de ordine, care au decis să asculte ordinele și să distrugă turnurile din Wardenclyffe, astfel încât să nu poată fi studiate, înțelese sau prezervate pentru posteritate, pentru a fi activate mai târziu ca să putem avansa către un viitor sustenabil din punct de vedere al energiei.

 9. Magda 2 martie 2017 at 11:11

   
  EXECUTANȚII ORDINELOR AU FĂCUT ASTA!
  Supunându-se ”religiei autorității”.
  Până în present, aderenții religiilor ”Bani” și ”Autoritate” încă mai blochează implementarea muncii lui Tesla. (TEXACO, CITGO, LUKOIL, SHELL, CHEVRON, EXXON MOBIL, VALERO, SUNOCO…)
   
  Acestora, nu le pasă pe cine trebuie să exploateze sau să distrugă orice ființă din sistemul de care cu toții depindem pentru a trăi, numit Pământul.
  Profit în dauna oamenilor.
  Profit în dauna pământului.
  Până în present, aceștia poluează, chiar sistemul de care depinde viața, în mod continuu. Iar noi îi lăsăm să continue!
  Cât de repede uităm de lucruri precum: scurgerea de petrol din Golf, imediat după ce mass-media nu mai spune nimic.
  Avem o capacitate de atenție atât de scurtă…)
   
  FOSTER GAMBLE: Un inventator modern, Adam Trombly, a fost inspirat de munca lui Tesla și de posibilitățile oferite de tor.
   
  ADAM TROMBLY, fizician inventator: am construit un dinam, un generator de curent continuu, care accesează energia electrică, direct din aer.
  Am încercat să demonstrez că, imitând câmpul magnetic al unei planete, și rotind acest aparat, putem creea de fapt, un dinam funcțional.
   
  Și de fapt, a funcționat și funcționează.
  Deci, când analizăm natura, când examinăm Jupiter sau analizăm un dinam că, Pământul, rotindu-se în spațiu practic, avem un magnet care se rotește în spațiu și liniile fluxului magnetic sunt împinse în jurul său, în acest tipar toroidal al câmpului magnetic.
   
  De asemenea, se extinde și se contractă, respiră.
  Extrage literalmente energia din spațiu și o transformă.
  Chiar aici, în acest toroid, avem suficientă energie pentru a transforma întreg Pământul, și nu e doar o declarație teoretică, ci este practic adevărat!
  Dacă analizăm implicațiile acestui fapt, înseamnă că orice loc de pe Pământ are energie, dintr-o dată, orice persoană de pe Pământ are energie, dintr-o dată.
  Avem o abundență universală!
   
  Trombly, a fost invitat să-și probeze generatoul la ONU și în Senatul American, dar aceste evenimente, au fost subminate de Prima Administrație Bush, apoi însuși dispozitivul a fost confiscate într-o razie guvernamentală.
   
  (Fir-ai al dracului de tembel, Bush! Maimuță tembelă mondialistă, satanistă! Nu știu cum de te-au suportat cei din servicii, că te făceam șnițel pentru crocodili! Ți-ai bătut joc de alegeri, de voturi, de americani în două mandate…vită mondialistă! Tu, și tac-tu…aceleași specimene care fac de râs specia!)
   
  FOSTER GAMBLE: Experiența lui Trombly, nu este unică. Aproape de fiecare dată când am găsit un inventator cu o tehnologie nouă, promițătoare în domeniul energiei libere, ne-a spus o poveste asemănătoare a suprimării.
   
  Inventatorul JOHN BEDINI, a început să lucreze cu teoriile lui Tesla, ale energiei radiante, cu decenii în urmă (1974), și a produs o serie de dispozitive de încărcare a bateriilor, care generează mai multă energie decât consumă.
  A anunțat că va începe să le ofere la preț redus.
  Imediat după aceea, a fost atatcat în laboratorul său, și împiedicat să producă dispozitivele.
  Pentru propria sa siguranță, a trebuit să renunțe să vândă energie liberă.
  Toate acestea, sunt dispositive din laboratoare, pe care le-am vizitat personal.
  Calitatea acestei filmări este evident slabă, și nu mă aștept ca asta să vă convingă.
   
  Afirmația mea este că, fiind acolo, cu acești inventatori, însoțit de experți și văzând aceste dispozitive ale noii energii funcționând, m-au convins că tehnologia este reală și implicațiile ei pentru mine, sunt absolut senzaționale.

 10. Magda 2 martie 2017 at 11:21

  Canadianul JOHN HUTCHINSON (inventator), nu numai că a creat ceva baterii cu energie liberă, dar a folosit teoria lui Tesla ȘI pentru a contracara gravitația, pentru a face obiectele să plutească în aer. 
  ASTA AR REVOLUȚIONA DOMENIUL PROPULSIEI.
   
  Laboratorul i-a fost invadat, iar echipamentul a fost confiscat de poliție și oficiali guvernamentali, în 1978, în 1989, și iarăși în 2000.
   
  Unul dintre savanții care trebuia intervievat pentru acest film, a fost  Dr.EUGENE MALLOVE, un inginer de la MIT și Harvard, editorul Revistei ”Infinite Energy”, care acoperă atât invențiile teoretice cât și tehnolgoice din domeniul noii energii.
   
  Dr. Eugene Mallove (1947-2004), a fost omorât misterios, în bătaie, în 2004yell
   
  (Nu se poate! Este un ATAC premeditat și concentrat împotriva genialității umane care ar scoate lumea din mizerie!
  Serviciile și guvernele sunt DIRECT răspunzătoare de mârșăvia asta!
  Din păcate, pentru a păstra aceeași stare de fapt, ei SUS în vârful piramidei sociale, noi…JOS, la baza ei și la mâna lor, vor anihila pe oricine va încerca să ne salveze de ei, și lumea toată!
  Revoltător și foarte trist pentru specia umană!
  Ce naiba, înainte de a face cunoscute invențiile lor, trebuie să-și angajeze gărzi de corp sau unități de luptă paramilitare ca să-i apere pe acești oameni, de INUMANII SCELERAȚI din guvern(e)?!)
   
  Dacă acești inventatori erau toții farsori și șarlatani, mă întreb DE CE au fost suprimați atât de consecvent și atât de brutal?
  L-am întrebat pe inventatorul energiei libere –Adam Trombly, de ce credea el că această tehnologie a fost suprimată, și dacă avea legătură cu fenomenul OZN.
   
  ADAM TROMBLY, fizician inventator: Există militari importanți care se supun unui mare risc, spunând că sunte reale.
  DE CE CREZI CĂ ACEST COMPLEX MILITAR-INDUSTRIAL, NU VREA SĂ FIE FĂCUTĂ ACEA DECLARAȚIE?
  Fiindcă ai începe să te gândești ce fel de tehnologie e în spatele acestor lucruri.
  Asta e concluzia! 
  Suprimarea fenomenului OZN, este mână-n mână cu suprimarea așa-zisei energii libere.
   
  Dr.STEVEN GREER, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligenței Extraterestre (CSETI): Energia este extrasă prin textura spațiului din jurul nostru,  ceea ce înseamnă că nu poate fi contorizată.
  ASTA E O AMENINȚARE DIRECTĂ AL ADRESA CELEI MARI INDUSTRII A LUMII: ENERGETICĂ.
   
