În discuție: „America Freedom to Fascism”

0
(0)

Documentarul acestei săptămâni, „America Freedom to Fascism”, a fost recomandat călduros undeva într-un al documentar săptămânal prezentat aici (cred că în ultimul interviu cu Aaron Russo). Ei bine iată că i-a venit rândul…

Pentru că aici nu e vorba doar de Statele Unite. Datorită influenței globale pe care a are, cele petrecute acolo, modul de punere a problemelor și de găsire a soluțiilor, cele acceptate acolo, toate astea au efecte globale…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?
26 thoughts on “În discuție: „America Freedom to Fascism”

 1. Magda 7 august 2016 at 20:08

  Sună telefonul. (Mary de la servicii) – Pizza Palace…sunt Mary, ce doriți să comandați? (Mr.Kelly): Bună…hm…Mary, da mi-ar plăcea să comand…(Mary) Mr.Kelly? Da. Vă mulțumesc că ați sunat din nou. (În sfârși, Mary îi spune strada unde el locuiește, nr.de telefon, etc…) La toate astea, Mr.Kelly o întreabă de unde știe toate astea..la care Mary îi spune: Doar suntem conectați LA SISTEM domnule…(la fel se întâmplă și la noi când suni la 112 sau la companiile de taxi, numai la poliție…NU! Paradoxal, nu?)

  Apoi Mr.Kelly comandă o pizza care i-ar putea face rău, ASTA arătând pe ecranul în care s-a activat semnul exclamării într-un triunghi galben, venit de la Sistemul personal de sănătate al lui Mr. Kelly, spunându-i că are și tensiunea, și colesterolul mărit. După ce îi recomandă ceva ”ușor”, îl suprataxează pentru că locuiește în zona oranj, în care a avut loc nu știu ce jaf, face un pic mișto de el că a căutat de 100 de ori pe net locuri de vacanță, hotărându-se pentru Hawai, că este supraponderal, că a căutat nu știu ce sală de fitnes, că pe nevastă-sa o cheamă Betty, etc…mda, deci cam ca viața ăstuia descoperită/dezbrăcată chiar și în fața unei operatoare care preia comenzile de pizza, vor fi toți americanii, și nu numai…

  AARON RUSSO: Am devenit atât de controlați și de ignoranți în ceea ce privește drepturile noastre, încât marile instituții și guvernele pot face ce vor ei cu noi?
  Chiar fără aprobarea noastră? Știam cu siguranță că părinții fondatori ai SUA, s-ar fi opus cu prețul vieții împotriva a ceea ce se întâmplă azi în America.
  Și nu o să accept cardul de identificare național.
  Și dacă nimeni nu acceptă acest card de identificare, și nimeni nu va merge cu avionul, ei bine, liniile aeriene vor da faliment.
  Și dacă nu poți să deschizi un cont într-o bancă centrală, atunci deschide un cont într-una mică, locală.
  Și dacă nu ne putem plimba printr-o clădire federală, personal, consider asta o binecuvântare. NU LE PERMITE ACESTOR INSTITUȚII SĂ NE DICTEZE CUM SĂ NE TRĂIM VIEȚILE. Aceasta e America, și noi, poporul, avem liber arbitru, noi poporul avem toată puterea, nu Guvernul.
  Guvernul are puterea pe care noi i-am dat-o. Nu, sub nicio formă. Gândiți-vă la toți bărbații și femeile din războaie luptând pentru libertate, NU PENTRU BANCHERII REZERVEI FEDERALE.
  Crezi că și-au sacrificat viețile pentru ca americanii să poarte zgardă cu cipuri ca și câinii?! Ca să avem un cip implantat în noi? Nu, niciodată….nu!
  Acest card ID (de identificare) este ultimul pas înainte de implant, și acesta este motivul pentru care NIMENI NU AR TREBUI SĂ-L ACCEPTE.
  Și, știi ce-o să facă? O să folosească mașina propagandei – MAS-MEDIA – și o să încerce să îl vândă, ca și cum ar fi în interesul principal al fiecăruia.

