Tehnici de manipulare politică: «Omul simplu»

Aceasta este partea 6 din totalul de 19 articole ale seriei Manipulare politică - tehnici
0
(0)

Vorbim aici despre o tehnică folosită de politicieni pentru a-și prezenta pozițiile sociale ocupate ca fiind rezultate ale șansei, întâmplării sau providenței, întrucât ei de fapt și-au petrecut întreaga viață ca „oameni simpli”. Chipurile, doar soarta a vrut ca ei să devină lideri politici la nivel național, candidați la Președinție, etc…

Practic, această tehnică de manipulare încearcă să inoculeze publicului ideea că politicienii „s-au ridicat prin propriile puteri”.

Omul simplu

Apogeul folosirii acestei tehnici a avut loc în 1990, fiind folosită cu succes deplin de către candidatul la Președinție Ion Iliescu. E drept că acel succes s-a datorat în mare măsură și contextului social al acelor ani, avantajul lui Iliescu fiind cu atât mai mare cu cât ceilalți doi competitori nu puteau folosi această tehnică, ambii trăind în străinătate o perioadă prea mare pentru ca „omul nou” al „socialismului victorios” să nu perceapă ca având origini „nesănătoase” atât Radu Câmpeanu, PNL („moșier”), cât și Ion Rațiu, PNȚ („burghez”).

Sigur că printr-o altă tehnică de manipulare (Demonizarea) aceste origini sociale au servit ca puncte de plecare în campanii de atac furibunde, cu folosirea fricilor colective date de termeni ai ideologiei comuniste precum: moșier, patron, exploatator…

Logica acestei manipulări

Tehnica „Omul simplu” folosește fie auto-prezentarea, politicianul invocându-și originile și viața de „om obișnuit”, „la fel ca voi”, fie intermediari, acei purtători secunzi de imagine, jurnaliști sau alte persoane și mijloace de comunicare în masă a „originilor sănătoase” ale politicianului.

Desigur că folosirea acestei tehnici de manipulare e condiționată de context, în sensul că spre exemplu, într-o situație de criză, când alegătorii îl așteaptă pe Eroul Salvator cu forța lăuntrică de a comanda, tehnica „omului simplu” nu este recomandată.

Emoții colective și frustrări sociale

Tehnica Omului simplu are la bază dorința alegătorilor de a se identifica cu trăsăturile și caracteristicile afișate de acel politician, populația având impresia că-l cunosc bine, el pornind de jos, dintre ei, și doar norocul i-a permis să ajungă la locul și momentul potrivit, lucru ce-l deosebește totuși de marea masă a celor obișnuiți.

Utilizatorii acestei tehnici de manipulare vor să transmită de fapt mesajul implicit al apartenenței la categoria NOI, noi „oamenii simpli”. De aceea folosește un limbaj simplu, uneori la limita argoului, recurge la gesturi teatrale tăind lemne, împletind, gătind, se fotografiază sau sunt filmați la volanul unui tractor, cosesc alături de alții, participă la acțiuni de plantare de puieți, simulează participarea la construcția unei fundații, punând „piatra de temelie”…

Fractura logică a manipulării

Deși raționamentul acestei tehnici de manipulare îi lipsește unul dintre termeni, el pare a fi corect: dacă a crescut, a trăit și a fost parte a comunității, implicit acesta va lucra în folosul comunității, nu? Totuși, concluzia conform căreia „va lucra în folosul comunității” nu decurge în nici un fel din premisele apartenenței anterioare la acea comunitate. Majoritatea liderilor corupți ai României respectă criteriile tehnicii de manipulare Om simplu.

Structura acțiunii de manipulare

Se folosește o acțiune în trei pași: Politicianul – Mesajul despre Omul simplu – Identificarea maselor cu imaginea omului simplu – Crearea diferenței specifice în raport cu ceilalți candidați – Credibilitate mai mare prin diferență – Vot.

În cazul în care contracandidații nu o pot folosi, această tehnică de manipulare are cu atât mai mare succes. Această tehnică de manipulare mai prezintă un avantaj: odată cu mesajul pozitiv despre beneficiar, mai formulează și un mesaj negativ implicit la adresa contracandidatului lipsit de „origini sănătoase”, lucru ce, eventual, îl poate obliga pe acesta la folosirea altor tehnici de manipulare de tipul Atacului la persoană, la căutarea de inadvertențe sau minciuni în biografia „omului simplu”.

Exemple

1990 – Ion Iliescu: „Al nostru, dintre noi, pentru noi.”

 • Salamul cu soia împarte candidații la Președinție
  Manipularea „Omul simplu” a fost folosită cu maximă eficiență în competiția electorală a anului 1990. Contextul politic și reprezentările fundamentale ale imaginarului politic al vremii pentru o populație care se exprima și gândea în termenii unui limbaj ideologizat, având încă vie frustrarea lipsei alimentelor de bază, a făcut ca un cuvânt-cheie al Mesajului să fie preluat în limbajul comun: „salam cu soia”. Pentru populația adultă a României, această sintagmă avea sensul lipsei salamului adevărat.
  Așa s-a ajuns la „candidați care au mâncat salam cu soia” la fel cu noi toți, și „candidați care nu au mâncat salam cu soia” și nu au suferit ca noi toți.
  Cine era singurul dintre candidați care părea a fi dintre oamenii obișnuiți, dintre noi? Desigur, Ion Iliescu care devenea astfel, prin comparație, singurul candidat ce putea fi asociat mesajului câștigător, cel care enunța: „Al nostru, dintre noi, pentru noi.
  Omul simplu vorbește simplu și se-mbracă fără pretenții „stilistice”. Fost lider de frunte al PCR, cu un ușor folclor de „disidență” față de Ceaușescu, Ion Iliescu era singurul candidat capabil de limba de lemn comunistă cu care era obișnuită marea masă a populației României în acel an. Așa se face că acesta a obținut un scor electoral rar întâlnit în democrație: 85,6% dintr-o populație de aproximativ 16 milioane de alegători. Desigur că acest rezultat n-a avut la bază doar această tehnică de manipulare!
 • Corneliu Coposu n-a mâncat salam cu soia.

În ziua de 29 Ianuarie, împreună cu mai mulți colegi din unitatea noastră, am dat un anunț la T.V.R.L. și ziarul „România Liberă” că asigurăm bilete de avion domnului Coposu și altora care apăruseră ca mîntuitori ai poporului nostru, cu toate că nu stătuseră în perioada grea de înfometare a lui Ceaușescu, cu noi. […] De asemenea, i-am spus că eu singur nu pot hotărî retractarea celor publicate. La un moment dat, pentru a mă convinge, a început să-mi ofere o serie de avantaje (chiar materiale), printre care o întîlnire cu dl. Coposu, funcția de contabil șef la I.L.F. Ialomița, iar către sfîrșitul discuțiilor de circa 8 ore la hotel „Muntenia”, mi-a oferit ultima șansă, adică propunerea că mă va face deputat.” (Era să fiu deputat, ziarul Azi, 27.04.1990)

 • Ion Rațiu n-a mâncat salam cu soia

În 1990, Ion Rațiu se întoarce în România, după jumătate de secol de exil. A intrat în politică. a candidat la Președinție. Cei care nu l-au vrut i-au reproșat că nu a mâncat salam cu soia și l-au acuzat că a revenit în țară pus pe căpătuială. Dar Ion Rațiu deja își făcuse în Marea Britanie o avere frumușică.
Abia în 1989, Ion Rațiu și-a văzut visul cu ochii: românii au devenit liberi. […] În mai 1991, Ion Rațiu a candidat la Președinție. dar nu a câștigat. Mulți români l-au acuzat că a venit în România după ce pericolul a fost înlăturat, că nu a suferit în țară sub jugul comunismului, că nu a mâncat salam cu soia. Foarte mulți au avut un cui împotriva lui și pentru că vorbea o română cu puternic accent englezesc, dar și pentru aerul lui „british”. De altfel, românii l-au și poreclit «Domnul papion» (Cristina Ologeanu, Jurnalul Național, 26.07.2004)

Sloganuri pro și contra lui Iliescu în 1990

 • Pro-Iliescu și pro-FSN

  • Ștampila trandafir e al libertății gir
  • Soarele răsare, Iliescu-apare
  • Iliescu să fii tare, cum a fost Ștefan cel Mare
  • Iliescu vom vota, fără Kent, dolari, cafea
  • Iliescu e român și are sufletul bun
  • Noi suntem uniți, nu suntem plătiți
  • Nu ne vindem țara
  • Iliescu nu ceda, țara te va apăra
  • Liberali și țărăniști, puneți mâna și munciți
 • Sloganuri anti-Iliescu și anti-FSN
  • Iliescu s-a aflat, lovitura ta de stat
  • Zoe și cu Nicu și-au schimbat tăticu’
  • Ceaușescu, nu fii trist, Iliescu-i comunist
  • Iliescu judecat pentru haosul creat
  • Iliescu nu uita, tineretul nu te vrea
  • Iliescu pentru noi este Ceaușescu II
  • Țineți minte cinci cuvinte: e mai rău ca înainte
  • Nu vrem vilă la șosea, noi îți vrem demisia
  • Iliescu nu uita, te votăm la Moscova
  • Ceaușescu scoală-te, să vezi noul PCR
  • FSN, FSN, du-te în URSS
  • Jos Iliescu, Jos Chițac, Jos nomenclatura
  • Jos Iliescu și guvernul comunist
  • Cine este FSN-ist, ori e prost ori securist
  • Iliescu KGB, adevărul unde e?
  • Doar leneșilor le e frică de privatizare. Prin privatizare, comunismul moare
  • Libertate, te iubim. ori învingem ori murim
  • Refren – „Imnul golanilor”:
   Mai bine haimana, decât trădător
   Mai bine golan, decât dictator
   Mai bine huligan, decât securist
   Mai bine mort, decât comunist

Deplasare în serie<< Tehnici de manipulare politică: «Atacul la persoană» :: Tehnici de manipulare politică: «Vox Populi, Vox Dei» >>

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

28 thoughts on “Tehnici de manipulare politică: «Omul simplu»

 1. Magda 29 decembrie 2016 at 20:06

  UnCheșule,
  Cum să nu fii manipulat, când tu – de bună credință, mergi pe mâna mafioților, crezând că-s adevărați oameni de stat?!
  Toate CLICILE autohtone sau mondialiste, pe asta au mizat – pe neștiința a ceea ce li se pregătea pe după perdea, alături de celelalte forme de sclavie ticluite cu mult dinainte, prin exploatarea și exacerbarea stării de bine, dezvoltate/crescute artificial prin delectarea celor 5 simțuri.
  Că te prinzi târziu sau prea târziu,  înlănțuit ca un câine de cușca lui (comună, oraș, țară, continent, planetă) baremi să mori LIBER în cuget, delimitându-te de ei!
  ACUM, SE MIRĂ (NE MIRĂM ȘI NOI, UNII…) CÂT DE TÂMPIȚI AM FOST DE NE-AU MODELAT ĂȘTIA!
  UNORA, LE-A ATINS ADÂNC INIMA, MINTEA ȘI SUFLETUL, ÎNCÂT MULȚI AU ȘI ÎMPRUMUTAT  CHIPUL LOR HIDOS PENTRU ATINGEREA PROPRIILOR SCOPURI SAU DIN FRICĂ, IAR UNII…S-AU ÎNTRECUT ȘI ÎN ASEMĂNAREA DUPĂ EI!
  Ce zice unul mirat de la NASA: 

  A spus-o Murphy acum vreo 40 de ani: “Cantitatea de inteligenta pe Glob e constanta, iar populatia creste tot timpul”.
   
  Problema cu această chestiune este că, fiecare este foarte încântat să o citească, crezând că se referă exclusiv la ceilalți!
   
  Alarmant! 
  Nu încălzirea globală amenință planeta! Un alt fenomen se răspândește cu o viteză amețitoare și tinde să distrugă omenirea. O spune un expert NASA
   
  Un expert NASA care a avut acces la dosarele ultrasecrete ale Wikipedia rupe tăcerea: fenomenul tâmpirii globale e mult mai periculos decât cel al încălzirii globale!
   
  Deși aproape nimeni nu vorbește despre tâmpirea globală, efectele ei sunt atât de evidente în zilele noastre, încât nimeni nu poate contesta existența acestui fenomen.  
   
  Dar să-l lăsam pe expertul NASA să explice:
   
  ,, Tâmpirea globală, reprezintă fenomenul de creștere anuală a mediei de tâmpiți la nivel mondial.
   
  Ritmul de creștere, accelerându-se alarmant de mult în ultimii 25 de ani, tot mai multe guverne punându-și problema consecințelor pe termen mediu al acestui fenomen.
   
   
  Tâmpirea a evoluat treptat și a luat diverse forme, pe măsură ce omenirea a continuat să polueze planeta cu tot felul de gunoaie umane, însă, curba graficului care monitorizează tâmpirea planetei, a început să urce brusc în ultimii ani, pe măsură ce tot mai mulți pământeni, fac abuz de televizor și calculator.
   
  Deși sunt segmente întregi mai predispuse la tâmpire decât altele, de exemplu zona politică și așa-zisele politici și acțiuni pentru păstrarea democrației, efectele ei se văd deja cu ochiul liber pe absolut toate continentele.
   
  Vânătoarea de pokemoni, e doar vârful iceberg-ului, unul dintre cele mai vizibile efecte ale fenomenului, însă un expert ca mine, poate recunoaște tentaculele tâmpirii globale inclusiv, așa cum am mai menționat = în politică, mass-media, pe Facebook sau pur și simpu în ședințe de guvern, în multinaționale, etc.
   
  Efectele tâmpirii globale, ne amenință pe noi toți, și pot duce chiar la distrugerea vieții pe pământ așa cum știm noi”, a declarat expertul American, celebru după precizia cu care a dezvăluit și în trecut, anumite informații clasificate.  
   
   
  În ciuda acestor evidențe, exista voci, de regulă interesate, care contestă existența acestui fenomen, ba unii chiar susțin contrariul, că de fapt omenirea ar fi din ce în ce mai inteligentă, lucru extrem de improbabil în opinia majorității experților NASA.
   
  sursa: http://ponturifierbinti.com/ex pert-nasa-avertizeaza-incalzir ea-globala-mizilic-adevarata- catastrofa-tampirea-globala
   
   

  • Magda 30 decembrie 2016 at 9:15

   Am scris greșit!
   Reieșea că ei sunt victime, nu călăi foot-in-mouth
   Deci:
   Toate CLICILE autohtone sau mondialiste, pe asta au mizat – pe neștiința popoarelor a ceea ce li se pregătea pe după perdea, alături de celelalte forme de sclavie ticluite cu mult dinainte, prin exploatarea și exacerbarea stării de bine, dezvoltate/crescute artificial prin delectarea celor 5 simțuri.

 2. Magda 29 decembrie 2016 at 20:10

  În timp ce noi îi creditam, EI CROȘETAU ÎMPOTRIVA NOASTRĂ:

  Adevaratul motiv al “Revolutiei”.
  Probabil trebuie sa-i lăsăm pe rusi in pace… Cred ca pierderile României menţionate aici sunt numai parţiale.
  Investiţiile intense făcute de statul Roman între 1960 si 1980 au fost enorme.
  Probabil ca pierderile reale sunt undeva la $1.5 trillion sau mai mult.
    
  … România anilor ’80 … !!!
      
  1982 – România, este supra-îndatoratã la FMI cu 11 miliarde de dolari !!!
   
  FMI, şantajeazã România sã-şi vândã resursele … !!!
     La sfârşitul anului 1982, România atingea „vârful” datoriei externe de … 11 miliarde US$, fiind dependentã de Fondul Monetar Internaţional. Ceauşescu, a folosit aceşti bani ca sã industrializeze întreaga Românie. Presatã de FMI, ţara noastrã ar fi urmat sã intre în blocaj financiar şi încetare de plãţi urmând a fi nevoitã sã-şi vândã resursele naturale, cum s-a întâmplat 25 de ani mai târziu – şi, pânã’n zilele noastre, leat 2016 !!!
  1985 – Ceauşescu rupe acordul cu FMI, şi hotãrãşte plata integralã a datoriei externe a României !!!
     Numai cã Nicolae Ceauşescu a luat FMI-ul prin surprindere, hotãrând dupã 1985 sã facã plata tuturor datoriilor externe înainte de termen, România nemaintrând în capcana tranzacţiilor bursiere întinsã de FMI şi a vânzãrilor pe bursele internaţionale ale unor active ale Statului Român.

