O analiză… întrebătoare

0
(0)

Iată trei informații aparent disparate:

Puse împreună, toate aceste informații la ce fel de concluzie ne poate conduce? Aș fi foarte curios să aflu mai multe păreri…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

19 thoughts on “O analiză… întrebătoare

 1. Magda 28 iulie 2016 at 23:02

  Am aruncat o PRIVIRE…
  UnCheșule, te joci cu focul, zău!
  Sau măcar cu cartoful fierbinte…scuzați cacofonia, da sună bine 🙂

 2. Magda 29 iulie 2016 at 19:00

  Dr.Mathias Rath: Începând cu acest eveniment de la Berlin, fac APEL la toți cetățenii Germaniei să își asume responsabilitatea. În decursul istoriei, națiunea noastră a permis de două ori să fie înrobită de interese comerciale al căror scop declarat era cucerirea Europei și-a lumii prin forță.

  De două ori în decursul istoriei, împins de lăcomia Cartelului Chimic și Farmaceutic și-a politicienilor însetați de putere, poporul german a cauzat suferință pentru milioane de oameni ai Europei și lumii.

  Bunicul meu a luptat în Italia în Primul Război Mondial – prima încercare de cucerire a lumii de către cartelul chimic și farmaceutic. Aceste planuri de dominare economică de către Cartel, au fost inteligent ascunse sub masca loialității față de împărat, a naționalismului agresiv și a luptei pentru ”un loc sub soare”.

  În al Doilea Război Mondial, tatăl meu a luptat în Franța, Rusia și Africa de Nord. Până în acel moment, împăratul fusese înlocuit de Adolf Hitler – noua marionetă politică a Cartelului. Tatăl și bunicul meu care au îndurat timp de mulți ani teroarea războiului, au refuzat să ne vorbească nouă, copiilor, despre acestea.

  Astăzi, cel mai înspăimântător lucru mi se pare faptul că ei, nici până la sfârșitul zilelor lor nu au avut ocazia să înțeleagă modul în care au fost folosiți de aceleași interese comerciale, în încercarea lor militară de cucerire a lumii.

  Din același motiv stau astăzi în fața Dvs.și vă vorbesc atât de clar. Noi, poporul german, avem acum o OCAZIE UNICĂ de a arăta cetățenilor Europei și lumii că am învățat lecțiile istoriei. Nu vom mai permite intereselor financiare să ne tragă pe sfoară și să ne folosească în mod greșit, și nici nu vom mai rămîne indiferenți la încercările lor de a-și atinge scopurile de subjugare politică și comercială a unor întregi națiuni, prin sacrificarea a milioane de vieți omenești.

  Stând aici în fața Dvs., transmit un mesaj d-nei Merkel și întregului său cabinet: ”A trecut vremea când puteați înșela poporul german și cetățenii Europei cu sloganuri ”Dacă moneda euro cade, Europa cade odată cu ea!” Vă spunem Dvs. D-nă Merkel și d-le Sarkozy, ca și tuturor marionetelor politice ale Cartelului, că această Europă modernă pe care încercați să ne-o băgați pe gât, nu miroase prea bine. Miroase a mucegai, de parcă ar fi zăcut prin sertarele fostului împărat și ale epocii naziste, pe când s-au conceput pentru prima dată planuri inumane de subjugare a Europei, de către Cartelul chimic și farmaceutic.

  Mai putem vedea, doamnă Merkel, și că drumul spre modelul Dvs.spre Europa este pavat cu cadavrele milioanelor de victime ale celor două războaie mondiale, măcelărite în decursul celor două încercări precedente ale Cartelului, în colaborare cu predecesorii Dvs.din Cancelaria Germaniei, de a domina Europa și lumea.

  În numele milioanelor de oameni ai Europei, vă spunem acum, aici, la doar câteva sute de metri de Cancelaria Dvs.: ”Nu va mai exista niciodată o Europă în care oamenii să fie subjugați timp de generații, intereselor financiare ale companiilor multinaționale. Niciodată!

  Îndemnăm cetățenii Europei să construiască alături de noi o Europă democratică pentru oameni și dinspre oameni! Spunem apăsat D-nei Merkel și altor marionete politice ale Cartelului: NU NE TREBUIE EURO AL VOSTRU! Această valută…

  Această valută, are o singură funcție: de lanțuri pentru înrobirea milioanelor de europeni sub dictatura Dvs.economică. Tuturor țărilor, inclusiv Greciei, Italiei, Spaniei, Portugaliei, Iralndei, pe care comisionarii Cartelului le amenință cu falimentul dacă nu se supun regulilor impuse de Bruxelles, le spunem: NU PERMITEȚI SĂ SE EXERCITE PRESIUNI ASUPRA VOASTRĂ!

  Politicienii care vă fac asta, sunt marionete ale ”afacerii cu boala” – frauduloasa afacere multimiliardară care v-a secătuit țara timp de decenii și a contribuit de la bun început la declanșarea crizei financiare. Vă spunem: RUPEȚI LANȚURILE SCLAVIEI EURO DIN ȚĂRILE VOASTRE! Reintroduceți moneda voastră națională.

  Popoarelor din țăriole în care încă nu au introdus euro, le spunem: Păstrați-vă moneda națională pentru că dacă n-o faceți, vă veți înrobi țara pentru multe generații de acum înainte! Pagubele financiare și sociale cauzate în țările voastre de către Cartelul Chimis și Farmaceutic și Biroul său de la Bruxelles, nu vor putea fi reparate imediat.

  Dar cel puțin, cu moneda națională proprie, aveți o șansă de a păstra demnitatea și independența popoarelor voastre, prin forțe proprii. Fiecare zi ce trece, în care acceptați să fiți șantajați de comisionarii Bruxelles, devine un obstacol pe calea spre independență, redresare financiară și pace socială în țara voastră și pentru copiii voștri.

 3. Magda 29 iulie 2016 at 19:01

  Oamenii din Berlin, Germania și Europa s-au trezit și înțeleg acum că Bruxelles U.E. nu e altceva decât a 3-a încercare a Cartelului Chimi și Farmaceutic de a subjuga întreaga Europă impunându-și dictatura financiară asupra ei.

  Tuturor partidelor reprezentate în Parlamentul U.E. de la Bruxelles – în Germania, CDU, SPD, FDP, Verzii și Partidul de aripă stângă – le spun că, a continua să susțină dictatura în continuă dezvoltare de la Bruxelles, a vota în viitorul apropiat pentru transferul zonelor decisive ale jurisdicției financiare și a altor drepturi către ”Biroul Politic de comisionari” ai Cartelului de la Bruxelles, CARE DEȚIN FUNCȚII FĂRĂ SĂ TREACĂ PRINTR-UN PROCES ELECTORAL ȘI NU POT FI ÎNLĂTURAȚI PRIN VOT DEMOCRATIC, ORICE POLITICIAN CARE SUSȚINE ACESTE DECIZII DE TRANSFERARE A DREPTURILOR NAȚIONALE CĂTRE COMISIONARI, ESTE UN SINUCIGAȘ POLITIC (și un UCIGAȘ al Statului, poporului pe care îl reprezintă, zic eu…).

  Popoarele Europei nu vor tolera atacul Dvs., d-nă Merkel, și ai acelor acoliți ai biroului politic, împotriva drepturilor democratice câștigate cu greu, de secole! Fac apel la cetățenii Berlinului, și le spun: Deja de două ori în decursul istoriei, acest oraș a fost punctual de plecare al unor suferințe inimaginabile pentru întrega lume.

  În această seară, factorii de decizie politică din Cancelaria de la Berlin și din Parlament, trebuie să ne audă spunând: NICIODATĂ DIN NOU! NU CU SPRIJINUL NOSTRU! Îndemnăm cetățenii Europei să nu creadă niciodată politicienii care le promit eliberarea de presiuni economice prin supunerea la condițiile impuse de Comisia U.E. de la Bruxelles. Niciodată să nu credeți că aceasta vă va ajuta să păstrați demnitatea țării voastre și să puteți începe redresarea financiară. LUCRURILE STAU EXACT INVERS. (Cu ăștia trebuie să citești îndărăt, ca la sataniști!)

  Când agenții politicii ai Cartelului de la Bruxelles și din capitalele țărilor voastre vorbesc despre ”democrație”, de fapt spun: DICTATURĂ! Când vorbesc despre ”prosperitate”, nu se referă la prosperitatea generală, ci la profiturile Cartelului Chimic și Farmaceutic, ȘI ALE BĂNCILOR.

  Iar când vorbesc despre apărarea păcii în Europa, ei déjà se pregătesc să-și consolideze scopul de dominare a lumii prin mijloace militare, pe mai multe continente. Acum, că planurile frauduloase ale Cartelului chimic și Farmaceutic au fost date la iveală, este doar o chestiune de timp până când oamenii lumii vor cere socoteală celor răspunzători de afacerile chimice și farmaceutice și-a agențiilor acestora.

  Reprezentanți status quo – cu alte cuvinte, grupurile conducătoare ale intereselor politice și economice – știu acest lucru, și se tem. IAR ACEASTĂ TEAMĂ ÎI FACE FOARTE NESTATORNICI ȘI PERICULOȘI. De aceea trebuie să ne ocupăm de încă un punct important.

  Istoria tranziției, din timpurile medievale la epoca modernă ne-a învățat că CLASELE CONDUCĂTOARE NU SE DAU ÎNAPOI DE LA TRAGE CONTINENTE ÎNTREGI ÎN PRĂPASTIE, ATUNCI CÂND PUTEREA LOR ESTE AMENINȚATĂ.

  Cu 400 de ani în urmă, regii și baronii îngrijorați cu privire la privilegiile lor feudale, au târât întrega Europă în război, într-o încercare disperată de a-și păstra forma de dominare și sinecurile. Zadarnic. Oamenii lumii au decis să lase în urmă timpurile medievale și să începă epoca modernă.

  În mod similar, se va dovedi total greșit din partea cercurilor de investiții din jurul industriei chimice și farmaceutice și-a agenților lor politici, să creadă că, începând o conflagrație undeva în lume – război atomic, spre exemplu – vor reuși să-și amâne propria prăbușire.

  Le spunem lui Sarkozy și celorlalți politicieni care amenință deschis cu o lovitură atomică: ÎNCEPÂND DIN ACEST MOMENT, PLANUL DE PERPETUARE A DOMINAȚIEI CARTELULUI ASUPRA PLANTETEI NOASTRE PRIN ANGAJAREA ÎNTR-UN AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, NU MAI ESTE O OPȚIUNE.

  Motivele și planurile voastre sunt acum publice, evidente și ușor de înțeles pentru toată lumea – datorită și acestei seri – și de aceea nu mai pot fi continuate. Spune poporului francez: dacă îl alegelți pe Sarkozy la următoarele alegeri, veți alege un politician care, cu sau fără război nuclear, va implementa interesele Cartelului Chimic și Farmaceutic, prin forța armelor. DACĂ ÎL ALEGEȚI PE SARKOZY, VOTAȚI PENTRU RĂZBOI!