  FOX NEWS, SCOTT SILVERMAN: ”Ei lucrează la un produs pe care l-am numit în interior PLD. PLD înseamnă dispozitiv de localizare personală care este un GPS implantabil, pentru care compania noastră deține un patent. Un hibrid dintre aceste două produse, ”Digital Angel” și ”Vera Chip”, este ceea ce noi numim PLD.
  PLD va fi gata ca prototip în acest an, în decembrie 2002, și deja lucrăm cu Administrația pentru Alimente și Farmacie, și cu agenții legislative (trafic de influență) cu aceste produse și în final cu PLD.”

  FDA aprobă cipul consumatorului pentru oameni (4 nov.2004)

  Tot la un post de știri, o ”știristă” cretină, super-încântată, dă exemple: ”Avem o familie de străini, au fost pionierii bravei lumi noi (adică Noua Ordine Mondială, care va fi ”bravă” din punctul ei de vedere), ei vor fi primii voluntari care vor avea un cip de identificare implantat în corpul lor.

  LESLIE JACOBS (tipă cu cipul implantat): După 9/11, am fost cu adevărat preocupați de siguranța familiei noastre.

  UN BOU: Nu mi-ar păsa dacă aș avea ceva implantat permanent în mână, care m-ar putea identifica.

  AARON RUSSO: Vorbind de documente de identificare, priviți ce se întâmplă cu o femeie al cărei carnet a fost suspendat…
  -Ieși afară din mașină sau o să te electrocutez! Spune un ofițer de poliție, după care o trântește la pământ, după ce o electrocutează.
  -Pune-ți mâinile la spate, fă-o acum sau te voi electrocuta din nou! ACUM! ACUUM! Ești surdă? Pune-ți mâinile la ceafă!
  -Dumnezeule, mă electrocutați și mă încătușați?
  -Yap! Ești arestată!
  -Sub ce motiv?
  -Carnetul tău de conducere este suspendat!

  EDWIN VIEIRA (Prof.Constitutional Law): Puterea toată este la popor, și extinsă la Guvern, a devenit ostilă tocmai cu oamenii (?)și oamenii nu vor (?) puterea este transferată până când tu, în final vei ajunge într-un STAT POLIȚIENESC, TOTALITAR, sau cum vrei să-l numești, CÂND DORINȚELE POPORULUI NU MAI AU CU ADEVĂRAT, NICIO ÎNSEMNĂTATE.

  EI PLEACĂ LA VOT, ȘI NU FAC NICIO DIFERENȚĂ ÎNTRE CANDIDAȚII PE CARE ÎI ALEG. (ca la noi…)

 2. Magda 7 august 2016 at 20:48

  Ceea ce se spune în documentarul ăsta, mă duce cu gândul la melodia lui Pet Shop Boys ”GO WEST” – https://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M

 3. Magda 8 august 2016 at 19:11

  Forum pentru alegerile prezidențiale din 2004:
  CLINTON EUGEN CURTIS (programator): Sunt programator, am lucrat pentru NASA. Am lucrat pentru ”Exile -mobile”, am lucrat pentru transporturi…
  -D-le Curtis, sunt programe care ar putea fi folosite în secret, să hotărească alegerile?
  -Da.
  -Cum poți știi că se întâmplă așa?
  -Pentru că în octombrie 2002, am conceput un prototip pentru congresmanul FEENEY (ceva cu ”finii”-n coadă) pentru Florida, chiar asta a făcut. (I-arată pe Tom Feeney și Jeb Bush în cadru…) .
  -Și spuneți că a făcut chiar asta…a influențat alegerile?
  -Ar putea schimba 51 cu 49%…după cum ai vrea să iasă….
  -Ar putea fi programul pe care l-ai proiectat ceva pe care oficialii de la Departamentul Electoral să îl poată detecta?
  -EI NICIODATĂ NU-L VĂD…
  -Cum ar putea fi detectat un asemenea program secret care modifică alegerile?
  -Ar trebui să-i vezi codul-sursă, sau să ai o dovadă scrisă și să compari numărul voturilor, cu TOTALUL. Altfel decât așa, nu poți vedea.

  FABRICANȚII MAȘINII DE VOT, AU REFUZAT SĂ PERMITĂ ORICUI SĂ VADĂ CODUL-SURSĂ.