  Din cauza celor (ante)menţionate, mare parte din producţia agricolã şi industrialã a ţãrii a trebuit sã ia calea exportului, „generând” deja cunoscutele cozi la produsele alimentare. Agentul termic a fost raţionalizat şi benzina a fost distribuitã pe cartelã.   
  1982 ÷ 1989 – FMI şi bãncile internaţionale creeazã un blocaj financiar extern la adresa României !!!     Propaganda, şi planul Est-Vest (URSS – Occident) pentru debarcarea lui Ceauşescu, se puseserã deja în mişcare …   
  Aşa se face cã, începând din 1987, într-o ţarã aflatã sub un blocaj financiar extern, s-a dezlãnţuit o campanie intensã de diabolizare a lui Ceauşescu prin intermediul presei occidentale. Posturile de radio „Europa Liberã” şi „Vocea Americii” au lansat în premierã zvonul cã Gorbaciov stabilise un înlocuitor al lui Ceauşescu, care ar fi fost nimeni altul, decât … Ion Iliescu !!!

  Martie 1989 – Ceauşescu „rupe” încercuirea FMI şi reuşeşte sã ramburseze integral datoriile, cu sacrificii mari din partea populaţiei … !!!
     În martie 1989, însã, Ceauşescu reuşise sã ramburseze integral datoriile – cu sacrificii mari din partea populaţiei !!! … În plus, România mai avea în bãncile proprii un plus de 3,7 miliarde USD şi creanţe de 7 ÷ 8 miliarde USD !!!
  Decembrie 1989 – Ceauşescu, este împuşcat (… chiar în ziua !!!) de Crãciun de oamenii Moscovei
     Oamenii Moscovei (Iliescu, Brucan, Kostyal, Militaru,Roman) îl îndepãrteazã pe Ceauşescu de la Putere, şi îl executã în chip barbar chiar în ziua de Crãciun, pe 25 Decembrie 1989 … !!!   
  1990 ÷ 2015 – Banii, Aurul şi Industria României  “se evaporã” dupã „celebra” (… aşá-zísã !!!) Revoluţie !!!  … Milioane de români ajung şomeri !!!  … Alte milioane de români, sunt nevoiţi sã emigreze …
     La aceastã sumã (… un „plus” de 3,7 miliarde USD şi creanţe de 7 ÷ 8 miliarde USD !!!), s-ar fi adãugat şi exporturile României din decursul anului 1989 care au fost în valoare de 6 miliarde USD. Arhivele oficiale, coafate în cei 27 de ani scurşi de la acea (… aşá-zísã !!!) Revoluţie (… o … „Involuţie”, ar fi cea mai corectã caracterizare !!!), nu mai pot justifica astãzi decât existenţa a 2 miliarde USD (?!?!?). DE CE (… asta, o ştim … !!!) /UNDE (???) / CUM (???) s-au „volatilizat” TOŢI (!!!) aceşti bani ???
  Cine a fãcut-o ??? … Dacã România avea şi dupã 1989 în serviciile de informaţii şi în Parchete vreun român patriot, am fi aflat pânã acum. Existã indicii cã, în noaptea de 14/15 decembrie 1989, de la flotila prezidenţialã de la Otopeni ar fi decolat un avion Il-18, care a executat un transport special, cu destinaţia Teheran (!!!) … Şi, cã avionul ar fi avut la bord o încãrcãturã de lingouri de aur cântãrind 24 [t] (!!!) … Într-adevãr, avionul respectiv figureazã în fişele de evidenţã aerianã cã s-a întors gol din Iran, pe 4 ianuarie 1990. Dacã lucrurile sunt reale, şi explicaţia poate fi una extrem de simplã !!! …
  1987 ÷ 1989 – Ca sã evite dependenţa de FMI,  Ceauşescu a vrut sã facã din Banca Românã de Comerţ Exterior  o a doua Bancã Mondialã, împreunã cu chinezii, arabii si iranienii,  o instituţie bancarã care sã concureze  FMI-ul şi Banca Mondialã (!!!)
     (… arc peste timp, în leat 2016 o … observaţie personalã : Pãi, bine bãi tembelule … Cine crezi cã îţi permitea / te lãsa sã aduci în sapã de lemn – lãsând fãrã „obectu’ muncii” toatã ovreimea financiarã ??? … Chiar ai crezut cã vei scãpa cu viaţã – … fie şi numai pentru faptul cã ai putut sã teGÂNDEŞTI (!!!) la aşa ceva (!!!) – ??? … Ca sã nu aibã dureri de cap pe termen mediu şi lung, alde Şloim Finanţistu’ – a se vedea puţintel mai sus, câţi sunt d’ai lui cuprinşi în „comitetul de primire / judecare / „executare”, „comitet” alcãtuit din jigodiile naţiei, trãdãtorii de neam şi ţarã Iliescu,Brucan – Samuel Bruckner, Kostyal, Militaru, Roman – Neuländer etc –  a avut grijã ca „balanţa vieţii” sã ţi se „închidã pe zero” – chiar pe … 25.12.1989 … !!!).     Ceauşescu, descoperise încã din anul 1987 cã Româniaavea în propria ogradã toate „comorile” care-i permiteau sã nu mai depindã vreodatã de FMI, şi, mai mult decât atât, i-ar fi fãcut concurenţã acestui organism. Un prim pas fiind acela de a se asocia cu China, Iranul şi Libia, într-o Nouã Bancã Mondialã care sã acorde împrumuturi cu dobânzi mici, destinate ţãrilor în curs de dezvoltare !!! Din partea românã, instituţia bancarã în cauză se numeaBRCE (Banca Românã de Comerţ Exterior) prin intermediul cãreia, întreprinderile de comerţ exterior ale României derulaserã operaţiunile de aport valutar special, de pe urma cãrora a fost rambursatã datoria externã a ţãrii noastre. FMI îşi permitea sã acorde, de câteva decenii, împrumuturi condiţionate de ingerinţele brutale în economia ţãrilor creditate, datoritã rezervei de 2.996 tone de aur, de care dispunea.
  1990 ÷ 2010 – Hãrţile cu Resursele Minerale ale României,  fãcute pe vremea lui Ceauşescu,  ajung în mîinile strãinilor !!!
     Hãrţile cu zãcãmintele minerale, începuserã sã fie introduse pe calculator, în România, la sediul Întreprinderii de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica” încã din anul 1971 şi erau permanent actualizate, aşa cã Ceauşescu a ştiut cã din munţii României se extrãseserã, pânã în 1987, cca 2.070 de tone de aur, şi cã România mai avea 6.000 tone aur, adicã de trei ori cât se exploatase pânã atunci, cantitate care în 2013 a ajuns sã valoreze … 250 miliarde de euro !!! Numai cã pe lângã aur, Ceauşescu mai ştia cã în aceleaşi zãcãminte se aflã argint şi metalele rare, extrem de valoroase precum arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium, wolfram etc. Şi conta mult pe acestea, întrucât ele sunt evaluate azi la … 6.000 (!!!) miliarde de euro !!!
  1975 ÷ 1989 – Ceauşescu, utiliza aurul şi metalele rare  în industria româneascã de înaltã tehnologie !!!
     În acei ani, aplicaţiile de larg consum ale tehnologiilor utilizate de americani şi sovietici la programele lor cosmice „Apollo” şi „Soiuz” abia începeau sã aparã pe piaţã. Video player-ele/recorder-ele, camerele de filmare video, calculatoarele şi telefonia mobilã, au la bazã microprocesoarele la fabricaţia cãrora materia primã o constituiau metalele rare aflate din abundenţã, alãturi de aur, în zãcãmintele din Munţii Apuseni (… minele Roşia Montanã, Almaş, Baia de Arieş, Bucium, Brad şi Sãcãrâmb etc …).

  Dupã 1990, au apãrut o mulţime de producãtori europeni – … şi, nu numai … – de telefonie mobilã, precum „Nokia”, care au fost nevoiţi sã importe aceste metale rare din Africa Centralã şi Australia, deşi România era mai aproape. Boom-ul producţiei, la nivel mondial, de calculatoare şi telefoane mobile s-a produs dupã 1990, când în România avusese deja loc „scurt-circuitul” din decembrie 1989.
  Chiar şi aşa, Ceauşescu prevãzuse aceastã dezvoltare şi construise împreunã cu concernul american „Texas Instruments”, o întreagã platformã industrialã dedicatã electronicii, numită … „IPRS Bãneasa” (!!!), lãsând-o „moştenire” românilor. Platfoarmã care, cu o minimã investiţie, ar fi permis României sã producã şi sã deţinã calculatore, telefoane mobile, reţele proprii de internet şi de telefonie )!!!). Numai cã, imediat dupã 1990, „IPRS Bãneasa” a fost dezmembratã, cu bunã ştiinţã, pentru a fi transformatã în … investiţie imobiliarã (?!?!?).

  1990 ÷ 2005 – “Geologii”, “Hidrologii ” şi “Economiştii” dezastrului României de dupã 1989,  Ion Ilici Iliescu, Silviu Predoiu, Mugur Isãrescu, Teodor Stolojan şi Emil Constantinescu  şi-au bãtut joc de avuţia ţãrii – mii de fabrici au fost falimentate !!!   
  * Sã nu fi ştiut aceste lucruri cel care conducea „de facto” – la vremea respectivã (!!!) – SIE, generalul Silviu Predoiu – … absolvent al facultãţii de Geologie (!!!) -, care a lucrat ca inginer geolog la „ICE Geomin” (1984 ÷ 1985) şi la „Întreprinderea de Metale Rare din Bucureşti –IMRB” (1985 ÷ 1990), îndeplinind din 1987 funcţia de CI-st al IMRB ???  * Sã nu fi ştiut aceste lucruri preşedintele-geolog Emil Constantinescu, cel care a avut revelaţia „nerentabilitãţii mineritului” în România, închizând jumãtate din exploatãrile miniere ???  * Sã nu-i fi spus (… mãcar !!!) şeful cancelariei sale prezidenţiale, Dorin Marian şi el geolog de meserie ???  * Sã nu fi ştiut nici (… MÃCAR !!!) premierii Teodor Stolojan (?!?!?) şi Nicolae Vãcãroiu (?!?!?), proveniţi din Comitetul de Stat al Planificãrii (… celebrul … CSP, înfiinţat prin Decretul nr. 738(r1)/1969, Consiliul de Stat – Legea 5 !!!) economice de dinainte de 1989 ???     * Şi, nici Ion Iliescu fost membru CPEx al PCR ???     Pe baza estimãrilor specialiştilor sãi, Ceauşescu şi-a făcut un plan de extracţie masivã pânã în anul 2040, astfel încât Banca pentru Investiţii în ţãrile în curs de dezvoltare, sã beneficieze de un flux neîntrerupt de finanţare, acoperit în aur !!!
  1989 – Aurul şi metalele rare extrase pe vremea lui Ceauşescu,  şi valorificate în industria româneascã,  „produceau / aduceau” pentru buget cca.  (… minim !!!) 8 miliarde de US$ pe an !!!
     Aşadar, Ceauşescu intenţiona ca în decurs de o jumãtate de secol sã extragã la greu aur şi metale rare româneşti, care sã-i asigure un fond anual de cel puţin 8 miliarde US$ pe care România sã-l ruleze prin intermediul BRCE (… care avea, ea însãşi, un capital de peste 10 miliarde US$ !!!), investindu-l în construcţia de obiective economice şi de infrastructurã în afara graniţelor, cu proiecte concepute de arhitecţii români, cu mânã de lucru constituitã din muncitori şi ingineri români şi cu utilaje şi maşini proiectate şi produse în … ROMÂNIA !!!
  Unde ??? … Pãi, în primul rând în China şi în statele prietene acesteia din Asia de Sud-Est, în Iran şi în statele musulmane aliate acestuia din Africa şi Orientul Apropiat, şi pe cont propriu în America de Sud. Adicã, exact ceea ce a fãcut … China, acum ceva timp cu Victor Ponta şi cu Traian Bãsescu, în perioada în care au stat cu mâna întinsã la cerşit pentru posibile investiţii de … 8 miliarde de euro !!! …
  Trebuie sã recunoaștem cã acest plan, conceput de mintea nu prea şcolitã a lui Ceauşescu, un om neobişnuit de patriot pentru poporul lipsit de recunoştinţã, din mijlocul cãruia s-a ridicat, era genial !!! … Şi, poate fi numit „Testamentul lui Ceauşescu” … Interesant ar fi sã urmărim ce s-a întâmplat cu „comoara” respectivã, dupã asasinarea lui Ceauşescu …   
  1990 ÷ 2005 – Sistemul bancar românesc, destructurat / jefuit şi vândut strãinilor !!!  Jaful de la Bancorex, fãcut sub privirea îngãduitoare / aprobatoare a lui Isãrescu !!!
     BRCE care, dupã (… aşá-zísa !!!) Revoluţie, şi-a schimbat numele devenind … BANCOREX, a ajuns în faliment în 1999 dupã ce, prin prin intermediul acestei instituţii bancare, Ion Iliescu a „miluit” cu credite (…NERAMBURSATE !!!) sau ilegale zeci de mii de membri ai nomenclaturii ante şi postdecembriste, provenitã din falşi dizidenţi şi chiar suspecţi de terorismul practicat dupã „Lovitura de Palat” din 22.12.1989 !!!   
  2006 – Privatizarea BCR, fãcutã tot pentru … strãini !!!
     Sub privirea (… eternului/veşnicului/ NEMURITORULUI !!!) guvernatorului BNR. BANCOREX a fuzionat – prin absorbţie – cu Banca Comercialã Românã (BCR) … La privatizarea din 2006 a BCR, guvernatorul BNR  Mugur Isãrescu împreunã cu premierul Tãriceanu (… mai degrabã, … IMBECILEANU !!!) a obligat poporul român sã plãteascã suma de 3,75 miliarde euro cãtre Erstebank, din Austria, pentru „gãurile negre” din curtea …BANCOREX !!!

