În discuție: „Noua biologie (2)”

0
(0)

Urmare a pierderii ultimelor articole, s-a impus refacerea acestui articol…

În această a doua parte a documentarul, „Noua biologie (2)”, doctorul Bruce Lipton ne conduce la un alt nivel… Practic, ne demonstrează că medicina clasică, practicată în prezent pe baza produselor Big Pharma n-a ținut pasul cu evoluția științifică, rămânând (convenabil, nu?) cantonată în producerea și îndoparea oamenilor cu medicamente. Și ce-i mai important, pe bani… Pe mulți bani…

În biologie, informația este transportată și receptată de molecule, ceea ce este în concordanță cu principiile reducționiste ale fizicii și chimiei. Ceea ce se subliniază, este asta: în biologie, informația este doar în molecule. Dacă este doar în molecule, atunci, pentru a vă ajusta corpul, o să vă dăm noi molecule și asta e și ideea de bază a industriei farmaceutice, de a crea noi molecule, care să vă ajusteze corpul…

Dar problema este: informația e transportată doar în molecule? Ei bine, în fizica de modă veche, newtoniană, este, dar nu și în noua fizică (cea cuantică). Fizica veche, newtoniană, spune că universul e făcut din materie, ca o mașină. Dar în 1925, am restabilit o nouă viziune despre cum funcționează universul. Și ea spune așa: în mecanica cuantică, universul este, de fapt, făcut din energie. Ceea ce vedeți ca fiind materie fizică, la nivelul structurii atomice nu există, de fapt, fizic… atomii nu sunt de fapt cu adevărat fizici, deși pot să vă arăt un electron microscopic al unui atom, perechile de atomi indicate cu săgeți, iată un adevăr interesant… Dacă iau o cameră [de filmat] și încep să mă apropii tot mai mult de acel atom, eu pot să merg prin tot atomul, chiar dintr-o parte către cealaltă a lui, și să nu văd nimic. Cu cât te apropii mai mult de un atom, cu atât vezi mai puțin și motivul este acesta: atomul nu există fizic, atomul este un vortex de energie.

Deci, în interiorul atomului nu este nimic structural, așa că suntem familiarizați cu atomul din stânga, atomul newtonian, cu minunatele bule rotindu-se de colo-colo ca într-un sistem solar și alte-alea, dar aici, atomul de astăzi este atomul cuantic care deși nu e vizibil, este de fapt acolo, dar problema e că un atom cuantic nu are o structură fizică.

Dar ceea ce vreau să subliniez este asta: lumea medicinii este bazată pe mecanica newtoniană, e bazată pe materialism, dar mecanica cuantică spune că nu materia este punctul final, energia este punctul final

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

56 thoughts on “În discuție: „Noua biologie (2)”

 1. Magda 22 martie 2017 at 14:23

  https://www.youtube.com/watch?v=qeUFIODDk1k
   
  NOUA BIOLOGIE, UNDE MINTEA ȘI MATERIA SE ÎNTÂLNESC – PARTEA-2-A.
   
  BRUCE LIPTON: Ok…Mulțumesc, mulțumesc foarte mult că ați rămas…
  Știu că se face târziu, dar o să încercăm să terminăm asta…pentru că asta, este așa cum a spus Doug, aceasta este partea cea mai relevantă doarece, odată ce-am înțees cum funcționează mașina, acum o să vorbesc despre cum este programată mașina să funcționeze și asta deoarece, relevant pentru noi….și am spus că sunt câteva lucruri despre care voi vorbi, dar primul despre ceea ce voi vorbi este despre ceea ce eu numesc, PRESUPUNEAREA 1.
   
  Și aceasta spune că: Procesele biologice folosesc Fizica Newtoniană. Și am vorbit despre asta și ceea ce am spus a fost că, mecania newtoniană (materialism, reducționism, determinism), se basează pe ideea că Universul este o mașină materială și tot ceea ce trebuie, este să studiezi materia…care este o mașină complexă și, dacă o dezasamblezi și îi studiezi piesele, poți să înțelegi cât de complex este funcționarea mașinii, uitându-te la toate piesele individuale….și făcând asta, ar trebui să fi în stare să creezi noi piese și să controlezi manifestarea mașinii, vă aduceți aminte că aceea era declarația misiunii științei, să controleze și să domine natura.
   
  Ei bine, asta înseamnă abilitatea de a înțelege cum funcționează mașina, și apoi să înlocuiești piesele.
  Ei bine, problema legata de asta, este expusă în acest articol din Revista ”Știință” – aceasta este o publicație de referință, al biomedicinei convenționale, și o să-l citesc, deoarece nu-l puteți vedea: ”Dar poate cea mai mare provocare a reducționismului (reducționismul, procesul de a lua parte cu parte, și a observa componentele), se spune…”Dar poate cea mai mare provocare a reducționismului, vine din conceptul de informație. ”
   
  Vă aduceți aminte? Informația este semnalele….Ok? Semnalele care controlează…și uitați ceea ce am să accentuez acum…
  El spune: ”În biologie, INFORMAȚIA este cărată și receptată de molecule, ceea ce este în concordanță cu principiile reducționiste ale fizicii și chimiei.”
   
  Ceea ce se subliniază, este asta: în biologie, informația este doar în molecule.
  Dacă este doar în molecule, atunci, pentru a vă ajusta corpul, o să vă dau noi molecule și așa și este ideea de bază în industria farmaceutică, de a face noi molecule care să vă ajusteze corpul.
   
  Dar problema este: INFORMAȚIA ESTE CĂRATĂ DOAR ÎN MOLECULE?
  Ei bine, în fizica de modă veche newtoniană, este, dar NU în noua fizică.
  Fizica veche newtoniană, spune că Universul este făcut din materie, ca o mașină.
   
  Dar, în 1925 am restabilit o nouă viziune despre cum funcționează Universul.

 2. Magda 22 martie 2017 at 14:29

  Și se va spune așa: În MECANIA CUANTICĂ, Universul este făcut, de fapt,  din ENERGIE.
   
  Ceea ce vedeți ca fiind materie fizică, la nivelul structurii atomice, nu există de fapt fizic.
  Atomii nu sunt de fapt cu adevărat fizici, deși pot să vă arăt un electron microscopic al unor atomi; perechile de atomi cu săgețile care indică acolo, iată un adevăr interesant.
  Dacă iau o cameră video și încep să mă apropii și să mă tot apropii de acel atom, eu pot să merg prin tot atomul, chiar dintr-o parte către cealaltă a atomului, și să nu văd nimic.
   
  Cu cât te apropii mai mult de atom, cu atât vezi mai puțin, și motivul este acesta: ATOMUL NU ESTE FIZIC, ATOMUL ESTE UN VORTEX DE ENERGIE.
   
  Deci, în interiorul atomului, nu este nimic structural așa că, suntem familiarizați cu atomul din stânga, atomul Newtonian, dintr-o dată minunate bule rotindu-se de colo- colo, ca-ntr-un sistem solar, și alte alea….dar aici este atomul de astăzi, ATOMUL CUANTIC și nu este invizibil, este de fapt acolo, dar problema este că, un atom cuantic NU are o structură fizică.
  (Da, dar atomul influențează și/sau este influențat de alți atomi alături de care interferează  dpdv energetic, generând funcționalitatea optimă a organismului viu sau dimpotrivă – disfuncționalitatea energiei sale, fiind percepută simțind, în plan fizic…pentru că, atunci când nu ești bolnav, starea naturală de sănătate a corpului uman este aceea în a NU-ți simți trupul, membrele, densitatea…)
   
  Dar energia, se comportă ca materie într-un atom.
  Dar, ceea ce vreau să subliniez este asta: lumea medicinii, este bazată pe mecanica newtoniană, esta bazată pe materialism dar, mecanica cuantică spune că materia nu este punctul final, energia este punctul final.
  Conform fizicii cuantice, nu veți înțelege niciodată Universul, dacă nu încorporezi ROLUL ENERGIEI în proces, deoarece energia dă formă materiei…(și nu numai…consistență de tip și cu rol fizic…)
   
  Numărul 2: Conceptul reducționismului…binențeles, pot studia atomii, cum sunt conectați unii cu alții, și să-i privesc ca atomi fizici, dar ideea este că atomii, NU sunt ca mărgelele…aici este marginea acestei mărgere (arată o margine imaginară din stânga sa), aici este marginea acelei mărgele (altă margine imaginară, din dreapta sa).
  Pot spune că această mărgea este separată de aceasta, dar realitatea este asta: ATOMII SUNT ENERGII, NU EXISTĂ MARGINI PENTRU EI, deci acest atom (din stânga) și acest atom (din dreapta),  se ating mereu și sunt legați unii de alții.
   
  Atomii care sunt în corpul Dvs., sunt unde de energie care sunt în relație cu atomii din jurul Dvs.
  De asemenea, NU PUTEȚI IEȘI DIN CÂMPUL ENERGETIC.
  Nu există vreun mod de a studia individualul, fără a studia energia.
  Deci conceptul reducționismului, face loc acestei noi înțelegeri căreia biologia începe să i se adapteze. Este numită Holism (de la Whole = întreg n.t.)
   
  Acest concept spune: totul este interconectat. Nu pot să mă uit doar la o singură parte și să spun: acea parte este greșită, doarece acea parte este conectată cu toate celelalte părți, deci, ideea de bază este aceasta: ne retragem și, decât să privim prin prisma reducționismului, ne retragem și primim ca un ”întregism”.

 3. Magda 22 martie 2017 at 14:34

  Cât de sănătos sunteți, nu este doar o problemă a structurii Dvs.fizice aici, cât de sănătos sunteți, este de legat de…legat de mediul înconjurător și despre cum te integrezi în el.
  Deci, un doctor sau un practician în domeniul sănătății, ar trebui să aibă multă grijă despre cum se desfășoară interacțiunea Dvs.cu exteriorul, dinamica din familia Dvs., dinamica de la locul de muncă, deoarece toate aceste contribuie la funcționarea structurală a corpului Dvs.
   
  Deci, treaba stă cam așa: uitându-ne la micile lucruri și dând vina pe punctișoare, a fost o eroare deoarece, noi recunoaștem că reducționismul nu este un mod de a vedea  știința, pe când holismul, da.
   
