În discuție: „America Freedom to Fascism”

0
(0)

Documentarul acestei săptămâni, „America Freedom to Fascism”, a fost recomandat călduros undeva într-un al documentar săptămânal prezentat aici (cred că în ultimul interviu cu Aaron Russo). Ei bine iată că i-a venit rândul…

Pentru că aici nu e vorba doar de Statele Unite. Datorită influenței globale pe care a are, cele petrecute acolo, modul de punere a problemelor și de găsire a soluțiilor, cele acceptate acolo, toate astea au efecte globale…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

26 thoughts on “În discuție: „America Freedom to Fascism”

 1. Magda 29 iulie 2016 at 12:49

  „America Freedom to Fascism”

  George Orwell ”1984”: ”Într-o lume a minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar.”
  Am pornit într-o călătorie să fac un film despre existența sau inexistența unei legi care să ceară americanilor să plătească o taxă pe venit…sau dacă (nu cumva) taxa era o fraudă perpetuată de guvernul American. Acest proces al descoperirii a adus ceva mult mai periculos și mai înspăimântător în atenția mea…acum, eu o să-l aduc în atenția Dvs.

  În 1913, America era o țară liberă. Atunci, o gașcă de bancheri puternici au îndeplinit țelul părinților și bunicilor lor. Amercia n-a mai fost niciodată la fel. În curând, lumea nu va mai fi la fel. (Aaron Russo, directorul filmului)

  Aaron Russo: Era prin 1913. Woodrow Wilson era Președinte. Interese bancare puternice au încercat ani de zile și în final și-au realizat scopul pe termen lung…să preia controlul Guvernului din America. (J.P. MORGAN, PAUL WARBURG, JOHN D. ROCKEFELLER) Primul lucru care l-au făcut pentru a prelua puterea, a fost acela de a convinge oficialitățile statului, să mintă poporul American. Și le-a zis că Amendamentul 16, amendamentul privind taxa pe venituri, a fost făcut cu aprobarea legală a statului…când de fapt, n-a fost deloc așa.

  Bancherii știau că această taxă va ajunge într-un final în buzunarele lor. Datorită acestei fraude, poporul American a fost îndemnat să creadă că acum există o taxă pusă pe munca lor. Congresul și Președinția sunt complet conștienți de această fraudă și a reprezentat chiar cazuri de ultimă oră, discutate în instanță.
  Judecătorul Curții Districtuale SUA: ”Dacă examinați al 16-lea Amedament cu atenție, veți descoperi că un număr sufficient de state NU au ratificat niciodată acel amendament.”

  (Cam cu Tratatul de la Lisabona din cadrul U.E. care n-a fost semnat în primă fază decât de Irlanda, nu de toată U.E. Cum istoria se repetă…numai actorii sunt mai noi, dar cu metehne învățate/moștenite tot din garda veche!)

  Tocmai în acel an, 1913, bancherii au pus în practică a doua, și în mod clar cea mai diabolică fraudă săvârșită vreodată poporului american mituind senatori, așa încât să plătim pentru ”rezerva federală”, fără a avea nevoie de un amendament constituțional.

  Ei au făcut-o pe timpul vacanței de Crăciun, când mulți senatori erau acasă, sărbătorind cu familiile lor, și acest fel a luat ființă ”rezerva federală”, Act NECONSTITUȚIONAL…

  Ei erau foarte vicleni și au înțeles că cei care emit bani pentru America, aceia vor controla Guvernul. Bancherii câștigau, poporul American a pierdut, pentru că cei mai mulți politicieni își vor vinde sufletul pentru un dolar. Și acum Rezerva Federală poate emite legal banii…

  Așa cum a spus MAYER ROTHSCHILD: ”Dați-mi controlul stocului de bani al unei națiuni și nu-mi pasă cine-I face legile”. Bancherul Mayer Rothschild știa că el și ceilalți bancheri vor controla acum legile națiunii. Guvernul a dat acestor bancheri, una din cele mai importante puteri ale sale, și acum trebuia să împrumute bani de la ei în interesul finanțării guvernului.

  Astfel, poporul American era forțat să-și scadă standardele de viață și să plătească din ce în ce mai multe taxe pe venit guvernului. Doar așa guvernul putea da bancherilor săi, mai mult profit. Președintele Woodrow Wilson pe 25.09.1919, care a semnat ”actul rezervei federale” astfel legalizat, mai târziu zicea cu regret: ”Sunt unul dintre cei mai nefericiți oameni.(zic eu, blestemat!) Mi-am ruinat țara fără să vreau. O mare națiune industrial este acum controlată de sistemul său de creditare. Numai suntem un guvern de liberă exprimare, nu mai suntem un guvern de liber consintământ și al votului marii majorități, ci un guvern al opiniei, constrângerilor unui mic grup de oameni dominanți.

  (Pe dracu, n-ai nicio scuză! Una e să dea greș omul de rând, și alta e să dea în străchini pe termen nelimitat ditamai președintele de țară…trădătorul!)

 2. Magda 30 iulie 2016 at 21:57

  BEN BERNANKE, Președintele Rezervei Federale: Rezerva Federală a fost creată în 1913 de către Congres, și ea a fost investită cu putere, acordată inițial Congresului, de către Constituția Statelor Unite, să emită bani și să reglementeze valoarea acolo…

  AMERICA, DE LA LIBERTATE LA FASCISM:

  Să descoperim cum aceste două fraude au schimbat America….o să începem cu IRS.
  Mark Twain: ”Singura diferență dintre un taxator și unul care împăiază, este aceea că ultimul, lasă pielea”. 

  -Care este numele tău?
  -Jane.
  -Bună, Jane. Sunt Aaron Russo. Fac un film…”Tra..
  -E o glumă?
  -Nu, nu, nu! Fac un film. Am făcut ”Trading places” (Locuri comerciale) cu Eddie Murphy și ”The Rose”(Trandafirul) cu Bette Midler.
  -Fac un film pentru cinema, și filmul este despre ceea ce cercetez, să verific dacă oamenii plătesc sau nu, taxe pe venit. Tu plătești taxe pe venit?
  -Da, plătesc.
  -Ai văzut vreodată o lege care-ți cere să plătești taxă pe venit?
  -Dacă am citit vreodată…vrei să zici negru/alb? Nu…
  Altuia:
  -Tu plătești presupun, taxe pe venit.
  -Nu, în ultima vreme, de fapt NU, nu am păstrat documentele de anul trecut, dar…mă scuzi, apare asta în film?! EU ÎMI PLĂTESC TAXELE!
  Altora:
  -Ați auzit vreodată de o lege care să-ți spună să plătești taxă pe venit? (Tăcere, oameni sprorovăind în fundal…)
  Altuia:
  -Legea este acel tip purtând insignă și pistol, acela care te trimite la închisoare. Asta e legea.
  Altul:
  -De fapt, nu mă pot baza pe I.R.S. (autoritatea fiscală), ei sunt ticăloși.
  Altuia:
  -Ai vreo teamă de I.R.S.?
  -Nu, nu tocmai. Sunt Canadian.
  Una, cu bigudiuri mari în cap:
  -Cred că de fapt e neconstituțional din câte am auzit. Dar..hm…să evit orice neajuns, prefer să plătesc.