  IAR DACĂ ÎL SUSȚINEȚI PUBLIC PE SARKOZY, așa cum face cancelarul german Angela Merkel, VEȚI ÎMPĂRTĂȘI RESPONSABILITATEA ACESTUI RĂZBOI. De aceea, în vederea alegerilor parlamentare de anul viitor din Germania, fac apel la cetățenii germani să nu voteze această complicitate războinică.

  În prezent, lumea privește acum cu anxietate către Orienul Apropiat. Mulți politicieni arată cu degetul programul atomic al Iranului, ca declanșator al acestei crize. TOTUȘI, APROAPE NIMENI NU VORBEȘTE DESPRE BENJAMIN NETHANJAHU. El nu este numai prim-ministru al Israelului, ci și ministrul sănătății în țara sa, fiind astfel responsabil pentru bugetul național farmaceutic, cu legături strânse cu industria farmaceutică, de miliarde de dolari.

 4. Magda 29 iulie 2016 at 19:02

  Și aici este vorba de o legătură periculoasă în mână unui singur politician, între o afacere de investiții farmaceutice care luptă pentru supraviețuire, și ordinul de lansare de rachete nucleare.
  Nu este vorba de a lua partea cuiva. Ridic această problemă AICI, pentru că există o altă instanță pentru care, adunarea noastră din această seară, poate face să-i fie mult mai dificil să lanseze o primă lovitură nucleară.

  Trebuie să vorbim deschis despre aceste lucruri, pentru că, dacă NU, forțele implicate vor folosi fără îndoială toate mijlocele pe care le au la dispoziție pentru a încerca să înăbușe oportunitatea de a elibera omenirea de cancer și de alte boli, larg răspândite.
  Sarcina cu care ne confruntăm, de a ne elibera de aceste boli larg răspândite, necesită angajamentul nostru, din toată inima.

  NU putem permite să fim abătuți de la această cale, de către puteri care doresc să continue subjugarea corpului uman, ca piață de miliarde de dolari. Să fie clar: ACESTE PUTERI NU AU NICIO ȘANSĂ DE SUPRAVIEȚUIRE, DEOARECE NU AU NICIUN FEL DE MORALITATE, ETICĂ SAU CREDIBILITATE.

  Pentru noi este vorba acum, să punem capăt epidemiilor unor boli foarte răspândite. Este vorba de a dezvolta un nou sistem de sănătate la nivel mondial, orientat pe prevenire și eradicarea bolilor.

  Stând în fața Dvs.în seara acesta, la Berlin, FACEM APEL LA OAMENII LUMII SĂ NE SPRIJINE ÎN ACEASTĂ MĂREAȚĂ SARCINĂ ISTORICĂ! Scopurile noastre sunt clar definite: suntem deciși să salvăm milioane de vieți omenești, de cancer și de alte boli care pot fi prevenite. Suntem deciși să punem capăt fraudulosului model de afaceri al industriei farmaceutice, care prosper pe seama perpetuării și răspândirii bolilor, ca piețe de desfacere pentru medicamentele patentate.

  Suntem deciși să folosim mijloacele financiare care vor rezulta de aici – atât de multe miliarde de euro, doar în următorii câțiva ani – pentru a rezolva cele mai urgente problem ale umanității. Acestea includ: foametea, analfabetismul, șomajul de masă, protecția mediului și alte provocări globale.

  Suntem hotărâți să ne putem privi în ochi copiii și nepoții, atunci când le vom spune: ”Când ne-am dat seama de dimensiunile frauduloasei afaceri cu boala, AM TRECUT LA ACȚIUNE.”

  INDIFERENȚA NU MAI E O OPȚIUNE PENTRU NOI. Am trecut la acțiune astfel ca să vă putem lăsa vouă, următoarea generație, o lume sănătoasă, pașnică și dreaptă”.

  Ca om de știință, care am adus o contribuție decisivă la a pune capăt epidemiei de cancer, vă spun și că eradicarea epidemiei de cancer, a și început. Descoperirile făcute în urma cercetărilor asupra remediilor naturale cu bază științifică, déjà au demonstrat că aplicarea în medicină a acestor informații, va reduce numeroase boli răspândite în present, la doar o fracțiune din nivelul lor actual.

  Aceste boli, includ: întărirea arterelor, adică arterioscleroza cu complicațiile sale, infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral, hipertensiunea arterială, insuficiența cardiacă, tulburările circulatorii la diabetici, osteoporoza, astmul, alergiile, artrita, bolile de imunodeficiență, și bolile foarte răspândite, ca Alzheimer, Parkinson și demență.

  Prin aplicarea informațiilor déjà disponibile, progresele medicale decisive pot deveni realitate chiar în decursul acestui deceniu, oferind sănătate și viață milioanelor de oameni și ajutând la economisirea a miliarde de euro, în costuri de asistență medicală.

  Totuși, această uimitoare ”lume fără boli”, NU ne va fi oferită pe tavă, pentru că fiecare din aceste afecțiuni, reprezintă o piață de miliarde de dolari. Dacă vrem să construim acestă lume pentru noi și pentru copiii noștri, TREBUIE SĂ ACȚIONĂM A C U M!

  Vă invit să aflați mai multe despre aceste complexe progrese în domeniul remediilor natural cu bază științifică și al rolului lor în bătălia împotriva cancerului și-a altor boli, larg răspîndite. Pentru că această informare și cunoaștere vă vor da puterea de a înfrânge rezistența pe ați putea-o întâmpina în orașul Dvs.

  Implicați-vă într-o inițiativă sau întemeiați-vă un grup propriu la nivel local, cu scopul de a transforma orașul vostru într-o ”zona eliberată de cancer”. HAIDEȚI SĂ ABORDĂM ÎMPREUNĂ ACEASTĂ SARCINĂ ISTORICĂ. Numai astfel vom putea lăsa copiilor noștri o lume a demnității umane, în care să trăiască! Haideți s-o facem! Haideți s-o facem ACUM!
  Sfârșit.

 5. Magda 29 iulie 2016 at 19:05

  CARTEA CARE NU VA APARE (niciodată) ÎN LIBRĂRII

  Capitolul 1
  Inventarul dovezilor
  Votează Votează…
  Poporul
  „Bruxelles UE” se prezintă lumii ca un exemplu strălucit al democraţiei secolului 21. în realitate însă, nimic nu este mai departe de adevăr. Într-o democraţie, toată puterea aparţine poporului. Principiul „separaţiei puterilor” între cele trei nivele de guvernare – executiv, legislativ şi juridic – stabileşte verificări şi echilibrări pentru a proteja împotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat după ce omenirea a luptat pentru el timp de mii de ani.

  Democraţia Adevărată
  Într-o adevărată democraţie întreaga putere o are poporul. Adică la bază este poporul alegător care votează/alege, pe rând….1. La nivel executiv, Președintele și Guvernul, 2. La nivel legislativ, Parlamentul, iar între aceste două (în mod normal), având loc verificări și echilibrări.
  legisla Comisia UE
  • PreşedinteInterese corporatiste
  •Prin contrast, „Bruxelles UE” este lipsit de acest principiu fundamental al „separaţiei puterilor”.
  Mai mult, populaţia Europei nu are nici control asupra nivelului executiv nici asupra procesului legislativ.
  Chiar mai rău, nici măcar parlamentul pe care oamenii îl aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.
  Pentru a-şi ascunde incapacitatea, în „Tratatul de la Lisabona” s-a introdus articolul 225 – aşa numitul Articol al Frunzei de Smochin.
  Această clauză oferă parlamentului european o posibilitate de a „solicita Comisiei să facă o propunere” pentru legislaţie. Comisia, desigur, poate să refuze.
  (vezi http://europa.eu/lisbon_treaty/index_en.html).
  Acţionând contrar principiilor fundamentale ale democraţiei, „Bruxelles EU” – prin definiţie – este o dictatura. Puterea poporului de a-şi determina forma de guvernământ a fost aservita intereselor corporaţiei.

  Democraţia în U.E. se transformă în dictatură/Cum este controlată Uniunea Europeană de către interesele corporatiste/Dictatura „Bruxelles UE” sau, mai clar – dacă puterea ultimă nu stă în populaţie, democraţia devine dictatură.

  Cum? Iată: imaginați-vă la baza de jos, POPORUL care, spre deosebire de o democrație adevărată, în UE puterea numai stă în populație, el doar votează Parlamentul U.E. , NU și Nivelul executiv și legislativ unde se află Comisia UE și Președintele numit. Apoi, Nivelul executiv și legislativ (Comisia UE și Președintele numit) controlează procesul legislativ al Parlamentului UE care, n-are dreptul să facă legi in mod independent. Iar deasupra tuturor, a Parlamentului UE venit de la Nivelul executiv și legislativ pe care-l ȘI controlează tronează INTERESELE CORPORATISTE, adică CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR.

  Să vedem cum CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR încearcă să controleze Europa.
  Nivel executiv şi
  Bruxelles UE se prezintă lumii ca o democraţie parlamentară în care parlamentul UE joacă rolul decisiv. Totuşi, deciziile executive şi proiectarea întregii legislaţii sunt făcute de Comisia UE şi echipa sa de peste 54.000 oameni.
  Din birourile lor de la sediul Comisiei – clădirea Berlaymont – şi alte locaţii, această armată de birocraţi de carieră bine plătiţi fabrică legile Europei în numele intereselor corporatiste.

  Prin contrast, Parlamentul UE format din 754 membri este format din politicieni din 27 naţiuni care NU AU PUTERE DE CONTROL asupra acestei armate de birocraţi. Parlamentul UE funcţionează ca un fel de fereastră împodobită prin care Bruxelles UE este prezentat populaţiei Europei ca o „democraţie parlamentară”.
  Comisia UE: 54.000 angajaţi. Angajaţii Comisiei operează dincolo de orice control democratic şi implementează legile Europei în numele intereselor corporatiste.

  CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR emite directive COMISIEI EUROPENE care, emite la rândul ei directive, BIROCRAȚIEI U.E. formată din peste 42.000 de birocrați NEALEȘI și alt personal angajat direct al Comisiei U.E., plus alte 12.000 de persoane ”în afara statelor publicate în balanță” = UN TOTAL de peste 45.000 oameni care GUVERNEAZĂ PESTE TOȚI CEI 500 DE MILIOANE DE LOCUITORI AI EUROPEI care voteză la rându-le, Parlamentul U.E. format din 754 membrii aleși CE NU AU DREPTUL SĂ EMITĂ LEGI ÎN MOD INDEPENDENT, fiindcă 1. Comisia Europeană și birocrația sa enormă sunt, atât corpul legislativ cât și cel executiv al Bruxelles U.E. și, 2. În Uniunea Europeană, nicio lege nu poate fi scrisă și acceptată fără aprobarea Comisiei U.E. care este desemnată în numele intereselor corporatiste.

  În paginile anterioare am accentuat faptul că puterea care determină guvernarea Europei a trecut de la populaţie la interesele corporatiste, mai exact la cartelul petrolului şi medicamentelor. Acest cartel este bine caracterizat. El cuprinde interesele de investiţii de multe miliarde de dolari, ale industriei chimice, petrochimice şi farmaceutice.

  Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist de investiţii din întreaga lume.