  Și apoi, binențeles, conceptul determinismului, pică de tot, pentru că nu poți niciodată să determini toate evenimentele care interacționează și duc la un process.
  Și rezultatul este că…de fapt, există o teorie în fizica cuantică, nu o teorie, de fapt un principiu, numit PRINCIPIUL INCERTITUDINII  de Heisenberg, și el spune că ”cu cât încerci să măsori ceva cu mai multă precizie, alți parametrii ai acelui ceva…DISPAR!”
   
  Deci tu, niciodată nu vei putea determina de fapt, nimic. (E discutabil…pentru că, e ca în viața reală –  în baza experienței proprii, poți previziona ce se va întâmpla datorită înfăptuirii anumitor acte/fapte, determinând prin anticipare, reacția și consecințele venite de pe urma lor.
  Că nu vei putea cu precizie de ceas, e altceva!)
   
  Deci, încercăm să trăim cât mai bine cu putință, dar nu putem crede cu adevărat că vom controla în totalitate cum vom trăi pe această planetă. (mondialiștii cred…aproape sunt siguri pe controlul total ce va urma…)
   
  Am adus acest ziar: ”Detectarea atomilor individuali și a moleculelor cu lasere”.
  ”Orice atom sau moleculă, emite și absoarbe lumină de o anumită lungime de undă.”
   
  Aceasta este prima linie de sub titlu.
  Ce înseamnă asta?
  Orice atom și moleculă emite…energie.
  Cu alte cuvinte, orice atom vibrează și emite pe o frecvență, energie.
  Dar nu numai asta, orice atom de asemenea, absoarbe energie.
  Deci, orice atom și moleculă din corpul Dvs., nu doar emite energei, ci și primește energie. Și energia primită, îi alternează exprimarea.
   
  Și deci, ce înseamnă asta pentru atom?
  Dați-mi voie să mă așez aici și să vă arăt asta.
  Dacă stau aici…și puteți vedea mâna mea, haideți să spunem că partea roșie a nucleului (acesta este o versiune teoretică a atomului, încă folosim structura fizică acum), hai să spunem că partea roșie a nucleului este negativă, și partea verde este pozitivă.
  Dacă pun un voltmetru pe partea aceasta a atomului, ce voi citi?
  Pozitiv sau negativ?
   
  …Ok…am spus că partea roșie este po…ce am spus? Roșu e pozitiv…deci, ce voi citi aici? …pozitiv?
  Și dacă voi citi în cealaltă parte, ce va fi?
  Negativ…
  Și dacă voi citi la mijloc, între cele două, ce va fi?
  …Gândiți-vă pentru primul secol care este răspunsul…Neutru…pentru că este între cele două…deci, dacă voi mișca voltmetrul de jur împrejur, o să obțin voltaje diferite.

 4. Magda 22 martie 2017 at 14:40

  Dar, uitați adevărul: atomii de fapt, se mișcă ei înșiși așa că, nu trebuie să mă mișc eu de colo-colo, ATOMII DE FAPT, SE ROTESC…uups…să mă întorc…să ne întoarcem la aceea din nou.
   
  Atomii se rotesc și, pe măsură ce se rotesc, dacă pun voltmentru aici, deci, ce se va întâmpla?
  Pozitivul și negativul, culorile sunt pozitiv și negativ, deci ce voi citi?
  Pozitiv, negativ, pozitiv, negativ…dacă atașez un voltmentru, arată cam așa…dacă acum scot și o imprimare a voltmetrului, cum va arăta?
   
  Veți vedea asta, această undă care este pozitivă și negativă, vibrând la frecvențe diferite.
  Fiecare atom, are o caracteristică unică a frecvenței de vibrație, și emite asta, pentru că energia NU are margini, deci energia călătorește în mediul înconjurător.
   
  Deci, când citim un atom…în trecut, în cărțile noastre de chimie, vă aduceți aminte când vorbeam de masă atomică și de structură atomică, știți, densitatea atomului, acum, în noile cărți de fizică cuantică, când citești despre atom, citești despre încărcătura lui electrică, de volții săi…atomii sunt măsurați prin volți.
   
  Deci, ceea ce vedem noi…atomii au unde de o anumită frecvență a energiei, deci, fiecare atom vibrează pe o frecvență deci, nu numai că emite pe o anumită frecvență, dar atomii pot, de asemenea… absorbi frecvențe, deoarece energia poate fi absorbită de altă energie, deci, când ne uităm la spectru, asta este ceea ce vedem în cărțile noastre de chimie când mergem la liceu, o spectrogramă atomică…deci, avem diferite molecule: de hydrogen, heliu, mercur, uranium și niște bare colorate, acelea sunt frecvențe.
   
  Sunt frecvențe vibraționale, și ce spune?
  El spune: fiecare atom are o frecvență unică, o semnătură vibrațională, care îi separă de alți atomi…așa putem spune care este compoziția plantelor și a stelelor pentru că, dacă citim lumina emisă de ele, lumina poate fi interpretată ca fiind compoziția unei planete. 
   
  [din punctul de vedere al unei eventuale ”spectrograme” a planetei… după logica emisă de Dr.Bruce Lipton cum că, dacă atomii sunt energii care n-au limită și interferează, fie primind (de la cei/cele care sunt prea plini, având un surplus de energie) fie luându-li-se prin ”furt” (apropos de vampirii energetici, emițători  conștienți sau nu de energii joase, lacomi după o semnătură vibrațională superioară, înaltă…. de la alții) – da, cred că se poate măsura!
   
  Însă, ce anume reglează/reglementează pentru sănătate (în general), semnătura vibrațională dată de frecvența unică a atomilor din propriul corp, cu atomii care interferează din mediul înconjurător, ce pot fi benefici sau ostili…atât datorită propriilor percepții (greșite, pentru cei deranjați mintal) sau de-a dreptul nocivi, pentru toată categoria de atomi specifici unui corp omenesc?
   
  Nu cumva te izbești de Principiul incertitudinii lui Heisenberg căutând să măsori, iar prin măsurare, să reușești să optimizezi un eventual echilibru?
   
  Iar după spusa conform căreia ” Cât de sănătos sunteți, nu este doar o problemă a structurii Dvs.fizice aici, cât de sănătos sunteți, este de legat de…legat de mediul înconjurător și despre cum te integrezi în el” ….dacă interacțiunea cu mediul înconjurător nu este benefică sănătăți fizice și/sau mintale, înseamnă că totul se reduce NU la schimbarea mediului înconjurător, ci la ADAPTAREA la el?
   
  Ce ne facem atunci, când mediul nu e bun, este rău?
   
  Dacă doar adaptarea la un anumit mediu  ar sta în rezolvarea problemelor de sănătate, NU și în schimbarea lui, s-ar putea ca adaptarea la el, să fie bună pentru sănătatea trupului, NU însă și pentru suflet, pentru minte, ori din orice alt punct de vedere moral, etc…și-atunci? ]    
   
  Deci, noi putem citi frecvențe și putem înțelege MATERIA, prin frecvențe…
  Importanța acestui fapt este în această poză chiar aici, asta fiind o scanare a unui sân…
  Și întrebarea este aceasta: Oare chiar ne uităm la poza unui sân? Da sau nu?
  Chiar este poza unui sân?
  Nu…este o imagine a sânului….ce fel de imagine este?
   
  Este o imagine a spectrului energetic, într-un fel nou…este interesant, medicina NU recunoaște rolul energiei, dar folosește toate noile dispositive ale fizicii cuantice, ca să citească energia.
   
  Scanări PET, CAT, MRI….scuzați-mă…toate acele tipuri de tehnologie care se uită după ce?
  Citiri ale energiei, deci, ceea ce este relevant, este asta: ei înțeleg că scanările CAT vor detecta  o mostră de țesut de-acolo, din centru, unde se află cancerul.
  Cum îmi dau seama că acolo este țesut canceros?
  Și răspunsul este: energia emisă de acele celule, este diferită de celelalte energii, deci, când fac o scanare energetică, încep să văd care sunt caracteristicile celulelor, după energia pe care o emit.  
   
  Și care este importanța acestui lucru?
  Și răspunsul este acesta: medicina convențională va vedea asta, și va spune: ei bine, ceea ce trebuie să fac, este să merg în interior acolo, fizic, să tai acel țesut rău și să-l îndepărtez.

 5. Magda 22 martie 2017 at 14:45

  Folosesc procesele energetice, numai pentru diagnostice….
  Dar, ceea ce vreau eu să subliniez, este asta: am văzut în prezentarea despre atomi, ei, nu numai că emit energie, dar și absorb energie, deci partea interesantă este mai degrabă, decât să merg la modul fizic în interior, acolo, atunci, este posibil să pun energia înapoi, să se ajusteze energia celulelor mai degrabă decât să distrug celulele.
   
  Și deci, aevărul este…în procesul vindecării…vindecare energiilor (și am auzit asta de mult timp..), oamenii emit energii și aceste energii influențează celulele.
  Și deci, realitatea este, indiferent că medicina vrea să accepte asta sau nu….fizica, în mod automat, spune că nu putem pune nega realitatea, că materia fizică radiază energie și absoarbe energie și, prin absorbirea energiei, pot schimba structura materiei.
   
  Așadar, ideea este…că este mai bine, pentru o înțelegere mai de lungă durată…într-un mod mult mai bun pentru toată lumea, mai degrabă decât să intrăm în corpuri și să le tăiem, să scoatem piese din ele, să înțelegem că, prin redirecționarea energiei înapoi, în corp…poți pregăti celulele care nu au energia potrivită, să se adapteze și să adopte energia corectă și în acest fel, să vindece fără să tăiem țesutul în sine. 
   
  Ei bine, cum poate funcționa asta?
  Cum pot trimite energie, ca să afectez materia?
  Majoritatea dintre voi, ați văzut sau ați auzit de Ella Fitzgerald, o vocalistă care poate cântă o singură notă pentru o anumită perioadă de timp și, când acea notă este auzită, o cupă de cristal va exploda…sunteți familiarizați cu spargerea sticlei prin cântat? 
   
