Ce poți să mai spui?!

0
(0)

Chiar așa… Ce mai poți spune?

Deși vorbeam de „votul alb”, în ultima clipă am renunțat chiar și la această formă de protest, îngroșând rândurile celor care au refuzat să gireze o clasă politică ce n-a fost capabilă să ofere o alternativă credibilă.

Da, teoretic sunt de acord cu criticile domnului Șora, dar, chiar și așa, n-am putut să votez răul cel mai mic, un PNL care i-a „integrat” pe cei din clica PDL-istă, după toată mizeria de a susține regimul Băsescu… Iar USR-ul nu m-a convins…

Și plus, m-am săturat să tot ale „răul cel mai mic”. Mi-au crescut pretențiile… Vreau să votez pe cineva care chiar mă convinge că-mi merită votul, nu mai accept votul negativ…

Că peste România se va așterne o negură deasă ca urmare a unei majorități care e de fapt o minoritate? Că va fi urât de tot ceea ce va urma? Da, cred că va fi așa, dar, era o vorbă care spunea că pentru a ieși la lumină, uneori e nevoie să ajungi la fund… Dacă va mai fi posibil…

În rest, aș vrea doar să subliniez pervertirea sistemului democratic reprezentativ, care face posibilă manipularea unei minorități nepregătite, dezinformate, speriate cu himere, să decidă viitorul unei majorități care nu se identifică, nu-și găsește reprezentativitatea în nici unul din jucătorii politici…

Și, dincolo de rezultatele oricărei „alegeri”, ăsta-i cel mai grav lucru…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

17 thoughts on “Ce poți să mai spui?!

 1. Magda 14 decembrie 2016 at 21:58

  AFIȘULE!
  La prima ochire, cine te ”citește”, tinde să-ți dea DREPTATE…mai ales prin cele 6 adevăruri de la mijlocul afișului, care exprimă atitudinea VOTAȚILOR față de alegătorul român VOTANT, adevăr de care se lovește de fiecare dată… exprimat(e) prin negație:
  ”NIMENI nu te ascultă, NIMENI nu te ajută, NIMENI nu te vrea, NIMENI nu te place, NIMENI nu te susține, NIMENI nu te reprezintă”…dintre CEI VOTAȚI DE TINE, CA PROSTUL!
  Îndemnul de la început ”Votează-l pe NIMENI” este validat, ținându-se de mână cu mesajul întărit prin majuscule (boldite) de la sfârșitul afișului, prin ”NIMENI NU TE MINTE”…care poate însemna:
  Votează tot pe el/ea/ei/ele, fiindcă (nu-i așa….) NIMENI NU TE MINTE în privința lor, contrazicând celelalte mesaje de la mijoc, ca invers al lor, fiindcă mesajul de la sfârșit prin virgula lipsă, dă TOTUL  peste cap: 
  În loc de NIMENI NU TE MINTE care pare o certitudine și-o încurajare totodată în A ALEGE PRIN VOT PE ACEIAȘI/ACELEAȘI, tu (alegător) dacă te îndoiești de asta…fie ești beat, fie ușor de impresionat, ori plecat cu mintea de-acasă, din 4 în 4 ani…
  Trebuia: NIMENI, NU TE MINTE ca să fie în armonie și-n adevăr, cu celelalte șase!
  Pentru că NIMENI fiind personalizat, chiar fără gât, fără cap, doar la cămașă, costum și cravată (dar fără pălărie laughing… NIMENI, sau INVISIBLE MAN (un fel de frate cu Anonymus), dacă ține cu tine, NU TE MINTE…și nu e scindat, adică schizofrenic!
   
  Concluzie: Dacă NIMENI nu mă ascultă, nu mă ajută, nu mă vrea, nu mă place, nu mă susține și nu mă reprezintă, DE CE NAIBA să-l (mai) votez pe…NIMENI?!