 6. Magda 29 iulie 2016 at 19:07

  În timpul secolului 20 acest cartel a devenit nu numai forţa economică dominantă, dar şi-a pus şi acţionarii politici în guvernele naţiunilor industriale lideri mondiali. Liderii reprezentanţi din cercurile financiare ce controlează cartelul sunt:

  • Grupul Rockefeller, care reprezintă interesele SUA pe bază de petrol şi medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul din secolul 19 asupra corporaţiei standard de petrol, acum el controlează duzini de companii multinaţionale chimice, farmaceutice şi petroliere din întreaga
  lume. Unul din cei mai proeminenţi ambasadori ai săi în ultimele decenii a fost Henry Kissinger.

  • Germania şi Franţa, naţiunile lider în exportul de produse chimice şi farmaceutice în Europa. Acest grup îşi are rădăcinile la sfârşitul secolului 19 şi a cuprins Bayer, Hoechst, BASF şi mai târziu infamul cartel IG Farben. Companiile succesoare ale acestuia în zilele noastre sunt liderii afacerilor de investiţii în Europa de astăzi şi au instrumentat construcţia „Bruxelles UE”.

  Aşa cum a fost pe larg prezentat în presă la momentul respectiv, cu câteva zile înainte de numirea sa, actualul preşedinte Rompuy a fost invitat pentru „interviul de serviciu” prezidenţial, de către grupul Bilderberg – un cerc de elită al intereselor corporatiste SUA/Europa sub controlul lui David Rockefeller şi prezidat de fostul
  comisar UE şi apărător al medicamentelor, Etienne Davignon.

  Şi cum au ales ei preşedintele Europei: Prima este Angela Merkel, reprezentând Germania care, este lider mondial în exporturi de produse chimice și unul din liderii în exportul de medicamente. Al doilea este Nicolas Sarkozi, reprezentând Franța, este unul dintre liderii în exporturile de medicamente, unul dintre liderii mondiali în comerț cu petrol. Al treilea este David Rockefeller = cel mai mare grup de investiții din lume, cu investiții nucleu în domeniul produselor chimice, petrol, medicamente. Apoi, ”Grupul Bilderberg” = acționarii financiari și politici ai Cartelului Produselor chimice, Petrolului și Medicamentelor, inclusiv: Herny Kissinger (fost secretar al fondului fraților Rockfeller), Ettienne Davignon- fost comisionar U.E., membru în Consiliul de Administrație al producătorului de medicamente Gilead. PENTRU TOȚI DIAVOLII ĂȘTIA, POPULAȚIA U.E. N-A DAT NICIUN VOT ȘI N-A AVUT NICIUN CUVÂNT DE SPUS (arată o fotografie din 19 noiembrie 2009 cu Președintele UE Rompuy, alături de omul care l-a adus la putere, adică Nicolas Sarkozi).
  CARTELUL PETROLULUI ŞI MEDICAMENTELOR
  Sfârşitul democraţiei şi întoarcerea la timpurile medievalesuplimentare: GB1ST321
  Pentru cititorul neîncrezător, ar fi util în acest punct să recapitulăm procesul de alegere al primului Preşedinte şi Ministru de Externe al „Bruxelles UE”.
  1. Populaţia Europei a fost exclusă de la procesul de luare a deciziei.
  2. Noii „regi” ai Europei au fost selectaţi dintr-un cerc al elitei intereselor
  corporatiste.
  3. Ceremonia de alegere a avut loc într-un cadru aristocratic generos la Palace of The Valley of The Duchesse, la periferia oraşului Bruxelles.
  4. Preşedintele francez Sarkozy (Nicolas Paul Stéphane Sarkozy de Nagy-Bocsa) descendentul unui aristocrat mărunt, a fost „maestrul de ceremonii”.
  5. Coroana de „regină” a fost acordată baronesei Catherine Ashton.
  6. „Coroana regelui” a ajuns la altă persoană al cărei nume reflectă originea aristocratică, Herman van Rompuy. Van Rompuy va acţiona ca un „monarh” interimar până când – eveniment probabil declanşat de criza internaţională – micul aristocrat îşi va asuma el însuşi tronul.
  De fapt, sistemul de guvernare UE răstoarnă toate realizările democratice ale civilizaţiei europene în timpul ultimului mileniu şi aruncă întregul continent înapoi în timpurile medievale când monarhi autocratici conduceau Europa în afara oricărui control democratic.

  Uniunea Europeană se prezintă lumii in rolul de model al democraţiei secolului 21. Totuşi, ceremonia de încoronare la Bruxelles UE ar trebui să convingă până şi pe cel mai sceptic cititor că structura Bruxelles UE este orice altceva, si nicidecum o democraţie.
  Răsturnarea luptei de secole a omenirii, prin: Naşterea Democraţiei/ Magna Charta/ 1791 Constituţia Poloneză/Eliberarea de colonialism a ţărilor în curs de dezvoltare/1776 Declaraţia de Independenţă a S.U.A/1789 Constituţia Franceză, etc…
  Au murit degeaba milioane de oameni, luptând pentru democraţie în primul şi al doilea război mondial, ce a adus la: 1.Distrugerea oraşului Rotterdam 2.Bombardarea Londrei 3.Distrugerea oraşului Stalingrad 4. Răscoala ghetoului
  din Varşovia 5.Peste 100 de milioane de victime în cele două războaie mondiale: Cimitirul soldaţilor căzuţi în Normandia.

  A renunţat populaţia Europei de bună voie la secole de democraţie?
  Pentru Cartelul Petrolului şi Medicamentelor, „Bruxelles UE” este o simplă bază operativă, de la care intenţionează să cucerească lumea folosind forţa politică, economică şi – la nevoie – militară.

  În vederea atingerii acestui scop, Cartelul încearcă să exporte structura nedemocratică a Bruxelles UE în alte zone ale lumii. Uniunea Africană se modelează deja după „Bruxelles UE” inclusiv o „Comisie UA”!
  Acţionarii politici ai Cartelului prezintă în mod înşelător „Bruxelles UE” ca fiind un model al democraţiei secolului 21 şi păcii. Din simpla dimensiune a acestei campanii globale, popoarele lumii vor avea impresia că „Bruxelles UE” a fost aprobat în alegeri democratice de către popoarele Europei şi că acest organism politic reflectă
  voinţa acestora.
  Dar nimic nu este mai departe de adevăr. Faptele reale pun o lumină caracteristică asupra naturii nedemocratice a „Bruxelles UE” – un semnal de alarmă adresat lumii:

  • Singura ţară în care i s-a permis poporului să voteze pentru „Tratatul de la Lisabona” – actul care a stat la baza constituirii „Bruxelles UE” – a fost Irlanda, a cărei populaţie reprezintă mai puţin de 1% (!) din întreaga populaţie a Europei. Şi chiar şi acest vot a fost rezultatul batjocoririi democraţiei: în iunie 2008 populaţia
  Irlandei a respins structura „Bruxelles UE” printr-un răsunător „NU”. Dar acţionarii politici ai Cartelului de la Bruxelles au decis să ignore acest vot. Ei au mituit guvernul irlandez cu scopul de a organiza un al doilea referendum şi l-au constrâns să voteze „DA” cu o ameţitoare sumă de bani canalizată de la acţionarii Cartelului, către Dublin.

 7. Magda 29 iulie 2016 at 19:08

  • Peste 99% din populaţia Europei – care numără peste 500 milioane oameni – nu a avut dreptul de a vota democratic într-un referendum pentru „Tratatul de la Lisabona”.

  Acţionarii Cartelului au privat oamenii de drepturile lor democratice!
  Dreptul democratic de a vota pentru „ACTUL DE ACTIVARE DE LA LISABONA” , A FOST REFUZAT POPULAȚIEI DE 500 DE MILIONAE DE LOCUITORI AI EUROPEI.
  Această violare a tuturor principiilor democraţiei de către Cartel nu este o coincidenţă. Sondajele care au avut loc în toată Europa au demonstrat o respingere a structurii „Bruxelles UE” de către marea majoritate a votanţilor. Natura înşelătoare a „Bruxelles UE” este cel mai bine caracterizată de faptul că, în timp ce este aclamată de acţionarii Cartelului ca marcă a democraţiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populaţiei.

  Scopurile strategice ale cartelului

  În paginile precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului şi medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, această manevră îndrăzneaţă nu este un exerciţiu întâmplător, ci are motive economice profunde. Această pagină explică „de ce”-ul din spatele Bruxelles UE.
  Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului şi medicamentelor sunt interesate să controleze pieţe globale gigantice care afectează literalmente fiecare viaţă umană. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentaţie, sănătate şi energie.

  În timpul ultimului secol, cartelul petrolului şi medicamentelor şi-a extins pieţele în aceste trei domenii la afaceri de investiţii de multe miliarde de dolari.
  Construcţia acestor pieţe globale gigantice se bazează pe două unelte strategice: în primul rând, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pieţelor. În al doilea rând, dezinformarea publică cu scopul de a menţine oamenii în ignoranţă în ceea ce priveşte alternativele.
  Ca rezultat, fiecare persoană din zonele industrializate de astăzi plăteşte cam o treime din venitul net ca „tribut” acestui cartel.

  La începutul secolului 21, Cartelul se confruntă cu o nouă provocare.
  Toate pieţele sale cheie – petrol, medicamente, produse chimice agricole şi OMG (organisme modificate genetic) – sunt ameninţate de noi tehnologii care vor înlocui în cele din urmă pieţele globale monopoliste şi patentate existente.
  În această situaţie, interesele financiare din spatele cartelului ştiu că afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravieţui într-o democraţie. Astfel, structura nedemocratică a Bruxelles UE este un pas strategic către stabilirea unei dictaturi globale în numele acestor interese corporatiste.

  Tot la începutul secolului 21 omenirea se află la o răscruce. Trebuie să decidem dacă dorim să permitem intereselor cartelului petrolului şi medicamentelor să continue dominaţia asupra vieţilor noastre – prin impunerea unor tehnologii foarte vechi – sau dacă suntem gata să ne eliberăm din acest jug profitând de tehnologii noi, durabile şi independente cum ar fi energia regenerabilă, sănătatea naturală cu baze ştiinţifice şi agricultura organică.

  Pieţele globale de multe miliarde de dolari ale cartelului produselor chimice /petrochimice /medicamentelor

  1.Cheltuielile medii pe persoană în procente pentru NUTRIȚIE este de 15%, iar
  Pieţele globale ale cartelului acționează asupra acestor cheltuieli prin OMG, produse agricole chimice și aditivi alimentari sintetici, iar mecanismele ”de control” pe care se bazează ei, sunt ignoranța în privința sănătății și patentele; SALVAREA și NORMALIZAREA ar veni prin hrana organică cu ajutorul tehnologiilor durabile care fac oamenii lumii independenți de cartel.

  Cheltuielile medii pe persoană în procente pentru ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII este de 10%, iar Pieţele globale ale cartelului acționează asupra acestor cheltuieli prin medicamente de sinteză, iar mecanismele ”de control” pe care se bazează ei, sunt ignoranța în privința sănătății și patentele; SALVAREA și NORMALIZAREA ar veni prin terapiile naturale pe bază științifică cu ajutorul tehnologiilor durabile care fac oamenii lumii independenți de cartel.