  (Ce ușor cedează oamenii la ei, ca și la noi! Dacă ne-am pune de-a curmezișul, cu cereri de arătări de acte normative, apoi cu plimbări prin Instanțe, poate i-am DOVEDI și le-am cere și banii înapoi…așa, ei mizează pe factorul psihologic, pe moliciunea noastră, pe teama noastră de a nu face valuri, de a nu deranja decizionalii, ceea ce nu face decât să le-ntărească obrăznicia de a cere ce nu li se cuvine, plus tenacitatea în a te urmări (cinic), dacă le plătești taxa sau nu…o ”taxă” de protecție plătită ca și borfașilor, interlopilor, mafioților, iar tu o plătești, fiindcă devine o taxă de protejare a propriilor nervi, a frecușurilor de tot felul…)

  Altul: Dacă era o lege cunoscută și nu mi-ar fi fost frică de ei că vin să mă ducă la închisoare, fără îndoială că n-aș fi plătit taxa.
  Alta: Bine, atunci nu, nu aș plăti taxe pe venit.
  Alții:
  -Nu le-al plăti.
  -Pentru că asta este…asta este ceea ce ei ne-au zis că trebuie să facem.
  -Dacă ți-aș spune că ceea ce plătești pe venit, merg doar ca să plătească în interesul datoriei naționale?
  -Asta e incredibil…asta e cu adevărat incredibil. Credeam că este pentru infrastructură și toate cele.
  Un moș deștept:
  -Taxa pe venit nu este legală pentru că ar fi fost o taxă direct, și ar fi fost distribuită după un plan, cum pretinde Constituția.
  -Dacă este împotriva Constituției, de ce o facem?

  JOHN MARSHALL (Șeful Curții Supreme de Justiție): ”PUTEREA DE A TAXA, ESTE PUTEREA DE A DISTRUGE.”

  O listă parțială cu taxe pe care americanii sunt forțați să le plătească:
  1.Taxa incasabilă a conturilor.
  2.Taxa de înregistrare a automobilelor.
  3.Taxa de permis de conducere.
  4.Taxa câștigurilor de capital.
  5.Taxa licenței CDL.
  6.Taxa pe țigarete.
  7.Taxa venitului corporatist.
  8.Amenzile Curții (taxă indirectă)
  9.Taxa licenței câinelui.
  10. Taxa statală.
  11.Taxa federală de șomaj.
  12.Taxa de pescuit.
  13.Taxa licenței hranei.
  14.Taxa permisului de combustibil.
  15.Taxa benzinei. (42cenți/galon).
  16.Licența de vânătoare.
  17.Taxa de succesiune.
  18.Cheltuiala profitului (taxa pe bani)
  19.Taxa inventarului.
  20.Plățile dobânzii la I.R.S.(FISCUL American)
  21.taxa pe taxă. (asta e ca la întrebările-alea, cu talc: știi care-i mama paradoxului? Să fii taxat pentru că ești taxat! )
  22.Taxa pe lichior.
  23.Taxa locală pe venit.
  24.Taxa pe lux.
  25.Taxa licenței pe căsătorie.(”licență”?!)
  26.Taxa asigurărilor de sănătate.
  27.Taxări la parcări.
  28.Taxa pe proprietate.
  29.Taxa pe pământ.
  (Ei, astea două, mi se par culmea obrăzniciei! Păi dacă sunt pe proprietatea mea, DE CE mă pui să-ți plătesc dublu pentru ea? Adică, dacă am ridicată o vilă (proprietate) plătesc o taxă, și suprataxă (cea de pământ) pentru simplu fapt că e așezată pe pământ??!!! Dar dacă o pun să stea în aer, levitând? O să apară taxă pe aer, atunci? Iar dacă proprietatea în sine, nu are ridicată pe ea nicio clădire, DE CE mă pui să plătesc o a doua taxă pentru același lucru? Adică proprietatea mea reprezentând o întindere de pământ, eu plătesc taxă dublă pe proprietatea MEA care e sinonimă cu pământul, nu? Dar dacă era din nisip fin, sau pietre?)

 3. Magda 30 iulie 2016 at 22:26

  30.Taxa permisului de septicitate.
  31.Taxa pe servicii.
  32.Taxa pe securitate socială. (dacă o plătești, de ce mai ești bătut sau împușcat pe stradă?)
  33.Taxa de uzură a drumurilor (camionagiii).
  34.Taxa pentru vânzări.
  35.Taxa vehiculelor recreaționale.
  36.Taxa chioșcurilor mobile. (Aha…e bună pentru viitor! Viitorul tău sau al copiilor tăi…poate îți dechizi o shaormărie!)
  37.Taxa școlară.
  38.Taxa statală pe venit.
  39.Taxa statală pentru șomaj. (Aha…plătești una generală, pentru toată SUA, plus una particulară, a statului unde STAI, sau unde îți desfășori activitatea? Că poți să faci naveta, spre exemplu! Deci iar dublă taxare, ca și pentru proprietate și/sau pământ, care-s sinonime.)
  40.Taxa indirectă Federală pe Telefonie. (Asta-mi miroase a NSA 
  41.Taxa de Comision A Serviciului Universal de Telefonie Federală SAMD (ups! Ăsta e ochiul și timpanul lor..)

  ȘI APOI EXISTĂ TAXA FEDERALĂ PE VENIT!

 4. Magda 31 iulie 2016 at 12:20

  JOHN TURNER (Agent I.R.S.): Eu mă așteptam ca desigur, să existe o lege pe care să o poți arăta într-o carte cu legi, care îți cere să trimiți formularele referitoare la taxe, desigur există…poate nu știu ce este, așa cum noi…precum mi-a vorbit el…dar desigur…cu atâta naivitate am fost de acord să plec să cercetez și să mă întorc la el. Trei luni și jumătate am mai târziu eram pe punctul de a nu găsi legea care în mod clar ar putea face o persoană răspunzătoare. Cel puțin, nu pe mine, și pe majoritatea oamenilor pe care îi știu, nu aveam nicio altă alegere în minte, în afară de a renunța.

  JOE BANISTER (I.R.S. Criminam Investigator): A trebuit să părăsesc IRS (autoritatea fiscală), pentru că aveam dovezi pe care le-am adunat despre violarea legii de către IRS și violarea drepturilor omului și am cerut Agenției (autorității fiscale), un răspuns sincer la frământările mele, și răspunsul pe care l-am obținut a fost că EI NU ÎMI VOR RĂSPUNDE LA CEEA CE MĂ PREOCUPĂ ȘI CĂ ÎMI VOR FURNIZA ”HÂRTIILE” NECESARE PENTRU A RENUNȚA (demisiona).

  SHERRY JACKSON (former IRS Agent): Fundația pentru educația privind Constituția, a pus o reclamă de o pagină în ”US Today”, în ziua de 7 iulie 2000, și-n acea reclamă, era stipulat un premiu de 50.000$ pentru oricine putea să arate legea…și pentru mine, 50.000$ sunt mulți bani, așa că am început să caut și am început cercetarea crezând că, hai, să zic așa…împușc două păsări dintr-o lovitură…o să le răspund oamenilor la ce m-au întrebat, și voi câștiga acești 50.000$ cum știți, bazat pe cercetarea pe care am făcut-o în jurul lui 2000 și încă din 2006 o fac, eu n-am găsit acea lege.
  Am întrebat Congresul, am întrebat o mulțime de oameni din IRS, împuterniciți ai autorității fiscale…ei nu pot răspunde, pentru că dacă răspund, poporul american va ști că aceasta este o fraudă.