  Cum funcționează?
  Uite așa: cristalul, atomii, toți vibrează, exact așa cum v-am arătat eu.
  Toți se rotesc și vibrează pe o anumită frecvență.  
  Deci, dacă spun că vibrează pe o anumită frecvență X…toți atomii, chiar dacă sunt toți într-o structură constituind forma unei cupe de cristal, sunt conectați unii cu ceilalți prin legături atomice, dar fiecare atom individual vibrează acolo unde se află așa…toți atârnă, dar mențin în continuare structura.
  Acum iau un diapazon.
   
  Și acesta este acordat pe aceeași frecvență în care sunt și atomii și, când lovesc acel diapazon, energia diapazonului radiază în afară și dacă atomii sunt complementari, rezonând armonic cu diapazonul, atunci atomii, vor absoarbe energia, așa cum scria în acel ziar, toți atomii emit și absorb energie și, dacă acordez energia diapazonului să se potrivească cu energia atomilor…vă aduceți aminte – atomii sunt exact așa (arată stând pe loc, bâțîindu-se tremurând stânga-dreapta din trunchi, cu cap cu tot și cu mâinile lăsate în jos, pe lângă corp, fără a mișca însă, și picioarele, care au rămas pe loc…laughing  ) ce se întâmplă dacă diapazonul le dă niște extra-energie și ei o absorb?
  Ce se va întâmpla cu mișcarea lor?
   
  Va deveni mai rapidă și mai rapidă, și….BUM!
  Ceea ce vreau să vă spun este că: ceea ce se întâmplă este că diapazonul determină cupă nu să se spargă…în realitate, dacă vezi o fotografie a procesului, acordarea cupei, nu o sparge, cupa explodează.
  De ce?
  Deoarece acum, toți atomii cupei vibreză cu așa multă extra-energie, de nu se mai pot ține unii de alții, și apoi structura este complet distrusă.
   
  (Și fenomentul HAARP, se bazează tot…pe o REZONONȚĂ de undă (radio, de înaltă sau joasă frecvență) dată de un diapazon (antenă) conceput anume, ce va face să vibreze extrem de puternic, reverberând prin unda de șoc atingând pământ, lucruri, obiecte, atmosferă, apă sau ființe, manifestându-se cu o energie amplificată (extra-energie), ce va sparge structura atomilor, determinând dezastre – în aer, în apă sau pe pământ)

 6. Magda 22 martie 2017 at 14:52

  Deci, aceasta este o realitate, că energia afectează materia….și de fapt, în medicină chiar folosesc asta, într-un anumit proces, vă aduceți aminte de pietrele la rinichi unde acestea trebuie să fie scoase….asta este vechea metodă.
  Care este noua metodă?
   
  Pietrele de la rinichi, sunt cristale….
  Și dacă sunt cristale, atomii lor vor vibra pe o anumită frecvență.
  Deci, noua procedură este: mai degrabă decât să fie scoase pietrele de la rinichi, vor pune o sondă care emite o frecvență ca un diapazon focalizat, cu aceeași frecvență ca piatra de la rinichi.
   
  Și ce se întâmplă cu piatra de la rinichi?
  Același lucru care se întâmplă cu paharul…explodează!
  Și dintr-o dată nu mai trebuie să vă faceți griji, tot ce va trece, va fi doar puțin nisip, dar nu toată piatra.
  Deci, este mult mai ușor acest proces.
  Întrebarea este: Asta se aplică biologiei?
  Binențeles, și funcționează cam așa: aici este diapazonul, acolo este o proteină receptoare, cu o antenă pe ea.
  Antena vibrează la o anumită frecvență…acum, antenele răspund în general, la…medicina convențională spune că la molecule, ceea ce este adevărat, deoarece moleculele au propriile lor frecvențe așa cum este spus în acea prezentare, și când o moleculă este prezentă și vibrează cu aceeași frecvență ca receptorul, atunci receptorul va vibra când molecula va vibra, și când un receptor vibrează, va trece de la Conformația 1, la Conformația 2, ca un răspuns rezultant la acea energie vibrațională.
   
  Și deci, ceea ce vreau să subliniez, este asta: lovesc diapazonul și apoi receptorul care se află în Conformația A, începe să absoarbă energia și, ca rezultat, schimbă forma proteinei, structura scheletului din fundal, a modului cum este organizat schimbă asta și apoi receptorul trece la Conformația B sau 2, în acest caz particular.
   
  Deci, ideea este asta: receptorii….
  Vă aduceți aminte care sunt funcțiile receptorilor?
  Ei sunt aceia care semnalizează procesul…deci receptorii nu răspund numai la molecule, ei răspund la energie.
  Ei bine, dacă răspund la energie, de ce nu-mi vorbește doctoral meu despre energie?
  Deoarece eu, ca un profesor în domeniul medical, nu am vorbit niciodată despre asta, de la bun început.
   
  De ce?
  Deoarece, atunci când învățăm doctorii din domeniul medical, asta nu era o parte a înțelegerii noastre.
  Și totuși, de când cercetările mele m-au dus în direcția asta, am realizat ceva: că au existat scrieri în literatură, care erau acolo de 50-100 de ani, din nou și din nou, în inima inimilor jurnalelor științifice…scrieri despre ce?
   
  Câmpuri electromagnetice care afectează orice nivel al biologiei celulare.   
  Ziarul din stânga sus: Câmpurile electromagnetice și efectul lor în sinteza ADN.
  Există anumite câmpuri electromagnetice care activează sinteza ADN, alte câmpuri, o dezactivează.
   
  Cea din dreapta: Câmpuri electromagnetice pulsatorii, induc Copierea Celulară…asta înseamnă sinteza ARN.
  Deci, există câmpuri electromagnetice ce activează sinteza ARN, și dezactivează ARN.
   
  Cea din partea de jos: expunerea celulelor glandei salivare la câmpuri electromagnetice de joasă frecvență, alterează sinteza polipeptidelor (proteinelor).
  Care e ideea?
  Acestea sunt jurnale medicale din curentul principal…
  Ce spun? Că energia din mediul înconjurător, poate activa toate funcțiile principale ale unei celule.
   
  Sinteza AND, sinteza ARN, sinteza proteinelor.
  Mai mult de-atât: aceste ziare ne arată, mai ales ăsta din stânga sus, că pot determina vasele de sânge să diferențieze creșterea și formarea vaselor de sânge, punându-le în câmpuri electromagnetice.
  Doar punând celulele în acel camp.
  Sau pot obține celule de sânge mononucleare….în cel din dreapta, sus.
  Să înceapă să dividă …mitoza în câmpuri electromagnetice, să le cauzez diviziunea.
  De ce este asta relevant?
   
  Când celule mononucleare încep să se dividă depășind măsura, asta se cheamă leucemie…deci, cu alte cuvinte, pot induce leucemie într-un câmp electromagnetic, determinând celulele să se dividă mai mult decât este programat.
   
  Acesta este foarte important, aici, în dreapta: ”Eliberarea posibilă de noradrenalină într-o linie de clonare a celulelor nervoase, prin câmpuri magnetice pulsatorii de joasă intensitate”, și asta este o nouă arie care atrage o mulțime de atenție și este de fapt ilustrată și în următoarea prezentare unde, deasemenea, ”Influențele biologice Ale CEM (câmpurilor electromagnetice). Câmpurile electromagnetice, exercită efecte asupra, și prin hormoni”.

 7. Magda 22 martie 2017 at 15:07

  Care sunt funcțiile hormonilor?
  Regularizarea corpului…Ce ne spune acum, asta?
  Liniile de înaltă tensiuine, telefoanele celulare, microundele, ele toate, influențează hormonii corpului, și apoi aruncă trupul în afara aliniamentului, doar fiind în camp.
   
  Acum se spune: Dar cum de literatura spune că liniile de înaltă tensiune încă nu afectează oamenii? Pentru că asta era povestea.
  Și răspunsul este: acea informație era incorectă, și este necesar să se mai facă odată, deoarce există un efect prin câmpurile electromagnetice, în biologia voastră.
   
  Dar uitați micul șiretlic interesant: DACĂ NU SUNTEȚI SUB STRES, CÂMPURILE NU VĂ VOR AFECTA.
  Dacă sunteți stresat, câmpurile devin foarte specifice și vă pot altera biologia.
   
  Deci, chestia interesantă este că, atunci când ei au făcut eseuri, nimeni nu a detectat diferența dintre indivizii stresați și nestresați.
  Acum ni se arată că stresul, este mecanismul primar care vă deschide corpul către vulnerabilizarea și schimbarea funcțiilor lui, prin câmpuri electromagnetice, și în special estrogen, care este unul dintre hormonii din corp care răspund cel mai ușor la câmpurile EM.
   
  Normal, deoarece estrogenul este implicat în proliferarea celulelor și cancer.
  Deci, există o conexiune între câmpuri acum.
  Acum…semnalele care intră, haideți să ne oprim pentru moment și să lăsăm pe moment acea secțiune.
  Ce spun ele?
  Semnalele controlează biologia.
   
  Medicina convențională doar…așa cum este spus în articolul din ”Știință”, recunoaște moleculele ca fiind sursa semnalelor, dar fizica cuantică, care este știința-părinte (toate științele trebuie să se adapteze fizicii cuantice), așa că biologia trebuie să se adapteze fizicii cuantice și să recunoască ceea ce spune: energia activează acești receptori la fel de bine, dar nu trebuie să vă conving eu de asta, am déjà toată literature și hârtiile chiar acum, că energia face la fel ca moleculele, deci ENERGIA VINDECĂ, deci, nu este ceva inventat sau ceva…o înșelătorie.
   
  Energia vindecătoare este reală, deoarece energia este mult mai eficientă în a controla biologia decât moleculele și asta, conform fizicii…
  Deci, ceea ce vreau să subliniez, este că am ignorant rolul energiei, deoarece medicina convențională este blocată în perioada de dinainte de 1925, a fizicii.
   