  FĂRĂ BALOTURILE DE HÂRTIE, ONESTITATEA UNEI ALEGERI NU POATE FI VERIFICATĂ. (adică, bob cu bob…care ”pentru”, care ”împotrivă”)
  -Având în vedere prezența unui astfel de program de schimbare a voturilor și-a declarației dată sub jurământ și-a numeroaselor anomalii statistice care au apărut între diferitele sondaje de la centrele de votare și rezultatele declarate, aveți o opinie dacă alegerile prezidențiale din Ohio, au fost kackerite?
  -Da, au fost…
  -Deci știți cu siguranță că nu se poate nimic în legătură cu aceste mașini?
  -Absolut nimic.
  Datele exit-poll-lui din Ohio din 2004, ne arată dovezi de necombătut ale numărării greșite a voturilor. (Arhiva Informatică a Alegerilor Naționale).
  MICHAEL RUPERRT (Investigator): Oricine are încredere în mașinile electronice de votare, ar trebui examinat la cap. )))))
  ”Integritatea alegerilor din 2006, nu poate fi asigurată.” (Biroul Responsabilității Guvernamentale).
  REBECCA MERCURI, PH.D. Kenedy School at Harvard: Multe dintre companiile mașinilor de vot, sunt deținute și operate de agenții străine.
  ”CEI CARE VOTEAZĂ, NU DECID NIMIC. ACEIA CARE NUMĂRĂ VOTURILE DECID TOTUL” (Stalin)
  Satanicul GEORGE BUSH:”Acum putem vedea o lume nouă la orizont. O lume în care există un plan pentru o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ.”
  ”Noua Ordine Mondială se va construi…un asalt final la suveranitatea națională, erodând-o bucată cu bucată, va împlini mai mult decât învechitele asalturi mortale.” (Jurnalul Consiliului pentru Relații Externe).
  ” O să avem un Guvern Mondial, indiferent că ne place sau nu. Singura întrebare este dacă Guvernarea Globală va fi atinsă prin cucerire sau consimțământ. (PAUL WARBURG – CFR și arhitect al Sistemului Federal de Rezervă, într-o adresă către Senatul U.S. din 17 febr.1950 – de-atunci au pus lumea la cale…)
  RON PAUL: Este un grup care s-au reunit la nivel internațional și se joacă de-a Dumnezeu cu banii noștri.

  AARON RUSSO: Crezi că asta e o parte din ceea ce-a numit George Bush, O NOUĂ ORDINE MONDIALĂ?

  RON PAUL: Nu putem avea o Nouă Ordine Mondială…doar cu armatele! Cred că sistemul financiar este mai important decât pistoalele.

 4. Magda 8 august 2016 at 19:11

  AARON RUSSO: Bancherii centrali ai lumii, lucrează împreună să creeze o nouă guvernare. Un stat polițienesc global, mai sinistru decât l-a descris George Orwell. O lume în care fiecare persoană va avea un RFID-cip implantat. Unde bancherii și guvernele vor monitoriza orice tranzacție faci.

  G.EDWUARD GRIFFIN: Un cip la fiecare și ar fi un sistem monetar global, pentru că nu va fi scăpare din asta, vei fi total sub controlul acelora care emit impulsuri electronice în acel cip.
  Strategia lor va fi dusă la îndeplinire de către Organizația Comerțului Global, FMI și Banca pentru Reglementări Internaționale, care este Banca centrală pentru toate centrele bancare din lume.
  Mulți oameni nu au nici un indiciu că acești bancheri privați pe care nu i-a ales nimeni, dețin controlul guvernelor din lume.
  Ei au finanțat și au profitat din fiecare război, încă de la primul război mondial, fără să le pese de umanitate.
  Războiul din Irak este o tentativă a Rezervei Federale și-a partenerului ei, Banca din Anglia, de a controla Orientul Mijlociu, ca parte din NOM.

  Psihopatul ARTHUR SCHLESINGER: ”Pentru a apăra Noua Ordine Mondială, soldații americani vor omorî, și vor muri.”

  Alt psihopat HENRY KISSINGER: ”Militarii sunt doar animale stupide, proaste. Ei sunt folosiți ca pioni în politica externă.”