  AARON RUSSO: Eram surprins să-i aud pe acești agenți bine pregătiți spunând-mi că NU EXISTĂ NICIO LEGE CARE SĂ CEARĂ CETĂȚENILOR AMERICANI SĂ COMPLETEZE FORMULARUL 1040 (pentru taxe), SAU SĂ PLĂTEASCĂ O TAXĂ PE MUNCA LOR.

  JOHN TURNER (Agent I.R.S.): Nu am trimis aceste formulare pentru taxe, decând am plecat.

  SHERRY JACKSON (former IRS Agent): Nu am completat aceste formulare, din 1999. Aproximativ 67 de milioane de oameni NU trimit formularele referitoare la taxe.

  AARON RUSSO: Am luat decizia să merg la Washington, așa încât puteam frecventa conferințele de presă ale organizației ”The people foundation” (Fundația ”noi, oamenii”)
  Ei aveau să susțină un ”proces public” privind IRS, semnat de către 3.000 de oameni, pentru că I.R.S. (autoritatea fiscală), a refuzat să arate legea care-i face pe americani răspunzători pentru formularele 1040 (pentru taxe) sau să plătească o taxă pe venituri din munca lor.
  Eram foarte curios DE CE I.R.S. refuza să arate legea, ceea ce era un lucru atât de simplu de făcut.
  Însă, eram sceptic în privința a ceea ce fundația pretindea…TREBUIA SĂ EXISTE O LEGE, nu-i așa?
  (Adică, în loc să ceară expres legea în baza căreia i-a buzunărit nerușinat atâta timp, de atâtea miliarde de dolari pe americani, ei, aproape că cerșeau ”legea” prin scotocirea pe undeva în legislația lor sau nașterea uneia, venindu-le – paradoxal – în ajutorul IRS-lui, demolând, anulând astfel, protestul în sine! Cam asta a vrut să spună Aaron Russo….)

  -Vreau să spun că nouă, tuturor, ni se spune iar și iar că trebuie să plătim taxe pe venituri. (Oameni vociferând)
  -Niciun răspuns, nicio taxă!!!

  BOB SCHULZ (The people Foundation): Cei mai mulți oameni cred că sistemul de taxe/venit, este legal, și că aceste câștiguri din taxe sunt folosite în interes public. Oricum, există o mulțime de dovezi care demonstrează că sistemul de taxe/venituri, reprezintă cea mai primejdioasă formă de tiranie.
  ESTE CEA MAI MARE FARSĂ SĂVÂRȘITĂ VREODATĂ DE CĂTRE GUVERN, ÎMPOTRIVA OMULUI MUNCITOR (și-a FEMEII) DIN AMERICA.

  BEALL (The people Foundation): Cetățenii americani, împreună cu Fundația, cer autorității fiscale, să le furnizeze informații specifice, fundamentul legal conform căruia ei administrează și aplică legea taxelor personale/venit, în țara noastră.

  JOHN TURNER (Agent I.R.S.): La nivel național, dacă oamenii ar fi încercat să contacteze pe cineva cu autoritate mai mare, de exemplu împuterniciți guvernamentali, ar fi același lucru – ar avea răspunsuri care de fapt, nu sunt răspunsuri.

  DAVID CAY JOHNSTON (”New York Times”): Există oameni azi, de cealaltă parte, care susțin că nu există legi care să încurajeze plata taxelor, și tu nu vei răspunde petițiilor lor către guvern, dacă li se cere să plătească taxe. Li se impune lor plata taxelor?

  DALE HART (IRS Asst.Commissioner): ….

  MARK EVERSON (IRS Commissioner): Mi-am plătit totdeauna taxele, de când am avut primul servici și cred că este…este o concepție fundamentală a națiunii noastre ca…, aceia dintre noi care așteaptă și cer servicii de la guvern, că guvernul furnizează…, PROTECȚIA MILITARĂ A NAȚIUNII, sau educația copiilor, sau protecția mediului. Noi trebuie să plătim pentru aceste servicii. Așa că da, cred că este o obligație fundamentală, ȘI CĂ ESTE DE ÎNȚELES ȘI ACCEPTATĂ DE FIECARE. (Măi să fie…)

 5. Magda 31 iulie 2016 at 13:57

  DE CE NU A RĂSPUNS LA ÎNTREBARE? EXISTA VREO LEGE?

  BOB SCHULZ (The people Foundation): Eu și Joe Banister am mers la o întâlnire, la ”Casa Albă”, cu Jason Furman, consilier economic al președintelui Clinton. El a acceptat protestul pentru Președinte. Pe 2 iulie l-am sunat și am vorbit cu el, și acestea au fost cuvintele lui: ”Noi am decis că problema taxei/venit NU are prioritate pentru Casa Albă, și nu vom participa la nicio conferință pe acest subiect.”

  BILL CLINTON, martie 1993: ”Nu putem fi așa de rigizi în privința noastră, de a susține drepturile americanilor de rând.”

  PAUL BRESLAN (IRS, din înregistrările Curții) : ”Opozanții legali ai Președintelui Bill Clinton, erau aleși pentru verificări de taxe.”

  BOB SCHULZ (The people Foundation): Am decis să nu mănânc până mor, sau până când Guvernul este de acord să trimită experții săi, să se întâlnească cu experții mișcării, privind corectitudinea taxei.
  Cu ajutorul membrului Congresului Bartlet, a fost făcută o înțelegere.

  ROSCOE BARTLETT (R-MD): Sunt încântat că în aceste câteva săptămâni de început, și acum luni, că am pus la adăpost înțelegerea cu IRS și Departamentul de Justiție, pentru că unele dintre întrebări, sunt mai presus de recenzia IRS, că ambele încearcă să întrunească un simpozion public, unde aceste probleme pot fi adresate formal.

  (Aha…deci, unor întrebări adresate IRS-lui, le este INTERZIS să dea răspunsuri clare, pertinente, CHIAR dacă este executorul, urmăritorul intrării taxelor (inclusiv a acesteia, pe venit) este chiar IRS-ul, pentru că Congresul, împreună cu Departamentul de Justiție, au hotărât ca, unor întrebări de bun-simț, perfect justificate și legale din partea plătitorilor de taxe, acestea trebuiesc supuse recenziei…din pricină de jenă umană și/sau legislativă INEXISTENTĂ! Care dintre cei care vor răspunsuri ”la obiect”, o pot face, dar FORMAL, nu atacând MIEZUL PROBLEMEI…)

  BOB SCHULZ (The people Foundation): Ultima ”zi a recunoștinței”, Departamentul de Justiție și IRS – informează congresmanul Bartlett, că NU VOR PARTICIPA. (Lașitate maximă!) Congresmanul Roscoe Bartlett atunci, a așteptat până la sfârșitul lunii ianuarie. El m-a informat că nici el nu va participa. (Deci, ei aruncă petarda și fug…:)

  Special Report CNBC: De ce crezi că ai putut să scapi până acum, fără să plătești taxa/venit așa de mul timp?