  Înseamnă La revedere EXXON MOBIL, la revedere PETROL, la revedere CĂRBUNE, la revedere TRANSMISIE LINIARĂ A ELECTRICITĂȚII PRIN CABLURI.  Toate astea ar dispărea!
   
  Din păcate, e pușculița bancară a cuiva, de aproape 200 trilioane de dolari!
  Rezerve de petrol, gaze și cărbune, valorează peste 200 de trilioane de dolari.
   
  Dacă această informație s-ar răspândi….AR SCHIMBA COMPLET BALANȚA GEOPOLITICĂ A PUTERII…mai mult decît orice altceva în istoria cunoscută și s-ar întâmpla într-o generație!
   
  Dr.BRIAN O’LEARY, Former NASA Astronaut Princeton Physics Professor: Am încercat să examinez soluțiile progresiste și, spre marea mea surpriză, aceste concepte au fost demonstrate în sute de laboratoare din toată lumea și totuși, ele n-au văzut practic lumina zilei.
  În loc să pulverizeze laolaltă niște substanțe și să încerce să le controleze explozia, aceste noi tehnologii, se bazează pe armonizare, pe dansul executat împreună, cu ceea ce există natural.
   
  Exemplu: SHIUJI INOMATA, New Energy Inventor, FLOYD ”Sparky” Sweet, New Energy Inventor, etc..
   
  Numitorul comun al tuturor dispozitivelor de energie liberă pe care le-am văzut, este că imită într-o formă sau alta, FORMA ENERGETICĂ A TORULUI.
  Nu trebuie să crezi în tehnologia energiei libere, pentru a fi îngrijorat de reprimarea ideilor și a invențiilor.

 11. Magda 2 martie 2017 at 15:01

  FOSTER GAMBLE: Am stat și m-am gândit ce mod mai bun există, de a ne justifica dependența de petrol, cărbune, energie nucleară, și alte tehnologii periculoase și murdare, decât să pretindem că nu există alternative mai bune și mai ieftine?
  A fost soția mea iubită și partenera mea creatoare, Kimberly, cea care m-a întors la implicațiile umane ale cercetării mele științifice.
   
  KIMBERLY CARTER FOSTER, CEO, Clear Compass Media: Pentru mine, oricâ de șocante ar fi fost Torul și energia liberă, cea mai captivantă întrebare, era: Înțelegerea acestor lucruri chiar ar ajuta cumva, la atenuarea suferinței umane?
  Și s-a dovedit că ar putea!
   
  Atât de mult din durerea de pe planetă, are de-a face cu lipsa accesului la energie.
   
  Te poți încălzi?
  Poți obține hrană și apă?
  Poți primi îngrijiri medicale?
  TOATE ACESTEA, AU DE-A FACE CU ACCESUL LA ENERGIE.
  Dacă există un tipar fundamental, și mi se pare logic ca evoluția să fi fost suficientă în acest sens, și dacă ne putem alinia acelui tipar pentru a crea noi tehnologii care ar rezolva aceste probleme, atunci merită, pentru mine, să-mi deschid mintea către aceste subiecte, tabuuri sociale.
   
  Dr.BRIAN O’LEARY, Former NASA Astronaut Princeton Physics Professor: Dacă tehnologia noii energii ar fi răspândită gratuit în lume, SCHMBAREA AR FI PROFUNDĂ.   
  Ar afecta pe oricine, ar putea fi aplicată oriunde.
   
  PARAMAHAMSA TEWARI, New Energy Inventor: Aceste tehnologii, sunt cele mai important lucruri ce s-au întâmplat în istoria lumii.
   
  FOSTER GAMBLE: Deci, dată fiind miza, m-am decis să întreb:
  CINE BENEFICIAZĂ DE SUPRIMAREA CERCETĂRII ȘTIINȚIFICE?
   
  A CUI AVERE ȘI PUTERE ESTE AMENINȚATĂ DE ACCESUL LA O ENERGIE CURATĂ ȘI LIBERĂ?
   
  CINE ARE MOTIV DE A AVEA O LUME ÎN CARE ATÂT DE PUȚINI AU ATÂT DE MULT, ȘI ATÂT DE MULȚI, AU ATÂT DE PUȚIN?
   
  Ca cercetător independent, am urmat o regulă de bază a jurnalismului de investigație: dacă povestea nu are sens, urmărește banii! 
   
  URMĂRIND BANII!
   
  Dependența noastră de petrol, asigură profiturile fenomenale ale corporațiilor energetice.
  Le-am văzut alocând resurse uriașe pentru a submina alternativele energetice, pentru a controla rezervele globale și a menține prețuri ridicate la petrol.
  Au suficienți bani și influență pentru a suprima orice lucru care le-ar amenința monopolul.
  Deci, cine e în spatele uriașelor corporații energetice?
   
  Imperiul petrolier Rockefeller, a fost inițiat în 1870, când John D. Rockefeller a fondat Standard Oil, și a devenit primul miliardar al Americii.
  Standard Oil s-a scindat de-atunci, în Exxon Mobil, și alții.  
   
  Și Rockefellerii ne controlează și hrana!
  Au fost principalii responsabili pentru schimbarea globală spre o agricultură bazată intensiv pe petrol.
  Îmi amintesc de așa-zisa ”Revoluție verde”, din anii 60 și 70.
  La fel ca majoritatea oamenilor, am crezut că e un lucru grozav.
  Se baza totuși, pe cultivarea de loturi immense cu monoculturi, folosind mari cantități d erbicide, îngrășăminte și pesticide petroliere.
   
  ”Revoluție verde” a fost opera Fundației Rockefeller, divizia științe ale naturii, în parteneriat cu mari corporații agricole (BUNGE, CARGILL, DUPONT, CONTINENTAL, MONSANTO.)
   
  Agricultura bazată pe petrol, a furnizat mari noi profituri pentru industria petrolieră, dar nu i s-a respectat niciodată promisiunile: de-a eradica foametea, și de a promova sănătatea oamenilor.
   
  Revoluția verde, e-adevărat că a crescut inițial productivitatea, fiindcă, orice bucată de pământ a fost folosită pentru producția imediată, dar adevăratele ei costuri, pot fi constatate acum.
  Contribuabilii plătesc miliarde în subvenții, pentru coroporațiile-agricole GIGANT.
  Micile ferme familiale, apropae că au dispărut.
   
  BIODIVERSITATEA ESTE DISTRUSĂ, CHIMICALE TOXICE OTRĂVESC AGRICULTORII ȘI POLUEAZĂ SOLUL, APA ȘI REZERVELE NOASTRE DE HRANĂ, PUNÂND ÎN PERICOL, SĂNĂTATEA TUTUROR, iar din 2010, aproape unul din fiecare șapte oameni din lumea întreagă, nu avea suficientă hrană.  
   
  Corporațiile-gigant ne-au adus chimicale pentru agricultura industrial-chimică.
   
  VANDANA SHIVA, Ph.D., Physicist, Environmental Justice Activitst: Și vorbeau despre trei instrumente pentru a consolida lanțul alimentar:
   
  Primul era INGINERIA GENETICĂ (GMO), drept modalitate de control.
   
  Al doilea a fost PATENTAREA HRANEI ȘI A VIEȚII, ca modalitate de control, declarând semințele, proprietate privată, tratarea păstrării de semințe de către fermieri ca infracțiune, ca furt al proprietății intelectuale.
   