  Dar în 1925, când fizica cuantică a ieșit la iveală, a spus: ”trebuie să includeți energia în ecuație!”
  Acum, întrebarea este aceasta: Am o celulă, și știu că ea se comportă după cum spun receptorii care citesc semnalele.
  Aici, există o înțelegere frumoasă, pentru că asta este ceea ce simplifică înțelegerea mea despre cum funcționează lumea, și am aplicat-o vieții mele și am obținut așa minunate  schimbări în viața mea și funcționează în felul următor: obișnuiam să clonez celule umane, și când le puneam în vasul de cultură, le observam comportamentul și făcând lucruri…și primul  lucru interesant de observat: dacă pun o celulă în vasul de cultură când încep, și celula este aici (arată aproape, spre sine, ca și cum ar fi la masa de lucru), și pun mâncarea acolo, la cel puțin o lungime de braț (cumva vis-à-vis, pe o etajeră, sus, în fața mesei sale de lucru), când încep experimentul…am pus mâncarea acolo (pe etajeră) și celula aici (pe masa sa de lucru)…
   
  Când revin mai târziu, unde credeți că este celula?
  celula se mișcă înspre mâncare…da?
   
  Ok…experimentul numărul doi: am pus o celulă aici, că așa este experimentul (arată spre sine, ca și cum ar avea-o în fața lui, la picioare…), și am pus toxina acolo (la o lungime considerabillă de braț, pe-o etajeră imaginară). 
   
  Când revin după câteva minute mai târziu, unde ar trebui să fie celula?
  ….Aici (arată ca și cum s-ar fi mișcat ferindu-se, undeva într-o parte, în spatele locului său inițial)….asta este așa de frumos pentru că, uitați adevărul: la nivelul celulei, nivelul nostru bazal, există doar trei comportament pe care le poate face o celulă.
  …(Acțiuni evidente pe care le puteți vedea)…și uitați care sunt cele trei comportamente:
   
  Unu: Celula se poate muta către Semnal,
  Doi: celula se poate mișca îndepărtându-se de Semnal,
  A treia este de fapt, când există un Semnal din mediul înconjurător, dar celula  ignoră Semnalul, deoarece nu este relevant.
   
  (Bun…referitor la comportamentul celulei, DE CE e atât de proastă …încât să nu ignore Semnalele care îi fac rău atunci când se află sub stres? Să fie vorba de singurul punct vulnerabil al ei în care, conștientă că poate muri, cedează totuși stresului prin eliminarea în exces a hormonului de estrogen, generator și multiplicator de celule canceroase, ducând la auto-distrugere?
  Și, de ce nu mai acționează AICI ca auto-protecție receptorii,  prin ajustarea la mediul înconjurător?)
   
  Deci, de fapt, sunt trei tipuri de mișcări: Mișcarea către înainte, mișcarea către înapoi sau totala nemișcare.
  Mă fac înțeles?
  Puteți înțelege?…Da?
  Deci, uitați problema: comportamentul celulei este de fapt, împărțit în două feluri de atitudini:
  Când un semnal este prezentat ca și cum celula ar avea nevoie de el pentru mentenanță și pentru creștere, celula se va mișca întotdeauna către semnal.
  Când un semnal se arată celulei ca o amenințare la viața ei, atunci celula se va îndepărta de semnal.

 8. Magda 22 martie 2017 at 15:14

  Deci, sunt două feluri de comportamente.
  Ce sunt ele?
  Mergând înainte este creștere, și mersul înapoi, este protecție.
  Deci, ideea de fond este aceasta: Punct de vedere..uitați-vă la logică, aceasta este o parte profundă, dar simplă.
  O celulă se mișcă în față pentru creștere, se mută în spate, pentru protecție.
  Se poate mișca celula în față și în spate în același timp?
  Da sau nu? ….Nu…Problema…
  Natura profundă și fundamentală a problemei este: CELULELE DIN CORPUL DVS.SUNT DIGITALE.
   
  Când primesc semnale care spun ”creștere”, se vor muta în față și vor crește.
  Dar când NU receptează ”creștere”, atunci se vor da în spate pentru protecție.
  Și ideea legată de asta, este aceasta:  celulele din corpul Dvs.merg în față și în spate, între ”creștere” și ”protecție”, bazându-se pe ce?
  Percepția mediului înconjurător dar, cum celulele sunt o comunitate, există de asemenea percepția creierului, deci, pe măsură ce gândiți, ce le faceți celulelor?
   
  Le dați informație despre mediul înconjurător.
  Dacă vă gândiți: ”Oh, Dumnezeule, nu pot trece prin această conferință deoarece afurisitul de proiector s-a stricat”, ce credeți că o să facă la OH, DUMNEZEULE!…Oh, Bruce, Oh Bruce!…ascundeți-vă acum!…pe de altă parte, este: ”Super, putem face orice, putem supraviețui…” și ce vor face celulele? Nu vor da înapoi, ci vor merge înainte și vor crește.
   
  De ce este asta relevant? Pentru că este clar că ATITUDINEA LOR , ESTE DIGITALIZATĂ.
  Și ideea este următoarea: deși avem sute de mii de programe în gene, minim pot lua din corpul Dvs.și să le grupez în două grupe.
   
  Acele gene date pentru creștere și reproducere, și dați-mi voie să vă explic ce înțeleg prin creștere.
  Creșterea, nu este numai de a ajunge de la bebeluș la adult.
  Creșteți în fiecare zi…
  De ce?
  Deoarece în fiecare zi, pierdeți mii, milioane, trilioane de celule.
  Și dacă nu înlocuiți acele celule?…
  O să experimentați boala și moartea.
   
  Așa că, ideea de fond este asta: pentru ca voi să supraviețuiți, zi de zi, doar ca să țineți pasul, voi creșteți tot timpul…
  Aceasta este o cerință a sistemului…deci, treaba stă în felul următor:
  Creșterea merge mai departe și vă ține sănătoși și în viață.
   
  Apoi, problema este aceasta: Odată ce atingi o anumită vârstă, atunci, genele sunt de asemenea gene de creștere, dar creștere pentru generațiile următoare, deci CREȘTEREA este pentru voi, sau pentru generațiile următoare.
  Alea sunt tot gene de creștere…ok?
  Pe de altă parte, creșterea, după cum am spus, este pentru a merge mai departe, dar când celulele dau înapoi, ele execută programe de protecție.
  Deci, există un ALT SET DE GENE în corpul Dvs., în celulele Dvs., care se ocupă cu protecția.
  Dar ceea ce vreau să subliniez legat de asta, este: dacă celula, în fiecare moment este ori în creștere, ori în protecție, dar nu poate fi în ambele, o să vă întreb o întrebare simplă, este economie: E NEVOIE DE ENERGIE CA SĂ CREȘTI?
  ESTE NEVOIE DE ENERGIE CA SĂ TE APERI?
   
  Ei bine, ideea legată de asta, e foarte simplă pentru că, uitați care-i chestia: când descoperiți că vă aflați în protecție, trebuie să folosiți energie, dar, cu cât te protejezi mai tare, cu atât consumi mai multă energie.
  Ei bine, de unde luați această energie?
  Aveți o balanță, aveți un contabil în interiorul Dvs., al energiei care activează acest corp…cu cât scrieți mai multe cecuri de protecție, ce se întâmplă cu balanța?
  Devine mai mică, și mai mică….și există un punct unde, așa de multă protecție este folosită că, acum trebuie să scurtezi procesele de creștere, și asta este adevărat și pentru națiune, chiar acum.
   
  Momentan, bugetul nostru este într-un exces de 50%, buget care este băgat în protecție.
  …Ce înseamnă asta?
  Toți acei bani sunt dați pentru protecție, și nu ne ajută să menținem această țară în niciun fel, deoarece se dă TOT pentru arme și oameni, oriunde ar fi.
  Ideea este că asta, se aplică și corpului Dvs.
   
  Când mergeți pe stradă, cand te trezești dimineață și începi să trăiești, TU ALUNECI ÎN CREȘTERE ȘI PROTECȚIE.
  Și problema legată de asta, este: cu cât ceri mai multă protecție, sau percepi că ai nevoie….aceasta este păcăleala.
  Cel care crede că tu crezi că ai nevoie de protecție, cu  cât pui mai multă idée în asta, cu atât mai puțină creștere primești. 
   
  Și aici, este o parte interesantă: puteți fi așa de înfricoșați, că puteți muri de frică.
  Și acesta este adevărul: frica poate fi așa de mare, că puteți opri creșterea așa de rapid și de total, că voi chiar muriți în acel moment.
   
  Și realitatea este: înțelegeți că echilibrul sănătății voastre, este legat de cantitatea de energie cheltuită în protecție, așa că, ideea de fundal este:
  SUPRAVIEȚUIREA ESTE = CREȘTEREA ÎMPĂRȚITĂ LA PROTECȚIE.
   
  Acum uitați-vă la asta: deschideți știrile, citiți ziarele, ascultați TV-ul, ce auziți?
  În fiecare zi, mai multe motive să vă protejați, aerul nu este bun, apa nu e bună, hrana nu e bună, acești oameni sunt nebuni… oriunde întorci capul, ce faci?
   
  (Hai las-o-ncolo că e PARA-DEMONSTRAT –  chiar nu mai e bună nici apa, nici hrana…)
   
  Te retragi tot mai mult, de ce?

 9. Magda 23 martie 2017 at 7:56

  Deoarece creșterea înseamnă să mergi înainte (mai departe, către…n.t.)
  Ce este protecția?
  Mergi înapoi sau închide-te față de exterior….
  Începem să ne izolăm când ne ancorăm în frică și, pe măsură ce devenim legați de frică, închidem creșterea, ca mecanism biologic natural.
   
  Dar este interesant, am 50 de trilioane de celule.
  Fiecare celulă poate fi în creștere sau protecție.
  Dar corpul meu, nu trebuie să fie în creștere sau protecție.
  Deci, pot avea o marjă…corpul meu poate fi…atâtea celule în creștere, atâtea celule în protecție, deci pot avea un procentaj.
   
  Atunci când mă uit la sistemul uman, recunosc deasemenea că, CREȘTEREA și PROTECȚIA sunt VARIABILE…Ok?
  Și uitați care este partea interesantă: când CRESC, care parte a sistemului meu biologic o folosesc pentru creștere?
  Și răspunsul este: toate organele de-aici, se numesc viscerale – inima, plămânii, sistemul digestive, ficatul, pancreasul, și toate acestea sunt pentru creștere.
   