  JOE BANISTER (I.R.S. Criminam Investigator): Mai întîi de toate, nu m-am sustras de la nimic, nu mă ascund de nimeni. Am cerut pur și simplu IRS (autorității fiscale) să-mi arate legea care-mi cere să fac aceste lucruri, iar ei sunt bănuitori și reținuți când trebuie să-mi răspundă, și desigur, există milioane de oameni, multe late organizații care încearcă să obțină răspunsuri.
  EI SE POARTĂ FOARTE SUSPICIOS CÂND LI SE CERE SIMPLU, SĂ STEA LA MASĂ CU POPORUL AMERICAN ȘI SĂ DISCUTE CARE SUNT OBLIGAȚIILE LOR. (și LIMITELE lor, ca să nu dea în ABUZURI, zic eu…)

  AARON RUSSO: De fapt, DAVID CAY JOHNSTON, un ziarist dedicat de la ”New York Times”, l-a întrebat peTERRY LEMONS, de la IRS…”De ce nu răspunde IRS la întrebările puse în petițiile poporului american?”
  Răspunsul D-lui Terry Lemons, a fost: ”Guvernul răspunde înterbărilor, PRIN ACȚIUNI DE IMPUNERE ÎN JUSTIȚIE”
  (Aha, deci te ”legi” de Guvern, nu poți să-ți găsești DREPTATEA decât în Justiție. Justiție care parcă hotărâse împreună cu Congresul în privința RECENZIEI asupra unor întrebări incomode, de genul ăstora adresate IRS-lui care, trebuiesc să fie doar FORMALE în cadrul unor întâlniri…NICIODATĂ ONORATE, nici de-o parte (a Congresului), nici de cealaltă (a Justiției)!)

  E o remarcă descurajantă, cum că guvernul folosește forța în locul discuției amicale și a logicii. Guvernul însuși refuză să ofere poporului american, care este subiectul acestei extrageri de proprietate privată, fără nicio justificare legală, clar subliniată.

  NU ESTE NICIO LEGE CARE SĂ PRETINDĂ MUNCITORULUI AMERICAN DE RÂND, ÎN SECTORUL PRIVAT, SĂ PLĂTEASCĂ TAXA DIRECT REPARTIZATĂ, PROPORȚIONALĂ CU MUNCA LUI ȘI PENTRU COMPENSAREA UNOR SERVICII. NU ESTE NICIO LEGE.

  Marșul se va opri în fața Clădirii IRS.
  AARON RUSSO: Ei sunt acum să dezbată (servească) într-un ”proces public” intentat autorității fiscale (IRS). Foarte curajos.
  -Numele meu este Charles, și sunt aici să depun această plângere în numele poporului american. Acuzația este însoțită de…(apare un bărbat în albastru care strigă: fără camere, fără camere…)
  -Robert Schultz.
  -Te vom chema cu nr.cazului, cazul va fi pus la dosar. (deja?! Sună a clasare…) Mulțumim.
  -Bine, mulțumesc.

  Astăzi, efectiv, oamenii au spus guvernului că drepturile noastre nu vor mai fi puse la îndoială și vom avea răspunsuri la petiția noastră, petiție legitimată legal, în care noi ne adresăm revendicările care ne sunt permise în Primul Amendament al Constituției și, odată pentru totdeauna, ni se va răspunde.

  Pe 31 august 2005, judecătorul federal EMMET SULLIVAN a hotărât că Guvernul NU are răspunsul la întrebările poporului american, chiar dacă este garantat în Primul Amendament. (Năucitor! Dacă n-are răspuns, ori e prost, ori se preface – indiferent de caz, înseamnă că-i incompetent, drept pentru care…să plece, să lase pe alții care pot/au răspunsuri! Cutre, și guvernul și judecătorul!)

  ”Curtea noastră a luat decizia: GUVERNUL NU TREBUIE SĂ ARATE LEGEA PE CARE O APLICĂ”, și presa nu a relatat aceasta.

  (Ce vorbești Frantz? Cum adică ”nu trebuie”? Păi în baza a ce mă jupoi de bani? Că vrei tu? Atunci ești MAFIOT! Iar dacă e vorba de legea asta, sau alta, ele trebuiesc regăsite UNDEVA din care să reiasă CINE le-a pritocit, cine le-a întocmit, cine le-a aprobat, unde-s aprobările care arată atât inițiatorii, cât și semnatarii care dau naștere unor astfel de legi…)

 6. Magda 31 iulie 2016 at 18:41

  Am dat noi acestui judecător autoritatea de a nesocoti Constituția, fundamentul vieții americane?

  GOETHE: ”Nimeni nu este înrobit mai fără de speranță, decât aceia care cred în mod fals că sunt liberi”

  Ronald Reagan (28.05.1985): ”Eu cred că, atât în spirit cât și în substanță, sistemul nostru de taxare, ar fi neamerican. Moartea și taxele poate că sunt invevitabile, dar taxele nejuste, nu sunt.”

  Dintr-o comedie americană: ”Taxele țării noastre trebuie reglate, iar eu știu ce trebuie să fac. Dacă tu crezi că plătești prea mult acum, așteaptă doar până ce voi trece eu prin ele. (și începe să cânte la fluier)

  Menajera, dintr-un alt film:”Acum, d-le Harley, aș vrea să vă întreb ceva: ce face guvernul nostru cu toți banii pe care noi îi dăm pe taxe?”
  PETTER GIBBONS (Tax Attorney): Când a fost ales președintele Reagan, unul din primele lucruri pe care le-a făcut, a fost să numească o Comisie de oameni de afaceri, condusă de către Peter Grace, cunoscută în mod obișnuit sub denumirea de ”Comisia lui Grace”.
  Sarcina lor era să cerceteze în totalitate diversele domenii ale guvernării federale și să facă un raport.
  Una din estimările Comisiei Grace, este:
  ”100% din ce este colectat, este absorbit numai de dobânda la datoria federală, toate taxele/venit sunt duse înainte ca un nichel (cinci cenți) să fie cheltuit pe serviciile pe care plătitorii de taxe le așteaptă de la guvern.”

  Aceeași menajeră (din film) întrebându-l pe d-l Harley: ”Dacă noi plătim salariile congresmanilor și ale senatorilor, noi îi susținem, nu-i așa?
  Dl.Harley: Ei bine, da…atunci, de ce nu??”

  PETTER GIBBONS: Noi am fost oameni spălați pe creier cărora ni s-a spus că avem nevoie de un sistem de taxe/venituri să plătim guvernului, ceea ce este absolut ridicol.
  Întrebarea mea, este: ”Bine, ĂSTA E ADEVĂRUL? CE FONDURI AM PLĂTIT LA GUVERN ÎNTRE 1777 ȘI 1913?”

  G.EDWARD GRIFFIN (Author, Creature From Jekyll Island): Scopul principal al taxelor/venit NU este de a spori veniturile (Statului), ci doar de A REDISTRIBUI BOGĂȚIA ȘI A CONTROLA SOCIEATATEA.

  BOB SCHULZ (The people Foundation): Mulți oameni ar putea spune:
  ”Ce se va întâmpla cu educația dacă nu ar fi taxe/venituri?”.
  Ei nu înțeleg că educația, în cea mai mare parte , este plătită din taxele locale, taxele pe proprietate.
  Oamenii ar spune:
  ”Cum am putea construi și menține autostrăzi? ”
  Taxele/venit nu plătesc construcția de autostrăzi.
  Suma de bani pe care o cheltuim pentru apărare, este exact cât suma taxelor plătite de companii și asociații, ceea ce este deplin legal și constituțional .

  G.EDWARD GRIFFIN: Eu cred că nu vrem taxe/venit din câteva motive:unul este că, e un instrument de totalitarism, ceea ce înseamnă că guvernul poate manipula oamenii.