 2. Magda 15 decembrie 2016 at 21:57

  Ești cam TĂCUT UnCheșule!
  Am senzația că nu ți-s boii acasă….
  Voiam să-ți spun că, în ciuda faptului că promisesem să fac transcriptul integral a Zeitgest The Movie, la cel de-al doilea, chiar nu pot!
  M-apucă dracii pur și simplu, când văd un om cu idei tehnologice atât de minunate, care are atâta ură înverșunată și dipsrețuitoare pe creștinism, pe Dumnezeu!
  Te năucește îndărătnicia de a terfeli credința în Dumnezeu și de a-L coborî la nivel de creație, nu Creator! Îl confundă intenționat cu Stelele de pe Cer, face analogii abramburite, pe bune!
  Decât să-l înjur la fiecare aberație sau să încarc după fiecare frază de-a lui un comentariu de-al meu pentru a-l combate…e inutil, e pierdere de timp!
  Și, pentru că zilele-astea am tot fost pe net, am găsit aici, o explicație a fenomenului Zeitgeist și-a celor antii-sistem – Alex Jones, DAvid Icke, Leo Zagami, etc…
  Pentru mine, era CLAR că ei, făcând parte din Sistem, n-avea cum să nu fie încă ancorați în el, deversarea jumătăților de adevăr din parte-le, fiind menită pentru a căpăta lumea încredere în ei, DAR  și pentru a-i pregăti dinaintea ȘOCULUI INSTAURĂRII NOII ORDINI MONDIALE…ca să zici când e GROASĂ: ”ai văzut? au avut dreptate ăia!”

  E-adevărat, am urmărit aste săptămâni mai multe înregistrări cu David Icke, și m-am mirat când am auzit din gura lui că o entitate l-a îndrumat ”spiritual”, spunându-i despre evenimentele viitoare, despre șerpălăi, anaconde, anunaki….bine-nțeles că, am luat din discursurile sale numai ceea ce mi s-a părut valid, demn de luat în seamă..nu prostiile susurate din limbă despicată la urechea sa, în mintea sa…de draci mai mici, despre lucrurile ”serioase” ale diavolilor gradați!
  Nu fac mișto, nu mi-o lua în nume de rău, dar…APRECIEZ CHIAR ȘI FRÂNTURILE DE ADEVĂR ALE CELOR LUAȚI LA PURICAT ÎN DOCUMENTARUL DE MAI JOS, FIINDCĂ A DESCHIS/DESCHIDE OCHIII MULTORA, CHIAR DACĂ PE UNII I-A BĂGAT/BAGĂ ÎN DEZNĂDEJDE!
  DACĂ CREȘTINII, DE-A LUNGUL VREMURILOR AR FI FOST TREJI, NU LĂMÂI, TRĂITORI, NU SUPERSTIȚIOȘI ȘI SUPERFICIALI, LUCRURILE ÎNGROZITOARE DIN ZILELE NOASTRE, NU S-AR FI ÎNTÂMPLAT, NU LA GRADUL ĂSTA DE NEBUNIE, ÎNDRĂCIRE, ÎNDOBITOCIRE!
  MĂ LUNGESC, SĂ ÎNCEPEM:

  • UnCheș 17 decembrie 2016 at 18:28

   Magda, creștinii, la fel ca toți cei îndoctrinați din fragedă pruncie, indiferent de religie, nu au cum să fi fost treji. O minimă dovadă se poate vedea prin intermediul link-ului următor:

   https://www.facebook.com/baba.cloanta.oficial/videos/1611393075832103/

   • Magda 17 decembrie 2016 at 20:46

    Las-o pe baba cloanța!
    Urăsc face-book-ul!
    M-a păcălit în trecut cineva să-mi fac cont, dar pe urmă m-am retras….
    Ești puțin pricinos la faza asta, nu crezi?!08
    Mai mult ca sigur că filmarea a fost făcută în ziua Bobotezei unde, toți se îngrămădesc să apuce CHIAR în acea zi  Aghiazmă Mare, ceea ce nu reprezintă un abuz sau o superstiție ce te-ar condamna la o soartă-amară ori potrivnică, așa cum aburește face-book-cește taman Baba Cloanța!
    Proastă, răutăcioasă și ne-dusă la Biserică e ea, sau cine se ascunde sub pseudonimul ăsta!