  3.Cheltuielile medii pe persoană în procente pentru ENERGIE este de 10%, iar Pieţele globale ale cartelului acționează asupra acestor cheltuieli prin petrol, gaze, combustibili sintetici și alte produse petrochimice, iar mecanismele ”de control” pe care se bazează ei, sunt ignoranța științifică și patentele; SALVAREA și NORMALIZAREA ar veni prin energia regenerabilă (apă, hidrogen, solară, eoliană, altele…) cu ajutorul tehnologiilor durabile care fac oamenii lumii independenți de cartel.

  Scopurile strategice ale Cartelului:
  • să transforme vieţile şi trupurile miliardelor de locuitori ai planetei noastre într-o piaţă de desfacere pentru produsele lor patentate.
  • să continue să obţină profituri de multe miliarde de dolari din tehnologiile secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deteriorează mediul şi produsele farmaceutice toxice – până în secolul 21.

 8. Magda 29 iulie 2016 at 19:11

  Astăzi Europa – mâine întreaga lume!

  Cu două luni înainte ca Tratatul de la Lisabona să intre în vigoare, acţionarii politici ai Cartelului Petrolului şi Medicamentelor nu au lăsat nici un dubiu asupra ambiţiilor lor globale.
  Pe 7 octombrie 2009, ziarul Daily Telegraph din Marea Britanie publica un articol intitulat „UE face planuri pentru a se institui ca ”putere mondială”.
  Dacă acest Cartel îşi urmează intenţiile, Bruxelles UE va fi doar o simplă treaptă către cimentarea cuceririi politice şi economice a lumii, de către acesta.

  Conform articolului din Telegraph, primele ambasade ale acestei structuri nedemocratice au fost planificate pentru locaţii strategice cum ar fi New York (sediul Naţiunilor Unite), Addis Abeba (sediul Uniunii Africane) şi Kabul (o zonă de interes datorită războiului din Afghanistan – chiar înainte ca Tratatul de la Lisabona să intre în vigoare).
  Dar cu mult înainte ca Tratatul de la Lisabona să fie măcar schiţat, Cartelul a încercat să exporte structura politică a Bruxelles UE ca model pentru a-şi extinde controlul asupra altor continente:
  • Uniunea Africană. Arhitecţii Uniunii Africane (UA) nu au ascuns faptul că UA a fost modelată după Uniunea Europeană – cu structuri instituţionale aproape identice, inclusiv o aşa numită „Comisie UA”. Sediul permanent al acestei comisii este la Addis Abeba în Etiopia – aparent, intenţia lui „Bruxelles african”.
  • ASEAN. În 2009 liderii ţărilor din Asia de Est au anunţat că au pus bazele unui bloc în stil UE care va acoperi jumătate din populaţia lumii. Planurile lor semănau tare bine cu direcţiile date de primul ministru australian Kevin Rudd în 2008. Cartelul Petrolului și medicamentelor…

  Deci, CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR (produsele chimice, petrochimice și farmaceutice patentate), se duc direct spre Bruxelles- UE, iar de la el pornește spre UN/New York, CAFTA, MERCOSUR,UNASAR, UNIUNEA AFRICANĂ, ASEAN unde, din biroul său de la Bruxelles, Cartelul Petrolululi și medicamentelor încearcă să pună stăpânire pe întreaga lume.

  Impunerea medicamentelor patentate ca element cheie al controlului economic global

  Din punct de vedere istoric, războaiele mondiale s-au dus cu arme şi bombe, în scopul cuceririi şi obţinerii controlului asupra altor ţări.
  Astăzi totuşi, instrumentele cheie pentru a obţine controlul global sunt instrumente economice şi legale care sunt utilizate ca mijloc de cucerire nu numai a guvernelor şi economiilor, dar şi în ultimă instanţă a societăţilor şi oamenilor.
  Uneltele economice cheie ale Bruxelles UE sunt patentele; în special patentele de produse chimice, medicamente farmaceutice, seminţe modificate genetic şi alte produse de înaltă tehnologie.

  Dintre acestea, cele mai lucrative sunt patentele asupra medicamentelor. În 2008 de exemplu, vânzările farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o sumă care a depăşit suma produsul intern brut (PIB) al celor mai sărace 100 de ţări ale lumii. Astfel, este evident că, atunci când şi-a ales primul ministru de afaceri externe, Cartelul a ales pe cineva cu experienţă în domeniu.

  Catherine Ashton, în rolul precedent de comisar comercial al UE, a jucat un rol central în confiscarea, în porturile europene, a produselor farmaceutice trimise din India în ţările africane şi latino-americane. Singurul motiv al acestor confiscări a fost acela că medicamentele erau produse în firme din India specializate pe medicamente generice (nepatentate). Aceste medicamente generice– singurele pe care oamenii din ţările în curs de dezvoltare şi le pot permite – ameninţă profiturile companiilor europene de produse farmaceutice patentate.

  Cateherine Ashton a fost numită în comisia comercială a UE în 2008. În această funcție, una din atribuțiile sale principale era să acționeze ca poliție a comerțului internațional și să impună medicamentele patentate ca mijloace ale controlului global economic și politic – asigurând astfel dependența lumii în curs de dezvoltare de medicamentele patentate de la exportatorii europeni.
  cACatherine Ashton a fost numită în comisia comercială a UE în 2008. În această funcţie,
  Patentele – uneltele cheie de control ale lumii

  Semnificaţia patentelor în planurile strategice de control ale lumii la Bruxelles UE merită o atenţie specială. În general patentele sunt:
  • documente legale – emise de agenţia guvernamentală relevantă dintr-o anumită ţară – care definesc dreptul de proprietate asupra unui produs sau proces tehnologic;
  • unelte economice – pentru a controla pieţele naţionale şi internaţionale;
  • instrumente politice – prin rolul lor în sectorul critic al ocrotirii sănătăţii, medicamentele patentate sunt folosite şi ca unelte strategice pentru a controla ţări întregi.
  Un aspect deosebit de dăunător al patentelor este că ele sunt folosite pentru a forma carteluri corporative globale mai presus de orice control legislativ naţional sau internaţional. Marile companii multinaţionale nu au nevoie să se unească în mod formal pentru a controla piaţa unui anumit produs, pe teritoriul unui continent sau
  al întregii lumi – ei au nevoie doar să-şi definească pretenţiile teritoriale de patent.

  Patentele permit companiilor multinaţionale să controleze sectoare întregi ale societăţilor pe continente întregi, fără a fi supuse restricţiilor cum ar fi graniţele statale. În anumite industrii, profituri de trilioane de dolari sunt canalizate spre companii multinaţionale fără ca publicul să fie capabil să identifice beneficiarii corporatişti.
  Efectul patentelor asupra sănătăţii umane a fost eminamente devastator, prin aceea că multinaţionalele farmaceutice au căutat să monopolizeze ceea ce este posibil să fie cel mai critic sector în orice societate. Ca rezultat, timp de decenii omenirea a fost împiedicată să aibă acces la medicină nepatentată, care este mai eficientă, mai
  sigură şi mai accesibilă în lupta împotrivacelor mai comune boli ale zilelor noastre..
  Pentru a-şi coordona pretenţiile globale, aceste companii multinaţionale au stabilit un „birou central al cartelului”; Bruxelles UE.

 9. Magda 29 iulie 2016 at 19:12

  CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR emit PATENTE care sunt unealta cheie care controlează lumea! Bruxelles UE încearcă să-și extindă strategia patentelor către alte continente, permițând astfel Cartelului să controleze întreaga lume.

  Beneficiarii cheie ai Bruxelles UE
  O singură privire la graficele de pe pagina opusă ar trebui să fie suficientă pentru orice cititor, pentru a înţelege care sunt beneficiarii cheie din structura politică a Bruxelles UE.
  De la conceperea sa, Bruxelles UE a fost construită de acţionarii economici ai cartelului chimic / farmaceutic. Ilustraţia de la începutul paginii următoare susţine acest fapt. Ea arată contribuţiile financiare relative ale banilor plătiţi de contribuabilii din fiecare din cele 27 de ţări membre, către Bruxelles UE în 2006.

  Luând în considerare faptul că majoritatea statelor membre mai mici au aderat la Bruxelles UE doar recent, „investiţiile” totale de la statele fondatoare pentru o perioadă de jumătate de secol reduc contribuţiile financiare ale „noilor veniţi”.
  Graficul de la baza paginii următoare arată numărul relativ de patente înregistrate anual de către fiecare din cele 27 state membre UE. Cel mai mare număr de patente sunt înregistrate într-un grup de ţări compus din Germania, Franţa, Italia şi Olanda.

  În mod colectiv, numărul patentelor înregistrate din aceste 4 ţări se ridică la 70% din toate propunerile de patente înregistrate în UE – adică, mai mult decât dublul numărului primit din 23 de ţări la un loc. De aceea, nu este o coincidenţă faptul că:
  • Germania, Franţa, Italia şi Olanda sunt patru din cei şase membri fondatori ai UE.
  • Cei şase membri fondatori – împreună cu Marea Britanie, o altă naţiune lider la exportul de medicamente – deţin majoritatea voturilor în „Consiliul Europei” şi „Parlamentul European”.
  După semnarea Tratatului de la Lisabona, „investitorii” în Bruxelles UE sunt gata să colecteze „returnarea” investiţiilor lor, cumpărând Europa pentru patente.
  Există o similaritate remarcabilă între ierarhizarea contribuabililor financiari către Bruxelles UE şi numărul de solicitări de patente înregistrate în aceleaşi state membre. Cum patentele sunt valabile în întreaga Europă, această imagine arată ce state controlează pieţele de înaltă tehnologie – şi în ultimă instanţă, viaţa – în Europa.

  Maestrul arhitect al Bruxelles UE
  Întrebări care necesită răspunsuri urgente sunt: cum au putut arhitecţii Bruxelles UE să construiască o structură atât de nedemocratică din ţări europene democrate – şi cine au fost aceşti oameni? De fapt, ARHITECTUL CHEIE AL BRUXELLES UE A FOST WALTER HALLSTEIN (1901-1982), UN AVOCAT PUTERNIC DIN GERMANIA NAZISTĂ. În iunie 1938, Hallstein a participat la negocierile oficiale de stat între Germania nazistă şi Italia fascistă cu scopul de a face din aceste ideologii agresive, o platforma pentru Europa viitoare. În ianuarie 1939, doar cu câteva luni înainte de lansarea celui de-al doilea război mondial de către coaliţia dintre IG Farben – cel mai mare cartel al petrolului şi medicamentelor din acea vreme – şi nazişti, Hallstein a ţinut un discurs istoric subliniind în detaliu structura legală a Europei sub controlul Nazi/IG Farben.

  În 1941, Hallstein a devenit decan al Facultăţii de Drept şi Economie de la Universitatea din Frankfurt, Germania. Nu a fost o coincidenţă faptul că la Frankfurt era, de asemenea, sediul IG Farben.
  Cu câţiva ani mai târziu, Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a revelat faptul că din acest sediu al IG Farben s-a planificat şi implementat cucerirea economică a Europei – patentele fiind uneltele legale pentru controlul economic.