  Când MĂ PROTEJEZ, ce sistem folosesc?
  ”Dispari de-aici, că-ți trag un plămân, de nu te vezi!” laughing
   
  Nu…probabil că nu este asta J….Ok?
  Ideea este…când vă apărați, ce sistem fiziologic folosiți pentru protecție?
  Mușchii și oasele…și chestia interesantă este că, există un schimbător în corpul Dvs., care face trecerea de la visceral sau către mușchi și oase…vă aduceți aminte acel lucru pe care-l numim ”luptă sau fugi”?
  Vă amintiți de sistemul suprarenal?
  Sistemul suprarenal, este schimbătorul prin excelență…care face trecerea de la ce, la ce?
   
  Între cele două sisteme…Schimbătorul spune: ”Dacă încep să mă bag într-o luptă sau fugă, ce voi folosi? Mușchi și oase. Ei bine, voi închide sistemul visceral în timpul procesului. ”
   
  Și în acest fel, am toată energia alocată pentru a fi gata să fug.
  Dacă vreau să fug de un leu, nu o să încep să procesez digestia și prânzul.
  De ce?
  Ei bine, acea energie poate fi exact acea energie ce mi-ar putea fi folositoare să fac ultimul pas pentru ca piciorul meu să nu cadă în gura leului.
   
  Deci, sistemul este intelligent și spune: ”Când ești amenințat, se va aloca energie către unde sunt amenințările”. 
  Și oprește sistemul visceral, și deci, ideea de fond este pur și simplu asta: ÎN CREȘTERE, sistemul visceral comandă sistemului somatic, și funcționează cam așa: în creștere, am nevoie de apă…deci corpul meu spune ”am nevoie de apă” dar cum ajung la apă?
  Oh…mă mișc către apă, deci cum fac asta?
  Prin sistemul meu scheletic.
   
  Cine comandă asta?
  Viscerele spun: am nevoie de apă. Așa că, sistemul osos răspunde la cererea viescerelor, deci visecerele administrează nevoile…adică scheletul administrează ceea ce viscerele au nevoie.
   
  Și uitați un lucru interesant: Viscerele mele spun ”am nevoie de apă”, și eu spun Ok, hai să luăm niște apă…deci încep să merg să iau niște apă și chiar acolo există un leu, chiar în fața mea, și chestia este următoarea: în momentul când văd leul, ce credeți că am să fac?
   
  …Încă mai merg să iau apă? Naaah…Chiar așa, în acel moment, sistemul somatic spune: ”La naiba cu apa, să fugim!”, deci ce se întâmplă?
  Suprim visceralul când activez sistemul somatic.
  Și ideea este că, sunt legate una de celalată numit sistemul nervos autonom, simpatic și parasimpatic, ca să o pun în cuvinte…dar treaba cum este?
   
  Unul impinge sângele către sistemul scheletic și celălalt impinge sângele către sistemul visceral, deoarece sângele le hrănește.
  Deci, ce vreau să subliniez, este: că oamenii, sunt diferiți dacât celulele individuale, deoarece avem acest efect mai mare.  
   
  Aici este partea frumoasă în legătură cu asta…și voi știți asta:
  IUBIREAeste hrana cea mai puternică pentru creștere.
  Când sunteți îndrăgostiți, veți alerga către acel loc, oriunde ar fi el, veți trece peste munte sau prin munte, veți fi atras așa de mult către el, de ce?
  Deoarece iubirea, oferă întregului sistem toți hormonii și conexiunile sistemului, să facă ce?
  Să furnizeze cele necesare creșterii, mentenanței și sănătății Dvs.
   
  Totuși, în momentul în care vă este frică, atunci ce veți face?
  Vă retrageți, vă izolați, vă separați de mediul înconjurător și consecința este aceasta: protecția față de mediul înconjurător vă taie de la acesta, și izolându-vă de mediul înconjurător, vă rupe de Viață.
  Acum, problema este foarte interesantă și este exemplificată mai ales la copiii din Estul Europei unde există atât de multe orfelinate.
  Eu mereu am crezut că, acești copii din Estul Europei sunt în orfelinate din cauza războaielor din zonă.
   
  S-a dovedit că nu este adevărat.
  Copiii sunt în orfelinate, deoarece părinții continuă să aibe copii datorită credințelor lor religioase, oricare ar fi, și nu-i pot îngriji…așa că, orfelinatele sunt locuri unde sunt aruncați acești copii pe care părinții nu-i pot susține, nu pentru că nu au părinți.

 10. Magda 23 martie 2017 at 8:00

  (Are dreptate în privința copiilor care NU POT fi îngrijiți de către părinții lor plecați (unii) peste hotare, ori lepădați, pentru că sunt săraci lipiți, neajutorați, neajutați CU ADEVĂRAT din partea organele abilitate ale Statului, care n-au grija mamei și-a copilului părăsiți, prin reglementări legale, aspre….cum sunt în celelalte țări în care, dacă ți-ai părăsit soția, concubina, din care a rezultat un copil sau mai mulți, plătești pentru întreținerea lor PENSIE, de te trec sudorile!
   
  Toată treaba a fost/este gândită strategic, emisă ”legal” de către politic și aplicată dpdv economic, prin ”recomandarea” cu statut obligatoriu, prin suflarea în ureche ăstora de la noi (în etape, pe capitole) din partea celor care conduc România din umbră…. făcând joc DUBLU – oferind cu o mână (la vedere) pentru toată prostimea română că DĂ generos, dar luând înapoi pe de-antregul, eventual și cu dobândă, ceea ce-au oferit, datorită  incapabililor de la noi care, BRUSC și-au pierdut memoria, profesia, vocația, fiindcă n-au știut/n-au vrut ori putut să implementeze ”ajutorul” oferit, astfel necheltuit, dar răsplătit cămătărește pentru ”neputință”;
   
  Adică: politicienii, factorii de ”decizie” s-au dovedit a fi veritabili ASASINI ECONOMICI pentru că războiul dus împotriva familiei și-a copiilor, e de cel puțin 27 de ani și BINE pus la punct legislativ, atacându-se pe mai multe fronturi (de celelalte nu mai vorbesc, că umplu paginile)…în primul rând, pornind de la distrugerea locurilor de muncă, iar prin asta, favorizarea plecării masive peste hotare, acolo unde, masa forței de muncă române în putere (fizică și/sau intelectuală), își oferă capacitatea de lucru, capabilitatea rezolvării ori inovării, pentru întreținerea și dezvoltarea economiilor altor țări,  care ȘTIU însă, că omul se ține lângă tine, trudind pentru tine, DOAR motivându-l (cum nu se întâmplă la noi…)cu recompense de tot felul, în special bănești, asigurându-i un trai normal, decent, iar pentru eminențe cenușii, oferindu-i casă, masă, mașină, conturi în bănci, etc…TOCMAI  pentru a beneficia de pe urma lui!
   
  Așa că, nu degeaba au scos din Codul Penal infracțiunea de ”subminare a economiei naționale”, știindu-se cu musca pe căciulă, umblând acum cu dezincrimiarea abuzului în serviciu de care au dat dovadă pentru a pune o țară la pământ…nu s-au gândt însă, la conștiința generală care NU UITĂ, NU IARTĂ și, chiar dacă au scos subminarea economiei naționale din Cod, nu vor putea scoate din mintea colectivă ”calitatea” de TRĂDARE ori ÎNALTĂ TRĂDARE!)
   
  Și a ieșit la iveală din studiile făcute pe acești copii că, un mare procentaj, peste 80% din ei, au devenit autiști.
  Ce înseamnă un copil autist?
  Un copil care nu răspunde exteriorului.
  De ce?
  Deoarece, în protecția social necesară supraviețuirii, copilul se izolează de exterior…
  Și ca rezultat, uitați-vă la patologia care rezultă…acești copii nu interacționează cu viața lor și asta, pentru că ei pun o barieră între ei și lumea înconjurătoare.
   
  Dar, ce altceva li se întâmplă?
  Toți parametrii de creștere, sunt reduși cu 30-40% sau mai mult,.
  Înălțimea lor, fiziologia lor…de ce?
  Neprimind iubire, înseamnă pierderea hranei.
  Neprimind iubirea, înseamnă că nu ai suport și tu vei încerca să te protejezi.
   
  În absența iubirii, apare frica.

 11. Magda 23 martie 2017 at 8:04

  Și rezultatul este: FRICA VA OPRI SISTEMUL, și o să vă explic exact cum se întâmplă asta, la oameni.
  EXISTĂ UN SCHIMBĂTOR SUPREM, toți suntem afectați de el.
  Acest sistem este numit în medicină: AXA HIPOTALAMUS – PITUITARĂ – SUPRA-RENALĂ care ne afectează pe toți și funcționează așa:
   
  Stresul este ceva perceput de creier
  Vă aduceți aminte?
  Percepția
  Dacă mă gândesc la un semnal…și acesta este un semnal înfricoșător, atunci este stresant pentru mine.
  Și problema este aceasta: dacă eu cresc, ies afară, merg mai departe, dar când încep să văd stress, eu trebuie să mă protejez.
   
  Așa că, trupul, primește…când semnalul din creier spune: Ok, mobilizează corpul pentru ce? Creștere sau protecție, sub stress? …Protecție!
  Dar cum faci asta?
  Și aici este răspunsul: Semnalul merge de la creier, la glanda pituitară.
  Vă aduceți aminte de glanda pituitară?
  Ați învățat despre ea chiar și în liceu.
   
  Care este numele comun al glandei pituitare?….GLANDA ȘEFĂ!
  Ce înseamnă asta?
  Este acea glandă a cărei funcțiuni, determină forma acestuia.
  Deci, creierul spune glandei-șefă….creștere sau protecție?
  Când nivelul de stress este ridicat, glanda-șefă dă semnalul să așeze corpul într-o poziție de protecție. 
   
  Deci, ceea ce se întâmplă, este asta: glanda pituitară, eliberează ACTH care este un hormon, care se duce la glanda suprarenală, aflată în vârful rinichilor.
   
  Glanda suprarenală secretă ce? Hormonii adrenocorticotropi….Adrenalină!
  Pentru ce este adrenalina? Pentru ”fugă sau luptă”…dar, uitați ce este interesant:
  Când glanda-șefă spune: STRES! În ce voi fi?
  În creștere sau protecție?
   
