Au votat,… nu-i votați!

0
(0)

Blocarea inițierii cercetării penale împotriva lui Gabriel Oprea prin votul de ieri din Senat nu face decât să arate încă o dată ruptura dintre politicieni și populația/electoratul de la care va solicita votul în decembrie… Și arată că solidaritatea aceasta, una sfidătoare la adresa cetățeanului, este de fapt încă o dovadă a faptului că ei, parlamentarii se consideră în continuare deasupra legii. Aflăm deci o parte a celor care-au votat (cu bile) pentru împotriva cererii DNA de urmărire a lui Oprea. Și tocmai pentru că se apropie alegerile generale, e cazul să-i vedem pe unii dintre cei care au făcut scut pentru Oprea:

  1. Ionel Agrigoroaie (PSD)
  2. Alexandru Cordoş (PSD)
  3. Octavian Bumbu (PSD)
  4. Cristian Dumitrescu (PSD)
  5. Daniel Savu (PRU)
  6. Petru Frătean (PSD)
  7. Gabriela Creţu (PSD)
  8. Georgică Severin (PSD)
  9. Ioan Chelaru (PSD)
  10. Marius Bota (PSD)
  11. Nicolae Moga (PSD)
  12. Petru Filip (PSD)
  13. Şerban Nicolae (PSD)
  14. Florea Voinea (PSD)
  15. Călin Popescu Tăriceanu (ALDE)
  16. Daniel Barbu (ALDE)
  17. Mihai Niţă (ALDE)
  18. Eugen Durbacă (ALDE)
  19. Iulian Cristache (Independent, ex-PPDD, ex-UNPR)
  20. Gabriel Oprea (Independent, ex-UNPR)
  21. Ilie Năstase (Independent, ex-UNPR, ex-PC)
  22. Constantin Popa (Independent, PPDD, ex-UNPR)
  23. Gheorghe Saghian (Independent, ex-PSD)
  24. Valer Marian (Independent, ex-PSD)

Aceștia și alții ca ei l-au protejat pe Oprea, împiedicând astfel inițierea cercetării în dosarul morții polițistului Gigină. Să nu uităm că probabil aceiași oameni vor umple ecranele TV și toată mass media în următoarele luni pentru a ne convinge că ei și partidele lor merită votul nostru pentru încă patru ani în care să-și consolideze breasla de „politicieni”… Vor încerca din nou manipularea alegătorilor vorbindu-ne despre principii, programe și măsuri…

De aceea se impune să nu uită atât de repede acest moment și să evităm votarea lor și a partidelor pe care le reprezintă!

 
 
 
 

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Au votat,… nu-i votați!

  1. Magda 20 septembrie 2016 at 13:59

    UnCheșule, lăsând la o parte semnăturile ăstora, poate-mi explică și mie cineva, ce-i aia INDEPENDENT (EX-PSD/PNL/UNPR/PC… sau mai știu eu ce!)
    Cum te arăți independent, când TU AI DIVORȚAT de nevastă (PSD, PNL, UNPR/PC…)!
    E scris în vreun regulament că divorțatul are dreptul să mai stea în casă (parlament)?!
    Și apropos de combinațiile astea împotriva naturii (votului) răsărite ca ciupercile otrăvitoare după ploaie – ALDE, UNPR, și altele… ele, la bază, în momentul „alegerilor”, nici nu existau!
    Deci, electoratul este înșelat! Din moment ce ai ales PSD (să zicem…) îl/o vezi la alt partid – vechi sau nou-născut sau ca „independent”, dar oare se votează pe persoană?!
    Unde-i corectitudinea?
    Ce „doctrină” urmează unul/a care tot traseiază ca pe centură dintr-un partid în altul, și ce încredere să mai inspire o PIȚIPOANCĂ UȘURATICĂ cu sau fără PEȘTE? Iar dacă face trotuarul singură, independentă, înseamnă că-i plină de toate bolile-alea lumești, rușinoase care-o fac să cadă ușor în groapă!

    • UnChes 20 septembrie 2016 at 14:40

      Mda, când votul s-a cumpărat cu o găleată de plastic sau cu un litru de ulei și-un kilogram de făină, nu trebuie să ne mire nimic. Probabil că e corectă vorba care spune că „aleșii ne reprezintă”. La nivel de comunitate! Cât timp e valabil votul universal care permite oricui a devenit „major”, indiferent de nivelul de înțelegere al realității, să voteze, singura șansă este ca oamenii să conștientizeze într-o proporție cât mai mare ce se întâmplă cu ei și să nu-și mai accepte statutul de masă de manevră condiționată într-un fel sau altul, de cele mai multe ori la nivelul primar, acela economic… E calea cea mai grea, dar pare a fi singura, în condițiile date…

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.