Controlul (17)

Aceasta este partea 17 din totalul de 18 articole ale seriei Controlul
0
(0)

Și pentru a vedea că mintea umană poate fi tratată și influențată, Jim Keith ne prezintă…

Planul Persinger

Persinger, dr. Michael Persinger, este un psiholog și neuro-psihiatru, angajat al Universității Laurentian din (atenție!) Ontario, Canada… Domnia sa, aflat în Comitetul de decizie al Fundației pentru Sindromul Falselor Amintiri (False Memory Syndrome Foundation), a primit finanțări de la Marina Americană și posibil, presupune de la NSA.

Acest om de știință „a efectuat cercetări aspra efectelor radiației electromagnetice asupra creierului în cadrul unui proiect ce include unele arme ale Pentagonului”. Persinger însuși susține că

Cercetările mele nu sunt finanțate de către interese SUA. Toți banii pentru studiile asupra oamenilor din ultimii 30 de ani au fost finanțate de salariul meu ca profesor. Singura finanțare (de 10.000 $) a fost acordată de Marina Statelor Unite.

Care au fost totuși realizările sale? Fie și numai enunțarea capacității de a induce subiecților ideea că au fost răpiți de extratereștri, ori că s-au întâlnit cu îngeri ai lui Dumnezeu, ar trebui să trezească interesul. Și toate astea, folosind o castă similară celor de motocicliști, dar echipată cu solenoizi pentru a putea emite semnale electromagnetice.

În cele din urmă, experiența umană este determinată de ceea ce se întâmplă în creier. Iar experimentarea lui Dumnezeu poate fi generată de un proces care nu are nimic de-a face cu faptul că Dumnezeu există sau nu.

Iată deci că se ajunge la solipsism, lucru ce lasă deschisă calea către tema principală a filmului Matrix.

În 1993, un jurnalist britanic (Ian Cotton) a testat «casca lui Persinger» pe durata documentării pentru o carte despre creștinismul evanghelic. Cu această ocazie, se spune că echipa lui Persinger suna din clopoțele în vreme ce creierul lui Cotton era iradiat. Ca urmare, acesta povestea:

Mă aflam aliniat cu mai mulți călugări tibetani solemni, cu capul acoperit cu o glugă maro. Și eu eram călugăr tibetan, și mi-am dat seama că dintotdeauna eram așa.

În 1995, Persinger publică articolul „Despre posibilitatea accesării directe a oricărui creier uman prin inducerea unor algoritmi fundamentali electromagnetici” – On the possibility of directly accessing every human brain by electromagnetic induction of fundamental algorithms (a se vedea și articolul „Modalități de influențare de la distanță a psihicului ființei umane”, publicat de dr. Alex Ionescu în nr. 10 al revistei Lohanul). Articolul vorbește (destul de ermetic, folosind un „limbaj științific debordant”) despre stadiul la care s-a ajuns în ultimii ani (dinaintea publicării!) cu monitorizarea și influențarea minții umane. Astfel, se afirmă că neuro-știința a descoperit faptul că există «algoritmi fundamentali» și coduri specifice cu care operează creierul, Persinger spunând chiar că aceste coduri pot fi accesate prin intermediul «rețelelor moderne de comunicare» și că

un proces care este cuplat la banda îngustă a temperaturii creierului poate permite ca toate creierele umane să fie influențate de o subarmonică a cărei gamă de frecvențe variază în jurul valorii de 10 Hz, cu o abatere de 0,1 Hz.

Aceste coduri „sunt determinate de genomul uman, adică sunt specifice fiecărei specii și servesc ca substrat peste care se suprapun toate fenomenele care influențează factorii neuro-comportamentali”. Omul mai spune că:

O extrapolare logică spre o bază neuropsihică a conștiinței este că acea variație aleatorie a sunetelor din cadrul matricilor poate fi diferită în cazul unor creiere diferite.

Altfel spus, indivizii pot fi identificați după caracteristicile specifice ale rezultatelor creierului lor.

Identificarea acestor secvențe pot permite de asemenea accesul direct la procesele neuro-cognitive cele mai complexe, asociate cu simțul eului, conștiința umană și agregatul reprezentărilor experienței (memoria episodică) care definește individul în cadrul creierului.

Astfel încât, folosindu-se tehnicile prezentate de Persinger, memoria unei persoane, conștiința și simțul eului pot fi integral accesate și modificate prin mijloace electromagnetice, ceea ce ar însemna că personalitatea unui individ poate fi complet modelată cu ajutorul undelor electromagnetice, în concordanță cu cercetările și afirmațiile Dr. Ewen Cameron (pomenit în episodul 14, dar și în articolul dedicat discutării documentarului „Doctrina șocului”) , care folosea totuși mijloace mai primitive pentru ștergerea conștiinței.

Într-o altă declarație, Persinger spunea:

Aplicații ale câmpurilor electromagnetice slabe a căror intensitate e de obicei mai mică de 10 mG (1 microT). Scopul acestei cercetări […] este să identifice codurile de bază pentru limbajul sistemelor de reprezentare din creierul uman.

folosind informația obținută astfel, procesele cerebrale pot fi „ocolite prin directa introducere a informației în creier… Premisa fundamentală este că duplicarea sintetică a cadrului neuro-electric generat de senzori, la contactul cu un stimul real, produce experiențe identice în absența acelui stimul.

Cercetătorul mai spune că experiențele, emoțiile, memoria – orice stare mentală virtuală – poate fi artificial introdusă în creierul uman dintr-o sursă exterioară. Lucrul cel mai înspăimântător este că mijloacele pentru a realiza asta există deja în formă complet operațională pe scară globală.

Nivelul acestor amplitudini este similar celor asociate cu semnalele (generate global de sistemele radio și de comunicații)… În ultimele două decenii (era în anul 2003!) a apărut un potențial care era improbabil, dar acum este marginal fezabil. Acest potențial este capacitatea tehnică de a influența direct majoritatea populației de 6 miliarde de creiere umane […] prin generarea informației neurale cu ajutorul unui mediu fizic în care se află scufundați toți membrii speciei.

Practic, ceea ce ne spune Persinger este că întreaga rasă umană poate fi controlată mental cu ajutorul rețelelor de radio și televiziune!

Deplasare în serie<< Controlul (16) :: Controlul (18) >>

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.