  Și al treilea: așa-zisele TRATATE DE COMERȚ LIBER, care au răpit libertatea oamenilor obișnuiți, fermierilor, crescătorilor, de dragul puterii.
   
  Proiectarea tehnologiei ”terminator”, pentru a crea semințe sterilizate, a fost pentru a impune o și mai mare dependență a omenirii, de o mână de corporații, ca monopol final.  

 12. Magda 3 martie 2017 at 15:37

  Depindem de ceea ce facem cu semințele, literalmente pentru prima dată, creând o nouă colonizare, pe care o numesc colonizarea viitorului.
   
  ”Cine controlează rezervele alimentare, controlează oamenii; cine controlează energia, poate controla întregi continente; CINE CONTROLEAZĂ BANII, POATE CONTROLA LUMEA.” – Henry Kissinger, 1973
   
  (Buun…SE ȘTIA! De ce naiba s-a tăcut și se tace?!??
  Atunci, stau și mă întreb – nu sunt de vină toți cei care au știut și știu, dar le cântă-n drâmbă ăstora?
  Afirmația diavolului ăsta arogant, e din 1974, adică de 43 de ani!
  Mai aud amețiți: ”sunt prea puternici. Ori te supui, ori mori!”
  Pe bune? 6 miliarde de proști nu pot să termine cu psihopații ăștia?)
   
  FOSTER GAMBLE: Deci, în două domenii esențiale – ENEGIE și HRANĂaceleași familii elitist bancare, și corporațiilor lor, au preluat controlul și consecințele au fost devastatoare.
  Pentru mine a fost copleșitor la început, să descopăr un asemenea monopol al influenței, dar am știu că este important, de parcă aflând că ai o boală gravă, dar tratabilă, te ajută să-i înțelegi cauzele și cum funcționează, dacă vrei să te vindeci.
  Așa că, mi-am continuat investigația!
   
  Dacă petrolul și hrana erau controlate de marile familii bancare, UNDE ANUME SE MAI MANIFESTĂ INFLUENȚA LOR?
  Urmărind banii, am început să văd același tipar al controlului, în aproape orice domeniul al vieții noastre, și am descoperit mereu aceleași familii la conducere, fie direct, prin băncile și corporațiile lor, fie indirect, prin fundațiile lor principale.
   
  Din nou, Rockefellerii au fost cei ce au creat Asociația Națională a Educației, cu ajutorul Fundației Carnegie și ulterior, al Fundației Ford.
  Ceea ce doreau căpeteniile industriei pentru școlile noastre, ERA O FORȚĂ DE MUNCĂ OBEDIENTĂ ȘI DOCILĂ, formată din angajați ascultători și consumatori lacomi. (Mi se pare cea mai corectă și adevărată afirmație!)
   
  JOHN GATTO, New York State Teacher of the Year, Author, The Underground History of American Education: Școlile sunt menite să fixeze obiceiuri stabile, de răspuns în fața autorității.
  De aceea ai nevoie de 12 ani, fiindcă trebuie să răspunzi din reflex când oricine, de pe poziția autorității, îți spune ce să faci.
   
  Ca și educația, sănătatea e un alt domeniu dominat de marile averi și corporații.
  Asociația Medicală Americană spre exemplu, este finanțată majoritar de Rockefelleri, care-i folosesc fondurile pentru a influența cercetarea și deciziile AMA.
   
  JOHN ROBBINS, Author,  Healthty at 100: Medicul mediu, în patru ani de școală medicală, face un singur curs despre nutriție, de două ore și jumătate, în majoritatea cazurilor, și materialele folosite (materialele din programă), sunt furnizate de Consiliul Național al Lactatelor și Consiliul Național al Crescătorilor de Vite și alte industrii, inclusiv Asociația Zahărului, CE VÂND PRODUSE CE NE SUBMINEAZĂ SĂNĂTATEA, ÎN PRIMUL RÂND.
   
  DEEPAK CHOPRA, M.D., Physician, Author, Peace Is The Way: Din nefericire, din modul cum este structurat sistemul medical, EDUCAȚIA MEDICALĂ ESTE FINANȚATĂ ÎN PRINCIPAL, DE COMPANIILE FARMACEUTICE.
  Deci, există motivația pentru a crea și vinde, cât de multe droguri posibil.
  Este de asemenea, o modalitate eficientă de a face bani, în timp, pentru medicii și companiile farmaceutice, pentru întregul sistem medical.
  Astfel, mai degrabă, se perpetuează decât se atenuează problemele.
   
  FOSTER GAMBLE: Efectele secundare, pot include greață, gură uscată și constipație.
  Descreșterea globulelor albe, factor grav…
  Efecte secundare sexual, diaree, greață, insomnie.
  Pot conduce la comă sau moarte.
  Cât de departe ar merge aceste forțe pentru profit?
  Oare, chiar ar suprima leacurile bolilor, așa cum au suprimat tehnologia energiei libere?
   
  Din nefericire, cercetările mele mi-au demonstrat că răspunsul este afirmativ.
  Unul din exemplele bine documentate, este cazul Dr.ROYAL RIFE.
   
  În 1920, Dr.Rife a inventat cele mai avansate microscoape ale vremii.
  El a mai dezvoltat și o tehnică nouă, numită de el REZONANȚĂ COORDONATĂ care, se pare că era capabilă să distrugă tumorile canceroase, la fel ca și virușii.
  În 1934, în teste clinice effectuate la Universitatea Californiei de Sud, tratamentul lui Rife, a fost testat pe 16 pacienți cu cancer terminal.
  În interval de 3 luni, TOȚI AU FOST VINDECAȚI CU SUCCES.
   
  Curând după aceea, un laborator ce testa tehnologia lui Rife, a fost incendiat și I s-a intentat un proces ridicol.
  Prin eforturile lui MORRIS FISHBEIN, editorul Revistei Asociației Medicale Americane, DR.ROYAL RIFE, A FOST PRACTIC AMUȚIT ȘI RUINAT, IAR OPERA SA STRĂLUCITOARE ȘI PROMIȚĂTOARE, A FOST COMPLET UITATĂ. yell
  KIMBERLY CARTER GAMBLE: A fost foarte greu pentru mine să concep că cineva ar putea de fapt, suprima leacuri. Și cancerul a trecut prin familia mea, ca un râu furios.
  Am aflat că totul se rezumă la patentări.
  Dacă o companie farmaceutică poate patenta și face bani din tratament, mai ales atunci când trebuie să-l tot folosim, atunci asta primim.  
  Altminteri, nici măcar nu auzim de el.
  Nu numai Rife a fost eliminat:
   
  RENE CAISSE, avea o veche formulă eficientă a indienilor Ojibwa.
  MAX GERSON și HARRY HOXSEY, aveau terapii funcționale.  

 13. Magda 3 martie 2017 at 15:46

  Dar dacă cercetezi despre ei, AMA i-a făcut să pară șarlatani totali.
  Și de aceea, urmărirea banior a fost atât de utilă, fiindcă aceleași puteri care controlează AMA și cercetarea și fondurile lor, controlează companiile farmaceutice.
  Deci, există un stimulent financiar de multe trilioane de dolari, pentru a suprima tratamente ce nu pot fi patentate.
   