  OPRIȚI OMORURILE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU, PRIN OPRIREA NOII ORDINI MONDIALE.

  Acum, hai să ascultăm acest citat al lui ROBERT REICH, membru al Cabinetului Președenției Clinton, și unul dintre sfătuitorii cei mai de încredere, spus în USA Today, la 07 ianuarie 1999:
  ” MICUL SECRET MURDAR, ESTE CĂ AMBELE CAMERE ALE CONGRESULUI SUNT NERELEVANTE ÎN AMERICA POLITICĂ INTERNĂ CARE ESTE CONDUSĂ DE ALAN GREENSPAN ȘI DE REZERVA FEDERALĂ.

  Politica externă a Statelor Unite este acum condusă de Fondul Monetar Internațional. Când Președintele decide să meargă la război, el numai are nevoie de Declarația de Război a Congresului (Parlamentului).”

  Dr.CAROLL QUIGLEY, profesor la Georgetown University care a fost de asemenea mentorul președintelui Bill Clinton, a spus în cartea sa ”Tragedie și speranță” :
  ”Puterile capitalismului financiar au de atins un obiectiv pe termen lung…nici mai mult, nici mai puțin decât să creeze UN SISTEM GLOBAL DE CONTROL FINANCIAR ÎN MÂINILE PRIVATE, CAPABILE SĂ DOMINE SISTEMUL POLITIC AL FIECĂREI ȚĂRI ȘI ECONOMIA LUMII, CA UN ÎNTREG.”

  Și-apoi, Secretarul Deputat de Stat al Președintelui Clinton, STROBE TALBOTT a zis:
  ” În secolul următor, națiunile, așa cum le cunoaștem azi, vor fi demodate. Toate statele vor recunoaște o singură autoritate globală. ”

  Toate acordurile și convențiile, cum ar fi: NAFTA, CAFTA, FTTA sunt nimic mai mult decât GUVERNELE LUMII și BĂNCILE CENTRALE uneltind pentru a crea un nou Guvern Mondial.
  Nu e vorba de libertatea comerțului, sunt tratate prin care guvernul conduce comerțul. Și ele distrug muncitorul american. Prin aceste tratate, BANCHERII AU ÎNCEPUT DEJA SĂ CONTROLEZE LEGILE LUMII!!!

  De fapt, aceste relații dintre guverne și uriașele corporații multinaționale, este MOTIVUL care explică de ce guvernul nu mai impune legile privind emigrarea.

  BANCHERII VOR UN SINGUR GUVERN MONDIAL FĂRĂ GRANIȚE, ȘI GUVERNUL AMERICAN ÎI ASCULTĂ.

  Dacă Guvernul s-a temut de terorism așa de mult, de ce au lăsat totuși granițele deschise? Dar în același timp, le spune cetățenilor americani că au nevoie de un card ID (identitate) – card RFID-cip???

  RĂZBOIUL CONTRA TERORISMULUI, ESTE RĂZBOIUL CONTRA LIBERTĂȚII VOASTRE.

  EDWIN VIEIRA: Osama Bin Laden nu ar fi venit până aici să-mi limiteze drepturile mele sau ale tale, să vorbească liber despre confiscare și control, despre toate aceste elemente din Cartea Drepturilor Omului. E imposibil pentru el să facă asta. EI NU POT REALIZA ASTA SINGURI, DAR PRIN GUVERNUL NOSTRU, EI, APARENT O ÎNFĂPTUIESC.

  Priviți ce se întâmplă în Europa. Populația care a votat contra Constituției Europene, au dorit ca fiecare țară să-și păstreze suveranitatea. Și totuși băncile centrale, presează guvernele s-o pună în practică. Chiar dacă oamenii au votat împotrivă…