    Și, hai să-ți mai spun CEVA: dacă creștinii-ortodocși, că la ei faci referire…AR FI ÎNDOCTRINAȚI CU ADEVĂRAT, DIN FRAGEDĂ PRUNCIE, nu s-ar mai îngrămădi, nu s-ar mai certa la cozi interminabile s-apuce Aghiazmă Mare, nu s-ar îmbrânci, înjura sau bate, nădăjduind că iau Aghiazmă Mare, oricum, dar…în liniște, cu calm, neumblând în paralel pe la neamurile mamei Omida sau pe la altă ghicitoare, scuipând în sân când văd pisica neagră în cale, sau bătând în capul Babei Cloanța precum într-un lemn tare, ca să nu-i ajungă din urmă, răul!

    • UnCheș 18 decembrie 2016 at 17:23

     Constat că e greu sau chiar imposibil de recunoscut niște lucruri simplu de văzut, nu? Dar n-aș vrea să forțez discuții pe subiecte ce îi despart pe oameni, de asta au grijă mult prea mulți alții…

    • Magda 18 decembrie 2016 at 20:16

     Nu forțezi nimic!
     La filmul Babei Cloanța, CE TE DERANJEAZĂ? SINCER!
     Că stau ăia la coadă?
     Vezi ceva anormal în comportamentul lor, în timp ce stau la coadă, precum la Patriarhie?!
     Românii-s învățați cu cozile…pe la instituțiile statului, LA DOCTOR, etc….nu?14

    • UnCheș 19 decembrie 2016 at 11:52

     Într-un comentariu mai jos, vorbeai de DISCERNĂMÂNT. Ei bine, asta mă deranjează la ceea ce fac oamenii ăia, nu au pic de spirit critic, de atitudine întrebătoare… În lipsa lor, prin ce se deosebesc de o turmă de oi?

    • Magda 19 decembrie 2016 at 15:29

     Românii, oricum nu vor să-și folosească spiritul critic,alții, pur și simplu nu-l au!
     E amputat din copilărie, din familie, din școală sau datorită unor factori sociali, care i-a învățat că, capul tăiat sabia nu-l taie, dar nu-l vede nici Soarele…deci rămâne în deficit grav de vitamina D…care înseamnă că-s rahitici LA CREIER, de-vitaminizați!
     Majoritatea își înăbușă din fașă orice formă de criticism ce ar duce la o contestare sau  protest,  formulată prin o simplă întrebare… de obicei de frică, ca să nu pice ”rău” în ochii celorlalți sau, să nu deranjeze pe nu știu cine!
     Paradoxal, spiritul critic, dublat și de o agresivitate în exprimare, îl folosesc ca auto/apărare la obligația de-a gândi, TOCMAI pe aceia care-i incită/obligă la o critică constructivă, ce ține de rezolvarea problemelor,  situației lor.
     Acum, NU ȘTIU la ce voiai să-și pună întrebări, ăia de la coadă:
     1. Despre faptul că nu-i normal să formezi coadă la luat Aghiazmă Mare
     2. Îndoiala că aceea (Aghiazma Mare) ar avea calitățile ei imbatabile, indiscutabile: de sfințire și ne-stricare!
     Sau, și una și alta?14
     Ei?