  Cum din privatizarea BCR românii au încasat de la austrieci numai 2,25 miliarde euro, ei mai au de plãtit acestora încă … 1,5 miliarde euro !!! … Dacã, prin absurd, la conducerea României ar fi nimerit din greşealã vreun om cât de cât patriot (MÃCAR !!!) ca Ceauşescu şi i-ar fi trãsnit prin cap sã aplice „Testamentul lui Ceauşescu”, i-ar fi fost imposibil, cãci îi lipsea una din rotiţele mecanismului conceput de el, … BANCA ROMÂNEASCà!!!   
  1991 ÷ 2015 – Mugur Isãrescu,  jigodia / trãdãtorul de neam şi ţarã care a distrus sistemul bancar românesc,  cel care a oprit producţia internã de aur şi cel care a înstrãinat aurul ţãrii în anii 1999 ÷ 2000 !!! … Da’ ce de „calitãţi” are bãieţelu’ ãsta,  de-l menţine în foncţie inclusiv tehnoc(ãc)ratu’ lu’ peşte prãjit  sub directa supraveghere a lu’ Mãlai Mare de Sibiu !!!
     Din septembrie 1990 şi pânã astãzi, numele celui care a ocupat postul de guvernator al Bãncii Naţionale a României a fost Mugur Isãrescu. Cel care a fost, pânã în decembrie 1989, cercetãtor la Institutul de Economie Mondialã, obţinând titlul de „doctor în economie”, ca urmare a participãrii la cursuri organizate în … SU(L)A.
  În perioada ianuarie ÷ septembrie 1990, Isãrescu a funcţionat ca reprezentant comercial al Ambasadei României la Washington. În anul 2002, Bursa din Londra, cea mai mare bursã a aurului din lume, a decretat cã producţia Combinatului „Phoenix” din Baia Mare (recunoscut pe plan mondial din 1970 ca producãtor garantat !!!) nu se mai încadreazã în standardele internaţionale.
  Prin aceasta, România pierdea dreptul la utilizarea „poansonului internaţional” al BNR, aplicat pe lingourile de aur. Poansonul imprima numãrul de ordine, greutatea, concentraţia, denumirea producãtorului şi sigla Bãncii Naţionale !!! … România a fost, astfel, interzisã pe lista producãtorilor şi exportatorilor de aur, iar BNR avea cel mai potrivit pretext pentru a nu mai face niciodatã depozite de lingouri din aurul românesc !!! … Ce a fãcut în aceastã situaţie Mugurel Isãrescu pentru a apãra instituţia, de unde „mãnâncã” bani cu basculanta, şi onoarea României ???
    … Mai nimic, pur şi simplu … doar „le-a supt-o” ovreilor de la Bursa din Londra !!!   
  2002 ÷ 2013 Isarescu a mutat rezerva de aur a României în afara ţãrii !!!
     Doar o întâmplare a fãcut ca, într-o conferinţã de presã a PRM, sã fie prezentat un document secret, datat 25.03.2002, care demonstra cã printr-o stranie coincidenţã, din ordinul guvernatorului BNR, prin aeroportul Otopeni, s-au scos din ţarã 20 de tone de lingouri de aur, cu destinaţia Germania !!! În perioada 2002 ÷ 2013, din dispoziţia aceluiaşi Muguraş Isãrescu, douã treimi din rezerva de aur lãsatã de Ceauşescu României, adică 61,2 tone, au ajuns sã fie depozitate în bãnci din afara graniţelor, lipsind astfel România de o a doua rotiţã a mecanismului conceput de Piticu’ Atomic.   
  1999 – Radu Mircea Berceanu,  (… Rãducu / Mircicã, pentru „pretini”, aka Arad Bercovici fiul lui Haim Bercovici …)  a dat licenţa de exploatare a aurului la strãini prin intermediul lui … Vasile Franck Timiş !!!
     Pentru a desãvârşi opera de blocare a accesului românilor la propriul aur şi metale rare, la propunerea ministrului Industriilor, Radu Mircea Berceanu, „Licenţa de Exploatare a aurului şi metalelor rare” nr. 47/1999, este acordatã prin HG 458/1999 (… ale cãrei prevederi sunt şi astãzi secrete !!!) companiei private strãine „Roşia Montană Gold Corporation” – celebra … RMGC !!! -, avându-l ca paravan pe Vasile Frank Timiş.   
  1999 ÷ 2016 – Statul român de azi, nu a mai scos nici un gram de aur ci,  A DAT TOT AURUL LA STRÃINI !!!
     De atunci, statul român nu a mai scos nici un gram de aur din propriile mine, în timp ce Agenţia Naţionalã pentruResurse Minerale (ANRM) a acordat la încã opt 8 firme strãine licenţe de explorare şi exploatare pentru aurul şi metalele rare româneşti din Apuseni. Fix pe zãcãmintele din hãrţile geologice realizate pe vremea lui Ceauşescu !!! ”Legea minelor” a fost modificatã astfel încât România sã primeascã, din partea companiilor strãine care exploateazã resursele sale subterane, o redevenţã de doar 4% (?!?!?) din tot ce se extrage, în timp ce în Africa de Sud redevenţa (… NUMAI !!!) pentru aur este de 20% (!!!).  Aşadar, şi ultima rotiţã a mecanismului conceput de Ceauşescu pentru supravieţuirea României a fost (… deja  !!!) vândutã … !!!     ****************************** ****************     Noapte bunã România, oriunde te-ai afla …         _____________________________ ____     motto :  “Ca sã înţelegi cã eşti prost, trebuie totuşi sã-ţi meargã mintea !!!”                                                     (Georges Brassens) 

 3. Magda 29 decembrie 2016 at 20:17

  SE MAI MIRĂ BOUL ĂLA DE LA NASA CĂ LUMEA S-A TÂMPIT ȘI SE TÂMPEȘTE PROGRESIV, DAR MONDIALIȘTII, BANCHERII, CEI CARE CU ADEVĂRAT CONDUC LUMEA, NU SUNT/N-AU FOST BĂGAȚI PÂNĂ ÎN GÂT ÎN AFACEREA ASTA???!!!
  Omul de rând și-a văzut de viața lui, NU de prostiile puse la cale…
  De Protocoalele de la Toronto, de ce nu se vorbește?
  VREȚI VIZIUNEA EXACTĂ A CEEA CE TRĂIM AZI, ȘI CEEA CE URMEAZĂ?
  CITIȚI AICI:
  PROTOCOALELE DE LA TORONTO
   
  6.6.6.
  (Quebec, anul zero…)
   
  Serge Monaste – ziaristul canadian asasinat
   
  Complotul Oganizatiei Natiunilor Unite pentru instaurarea Noii Ordine Mondiale
   
  Editie redactata de Michaela A.Beaumonn
   
  Traducator : Nicolae Buhmeanu
   
  Editura : SAMIZDAT
   
   
   
  Nota Editurii
   
  Cuvantul ‘samizdat’ s-a format nu intamplator in limba rusa, denumind scrieri cu circulatie subterana, conceptii, pareri opuse modului oficial de gandire si deci, interzise in statul totalitar.
  In timp, a fost preluat si in occident indicand manuscrisele ajunse pe cai oculte din est, precum si ceea ce guvernele occidentale decideau ca este top secret sau cu circulatie limitata. Atfel termenul s-a extins si asupra unor lucrari elaborate de ziaristi, asociatii sau persoane private, cel mai adesea ca rezultat al unor anchete efectuate pe probleme de interes general si cu impact major asupra unor grupuri largi ale societatii.
  Stampila ‘samizdat’ a ajuns astfel incat sa indice fara echivoc sensul ‘interzis’ si, deci, cu atat mai incitant cu cat multe din lucrarile respective au fost la propriu interzise in tarile de origine, foste socialiste sau de democratie occidentala.
  Editura ‘SAMIZDAT’ isi propune sa aduca la cunostinta cititorilor romani aceste lucrari, realizand astfel nu numai un simplu act de presa, ci incercand sa demonstreze ca, indifirent de registru, singurul lucru important pentru cetatean este libertatea de gandire si de informare.
   
  CUPRINS :
   
  1.   Introducere : Realitate sau fictiune ?
  2.   Parte intai : Documentul ‘’ Aurora Rosie ‘’- documentul grupului 6.6.6. de la sfarsitul lunii iunie, 1985 ;
  3.   Concluzie ;
  4.   “ Protocolul din Toronto (6.6.6.) “- Mit sau Realitate ?
  5.   Partea a doua: Complotul Natiunilor Unite contra Crestinatatii;
  6.   I Antipapa: Introducere; Visul american a luat sfarsit – a inceput cosmarul.
   
  7.   Universul Satanic subteran al Natiunilor Unite:
  ·         Biblioteca Secreta a Vaticanului
  ·         ‘Lovitura de stat’ antipapala
  ·         Viitoarele lagare de concentrare
  ·         Martorul Antihristului
  ·         Din nou pe drumul calvarului
  ·         Cele sapte cercuri ale Infernului
   
  8.   Documentele:
   
  ·         Pergamentul lui Holzhauser
  ·         Profetiile Saptamanii Mari
   
  9.   II Politica Internationala a Natiunilor Unite elaborata contra tuturor Bisericilor Crestine:
  ·         Reteaua de Alarma Contra Sectelor
  ·         Spalarea pe creier
  ·         Gulagul din Alaska
  ·         Razboiul Psihopolitic Antireligios
  ·         Programul de Control si Dezinformare
   
  INCHIEIERE
   
  DESTINUL AUTORULUI
   
  INTRODUCERE
   
  REALITATE SAU FICTIUNE
   
  Cine ar putea spune? Oricare ar fi adevarul, conform anumitor informatii pe care le-am obtinut, provenind din Franta,  dar  mai ales revazand evenimentele petrecute de-a lungul ultimilor douazeci si cinci de ani, s-ar parea ca scenariul descris in acest “document” ne permite sa intelegem mai bine o situatie care, pana in prezent, multora li se parea mai mult decat imposibil de inteles.
  In volumul de fata, va prezentam documentul integral, insotit de o analiza a noilor conditii economice actuale care, in sine, par sa-i confirme cu prisosinta autenticitatea.
  Sfarsitul lunii iunie, 1967 : la Montreal se deschide Expo ’67 ; la Otawa au loc ultimele pregatiri ale « Centenerarului Confederatiei » ; in Statele Unite se declanseaza contestarea Razboiului din Vietnam si, prin toata tara, se desfasoara miscarea ‘’Flower Power ‘’  Ne aflam in preajma evenimentelor din mai 1968, din Franta, a exploziei nationaliste din Quebec, a festivalului de la Woodstock in Statele Unite…Dar, in acelasi timp, acest sfarsit al lunii iunie 1967, marcheaza ultimele preparative pentru punerea la punct a « planului caderii Natiunilor », de catre inaltele instante ale francmasoneriei anglo-saxone din Toronto.
  Aceasta reuniune secreta, de o inalta confidentialitate este organizata de catre ‘’6.6.6.’’ (in legatura cu acest subiect, va recomandam remarcabila lucrare ‘’6.6.6. l’Antechrist ‘’ de Marc Dem, Editions du Rocher), cum se autointituleaza urmatorii :

 4. Magda 29 decembrie 2016 at 20:19

  ·         Cei care dirijeaza cele mai mari 6 banci mondiale,
  ·         Cele mai mari 6 consortii energetice de pe planeta, din care face parte si petrolul,
  ·         Cele 6 mari consortii agro-alimentare, dintre care face parte si controlul principalelor rute alimentare ale lumii.
   
  Acesti ‘’6.6.6. ‘’fiind cei mai inalti responsabili ai finantelor internationale vor defini, in cadrul reuniunii lor, o strategie comuna in vederea suprematiei absolute :
   
  ·         Asupra comertului mondial,
  ·         Asupra posesiunii armei energetice, poarta deschisa spre sec.XXI, precum si
  ·         Asupra controlului international al economiei agroalimentare (carnea vacii nebune, datorata de o societate agro-alimentara americana, producatoare a fainei pentru bovine), care cuprinde de asemenea, pentru ei, consortiile farmaceutice ce acopera, la randul lor, piata mondiala a vitaminelor si a vaccinurilor.
   
  ‘’Planul ‘’lor se rezuma la trei orientari majore pentru anii 1970-1980 :
   
  ·         Economia,
  ·         Politica,
  ·         Socialul.
   
  Daca reuseste, Planul trebuie sa duca in mod iremediabil la acapararea puterii mondiale, prin instalarea Noii Ordini Mondiale ; aceasi pe care presedintele George Bush avea s-o promoveze cu atata tam-tam la inceputul anilor 1990.
   
  SERGE MONASTE
  Ziarist la Enquete
  Martie 1195
   
  (Nota redactiei : Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte).
   
  PARTEA INTAI
   
  DOCUMENTUL ‘PLANUL ROSU ‘
   
   
  Documentul grupului 6.6.6. de la sfarsitul lunii iunie, 1967
   
  Titlul documentului organizatiei 6.6.6. : ‘PANEM ET CIRCENSE ‘ (Lat.’paine si circ’, deviza a dictatorilor romani pentru a adormi nemultumirile populatiei)
   
  Scopul proiectului mondialist : ‘Genocidul vitalitatii, in favoarea rentabilitatii oculte ‘.
   
  Mijloace de finantare a proiectului : Intre altele, se va folosi :
   
  Ajutorul UmanitarAjutorul Umanitar International, pentru finantarea multinationalelor din grupul 6.6.6. 
  Documentul :
   
          Toate perioadele istorice care au dus la decadenta civilizatiilor au fost marcate, fara exceptie, de ‘spiritul ratacirii oamenilor’. Astazi, trebuie sa facem astfel incat acest ‘spirit’ sa se traduca printr-o ‘societate mondiala a timpului liber’ sub toate formele sale.
  Acest timp liber trebuie sa se compuna din sex, droguri, sport, excursii (exotism) si din distractii in general, dar accesibile tuturor straturilor societatii.
  Omul trebuie sa ajunga la concluzia ca este modern, si ca modernismul sau e compus din capacitatile sale, din posibilitatea sa de a se distra in mare masura si, in prezent, din tot ceea ce il inconjoara.
   
          Pentru atingerea acestui obiectiv, este neaparat necesar sa se poata inflitra mijloacele de informare (radioul, televiziunea, ziarele), mediile de moda si de cultura, domeniile muzicii noi, prin intermediul carora vom influenta, cu siguranta, toate paturile societatilor occidentale. 
  Astfel, tinand sub umbrela simturilor tineretul, adultii de maine, vom avea in consecinta cale libera pentru a infiltra si a transforma in profunzime, fara a da nastere la nelinisti, politica, sistemul legal si invatamantul ; ceea ce ne va permite sa modificam in profunzime cursul, orientarea viitoare a societatilor vizate de ‘Planul ‘nostru.
   
          Populatiile, dupa cum stim, nu au memorie istorica. Repeta la nesfarsit greselile trecutului, fara a-si da seama ca tocmai aceste erori le-au condus parintii ; inainte lor, spre aceleasi scadente pe care le vor trai sub o forma agravata inainte de sfarsitul secolului nostru. Observati, de exemplu, prin ce au trecut bunicii lor la inceputul acestui secol, gratie muncii inversunate a predecesorilor nostri.
  Dupa ce au cunoscut, fara limite, liberalizarea moravurilor, abolirea moralei si, cu alte cuvinte, ratacirile spiritului, au cunoscut ‘Criza Economica ‘ iar apoi, razboiul.
  In prezent, copiii si nepotii lor se indreapta spre un deznodamant asemanator, dar si mai grav, caci de asta data finalul ne va permite in sfarsit sa ne punem pe picioare ‘Nora Ordine Mondiala’, fara ca nici unul dintre ei sa-si dea seama, fiind mult prea preocupati cu totii de a-si satisface in proportie exagerata necesitatile senzuale cele mai primare.

 5. Magda 29 decembrie 2016 at 20:21

  O ‘Norma’ generala mai mult decat importanta si care si-a dovedit deja valoarea la inceputul actualului secol, prin construirea si instalarea ‘Sistemului Comunist’ de catre regretatii inalti ofiteri ai lojilor noastre, este rentabilitatea ‘exceptiei’.

  In principiu, dupa cum stim, exceptia confirma regula generala pe care o contrazice. Dar, in vocabularul nostru exceptia este principiul care trebuie sa le fie impus tuturor.

  Trebuie sa procedam de asa maniera incat sa imprimam exceptii in diversele sfere ale societatii, cum ar trebui sa fie noile reguli generale, aplicabile pentru toti, scop principal al tuturor contestatilor sociale viitoare, exprimate de tineretul Natiunilor.
   
          Astfel, exceptia va deveni detonatorul cu ajutorul caruia intreaga societate istorica se va narui in sine insasi, intr-o epuizare si o confuzie fara precedent.
   
          Fundamentele societatii occidentale, in esenta lor, origineaza in line dreapta din mostenirea iudeo-crestina.
  Tocmai aceasta mostenire este aceea care a facut din familie nodul, cheia de bolta a oricarui edificiu social in prezent.
  Predecesorii nostrii, care i-au finantat pe scriitorii revolutionari de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX, intelesesera importanta necesitatii de a fractiona si apoi a face sa explodeze acest nucleu vital, daca dorea, in Rusia de exemplu, sa reuseasca sa instituie noul “Sistem Comunist” din vremea aceea.  
  Si tocmai asta au facut, determinand in mod minutios producerea, de catre filosofii si scriitori neconformisti ai epocii, al unui ‘manifest al gloriei Statului-Dumnezeu’, acesta avand prioritate absoluta asupra individului si a familiei.
   
          Pentru a ajunge cu certitudine la construirea unui guvern mondial, a unei Noi Ordini Mondiale Comunitare, in care toti indivizii, fara exceptie, vor fi supusi Starii Mondiale a Ordinii Noi, trebuie in primul rand sa provocam diparitia familiei, ceea ce va antrena din aceeasi lovitura disparitia invatamintelor religioase ancestrale si, in al doile rand, sa-i nivelam pe toti indivizii, facand sa dispara clasele sociale, in special clasele mijlocii.
  Dar trebuie sa procedam astfel incat toate aceste schimbari sa para a fi generate de catre vointa populara ; sa aiba aparentele democratiei.
   