  Ok…acum ascultați ce se întâmplă…HORMONII din glanda suprarenală, STRÂNG și CONTRACTĂ vasele de sânge din viscere.
  Deci, ceea ce fac, este că forțează sângele din viscere să meargă către brațe și picioare…De ce ar face asta?….Gândiți-vă, de ce?
  Pentru că trebuie să fugiți, deci trebuie să hrăniți mușchii…
   
  Ei bine, chestia asta este că pune, în mod preferențial sânge în brațe și picioare.
  Întreabarea este: dacă pune în mod preferențial sange în brațe și picioare, UNDE era sângele înainte de a fi în brațe și picioare?
  …În Viscere!
  Care este funcția sângelui din viscere?…Ce funcții?…CREȘTERE…
  Deci, când mă sperii, care este primul lucru care se întâmplă?

 12. Magda 23 martie 2017 at 8:12

  Iau sângele de-aici, și îl presez aici….de ce?
  Pentru că trebuie să alerg, să mă mișc, să mă lupt, sau orice voi face…
  Ideea este următoarea: Imediat ce sunt stresat, închid mecanismele de creștere.
   
  Cu cât ești mai stresat, cu atât mai cronic vei suprima mecanismele de creștere.
  NU ESTE O DECIZIE CONȘTIENTĂ, este doar o parte a sistemului, numită HPSR: AXA HIPOTALAMUS – PITUITARĂ – SUPRA-RENALĂ…
   
  Semnificația acestui fapt este că, eliberarea de gluco-corticoizi și adrenalină cauzează un răspuns de genul ”luptă sau fugi”.
  Aici, este un lucru interesant: Ok…ați înțeles asta imediat? Că sub stress, chimia corpului cauzează sângele să plece din viscere, către regiunea brațelor și picioarelor…Are sens ce spun? Ok…Atunci are înțeles dacă nu prea am sânge în viscere, funcționarea lor este redusă și exact asta se întâmplă.
   
  Dar uitați și celălalt lucru, dar gândiți-vă la aceasta, petnru că aceasta este ca o altă adăugare a unei probleme de insultă sau vătămare…Și se întâmplă în felul următor:   
  Sistemul meu imunitar, este un sistem foarte scump (cheltuitor) pentru a asigura funcționarea lui.
  Îl costă o mulțime de energie pe corp să-l facă să meargă, o foarte mare uzură energetică. 
  Dacă încerc să mă protejez pe mine însumi de ceva care mă amenință din exterior, îmi folosesc sistemul imunitar pentru această muncă? Da, sau nu?…
   
  Care este funcția sistemului imunitar? Protecția din interior…deci, împotriva bacteriilor sau virușilor din mine…Ok?
  Deci, uitați-vă care este ideea: încep să văd leul, obțin o eliberare de adrenelină și gluco-corticoizi, sângele îmi aleargă prin brațe și picioare ca să pot fugi de leu.
  Ce credeți să se întâmplă cu sistemul meu imunitar?
  O să-i crească funcționalitatea sau o să-i scadă?
  …O să scadă! De fapt, aceiași hormoni, aici este ideea…aceiași hormoni din stress, sunt folosiți de profesiile medicale să închidă sistemul imunitar la oamenii care vor să primească transplanturi de organe și țesuturi.
   
  De ce? Pentru că nu vreau să fie respinse…
  Cum regularizez sistemul imunitar?
  Ei bine îi dau acești hormoni, dar ce fel de hormoni sunt aceștia?
  Sunt hormoni de stress.
   
  Așa că se spune: ”Ok, nu primești grefă a unui țesut ordinar, dar ești sub stress. ”
  Ce se întâmplă cu sistemul imunitar?…
  Se oprește…
  Și motivul pentru care face asta, este conservarea energiei, deoarece am de-a face cu mediul înconjurător exterior care este o sursă de amenințare.  
  Voi știți la fel ca și mine că, atunci când sunteți stresați, că sunteți la școală sau la lucru, când nivelele de stress sunt foarte ridicate, atunci vă îmbolnăviți.
  De ce?

 13. Magda 23 martie 2017 at 8:16

  Pentru că, atunci când nivelul stresului este foarte ridicat, tu, deasemeni, îți închizi sistemul imunitar.
  Apoi, auzi oameni spunând: ”Am luat o răceală”.
  Am căpătat ceva.
  Asta nu e ceva nou…este de fapt…este déjà în înțelegerea medicală de multă vreme, este asta: Toată lumea în această audiență, este déjà infectată cu aproape toți patogenii comuni cunoscuți de oameni, în acest moment.
  Ei sunt în sângele vostru.
  Pot lua chiar acum o mostră din sângele vostru, și vă voi arăta bacteriile și virușii care trăiesc în sângele vostru.
   
  Dar o să spuneți: ”Bruce, nu sunt nesănătos, sunt destul de sănătos, uită-te la mine! Deci, ce vrei să spui prin ”sunt infectat”?
  Și există UN NUME al organismelor dat ca grup, și anume: ORGANISME OPORTUNISTE.
  Ce înseamnă asta?
  Înseamnă că locuiesc în corpul vostru, dar NU prosperă.
  Ei nu pot înflori când sunteți sănătoși.
  Când sunteți sănătoși, fiziologia Dvs.este ca-ntr-un echilibru perfect, și nu susține aceste organisme.
   
  Dar, în momentul în care sunteți stresați, trebuie să închideți sistemul imunitar, și vă schimbați fiziologia corpului.
  Atunci, aceste organisme, iau un avantaj…d-aia se și numesc ”organisme oportuniste”.
  Ele erau acolo tot timpul, dar se pot manifesta doar atunci când sunteți slăbit.
   
  Când căpătați starea de slăbiciune?
  Când sunteți stresați!
  Deci, dintr-odată, vă îmbolnăviți.
  Nu e neapărat necesar să o luați, DEJA o aveați!
  Deci, problema este aceasta: De ce aveți nevoie să rămâneți sănătoși?
  REGLAȚI STRESUL!
   
  Și ceea ce am accentuat mereu și mereu, este că…v-aduceți aminte când am spus că, aproximativ 5% din populație sunt afectați sau au probleme în modul de viață, din cauză genetice.
  Deci, defectele genetice, defecte din naștere, afectează 5%…
  95% din populație, NU au defecte în genele lor și ar trebui să trăiască o viață normală, dar când încep să se îmbolnăvească, nu ne putem duce la gene și să începem să dăm vina pe ele.
   
  Trebuie să recunoaștem că a fost vorba de semnalele din mediul înconjurător la care ne-am adaptat, deoarece când suntem sub stress, automat închidem CREȘTEREA.
  Acum..credeați că asta a fost suficient de rău.
  Știți…să închidem viscerele ca să putem fugi, și să nu mai creștem, și închidem sistemul imunitar deoarece în acel moment, nu ne ajută în următoarea amenințare.
   
  Dați-mi voie să-i adaug ultimul ”cal nărăvaș”.

 14. Magda 23 martie 2017 at 8:23

  Și uitați care este ultimul ”cal nărăvaș”…gândiți-vă…într-o situație de fugă sau luptă, credeți că o să folosim raționarea neurologică și conștiența, știți, că….știți aia…sau folosiți comportamentul reflex? Care din ele?
  COMPORTAMENTUL REFLEX…
  Știți ce? Comportamentul reflex este în partea posterioară a creierului, iar gândirea și logica și rațiunea…în partea din față a creierului.
   
  Deci, ascultați ce se întâmplă, și majoritatea dintre voi ați experimentat-o!
  Se cheamă stresul examenului
  Și ascultați cum funcționează: În momentul în care nivelul de adrenalină și de gluco-corticoizi crește, să vă pună într-o postură de luptă sau fugă, vă aduceți aminte că am zis că vasele de sânge din viscere strânse, închise, forțează sângele să meargă către periferie?
   
  Vasele de sânge din partea din față a creierului, se strâng și hrănesc cu sânge, doar creierul posterior. 
  CÂND SUNTEȚI STRESAȚI, PIERDEȚI INTELIGENȚĂ
  Este necesară, deoarece, nu este momentul să gândiți, ci timpul să răspundeți.
  Deci, problema este: dacă ați fost într-un stress al examenelor, știți despre ce vorbesc – studiați 3 zile la rând și vă spuneți ”o să iau 10”.
  Stau acolo și deschid caietul de examinare, mă uit la prima întrebare și nu știu prima întrebare.
  Știți ce se întâmplă?
   
  Vă puteți simți corpul schimbându-se chiar acolo. Adrenalina începe să curgă prin tot corpul, și începeți să tremurați. Mușchii sunt gata de fugă…de ce?
  Vă protejați viața acum.
  Și apoi începeți să vă gândiți la răspuns din nou dar, ghiciți ce se întâmplă?
  Nu vă puteți gândi la un răspuns pentru acea întrebare sau următoarea întrebare, până nu faceți ce?
  PÂNĂ NU VĂ CALMAȚI DIN NOU.
   
  MOTIVUL este acesta: este un mecanism de protecție…gânditul NU ajută în situații stresante, va interfera cu reacția.
  Deci, ceea ce vreau să subliniez, este asta: 3 lucruri se întâmplă sub stress, fiecare din ele dezabilitându-te pe tine, pe 3 nivele diferite:
   
  Nivelul 1: viscerele tale se închid. Mecanismele de creștere și mentenanță sunt reduse.
  Nivelul 2: Sistemul imunitar este oprit sau inhibat pentru a conserva energia, ceea ce apoi, permite organismelor oportuniste să alerge libere pe terenul de joacă.
  Nivelul 3: Ca răspuns la stress, începi să acționezi dintr-un comportament reflex. Și inteligența din reacțiile voastre este acum pierdută din răspunsuri.
   
  Și dintr-o dată vedeți că efectele dezabilizatoare ale stresuluil, nu sunt rele într-o chestie acută: alerg, mă împiedic, mă rănesc, pot să trec prin stresuri micuțe dar acute.
  Dar, când asta are efecte distructive?
  O să vă dau cea mai simplă analogie, ca să scoateți o înțelegere din ea.
   