    • UnCheș 19 decembrie 2016 at 20:15

     Ai mare dreptate în legătură cu lipsa atitudinii întrebătoare a multora dintre noi. Cauzele își au rădăcinile – așa cum spui – încă din copilărie, în familie, școală, societate, toate aceste sisteme depunând eforturi (ce-ar merita desigur o cauză mai bună) pentru uniformizarea indivizilor, astfel încât, ulterior “sistemului” să-i fie mult mai ușor să-i “păstorească”…
     Legat de întrebare, da, “coada” la așa-zisa aghiazmă ar fi de-a dreptul comică, dacă n-ar fi de o adâncă tristețe, așa cum rezultă și din comentariul autorului…

    • Magda 20 decembrie 2016 at 11:58

     Tu, induci ideea că ”așa zisa” aghiazmă, ar fi cauza care-ți provoacă  (ție, și altora) îndoială, fiindcă atributele ei tămăduitoare menționate mai sus n-ar fi reale, deci ”coada” întrunită pentru a o obține…TOCMAI pentru că e sfințită, și nestricăcioasă, creează unora – umor involuntar, ție…tristețe!
      
     Ei, vreau să-ți spun de la mine, nu de (la) alții: am aghiazmă Mare de 10 ani în cameră și, în zilele rânduite în care se bea în fiecare dimineață, este proaspătă și rece, ca și cum ai fi luat-o ACUM de la izvor.
     Mai am Anafură de 15 ani și este nemucegăită, neînverzit-albăstrită, ne-urât mirositoare…zici că-s crutoane acum scoase din cuptor!
      
     Pe mine m-apucă jalea și tristețea pentru cei ca Baba Cloanța, chiar dacă nu e babă se pare, ci moș…cu CLONȚ (”comentariul autorului…”), pentru soarta rea care-l/o așteaptă, pentru că, NU totul se termină aici, eventual la groapă!
      

 3. Magda 15 decembrie 2016 at 22:02

  De Ce Sunt Lăsați David Icke,Alex Jones și Zeitgeist Să Vorbească Liber De Stăpânii Lumii ?
  https://www.youtube.com/watch?v=cOD1SgnE_OE
   
  Agentul de dezinformare Alex Jones, demascat! Alex Jones, este un portar sionist. Un iezuit ce lucrează în înaltul Ordin al Vatican, care are conexiuni adânci cu nivelul de vârf al Piramidei masonice.
  El amestecă adevăruri incomplete cu minciuni, și provoacă agitație, cu informații ce induce în eroare.
   ”Dar, Ales Jones a expus Bohemian Club…”
  Tabăra este păzită foarte bine. Cum ar fi putut pătrunde Alex, în interior?  De unde știe unde are loc ritualul ”cremation of care” (incinerarea grijilor)?
  Tabăra, are o suprafață de 2700 de hectare…avea o hartă a zonei?
  Întregul său documentar a fost înscenat, pentru a discredita poveștile despre ce se întâmplă cu adevărat în acel loc….
  Clubul BOHEMIAN GROOVE, e foarte discret.
   
  ESTE IMPOSIBIL CA CINEVA SĂ INTRE NEAUTORIZAT.
   
  Deci, realitatea este că făcea parte din Club, și i-a fost permis să-l expună, pentru că avea nevoie de senzațional, să atragă mulți adepți în mișcarea lui, să creeze dizidență și să răspândească dezinformare.
  Dar mai important, avea nevoie să se inflitreze în adevăratele mișcări ale Adevărului. Și faptul că el, este singurul din istorie care s-a ”infiltrat”  în Bohemian Groove, fără să ajungă la închisoare, sau mort.
   
  Chiar crezi, că securitatea ocultiștilor ar trece cu vederea pe cineva care-a intrat, zicând ”Sunt cu familia Bush și cu Hillbillies”?
  Ca și în cazul Bilderbergilor, poți asista la asemenea întâlniri sau ritualuri, doar prin invitație.
   
  De asemena,  Alex Jones, încearcă să ne convingă că ei practică doar sacrificii umane false…mincinos hidos!
  Ocultiștii, sunt cunoscuți pentru practicile lor sexuale malefice, magie neagră și sacrificii de sânge.
   