  CATHERINE AUSTIN FITTS (Former Asst.Secretary of Housing): În fiecare an, tu dai Guvernului Federal bani, un formular care spune ”iată cum funcționează banii mei”. Dacă minți, poți să ajungi la pușcărie. Așa că ți se cere să dai o declarație/venituri care, cu puterea legii, te-ar putea trimite la închisoare, dacă nu este impecabilă. Și, conform legii, se presupune că și ei ar face la fel. Ei ar trebui să-ți trimită înapoi un raport financiar, care zice: ”aici se află ceea ce facem (noi) cu banii tăi” (Foaarte corect!) Numai că, tu te conformezi, iară ei, NU!
  În anul fiscal 1999, Departamentul Apărării, avea 1.1 trilioane (milioane de milionae) de dolari, ”fără documente”. (hahaha…tare!)
  ”Ajustări nedocumentabile”, înseamnă…că banii lipsesc!
  În anul următor, Departamentul Apărării, au avut 2.3 trilioane (milioane de milioane) de dolari!! (undocumentable adjustment – banii lipsesc!)

  AARON RUSSO: Am decis să sun autoritatea fiscală (IRS) și am vorbit cu ANTHONY BURKE, de la relații cu presa. El a fost amabil cu mine, și i-am explicat că am fost un producător de film premiat, și că făceam un documentar despre IRS. El a fost un pic contrariat de asta.
  Mi-a explicat că NIMENI nu va apărea în film să discute despre taxa/venit.
  Dar a zis că o să mă sune înapoi. I-am mulțumit, dar nu îmi putea răspunde la întrebarea: ”de ce a făcut Guvernul să fie așa de dificil pentru populație să vadă legea?”

  Așa că m-am decis să mă retrag cu echipa din clădirea IRS, să văd dacă pot să găsesc niște angajați să le iau interviu. Iată ce s-a întâmplat:

  POLIȚIST: Ți-am zis că nu poți filma aici, asta este!

  AARON RUSSO: Doar spune-mi care este legea care îmi zice că nu pot filma aici. Îmi poți arăta legea care îmi interzice să filmez aici? Este America o țară liberă?

  POLIȚISTUL, către un superior venit, și în fața căruia se justifică cerând totodată și ajutor pentru atitudinea sa de a ”apăra” IRS-ul de ochii lui Aaron Russo: Am zis că nu poate filma aici! Și el acum, pune mii de întrebări. I-am spus că legea Guvernului….hei, i-am zis că nu poate filma aici, și mi-a zis că e un cetățean și toate alea…(oof!)

  AARON RUSSO, către cel nou venit: Dacă nu pot filma aici, unde este legea care îmi zice că nu pot filma aici?

  (Fază la care noul venit, face stânga-mprejur și, cu stația la gură, începe să informeze și probabil, să ceară ajutorul 

  AARON RUSSO: De ce nu mi-au arătat legea? De ce se enervaseră pentru asta? Am început să mă gândesc cu teamă.

  CUM SĂ NE TEMEM DE PROPRIUL NOSTRU GUVERN? Cu acest gând tulburător în minte, am plecat să văd niște experți în taxe.

 7. Magda 1 august 2016 at 16:06

  PHIL HART (State Rep./R-Idaho): Poți să te uiți după textul de lege, să tot cauți legea care îți cere să plătești, și când faci asta, NU vei găsi legea care îți cere ca o persoană cu venit mediu în America salariată, în domeniul privat, să plătească taxă /venit.

  LARKER ROSE (Tax Honesty): Constituția permite două tipuri de taxe: directe și indirecte.
  IRWIN SCHIFF (autor): Guvernul Federal , conform Constituției, poate taxa aproape orice, atâta timp cât timp o parte a taxei este directă.

  Constituția SUA: O taxă alocată, trebuie să fie directă. Alocarea = a împărți în mod egal, oamenilor.

  PHIL HART: O taxă indirectă, este spre exemplu perceperea accizei. Pot evita perceperea accizei pe benzină, doar să aleg să merg cu bicicleta. Nu pot evita taxa pe fumat, aș putea să aleg să nu fumez sau să cresc tutunul meu.
  Constituția SUA: Toate taxele indirecte trebuie să fie la fel (uniforme), în toate statele.

  VERNICE KUGLIN (Tax Honesty): Taxa pe venituri care se aplică acum, nu satisface criteriile taxei directe sau indirecte.

  AARON RUSSO: IRS pretinde că în 1913, Amendamentul 16, cel privind taxa pe venituri, permite Guvernului o a treia formă de taxare. Cum își manifestă autoritatea Curtea Supremă în privința asta?

  IRVIN SCHIFF: Curtea Supremă în cazul Stanton versus Baltic Mininc Co. (1916). Ce e mai clar decât asta? Prevederile Amendamentului 16 nu autorizează (mandatează) taxarea.

  VERNICE KUGLIN (Tax Honesty): Există un caz de asemenea, care spunea că Amendamentul 16 nu impunea, și nu a schimbat cu nimic restricțiile privitoare la taxe, din Constituție.

  CHARLIE BEALL (We the people Foundation): Au mai existat de asemenea câteva cazuri majore la Curtea Supremă, în aceeași perioadă dintre anii 1916 și 1923.

  IRVIN SCHIFF: Straton Indenpendence versus Hobart, Southern versus Lowe, 247 US.330 (1918)

  PETTER GIBBONS (Tax Attorney): Este de fapt, foarte simplu. Congresul încearcă să ia o hotărâre. Decizia privind veniturile, din 1984 (Actul Impozitului pe venit). Curtea Supremă a spus că nu e constituțional.
  Când Curtea Supremă spune că ceva este neconstituțional, e neconstituțional. Ei au încercat din nou în 1913, și Curtea Supremă a spus că Amendamentul 16 conferă noi posibilități privind autoritatea în privința taxării. Așa că, dacă nu o aveau atunci, și nu ar fi obținut-o, ei nu ar avea-o. Nu este nici un temei constituțional privind taxele pe salariul americanilor, ce trăiesc și muncesc în cincizeci de state ale Uniunii. Punct. Am terminat explicația.

  TOM SELGAS (Tax Honesty): Am aici o scrisoare de la Daniel Inouyes din Senatul SUA, care spune: ” Bazat pe cercetarea făcută de către Serviciul de Cercetare Congresional, NU există nicio prevedere care, în mod specific și fără echivoc, să ceară unui individ să plătească taxă/venit. SFÂRȘITUL POVEȘTII. NU ESTE NICIO LEGE. Până la această dată, nimeni nu a fost în stare să arate că există o lege pentru cetățeanul obișnuit american, care lucrează zi și noapte să plătească o taxă/venit.

  EDWIN VIEIRA (Prof.Constitutionla Law): Definiția taxei/venit din Constituție, a fost dată în cazul Eisner versus Macomber, și s-a îndreptat către avantaje și profituri care sunt făcute de aceste activități.

  IRVIN SCHIFF: Doyle versus Mitchel, 247 U.S. 179 1918, aceasta este ceea ce au spus ei: ” Ideea de câștig sau dezvotarea activităților corporatiste”. Cu alte cuvinte, nu salarii, nu dividente, nu pensii. Înseamnă a obține profit creat, doar din activitățile companiilor/corporațiilor.