  ”BANCHERII DEȚIN PĂMÂNTUL. LUAȚI-L ÎNAPOI DE LA EI, DAR LĂSAȚI-LE PUTEREA DE A CREA BANI ȘI, CU O MIȘCARE DIN PENIȚĂ, EI VOR CREA SUFICIENȚI BANI SĂ-L CUMPERE DIN NOU. TOTUȘI, LUAȚI-LE PUTEREA DE A CREA BANI, ȘI TOATE AVERILE, CA ȘI A MEA VOR DISPĂREA ȘI TREBUIE SĂ DISPARĂ, PENTRU CA ACEASTĂ LUME SĂ FIE MAI FERICITĂ ȘI MAI BUNĂ DE TRĂIT ÎN EA. DAR, DACĂ DORIȚI SĂ RĂMÂNEȚI SCLAVII BANCHERILOR ȘI SĂ PLĂTIȚI COSTUL PROPRIEI VOASTRE SCLAVII, LĂSAȚI-I SĂ CONTINUE SĂ CREEZE BANI.” Sir Josiah Stamp, fost director al Băncii Angliei.

  Acum fii atent la acest citat al lui David Rockefeller, și ai să înțelegi ce se întâmplă în lume AZI, și, de unde poporul american au pornit ca națiune…

  ”Suntem recunoscători Washington Post, New-Yor Times, Time-Magazin-lui și altor mari publicații, ai căror conducători au participat la întâlnirile noastre și și-au respectat promisiunile lor de discreție, pentru mai mult de 40 de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul nostru pentru lume, dacă am fi fost expuși în lumina publicității de-a lungul acestor ani. Dar acum, lumea este mult mai sofisticată și pregătită să mărșăluiască către o guvernare globală. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și de bancheri mondiale, este, cu siguranță de preferat autodeterminării naționale practicată în secolele trecute.” (David Rockefeller, iunie 1991)

 5. Magda 8 august 2016 at 22:39

  FELIX FRANKFURTER (Curtea Supremă de Justiție): ”Adevărații conducători din Washington sunt invizibili și-și exercită puterea din spatele scenei”.
  MICHAEL RUPERRT: Mussolini avea o mențiune despre fascism – fascismul ar trebui să fie numit corporatism, mult mai adecvat, pentru că este o fuziune perfectă între corporații și Stat. Așa definim Fascismul. Este ceea ce vedem aici.

  (Adică, adunarea (sau adunătura) globalist-satanistă îndreptată împotriva umanității, este următoarea: CORPORAȚII + STAT = FASCISM.
  Adunătură care capătă forță datorită Statului care fuzionează complicitar, obscurantist, alături de corporații, luând și împrumutând putere unul de la altul (Statul, prin legi care favorizează creșterea/îmbogățirea corporatistă pe spatele poporului, iar corporația – pusă pe picioare și vitaminizată legislativ ajutând Statul (mai degrabă conducătorii acestuia) care se află în pericolul de a fi pus la colț de către popor.
  Așa se sprijină reciproc, realizând un întreg, făcând CORP COMUN împotriva poporului/popoarelor pe care le subjugă, substituindu-se ”voinței” lor prin formula fals – împrumutată ”de Stat” care-și face de cap la modul golănesc, alături de corporații, lăsându-și copiii (popoarele) să sărăcească.)

  G.EDWUARD GRIFFIN: Media controlează informația. Pe diferite căi, ei se asigură că americanul de rând se uită la televizor sau citește ziarele, având mintea orientată într-o direcție certă. Ți se va zice ”asta e bine”, ” asta e rău” , și asta e tot ce fac ei.

  MICHAEL RUPERRT:Privești toate corporațiile media din această țară. Cine are CBS-Viacon, cine e proprietarul NBC-General Electric, cine are ABC-Disney.
  JAMES BOVARD (Author Last Rights): Americanii au fost învățați să aștepte salvare de la guverne, ÎN LOC DE A RECUNOAȘTE ÎN GUVERN, CEL MAI MARE PERICOL CARE-I AMENINȚĂ ȘI ÎI VOR FAȚĂ ÎN VIEȚILE LOR.

  JAY LENO: SUA construiește acum o nouă Constituție pentru Irak. De ce să nu le-o dăm pe-a noastră? Ne-a folosit și nouă vreo 200 de ani, dar se pare că n-o mai folosim așa, că…la naiba! (râsete, aplauze…)

  ”ESTE SUFICIENT DE BINE CĂ POPULAȚIA NU ÎNȚELEGE SISTEMUL NOSTRU BANCAR ȘI MONETAR, DEOARECE DACĂ L-AR ÎNȚELEGE, CRED CĂ AR FI O REVOLUȚIE ÎNAINTEA DIMINEȚII DE MÂINE.” Henry Ford.