  Știind că există tratamente, nu am scăpat de suferința resimțită, pierzând atât de multe persoane iubite din cauza cancerului.
  Mi-a oferit ocazia de a transforma durerea în ceva cu adevărat satisfăcător și cred că, atunci când luăm dragostea și devotamentul pe care le avem, pentru oricine a murit și va muri inutil, și le direcționăm spre dezvoltarea și promovarea acestor terapii, pentru oameni care au nevoie de ele, putem sfărâma această moștenire a cancerului, și ne putem vindeca.
   
  FOSTER GAMBLE: Oricât de dificil a fost pentru mine, am ajuns la o concluzie inevitabilă, și profund tulburătoare = cred că un grup de oameni ai elitei, și corporațiile pe care le conduc, au obținut controlul asupra resurselor noastre energetice, rezervelor de hrană, educației și sistemului medical, deci practic, asupra oricărui aspect al vieții noastre, și o fac controlând finanțele lumii, NU prin crearea de valori suplimentare, ci controlând de fapt, SURSA BANILOR.  
   
  Când am urmărit banii, am descoperit că m-au condus la nivelele piramidei.
  1. Uite-ne aici, la nivelul de bază, ducându-ne viețile cotidiene!
  2. Deasupra noastră e GUVERNUL oameni cărora li s-a acordat monopolul forței, și o folosesc pentru a ne impozita și controla, fie că suntem sau nu de acord.
  Dar cine-i controlează pe ei?
  3. La următorul nivel, sunt CORPORAȚIILE (BECHTEL, EXXON MOBIL, MONSANTO, HALIBURTON, NEWS CORPORATION, P&G)
  Mulți ar spune că acum, CORPORAȚIILE și NU STATELE NAȚIONALE CONDUC LUMEA.
  O numesc ”corporatocrație”.
  Pentru a capta resursele lumii și a controla piețele, această ”corporatocrație” , trebuie să aibă acces la bani ieftini.
  Marile corporații, își obțin împrumuturile, CU DOBÂNZI SPECIALE, de la marile bănci, însemnând că, CEI CE CONTROLEAZĂ MARILE BĂNCI, ELITA FINANCIARĂ, controlează într-un final, corporațiile. (GOLDMAN SACHS, BIG BANKS, BANK OF AMERICA, WELLS FARGO, CITIBANK, HSBC, IMF, WORLD BANK).
   
  Urmărind banii, am aflat că, tot ce credeam cândva despre bani, pur și simplu nu e adevărat.  
   
  DAVID ICKE, Researcher, Author, The Biggest Secret: Este interesant cât de puține întrebări ne punem, de fapt despre lucruri foarte obișnuite, ca atunci când mergem într-o bancă și cerem împrumut de 50.000 de dolari sau lire.
  Ce se întâmplă de fapt?
  Majoritatea oamenilor își trăiesc viețile, pe baza unor imagini cam vagi ale procesului real.
   
  Ce se întâmplă de fapt este că solicit 50.000 de lire, și ei tastează în contul tău cele 50.000 de lire. Doar asta fac! NU emit vreo monedă, NU tipăresc vreun ban, NU mișcă vreun metal prețios pe undeva, ci numai tastează 50.000 de lire în contul tău, la monitor.
  Din acel moment, tu începi să plătești dobândă, pentru bani care NU au existat, NU există și nici NU vor exista vreodată.
   
  FOSTER GAMBLE: S-a dovedit că băncile au de fapt, de 9 ori mai mulți bani împrumutați decât au în rezervă, în seifurile lor.
  Asta e posibil din cauza așa-numitului Sistem al Rezervei Fracționate, și lucrează la modul că, Rezervei Federale sau Băncii Centrale a oricări țări, i se permite, LEGAL,  să determine suma pe care banca trebuie s-o aibă în rezervă.
  În SUA, este actualmente, cam 10%.
  Deci, dacă depozitați 10.000$ la bancă, banca pune deoparte 10% sau 1.000$, și apoi împrumută restul banilor voștri.
   
  Mecanismul continuă cu altă persoană care vine la bancă și cere un împrumut auto de 9.000 $.
  În acest moment banca, împrumută cei 9.000 $ din depozitul vostru original.
  Nu mai sunt acolo!  
  Debitorul plătește apoi persoana care vinde mașina, și ea depozitează banii la altă bancă, ce face parte din sistemul aceleiași bănci centrale.
  Acești 9.000 $ sunt tratați ca un nou depozit, și procesul continuă.
  BANII SUNT REDEPOZITAȚI ȘI REÎMPRUMUTAȚI, PÂNĂ CÂND DEPOZITUL INIȚIAL DE 10.000$, DEVINE 100.000$.
   
  Sistemul bancar a creat pur și simplu 90.000$, ÎMPRUMUTÂNDU-VĂ BANII.
   
  Se pare că totul a început cu aurarii, din sec.XVII, când oamenii făceau comerț în aur. Aurul era prea greu de cărat, așa că oamenii depozitau metalul ca atare în seifuri, și comercializau chitanțe la schimb.
  Acele chitanțe, au fost primii bani de hârtie.
  Fiindcă doar puțini oameni și-ar fi retras aurul simultan, proprietarii seifurilor, practic noii bancheri, au început să creeze chitanțe pentru mai mult metal decât dețineau de fapt.
   
  Împrumutau acele chitanțe și încasau dobânzi la bani,  LA UN AUR PE CARE NU-L AVEAU, PRACTIC… așa s-a născut așa-numitul nostru Sistem al Rezervei Fracționate.
   
  ÎN ACEST SISTEM, BANCHERII AJUNG SĂ FACĂ BANI DIN NIMIC, ÎN TIMP CE NOI, CEILALȚI, TREBUIE SĂ MUNCIM DIN GREU CA SĂ-I OBȚINEM.
   
  S-a creat un sistem modern de servituți în care, masa societății muncește ACUM, pentru a-și plăti datoria la bancă.
   
  ”Este destul de bine că oameni națiunii, nu înțeleg sistemul nostru bancar și monetar fiindcă, dacă ar face-o, cred că ar porni o revoluție, înainte de ziua de mâine.” – HENRY FORD, 1922 (Deja se ȘTIE, și?!)
   
  Sub această schemă a Rezervei Fracționate devenim, inevitabil, sclavi ai datoriilor pentru clasa conducătoare a elitei financiare.
  NU fiindcă sunt mai buni sau mai deștepți decât alții, CI FIINDCĂ AU FALSIFICAT SISTEMUL, CA SĂ BENEFICIEZE EI ÎNȘIȘI PE SEAMA MAJORITĂȚII OAMENILOR DE PE PLANETĂ. 

 14. Magda 3 martie 2017 at 17:12

  CATHERINE AUSTIN FITS, este o expertă în acestă problemă.
  A fost secretar-adjunct, pentru locuințe și dezvoltare urbană, pe timpul Președintelui George Bush senior (alt tembel), și apoi consilier al Administrației Clinton.
   
  CATHERINE AUSTIN FITS, Former Assistant Secretary U.S.Dept.of H.U.D.: Când joci ca la Monopoly și vrei să faci achiziții, aș putea să tot tipăresc bani, să-mi ofer cât mai mulți bani, micșorând valoarea banilor tăi, tipărind mai mulți.
  Oricât de muncitor ai fi, sau cât succes ai avea, ORICÂND POT AJUNGE SĂ TE CUMPĂR pe GRATIS01
   
  Deci, cum se face că, dacă aș face eu bani, se numește contrafacere, dar dacă o fac băncile, înseamnă creșterea rezervei monetare?
  Cum de au căpătat băncile această putere?
   
