Echitate

0
(0)
Dacă mă plătești cum vreau eu, voi munci cum vrei tu! Dacă mă plătești cum vrei tu, voi munci cum vreau eu!

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

4 thoughts on “Echitate

 1. Magda 11 decembrie 2016 at 20:55

  În loc de ”Dacă mă plătești cum vreau eu, voi munci cum vrei tu! Dacă mă plătești cum vrei tu, voi munci cum vreau eu!”,
  TREBUIA
  ”Dacă mă plătești CÂT vreau eu, voi munci CÂT vrei tu, NU ”cum”….care poate implica o deprofesionalizare, o muncă la limita legii, sau…dincolo de ea!
  Iar dacă ești al dracului și mă plătești CUM VREI, în loc de CÂT VREAU EU…iarăși, sugerează că mă poți plăti și cu bonuri de masă, în locul banilor, nu? 
  De fapt, când e vorba de BANII care pot corupe, i-a naștere INECHITATEA, lăsând de-o parte LEGALISMUL . 

 2. Magda 11 decembrie 2016 at 22:00

  Și mai e un aspect determinant al calității muncii mele, față de tine: CUM, care-l determină automat pe CÂND! Pentru că, dacă nu mă plătești la timp, VOI MUNCI CUM VREAU EU… poate CANTITATIV ca să respect ”norma”, dar….slab CALITATIV!

 3. Magda 11 decembrie 2016 at 22:04

  Fiindcă e vorba despre JUSTIȚIE, atâta timp cât nu pleacă dinozaurii cu state vechi pe la politicieni și/sau oameni de afaceri, alături de constrângerea din partea ”serviciilor”, inclusiv DEPOLITIZAREA TOTALĂ A EI…pentru că ăsta e principalul factor care-o face să fie inechitabilă, injustă…N-O SĂ AVEM JUSTIȚIE în adevăratul sens al cuvântului!

 4. Magda 12 decembrie 2016 at 6:41

  UnCheșule,
  În cazul de față, faptul că TIJEI care susține talerele i-ai atribuit CADUCEUL, l-arată pe Hermes (mesager între zei și oameni, deci pe ministrul justiției), ghid al lumii (sub)pământene.
  Fiindcă, prin încălcarea legii unii chiar ajung dedesubtul pământului, și-atunci e pus (logic), pentru a separa cei doi șerpi care se bat (NEDREPTATEA și ILEGALITATEA), restaurând ordinea firească a lucrurilor, prin DREPTATE și LEGALITATE!
  Faptul că nu reușește, înseamnă că șerpii, sub ochii lui ”supraveghetori„, la nasul lui, în loc să-și lepede pielea și să aibă loc o renaștere, prin DREPTATE și intrare în LEGALITATE, rămân în continuare ancorați de tijă, nefăcând DREPTATE, ci ILEGALITATE…veninul lor devenind otrăvitor, NU binefăcător!

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.