  DAVID CHAMPION (Founder, Nontaxpaye) : Garanția pe taxe, comunicate oficial de americani, nu e mai mult decât o declarație fără acoperire. Nu este substanțială. Nu e niciodată determinată de către o a treia parte, neutră, cum ar fi Curtea, pentru a avea vadilitate.

  TOM SELGAS (Tax Honesty): Dacă primești o înștiințare de la controlul fiscal, lucrul pe care trebuie să-l faci, este să apelezi la Legea Libertății Informației (FOIA), pe care pretind ei că o folosesc pentru a confirma și justifica auditul (controlul).

  IRVIN SCHIFF: Nu este nimic în Codul Fiscal să fi creat ceva cum ar fi evaziune sau delict privind taxa/venit, nu este nimic care să autorizeze agenții IRS să confiște proprietatea. Guvernul este implicat în șantaj judiciar. Guvernul ȘTIE că dacă confiscă legal proprietatea cuiva, acea persoană nu are fonduri, și nu poate apela la un avocat să o ajute.

  JAN LINDSEY (Former FBI Agent): Am condus o investigație privind punctul 18 din Codul Penal (Titlul 18 se referă la delictele privind legile federale) și acolo sunt dispozițiile și regulamentele sunt foarte precise, atât pentru ceea ce încalcă dispozițiile.
  Și Codul privind impozitul/venituri, punctul 26, nu e nimic clar acolo. Chiar FBI are frică de IRS. Punctul 26 este cunoscut ca impozit/venit intern. Mare parte din ”26” este administrat și aplicat de către Serviciul Intern/Venituri, și este unul dintre cele mai mari fragmente din Codul Statelor Unite (U.S.C.)!

  VERNICE KUGLIN (Tax Honesty): Trebuie să înțelegeți că, Agenția, care ilegal va impune o taxă care nu există, NU se va sinchisi. Dacă noi oamenii, nu știm care sunt drepturile noastre, ei nu ni le vor spune.

  JOE BANISTER (I.R.S. Criminal Investigator): Americanii tocmai au învățat că IRS (autoritatea fiscală) i-a înșelat, când de fapt, ar fi destul din partea lor să se revolte și să îi pună capăt.

  VERNICE KUGLIN (Tax Honesty): Această broșură, include Constituția SUA: drepturile omului, declarația de independență, este un document pe care fiecare cetățean trebuie să-l citească. Este un document care a eliberat întreaga națiune. (Arătând spre ditamai cărțulia): Acesta este Codul privind Codul/Venitul Intern (Titlul 26). Aplicarea ilegală de către IRS a acestui Cod de către Autoritatea Fiscală (IRS), a înrobit națiunea. Iar pe acest document, (Constituția SUA) ar trebui să-l elibereze.

 8. Magda 1 august 2016 at 17:29

  AARON RUSSO: Am fost foarte impresionat de oamenii de la taxe și onestitatea lor. Nu erau bucătari, erau foarte inteligenți, informați, și naturali. Mă întrebam cu uimire, de ce nu am auzit despre această decizie, în media! Țineam neapărat să știu punctul de vedere al IRS, pentru că aflarea adevărului presupunea în mod imperativ ascultarea ambelor părți.
  Continuam să sper că Anthony Burke îmi va telefona, părea un om modest. Mi-am sunat mesageria: (Anthony Burke, într-un mesaj: ”dă-mi voie să îți sugerez câțiva oameni cu care ai putea vorbi. Unul, ar fi DON ALEXANDER – fost împuternicit aici, în Washington. Un altul, ar fi SHELDON COHEN, care este fost împuternicit și consilier. Toți acei tipi, cred că vor răspunde întrebărilor tale.

  AARON RUSSO: Bravo, vești bune, mă gândeam. Așa că l-am sunat pe SHELDON COHEN, pentru că el era de obicei împuternicit IRS, el scria Codul pentru taxe, și a fost de asemenea, consilier general la IRS (autoritatea fiscală). El este un expert adevărat, și nu aș fi găsit o persoană mai potrivită să-mi răspundă la întrebări.

  AARON RUSSO, către Sheldon Cohen: Motivul pentru care fac acest documentar, este că mulți oameni din America de azi, cred că nu există nicio lege care să le pretindă să plătească taxe/venituri (formularele 1040). Mulți oameni au ajuns după gratii, luptând împotriva ei.

  SHELDON COHEN (Former Commissioner Author/Tax Code): Codul privind veniturile interne este autorizat de către Amendamentul 16.

  AARON RUSSO: Cred că ar putea fi clarificat și cred că Guvernul ar trebui să fie mai transparent pentru populație. De ce împuterniciții IRS nu stau jos frumos, explicând clar în engleză, de ce…?

  SHELDON COHEN: Nu cred că le pasă cu adevărat. Ei cred că se joacă doar cu cuvintele.

  AARON RUSSO: Nu crezi că sunt sinceri cu oamenii?

  SHELDON COHEN: Nu, nu cred că sunt sinceri.

  AARON RUSSO: Ce înseamnă acord voluntar? Și de ce Codul IRS zice că e voluntar, nu obligatoriu?

  SHELDON COHEN: E un cuvânt care e un eufemism pe care noi îl folosim…noi folosim ”acord voluntar” când vorbim despre semafoare, cei mai mulți oameni…la două noaptea, tu oprești pe roșu?
  AARON RUSSO: Mda…

  SHELDON COHEN: E vreun sticlete pe-aicea?

  AARON RUSSO: Ei bine, uneori nu…opresc (râde).

  SHELDON COHEN: Eu, da. Și cei mai mulți dintre noi, n-o fac. Dar acela este un acord voluntar.

  AARON RUSSO: Este precizat clar că este obligatoriu să oprești la lumina roșie. După codul IRS, e ceva voluntar să fii de acord.

  OBLIGATORIU și VOLUNTAR sunt total opuse ca sens, și încă vrea să ne facă să credem că înseamnă același lucru.

