Da, țin cu ursul…

„Ursul a fost prins pe strada Lungă, în curtea unei fabrici. S-a încercat împușcarea cu tranchilizante, fără succes. A fost împușcat cu o armă de vânătoare”.

Acesta a fost comunicatul dat de Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Păi chiar așa? Tu specie (in)umană să profiți de avantajul numeric și al dotării tehnice și să asasinezi cu sânge rece reprezentantul unei alte specii, un animal speriat, ajuns nu se știe cum într-un mediu impropriu?

Da, viața oamenilor trebuie protejată! Dar chiar a fost pus în pericol cineva? Chiar nu se găsea o altă metodă de rezolvare a problemei? Se dovedește din nou, a câta oară, că zadarnic au fost înființate diverse structuri burdușite cu proceduri, instrucțiuni și manuale de “calitate”… La o adică, toate sunt inutile și funcționează doar spiritul de turmă, gregar, care reacționează primitiv…

Iată de ce, da, țin cu ursul…

 

One thought on “Da, țin cu ursul…

  1. Magda 13 octombrie 2016 at 10:45

    Și eu am ținut tot cu ursulețul…săracul de el! Nu înțeleg de ce a fost nevoie să-l împuște un idiot de vânător? Agresivitatea dusă până la extrem în privința animalelor, arată că oamenii au luat-o razna! Vezi/auzi la știri cum idioți se pun să taie picioare de câini și/sau de pisici pe motive dintre cele mai bizare: că latră, că maiună…sau că nu-i suferă, pur și simplu!

     

Lasă un răspuns

Denumire
Email
Pagină web

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.