          Slujindu-se de cazuri izolate, dar amplificandu-le la nivel extrem cu ajutorul contestatiilor studentesti instigate de noi insine, al ziaristilor favorabili cauzei noastre si al politicienilor cumparati, vom reusi sa punem pe picioare noi organisme, prezentand toate aparentele modernismului, cum ar fi un birou de protectie a copilariei sustinut cu o ‘carta a drepturilor si a libertatilor’.
   
           Pentru reusita planului nostru mondial, Planul Rosu, trebuie sa implantam in toate societatile occidentale ale anilor 1970 birouri pentru protectia copilariei, ai caror functionari, tineri intelectuali lipsiti de experienta, proaspeti absolventi ai universitatilor unde sunt scoase in evidenta principiile noastre mondialiste, vor respecta ca la carte, fara discernamant ‘Carta Drepturilor Copilului ‘  Cine ar indrazni sa i se impotriveasca, fara a fi indentificat concomitent cu barbariile Evului Mediu ?
   
          Aceasta Carta, laborios pusa la punct in ‘Lojile’ noastre, ne va permite in sfarsit sa reducem la zero orice autoritate parinteasca, facand familia sa explodeze in indivizi opusi cu salbaticie unii altora, pentru protectia intereselor lor personale.
  Ea ii va incuraja pe copii sa-si denunte parintii prea autoritari prin faptul ca sunt prea traditionali, prea religiosi.
  De asemenea, va contribui la a-i supune pe parinti unei psihoze colective a fricii, ceea ce va provoca in mod ineluctabil, de maniera generala in societate, o subminare a autoritatii parintesti.
  Astfel, vom reusi, intr-o prima etapa, sa producem o societate asemanatoare cu cea din RUSIA anilor 1950, unde copiii isi denuntau parintii la stat – si o vom face fara ca nimeni sa-si dea seama.

 6. Magda 29 decembrie 2016 at 20:23

  Transferand astfel Statului rolul patern, ne va fi mai usor, in continuare, sa acaparam, una cate una, toate responsabilitatile care pana la data respectiva au tinut resortul exclusiv al parintilor.
  Astfel, ii vom putea face pe toti sa considere invatatura religioasa traditionala, de origine iudeo-crestina, un abuz asupra copilului.
   
          In acelasi timp, dar la un alt nivel, vom face sa se inscrie, in cele mai fundamentale legi ale natiunilor, regula ca toate religiile, cultele si practicile religioase de orice fel, inclusiv vrajitoria si magia, trebuie sa fie respectate cu titluri egale.
   
          In consecinta, va fi deconcentrant de usor sa i se transfere acest rol statului, prin raportarea copilului la cele mai inalte instante internationale, cum ar fi Natiunile Unite.
   
          Sa intelegem bine urmatoarele : scopul nostru nu este acela de a proteja copii, nici pe oricine altcineva, ci de provoca explozia, apoi prabusirea natiunilor, care reprezinta un obstacol major in calea punerii in aplicare a Ordinii noastre Mondiale.
  Acesta este motivul pentru care ‘ Birourile de Protectie a Copilariei ‘ trebuie sa fie investite cu o autoritate legala absoluta.
  Ele trebuie sa fie in masura ca, dupa bunul lor plac, dar intotdeauna sub pretextul protejarii copiilor, sa-i poata retrage pe acestia din mediile lor familiale originale si sa-i plaseze in medii familiale straine sau in centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste si religioase.  
  Astfel, in consecinta, se va realiza spargerea definitiva a ‘Celulei Familiei Occidentale’.
  Caci, fara protectia si supravegherea parintilor lor naturali, acesti copii vor putea fi astfel handicapati definitiv in dezvolatarea lor psihologica si morala, ajungand sa reprezinte, in virtutea consecintelor firesti, prazi usor adaptabile la telurile noastre mondialiste.
   
          Pentru asigurarea reusitei unei asemenea intreprinderi, este de o necesitate primordiala ca functionarii care lucreaza in aceste ‘birouri’, in serviciul statului, sa fie tineri, fara experiente de trecut bogate, imbibati cu teorii pe care stim ca fiind vide si lipsite de eficacitate, si mai ales sa fie obsedati de spriritul misionar al unor mari protectori ai copilariei amenintate.
  Caci, pentru ei, toti parintii trebuie sa reprezinte niste criminali de facto, pericole potentiale fata de bunastarea copilului, considerat in cazul de fata ca un ‘Dumnezeu’.
   
          Un ‘Birou de Protectie a Copilariei ‘ si o ‘Carta a Dreptului Copilului’ n-ar avea nici un motiv de a exista, in lipsa copiilor amenintati.
  Mai mult, exceptiile si exemplele istorice intrebuintate pentru infiintarea lor vor sfarsi, mai devreme sau mai tarziu, prin a disparea, daca n-ar fi alimentate continuu cu cazuri noi, produse pe baza de permanenta. 
   
  In acest sens, trebuie sa infiltram ‘sistemul de educatie’ al natiunilor pentru a face sa dispara, sub acoperirea ‘Modernismului’ si a ‘Evolutiei’, predarea relgiei, a istoriei si a educatiei civice, dilulandu-le pe toate sub o avalansa de experimente noi in mediul de invatamant, acela al limbilor si al matematicilor.
   
  In acest mod, indepartandu-le tinerelor generatii toate bazele si toate frontierele morale, toate cunostintele despre trecut – si, prin urmare, orice forma de mandrie nationala – orice respect fara de ceilalti, orice putere prin cunoastere limbilor straine si a stiintelor – deci, puterea asupra realitatii – vom contribui la fabricarea unui tineret in mare masura predispus catre toate formele de delincventa.
   
  In acest nou univers, fragmentat de frica de parinti si de abandonul oricarei responsabilitati din parte acestora fata de copii, vom avea cale libera pentru a forma, in maniera noastra si conform principalelor noastre obiective, un tineret in randurile caruia aroganta, dispretul, umilirea aproapelui vor fi considerate ca fiind noile baze ale ‘Afirmarii de Sine’ si ale ‘Liberatii’.

   Stim, insa, pe baza acelorasi experiente din trecut, ca un asemenea tineret este din capul locului condamnat la autodistrugere, intrucat este de ‘un individualism’ funciar – deci, ‘Anarhist’ prin definitie. In acest sens, nu poate in nici-un caz sa reprezinte o baza solida pentru continuitatea orcarui gen de societate si, cu atat mai putin, o valoare sigura pentru a se insarcina cu batranii acesteia.

 7. Magda 29 decembrie 2016 at 20:26

  In acelasi spirit, este de asemenea imperios necesar sa se creeze o ‘Carta a Drepturilor si a Libertatilor Individuale’, precum si ‘Birouri pentru Protectia Cetateanului’, dandu-le maselor iluzia ca aceste inovatii fac parte integranta din ‘Modernismul’ sus-amintit al ‘Societatii Noi’ din secolul XX.
  Sub aceeasi forma si in acelasi timp, dar la un alt nvel, trebuie sa se obtina votarea unor legi pentru ‘Respectul si Libertatea Individuala’.
  La fel ca in cazul ‘Familiei’, dar pe planul ‘Societatii’, aceste legi vor intra in conflict cu drepturile colectivitatii, impingand astfel societatile vizate direct spre autodistrugere.
  Caci, in cazul de fata, inversiunea este totala : ‘Nu mai trebuie protejata, contra indivizilor care o pot ameninta, societatea – dreptul majoritatii – cu mai degraba individul – dreptul minoritatii – trebuie sa fie protejat contra posibilelor amenintari din parte majoritatii’. Iata scopul pe care ni l-am fixat.
   
          Pentru a realiza dezintagrarea familiei, a sistemului de invatamant, deci a societatii in general, este primordial sa se incurajeze ‘Libertatea Sexuala’ la toate esaloanele societatii occidentale.
  Trebuie sa se reduca individul, deci masele, la obsesia de a-si satisface instinctele primare prin toate mijloacele posibile.
  Stim ca aceasta etapa reprezinta punctul culminant in care intreaga societate va sfarsi prin a se supra in sine insusi.
  Nu la fel s-a intamplat si cu Imperiul Roman la apogeul sau si cu toate civilizatiile asemanatoare, pe parcursul istoriei ?
   
          Cu ajutorul oamenilor de stiinta si al laboratoarelor finantate de lojile noastre, am reusit sa punem la punct un procedeu chimic care va revolutiona toate societatile occidentale si va arunca prada uitarii pentru totdeauna principiile morale si religioase iudeo-crestine.
  Acest procedeu, sub forma de pilula, va deschide larg calea ‘libertatii sexuale’ fara consecinte si le va impinge pe ‘femeile’ natiunilor spre dorinta de a dori sa se desprinda din starea care va ajunge sa fie considerata jugul trecutului – sclavia femeii supuse barbatului si familiei iudeo-crestine traditionale.
  Odinioara ‘Centru pivot al celulei familiale’, femeia moderna, acum in calitate de persoana individuala independenta, va dori sa-si abandoneze rolul traditional, sa se detaseze de familie si sa-si traiasca viata in conformitate cu aspiratiile ei personale.

  Nimic mai firesc, stim, dar locul in care noi vom interveni cu tarie va fi acela al infiltrarii tuturor ‘miscarilor de contestare feministe’, impingandu-le logica pana la cele mai extreme limite ale consecintelor sale.
   
          Aceasta ‘eliberare sexuala’ va reprezenta calea finala pe care vom avea posibilitatea de a face sa dispara din ‘constiinta populara’ orice referire la ‘Bine si Rau’.
  Prabusirea acestei bariere religioase si morale ne va permite sa realizam procesul falsei ‘Eliberari a omului de trecutul sau’, care insa, in realitate, este o forma de sclavie ce va fi profitabila pentru ‘Planurile Mondialiste’ pe care urmarim sa le punem in aplicare.
   
          Respectiva poarta deschisa pentru incurajarea ‘Libertatii Sexuale’, a ‘Divorturilor’, a ‘Avorturilor’ la cerere, a recunoasterii legale a diverselor forme de homosexualitate, ne va ajuta sa modificam in profunzime bazele istorice ale ‘Dreptului Legal’ al societatii.

  Ea va fi un atu major pentru a impinge ansamblul indivizilor spre o relaxare generala a moravurilor ; pentru a diviza indivizii in raport cu ceilalti, in conformitate cu instinctele si cu interesele lor proprii ; pentru a distruge viitorul tineretului, impingandu-l spre experiente nefaste ale sexualitatii precoce si ale avorturilor ; si pentru a distruge moralmente generatiile viitoare, impingandu-le pe calea alcoolismului, a drogurilor diverse – al caror control se vor insarcina sa-l preia, la nivel mondial, ofiterii nostri superiori din Lojile Internationale – si a sinuciderilor – suicidul fiind considerat, de catre un tineret dezabuzat si abandonat in voia sa insusi, ca un sfarsit cavaleresc.
   

 8. Magda 29 decembrie 2016 at 20:28

  Sa amagim tineretul natiunilor, aratandu-i pe parintii sai ca pe niste iresponsabili, imorali si nereligiosi – in definitiv, necautand altceva decat placerea, evaziunea si satisfacerea nestavilita a instinctelor, cu pretul minciunii, al ipocriziei si al tradarii.
   
  Sa facem din divorturi si din avorturi o noua cutuma sociala, acceptata de toti.
   
   Sa impingem astfel tineretul spre criminalitate sub toate aceste forme si spre refugierea in grupari distincte, inaccesibile mediului familial, pe care el il va percepe, in mod inevitabil, ca pe o amenintare la adresa propriei sale supravietuiri.
   
  Tesatura sociala fiind astfel bulversata iremediabil, ne va fi posibil in continuare sa actionam asupra politicii si a economiei natiunilor, in scopul de a le aduce la cheremul nostru ; de a le face sa accepte, fortate de imprejurari, planurile noastre pentru O Noura Ordine Mondiala.
   
  Caci, trebuie sa recunoastem, natiunile, fiind lipsite de posibilitatea de a se baza pe un tineret puternic, pe o societate in care indivizii, regrupati in jurul unui ideal comun, intariti cu ajutorul unor bastioane morale de neinfrant, i-ar fi putut asigura sprijinul istoric, nu vor putea decat sa abdice in fata vointei noastre mondiale.
   
  Atfel, vom putea atunci sa inauguram ceea ce au anuntat atat de mult creatiile noastre din trecut : ‘sistemul comunist care profetea o revolutie mondiala pusa in miscare de toti proscrisii din lume’  si ‘nazismul prin care am anuntat o Noua Ordine Mondiala pentru o mie de ani’.
   
  Iata scopul nostru suprem : munca recompensata pentru toate valorile pe care le-a omorat pentru implinirea ei, de-a lungul secolelor. Sa afirmam sus si tare : ‘Toti Fratii din Lojile trecute, morti in anonimat pentru realizarea acestui ideal pe care acum ne este posibil sa-l atingem cu varfurile degetelor’.
   
           Se stie bineca omul, dupa ce si-a asigurat necesitatile primare – hrana, imbracamintea si adapostul – tinde cu tarie spre a fi mai putin vigilent.
   
  Sa-i permita sa-si adoarma constiinta, orientandu-i totodata spiritul dupa placul nostru, prin crearea de fatada a unor conditii economice favorabile.
   
  Prin urmare, in aceasta perioada a anilor 1970, in care agentii nostri se vor infiltra peste tot in diversele sfere ale societatii pentru a o face sa accepte noile noastre norme in materie de invatamant, drept legal, social si politic, vom veghea la raspandirea in jurul lui a unui climat economic de incredere.
   
  Munca pentru toti ; deschideri de credite pentru toti ; distractii pentru toti – acestea vor fi devizele noastre pentru crearea iluzorie a unei noi clase sociale : ‘Clasa Mijlocie’.
   
  Caci, o data atinse obiectivele noastre, vom face sa dispara aceasta ‘Clasa’ de mijloc, situata intre saracii seculari si noi, bogatii, taindu-i definitiv orice mijloc de supravietuire.
   
          In acest sens, vom face din natiunile-state noii ‘parinti’ ai indivizilor.
   
  Prin intermediul acstui climat de incredere in care ‘Agentii Internationali’ trimisi de noi vor fi facut tot ceea ce este necesar pentru a indeparta orice spectru al razboiului mondial, vom incuraja ‘Centralizarea’ in favoarea statului.
   
  De aceasta maniera, indivizii vor putea dobandi impresia unei libertati de explorare totale, in timp ce poavara legendara a responsabilitatilor personale va fi transferata in sarcina statului.
   
  Astfel, vom avea posibilitatea de a multiplica in proportie vertiginoasa sarcina statului, inmuntind fara nici un fel de limite masa de functionari intelectuali.
   
  Avand garantata pentru ani de zile in avans securitatea materiala, acestia vor fi, in consecinta, executanti perfecti, ai ‘Puterii Guvernamentale’ ; cu alte cuvinte, ai ‘Puterii’ noastre.
   
          Vom crea astfel o masa impresionanta de functionari care, ea in sine, va forma un guvern (in cadrul guvernului), indiferent de partidul politic care va fi intr-un moment sau altul la putere.
   
  Aceasta masinarie anonima ne va putea servi intr-o buna zi drept parghie, cand va sosi momentul, pentru a accelera prabusirea economica a statelor-natiuni ;

 9. Magda 29 decembrie 2016 at 20:31

  caci acestea nu vor putea sa intretina la nesfarsit o asemenea masa salariala, fara a trebui sa se indatoreze mai presus de mijloacele lor.
   
  Pe de alta parte, aceeasi masinarie ii va conferi aparatului guvernamental o imagine rece si insensibila ; aceasta masinarie complexa si absolut inutila in multe dintre functiile ei ne va servi drept paravan si mijloc de protectie contra populatiilor.
   
  Caci cine va indrazni sa se aventureze prin dedalurile unui asemenea labirint, in scopul de a-si face auzite doleantele personale ?
   