  Aceasta este Insula Jekyll unde, în 1910, reprezentanți ai familiilor Rockefeller, Rotschild, Morgan și ale altor bancheri privați, s-au adunat în secret, pentru a schița o legislație care ar fi creat Rezerva Federală.
  ED GRIFFIN a scris literalmente o carte despre ce s-a întâmplat pe Insula Jekyll.
   
  G.EDWARD GRIFFIN, Researcher, Author, The Creature from Jekyll Island: Băncile Centrale, sunt carteluri bancare, care au intrat în parteneriat cu respectivul guvern, din țara unde operează, și li s-a acordat puterea monopolistă a creării rezervei monetare naționale.  
   
  (îi arată la ”masa de lucru” pe alt președinte nenorocit – RICHARD NIXON, împreună cu NELSON ROCKEFELLER, apoi pe alți complotiști-sataniști, VREDNICI de-a fi făcuți chisăliță….DAVID ROCKEFELLER, maimuța tembelă de BUSH senior, BILL CLINTON, altă maimuță clăpăugă al cărui strămoș e canibal – de polonezi în special – BARACK OBAMA, Senatorul JAY ROCKEFELLER…președinți sau nu ”de stat”, consilieri, senatori…toți slugi vândute și prea-plecate bancherilor JIDANI!
  Ce merită politicienii de la ei și de la noi, toți care ne-au vândut ca să ne subjuge dar s-au vândut SCUMP, ca să le fie bine lor și neamului lor?
  ÎMPUȘCAȚI sau CONDAMNAȚI LA OCNĂ…pentru 100 de ani!)
   
  Asta le-au înmânat politicienii ÎN DAR ai putea spune, pentru parteneriat.
  Acum, ce fac bancherii LA SCHIMB pentru politicieni?
  PROMIT SĂ CREEZE BANI DIN NIMIC, acum că AU PUTEREA LEGALĂ de-a o face, ori de câte ori are nevoie Guvernul.
   
  FOSTER GAMBLE: Și, începând din 2008, am fost martorii tipăririi celor mai mulți bani falși din istoria scrisă.
  Acest tobogan financiar, maschează cauza, ASCUNDE PERSOANELE VINOVATE, și ne lasă pe noi, sclavii datoriei, să muncim ca să plătim factura.
  Mi s-a revelat că, în același an al fondării Rezervei Federeale, din 1913, a fost înființat și Serviciul Fiscal Intern.
   
  O taxă pe venit a fost impusă, ca noi doi, să trebuiască să plătim datoria politicienilor, plus dobânda către bancheri.  
   
  BILL STILL, Writer, Director The Money Masters: Problema e că avem un sistem al unei Bănci Centrale, deținută privat în SUA, deghizat într-un sistem deținut de Guvern.
  Dacă te uiți în cartea de telefon, aici, în zona Washington DC și cauți Rezerva Federală în paginile albastre ale Guvernului, NU E ACOLO.
  Este în pagini albe, chiar lângă Federal Express. Este o bancă centrală, deținută privat.
   
  La TV:
  -Care este relația potrivită…care ar trebui să fie relația potrivită între Președintele FED și un Președinte al Statelor Unite?  (Bună întrebare!)
   
  (Ahh… nu mă pot abține!!! Uitați-vă numa la fața ăstuia (min.1:00:14) a lui Alan Greenspan și spuneți voi dacă nu a lăsat Dumnezeu ca prin trăsăturile feței lor, să (re)iasă TOATĂ ODIOȘENIA, HIDOȘENIA apucăturilor lor DIN ASCUNS, de-a face bani pe spinarea oamenilor…ăsta, care la începutul carierei sale a fost de partea ”băieților buni” și apărător al oamenilor simpli, obișnuiți, s-a (re)profilat și s-a dat pe mâna ălorlalți, dându-le IDEI…azi e mort deja, DAR are la activ multe porcării făcute mână-n mână cu prim-siniștrii, președinții ori congressmanii SUA…și nu numai!
  Dacă l-aș fi văzut întâmplător pe stradă, mi-ar fi venit brusc impulsul de a-l strivi sub talpă, ca pe-un gândac scârbos, negru, lucios, având carapace tare…d-ăla care-și face veacul la întunerc, simțindu-se bine în umezeală, și urât mirositor după ce-l terciuiești!)
   
  La care răspunde gândacul de ALAN GREENSPAN, Former Chairman, Federal Reserve: Ei bine, în primul rând, Rezerva Federală este o agenție independentă.
  Ceea ce înseamnă practic…că nu există altă agenție a Guvernului care să poată trece peste hotărârile noastre.
   
  (adică sunt UNICI pe piața bancară, dar care…la o adică, Guvernul ”poate trece peste hotărârile lor”…și-atunci, Guvernul DE CE NU O FACE?
  Pentru că le tipărește bani ori de câte ori este nevoie…ăștia-s legați între ei ca gemenii, și atât de strâns, precum cei născuți lipiți efectiv, eventual cu organe interne comune, ca și interesul ce-i animă – BANUL, având același CREIER dement și ACEEAȘI LIPSĂ DE INIMĂ.)

 15. Magda 3 martie 2017 at 21:34

  CATHERINE AUSTIN FITS:…nu există altă agenție a Guvernului, care să poată trece peste hotărârile noastre. Au o bancă privată ce tipărește bani în  numele Trezoreriei.
  Rezerva Federală, tipărește bani într-un sistem bazat pe îndatorare, care crează lipsuri, dar pune un grup de inițiați-cheie, având acces la toate datele economice la care noi NU avem.
  Deci, avem un grup mic de bancheri, ce înțeleg mecanismul banilor și al economiei, și li s-a oferit posibilitatea de a tipări bani, într-un mod care îi protejează pe inițiați, și toți ceilalți sunt secătuiți.
   
  [Îi arată, în fundal, pe rând: Timothy Geithner (Secretary Head of the NY Federal Reserve,  Lloyd Blankfein (CEO&Chariman, Goldamn Sachs)]
   
  FOSTER GAMBLE: Cahterine, a ajuns să compare o economie sănătoasă cu un tor oscilant, echilibrat, având un flux liber și fiind plin de energie, în contrast cu ceea ce se întâmplă în economia noastro actuală.
   
  CATHERINE AUSTIN FITS: Ceea ce avem, este un sistem care este foarte dinamic, și care încearcă să se optimizeze. Dar, înglobat în centrul său, avem o tenie.
  Modul cum tenia acționează în corpul tău, este de a injecta toxine chimice în corp, ce te fac să dorești ceea ce-i place teniei, și mai puțin ție.
  Avem un parazit care manipulează și care se hrănește pe seama Întregului.
   
  FOSTER GAMBLE: Trăim într-o economie  parazită, în care elita financiară este tenia, CE SE HRĂNEȘTE CU NOI și nu le place când lumea le distruge acoperirea.
  După ce Catherine a început să expună corupția Guvernului la cel mai înalt nivel, FBI a făcut razii în compania sa, și i-a confiscat bunurile.  
   