  În 1950, după ce i-a minţit pe Aliaţi cu privire la trecutul său nazist, Hallstein a devenit consilier al cancelarului vest-german Adenauer şi principalul coordonator al politicii sale externe. Ca rezultat al experienţei sale anterioare extinse în planificarea unei Europe guvernate de Cartel şi nazişti, el a devenit arhitectul cheie al Bruxelles UE. La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai Tratatului de la Roma – documentul fondator al Bruxelles UE.

  În 1958 el a fost numit primul preşedinte al Comisiei UE – un post pe care l-a deţinut pentru un întreg deceniu. Walter Hallstein 1936 – 1945, Hallstein a fost un membru al infamei asociaţii a naziştilor, „Apărătorii legii”, organizaţie construită pentru a deveni pilonul legal al unei Europe sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel.
  Zvastica oficială a „Asociaţiei Apărătorii Legii” a lui Hallstein.a din atribuţiile sale ÎN

  Hallstein, între 1941-1945 a fost profesor de drept şi economie la Frankfurt, sediul
  celui mai mare cartel chimic al lumii şi finanţatorul principal al naziştilor, IG Farben. Hallstein, între 1950-1957, a fost creierul politic al negocierilor care au dus la Tratatul de la Roma. La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai acelor tratate care au fondat Bruxelles UE. Hallstein, între 1958-1967, a fost numit primul preşedinte al aşa-numitei Comisii Europene. El a construit Bruxelles UE şi a condus Europa timp de 10 ani decisivi, din această clădire gigantică, cu ajutorul a mii de birocraţi nealeşi – în numele intereselor cartelului.i politic – asigurând astfel dependenţa
  Arhitecţii cartelului Bruxelles UE
  Pentru Comunitatea europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO), Uniunea vest-europeană (UVE), Comunitatea economică europeană (CEE), Comunitatea europeană pentru energie atomică (EURATOM), conducător al echipei de avocaţi pentru toate cele 4 de mai sus este – Hallstein.

 10. Magda 29 iulie 2016 at 19:13

  Bruxelles UE de astăzi este construit pe o serie de organizaţii predecesoare care au condus gradual la structura curentă.
  Primul ciclu al organizaţiilor a fost completat în anii 1950 şi a inclus Comunitatea europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO) în 1951, Comunitatea de Apărare Europeană (EDC) (un proiect care a fost respins de parlamentul francez în 1954), Comunitatea Economică Europeană (CEE) şi Comunitatea Europeană pentru Energie Atomică (EAEC sau EURATOM) în 1957.
  Toate aceste organizaţii au avut în comun mai multe elemente: Tratatele Construcţiei „Bruxelles UE”:
  1. Comunitatea europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO) în Tratatele de la Paris din anii 1951-1952, 1954-1955, 1957-1958 Tratatul de la Roma și cel de la Maastricht (1992-1993).
  2. Comunitatea economică europeană (CEE) în 1957-1958 Tratatul de la Roma și cel de la Maastricht (1992-1993).
  3. PJCC (Police and Judicial Cooperation in Criminal Matters) Cooperare Poliţienească şi Judiciară în Probleme Penale, în Tratatul de la Maastricht (1992-1993).
  4. Comunitatea de Apărare Europeană (EDC) în Tratatul de la Paris din anii 1954-1955 și Tratatul din 1957-1958 de la Roma.
  5. CFSP (Common Foreign and Security Policy)Politică Externă şi de Securitate Comună, în Tratatul de la Maastricht (1992-1993).
  6. Comunitatea Europeană pentru Energie Atomică (EAEC sau EURATOM) din anii 1957-1958 în Tratatul de la Roma și cel de la Maastricht (1992-1993).
  ȘEF-PREȘEDINTE AL COMISIEI UE – HALLSTEIN (1958-1967).
  ezvoltare de medicamentele
  1. Au fost conduse de Cartelul German al Petrolului şi Medicamentelor – după înfrângerea în 1945 a coaliţiei Nazi/Cartel – într-un efort de a organiza următoarea încercare de cucerire a Europei.
  2. Textul tratatelor a fost pregătit de acţionarii legali ai Cartelului Petrolului şi Medicamentelor, în mod special Walter Hallstein, pentru a asigura structura dictatorială necesară planului de cucerire.
  3. Alte cinci ţări europene, Franţa, Italia şi ţările Benelux au fost atrase să adere la aceste „Comunităţi” cu promisiunea înşelătoare de pace, securitate şi prosperitate economică.
  de la exportatorii europeni.
  Cei „Şase sicilieni” – Între 1 şi 3 iunie 1955, întâlnirea decisivă de pregătire a „Comunităţii Economice Europene” a avut loc la Messina, Sicilia. Participanţii la această întâlnire vor fi cunoscuţi drept „cei şase sicilieni”.

  Gaetano Martino, MD, Italia. Gazda conferinţei. Pregătire juridica elementară: nici una Înainte şi în timpul celui de-al doilea război mondial: membru al mişcării fasciste italiene sub conducerea lui Mussolini. După al doilea război mondial: face carieră ca membru al celor „şase sicilieni”a ministru de externe al
  UE şi vicepreşedinte al Comisiei, îi va permite
  Antoine Pinay, Franţa. Pregătire juridica elementară: nici una. În timpul celui de-al doilea război mondial: membru al „Consiliului Naţional de la Vichy” – regimul marionetă francez stabilit de coaliţia Nazi/Cartel în Franţa ocupată.

  Joseph Bech, Luxemburg.
  Educaţie: Facultatea de drept. Profesie: în anul în care a fost admis ca avocat, 1914, a devenit deputat al partidului de dreapta. A deţinut mai multe funcţii politice de-a lungul vieţii.

  Willem Beyen, Olanda.
  Educaţie: Facultatea de drept Profesie: director executiv (Philips, Unilever), bancher, diverse funcţii politice.

  Paul-Henri Spaak, Belgia.
  Educaţie: Facultatea de drept Profesie: câţiva ani de practică juridică privată.
  Începând din 1925, diverse funcţii politice. şi Profesorul de Drept din Nazi/Cartel
  Stânga: Hallstein semnând Tratatul de la Roma Jos: Semnătura sa ca „părinte
  fondator”
  Experienţa juridică limitată a acestor cinci „membri fondatori” ai Bruxelles UE
  contrastează cu experienţa celui de-al şaselea membru, Walter Hallstein.
  Până în momentul Tratatului de la Roma, Hallstein avea aproape trei decenii de experienţă în domeniul educaţiei, profesoratului şi cercetării la şcolile de drept şi instituţiile germane preocupate de dreptul şi sistemele economice internaţionale comparate:ai mare asupra lumii. C
  • Efectuează studiile la Facultatea de Drept din Bonn, Munchen si obţine titlul de „doctor în drept” la Universitatea din Berlin
  • Beneficiază de pregătire de elită în „Drept internaţional comparat” la Institutul „Kaizer Wilhelm” din Berlin, finanţat de Cartelul IG Farben
  • Este timp de aproape 20 de ani decanul Facultăţii de Drept şi Economie de la universităţile din Rostock şi Frankfurt.atherine Ashton a fost numită în comisia
  comercială a UE în 2008. În această funcţie,
  O scurta privire asupra documentelor din Curriculum Vitae al lui Hallstein ne arată cine a tras cu adevărat sforile în proiectarea bazei juridice pentru Bruxelles UE.

  Hallstein şi proiectul „Pământul pârjolit”

  Cum a putut Hallstein – cu trecutul său întunecat din istoria Nazi/Cartel – să devină arhitectul şef al Bruxelles UE şi primul preşedinte al comisiei UE?
  Răspunsul la această întrebare este izbitor de simplu: în primul rând, Hallstein a trebuit să mintă în faţa Comandamentului Suprem al Aliaţilor din Germania postbelică, în ceea ce priveşte calitatea sa de membru în diferite organizaţii naziste. În al doilea rând, el a trebuit să se asigure că numeroasele sale publicaţii şi prezentări în calitate de cruciat al cuceririi Europei de către cartelul nazist, au fost distruse.

 11. Magda 29 iulie 2016 at 19:16

  Pe următoarea pagină sunt prezentate documente în formă tipărită ale Bibliotecii Naţionale Germane care folosesc acelaşi termen de căutare, „Walter Hallstein”. Aceasta – cea mai completă bibliotecă online din toată Germania – listează următoarele sale publicaţii:
  • Înainte de 1933 (anul în care coaliţia Nazi/Cartel a obţinut puterea în Germania) se poate găsi o singură publicaţie.
  • După 1945 şi înfrângerea coaliţiei Nazi/Cartel se pot găsi mai mult de 100 de cărţi şi publicaţii semnate de Hallstein.
  • Straniu, între 1933 şi 1945, în timpul regimului de teroare al coaliţiei Nazi/Cartel, se poate găsi o singură publicaţie a lui Hallstein.
  Această absurd de scurtă listă de o singură publicaţie în 12 (!) ani merită o explicaţie – în special luând în considerare faptul că în această perioadă Hallstein a fost decan al Facultăţii de Drept la două mari universităţi germane.
  sale principale era să a
  Există o singură explicaţie a acestui fapt: Hallstein şi complicii săi din Cartel au încercat să se asigure că nici unul din discursurile sau publicaţiile sale ca avocat al coaliţiei Nazi/Cartel şi al subjugării Europei de către acesta, nu va supravieţui. Această „politică a pământului pârjolit” a fost o condiţie preliminară pentru ridicarea politică a lui Hallstein astfel ca el să devină părintele fondator al Bruxelles UE.
  Pentru a răspunde cetăţenilor Europei la întrebarea „Cine este adevăratul Hallstein?”, am inclus un capitol special despre el.
  Listarea rezultatelor căutării online prin motorul de căutare al Bibliotecii Naţionale Germane. Termenul de căutare „Walter Hallstein” a dat ca rezultat un singur document în decurs de 12 ani în care Hallstein a avut rolul de promotor al încercării Nazi/Cartel de a cuceri lumea.cţioneze
  ca poliţie a comerţului internaţional
  Expertul în patente al Cartelului, C.F.Ophuels
  În mod evident, Hallstein nu a fost singur în rolul său de arhitect şef al Bruxelles UE. El s-a înconjurat de tehnocraţi legali care fuseseră deja instrumentele acţionarilor coaliţiei Nazi/Cartel înainte de 1945.
  Deoarece uneltele cheie ale Cartelului pentru a-şi asigura viitorul control asupra Europei au fost patentele, nu este o surpriză faptul că Hallstein a ales – ca mâna lui dreaptă – un expert în legea patentelor să impună medicamentele
  În timpul regimului nazist, Carl Friedrich Ophuels a fost expertul conducător al importantei Curţi a Patentelor din Frankfurt (Germania), unde se afla sediul cartelului IG Farben, al industriilor chimice din ţările ocupate ale Europei. Acest fapt l-a calificat, desigur, ca şi complice al următoarei încercări a Cartelului de a cuceri Europa. Chestionarul de des-nazificare al Aliaţilor din 1946 revelează faptul că Ophuels a fost membru al partidului nazist NSDAP(Partidul National Socialist Muncitoresc German) cu numărul de membru 2399061 (document A).

