Votez. Alb…

0
(0)

Da, cred că după o perioadă (prea lungă, aș zice) în care m-au păcălit, după o altă perioadă în care nu m-am mai dus la vot, după o altă perioadă în care m-am dus și mi-am anulat votul, de teamă că-l vor folosi „ei”, mai fac o încercare.

Deși este echivalentă cu anularea votului, această abordare are importanță pentru mine. Voi alege votul alb, cu speranța că odată, și-odată această opțiune se va regăsi pe buletinul de vor. Până vor face ei asta, am s-o fac eu. Voi desena un dreptunghi, vor scrie în el „VOT ALB” și voi pune ștampila în interiorul acestui dreptunghi.

Această „clasă politică” și-a depășit de mult termenul de garanție, e cazul să fie schimbată. Schimbată cu orice preț, pentru că deja e cam târziu. Țara nu trebuie să mai accepte ca ciobanul mioritic negurei și continuarea jafului național, a nedreptății perpetue, a tablei de valori răsturnate…

Oricum, salvarea nu poate fi decât împreună, soluțiile individuale nu pot avea sorți de izbândă majore, pe termen lung… Pentru că nu cred că pot exista insule de fericire într-o mare de nenorociri…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Votez. Alb…

 1. Magda 10 decembrie 2016 at 9:02

  UnCheșule,
  Ești un tip DEȘTEPT și SUPRA-INFORMAT, nu un neica-nimeni…chiar nu te-ai PRINS până-acum, că NU voturile contează (pro, contra sau ”în alb”) ci listele-alea nenorocite, în care omul semnează c-a fost la Secția de vot, în cabină?
  Ei, ”aleșii”,  prin asta justifică că lumea i-a ”ales”, NU prin votul propriu-zis!
  NU IESE CINE A AVUT CELE MAI MULTE VOTURI DA/PRO, CI, CINE ”TREBUIE” ȘI ESTE APT, DE FOLOS ÎNDEPLINIRII/ÎMPLINIRII AGENDEI DE DISTRUGERE A STATELOR NAȚIONALE,  DE CEDARE A SUVERANITĂȚII LOR, ALĂTURI DE BOGĂȚIILE LOR SPIRITUALE ȘI/SAU MATERIALE!

  EXERCITAREA DREPTULUI LA VOT, E O ALTĂ ILUZIE A MATRIX-LUI ÎN CARE TRĂIM.

  • UnCheș 10 decembrie 2016 at 18:09

   Din păcate, știu, chiar știu că ai dreptate, dar, “n-am găsit altă rimă”. Am practicat și refuzul votului, dar în acel caz rămâi cu o permanentă îndoială legată fix de acele liste pe care semnezi c-ai votat: nu cumva, în ultimele minute ale zilei de vot cineva semnează “pentru tine” și bagă un vot în urnă… Așa am ajuns la această opțiune, numită VOT ALB.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.