Controlorul Soros

0
(0)

Deși permanent am tot auzit pe diverse canale despre George Soros, cel pe care, iată, Wikipedia ni-l prezintă ca fiind „un economist, activist politic, filantrop și om de afaceri miliardar american originar din Ungaria” (ce drăguț!), ca „simplu cetățean” n-am acordat prea multă atenție unor alt gen de informații… Da, auzisem cumva că și-a făcut averea din tranzacții pe bursă, știam că oferă burse, că sponsorizează, și altele de acest gen.

Dar nu credeam că un om de 86 de ani poate avea ambiții atât de… „prostești”, decât dacă face lucrurile cu dedicație și țeluri care exced o viață de om. Pentru că nu-ți poți imagina, așa cum afirmă digi24, preluând un articol al Jerusalim Post, că, urmare a scurgerilor de informații scoase la lumină de grupul hackerilor activiști DCLeaks, ar rezulta două aspecte:

  1. faptul că, deși „o mare parte din informații erau deja cunoscute public”, inclusiv masivele finanțări făcute de acest om pentru structurile de stânga ale politicii globale, în lipsa unei priviri de ansamblu, s-a ajuns într-o situație similară cu a nu vedea pădurea de copaci; abia informațiile scoase la lumină de DCLeaks reprezintă o dezvăluire majoră pentru că prezintă „pădurea” rețelei finanțărilor lui Soroș;
  2. câștigarea simpatiei jurnaliștilor (și nu numai), pentru a nu-i „lumina” acțiunile care se văd mai bine abia acum:

    Conform documentelor, Soroș a dat mai mult de 30 de milioane de dolari unor grupuri care lucrează la campania electorală a lui Hillary Clinton din noiembrie, transformându-l astfel în cel mai mare donator. Presa americană și-a arătat deja sprijinul pentru Hillary Clinton, ceea ce ar justifica de ce povestea a fost îngropată.

Cum poate un om să aibă astfel de viziuni numite megalomanice? E vorba de boală sau, așa cum spuneam mai sus, de urmărirea cu obstinație a unor obiective care duc dincolo de durata unei vieți de om, într-o astfel de ipoteză intrând deja pe tărâmul conspirațiilor…

Primul lucru pe care îl vedem este natura megalomanică a proiectelor filantropice ale lui Soroș. Niciun colț al Pământului nu rămâne neafectat de eforturile acestuia. Nicio zonă politică nu rămâne neatinsă.

Aparent, numărul vast al grupurilor și persoanelor pe care le sprijină pare ireal. Până la urmă, ce legătură are schimbarea climei cu imigrarea ilegală a africanilor în Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legată de imigranții din Grecia? adevărul este că proiectele lui Soroș au un numitor comun. Scopul lor este să slăbească abilitatea autorităților naționale și locale din Vest de a-și păstra legile și valorile națiunilor și comunităților.

Iată „Implicarea civică și politică a tinerilor”:

În ceea ce privește România, s-a vehiculat o „listă a lui Soros”:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.