 15. Magda 23 martie 2017 at 8:26

  Imaginați-vă o comunitate…haideți să ne întoarcem în anii 1950.
  Vă aduceți aminte de acei ani când ne era frică de ruși că o să ne arunce bombe în cap? Ok? Deci, de facem?
   
  Construim adăposturi antiaeriene.
  Copiii nu știu despre asta, dar avem adăposturi anti-bombă.
  Uitați problema: există o comunitate…aici suntem în Memphis…copiii merg la școală, fabricile lucrează, oamenii merg la serviciu, comunitatea este într-o stare de creștere.
  Da sau nu?
  Spuneți Da!…
  Bine…ați înțeles bine…
   
  Ok…într-o stare de creștere…acum, uitați problema.
  Sirenele aeriene pornesc.
  Unde se duc oamenii?….
  În adăposturile antiatomice.
   
  Ce se întâmplă cu serviciul? ….se oprește!…funcționarea comunității încetează!
  Celulele..ah…oamenii care nu sunt implicați în comunitate, vor fugi să-și salveze propriile vieți individuale.
  Și ideea este asta: Mă duc în adăpostul antiatomic și aștept…5 minute mai târziu, amenințarea dispare…
  Apoi, ce facem?
  Ieșim din adăpost, ne întoarcem la muncă…asta se cheamă ”o reacție acută”.
   
  Este doar un eveniment momentan, deci este ca o ieșire prelungită la o cafea, ok?
  Ascultați de unde vine problema (acesta este locul unde se află problema):
  Lucrăm la service, sirenele aeriene pornesc, alergăm în adăpostul antibombă, și așteptăm și așteptăm și așteptăm și nu se dă ”totul e în regulă!”
  Ce se întâmplă atunci?
   
  Este automat, ce se întâmplă?…Stres!…
  Dar ce se întâmplă cu supraviețuirea voastră?
  Cât timp puteți locui într-un adăpost antibombă?
  Câtă mâncare ai pus deoparte acolo?
  Și ideea de fond este asta: ce se întâmplă când nu mai aveți mâncare?
  Atunci, ce se întâmplă?
  MURIȚI!
   
  Uitați problema: celulele Dvs.sunt într-o comunitate.
  Ele lucrează împreună, într-un grup coerent ca și o comunitate de oameni.
  În momentul când sirenele aeriene pornesc, și corpul nostru spune: ”Sunt sub o amenințare!”, atunci celulele intră într-un adăpost antibombă…
  Problema este că, majoritatea stresurilor noastre sunt CRONICE…sunt acolo tot timpul.
  Și atâta timp cât menținem un strs cronic, atunci, cu cât mențin mai mult stres, celulele corpului meu stau în adăpostul atomic și nu mai ies afară.

 16. Magda 23 martie 2017 at 8:29

  Și importanța acestui lucru este că, celulele vor muri, țesuturile se vor dezorganiza, și bolile se vor instala.
  Și consecința: STRESUL, nu au fost genele, nu a fost Sistemul.
  A fost credința implicată în proces!
  Deci, ideea de fond este că Stresul este problema supremă dacă ați venit aici cu gene, și am spus că 95%, au venit aici cu gene bune și STRESUL face asta: ALTEREAZĂ SISTEMUL.
   
  Semnalele de stres vin la membrane celulei și activează procesele proteinei, care sunt: respirația, digestia, excreția, dar uitați care e problema: dacă o celulă întâlnește stress, ce poate face?
  Am menționat déjà câteva lucruri.
  Vreau să spun eu ce poate face:
  Numărul 1se poate izola pe sine, mergând în adăpostul antibombă și întrebarea este: da, pot supraviețui, dar NU pentru timp îndelungat făcând asta, deci acesta este un effect temporar, este un lucru pe care-l pot face pentru scurt timp.
   
  2. Un alt lucru pe care celulele îl pot face, este să secrete chestii în mediul înconjurător, să-l facă să para mai fericit.
  Dar acesta este un proces foarte scump deoarece, dacă nu pot să schmb întreg mediul exterior, eu doar irosesc energie, aruncând-o afară.
  Este ca și cum aș încerca să încălzesc Memphisul în timpul iernii, deschizând fereastra și lăsând căldura să iasă, sperând că tot Memphisul să se se încălzească.   
   
  Și ideea de fond este acum că, nici asta nu funcționează.
  Deci, cel de-al 3-lea lucru care este posibil (acum, ăsta este ceva extreme de incitant)…al 3-lea lucru care este posibil, este: VĂ PUTEȚI ADAPTA!
  Ce înseamnă asta? …Asta înseamnă că-ți schimbi genele, îți schimbi biologia ca răspuns la stress.
  Ei bine, ce înseamnă adaptare în biologia de astăzi?
  NU EXISTĂ ADAPTARE ÎN BIOLOGIE! De ce?
  Pentru că întâlnim un sistem de credințe numit ”Evoluție Darwinistă”.
  Care spune ce?
  Că schimbările în gene, prima premisă: toate schimbările genetice, sunt întâmplătoare.
   
  Ce înseamnă asta?
  Cum pot să mă adaptez dacă genele mi se schimbă la întâmplare?
  Nu știu, uneori poate se vor adapta, sau poate că nu, dar problema este aceasta: biologia convențională a menținut pentru ani și ani o credință că, atunci când genele se schimbă, ele se schimbă prin accident și la întâmplare, așa că nu vei putea controla niciodată rezultatul unei mutații.
   
  Și consecința acestui fapt este că (în credința convențională se vorbește)…noi știm de cei 95% de oameni…haideți să spunem că în cancer, cancerul de sân spre exemplu, din nou, 5% dintre femei, au conexiuni ereditare, 95% dintre femei, NU…și totuși, 95% dintre alte femei care au cancer, alterează genele.
   
  Așa că, ce facem?

 17. Magda 23 martie 2017 at 8:31

  Ne ducem la planșă și spunem: singurul mod în care se pot schimba genele, este accidental, așa că, trebuie să fie doar un eveniment întâmplător…Ha! Cancerul este întâmplare!
  …ei bine, ăsta este sistemul de credințe, până când…ne descotorosim de presupunere.
  Evoluța darwnisită, nu este modul în care s-a petrecut evoluția cu adevărat.
  Există un alt mod. Care este acest alt mod?
  A fost prima dată prezentat în 1988, în acest ziar care a fost publicat în Jurnalul ”Natura”, care este o publicație de referință.
   
  Și articolul se numește ”Ordinea mutanților” de John Cairms, genetician britanic, și aici este ceea ce a descoperit.
  Ascultați asta, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante scrieri din știința biologică.
  De ce? …Ascultați ce-a făcut: a luat o bacterie care avea o enzimă defectă.  
  Enzima se numește lactază.
  Lactaza este o enzimă care scindează zahărul din lapte, numit lactoză.
  Și această enzimă, este necesară în a scinda zahărul, în a extrage energia în blocuri constructive, pentru ca bacteria să folosească lactoza, ca o sursă de hrană pentru a-și propulsa creșterea și divizarea.
   
  Deci, această bacteria cu care a pornit Cairms, are enzyme defecte pentru lactază…nu poate mânca lactoză, acesta este un adevăr.
  Deci, își ia bacteria și o pune într-un vas, și singura hrană pe care i-o pune în vas, este lactoză!
  …Vorbin de stress. Această bacterie, o să spună: ”Oh, frate, nu este nimic de mâncare aici!”  
   
  Ei bine, problema este aceasta: când nu este nimic de mâncare, nu se pot divide.
  Deci, când nu se pot divide, nu pot reproduce ADN-ul care este locul unde au loc mutațiile.
  Și deci, dacă nu se pot divide, nu-și pot schimba ADN-ul și te-aștepți ca nimic să nu se întâmple. 
  Și totuși, în toate vasele, după câteva zile, erau colonii de bacterii crescând în toate.
  Și întrebarea lui Cairms a fost: ”Cum naiba s-a întâmplat asta?”
   
  Înțelegerea convențională spune că nu se poate divide, că nu există nicio energie așa că, nu poți să schimbi ADN-ul.
  Cum și-au schimbat ADN-ul?
  Așa că, atunci când a examinat ADN-ul, ceea ce-a găsit, a fost că nu și-au schimbat la întâmplare o parte din gene: s-au focalizat pe gena pentru lactoză, enzima lactazei, și au schimbat doar gena lactazei, chiar dacă nu se divideau.
   
  Era un mecanism cu totul nou, un concept cu totul nou.
  Și partea interesantă legată de asta este că, atunci când a menționat asta, publicația britanică ”Nature”, a scris un editorial exact după scrierile lui.
  Editorii au scris că: John Cairms, este un distins genetician molecular, îi cunoaștem munca de ani de zile, dar cu această scriere, avem probleme.
   

 18. Magda 23 martie 2017 at 8:37

  De fapt, titlul editorialului publicației britanice, a fost ”Un unicorn în grădină”.
  Ideea este…un pic de umor englezesc, știți..ca o fantezie în Grădina Raiului, știți…
  Americanii, fără simț al umorului, pentru că o săptămână mai târziu a ieșit un editorial în publicația ”Știință”, care este principal publicație în știința curentă americană, uitați titlul: ”O erezie în biologia evoluționistă!”
   
  Ce este o erezie? Asta este pentru oamenii religioși…Ha…și spune așa: Este o credință religioasă și o credință religioasă…am spus religioasă, este subliniată acolo și spune că ”…mutațiile sunt un proces continuu și întâmplător…”
  O să citesc eu pentru Dvs., deoarece este posibil să nu vedeți ce este subliniat în partea de jos, spune: ”Cairms demonstrează că bacteria, poate alege ce fel de mutații ar trebui să facă…”
   
  Și apoi editorii scriu: ”Ceva mai eretic, cu greu poate fi imaginat!”
  De ce sunt ei așa de supărați?
   …Și răspunsul este acesta…Gândiți-vă cât de profund este: dacă mutațiile, pot apare ca rezultat al adaptării, atunci, mutațiile NU sunt neapărat întâmplătoare.
  Și dacă mutațiile nu sunt întâmplătoare, atunci, evoluția nu a fost un accident!
   