 9. Magda 1 august 2016 at 21:59

  ”Taxa Dvs./venit, este 100% taxă voluntară și taxa voastră pe lichior de 100% ,este o taxă forțată. Situația este diferită, ca ziua și noaptea.” DWIGHT E. AVIS, Șeful Biroului Divizional de Taxare pe Alcool și Țigări, de la IRS.
  AARON RUSSO: Așa că, poate da Guvernul în judecată pe cineva , pe baza informațiilor din formularul 1040 (a declarației/venit)?
  SHELDON COHEN: Da.
  AARON RUSSO: Așa, fără să evite amendamentul 15?
  SHELDON COHEN: Nu.
  AARON RUSSO: Dar amendamentul 5 spune că nu trebuie să fac nimic care mă poate învinovății.
  SHELDON COHEN: Ei bine, nu te acuză ca să te pună în…într-o situație complicată.
  AARON RUSSO: Dar mai înainte ai spus că aș putea fi trimis la pușcărie pentru asta. Comisarul vrea să ne facă să credem că, deși IRS îți cere să completezi formularul 1040 și ai putea ajunge la închisoare pentru asta, ei nu încalcă drepturile amendamentului 5 privind auto-acuzarea. E absurd.
  AARON RUSSO: Nu este adevărat că acest cuvânt ”venit”, NU ESTE DEFINIT NICIUNDE în Codul Intern privint veniturile?
  SHELDON COHEN: Legea zice că guvernul are dreptul să ia taxe/venituri, indiferent de sursa din care provine.
  AARON RUSSO: Așa că, ”VENIT” nu este definit în Cod, ci doar se zice ”venit”, fără vreo definiție.
  SHELDON COHEN: Adevărat.
  AARON RUSSO: Corect?
  SHELDON COHEN: Da.
  AARON RUSSO: Există felurite taxe, cum ar putea cetățeanu American să știe ce este taxa/venit, dacă nu este definită?
  SHELDON COHEN: Pentru că o va defini Curtea.
  Vă amintiți ce-a spus procurorul constituțional Edwin Vier? ”Definiția ”venitului” în Constituție, a fost dată de Cazul Eisner versus Macomber, și se referea la câștiguri și profituri, care sunt făcute din unele activități.”
  AARON RUSSO: Așa a decis Curtea Supremă. Nu însemna salarii/muncă. Se referea la VENITUL DIN ACTIVITĂȚILE INTREPRINDERILOR (SOCIETĂȚILOR). Eu cred că munca omului ține de proprietatea sa privată.
  SHELDON COHEN: E viziunea ta, dar nu e legea.
  PETTER GIBBONS (Tax Attorney):Curtea Supremă spune că munca ta, ține de proprietatea privată. Când eu merg să muncesc pentru cineva, e ca un negoț, chiar ca un schimb…îți dau (prestez) ceva muncă, îmi dai niște bani. ”Șef printre astfel de contracte, este cel al angajării de personal, prin care munca, și alte servicii sunt date la schimb pentru bani sau alte forme de proprietate. ”
  AARON RUSSO: În 1916 am avut cazul Brushaber și Stanton, și acele cazuri în care se zicea că Amendamentul 16 dădea Guvernului noi puteri privind taxele.
  SHELDON COHEN: Nu vreau să am o discuție în contradictoriu cu tine…
  LARKEN ROSE (Tax Honesty): S-a mai întâmplat într-un caz unde Curtea Supremă zicea că Amendamentul 16 nu a dat mai multă putere Congresului privind taxele. Cu alte cuvinte, dacă tu nu erai ”taxabil” înainte de Amendamentul 16, nu tu ai fi fost obligat la taxe, nici după….
  AARON RUSSO: Azi am intervievat și ei au găsit persoana nevinovată pentru necompletarea formularul 1040. Am întrebat de ce au găsit-o nevinovată, și a zis că IRS nu poate arăta legea care să-i facă răspunzători de completarea formularului 1040.
  MARCELLA BROOKS (Juror): Tot ce e nevoie să facă, dacă este o așa lege…să ne arate legea! Ceea ce desigur, niciodată n-au făcut.
  AARON RUSSO: Motivul pentru care n-au făcut-o era…de ce oare?
  MARCELLA BROOKS (Juror): Că nu e nicio lege.
  SHELDON COHEN: Punctul 26 îți cere să trimiți documentele completate.
  AARON RUSSO: Dar nu ar trebui Punctul 26 să fie în conformitate cu Decizia Curții Supreme?
  SHELDON COHEN: Să iei un caz din 1920 și să-l suprapui peste (??)
  AARON RUSSO: Nu pot să cred ce-am auzit! Deruleză! Amintește-ți că el a zis mai devreme că IRC era autorizat de către Amendamentul 16? Iar Curtea Supremă zicea că Amendamentul 16 nu dă guvernului nicio nouă împuternicire privind taxele. Această decizie nu a fost niciodată retrasă.

 10. Magda 2 august 2016 at 21:02

  AARON RUSSO: Pot tribunalele să treacă peste Curtea Supremă?
  SHELDON COHEN: Nu.
  AARON RUSSO: Cum pot trimite ei oameni la pușcărie că nu au plătit taxe/munca lor, când Curtea Supremă a spus că NU TREBUIE? Dar nu ar trebui ca IRS să aibă un regulament în conformitate cu Curtea Supremă? Asta e-ntrebarea mea…
  SHELDON COHEN: Aaron, e o pierdere de timp, pentru că orice-aș zice, nu crezi.
  AARON RUSSO: El are dreptate să nu-l cred, și nici tu nu trebuie să-l crezi. El vrea să credem că noi trebuie să respectăm Codul IRS…CODUL IRS CARE ÎNCALCĂ MULTE DIN DECIZIILE CURȚII SUPREME!
  AARON RUSSO, iar adresându-i-se: Curtea Supremă a luat o DECIZIE…
  SHELDON COHEN: Nu, nu, nu…mulțumesc, mulțumesc.
  AARON RUSSO: Îmi pare rău d-le Cohen că fac asta,….
  SHELDON COHEN, închizându-și mapa nervos, dând semne vădite de închidere/încheiere a oricărui gen de dialog în viitor/temă: Îmi pare rău că tu vii în mod constant cu aceeași idée, tu ești răspunzător (referitor la taxe…)pentru că legea spune ești, și Curtea spune că ești…pentru că legea spune că ești răspunzător și asta explică de ce ești răspunzător!
  AARON RUSSO, meditativ, în dialog interior cu sine dar și cu noi: Vezi…acum că el vorbește despre Curțile de Apel (de rang inferior), care nu sunt în conformitate cu Curtea Supremă…cum ar trebui să fie…
  AARON RUSSO, iar vorbindu-i: Nu ar trebui ca aceste instanțe judecătorești să fie în conformitate cu Curtea Supremă?
  SHELDON COHEN: Curtea Supremă asta a susținut.
  AARON RUSSO: Unde?
  SHELDON COHEN: M-ai prins nepregătit! (Râde)
  AARON RUSSO: Permite-mi o întrebare ipotetică!
  SHELDON COHEN: Nu! Aduci argumente prostești.
  AARON RUSSO: De ce este Decizia Curții Supreme un argument prostesc?
  SHELDON COHEN: PENTRU CĂ NU SE POATE APLICA! (sîsîii din limba despicată reptila cu ochi transparenți, spălăciți și tremurători din spatele fundurilor de sifon, aplecându-se din șale brusc, și hotărât!)
  AARON RUSSO către noi:Această declarație a făcut să-mi stea inima! EL TOCMAI A ZIS CĂ DECIZIILE CURȚII SUPREME NU SE POT APLICA LA IRS (Autoritatea Fiscală). Aceste e un comportament pe care îl aștepți într-o țară totalitară…poate în China, Rusia sau Cuba, dar nu în America. Ei doar decid legea și o aplică.

  (Și la noi cum e? Ce visează noaptea sau la întuneric, maleficii din Guvern…pun de-un H.G sau de-o OUG prin care dau la gioale unora, perfect ”legal”, având și ei polițe de plătit, ori doar așa, de pamplezir… la modul general, să mai înfigă cuțitu-n spatele românilor de pretutindeni, c-așa-i ”frumos” și ”bine”, ca să se știe cine-i slugă și care-i stăpân!
  Și, atât de idioți și de îmbârligați LA VEDERE SUNT…încât, ca să nu PUTĂ făcătura lor de la o poștă, ar trebui să ceară mai întâi avizul Curții Constituționale la toate aberațiile și porcăriile lor ”autorizate”. Dar, nuuuuu….ăștia, de partea asta le scot repede, repede, până dau zorile de zi, uneori în plină noapte , ca liliecii sau duhurile necurate…muncind pentru ei de cu noaptea cei de la Monitorul Oficial, iar lemurienii din cadrul Curții Constituționale…șed la umbra robelor roșii ca sângele vărsat în 1989, apărați de deochiul maselor nemulțumite și scârbite de așa complicitate, acționând sau dând dreptate (de cauză) NUMAI dacă victima are bani de dat în judecată, pentru ”judecata” strâmbă și tâmpită a inițiatorilor (”mari” oameni de stat și de partid) nu de multe ori – TÂRZIU, CÂND VICTIMA E DEJA MOARTĂ SAU IRECUPERABILĂ!)