  Deasemenea, discreditează implicarea mass-mediei PSYOP, în 9/11.
  În schimb, el protejează controlul media, așadar media controlată de sioniști.
  Nu va vorbi niciodată despre influența sionistă israeliană asupra Americii, în schimb, el vrea să alergi după fantome, cum ar fi Illuminati.
  El cenzurează dinadins pe toți din emisiunea lui care încearcă să vorbească despre Ordinul Iezuit.
   

  • UnCheș 17 decembrie 2016 at 19:15

   Documentarul nu e disponibil. Și m-aș feri să dau crezare 100% unor surse care-i denigrează pe cei ce nu se aliniază sistemului, pe cei ce încearcă să ofere și o altă viziune, eventual critică la adresa sistemului…

   • Magda 17 decembrie 2016 at 20:23

    Asta spun și eu!
    Cel puțin Leo Zagami, a dat niște BOMBE INFORMATICE referitor la ăștia, încât rămâi MUT!
    Bine, mai e un aspect: cea mai calitate de care poate da dovadă un om al zilelor noastre, din orice punct de vedere, mai ales din punct de vedere religios, este DISCERNĂMÂNTUL!

 4. Magda 15 decembrie 2016 at 22:05

  O ia razna dacă cineva menționează sioniștii.
  Alex, lucrează la CGN, o rețea afiliată cu ABC, care este deținută de Disney.
  Disney, este deținută de sioniști.
  Le spune ascultătorilor, că sistemul de vot este aranjat, ceea ce e adevărat.
  Apoi, își îndeamnă adepții să voteze pentru RON PAUL, care este de fapt, un francmason controlat.
   
  Dr.PAUL, face parte din Marea Decepție din Sistemul Matricei, aranjat de Ocultiști.
  RON PAUL există, pentru a oferi oamenilor, o speranță falsă…și campania sa, este o farsă ca să te facă fericit și să te simți bine după alegeri.
   
  NU CONTEAZĂ PENTRU CINE VOTEAZĂ LUMEA, ÎNTOTDEAUNA VOR VOTA PENTRU NOI” , JOSEPH STALIN, ILLUMINATTI.
   
  Soția sa, este membru al Stelei Estice (Eastern Star), și ambele fiice ale sale, sunt FETE CURCUBEU (Rainbow girls).
  RON PAUL, știe foarte bine locul lui în toate acestea.
   
  MATRICEA, ARE CEVA NUMIT ECHILIBRU.
  EI CONTROLEAZĂ AMBELE PĂRȚI.
  ORICE CONSTITUȚIONALIST ESTE, FIE MASON, FIE PĂCĂLIT.
   
  RON, este mason de nivel inferior,  prin urmare, mult mai jos în piramidă.
  NICI NU FACE PARTE DIN LINIA GENEALOGICĂ REGALĂ.
  Deci, nu ar putea fi niciodată președinte.
   
  JBS este grupul său de frunte, fondat de sioniști.
   
  JEFF RENSE, alt trădător, important în promovare originilor extraterestre, în isteria OZN-rilor…  
   
  SE ȘTIE FOARTE BINE CĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ PLĂNUIEȘTE O INVAZIE EXTRATERESTRĂ  ÎNSCENATĂ, SĂ UNEASCĂ TOȚI OAMENII SUB UN SINGUR GUVERN MONDIAL, ȘI SĂ PREGĂTEASCĂ CALEA PENTRU MÂNTUITORUL LOR FALS.
   
  DYLAN AVERY, regizorul filmului ”Loose Change”, este un evreu askenaz.
  El susține intenționat mitul avionului 767 prăbușit în WTC, și răspândește dezinformare spirituală: întreabă-l de ce este așa de important să cenzurezi dovezi TV false, și să protejezi CNN-ul.
   