  Din cauza trecutului său nazist, Biroul de Securitate al Aliaţilor l-a clasificat în 1947 pe Ophuels astfel: „Acest individ a fost anterior găsit de către Guvernul Militar neangajat în nici un post superior celui de muncă obişnuită” (document B).
  Totuşi, judecata lui Hallstein despre Ophuels era în contrast direct cu cea a Biroului Aliaţilor. Împreună cu Gerhard Schiedermair – un membru al notoriului clan Schiedermair de avocaţi nazişti – Hallstein l-a promovat pe Ophuels într-un singur an (1949) în poziţiile de „doctor” şi „profesor” de drept la Universitatea din Frankfurt.
  Cu un an mai târziu, în 1950, Hallstein l-a numit pe Ophuels în poziţia de „ambasador la Bruxelles” şi mâna sa dreaptă pentru construirea „Bruxelles UE”.Eee
  Este numit „omul din Bruxelles” al lui Hallstein.

  Cartelul nazist „de încredere din punct de vedere politic” devinepărintele fondator al Curţii Europene

  La 17 decembrie 1941, sediul central al partidului nazist din Frankfurt, printr-o scrisoare oficială către Rectorul Universităţii din Frankfurt, atestă faptul că C.F. Ophuels este un nazist „de încredere din punct de vedere politic” („politisch verlassicher”). Doar 16 ani mai târziu, acest puternic devotat al coaliţiei Nazi/Cartel semnează „Statutul Curţii de Justiţie a Europei” ca principal arhitect al acesteia.
  Noi, popoarele Europei, trebuie să înţelegem că fundamentele Curţii Europene de Justiţie – cel mai înalt organism juridic al „Bruxelles UE” de astăzi, au fost fabricate şi legalizate de acţionarii coaliţiei Nazi/Cartel care include membrii înregistraţi ai partidului nazist.

  Timp de jumătate de secol Cartelul a reuşit să înăbuşe oribila şaradă a acţionarilor săi politici. Acum că adevărul a ieşit la iveală, oricum, legitimitatea democratică a „Bruxelles UE” s-a spulberat. Nici o organizaţie democratică – şi nici un cetăţean cu drept de vot – nu-i mai poate ignora trecutul criminal.a mijloace ale controlului global economic
  La 17 aprilie 1957, C.F.Ophuels – membru al partidului nazist cu numărul 2 399061 între 1 mai 1933 şi până în 1945 (întregul regim nazist) – a devenit un „părinte fondator” cheie al celei mai înalte Curţi a Europei.

  IG Farben şi istoria criminală a Cartelului chimic german
  Care erau interesele Cartelului, pe care le serveau Hallstein, Ophuels şi complicii lor în „costume gri”? Cartelul IG Farben s-a format în 1925 din Bayer, BASF, Hoechst şi câteva alte firme germane mai mici, producătoare de produse chimice. Era cea mai mare companie a lumii în domeniul în dezvoltare al vopselelor („Farben”în germană), produselor chimice, farmaceutice, produselor din plastic şi altor produse sintetice patentate.

  Cu zeci de mii de patente, IG Farben a fost cel mai mare deţinător de patente al lumii la acel moment. Singurul pas care mai lipsea până la controlul mondial era extinderea patentelor sale pentru a monopoliza giganticele pieţe de produse sintetice aflate în dezvoltare, pentru tot restul lumii. Încă din 1904, preşedintele Bayer Carl Duisburg solicitase formarea unui astfel de cartel, stabilind ca scop explicit pentru industria chimică germană, „guvernarea lumii”.

 12. Magda 29 iulie 2016 at 19:18

  În vederea îndeplinirii acestui scop, Bayer, BASF şi alte companii chimice germane au fost instrumentele pentru furnizarea de explozibili şi gaze otrăvitoare către armata imperială germană, pentru lansarea primului război mondial. În 1918, datorită eforturilor eroice ale comunităţii mondiale, armata germană a fost înfrântă
  şi prima încercare a cartelului chimic german de a cuceri lumea, au eşuat. Dar Cartelul nu a renunţat.

  lBAYER, BASF, HOECHST – operaţionale din 1925 în cadrul Cartelului IG Farben – au finanţat ascensiunea partidului nazist, pregătindu-l tehnic şi logistic pentru cea de-a doua încercare de cucerire a lumii, al doilea război mondial. Până în 1942, industriile chimice din jumătate de Europă au fost sub controlul IG Farben. În 1945,
  cea de-a doua încercare de cucerire a lumii a eşuat de asemenea.
  În 1948 mai mulţi directori ai IG Farben au fost condamnaţi de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime de război, genocid, sclavie, jaf şi alte crime împotriva umanităţii.

  lBAYER, BASF, HOECHST, între 1914-1918 prin PRIMUL RĂZBOI MONDIAL, s-a încercat prima oară cucerirea lumii de către Cartelul petrolului și-a medicamentelor : Până în 1914, controlau peste 1000 de patente, de departe cel mai mare număr de patente controlat de vreun grup corporatist, la acea dată. În anul 1925 are loc formarea CARTELULUI IG FARBEN, cel mai mare cartel chimic/farmaceutic al lumii care finanțează ascensiunea naziștilor și-i pregătește de război.

  Între 1939-1945, prin cel DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL, are loc a doua încercare eșuată de a cuceri lumea din partea Cartelului petrolului și-a medicamentelor.

  Între 1947-1948, Tribunalul de la Nurnberg pentru crime de război, judecă pe directorii executivi ai IG Farben și-i condamnă pentru genocid, sclavie, jefuirea Europei și alte crime împotriva umanității, inclusiv construirea lagărului de concentrare de la Auschwitz.

  Cartelul IG Farben a construit cel mai mare lagăr de exterminare al lumiiexportatorii europeni.
  În schimbul finanţării accesiunii naziştilor şi a echipării lor pentru cel de-al doilea război mondial, cartelul IG Farben a fost primul beneficiar economic al cuceririi Europei. Un exemplu de strânsă colaborare între Farben şi nazişti este lagărul de concentrare de la Auschwitz. Finanţat cu un credit de 1 miliard de mărci germane
  (Reichsmark) de la Banca Germaniei şi Banca din Dresda, IG Farben a construit cel mai mare complex industrial al lumii la acea vreme, în oraşul polonez Auschwitz.

  Fabrica „IG Auschwitz” urma să producă cauciuc sintetic, benzină şi alte produse chimice pentru cucerirea Rusiei şi Asiei de către Nazi/IG Farben. Pentru construirea acestei uzine gigantice, lagărul de concentrare din vecinătate a fost extins devenind cel mai mare lagăr de muncă de sclavi şi exterminare, din întreaga lume.
  Aceste crime şi altele comise de cartelul IG Farben la Auschwitz şi în alte locuri, sunt documentate în înregistrările Tribunalului de la Nürnberg pentru crime de război, împotriva conducătorilor executivi ai acestui cartel. Dintre aceste documente, cele mai şocante sunt experimentele medicale cauzatoare de moarte – dintre care
  majoritatea au fost conduse cu produse farmaceutice patentate de la BAYER, HOECHST şi alte companii membre IG Farben.

  Tribunalul de la Nürnberg a dat de asemenea la iveală faptul că unii dintre medicii ce au condus aceste experimente mortale, inclusiv dr. Vetter erau – la acea vreme – angajaţi plătiţi ai BAYER.Pentru mai multe informaţii asupra rolului Cartelului Petrolului şi Medicamentelor în spatele celui de-al doilea război mondial, Auschwitz şi a altor crime de război: http://www.profit-over-life.org

  Există peste 50,000 înregistrări autentice ale Tribunalului de la Nürnberg pentru crime de război, împotriva Cartelului IG Farben.TROLULUI
  BAYER, BASF, HOECHST (Cartelul IG Farben) -Arhitecţii Auschwitz
  IG Auschwitz se întindea pe 24km2 (6000 acri). Era 100% filială a IG Farben
  (BAYER, BASF, HOECHST).ŞI MEDICAMENTELORin noul său birou politic de la IG Auschwitz a fost construit cu zeci de mii de lucrători sclavi din lagărul de concentrare de la Auschwitz. BAYER şi HOECHST şi-au testat medicamentele
  patentate pe mii de prizonieri dintre care majoritatea au fost ucişi.ruxelles, CartelulAngajaţii BAYER au condus experimente cu produse patentate BAYER în lagărul de concentrare de la Auschwitz.elmuth
  Vetter,
  Între 1 până la 3 milioane de oameni au fost ucişi la Auschwitz cu Zyclon B –un gaz fabricat de filiala Degesch a BASF/IG Farben.aÎn 1948, directorii cartelului IG Farben au fost judecaţi la Nürnberg. Preşedintele C. Krauch şi alţii au fost condamnaţi pentru genocid, sclavie şi alte crime.medic SS la
  Auschwitz
  Cu „lovitura” impunerii „Bruxelles UE”, Cartelul îşi expune propriul trecut criminalmedic SS la
  AuschwitzPetrolului şi Medicamentelor încearcă acum să
  În timpul ultimei jumătăţi de secol, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a făcut tot posibilul să mascheze adevărul în ceea ce priveşte trecutul său criminal şi lipsit de scrupule, ca instigator al celor două războaie mondiale.
  Timp de peste 6 decenii deja, acţionarii cartelului au:
  • plătit sute de miliarde de dolari pentru muşamalizare,
  • construit imperii media pentru manipularea opiniei publice,
  • rescris cărţile de istorie şi au cenzurat ştirile globale,
  • finanţat şi crescut generaţii de politicieni – de la stânga la dreapta – în zeci de ţări,
  • plasat „portari” la toate disciplinele academice inclusiv ştiinţă, medicină, istorie, ştiinţe sociale şi politice, ca şi în alte zone cheie ale societăţii cum ar fi biserici, uniuni comerciale etc.,
  • Şi au vânat fără milă pe toţi cei care au îndrăznit să rupă tăcerea.

 13. Magda 29 iulie 2016 at 19:22

  Toate acestea s-au întâmplat cu un singur motiv: de a ascunde trecutul criminal al Cartelului până îşi va fi desăvârşit cu succes cea dea treia încercare de cucerire a Europei care, de această dată, se intenţionează să se realizeze prin „Bruxelles UE”. Muşamalizarea celei mai mari crime din istorie – rolul Cartelului în spatele celui de-al
  doilea război mondial – a costat cartelul sute de miliarde de dolari în ultima jumătate de secol.

  Această uimitoare sumă de bani cheltuită de acţionarii cartelului pentru a-şi muşamaliza trecutul criminal se poate explica într-un singur fel: Cartelul este perfect conştient că dezvăluirea trecutului său va distruge planurile pentru următoarea sa încercare de cucerire şi control al Europei.

  Semnarea „intrării în vigoare a Tratatului de la Lisabona” împreună cu strângerea popoarelor Europei sub „Bruxelles UE”, au făcut din publicarea documentelor istorice şi faptelor conţinute în această carte, un eveniment necesar şi oportun.
  Răspândirea acestei informaţii în Europa şi întreaga lume va expune rolul Cartelului din spatele „Bruxelles UE” împiedicându-l să lanseze o altă încercare de cucerire a lumii.