  A fost târâtă prin tribunale vreme de 10 ani, înainte de a fi declarată NEVINOVATĂ.
  Deci, ne-am ales cu Rezerva Federală, o corporație privată, având monopolul fabricării banilor, dar FĂRĂ A PUTEA FI TRASĂ LA RĂSPUNDERE, susținută de un Guvern ce deține monopolul asupra forței.
   
  Țara a ajuns să fie vândută FED, ca instituție ce ar ajuta la stabilizarea economiei, de ar rămâne independentă de politică.
  Dar, de fapt, apropiindu-se de un secol de existență, Rezerva Federală a făcut exact contrariul.
  DE CÂND AU PRELUAT CONDUCEREA, AM FOST JEFUIȚI PRIN INFLAȚIE, iar PUTEREA DE CUMPĂRARE A DOLARULUI, A SCĂZUT CU MAI MULT DE 96%.
   
  Și prăpastia între venituri, arată clar că majoritatea banilor ajung la câțiva oameni.
   
  La numai 16 ani de la ridicarea la putere a Rezervei Federale, America a trecut prin Marea Depresiune.
  Cercetările mele au relevat că, înaintea de marea prăbușire din 1929, BANCHERII DE ELITĂ, ȘI-AU RETRAS BANII DE LA BURSĂ.
  După prăbușire, au folosit acei bani pentru a cumpăra acțiuni ieftine și bănci falimentare mai mici, pentru un cent la dolar.
   
  Printre bancherii ce și-au consolidat averea în acest mod, s-au numărat familiile Rotschild, Rockefeller și Morgan.
   
  UN SCENARIU SIMILAR, A FOST ÎNSCENAT ÎN COLAPSUL FINANCIAR DIN 2008, CU ACEIAȘI BANCHERI CA BENEFICIARI.
   
  În anii ce au condus la colaps, marile bănci, incluzând Bank of America, City Group și Chase, controlate de familiile Rotschild, Rockefeller și Morgan, se luptau să comercializeze credite slabe, pentru că știau că se vor prăbuși într-un final.
   
  E ca și cum ai pune portocale putrede într-o cutie și le-ai vinde ca produse de calitatea întâi. Mânuitorii de credite, ȘTIAU că e doar o problemă de timp până când cineva ar fi deschis acea cutie și ar fi văzut că avea un conținut lipsit de valoare, ce-i favoriza pe cei ce ambalaseră inițial, cutiile.
   
  Când portocalele putrede despre care am auzit, adică creditele nejustificate, derivatele și creditele false de schimb au fost descoperite, într-un final, am fost afectați cu toții.
  Oamenii și-au pierdut casele, slujbele, afacerile și pensiile.
  Între timp, marile bănci care declanșaseră problemele, SUNT CELE CARE AU PRIMIT SUBVENȚII.
   
  De ce oare?
  De ce a dat Rezerva Federală trilioane de dolari băncilor, chiar și când majoritatea americanilor au fost împotriva subvențiilor?
  Și, de ce să nu-i ajute pe cei aflați în necaz, în locul autorilor colapsului financiar?
   
  Cercetările mele, m-au făcut să cred că aceiași oameni ce au creat Rezerva Federală, familiile Rotschild, Rockefeller și Morgan, încă o controlează și folosesc această schemă, pentru a se subvenționa pe cheltuiala noastră.
   
  Senator DICK DURBIN, WJJG Radio 1530 AM, April 2009: ”Băncile, încă au cel mai puternic lobby din Congres și, sincer vorbind, ei sunt proprietarii lui. ”
   
  FOSTER GAMBLE: Sun convins că noul colaps al economiei din 2008, a fost rezultatul unei scheme de fraudă financiară, proiectată și executată de marii bancheri, pentru a-și consolida averea și puterea.
   
  David Icke, explică cum privește el Rezerva Federală, ce falsifică așa-zisele ”cicluri ale afacerilor”.
   
  DAVID ICKE, Researcher, Author, The Biggest Secret: Etapa întâi, e ca și cum ai arunca undița în apă!
  În prima etapăpui mulți bani (unități de schimb) în circulație. Faci asta, coborând ratele dobânzilor și făcând multe credite.
  Aceasta este partea ciclului pe care noi îl numim BOOM.
  Fiindcă sunt multe unități de schimb în circulație, sunt mulț bani ce trec din mână în mână și asta generează o activitate economică intensă, generează locuri de muncă și, pe măsură ce se cheltuiesc tot mai mulți bani, cererea e mai mare.
   
  Deci, companiile iau tot mai multe credite, bani la liber, pentru a-și crește producția. Oamenii capătă încredere în modul lor de viață cotidian: ”Hei, muncesc pentru această companie care are o mulțime de comenzi, o duc chiar grozav, slujba mea e sigură, așa că putem avea o casă mai mare!”
   
  Apoi, încep să schimbe jocul!
  Ceea ce fac, este că încep să strângă firul undiței.
  Împing în sus ratele dobânzilor!
  Acum, tot mai puțini oameni continuă să primească credite, și fac criteriile de acordare a creditelor bancare, să fie oricum mai restrictive.
  Și, de asemenea, acum, la rate crescute ale dobânzilor, o mai mare parte a veniturilor oamenilor, va plăti suplimentul de dobândă și nu va mai fi circulat prin achiziția de bunuri.
   
  Dintr-o dată…nu mai sunt atât de mulți bani aflați în circulație și, ca atare, tot mai puține lucruri sunt achiziționate.
  Companiile încep să decadă în ceea ce privește profiturile, încetează să mai creeze locuri de muncă, și încep să iasă din afaceri.
  Oamenii își pierd slujbele și nu mai pot plăti ipotecile pentru casele mari, achiziționate în vremurile bune.
   
  Acum, ceea ce fac băncile, este să strângă firul undiței fiindcă, pe măsură ce dau faliment companiile și indivizii, BĂNCILE OBȚIN BOGĂȚIE REALĂ, PROPRIETĂȚILE, TERENUL, RESURSELE CARE LE-AU FOST IPOTECATE, PENTRU CĂ AU ÎMPRUMUTAT SIMPLE CIFRE PE UN ECRAN.  
   
  Acest ciclu economic al aruncatului și strănsului undiței, în care se introduc mulți bani în circulație, funcționează de secole.
   
  Și, ceea ce s-a făcut…a fost să se fure și să se acumuleze adevărata avere a lumii, în mâinile celor puțini.
   
  ”Dați-mi controlul monedei unei națiuni, și nu-mi pasă cine face legile!” – Baron Mayor Amschel Rotschild.
   
  La nivel internațional, bancherii centrali, folosesc Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional pentru a face mai mulți bani, exploatând resursele țărilor debitoare, falimentându-le prin acest proces.
   
  Banca Centrală a băncilor centrale, este creația Rotschild, BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS. (Deci, asta este ultima și marea bancă centrală, care le are pe celelalte înregimentate sub pulpana ei…)

 16. Magda 4 martie 2017 at 18:11

  FOSTER GAMBLE: Elitele își asigură poziția de a controla practic, accesul la orice ne este necesar pentru a supraviețui.
   
  DAVID ICKE:  Oriunde ai merge în lume, banii sunt controlați de sistemul bancar. Ei decid dacă oamenii mînâncă sau nu…cine e miliardar și cine trăiește din ami puțin de un dolar pe zi.  
  CINE CONTROLEAZĂ BANII, CONTROLEAZĂ LUMEA, și sunt foarte puțini cei ce controlează banii.
   