  MAJORITATEA CLIPURILOR 9/11 PREZENTATE LA ȘTIRI, SUNT MIXATE.

 5. Magda 15 decembrie 2016 at 22:08

  Mai multe informații cu privire la dezinformarea TV, pot fi găsite pe YouTube, căutând ”September Clues”.
   
  Agentul de dezinformare DAVID ICKE, expus!
  Adept al New Age, David Icke, este un alt escroc care răspândește dezinformare.
  El menționează ierarhia ieuzită…în treacăt, firește!
  Dar, multe din informațiile referitoare la annunaki pe care ni le oferă, sunt prostii preluate de la Zacharia Sitchin, care este ”conectat” cu Vaticanul.
   
  ZACHARIA SITCHIN, este un falsificator de istorie, care amestecă adevăruri incomplete, cu minciuni. Cu siguranță face parte din Marea Decepție.
  David Icke, pretinde să fie Mesia lui Dumnezeu.
  Unul din scopurile ocultiștilor, este de a-i face pe oameni să creadă că sunt zei.
  David, a declarat că a fost îndrumat de spirite din alte dimensiuni.
   
  ÎN TRECUT, S-A LĂSAT POSEDAT DE O ENTITATE.  
   
  ”Cu toții putem deveni zei în noua eră a Vărsătorului”, ăsta este cel mai vechi truc ocult. Adepții New Age, cred de asemenea, că energia este Dumnezeu.
  Vi-l amintiți pe DAVID SHAYLER, fostul agent MI5?
   
  După ce a răspândit mult adevăr și a fost pe drumuri mulți ani, a apărut brusc în public, îmbrăcat în alb, susținând: ”Eu sunt Mesia, și știu secretele vieții eterne”. De asemenea, susține că este Dumnezeu.
   
  Un om vorbăreț, care era odată coerent, articulat și inteligent, se pare că a fost redus la tăcere, în mod ingenios.
   
  ESTE O VICTIMĂ A CONTROLULUI MINȚII.
  CU SIGURANȚĂ SIS (MI6), L-AU AJUNS ÎNTR-UN FEL.
   
  Acum, este bolnav mintal și, în general, oferă dezinformare.
   
  ZEITGEIST, alt agent de propagandă, poate cel mai rău dintre toți.
   
  AUTORUL ȘI REGIZORII, SUNT MASONI DE NIVEL ÎNALT.
   
  VOR SĂ NE PREGĂTEASCĂ PENTRU NOUA ORDINE MONDIALĂ, CU PSEUDO-ADEVĂRURI, ȘI MINCIUNI.  
   
  LEO LYON ZAGAMI, rebel fals expus.
  LEO, este un mason de înalt nivel, al Ordinului Iezuit.
  S-a expus singur într-un interviu, cu Proiectul Camelot.
   

 6. Magda 15 decembrie 2016 at 22:11

  Ca și Co-ajutor, SARCINA LUI ESTE SĂ CREEZE RĂZVRĂTIRE PETNRU VATICAN.
  ESTE UN INFILTRAT, ȘI NU UN DEZERTOR DE ILLUMINATTI.
   
  El menționează câțiva agenți ai Vaticanului, cum ar fi Alex Jones, Tex Mars, și Leonard Horowitz. Dar, ca toată opoziția controlată, NU poate fi de încredere.
  Acreditările sale false, sunt evidente pentru oricine le investighează obiectiv.
   
  Toți acești adepți New Age, ne spun bucăți de adevăr, pentru a ne atrage.
  Apoi, ne îndepărtează de la adevăratele probleme…
   
  ÎN FINAL, EI SUNT (reprezintă) O OPOZIȚIE CONTROLATĂ, ÎNTR-O ANUME MĂSURĂ: ”Seamănă adevăr solid, cu dezinformare otrăvitoare” – semnătura Diavolului.     
   
  Unul din scopurile principale ale mișcării New Age, este să distrugă TOATE RELIGIILE, și să introducă doctrina lor Luciferiană.
    