  Cel de-al doilea război mondial:război de cucerire în numele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor

  Aceasta este pagina de titlu din raportul oficial din 1945 care a urmat audierilor Congresului SUA asupra cauzelor celui de-al doilea război mondial. Se întinde pe sute de pagini şi dovedeşte fără echivoc faptul că cel de-al doilea război mondial a fost un „război de cucerire” condus în numele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor.
  Scopul celui de-al doilea război mondial a fost acelaşi ca şi al primului: să controleze pieţele în ascensiune, de multe miliarde de dolari, pentru produsele chimice, petrochimice şi farmaceutice.
  Aceste înregistrări guvernamentale oficiale au fost ascunse în arhive pentru mai bine de şase decenii. Deşi sunt documente cheie cu privire la cea mai mare crimă din istoria umanităţii, ele nu au fost nici măcar publicate pe site-ul guvernului SUA. Acum, în sfârşit, le puteţi studia singuri la http://www.relay-of-life.org.ARTELUL PETROLULUI
  Date publicităţii după 7 decenii de tăcere: înregistrările crimelor de război ale CarteluluicAMEDCARTELUL PETROLULUI
  ŞI MEDICAMENTELORICAMENTELOR
  Am obţinut peste 50,000 pagini din înregistrările oficiale ale Tribunalului de la Nürnberg pentru crime de război, împotriva cartelului IG Farben. Pentru prima oară în peste şapte decenii, înregistrările autentice (inclusiv oribilele exponate) ale acestui proces din 1947/48 împotriva directorilor BAYER, BASF, HOECHST şi altor companii IG Farben au fot date publicităţii şi sunt accesibile online în întreaga
  lume.
  La studierea acestor înregistrări istorice, veţi înţelege că aţi fost înşelaţi sistematic în ceea ce priveşte adevăratul motiv al celui de-al doilea război mondial, cea mai mare crimă din istoria planetei noastre.

  De exemplu, veţi afla că:
  • Cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc fără suportul financiar şi logistic al BAYER, BASF, HOECHST şi altor companii IG Farben, cel mai mare cartel de produse chimice şi farmaceutice la acea vreme.
  • Cel de-al doilea război mondial nu a fost dus în primul rând din motive naţionale sau rasiale, ci în numele cartelului IG Farben şi al încercării sale de a cuceri şi controla pieţele emergente de multe miliarde de dolari în produse chimice, petrochimice şi farmaceutice, ale Europei şi întregii lumi.
  • Cel de-al doilea război mondial nu a fost opera unui psihopat pervers pe nume Adolf Hitler. Dimpotrivă, Hitler şi huliganii lui nazişti au fost marionetele militare şi politice ale Cartelului IG Farben. Conform capetelor de acuzare aduse in faţa Tribunalului din Nürnberg pentru crime de război, cel de-al doilea război mondial a fost rezultatul unui efort coordonat, tehnologic, logistic, financiar, politic şi militar – pe care acuzarea l-a denumit „căsătoria” dintre IG Farben şi nazişti.
  • Lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a fost creaţia unor lunatici SS ci un lagăr de muncă sclavagistă pentru gigantica întreprindere industrială a IG Farben, IG Auschwitz care trebuia să producă cauciuc şi combustibil sintetic în vederea cuceririi Europei de Est, Rusiei şi Asiei.Produse chimice, petrochimice şi farmaceutice patentate
  CARTELUL PETROLULUI
  Tribunalul de la Nürnberg pentru crime de război împotriva Cartelului Petrolului şi Medicamentelor ŞI MEDICAMENTELOR
  Produse chimice, petrochimice
  Pagină de titlu a Tribunalului de la Nürnberg pentru crime de război, pentru cazul nr. VI „Statele Unite ale Americii vs. Carl Krauch şi alţi directori IG Farben” care a durat de la 27 august 1947 până la 30 iulie 1948.maceutice patentate
  CARTELUL PETROLULUI
  Expunerea a jumătate de secol de înşelăciuneI
  Dacă rolul decisiv al Cartelului din spatele celor două războaie mondiale ar fi fost dezvăluit în trecut, aceste interese corporatiste nu ar fi avut şansa de a lansa o altă încercare de cucerire a Europei şi lumii.
  Ca atare, ascunderea acestui trecut criminal a fost o condiţie preliminară pentru construirea „Bruxelles UE”.
  În paginile precedente ale acestei cărţi am expus strategia înşelătoare a Cartelului. Pagina ce urmează rezumă următoarele fapte esenţiale: în timp ce acţionarii politici şi militari ai Cartelului au fost condamnaţi la Nürnberg, acţionarii economici şi juridici au fost însărcinaţi să pregătească şi să implementeze cea de-a treia încercare a Cartelului de cucerire a Europei şi lumii.

  CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR BAYER (IG FARBEN, BASF, HOECHST) au ca acționari 1. Pe cei în uniformă (Herman Goring și Joachim von Ribbentrop)– condamnați ca ”cei mai importanți criminali de război” pe termen lung și moarte, la Tribunalul de la Nurnberg pentru crime de război și 2. Pe cei în costume gri – însărcinați de Cartel să pregătească următoarea încercare de cucerire a lumii prin Bruxelles UE: Walter Hallstein și Carl F.Ophuls care au construit ”armata europeană”, inclusiv arme nucleare sub controlul Biroului politic al Cartelului de la Bruxelles UE.

 14. Magda 29 iulie 2016 at 19:24

  A treia încercare a Cartelului Petrolului şi Medicamentelor de a cuceri şi controla lumea

  Când citiţi această carte aţi putea să vă gândiţi că informaţia prezentată aici nu poate fi adevărată, fiindcă dacă ar fi fost, aţi fi aflat despre ea înainte. Există totuşi un simplu motiv pentru care nu aţi fost până acum conştienţi de aceste lucruri.
  Cum cele două încercări precedente de cucerire a lumii – cele două războaie mondiale – au eşuat, acţionarii Cartelului au ştiut că singurul mod de a face ca a treia încercare să aibă succes va fi să elimine în mod esenţial din memoria umanităţii implicarea sa în încercările precedente.

  Altfel, cum vă explicaţi că mai mult de 60,000 de pagini ale proceselor Tribunalului din Nürnberg împotriva cartelului IG Farben au fost ascunse pentru mai bine de şase decenii în arhive internaţionale? De ce a fost nevoie de autorii acestei cărţi să elibereze această informaţie şi să o publice online la http://www.profit-over-life.org?

  În timp ce acţionarii politici şi militari ai Cartelului din timpul celui de-al doilea război mondial au fost făcuţi răspunzători pentru moartea şi distrugerea pe care le-au provocat, stăpânii săi economici au continuat eforturile lor neabătute pentru a atinge scopul lor final.

  În vederea acestui scop, ei au finanţat pur şi simplu ridicarea unei noi generaţii de acţionari politici în ţările cheie. Helmut Kohl, un fost angajat BASF, a fost promovat la funcţia de cancelar german – pe care a deţinut-o timp de 16 ani. În acest interval, a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor pentru a finanţa construirea Bruxelles UE.

  Angela Merkel, protejata sa politică, deţine astăzi acest post. În paralel, în Franţa, „urmaşii arhitecţilor de la Auschwitz” l-au promovat la putere pe Nicolas Sarkozy.
  După respingerea Bruxelles UE de către populaţia Franţei şi Olandei în 2005, aceşti doi executori politici ai Cartelului au constrâns conducătorii celorlalte ţări europene să semneze „intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona”.

  Moştenitorii arhitecţilor de la Auschwitz au devenit promotorii cheie ai „Bruxelles UE”

  Bayer – Fritz Ter Meer Director IG Farben condamnat la Nürnberg pentru sclavie,
  jaf şi alte crime După război: Preşedinte al companiei BAYER între 1956-1957.

  Basf – Carl Wurster Membru în consiliul de administraţie al filialei IG Farben
  care producea gaz pentru Auschwitz După război: CEO1, mai târziu preşedinte adjunct al consiliului de administraţie BASF.

  Helmut Kohl
  • fost angajat BASF protejat al lui Wurster
  • a devenit cancelar alGermaniei între 1982-1998

  Angela Merkel în 1992 şi 2009. Mentorul său, Helmut
  Kohl, a prezentat-o pe tânăra Merkel ca „fata mea”.

  2005: cu ajutorul ministrului de interne francez de atunci, Nicolas
  Sarkozy, piticul farmaceutic Sanofi a „înghiţit” gigantul farmaceutic Aventis. Nicolas Sarkozy
  • executor politic al cartelului francez
  • preşedintele Franţei din 2007 şi până astăzi
  Sarkozy şi Merkel au devenit constrângătorii politici pentru „intrarea în vigoare
  a Tratatului de la Lisabona” şi pentru următoarea încercare a Cartelului Petrolului
  şi Medicamentelor de a cuceri şi controla Europa – şi de aici,întreaga lume.

  Lumea în pragul unei dictaturi globale şi a celui de-al treilea război mondialFarben / BAYER / BASF / HOECHST PRoduse chimice, petrochimice
  şI storia ne arată că au existat două condiţii preliminare pentru încercările
  de cucerire a lumii de către Cartel:
  1. instaurarea unei dictaturi în teritoriul de pe care se lansa cucerirea lumii. Tratatul de la Lisabona asigură baza legală pentru acest lucru.
  2. Planificarea sistematică de acţiuni militare, inclusiv un nou război mondial. Formarea unei armate europene, combinată cu ameninţări deschise din partea acţionarilor politici conducători ai cartelului, de folosire a armelor nucleare, este un pas incontestabil spre acest lucru.

  Astfel, paralela istorică între preluarea puterii de către Cartelul Petrolului şi Medicamentelor prin intermediul Bruxelles UE este preluarea guvernului german de către acelaşi grup de interese, acum trei sferturi de secol. Anul 1993 este similar cu anul 2009 când Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a impus „actul de activare”. Anul 1934 este similar cu anul 2010 când dictatura îşi va arăta adevărata faţă supunând sectoare cheie ale societăţii, dominării sale. Planul susţinut al lui Sarkozy pentru o economie central-europeană controlată este doar începutul.
  În lumina acestor fapte, populaţia Europei şi a întregii lumi trebuie să treacă la acţiune. Succesul eforturilor lor va depinde de următoarele
  condiţii:i farmaceutice patentateuse agricole
  1. Analiza politică corectă. Această carte a fost scrisă pentru a asigura acest lucru.
  2. Diseminarea eficientă a acestei informaţii către toate popoarele lumii.
  3. Organizarea unei mişcări populare cu scopul de a proteja democraţia şi pacea în Europa şi toate ţările lumii.chimice
  • Aditivi alimentari
  Paralelă între 1993 şi astăzi/Politicienii care au dat continentul european pe mâna Cartelului: La 13 decembrie 2007, aceşti politicieni europeni au semnat „actul de activare” de la Lisabona. Procedând astfel, ei au dat întregul continent european pe mâinile Cartelului. Întocmai ca şi parlamentul german în 1933, aceşti politicieni au pavat drumul către dictatură şi cucerirea lumii în numele intereselor corporatiste. Şi exact ca în 1933, au dat acestei preluări o acoperire pseudo-democratică.