  Acuma înțelege ce s-a întâmplat în 1913, și cum ne afectează azi…viitorul depinde de voi.
  Vei allege libertatea…sau sclavia?
  Alegerea vă aparține, deoarece POPULAȚIA ESTE CEA CARE ARE TOATĂ PUTEREA.

  ÎNCETAȚI SĂ MAI TRĂIȚI ÎN FRICA DE GUVERN.

  GUVERNUL ESTE SERVITORUL (nu vice-versa…)

  NOI SUNTEM STĂPÂNII. Deci, ce vei face în legătură cu asta?

  NEOBEDIENȚĂ CIVILĂ.

  FI DISPUS SĂ IEI PARTE LA BOICOTURI NAȚIONALE, DEMONSTRAȚII ȘI LOVITURI.

  FORȚAȚI CONGRESUL SĂ-ȘI FOLOSEASCĂ AUTORITATEA LOR LEGALĂ ȘI SĂ ÎNCHIDĂ REZERVA FEDERALĂ…ȘI STOPAȚI TÂLHĂRIREA MUNCII ȘI PROSPERITĂȚII POPORULUI AMERICAN.

  NU SUSȚINEȚI NICIUN CANDIDAT POLITIC DECÂT DACĂ SEMNEAZĂ O DECLARAȚIE PRIN CARE SUNT DE ACORD SĂ ÎNCHIDĂ REZERVA FEDERALĂ.

  DACĂ SUNTEȚI MILITAR SAU OM AL LEGII, AMINTEȘTE-ȚI CĂ AI DEPUS UN JURĂMÂNT SĂ APERI CONSTITUȚIA AMERICANĂ, NU SĂ PROMOVEZI GUVERNAREA GLOBALĂ. ONOREAZĂ-ȚI JURĂMÂNTUL.

  NU ACCEPTA CARDUL NAȚIONAL DE IDENTITATE, CHIAR DACĂ ESTE CARNETUL TĂU DE CONDUCERE, deoarece URMĂTORUL PAS VA FI SĂ TE IMPLANTEZE.

  ANULAȚI VOTAREA PRIN COMPUTER ÎN STATUL UNDE LOCUIȚI.

  ÎNCETAȚI SĂ FIȚI BUNI DEMOCRAȚI.

  ÎNCETAȚI SĂ FIȚI BUNI REPUBLICANI.

  ÎNCETAȚI SĂ FIȚI BUNI AMERICANI.

  ȘI CÂND MASS-MEDIA VĂ VA SPUNE CĂ ȚARA SE VA DISTRUGE DACĂ SE ÎNTÂMPLĂ ASTA, ACESTA ESTE DOAR SISTEMUL FEDERAL DE REZERVĂ, ÎNCEARCĂND SĂ SE SALVEZE PE SINE. ZDROBIȚI-L!!!

  MICHAEL RUPERRT: Eu cred că o alegere finală prezentată umanității este aceea că e timpul să evolueze sau să piară, să se maturizeze sau să moară, să devină matură. SĂ ACȚIONEZE CA ADULȚII, SĂ-ȘI ASUME NIȘTE RESPONSABILITĂȚI.

  Dacă tu crezi în neobediența civilă, și dorești să te organizezi împreună cu milioane de alți americani în această bătălie pentru libertate…înregistrează-te la http://www.freedomtofascism.com.

  Și dacă alegi să nu ajuți, raportează imediat la Serviciile Centrale și o să te pregătim pentru un cip electronic …pentru propria ta siguranță, bine-nțeles.

  RON PAUL: Îmi plăcea ideea ce veche că puteai face ce crezi și ce vrei, atâta timp cât nu rănești pe alții…

  Sfârșit.

 6. Magda 8 august 2016 at 22:44

  UnCheșule…BETON și documentarul ăsta!
  E târziu, poate încerc niște concluzii mâine, datorită similarităților lor, cu ale noastre în multe privințe…și la noi lumea trebuie să se trezească DE-A BINELEA!

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.