  MAI ÎNTÂI, VOR SĂ STABILEASCĂ UN GUVERN MONDIAL, PRIN UNIUNI ȘI O.N.U.
  Fă tot ce vrei” –  Aleister Crowly (maximă satanică).
   
  OAMENII REALI CARE CONDUC LUMEA LA NIVEL UMAN, SUNT ELITA CABALISTĂ.
  Linia lor genealogică, poate fi urmărită înapoi, până la faraonii Egiptului și Nimrod, din Babilon (Turnul Babel).
   
   
  Entitatea și mâna nevăzută care-i controlează, este nimeni altul, decât Lucifer.
   
  (Da, Turnul Babel, apărut/reconstruit modern, din sticlă și fiare, la Bruxelles…
  Regele Nimrod a vrut, asemeni demenților bruxellezi, să creeze o lume care să se închine lui/lor, să trudească ca sclavii la cărămizile lui Faraon, pentru a ridica un Turn atât de mare, atât de înalt, încât mânia Dumnezeului Cel Adevărat, să nu-i ajungă prin potopul revărsat peste ei, ca pe vremea lui Noe!
  Proștii!
  În primul rând că, Dumnezeu, care-a făcut Cerul și Pământul, toate cele văzute și nevăzute, nu se-mpiedică de o mână de viermi trufași, iar înainte de Cea de-a Doua Venire a Sa…va pierde lumea prin Foc, nu prin apă!
  Pentru că, a lăsat legământ între om și El, prin apariția curcubeului, că nu va mai pierde lumea niciodată prin apă!
  Și, așa cum pe vremea lui Noe, cu câteva sute de ani, lumea bea apă multă, ca apucata…așa și-acum, lumea, i-a foc din orice (la propriu și/sau la figurat), prea puțini fiind aceia care nu trage din lulea, adică fumează!
  Este semnul prevestitor al fumului și-a pucioasei ce va să vină peste lume, din pricina incendiilor devastatoare, a exploziilor, inclusiv nucleare, până la coborârea la Iad!)

 7. Magda 15 decembrie 2016 at 22:14

  ”Francmasoneria este o instituție israelită, a cărei istorie, grade, funcții, parole și explicații, sunt evreiești, de la început, până la sfârșit.” Rabinul Isaac Wise.
   
  Artele ezoterice ale Cabalei (misticism și magie), sunt interzise în iudaismul ortodox.
  EI SUNT CEI CARE CONTROLEAZĂ CELE TREI ORAȘE-STAT ILLUMINATTI:
   
  PRIMUL: LONDRA, care este Centrul Monetar.
   
  AL DOILEA: WASHINGTON-ul, care este Centrul Controlului Militar.
   
  AL TREILEA: VATICANUL, care este Centrul Controlului Spiritual.
   
  Când sistemul monetar, guvernul, armata și religia mondială sunt instaurate…calea va fi pregătită pentru falsul lor Mesia, care va fi regele lor, și va pretinde tronul său în Israel, ULTIMA PIATRĂ DIN PIRAMIDA LOR, SIMBOLUL RĂULUI.
   
  Acesta, este un război  spiritual dintre BINE și RĂU, care are loc de la începutul timpului.
  Din păcate, nu putem opri acest eveniment.
  Este PLĂNUIT…
  Ce putem face însă, este să ne pregătim (sufletește) pentru ce va veni.
   
  Acestea, vor fi discutate cu următorul meu clip.
  Voi dezvălui deasemenea, miturile, adevărurile și dezinformările, cu privire la: Osama Bin Laden, talibanii, Nazim al Qubrusi, Hisham Kabbani…
   
  Voi discuta deasemeni, despre diferența dintre evreii ashkenazi, și evreii semiți ce studiază Tora.
  Mulțumesc pentru vizionare. http://www.OasteaDigitală.com

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.