 15. Magda 29 iulie 2016 at 19:26

  Executorii politici cheie ai cartelului; 1.Sarkozy-France, 2.Merkel – Germany, 3.Verhofstadt- Belgium, 4.Stanishev -Bulgaria,5. Rasmussen- Denmark, 6.Andrus -Estonia, 7.Vanhannen- Finland, 8.Karamanlis -Greece, 9.Brown -United Kingdom, 10.Ahern -Ireland, 11.Prodi -Italy, 12.Zatlers –Latvia, pe mâinile Cartelului – 1.Adamkus -Lithuania, 2.Junkers -Luxemburg, 3.Gonzi -Malta, 4.Balkenende -Netherlands, 5.Gusenbauer – Austria,6. Tusk- Poland, 7.Socrates – Portugal, 8.Basescu -Romania, 9.Reinfeldt –Sweden, 10.Fico –Slovakia, 11.Rumsfeld –Slovenia, 12.Zapatero-Spain, 13.Topolanek-Czech Republic, 14.Ferenc –Hungary, 15.Papadopulos-Cyprus.

  Împiedicarea repetării istoriei- Fiind evident că reprezentanţii politici ai întregului continent au eşuat în apărarea democraţiei, noi, popoarele lumii, trebuie să ne conştientizăm responsabilităţile şi să trecem la acţiune. Pentru a putea face acest lucru, trebuie să înţelegem istoria. Pagina următoare rezumă experienţa omenirii în ultimul secol, într-o formă grafică.
  Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a condus Europa şi lumea spre abis încă de două ori până acum. Peste o sută de milioane de oameni au plătit cu viaţa ca rezultat al căutării controlului global de către aceste interese corporatiste. Secolul 20 va intra în analele istoriei ca „Secolul morţii şi distrugerii în numele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor”.

  Iar acum, la începutul secolului 21, ne confruntăm cu situaţia în care acelaşi grup de interese întreprinde o a treia încercare de a subjuga lumea controlului său.
  Această a treia încercare de astăzi este deosebit de periculoasă întrucât Cartelul îşi ascunde motivele evidente pentru control global sub înşelătoarea propagandă pentru pace. Acţionarii politici ai Cartelului încearcă să convingă oamenii că este nevoie de Bruxelles UE pentru a împiedica Europa să repete înfiorătoarele experienţe ale celor două războaie mondiale. Acum trebuie să facem o alegere: fie închidem ochii şi ignorăm aceste fapte istorice, fie ne recunoaştem responsabilitatea de a împiedica repetarea istoriei şi acţionăm. În mod clar, singurul mod de a merge înainte este de a acţiona. Primul pas pentru a pune capăt acestor secole de înşelăciune care au ţinut milioane de oameni în ignoranţă cu privire la adevăraţii vinovaţi de cele mai mari crime din istorie – este împărtăşirea informaţiei şi altora.

  Un secol de moarte şi distrugere/Cartelul şi intenţia sa de a cuceri lumea

  „Cei care nu-şi amintesc trecutul sunt condamnaţi să-l retrăiască”-Georg Santayana

  În acest capitol introductiv al cărţii v-am confruntat cu fapte şi informaţii istorice despre care poate nu aţi auzit niciodată. Suntem conştienţi că unele din aceste informaţii şocante sunt greu de acceptat şi vă încurajăm să vă faceţi propriile cercetări suplimentare. Deoarece toate aceste fapte prezentate aici sunt bazate pe înregistrări istorice, suntem siguri că veţi găsi confirmările pentru tot ce este scris în această carte. De îndată ce veţi fi înţeles în ce măsură voi, familiile, prietenii şi întreaga voastră generaţie, aţi fost menţinuţi în completă ignoranţă în ce priveşte fapte esenţiale ale istoriei, aţi putea să vă puneţi o întrebare decisivă:„Pentru cât timp vom mai permite intereselor Cartelului să hotărască viitorul continentului nostru?”

  Următoarele pagini vă vor da câteva idei despre ceea ce puteţi face, aspecte ce vor fi discutate pe larg în ultimul capitol al acestei cărţi.

  Provocarea istorică a timpului nostru.
  Pentru a evalua în mod corect situaţia geopolitică curentă, trebuie să subliniem o diferenţă importantă dintre cele două încercări anterioare de cucerire a lumii de către Cartel şi încercarea actuală.
  Primul şi al doilea război mondial au fost încercări ale Cartelului Petrolului şi Medicamentelor dintr-o singură ţară (Germania) pentru a elimina competiţia altor naţiuni şi a companiilor multinaţionale de a domina noile pieţe emergente ale produselor chimice, petrochimice şi farmaceutice.
  Prin contrast, prezenta încercare de cucerire a lumii prin Bruxelles UE este condusă atât de viguros dintr-un motiv diferit.
  În timpul ultimelor decenii, omenirea a dezvoltat tehnologii care ameninţă în mod fundamental monopolul produselor patentate, sintetice. Produsele care sunt în prezent ameninţate formează chiar substratul puterii economice a Cartelului:

  • Petrolul. Monopolul petrolului ca principal furnizor de energie al lumii este ameninţat de formele de energie regenerabilă care includ apa (hidrogenul), vântul, energia solară, a mareelor, energia geotermală şi altele. Oricât de diferite ar fi aceste tehnologii, ele au în comun un singur aspect: eliberează omenirea de dependenţa de petrol. • Medicamentele patentate. Monopolul asupra produselor farmaceutice patentate ca răspuns principal la toate problemele de sănătate ale lumii este ameninţat de abordări ştiinţifice ale sănătăţii din punct de vedere naturist, eficient, sigur şi accesibil. • Hrana patentată (GMO) (organisme modificate genetic). Încercarea de a monopoliza şi controla furnizarea mondială de hrană patentată modificată genetic, fructe, legume şi animale (organisme modificate genetic) este ameninţată de creşterea cererii populare pentru îngrăşăminte sănătoase şi surse de hrană organice, fără pesticide.

  Topirea fiecăreia din aceste pieţe globale semnifică o pierdere de magnitudine de mii de miliarde de dolari. Mai mult interesele din spatele Cartelului au înţeles că oamenii lumii sunt hotărâţi să apere aceste noi tehnologii „eliberatoare”,făcând astfel imposibil pentru ei să mai apere pieţele globale de produse patentate, într-un sistem democratic. În această situaţie, singura opţiune a Cartelului pentru a-şi proteja privilegiile economice, este să escaladeze criza internaţională şi să instige la conflicte militare cu scopul de a-şi stabili guvernarea mondială asupra lumii.
  Oamenii lumii trebuie să înţeleagă că actuala încercare de cucerire a lumii din partea Cartelului Petrolului şi Medicamentelor nu este lupta unei singure naţiuni împotriva lumii cum a fost în cele două războaie mondiale. Liniile frontului astăzi se trasează între interesele financiare ale unei mâini de acţionari corporatişti şi interesele de viaţă şi sănătate a miliarde de oameni în viaţă astăzi şi alţii fără număr care încă nu s-au născut.

 16. Magda 29 iulie 2016 at 19:27

  Aceasta este provocarea timpului nostru. Dar în această provocare istorică stă şi o oportunitate de viaţă care ne taie răsuflarea. O lume de la oameni pentru oameni.
  Deoarece este evident că reprezentanţii politici ai unui întreg continent, Europa, au eşuat în apărarea democraţiei, noi, oamenii lumii, trebuie să ne recunoaştem responsabilităţile şi să acţionăm.
  Acum este necesară o mişcare globală care protejează locuitorii acestei planete, astăzi şi în viitor, împotriva sacrificării lor în favoarea intereselor Cartelului Petrolului şi Medicamentelor. Însăşi esenţa acestei mişcări este de a proteja sănătatea şi viaţa a milioane de oameni; de aceea ea va fi o „Mişcare a vieţii”.
  Această carte oferă analiza istorică pentru necesitatea şi urgenţa unei astfel de mişcări. Lecţiile de istorie documentate în această carte vor pune capăt deceniilor de înşelăciune care au pus bazele guvernării de către Cartelul Petrolului şi Medicamentelor până acum.

  Cartea arată că eforturile disperate ale Cartelului de a cimenta Bruxelles UE şi a extinde influenţa acestuia în toată lumea nu sunt o coincidenţă. Ele reflectă teama că ar putea pierde controlul politic şi economic asupra planetei noastre. Formele alternative de energieameninţă să pună capăt „tiraniei petrolului. În mod similar, abordările pentru sănătate naturală eficientă sunt pe cale să pună capăt dependenţei omenirii de medicamentele chimice toxice patentate.
  Acţionarii status quo au înţeles că nu pot să-şi păstreze interesele economice într-o democraţie. Singurul mod în care pieţele lor de multe trilioane de dolari cu tehnologii antice pot fi menţinute este instaurarea unei forme totalitare de guvernământ. Astfel, încercările agresive ale Cartelului de a acapara puterea asupra Europei şi lumii, aşa cum sunt documentate în această carte, nu sunt un semn de putere, ci de disperare.

  Naşterea „Mişcării vieţii”

  De ce Mişcarea Vieţii va reuşi.
  Înţelegerea acestei analize istorice – cu privire la situaţia din ce în ce mai disperată a forţelor care au controlat lumea în trecut – este o condiţie preliminară pentru crearea unei lumi noi „prin oameni pentru oameni”. „Mişcarea Vieţii” care trebuie să întreprindă această misiune istorică are două scopuri primare:
  1. să avanseze noi tehnologii în domeniile energiei, sănătăţii şi altor sectoare cheie ale societăţii, care demontează monopolul status quo în aceste pieţe.
  2. să combine democratizarea acestor tehnologii cu promovarea democraţiei politice la nivel local, naţional şi internaţional.
  Lucrând pentru aceste două scopuri, „Mişcarea vieţii” va apăra democraţia, păstra pacea şi astfel, inevitabil, va dejuca planurile Cartelului pentru o altă încercare de cucerire a lumii.
  Mai mult despre importanţa „Mişcării Vieţii” puteţi găsi în ultimul capitol al acestei cărţi

 17. Magda 2 august 2016 at 22:03

  UnCheșule, dacă N-AI PĂȚIT NIMIC, mai postează și-aici ceva….știrile se-activează singure (sau nu…/zile) dar tu, de 5 zile nu răspunzi la mail-uri și nici aici n-ai mai postat nimic. Cred că e cazul s-o faci, nu crezi?

  • UnChes 3 august 2016 at 20:02

   Reintrăm în normal. E-n regulă…

   • Magda 3 august 2016 at 21:59

    Mă bucur!
    Poți s-o iei mai ușor sau să te oprești…totul să fie PENTRU CĂ VREI ȘI POȚI, nu din alt motiv!
    Iar dacă sunt alte motive (de tot felul) care-ți creează neajunsuri, lipsă de timp sau vreo răspundere în fața cuiva…nu ne băgăm, apreciem efortul și importanța mesajelor, informațiilor, documentarelor cred eu, toți care intră pe-aici.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.