          Tot in aceasta perioada de buimacire generala, vom profita de asemenea pentru a-i cumpara sau elimina, in conformitate cu necesitatile momentului, pe toti directorii de intreprinderi, responsabilii marilor organisme ale statelor, centrele de cercetari stiintifice a caror activitate si eficacitate ar risca sa confere o putere prea mare statelor-natiuni.
   
  Nu trebuie in nici un caz ca statul sa devina o forta independenta in sine, care ar risca sa ne scape de sub control si sa ne puna in pericol ‘Planurile’ ancestrale.
   
          Vom veghea de asemenea sa avem o autoritate absoluta tuturor structurilor supranationale ale natiunilor.
   
  Aceste organisme internationale trebuie sa fie plasate sub jurisdictia noastra absoluta.
   
          In acelasi sens si pentru a garanta rentabilitatea influentei noastre asupra populatiilor, va trebui sa controlam toate Mijloacele de Informare.
   
  Bancile noastre nu le vor finanta, asadar, decat pe acelea care ne vor fi favorabile, supervizand totodata inchiderea celor mai recalcitrante.
   
  Acest lucru ar trebui, in principiu, sa treaca neobservat in randurile populatiilor, acestea fiind absorbite de necesitatea de a castiga cat mai multi bani si de a se distra.
   
          Inca de pe acum, trebuie sa ne ocupam de finalizarea fazei de deregionalizare a regiunilor rurale, amorsata la inceputul ‘crizei economice’ din 1929.
   
  Suprapopularea oraselor a fost deviza noastra in cadrul ‘revolutiei industriale’.
   
  Proprietarii rurali ai pamantului, prin independenta lor economica si prin capacitatea pe care o au de a produce baza de alimentatie a statelor, reprezinta o amenintare la adresa noastra si a planurilor noastre de viitor.
   
  Inghesuiti in orase, oamenii vor fi mai dependenti de industriile noastre pentru a supravietui.
   
  Nu vom putea sa ne permitem existenta unor grupari independente de ‘Puterea’ noastra. Prin urmare, sa-i eliminam pe proprietarii de pamant, facand din ei sclavi ascultatori, industriile fiind sub controlul nostru.
   
  Prin urmare, sa-i eliminam pe proprietarii de pamanturi, facand din ei sclavi ascultatori, industriile fiind sub controlul nostru.
   
  In ceea ce-i priveste pe ceilalti, sa le permitem sa se organizeze in cooperative agricole, pe care agentii nostri le vor infiltra pentru a le orienta mai usor in conformitate cu prioritatile noastre viitoare.
   
          In cadrul structurii statului, sa ne atasam de scoaterea in evidenta a ‘respectului’ obligatoriu fara de diversitatea de ‘culturi’, de ‘popoare’, de ‘religii’, de ‘etnii’, cu prioritate fara de notiunea de ‘unitate nationala’ ; acest lucru ne va permite sa divizam mai eficace populatiile statelor-natiuni si, astfel, sa le slabim autoritatea si capacitatea de manevra. Impins la limite extreme, dar pe plan international, acest concept, in viitor, va determina etniile diverselor natiuni sa se regrupeze pentru a-si revendica fiecare, individual, propria participare la ‘Putere’ ; ceea ce va sfarsi prin a ruina natiunile si le va face sa se fragmenteze in razboaie intestine interminabile.
   
          Cand natiunile-state vor fi astfel slabite prin toate aceste lupte intestine, toate intemeiate pe recunoasterea ‘Drepturilor Minoritatilor’ la independenta, cand nationalistii divizati in diferite factiuni culturale si religioase se vor confrunta orbeste in lupte fara nici un rezultat posibil, cand tineretul isi va fi pierdut complet contactul cu propriile sale radacini, atunci vom putea sa ne servim de Natiunile Unite pentru a incepe sa ne impunem Noua Ordine Mondiala.
   
          De altfel, in acel stadiu, ‘Idealurile Umanitare, Sociale si Istorice’ ale natiunilor-state se vor fi dezintegrat de mult, sub presiunea diviziunilor interioare.
   
  Sfarsitul Documentului organizatiei 6.6.6., datat in ultima parte a lunii iunie, 1967.
   
   
   
   

 10. Magda 29 decembrie 2016 at 20:38

  DOCUMENTUL : ‘AURORA ROSIE’
   
  Documentul grupului 6.6.6. de la sfarsitul lunii iunie, 1985
   
  Optsprezece ani mai tarziu, (6+6+6, in timp), a avut loc o a doua reuniune de mare importanta in Canada.
   
  Grupul celor 6.6.6. s-a intrunit din nou la Toronto, la sfarsitul lunii iunie, 1985, dar de asta data in scopul de a finaliza ultimele etape dinaintea ofensivei, cu privire la caderea natiunilor-state si la preluarea Puterii Internationale de catre Natiunile Unite.
   
  Titlul documentului organizatiei 6.6.6. : ‘Aurora Rosie’
   
  Scopul proiectului mondialist : ‘Infiintarea Ocultei Mondiale’.
   
  Mijloace de finantare a proiectului :
   
  Controlul asupra F.M.I ;Controlul asupra G.A.T ;Controlul asupra comisiei de la Bruxelles ;Controlul asupra O.T.A.N.Controlul asupra O.N.U ;Asupra altor organisme internationale. 
  Documentul :
   
          Ultimi optsprezece ani au fost foarte profitabili pentru punerea in aplicare a proiectelor noastre mondiale. Pot sa va spun, fratilor, ca in acest moment ne aflam aproape de atingerea scopului.
   
  Caderea natiunilor-state nu mai este decat o chestiune de timp – un timp destul de scurt, dupa cum pot sa marturisesc, cu deplina incredere.
   
  infiltrare si colosalelor noastre mijloace financiare, pana acum s-au realizat progrese fara precedent in toate domeniile Stiintei si ale Tehnologiei carora le controlam din punct de vedere financiar cele mai mari corporatii.
   
  Incepand de pe vremea reuniunilor secrete cu M.De Rotschild din jurul anilor 1956, si care a avut scopul de a pune la punct dezvoltarea si implantarea mondiala a ‘Ordinatoarelor’, avem acum posibilitatea de a intrezari punerea in aplicare a unui gen de ‘Autostrada Internationala’ prin care toate aceste aparate vor fi legate intre ele.
   
  Caci, asa cum stiti deja, controlul direct si individual asupra populatiilor planetei va fi cel putin totalmente imposibil fara intrebuintarea computerelor si unificarea lor electronica, unele in raport cu altele, intr-o vasta ‘Retea mondiala’ (situl World Wide Veb).
   
  De altfel, aceste aparate au avantajul de a inlocui milioane de persoane individuale. Mai mult, ele nu poseda nici constiinta, nici un fel sau altul de morala, ceea ce este indispensabil pentru reusita unui proiect ca al nostru.
   
  Mai ales, aceste masini indeplinesc, fara sa discute, tot ceea ce li se dicteaza.
   
  Sunt sclavii perfecti la care au visat atat de mult predecesorii nostri, dar fara a-si fi imaginat nici macar o zi ca noua ne va fi posibila o asemenea izbanda.
   
  Aceste aparate fara patrie, fara culoare, fara religie, fara apartenenta politica, reprezinta suprema victorie si instrument al Noii Ordini Mondiale propovaduite de noi. Ele sunt ‘cheia de bolta’ !
   
          Organizarea acestor aparate intr-o vasta ‘Retea mondiala’ careia ii vom controla parghiile superioare ne va ajuta sa imobilizam populatiile. In ce mod ?
   
          Dupa cum stiti, structura de baza a Noii Ordini Mondiale este compusa, in esenta, dintr-o multitudine de ‘Retele’ diverse, acoperind fiecare toate sferele activitatilor omenesti de pe intreaga intindere a planetei. Pana la momentul de fata, toate aceste ‘Retele’ erau legate intre ele printr-o baza ideologica comuna : aceea a omului ca fiind ‘Centrul’ si ‘Realizarea Suprema’ a universului.
   
  Astfel, gratie tuturor aceste ‘Retele’ unite prin intermediul ‘Noii Religii a Omului pentru Om’, am putut infiltra, cu usurinta toate sectoarele omenesti din toate tarile occidentale, modificandu-le baza iudeo-crestina.
   
  Rezultatul este acela ca, in zilele noastre, acest om, indiferent daca face parte din sfera politicului, din cea economica, din cea sociala, din cea educationala, din cea stiintifica sau din cea religioasa, si-a abandonat deja, de la ultima noastra reuniune desfasurata la sfarsitul lunii iunie a anului 1967, mostenirea trecuta, pentru a o inlocui cu idealul nostru referitor la o religie mondiala bazata exclusiv pe om.
   
   
  Desprins de radacinile sale istorice, asa cum este de-acum incolo, acest om nu mai asteapta, in definitiv, decat sa i se propuna o noua ideologie.
   

 11. Magda 29 decembrie 2016 at 20:39

  Bineinteles, acesta este ideologia noastra, cea a ‘Satului Comunitar Global’, caruia el ii va fi ‘Centrul’.
   
  Iar ceea ce-i vom aduce noi, incurajandu-l sa faca parte din ea, cu ‘Trup si Suflet’, este tocmai acesta ‘Retea Electronica Mondiala’ in care frontierele fostelor natiuni-state vor fi fost abolite pentru totdeauna, anihilate pana in cele mai adanci radacini ale lor.
   
          In timp ce acest om ratacit va fi absorbit de catre entuziasmul sau orb de a face parte din noua sa ‘Comunitate Mondiala’ apartinand acestei vaste ‘Retele de Compunere’, noi, din partea noastra, vom veghea, cu ajutorul parghiilor superioare ascunse cunoasterii lui, sa-l fisam, sa-l identificam, sa-l contabilizam si sa-l rentabilizam, conform propriilor noastre obiective.
   
  Caci, in interiorul acestei ‘Noi Societati Globale’, nici un individ detinator al unui potential de ‘Rentabilitate’ pentru noi nu va putea sa ne scape.
   
  Aportul constant al ‘tehnologiei electronice’ va trebui sa ne asigure toate mijloacele pentru a-i fisa, identifica si controla pe toti indivizii populatiilor din occident.
   
  In privinta  celor care nu vor reprezenta nici o ‘Rentabilitate Exploatabila’ de catre noi, vom avea grija sa se elimine de la sine, prin intermediul tuturor razboaielor intestine locale pe care vom lua masuri sa le declansam ici si colo, folosindu-ne de ‘Colapsul Economic’ al natiunilor-state si de ‘Opozitiile si Revendicarile’ diverselor grupari din componenta acelorasi state.
   
   
          Iata, prin umare, maniera detaliata in care vom proceda, de acum si pana in 1988, pentru a netezi drumul spre nasterea ‘Guvernului Mondial’ pe care-l vom instaura :
   
  Vom amplifica ‘Societatea Placerilor’, care ne-a fost atat de profitabila pana in prezent.
   
  Folosindu-ne de inventarea tehnii ‘video’ pe care am finantat-o si de jocurile care-i sunt anexate, vom finaliza pervertirea morala a tineretului.
   
   Ii vom oferi posibilitatea de a-si satisface, de acum incolo, toate instinctele.
   
  O fiinta posedata de simturi si ajunsa sclava a acestora, dupa cum stim, nu are nici idealuri, nici forta interioara pentru a se apara de orice sau oricine.
   
  Omul respectiv este un ‘individualist’ prin definitie, reprezentand candidatul perfect pe care-l vom putea modela cu usurinta, conform dorintelor noastre.
   
  De altfel, amintiti-va cu cata usurinta au putut predecesorii nostri sa orienteze intregul tineret german, la inceputul secolului, folosindu-se de dezabuzarea acestuia din urma !
   
  Vom incuraja ‘contestatiile studentesti’ asociate cu toate cauzele privitoare la ‘ecologie’.
   
  Protectia obligatorie a mediului ambiant va deveni un atu major, in ziua in care vom fi determinat natiunile-state sa-si schimbe ‘datoria interna’, contra pierderii a 33% din totalul teritoriilor lor ramase in stare de salbaticie.
   
  Vom umple vidul interior al acestui tineret, initiindu-l, inca de la cele mai fragede varste, in universul computerelor.
   
  Vom folosi, in acest scop, sistemul de invatamant. Un sclav in slujba altui sclav, care va fi controlat de noi.
   
  Pe un alt plan, vom stabili ‘Liberul Schimb International’ ca pe o prioritate absoluta pentru supravietuirea natiunilo-state.
   
  Aceasta noua conceptie economica ne va ajuta sa acceleram declinul ‘nationalistilor’ din toate natiunile ; sa-i izolam in factiuni diverse si, la momentul dorit, sa-i instigam cu salbaticie unii impotriva celorlalti, in razboaie intestine care vor finaliza ruinarea acestor natiuni.
   
  Pentru a ne asigura cu orice prêt de reusita unei asemenea intreprinderi, sa facem astfel incat agentii nostri infiltrati deja in Ministerele Afacerilor Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state sa procedeze la modificarea in profunzime a legilor acestor ministere.
   
   
  Modificarile respective se vor orienta in esenta spre a deschide portile tarilor occidentale spre o emigrare din ce in ce mai masiva in interiorul granitelor – o emigratie pe care noi o vom fi provocat in prealabil, avand grija sa declansam, pe ici pe colo, noi conflicte locale.
   
  Prin campanii de presa bine orchestrate asupra opiniei publice din natiunile-state vizate, vom provoca efectul de a le destabiliza economia interna si a amplifica tensiunile rasiale din interiorul teritoriului.
   
  Vom avea grija sa facem astfel incat organizatiile extremiste straine sa faca parte din aceste torente de emigranti ; ceea ce ne va facilita destabilizarea politica,economica si sociala a natiunilor luate in colimator.
   

 12. Magda 29 decembrie 2016 at 20:45

  Vom organiza acest ‘liber schimb’ care, in realitate, numai liber nu este, intrucat este controlat deja de noi, pana la varful ierarhiei economice, in ‘Trei Comisii Laterale’ : (cea a Asiei, cea a Americii, cea a Europei).
   
  El ne va ajuta sa semanam discordia in interiorul natiunilor-state, prin escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.
   
  Vom transfera incet dar sigur multinationalele noastre in tari noi, cucerite de ideea ‘economiei de piata’, ca tarile din Estul Europei, Rusia si China, de exemplu.
   
  Pentru moment, nu ne va interesa daca populatia lor reprezinta sau nu un vast rezervor de noi consumatori.
   
  Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand, la o Mana de Lucrul Sclavagista – ieftina si nesindicalizata – pe care ne-o ofera aceste tari si cele din Lumea a Treia.
   
  De altfel, guvernele lor nu au fost instalate chiar de noi insine ?
   
  Nu fac appel la ajutorul extern si la imprumuturile de la ‘Fondul Monetar International’ si de la ‘Banca Mondiala’, care ne apartine noua ?
   
  Aceste transferuri ne ofera mai multe avantaje.
   
  Contruibuie la mentinerea acestor noi populatii in iluzia unei ‘eliberari economice’ si a unei ‘libertati politice’, cand in realitate le vom domina noi insine, prin pofta de castig si adancirea in datorii pe care nu le vor putea achita niciodata. In ceea ce priveste populatiile occidentale, ele vor fi mentinute in visul ‘bunastarii economice’, caci produsele importate din aceste tari nu vor suferi nici o marire a preturilor.
   
   
  Dimpotriva, fara ca ele sa-si dea seama de la inceput, din ce in ce mai multe industrii vor fi obligate sa-si inchida portile, din cauza transferurilor pe care noi le vom fi efectuat in afara tarilor occidentale.
   
  Aceste inchideri vor duce la escaladarea somajului si vor provoca pierderi importante de venituri pentru natiunile-state.
   
  In acest fel, vom pune pe picioare o ‘Economie Globala’ la scara mondiala, care va scapa total de sub controlul natiunilor-state.
   
  Aceasta noua economie va fi mai presus de toate ; nici o presiune politica sau sindicala nu va avea vreo putere asupra ei. Isi va dicta propriile ‘politici mondiale’ si va obliga initierea unei reorganizari politice, dar in conformitate cu prioritatile noastre la scara mondiala.
   
  Prin aceasta ‘economie independenta’, neavand alte legi decat legile noastre, vom stabili o ‘cultura a masei mondiale’.
   