  FOSTER GAMBLE: În acest moment, viziunea mea asupra lumii a fost dată peste cap. Mă luptam cu ideea că eșecul și suferința celor mulți, înseamnă de fapt, success și împlinire pentru cei puțini – BANCHERII CENTRALI, DE ELITĂ – ce au prostit lumea ca să-i lase pe ei să creeze banii.  
  Au déjà averi imense, deci, care le e jocul final?
  Care este planul lor suprem?
   
  DEZVĂLUIREA PLANULUI DE DOMINAȚIE GLOBALĂ.
   
  Când un om cinstit descoperă că a greșit, fie încetează să mai greșească, fie încetează să mai fie cinstit. ”- Anonim.
   
  FOSTER GAMBLE: Am tot dat peste dovezi captivante și experți credibili ce spun că, planul secret al elitei bancare, nu este nimic altceva decât dominația globală.
  Inițial am respins ideea, dar eram hotărât să descopăr ce ne împiedică să prosperăm, indiferent unde urma să ajung.
  Într-o noapte, m-am trezit pe la 3, punându-mi o întrebare fierbinte: dacă acest mic grup și-a dorit să domine întreaga lume, CE AR TREBUI să controleze pentru a realiza asta?
   
  Am sărit din pat, și am început să fac o listă:
   
  1.Înainte de toate, trebuiau să controleze BANII! Și o fac! (World Bank, IMF, Federal Reserve, Central Banking System).  Controlul banilor, le permite să conducă orice altceva.
   
  2.Trebuie să controleze ENERGIA! Și o fac! (Oil, Gas, Coal, Nuclear Energy, without Free Energy).
   
  3.Deja controlează MARILE AFACERI AGRICOLE și COMERȚUL MONDIAL (Agribusiness, World Trade, Water Sources) și cumpără rezervele de apă mondiale.
   
  3.Au băgat SISTEMUL MEDICAL în buzunar, și încearcă SĂ SUPRIME ALTERNATIVELE NATURALE.
   
  4.În principal trebuiau să controleze ce informație primim, și cum am reacționa la ea. (Compulsory Standarized Education, Media).
  În America, Internetul este cea mai grozavă unealtă de comunicare și organizare de bază, NU este controlat sau cenzurat actualmente, DAR statutul său deschis este atacat din toate părțile.
   

 17. Magda 4 martie 2017 at 18:19

  GUVERNELE, CORPORAȚIILE ȘI ONU, TOATE ÎNCEARCĂ SĂ PREIA CONTROLUL, FIINDCĂ DOMINAȚIA COMPLETĂ, IMPLICĂ SĂ FIM CONTROLAȚI.
   
  5.Trebuie să ne anuleze drepturile, să spioneze cetățenii obișnuiți, și să supravegheze orice aspect al vieții noastre. (Patriot Act, Surveillance, RFID Chips)
   
  Aproape de zori, știam că o elită puternică are aproape toate atuurile pentru a conduce lumea și am realizat, înfricoșat, că Big Brother NU e pe cale să vină, CI ESTE DEJA AICI!
   
  Deja ne aflăm în Matrice, DECI…CUM PUTEM IEȘI?
  Pentru a-mi imagina asta, am realizat că trebuie să descopăr cum arată structura lor de conducere, și cum funcționează.
   
  Un grup relativ redus de familii, în special ROTSCHILD, ROCKEFELLER, MORGAN și CARNEGIE, împreună cu HARRIMAN, SCHIFF și WARBURG, conduc și controlează ELITA OCCIDENTALĂ, de generații.
   
  Nu insinuez că toți indivizii din aceste familii sunt activi sau conștienți de planul de dominare globală.
  Totuși, sunt convins că șefii acestor dinastii, controlează interesele corporatiste și bancare, și îndeplinesc SCHEMA SINISTRĂ  ce distruge atât de multe vieți.
   
  Cei ce conduc în secret Planul, au fost cunoscuți sub multe nume.
   
  ILLUMINATI, COMMITTEE OF 300, BILDERBERG GROUP, SKULL & BONES…
   
  Rapoarte dezvăluite, confirm că se întâlnesc prin lume, în spatele ușilor închise, pentru a-și dezbate planul. Apoi, cu regularitate de ceasornic, planurile lor încep să apară în mass media și în arenele financiare, corporatiste, guvernamentale și militare.
   
  Desigur, că nu toți cei implicați în aceste grupuri iau și decizii.
  Există o ierarhie a cunoașterii și participării.
   
  Unul dintre simbolurile principale ale elitei conducătoare, este OCHIUL ATOTVĂZĂTOR:
   
  Se află pe bancnota de un dolar,
  se află în sistemul American de supraveghere în masă, numit inițial ”Total Information Awareness”,
  se află în Sigla Serviciului Britanic de Informații MI-5,
  și chiar peste oceane, în Curtea Supremă a Israelului, proiectată și finanțată în totalitate de familia Rothschild.
   
  Cred că au preluat imaginea maiestuoasă a piramidei lui Keops, și ”piatra” sa de culme legendară, metalică, și i-au pervertit semnificația, pentru a-i reprezenta pe cei de la vârf, ce sunt capabili să-i supravegheze și să-i controleze pe toți cei de sub ei. (AOL, FIDELITY INVESTMENTS, TIME WARNER CABLE, CBS, MASONIC EMBLEM)
   

 18. Magda 4 martie 2017 at 18:23

  Una dintre modalitățile dureroase în care au folosit această informație, este prin cei care vor să promoveze antisemitul.
  EI NUMESC ERONAT ASTA, ”UN PLAN EVREIESC”, și continuă să practice rasismul, care subminează și distruge atât de multe vieți.
   
  Lăsați-mă să precizez: nu este, în niciun caz un plan evreiesc!
  S-a dovedit că bancherii centrali, chiar au finanțat ambele tabere în Cel de-al Doilea Război Mondial, la fel ca și unele corporații, asociate cu atrocitățile lui Hitler contra evreilor.
  Din moment ce acești oameni au mai mulți bani decât le-ar fi necesari, familiile lor, vreme de generații, și, din moment ce au puterea de a crea bani, NU cred că bogăția este scopul lor suprem.
   
  G.EDWARD GRIFFIN, Researcher, Author, The Creature from Jekyll Island: După ce ai toate bunurile materiale pe care ți le-ai dorit vreodată în viață, ce a mai rămas ca să te încânte? Și pentru mulți oameni, răspunsul este: PUTEREA!
  PUTEREA GLOBALĂ!
   
  Au devenit elitele intelectuale, au început să creadă că au un plan mai bun decât al celorlați, au ajuns la ideea că libertatea este periculoasă.
  Dacă le dai oamenilor libertate, știi ceva?  
  S-ar putea să n-o folosească înțelept, așa cum credem noi că ar trebui folosită.
  Suntem mai deștepți decât ei toți și, spre binele lor, ar trebui să-i conducem!  
   
  FOSTER GAMBLE: Ajungând să accept ideea unei elite conducătoare plănuind dominația globală, am început să aud aceiași oameni vorbind de fapt, mai îndrăzneț și mai public despre asta, numai că o numesc ”Nouă Ordine Mondială”.  
   