  Nu am ajuns aici prin accident…am ajuns aici, prin program.
  Relevanța acestui fapt, este: că de fapt, am ajuns aici printr-un process de creație și evoluție manifestându-se simultan.
  Că organismele se pre-adaptează la mediul înconjurător, și semnalele din mediul înconjurător, dau formă organismelor.
  Așa că, evoluția nu a fost un accident.
   
  Binențeles că religiile convenționale…când e vorba de religie, oamenii poartă haine negre, în noua religie, ei poartă haine albe de laborator, dar este tot la fel de mult o religie, ca orice altceva.
  Și ideea de fond legată de această credință este că, atunci când punem la îndoială credința, este: ”Ce vrei să spui prin energie vindecătoare?…Ah…Asta e erezie!”
  Ce vrei să spui prin schimbarea genelor? …Asta e erezie!”
   
  Adevărul este că acum se cheamă ȘTIINȚĂ!
  Dar știința, are convingerea să deține adevărul, în special în industria farmaceutică care, din nou, încearcă să ne impresioneze, neavând o mulțime de lucruri.
  Deci, ceea ce vreau să subliniez, este asta: Ce spune aceasta?
  Ei bine, acest ziar…dați-mi voie să vă explic..publicația ”Ziarul de Kansas”, a ieșit în 1988. Asta a fost cu peste 12 ani în urmă…ok?
   
  În acest ziar, ”Științificul American” din 1997, deci asta a fost cu 9 ani după, punctează despre acest ziar…trebuie să citesc pentru Dvs.deoarece, nu veți fi în stare să o faceți, o să mă folosesc de teatru, sunt pe o scenă, așa că să citesc teatral:
  Spune: ”Evoluția, evoluează…uitați partea mea teatrală: NOI DESCOPERIRI sugerează că mutațiile, sunt mai complicate decât a crezut cineva”.
   
  Prima line: ” Cu 9 ani în urmă, John Carims…” și ceea ce se puncta era ”NOI DESCOPERIRI…cu 9 ani în urmă!”

 19. Magda 23 martie 2017 at 8:40

  Unde au fost tipii ăștia? …Și răspunsul este acesta: timp de 9 ani, ei au încercat la modul consecvent, să submineze descoperirie lui Carims…timp de 9 ani au făcut asta.
  Când această hârtie a fost publicată în ”Științificul American” nu au spus că Carims a avut dreptate, ceea ce spun, e asta: Se pare că nu pot găsi o explicație, dar încă o mai caută, pentru că ideea pare a fi în regulă, dar NU POATE FI ÎN REGULĂ!
   
  Dar acum, că au mai trecut câțiva ani și acum avem o altă înțelegere, o să vă arăt asta.
  Asta este din ”Știința”, extrasă din publicația ”Știința”, nu este un graphic pe care l-am inventat eu.
  Este o schemă scoasă din publicația ”Știință”.
  Acesta este schema curgerii informației înainte de Carims.
  Aceasta este schema darwinistă de curgere.
  Cum funcționează?
  Ea spune: organismele din vârf, care sunt mature, se împerechează și creează varietate.
  Hai să zicem 2 câini. 2 câini din vârf se împerechează. Ei fac cățeluși.
  Cățelușii sunt variante ale părinților.
  Apoi, ce se întâmplă, este…noi, deasemenea, știm că există un capăt al cățelușilor abia fătați, există buldogi la celălalt capăt, așa cum există o gamă.
  Când cățelușii trebuie să părăsească pruncia, și trebuie să se descurce pentru viețile lor, ce se va întâmpla cu unii? Vor reuși?
   
  Nu…nu vor fi în stare să supraviețuiască, să concureze.
  Deci, ce se întâmplă?
  Natura selectează.
  Cei mai puternici vor supraviețui, și se va descotorosi de cei mai slabi.
  Asta înseamnă selecție, selecție naturală.
  Așa că spune asta: că aceia care supraviețuiesc și ajung la maturitate, reîncep ciclul și că toate variațiile apar ca parte a procesului de reproducere unde, se crede că acolo se alterează ADN-ul.
   
  Acum o să vă arăt noua schemă a curgerii, bazată pe Carims și devine foarte relevantă din acest motiv: lăsați-mă mai întâi să vă explic, înainte să vi-o arăt.
  Vedeți caseta cu variante?
  Am să vă arăt noua schemă. Este în partea dreaptă unde sunt 3 casete cu variante, așa că merge așa: Organisme -> Variantă -> Variantă -> Variantă -> Selecție.
  Așa că, o să vorbesc despre asta mai întâi, așa că, hai să aruncăm o privire la hartă: harta este asta: Organisme, și sunt 3 varianți: gene de metabolizare ADN, variație genotopică, variație fenotipică și selecție.
   
  Dați-mi voie să vă explic ce reprezintă: VARIAȚIA FENOTIPICĂ.
  Fenotipică este manifestarea fizică…cum o vedeți.
  Deci, FENOTIPUL, este CUM ARĂȚI  FIZIC, ÎN LUME.
   
  GENOTIPUL este Codul Genetic din substrat.
  Programele pentru această structură.

 20. Magda 23 martie 2017 at 8:45

  Caseta de deasupra….există un nou nume pentru ea, așa că dați-mi voie să vă dau noul nume, deoarece are mai mult sens așa.
  Caseta din vârf nu se mai numi gene din metabolizarea ADN, există un nou nume, se numește GENE PROIECTATE GENETIC.
  Ce-au descoperit?
  În fiecare nucleu, în fiecare celulă din corpu tău, aveți gene ale căror funcție este rescrie celelalte gene, dacă întâlnesc stress.
   
  Deci, importanța este: că sunteți capabili să vă rescrieți genele, dar uitați cea mai importantă parte: ceea ce nu a fost în nicio altă schemă, dar este acum inclus, și nu a fost înainte: și răspunsul este: aceste două casete de aici – MEDIUL ÎNCONJURĂTOR și PERCEPȚIA LUI DE CĂTRE ORGANISME,unde duc săgețile?
   
  Ce poate face mediul înconjurător? Urmăriți săgeata…se duce în sus și se bifurcă către nr.5 și 6, care ce spunea că poate face?
  Mediul înconjurător poate determina genele care modifică gene, să vă rescrie genele.
   
  Numărul 2: ele pot schimba codul tău genetic, asta este ceea ce face.
  Acum, uitați ce-i important.
  PERCEPȚIA ORGANISMELOR A MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR, ce poate face?
  Vă poate rescrie genele, numărul 4, sau vă poate schimba corpul fizic, ca răspuns la mediu.
   
  Care este relevanța la toate astea?
  Ei bine, mediul înconjurător nu a fost niciodată inclus în biologia convențională.
  Acum, mediul înconjurător s-a descoperit a fi foarte important și mai mult, vă aduceți aminte diapozitivul pe care vi l-am arătat despre percepții și credințe?
  O să-l suprapunem deasupra.
  Și priviți: Organismele, mediul înconjurător, acesta este diapozitivul pe care vi l-am arătat, mediul înconjurător, percepția organismelor…am spus că percepția este credință, și ce afectează aceasta?
  Celulele….dar în ce mod?
  Rescriind genele și schimbând structura celulei.
   
  Ideea de bază, este asta: Credința Dvs.într-o situație stresantă, vă rescrie genele să se adapteze stresului.
  Și importanța legată de asta, este că, dacă există un mediu stresant…dacă e ceva care nici măcar nu e real acolo undeva, vă veți schimba biologia care se va conforma la ceea ce credeți Dvs.
   
  Și problema este aceasta: organe specifice și țesuturi specific din corp, sunt conectate cu credințele.
  Există o carte extraordinară scrisă de LOUISE HAY, numită ”Vă puteți vindeca viața”.
  Există un glosar în carte; ea a făcut o excelentă cercetare care revelează că, stresuri specifice, afectează părți diferite din corpul Dvs.
  Și ca rezultat, dacă înțelegi care parte din corp este afectată de stress, apoi poți s-o tratezi, înțelegând ce emoție a provocat acel stress.
  O să vă dau..este critic pentru voi să înțelegeți asta…și anume, că simptomele corpului Dvs.sunt corpul Dvs.care vă spune că sunteți stresat.
  Asta e clar, dar ideea legată de asta este că, trupul încearcă să vă spună care e simptomul ”tratează stresul, că dacă nu o faci, o să avem o problemă aici.”

  Și uitați ce e interesant aici: când ne ducem la îngrijirea medicală convențională, ce fac ei cu simptomul?
  Îl acoperă așa că nu mai simți nimic…știți, este ca și cum…și este adevărat…am lucrat în timpul școlii, la un dealer Chevrolet (Chevy) să fac bani, și vinerea după amiaza, toată lumea își ștergea instrumentele și vânzătorii…toată lumea se pregătea de închidere, era aproape ora 5 p.m., toată lumea vroia să meragă acasă.

  Și această femeie a intrat…ea fusese de câteva ori înainte…aceasta era a 3-a dată, și care era problema?
  Venise înăuntru, deoarece lumina albă de pe bord ”probleme la motor” (ai grijă de motor, acum), se tot aprindea.
  Și era foarte supărată din cauza asta și spunea…”Am venit de 3 ori…bla, bla” și un brav mechanic, spune: ”pot să rezolv eu problema”…așa că, aduceți mașina în spatele terminalului; intră în interiorul mașinii și se bagă sub bord, și scoate micul bec alb…apoi fumează o țigară și pierde vremea…de ce?

  Deoarece, treaba asta i-ar lua o mulțime de timp și, ca să poată să o taxeze, știți…
  Și ideea de fond este că, după 20-30 de minute, aduce mașina din nou în față, și spune: ”E reparată!” și femeia intră în mașină și ghiciți ce? Era șa de fericită, de nu mai putea. Și a plecat, iar nenorocitul de bec, nu s-a mai aprins din nou.

  Problema este asta: când ne descotorosim de simptome, scoatem becul afară. Simptomul este doar informația că ceva nu este în regulă și, dacă oprești acea informație despre symptom, îi spui corpului: ”Eu nu te ascult!”
  Și ce credeți că face corpul?
  Va găsi o altă cale de a vă aduce mai multe informații, numai că, data viitoare, vor fi vești mai rele decât au fost prima dată

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.