  Prin controlul international asupra televiziunilor si a Mass-media in general, vom institui ‘o noua cultura’, insa nivelata, uniforma pentru toti, fara a ne scapa nici una dintre ‘creatiile’ viitoare.
   
  Artistii viitorului vor fi plamaditi dupa chipul si asemanarea noastra, altminteri nu vor putea sa supravietuiasca. Prin urmare, se va fi terminat cu vremurile in care ‘creatiile culturale independente’ puneau permanent in pericol proiectele noastre mondialiste, asa cum s-a intamplat de atatea ori in trecut.
   
  Prin intermediul aceleiasi economii, ne va fi astfel posibil sa ne folosim de fortele militare ale natiunilor-state cum ar fi acela al Statelor Unite-in scopuri umanitare.
   
  In realitate, aceste ‘Forte’ ne vor servi spre a supune vointei noastre tarile recalcitrante.
   
  Astfel, tarile din Lumea a Treia si altele asemenea lor nu vor putea fi in masura sa scape vointei noastre de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in sclavie.
   
  Pentru a controla piata mondiala, va trebui sa deturnam productivitatea de la principalul sau scop – Eliberarea omului de duritatea Muncii.
   
  O vom orienta spre o intoarcere impotriva omului, aservindu-l pe acesta din urma sistemului nostru economic, astfel nu va mai avea incotro decat sa devina sclavul nostru, sau chiar un viitor delincvent.
   
  Toate aceste transferuri ale Multinationalelor noastre in strainatate si reorganizarea mondiala a economiei vor avea scopul, printre altele, sa escaladeze somajul in tarile occidentale.
   
  Aceasta situatie va fi cu atat mai realizabila, cu cat, din start, vom fi privilegiat importurile masive de produse de baza in interiorul natiunilor-state si, din aceeasi lovitura, vor fi supraincarcat aceste state prin folosirea exagerata a populatiei lor pentru productia de servicii pe care nu le vor putea plati.
   
  Aceste conditii extreme vor inmulti la nivel de milioane de mase de persoane asistate social de tot felul, ale analfabetilor si ale celor fara adaposturi.
   

 13. Magda 29 decembrie 2016 at 20:46

  Prin pierderea a milioanelor de locuri de munca in sectorul primar, si chair evaziuni fiscale deghizate in capitaluri externe in afara natiunilor-state, ne va fi astfel posibil sa punem in pericol de moarte armonia sociala, prin spectrul razboiului civil.
   
  Aceste manipulari internationale de guverne si populatii ale natiunilor-state ne vor furniza pretextul de a ne utiliza F.M.I-ul pentru a determina guvernele occidentale sa puna in aplicare ‘bugete de austeritate’ sub camuflajul reducerii iluzorii a ‘datoriei nationale’, al conservarii ipotetice a ‘cotei de credit international’ si al imposibilei conservari a ‘linistii sociale’.
   
  Prin aceste masuri ‘bugetare de urgenta’, vom fractura astfel finantarea Natiunilor-state pentru toate ‘megaproiectele’ lor care reprezeinta o amenintare directa la adresa controlului nostru mondial asupra economiei ;
   
  De altfel, toate aceste masuri de austeritate ne vor permite sa frangem vointa nationala a structurilor moderne in domeniul Energiei, al Agriculturii, al Transporturilor si al Tehnologiilor noi ;
   
  Aceleasi masuri ne vor oferi ocazia mult visata de a ne instaura ‘Ideologia Competitiei Economice’.
   
  Acesta se va traduce, in interiorul natiunilor-state, prin reducerea voluntara a salariilor si demisiile voluntare cu ‘Remiterea de medalii pentru serviciile prestate’, ceea ce ne va deschide peste tot portile pentru instaurarea ‘tehnologiei de control’. In acesta perspectiva, toti demisionarii respectivi vor fi inlocuiti cu ‘computere’ aflate in slujba noastra.
   
   
  Aceste transformari sociale ne vor ajuta sa modificam in profunzime mana de lucru ‘politista si militara’ a natiunilor-state.
   
  Sub pretextul necesitatilor de moment si fara a trezi banuieli, ne vom debarasa odata pentru totdeauna de toti indivizii care au o ‘Constiinta Iudeo-Crestina’.
   
   Aceasta ‘Restructurare a corpului politienesc si militar’ ne va permite sa eliminam, fara contestatii, personalul imbatranit, precum si toate elementele care nu vor vehicula principiile noastre mondialiste.
   
  Acestea vor fi inlocuite cu rectruti tineri, lipsiti de ‘constiinta si morala’ si deja complet antrenati, cu vederi favoarabile fata de folosirea fara scrupule a ‘tehnologiei retelelor electronice’ pe care o vom fi instaurat.
   
  In acelasi timp si tot sub pretextul ‘reducerilor bugetare’, vom veghea asupra transferului bazelor militare ale natiunilor-state spre Organizatia Natiunilor Unite.
   
  In aceasta perspectiva, vom actiona pentru reorganizarea ‘Mandatului International al Natiunilor Unite’.
   
  De la statul de ‘Forta de Pace’ fara nici o putere de decizie, o vom determina sa devina ‘Forta de Interventie’ in care se vor contopi, intr-o omogenitate deplina, fortele militare ale Natiunilor Unite.
   
  Acest lucru ne va permite sa efectuam, fara lupta, demilitarizarea tuturor aceste state, astfel incat nici unul dintre ele, in viitor, sa nu mai fie suficient de puternic si independent pentru a ne pune in discutie ‘Puterea Mondiala’.
   
  Pentru a accelera acest proces de transfer, vom implica forta actuala a Natiunilor Unite in conflicte imposibil de rezolvat.
   
  In aceasta maniera si folosindu-ne de mass-media controlate de noi, le vom demonstra populatiilor neputinta si inutilitatea acestei ‘Forte’ in forma sa actuala.
   
  Cu ajutorul frustrarii impinse pana la paroxism in momentul potrivit, populatiile natiunilor-state vor fi determinate sa le ceara instantelor internationale formarea cat mai rapida a unei asemenea ‘Forte Multinationale’, care sa apere cu orice prêt ‘Pacea’.
   
  Aparitia viitoarei a acestei vointe mondiale a unei ‘Forte Militare Multinationale’ va merge mana in mana cu instaurarea, in interiorul natiunilor-state, a unei ‘Forte de Interventie Multi-Jurisdictionala’.
   
  Prin aceasta combinatie de ‘Efecte Politienesti si Militare’, creata sub pretextul amplificarii instabilitatii politice si sociale crescande din interiorul acestor state care se naruiesc sub apasarea problemelor economice, vom dobandi posibilitatea de a controla mai bine populatiile occidentale.
   
  Aici, utilizarea fara limite a identificarii si a filtrarii electonice a indivizilor ne va asigura o supraveghere completa a tuturor populatiilor divizate.
   
  In cursul cresterii acceptate de catre toti a acestor noi necesitati, va fi imperios necesar sa definitivam cat mai curand controlul mondial asupra armelor de foc in interiorul teritoriilor natiunilor-state. In acest scop, vom accelera ‘Planul Alfa’, pus in aplicare pe parcursul anilor 1960 de catre anumiti predecesori ai nostri.
   
  Acest plan viza, la origine, doua obiective care au ramas valabile pana in zilele noastre : ‘Prin inventarea tragatorilor nebuni’, sa se inventeze un climat de nesiguranta in sanul populatiilor, pentru a determina un control mai strict asupra armelor de foc.

 14. Magda 29 decembrie 2016 at 20:47

  Actele de violenta se vor orienta astfel incat responsabilitatea lor sa cada in sarcina extremistilor religiosi sau a persoanelor afiliate la organizatii religioase de tendinta ‘Traditionala’, sau, mai mult, a celor care vor pretinde ca intretin comunicatii privilegiate cu Dumnezeu.
   
  Astazi, pentru a accelera acest ‘Control al Armelor de Foc’, vom putea intrebuinta ‘Decaderea Conditiilor Economice’ din natiunile-state, care va antrena dupa sine o destabilizare completa a Socialului – deci, escaladarea violentei.
   
  Nu mai este necesar sa va amintesc, nici sa va demonstrez, fratilor, fundamentele acestui ‘Control’ asupra armelor de foc.
   
  Fara el, ne-ar deveni aproape imposibil sa ingenunchem populatiile din statele vizate.
   
  Amintiti-va cu cat succes au putut controla predecesorii nostri Germania anilor 1930, cu ajutorul noilor ‘legi’ puse in aplicare in acea epoca – legi, de altfel, pe care se bazeaza Legile actuale ale natiunilor-state pentru acelasi control.
   
  Ultimele ‘etape’ se raporteaza la ‘Faza Omega’ inceputa cu experientele efectuate la inceputul anilor 1970.
   
  Ele cuprind punerea in aplicare, la scara mondiala, a ‘armelor electromagnetice’.
   
  ‘Schimbarile climaterice’ vor antrena distrugerea recoltelor – si, in aceste conditii, compromiterea terenurilor agricole ; denaturarea, prin mijloace artificiale, a produselor alimentare de consum curent ; intoxicarea naturii printr-o exploatare exagerata si lipsita de discernamant si utilizarea masiva a produselor chimice in agricultura ; toate acestea, Fratilor, vor duce la ruinarea sigura a industriilor alimentare din Natiunile-State.
   
   
  Viitorul ‘controlului asupra populatiilor’ din aceste State trece obligatoriu prin controlul absolut, de catre noi, asupra productiei alimentare la scara mondiala si prin acapararea controlului asupra principalelor ‘Rute alimentare’ ale planetei.
   
  Pentru a realiza aceste deziderate, este necesar sa se intrebuinteze electromagneticul, printre altele, spre a destabiliza clima celor mai productive state pe plan agricol.
   
  In privinta intoxicarii naturii, ea va fi cu atat mai accelerata, cu cat escaladarea ratei demografice o va forta fara restrictii.
   
  Utilizarea electromagneticului pentru provocarea ‘cutremurelor de pamant’ in cele mai importante regiuni industriale din natiunile-state va contribui la accelerarea ‘prabusirii economice’ a celor mai amenintatoare state la adresa noastra, amplificand de asemenea obligatia de a institui Noua Ordine Mondiala impusa de noi.
   
  Cine va putea sa ne banuiasca ?
   
  Cine va putea sa aiba vreo suspiciune cu privire la mijloacele folosite ?
   
  Aceia care vor indrazni sa se ridice impotriva noastra, difuzand informatii privitoare la existenta si la continutul ‘conspiratiei’ noastre, vor deveni suspecti in ochii autoritatilor si ai populatiilor din natiunile lor.
   
  Gratie dezinformarii, minciunii, ipocriziei si individualismului pe care le vom fi creat in sanul populatiilor natiunilor-state, omul va fi devenit un dusman al omului.
   
  Astfel, acesti ‘indivizi independenti’, care sunt cu atat mai periculosi pentru noi tocmai din cauza ‘libertatii’ lor, vor fi considerati de ceilalti ca fiind inamici, nu eliberatori.
   
  Sclavia copiilor, jefurirea bogatiilor din Lumea a Treia, somajul, propaganda pentru libertatea drogurilor, abrutizarea tineretului natiunilor, ideologia ‘respectului fata de libertatile individuale’ difuzata in sanul Bisericilor iudeo-crestine si in interiorul natiunilor-state, obscurantismul considerat ca baza a mandriei, conflictele interetnice si ultima noastra realizare, ‘restrictiile bugetare’, toate aceste ne permit in sfarsit sa asistam la implinirea ancestrala a ‘visului’ nostru, instaurarea ‘Noii Ordini Mondiale’.
   
  SFARSITUL Documentului organizatiei 6.6.6., datat in ultima parte a lunii iunie, 1985.
   
  CONCLUZIE :
   
  ‘PROTOCOLUL DE LA TORONTO (6.6.6.) –
   
  MIT SAU REALITATE ?
   
          Este, asadar, ‘Protocolul din Toronto (6.6.6.)’ mit sau realitate ? Ar fi ca si cum ne-am intreba daca si ‘Cea mai buna dintre toate lumile posibile’ este un mit sau o realitate, desi este vorba de un roman.
   
  Totusi, autorul sau a avut si el acces la ‘documente’ ale epocii pentru a-l crea. Autorul romanului stia prea bine ca dezvaluirea si difuzarea informatiilor pe care le detinea, dar sub o alta forma decat aceea a literaturii de fictiune, ar fi trezit din partea populatiei mult mai multa suspiciune decat acceptare.
   
  Si cat de multi alti autori au fost nevoiti ei insisi sa foloseasca aceeasi stratagema pentru a-si avertiza contemporanii si generatiile viitoare ?
   
           Caracterul de urgenta al situatiei actuale, generata de inceputul ‘restrictiilor bugetare’ care marcheaza inceputul sfarsitului, apropiata realizare a ‘Noii Ordini Mondiale Oculte’, nu permite redactarea unui roman…care ar fi consumat prea mult timp, in contextul actual…
   

 15. Magda 29 decembrie 2016 at 20:51

  Dar impactul provocat de dezvaluirea acestor ‘documente’ este totusi important, caci publicarea lor va avea efectul de a-i pune in defensiva pe cei ce stau la origine.
   
  Ceea ce dorim in paginile de fata este ca, dincolo de dezinformarile vehiculate si intretinute de catre politicienii lipsiti de scrupule si de catre oamenii infricosati la gandul posibilitatii de a-si prejudicia interesele personale, fiecare cititor sa poate reflecta, sa se regrupeze impreuna cu altii asemenea lui si sa ia neintarziat masuri pentru a supravietui in fata celor care urmeaza.
   
          Chiar daca viata mea este in pericol ca urmare a difuzarii unor informatii ca acestea, viata Dvs.se afla intr-un pericol si mai mare, daca nu le cunoasteti.
   
          Prin urmare, ‘Protocolul din Toronto (6.6.6.)’ este un mit sau o realitate ?
   
          Va revine Dvs.sarcina sa raspundeti…
   
          Va revine rolul de a intelege, din evenimentele intamplate recent sau viitoare, daca aceste ‘documente’ tin de domeniul fictiunii sau realitatii.
   
          Va revine datoria de a va da seama ca frica nu are nici-un alt scop decat acela de a va paraliza si de a va aduce la discretia celor care nu doresc decat sa va controleze, pentru a va servi mai bine propriilor interese care, in ultima instanta, nu sunt aceleasi cu ale Dvs.
   
  Serge Monaste
  Martie 1995
   
   
  PARTEA A DOUA
   
  COMPLOTUL
  NATIUNILOR-UNITE
   CONTRA
  CRESTINATATII
   
  Nimic nu pare sa-i sperie pe acesti oameni ai Puterii. Pentru a-si realiza propriile interese, nu se dau inapoi de la nimic : minciuni, intimidari de tot felul, falsificari ale adevarului, distrugeri de reputatii.
   
  Nimic nu le scapa ; se cred mai presus de orice lege.
   
  Sunt ‘Noii Stapani’ ; iar acum, acopera toata intinderea orizontului. Ce spatiu de respirat ne ramane noua ?
   
  Serge Monaste
  Noiembrie, 1992
   
  Disparitia oricarei mosteniri crestine ;Distrugerea tuturor bisericilor crestine ;Intarirea legilor contra ideologiei crestine ;Incriminarea crestinilor ;Interzicearea tuturor invataturilor crestine ;Abolirea oricaror carti crestine 
   Sunt posibile in epoca noastra ?
   
   
  I ANTIPAPA
   
  Introducere :
  Visul american a luat sfarsit ; a inceput cosmarul
   
   
           Daca unii si-au imaginat ca prima masura luata in vederea impunerii Noii Ordini Mondiale ar fi de natura militara, provenind din Statele Unite, sau de natura economica, izvorand dintr-o criza economica, atunci s-au inselat amarnic. Va fi mai degraba o preluarea a ‘puteriii religioase’, cu originea la Vatican, in Roma !!!
   
          Ar fi mai bine  sa analizam cat mai serios aceasta situatie pe care, cu siguranta, n-ati fi crezut-o posibila niciodata.
   
  Avem la dispozitie rapoarte asociate, dupa cate se pare, cu niste documente provenind din Biblioteca Secreta a Vaticanului, care arata foarte clar care sunt planurile avute in vedere pentru toti crestinii recalcitranti fata de guvernarea Noii Ordini Mondiale.
   