  La TV, maimuța tembelă GEORGE BUSH, Sr: Și vom avea, vom avea șansa reală a acestei Noi Ordini Mondiale.
   
  GORDON BROWN, Prime Minister, England:  Este o Nouă Ordine Mondială, cu provocări noi, foarte diferite și radicale.
   
  KISSINGER ON ECONOMY: Poate fi creată o Nouă Ordine Mondială – e o ocazie grozavă!
   
  ”Există nevoia stringentă a unei autorități politice reale.” Papa Benedict al XVI-lea.
   
  FOSTER GAMBLE: Dată fiind starea lumii noastre, o Nouă Ordine Mondială ar putea suna ca o idée grozavă, dar a trebuit să fac diferența între ce descoperisem despre dominația globală, un guvern mondial condus de o mică elită, și realitatea interconectării noastre globale, ce înseamnă realizarea faptului că, la nivel fundamental și chiar spiritual, nu suntem separați, ci suntem conectați cu toții.
   
  DAR, PLANUL DOMINAȚIEI GLOBALE, ÎNSEAMNĂ EXACT CONTRARIUL.

 19. Magda 4 martie 2017 at 18:29

  Este o strategiedezbină și cucerește, pentru a menține abisul dintre noi, gândind că e vorba de democrați sau republicani, liberali sau conservatori, care generează problema, CÂND DE FAPT, AMBELE TABERE SERVESC ÎNTR-UN FINAL, ACELUIAȘI PLAN.
   
  (I-arată pe tâmpiții de la ei, râzând cu gura până la urechi: maimuța tembelă de Bush jr., Bill Clinton, apoi armata chineză, rusă, indiană, etc.)
   
  Cred că ne îndreptăm către o autoritate mondială totalitară, de fapt, o dictatură militară condusă de o elită minisculă, care are puterea și face toate regulille.
  Dacă vor reuși, nu vom mai avea unde să fugim sau să ne ascundem.
  Gândiți-vă la asta!
   
  KIMBERLY CARTER GAMBLE: Întregul concept al conspirației, atât de ridiculizat că este o provocare socială și, fie te gândești la el, pentru că există întotdeauna o poveste rezonabilă pentru a explica numai câte un incident, pe rând.
  Personal, încercam mereu să justific cum acei oameni ajungeau permanent să aibă mai mulți bani și mai mult control, gândind: ”Trebuie că profită de pe urma situație, dar nu o crează ei de fapt!”
   
  Dar, după aproape un deceniu de pus probleme și dovezi laolaltă, sunt convinsă că nu e ceva întâmplător și, dacă ești dintre familiile foarte puternice ale elitelor bancare, ori a partenerilor lor politici sau corporații, atunci, AI UN PLAN DE A NE DOMINA ȘI CONTROLA PE NOI, CEILALȚI.
   
  Odată ce-am aflat de realitatea și scopul acestui plan, chiar a trebuit să mă gândesc la cât de multe îmi doresc să aflu despre asta.
  Chiar trebuie să mă concentrez pe răul de care sunt capabile ființele umane?
  Am decis că merită să știu CINE sunt aceșit oameni și cum funcționează organizațiile lor, fiindcă, pe de altă parte, furia și tristețea înseamnă claritate și putere, puterea pe care o avem de a ne focaliza eficient eforturile, acum, că înțelegem ce se întâmplă de fapt…
   
  DAVID ICKE: Cea mai grozavă închisoare în care pot trăi oamenii, ESTE TEAMA DE CE AR PUTEA GÂNDI ALȚI OAMENI.
  Ce s-a întâmplat cu  mine, ca rezultat al ridicolului prin care am trecut, este că m-am depărtat de frică de părerile altor oameni și, numai când o faci, realizezi în ce închisoare ai trăit anterior.
  Și ce mi-am oferit, a fost să înțeleg eu însumi, CÂT DE UȘOR ESTE CA CEI PUȚINI, SĂ-I CONTROLEZE PE CEI MULȚI.
   
  Tot ceea ce trebuie să faci, este să dictezi Normele în societate, ce este considerat drept și nedrept, moral și imoral, bun și rău, sănătos și nesănătos, posibil și imposibil, și să construiești ceea ce eu numesc ”zonă necombatantă” și, dacă-ți trăiești viata în acea zonă a percepțiilor și credințelor, a ceea ce spui și gândești, atunci oamenii te vor lăsa în pace, fiindcă ești normal.
   

 20. Magda 4 martie 2017 at 18:36

  Odată ce ieși din acea împrejmuire, și ÎNCEPI SĂ-ȚI EXPRIMI UNICITATEA, ceea ce au creat Illuminati, ESTE O ÎNTREAGĂ POPULAȚIE UMANĂ DE GARDIENI AI ÎNCHISORII, CARE SAR PE CEI CARE SE ABAT DE LA NORME.    
   
  Și este interesant că, atunci când ajungi la limita acelei zone, prin ceea ce spui și gândești, NU gândești: ”Dacă o fac, ce va spune Șeful Băncii Mondiale?”
  Nu! Spunem: ”Ce va crede mama?” sau ”Băieții de la bar sau colegii de la muncă, ce ar spune?”
   
  Și, ce-au realizat Illuminati creând aceste norme, AU CREAT O ARMATĂ INCONTESTABILĂ DE OAMENI, PENTRU A-ȘI IMPUNE RECIPROC, ACESTE NORME.  
   
  (Exact ca la reeducările din închisorile comuniste de la Gherla, Aiud…unde, deținuții erau obligați de către ceilalți deținuți să se supună, să se transforme ei înșiși în torționari, (auto)denunțători ai celorlalți, devenind din victime, CĂLĂI…prin frică, teroare, amenințare cu înfometarea, bătaia, schingiuirea sau moartea!)
   
  Marea lor strategie de dominare globală, este deja aplicată.
  Sculptează lumea în super-state ce transced granițelor naționale, pentru a le fi mai ușor să le conducă.
  Au înființat deja Uniunea Europeană și Uniunea Africană.
  Politicienii din SUA, Canada și Mexic, sub titulatura Parteneriatului de Securitate și Prosperitate, au lucrat la componenta nordică, a ceea ce s-ar putea numi probabil, Planurile unei Uniuni Americane.
   
  Asta se întâmplă de ani de zile, FĂRĂ CONSIMȚĂMÂNTUL CETĂȚENILOR SAU AL PARLAMENTELOR.
   
  O Uniune a Pacificului, este deja în formare.
   
  Aceasta este organigrama tiraniei globale, structura controlului total.
  Aici, sunt doi dintre cei mai puternici oameni din Europa, vorbind despre avansul către un singur Guvern Mondial.
   
  JEAN CLAUDE TRICHET, President European Central Bank: Este extrem de important ca noi, în acest nou cadru al guvernelor globale, în principal pe ambele maluri ale Atlanticului, să implementăm aceleași reguli, în același mod.
   
  VAN ROMPUY, E.U. President: 2009 este, de asemenea, PRIMUL AN GUVERNĂRII GLOBALE, cu înființarea G20 în mijlocul CRIZEI FINANCIARE.
   
  La nivel internațional, ELITA BĂNCILOR CENTRALE au înființat organizații uriașe care să le aplice politicile, incluzând:
  Organizația Mondială a Comerțului (WTO OMC),
  Organizația Mondială a Sănătății,
  Banca Mondială și
  Fondul Monetar Internațional

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.