          Celor care nu au avut acces la profetii si la documentele din trecut, provenind din biblioteca secreta a Vaticanului le va fi dificil sa judece adecvat  crescandele amenintari asociate cu sosirea antipapei. De fapt, preluarea puterii de catre antipapa anunta declinul, urmat de disparitia completa a intregii crestinatati, dar pornind din Statele Unite.
   
  Conform anumitor surse demne de incredere, instaurarea Noii Ordini Mondiale este obligatorie, fara disparitia tuturor bisericilor crestine de pe teritoriul Statelor Unite, din simplu motiv ca acesta tara este condiserata, de catre Noua Ordine Mondiala, ca fiind ultimul bastion al Democratiei si al Libertatii in lume.
   
          Aceste stravechi documente si profetii din trecut ne releva, in egala masura in care ne si dezvaluie, care va fi ‘Rolul Antipapei’ pentru a impune ‘NOILE BAZE RELIGIOASE ALE DOCTRINEI MONDIALE’ care, de fapt, vor fi utilizate ca ‘Referinte de Baza’ pentru a modela Guvernul Noii Ordini Mondiale si al Noii Societati Mondiale.
   
          In cazul de fata, cel mai nepotrivit mod de a reactiona in fata unor asemenea revelatii ar consta in lipsa oricarei actiuni. Nimeni nu poate fi protejat contra unei atat de profune ‘Conspiratii a Epocilor’.
   
          ‘Visul american a luat sfarsit. A inceput cosmarul american, acum si aici.’
   
  CINE NU CREDE NIMIC DIN TOATE ACESTE LUCRURI, SAU CARE SE CONSIDERA DEASUPRA TUTUROR, N-ARE DECAT SA INCHIDA CARTEA DE FATA SI SA-SI CONTINUE VIATA ASA CUM FACEA IN TRECUT.
   
  UNIVERSUL SATANIC SUBTERAN AL NATIUNILOR-UNITE 
  Aici, Agentia Internationala a Presei Libere din Canada. Astazi, va prezentam informatii de un gen cum n-au mai fost date publicitatii niciodata pana acum. Acest raport informativ se refera la ‘CELE CINCI PUTERI ALE ANTIHRISTULUI ASUPRA OMENIRII’, precum si la ‘COMPLOTUL VATICANULUI PENTRU A PRELUA PUTEREA ASUPRA TUTUROR PERSECUTIILOR MONDIALE CONTRA ADEVARATILOR CRESTINI, SUB DOMNIA GUVERNULUI MONDIAL, CELE CINCI PUTERI UNICE ALE ANTIHRISTULUI ASUPRA OMENIRII, CADEREA ANTIHRISTULUI SI DEZMEMBRAREA IMPARATIEI SALE, REINNOIREA CRESTINATATII SAUB DOMNIA NOULUI CHRISTOS’.
  Biblioteca Secreta a Vaticanului

 16. Magda 29 decembrie 2016 at 20:53

  Pe parcursul istoriei, de la un secol la altul, in biblioteca secreta a Vaticanului au fost depuse Documente Stravechi, cu privire la :
   
  Antihrist,Viitorul Crestinismului,Persecutiile Mondiale impotriva adevaratilor crestini, sub domnia Guvernului Mondial,Cele Cinci Puteri Unice ale Antihristului asupra Omenirii,Caderea Antihristului si Dezmembrarea Imparatiei sale, Reinnoirea Crestinatatii sub Domnia Noului Hristos. 
  Aceste documente nu au fost aduse niciodata la cunostinta populatiei, din cauza secretelor pe care le puteau ascunde.
   
  Ar fi inutil sa adaugam ca divulgarea unor asemenea informatii cruciale, pastrate secrete de secole de-a randul, ar putea modifica in proportie dramatica actualul curs al civilizatiei, precum si viitorul nostru apropiat.
   
  Atunci, de ce le-am da publicitatii acum ? Fiindca ultimele orientari politice si economice din martie 1985, ne confirma ca procesul ireversibil care va duce la instaurarea Noii Ordini Mondiale s-a declansat.
   
  Mai mult, iminenta preluarii puterii de la Roma de catre antipapa este atat de mare, incat nu mai este permis sa mentinem confidentiale aceste documente.
   
  Cu ajutorul mai multor surse, am avut posibilitatea de a descoperi fapte incredibile referitoare la viitorul intregii Crestinatati.
   
  Acum cinci ani, folosind surse confidentiale si o persoana foarte bine disimulata care se temea pentru siguranta propriei vieti, am reusit sa punem mana pe documente nemaivazute, care pana in ziele noastre nu au fost facute niciodata facute publicitatii.
   
  Aceste documente necunoscute, precum si profetiile secrete din trecut, confirma amanuntit cursul istoriei omenesti pana in momentul de fata si chiar in continuare.
   
  Ele arata ca, indiferent de tot ceea ce s-ar putea intampla sub o Noua Ordine Mondiala si o Prabusire a Natiunilor, Crestinatatea avea asigurat un viitor care urma sa inlature, odata pentru totdeauna, orice posibilitatea viitoare a unui asemenea ‘Cosmar Mondial’ cum ar fi Imparatia Antihristului.
   
  Faptul de a avea la dispozitie documente care dateaza de cel putin cinci ani, a avut pentru mine rezultatul de a suferi intense presiuni, de a-mi fi viata amenintata de catre Vatican, care, conform celor pe care mi le-au adus la cunostinta diverse surse din Statele Unite, daduse instructiuni sa fiu redus la tacere inainte de a apuca sa dau publicitatii orice informatie din continutul acestor documente.
   
  Respectivele ‘Instructiuni de la Vatican’ fusesera transmise la ‘Institutul International de Afaceri Religioase’.
   
  Nu numai ca a trebuit sa traiesc ascuns in toti acesti ani, dar am fost obligat de asemenea si sa-mi protejez familia, precum si sa garantez securitatea documentelor respective contra oricarei tentative de a le distruge continutul.
   
  Din acest motiv, este mai mult decat important ca absolut nimeni sa nu priveasca fie cu superficialitate, fie cu exaltare, aceste informatii care, in fond, le sunt facute accesibile tuturor pentru a-i ajuta…
   
  Este o senzatie bizara, aceea de a fi considerat un criminal de catre propriul tau guvern, in propria tara, mai ales atunci cand nu urmaresti alt scop decat sa dezvalui tocmai ceea ce ar pune in pericol securitatea populatiei din care apartii.
   
  Dar sunt de parere ca, daca propria ta viata este pretul pe care-l ai de platit in lupta pentru  adevar – care ii elibereaza pe oameni – si libertate – care le permite sa-si traiasca inaintarea spre viata – atunci tocmai aceasta ‘Lupta’ merita toate dificultatile pe care le antreneaza cu sine insasi.
   
  Iata de ce, astazi, la inceputul lunii aprilie 1995, am luat hotararea de a da publicitatii aproape in totalitate acest ‘Raport Informativ’.
   
  Daca n-as proceda astfel, as deveni raspunzator pentru tot ceea ce s-ar putea intampla si ar fi putut sa fie evitat, daca toti ar fi tinut in maini Informatiile necesare pentru a supravietui in fata Noii Ordini Mondiale si a Antihristului.
   
  Nu pot sa ma asigur in ceea ce priveste propria mea soarta, daca voi supravietui sau nu dintr-o asemenea lupta (Serge Monaste si-a pierdut viata in imprejurari stranii) contra elementelor care sunt insesi bazele ‘Puterii Antihristului’, pe care acestea din urma o va primi de la ‘Consiliul Mondial al Bisericilor Crestine’.
   
  Dimpotriva, afirm urmatoarele : ‘constiinta imi dicteaza ca trebuie sa fac tot posibilul pentru a-i ajuta pe toti, cu Darurile pe care le-am primit de la Dumnezeu cand m-am nascut’.
   
  ‘Lovitura de stat’ antipapala
   
          Informatiile incluse in aceste Documente si Profetii din Trecut se refera, in primul rand, la :
   
  ‘fuga’ silita a lui Ioan-Paul al II-lea de la Vatican ; 
  ‘preluarea Puterii’ la Vatican, de catre antipapa ;
  Instaurarea ‘Noii Biserici Internationale’, cu falsificarea tuturor Doctrinelor Religioase Crestine ;
  Instaurarea ‘Persecutiilor Internationale’, bazate pe ‘Noua Doctrina’ a Noii Biserici Internationale ;
  Supunerea de catre Antihrist a tuturor Bisericilor (de remarcat ca aceasta supunere va surveni exclusiv dupa indeplinirea sarcinii ‘Falsului Martor’) ;
  ‘preluarea Puterii Politice si Militare’ de catre Antihrist, sub conducerea Natiunilor Unite (de remarcat aici, ca prima Putere, fiind situata mai presus de Puterea Politica si cea Militara, este o ‘Putere Religioasa’).
  Cele ‘Cinci Puteri Unice ale Antihristului’ asupra Omenirii ;
  Supravietuirea Crestinatatii Reinnoite, sub domnia Antihristului ;
  Caderea Antihristului si Dezmembrarea Imparatiei sale ;
  Adevarata ‘Domnie a lui Iisus Hristos‘ asupra unei Omeniri Reinnoite Crestineste….
   
  Este important ca, la lecturarea acestor randuri, sa nu se uite ca informatiile respective provin strict din Documente si Profetii stravechi, care pana in zilele noastre nu au fost date publicitatii niciodata, fiind conservate timp de secole, se pare, in Biblioteca secreta a Vaticanului. Aceste informatii – repet – nu provin din niste meditatii profunde si nici din interpretari ale Bibliei.
   

 17. Magda 29 decembrie 2016 at 20:59

  Viitoarele lagare de concentrare
   
           Daca dorim sa intelegem cu adevarat sensul preparativelor Noii Biserici Internationale, precum si Doctrina sa de baza sub conducerea Natiunilor Unite, trebuie sa revenim la Roma, in anul 1963, cand Papa Ioan al XXIII-lea a hotarat sa puna in picioare un ‘Conciliu’ cu toti episcopii catolici din lume.
   
   Ceea ce trebuie sa retinem, aici, este faptul ca actualmente dovedit in mai multe randuri al manipularii acestui Conciliu de catre episcopii care aveau legaturi cu Iluministii.
   
  Cata vreme acest Papa novator credea sincer ca putea indrepta ororile din trecut ale Bisericii, deschizandu-i acesteia o noua epoca, episcopii Noii Ordini Mondiale, din partea lor, stabilisera bazele pregatitoare deschiderii Bisericii pentru preluarea ei viitoare in sarcina Antihristului.
   
  Prin urmare, au pus in actiune mecanismele necesare pentru a transforma Biserica astfel incat, in viitor, sa fie posibila reunirea tuturor numitorilor crestini in acelasi cuib traditional. Aceste mecanisme erau si raman, pana in zilele noastre :
   
  Liberalizarea vechilor doctrine in scopul de a apropia Biserica Catolica de toate celelalte biserici diferite ;Disparitia tuturor vesmintelor religioase si a manastirilor, sub formele in care au fost cunoscute in vechime ;Distrugerea tuturor bibliotecilor religioase, si in special a cartilor si a operelor istorice de referinta ;Respingerea oricarei ‘Autoritati Religioase’ si deschiderea spre ideologia mondiala ;Strategia implicarii politice a Bisericii din intreaga lume, alaturi de Guverne si de Partidele Politice, in favoarea unei Noi Ordini Mondiale bazate pe distrugerea Ordinii din Trecut ;Pregatirea Noii Biserici pentru antipapa, care va cuprinde aceste REZOLUTII NECUNOSCUTE : 
  Biserica, sub puterea antipapei, va fi absolut identica Bisericii din Ierusalim, pe vremea lui Iisus Hristos.
   
  Va impartasi Ideologia Natiunilor Unite in acelasi mod in care preotii Templului imparteau cu romanii Ideologia si Puterea. Va conserva credintele in Iisus Hristos, de ochii lumii, pentru a-si disimula adevaratele interese care vor fi, in realitate, bogatia, Puterea Politica, si cea Religioasa, si oportunismul pe toate fronturile, cum a si facut Biserica din Ierusalim in timpul Imperiului Roman.
   
  Va stabili noile ‘Planningul Familial’ si ‘Euthanasia’ acceptabile din punct de vedere religios si va declara problema suprapopularii mondiale ca fiind o chestiune religioasa, sub pretextul ‘Caritatii’ fata de comunitatea internationala.
   
  In scopul de a regrupa cat mai multe biserici crestine, impreuna cu prozelitii lor, in Noua Biserica Internationala Crestina, va recunoaste ‘Casatoria Preotilor’ si ‘Hirotonisirea Femeilor’ si va aboli toate ‘Culturile de Veneratie’ fata de Fecioara Maria.
   
  In continuare, pe baza acestor noi ‘Edicte’ promulgate de antipapa, toti catolicii si crestinii care vor respinge noua ‘Doctrina Religioasa’ acceptata pe plan politic vor fi persecutati cu ajutorul Fortelor Militare si Politienesti Multinationale ale Natiunilor Unite, in acelasi mod in care Iisus, precum si Apostolii sai si discipolii lor au fost persecutati cu doua mii de ani in urma de autoritatile religioase, ca si de Fortele Militare si Politienesti Multinationale ale Imperiului Roman.
   
      Acesta ‘Epoca a Persecutiilor’ isi va afla implinirea in ‘Lagarele de Concentrare’ infiintate, de cel putin cincisprezece ani, in ‘Baze Militare’ presupuse a fi fost inchise. Procedeul este din toate punctele de vedere asemanator cu cel intrebuintat pentru ‘Disidentii Religiosi’ de sub  diversele regimuri comuniste, intr-o anumita perioada, si care inca se mai practica in China, in anul 1995 ! (Detinem probe in acest sens.)
   
      Masurile enumerate mai sus figurau printre Rezolutiile majore decretate de episcopii Noii Ordini Mondiale, in 1963.
   
  Martorii Antihristului
   
       Prin urmare, in 1963, cand Ioan al XXIII-lea a descoperit ‘Complotul Iluministilor’ si a dorit sa revina la traditii, a murit. Apoi, dupa alegerea lui Paul al VI-lea, cand un Cardinal neprevazut, Ioan-Paul I, a fost ales Papa, Iluministii din treaga lume au intrat in stare de soc.
   
  Asa ceva nu fusese prevazut in program, din simplu motiv ca acel Papa conta pe a imparti bogatiile Bisericii tuturor saracilor din lume, revenind la prima Doctrina Religioasa propovaduita de Iisus Hristos. N-a rezistat nici macar sase luni. A murit in conditii misterioase.
   
      In continuare, a urmat Papa din Est, Ioan-Paul al II-lea. Ultimele sale declaratii publice, scrise si orale, impotriva ‘Controlului Nasterilor’, ‘Euthanasiei’, ‘Casatoriei Preotilor’ si ‘Hirotonosirii Femeilor’ i-au scandalizat in cea mai mare masura pe Iluministii din toata lumea.
   
  In urma atentatului nereusit la adresa vietii sale, acestia din urma au luat hotararea de a-l inlocui cu forta. Conform anumitor surse, se considera ca la baza complotului stau trei tari.
   
  Aceste tari sunt Rusia, Germania si Italia, care planuiesc sa aseze in fruntea Bisericii un Papa ales de ele pentru a le duce la indeplinire proiectele mondialiste. Aceleasi surse declara ca respectivele tari vor astepta ca Ioan-Paul al II-lea sa absenteze din Italia, pentru a-l destitui cu ajutorul unui vot obtinut din partea majoritatii episcopilor care le sunt favorabili.
   

 18. Magda 29 decembrie 2016 at 21:01

  In continuare, acesti episcopi complici cu Iluministii vor fi cei carora le va reveni responsabilitatea de a-l alege pe antipapa, pentru a-i forma ulterior Consiliul Religios International Secret.
   
  Nu mai este nevoie sa adaugam ca acest antipapa se va bucura de recunoasterea politica internationala a Natiunilor Unite, in timp ce Ioan- Paul al II-lea va muri in exil fortat.
   
      Ceea ce va urma apartine celei mai confuze perioade din instoria Crestinismului. Confuzie printre discipolii marilor Biserici Crestine, care se vor simti abandonati de liderii lor spirituali, care se vor alatura atunci Bisericii Catolice.
  Confuzie, de asemena, printre catolicii divizati, din care majoritatea se vor regasi alaturi de antipapa, in timp ce altii se vor indeparta in factiuni divizate, unii ramnanandu-i fideli papei demis, altii regrupandu-se in jurul primei Traditii Bisericesti – aceea a Parintilor Bisericii.
   
      Primu rol al antipapei, asa cum l-au planificat Iluministii, va fi acela de ‘JUDECATOR DIVIN’ peste intreaga Crestinatate, la fel cum, pe vremea lui, Imparatul Roman era ‘Supremul Stapan Divin al Imperiului’ (atat religios, cat si politic).
   
  Fiind astfel investit cu o asemenea putere, a doua initiativa a antipapei fata de noii sai aliati – Conducatorii Bisericilor Crestine reintegrate in randurile Bisericii Catolice – va fi aceea de a instaura noul ‘Criteriu’ care va servi, pe viitor, la a discerne intre adevaratii credinciosi si cei falsi.
   
      Aceasta Alianta a falsitatii va constitui ceea ce se va cunoaste sub denumirea ‘PRIMA BISERICA NOUA CRESTINA UNIFICATA’. Ea va imita in mod fals Biserica primilor crestini, dar aceasta va fi o imagine de fatada. In realitate ea isi va imparti puterea cu Natiunile Unite.
   
  Din nou pe drumul Calvarului
   
  Noul ‘Criteriu’ va fi definit astfel :
      ‘ADEVARATII CRESTINI VOR FI CEI CARE VOR IMPARTASI TOATE CREDINTELE RELIGIOASE ALE NOI ORDINI MONDIALE’, ca necesitate de baza pentru supravietuirea omenirii.
   
      Aceste noi credinte se pot rezuma dupa cum urmeaza :
   
  Vechile credinte religioase reprezinta o interpretare gresita a Doctrinei de baza, fiindca au adus omenirea in pragul distrugerii, pe tot parcursul unei istorii compuse din violente si din razboaie haotice.
   
  Violenta contra celor de alte confesiuni religioase ; violenta contra celor care apartin altor culturi ; violenta contra raselor de alte culori din lume ; violenta contra ideilor noi ; violenta contra noilor conceptii stiintifice ; de asemenea violenta contra naturii, a mediului ambiant ; mai presus de orice violenta intre barbat si femeie, etc….
   
  Mentinerea ferma a falselor interpretari ale acestor credinte din trecut, care inseamna in acelasi timp o lupta impotriva Progresului omenirii, dirijandu-se spre o lume a Pacii si a Securitatii prin intermediul unei Noi Ordini Mondiale a ‘Intelegerii’ si a ‘Respectului’ fata de ceilalti si fata de lumea in care traim cu totii.
   
  Pe parcursul mai multor cercetari stiintifice, Violenta a fost identificata ca provenind dintr-o dezordine psihologica si, totodata, ca reprezentand o problema de functionare in anatomia anumitor persoane.
   
  Prin urmare, exista obligatia morala a intregii lumi de a trata cum se cuvine o maladie atat de nociva, iar aceasta, pentru binele celor care nu sunt afectati de ea ; totodata acesta constituie o necesitate vitala pentru viitoarea noastra lume a Pacii si a Intelegerii reciproce.
   
  Asadar, Violenta, ca si Vechile Credinte Religioase, trebuie sa fie smulse din radacini, chiar si impotriva vointei celor afectati, atunci cand este cazul.
   
  In urma altor cercetari stiintifice, s-a dovedit in repetate randuri ca nimeni nu poate fi facut raspunzator pentru o personalitate pe care nu si-a ales-o.
   
  Prin urmare, nu exista nici un motiv pentru ca aceste persoane ghinioniste sa nu fie silite, prin toate mijloacele posibile, sa dobandeasca o noua personalitate, daca cea veche este antisociala.
   
  Abordand acum acele fundamente de baza ale Noii Ordini Mondiale propuse de noi, avem deci obligatia morala de a-i considera pe cei care urmeaza cu indaratnicie vechile lor credinte religioase din trecut ca fiind ‘Rebeli’ ai Noii Ordini Mondiale ; pe langa acestea, ei reprezinta un pericol la adresa Pacii si a Securitatii acesteia din urma. In consecinta, trebuie sa fie considerati si tratati drept criminali periculosi pentru omenire.
   
   
  In virtutea carui fapt, un fals crestin va fi acela care – la fel cum stau lucrurile in cazul primilor crestini de sub Imperiul Roman – se va tine cu indarjire de credinte religioase nerecunoscute de catre Autoritati.
   
  Ca atare ei sunt perceputi ca reprezentand o amenintare la adresa majoritatii, care o sa-i identifice cu universul haotic al trecutului !
   
  Si intrucat vor fi considerati purtatori ai interiorului lor insile, ai germenilor de violenta asociati cu vechile credinte religioase din trecut, Noua Biserica va cere deci Noilor Autoritati Guvernamentale ca aceste persoane sa fie private de Drepturile si de Libertatile lor !
   
  Iata, deci, ‘Minciuna minciunilor’ ! Iata ‘Oroarea Ororilor’ !
   
  Falsii crestini vor sta in fruntea Bisericii Mondiale si vor pretinde ca sunt singurii si unicii reprezentanti ai lui Iisus Hristos, pe de o parte ; pe de alta, adevaratii si realii discipoli ai lui Iisus Hristos, pe drumul Calvarului, vor fi considerati dusmani ai Statului Mondial, la fel cum s-a intamplat si acum doua mii de ani, in fata preotilor, la Ierusalim, si in fata Imparatului Roman, la Roma.
   

 19. Magda 29 decembrie 2016 at 21:06

  Cele sapte cercuri ale Infernului
   
  In interiorul acestui nou ‘Criteriu’ al Bisericii Mondiale rezida Minciunile Noii Reguli a Lumii Noi.
   
  In consecinta, devine posibila arestarea, confiscarea si intrainarea copiilor, in cazul tuturor crestinilor care vor fi suspectati de a respinge ‘Criteriul Noii Biserici’.
   
  In aceasta calitate, presupusiii crestini falsi vor suferi tratamente psihiatrice si terapii de reabilitare.
   
  Daca aceste terapii nu sunt eficiente, noii infractori vor fi internati cu forta in Unitatile subterane ale Natiunilor Unite, unde vor fi catalogati in conformitate cu ‘CLASIFICAREA CURCUBEU AL NOII ORDINI MONDIALE’, curcubeul fiind considerat simbolul podului care duce la Universul Satanic Subteran (de asemena, simbol al GayPride si al New Age). Cele sapte culori ale curcubeului echivaleaza cu Sapte Categorii Majore pentru noii detinuti :
   
  -categoria copiilor Crestini care trebuie sa fie utilizati pentru sacrificii umane unde, in interiorul ceremoniilor Mese Negre, vor participa la orgii sexuale sau vor fi conservati ca sclavi sexuali.
   
  -categoria prizonierilor care va trebui sa serveasca la experiente medicale, in cadrul carora asupra lor se vor experimenta droguri si tehnologii noi.
   
  -categoria Prizonierilor de Sanatate pentru Centrul International de Organe Omenesti in care organele lor vitale vor fi prelevate unul cate unul, in timp ce ei vor fi mentinuti in viata pe cale artificiala prin sisteme de intretinere a functiilor vitale ;
   
  -categoria Muncitorilor care vor fi utilizati ca sclavi ;
   
  -categoria prizonierilor Tehnologiei Spatiale care vor fi supusi experientelor legate de calatorii spatiale si in Timp ;
   
  -categoria Experientelor Oculte, in cadrul carora se vor testa pe prizonieri tehnici demonice ;
   
  -categoria Executiilor ; asupra prizonierilor se vor testa tot felul de experiente privitoare la rezistenta omeneasca, in cadrul Centrului International al Executiilor ;
   
  Si toate acestea, la inceput, vor avea aparenta unei masti a Democratiei.
  La fel cum Principiile si Legile Societatii noastre Occidentale au fost create pornind de la vechile credinte Religioase Crestine, Principiile si Legile Noii Societati Mondiale isi vor avea originile, in consecinta, in ‘Criteriul’ Noii Biserici Internationale.
   
  Asa cum s-a scris, Guvernul Noii Ordini Mondiale isi va extrage ‘Puterile Morale’ chiar din interiorul Noii Biserici Internationale.
   
  La fel cum Prima Biserica Crestina, acum doua mii de ani, s-a organizat ca o Societate Familiala, si cu Noua Biserica Mondiala se va intampla acelasi lucru : va fi ‘un vast ansamblu de popoare unite prin aceeasi Credinta a Comunitatii Mondiale’. Pornind de la un principiu asemanator, Societatea Noii Ordini Mondiale va semana cu Organizatia Noii Biserici Mondiale, si asa mai departe…
   
  Lume socialista, Lume Comunista, Biserica Socialista, Societate Socialista ; in ultima instanta, toate se vor reduce la una singura, incepand din momentul cand structurile lor politice si sociale isi vor gasi originile in Credinta intr-un Univers Socialist, unde Omul va fi in centrul universului, originea si raspunsul tuturor lucrurilor.
   
  ‘Criteriu’ trucat, ‘Doctrina’ de baza trucata, iata care vor fi caracteristicile Bisericii Noi Ordini Mondiale ; toate acestea vor da nastere unei comunitati mondiale cu spiritul trucat – ipocrita si mincinoasa – care va atinge toate esantioanele Bisericii, ale Guvernului si ale Societatii.
   
  Acestea vor avea un spirit necinstit, inselator, trisor, mincinos si fals. Inima lor va fi la fel de rece ca o piatra prizoniera in gheata si vor transporta in ele insele o ‘OTRAVA’ care va avea efectul de a-i corupe pe toti oamenii si, in continuare, absolut tot ceea ce exista in lume. In acest timp, se vor considera ca reprezentand implinirea suprema a istoriei omenirii ; in realitate, vor fi instrumentele cele mai perfecte ale Infernului, in pragul nimicirii totale, reperul final al inechitatii.
   
  In continuare, isi vor urma tristul destin, fiindca vor fi lipsite pentru eternitate de Prezenta lui Dumnezeu in strafundurile lor insile.
   
  DOCUMENTELE : Pergamentul lui Holzhauser
   
  Mai multe persoane m-au intrebat : ‘dar cand, exact, se vor intampla toate aceste lucruri ? Cand va sosi ziua izbavirii noastre ?’ Raspunsul la aceasta intrebare, ca si la multe altele, se gaseste partial in textul unui Vechi Document care a fost pierdut in timp de mai multe secole, dupa care a fost regasit in mod miraculos. Acest Document al Trecutului a fost scris in secolul al XVII-lea si este cunoscut sub denumirea de ‘Pergamentul lui Holzhauser’ – un batran calugar solitar, care a murit anonim in anul 1658.

 20. Magda 29 decembrie 2016 at 21:07

  Acest om al lui Dumnezeu nici macar nu a fost constient de importanta continutului scrierilor sale, care deschideau o poarta spre intelegerea finalului nostru de secol XX.
   
  Public aici, pentru prima oara, fragmentul care se refera la epoca noastra contemporana.
   
  Astfel, mai multe persoane vor avea posibilitatea de a vedea cu exactitate daca faptele pe care le vad si le aud corespund perioadei in care traiesc. Iata ce spune in ‘Pergamentul lui Holzhauser’ :
   
  Va fi o epoca a napastelor, a nefericirii, a umilirii Bisericii…In acele vremuri cumplite, imparatiile se vor bate cu alte imparatii si toate Statele vor fi pustiite de disensiuni intestine. Principatele si Monarhiile vor fi rascolite ; va avea loc o pauperizare aproape generala si o foarte mare mizerie in lume…
   
  O foarte mare parte din Biserica Latina va abandona adevarata credinta si va cadea prada ereziilor, nelasand in Europa decat un mic numar de buni catolici…Abunda oamenii carnali care, abuzand de libertatea constiintei, se reped dupa obiectele concupiscentei lor…
   
  Blasfema tot ceea ce nu cunosc si se corup in tot ceea ce cunosc in mod firesc, ca niste animale fara judecata…Se dezlantuie asupra perceptelor divine si omenesti, iar disciplina ramane neluata in seama ;
   
  Sfintele Canoane nu mai conteaza cu nimic, iar legile Bisericii nu sunt mai respectate de catre clerici decat legile civile de catre popor…Fiecare e antrenat sa creada si sa faca tot ce vrea, conform instinctului carnii…PORTI NUMELE DE OM VIU DAR ESTI MORT…
   
  Nu se mai gaseste nicaieri in tribunale nici justitie, nici echitate ; ci numai acceptiunea persoanelor si a darurilor, ceea ce face ca procesele sa devina interminabile…
   
  Umilinta este aproape necunoscuta in acest secol…Se ia in ras modestia crestina, care este tratata ca o neghiobie si o prostie, in vreme ce se considera intelepciune (…) talentul de a tulbura prin intrebari fara sens si prin intrebari complicate toate axiomele de drept, preceptele morale, Sfintele Canoane si Dogmele ale religiei ;
   
  in acest fel, nu mai exista nici un principiu oricat de sanatos, de autentic, de vechi si de sigur care sa fie scutit de cenzura, de critici, de interpretari, de modificari, de delimitari si de intrebari din partea oamenilor.
   
  Nu se mai cultiva decat spiritul, nu si inima, in educatia copiilor, care sunt facuti sa fie neascultatori, imprastiati, vorbareti, rebeli si nereligiosi…Parintii ii iubesc cu o dragoste dezordonata, disimulandu-le defectele, nu ii corijeaza, si nu-i pun sa respecte disciplina casnica…
   
  Ecleziastii si religiosii ; cat sunt de nefericiti ; caci multi dintre ei poarta numele de oameni vii, dar sunt morti…Porti numele de om viu, dar esti mort in falsa doctrina ; esti mort in ateism si in pseudo-politicianism ; esti mort in ipocrizie si in justitia simulata ; esti mort in pacatele tale oculte ; in secretul ororilor tale ;
   
  esti mort in voluptati si in delicii ; esti mort in obraznicie ; in gelozie si orgoliu ; esti mort in pacatele carnii, in necunoasterea misterelor si a lucrurilor necesare pentru mantuire ; esti mort, in sfarsit, in lipsa religiozitatii si in dispretuirea Cuvantului lui Dumnezeu…
   
  In credinta catolica, majoritatea sunt nepasatori, ignoranti, amagiti de ereticii care isi aplauda propria fericire, se bucura de ea si ii iau in ras pe adevaratii credinciosi, pe care de altfel ii vad napastuiti, saraciti si nefericiti. In acelasi timp, nimeni nu mai studiaza stiintele sacre…
   
  Nu vedem nicaieri altceva decat calamitatile si dezastrele ; in vreme ce totul e pustiit de razboi…Numai principate ravasite, numai monarhi ucisi, numai supusi alungati si numai oameni conspirand spre a intemeia republici…
  Acesta este momentul…Aceasta va fi vreamea…
   
  Acest nepretuit text din secolul al XVII-lea este mai mult decat revelator pentru epoca noastra, poate numai cu exceptia acelora care tin cu tot dinadinsul sa fie orbi ; orbi pentru a refuza, trebuie sa recunoastem, dovezile, in favoarea catorva clipe iluzorii.
   
  Profetiile Saptamanii Mari
   
  Alte texte, Documente stravechi si Profetii din Trecut, provenind din Biblioteca Secreta a Vaticanului, prezinta toate secolul nostru ca fiind acelea care va trebui sa cunoasca aparitia acestor evenimente sub o Guvernare Mondiala a Antihristului.
   
  Printre mai mute Documente verificate, exista unul care rezuma foarte bine mai multe Teste ale Trecutului, intr-o asemenea maniera incat nu mai este necesar sa-l luam la cunostinta pe fiecare dintre ele pentru a ne forma o idee clara despre ceea ce vor fi nevoiti sa infrunte toti cei ce vor ramane fideli principiilor Crestine.
   

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.