 11. Magda 2 august 2016 at 21:58

  AARON RUSSO: Acum știam că mișcarea privind corectitudinea taxelor, avea dreptate. IRS se impune prin intimidare, frică, NU prin lege. Nu este nimic diferit față de un raket (mafiot) care îți cere taxa de protecție, folosind forța pentru a lua banii de la tie. Și atunci, un fost comisar IRS, acum lucrând la prestigioasa firmă de juriști din Washington, mă amenință…priviți!

  SHELDON COHEN: Aaron, tu înțelegi Yddish? ”Gornischt von helfen!”. Pentru cei care nu înțeleg Yddish, înseamnă ”Nimic nu te va ajuta”.

  Altul: Acum a devenit clar. Înțeleg de ce IRS nu a venit să vorbească în fața camerei despre ”unde e legea”?
  Acum, îi înșiră pe senatori:
  senator HILARRY CLINTON (D) New York,
  senator F. JAMES SENSENBRENNER (R)Wisconsin,
  senator JAY ROCKEFELLER (D) W.Virginia,
  senator JOHN MC CAIN (R)Arizona,
  senator HARRY REID (D) Nevada,
  senator JOHN ENSIGN (R)Nevada,
  senator JOHN CORZINE (D) New Jersey,
  senator CHUCK GRASSLEY (R)Iowa,
  senator DIANNE FIENSTEIN (D) California,
  senator ORRIN HATCH (R)Utah,
  senator CHARLES SCHUMER (D)New York,
  senator ROBERT BENNET (R)Utah, și spune: ”Am înțeles de ce toți acei senatori pe care i-am sunat, refuzau să fie intervievați. NU E NICIO LEGE. Acum știi de ce liderii noștri politici și tribunalele, AU ȘTIUT DE DECENII, dar au încercat să ascundă. CONSTITUȚIA STATELOR UNITE INTERZICE STRICT TAXE/SALARII LA CETĂȚENII AMERICANI.”
  Curtea Supremă a Statelor Unite a stabilit clar că taxa/venit se referă la profit, NU la salariile din muncă. (care sunt proprietate privată)
  -În interesul poporului American, provoc IRS-ul să-mi arate Codul de legi care permite o taxă impusă pe salarii, obținută din munca cetățenilor americani.

  -Dacă nu am dreptate? Mi-aș cere CU CERERE cât se poate de umil scuze autorității fiscale, și dacă IRS-ul a greșit, și NU este nicio lege, atunci, fiecare persoană care a fost băgată la pușcărie să fie eliberată imediat.

  -Dacă asta este o națiune bazată pe legi și o țară liberă, atunci IRS ar trebui să arate Legea poporului American.

  -Am simțit o nevoie copleșitoare să înțeleg DE CE jurații îi condamnă pe oamenii nevinovați pentru nedeclararea taxelor, când nu există nicio lege care să le ceară aceasta! Așa că, am mers să vorbesc cu MOSSIE BROOKES – unul din jurați care a folosit mult bun-simț și nu a lăsat judecătorul să îndrume boxa juraților către sentința de vinovat.

 12. Magda 3 august 2016 at 21:29

  Procesul – Guvernul versus Whitey Harrell:

  MOSSIE BROOKES: Aveau patru capete de acuzare pentru neplata taxelor și întrebarea noastră era….Ce se va decide? A făcut o ilegalitate sau nu? Nu ni s-a mai întâmplat niciodată să poată să fi de fapt nevinovat și în același timp să nu-și fi declarat veniturile.

  În Guvernul Federal, NU CONSTITUIE INFRACȚIUNE NEDECLARAREA VENITURILOR PENTRU TAXARE. În cele din urmă ei au spus: Ei bine, îl avem pe acest tip, o să aplicăm legea. Ei au sunat pe un agent IRS – Agent CRANER.
  WHITEY HARRELL: Craner?

  Agent CRANER: Acesta este Kent Dorey, care este deasemenea un investigator.

  WHITEY HARELL: Ai primit cererea mea pentru o copie a ordinului de delegare de autoritate?

  Agent CRANER: În regulă. I-am spus șefului despre asta, și mi-a zis că este insigna mea (?)

  WHITEY HARRELL: Insigna ta este autoritatea? Am crezut că trebuie să fie scrisă….

  MOSSIE BROOKES: Ultima întrebare pe care apărarea i-a pus-o, a fost: ”Ai scris ceva de genul acesta?” Și Agentul Craner s-a uitat direct la el și la noi și a spus: Nu am notat nimic, niciodată! Și totuși, când am văzut pe video, el scria ceva…și așa…Eu mă gândesc, în acest moment, judecătorul se presupune să spună agentului Craner că e clar că ai mărturisit fals…însă nici nu a observat…

  În final s-a atins punctul culminant: Mr.Harrell a privit drept la procuror și a zis: Am să-ți zic același lucru pe care l-am tot zis de atâtea ori oficialilor guvernamentali. Arată-mi legea care îmi cere mie să completez declarația/venituri și voi fi încântat s-o fac. Și cerința din reglementări se află în ce secțiune? Despre ce acte particulare vorbim noi aici și despre care voi susțineți că eu sunt răspunzător?

  Agent CRANER: Întrebarea ta exactă ar fi DIN NOU, care? Care este secțiunea care, ce? Cred că nu vă înțeleg întrebarea, d-le Harrell.

  WHITEY HARRELL: Cu siguranță îți sunt familiare forțele polițienești pe care trebuie să le impui.

  MOSSIE BROOKES: Procurorul l-a ignorant total! Și a început să-l calomnieze pe Harrell. A început să se ia de caracterul său.

  SHERRY JACKSON (Former IRS Agent): Ne numeau înșelători de taxe, fanatici, ciudați…nu-mi pasă cum îmi zici, dar am o întrebare: UNDE E LEGEA? ARATĂ-MI LEGEA!

  LARKEN ROSE (Tax Honesty): Ei nu puteau dezbate problema rațional, pentru că dacă o făceau, ar fi pierdut! Așa că insultau oamenii, și îi făceau neserioși.

  MOSSIE BROOKES: Am simțit că erau de o aroganță totală și îl persecutau pe Harrell, și doreau ca și noi să participăm. Judecătorul Cougan, s-a uitat drept la noi și ne-a zis: Voi instruiți jurații conform legii. Am fost trimiși să deliberăm. Judecătorul ne-a promis că ne va da legea. Și ne-am uitat, dar nu era acolo.
  Am scris o notă judecătorului, cerând o copie a legii….10 minute mai târziu, am avut răspunsul înapoi: ”Aveți tot ce vă trebuie”.
  Dar nu era nicio lege. Ne promisese.
  La acel moment, m-am simțit trădată. Acest om ne-a promis legea, și despre asta e toată povestea: LEGEA pe care noi o cerusem, iar el o pusese la îndoială.

  AARON RUSSO: Și motivul pentru care ei nu au făcut-o, era…de ce?

  MOSSIE BROOKES: Pentru că nu era nicio lege. Îți amintești că am vorbit aici despre legea statului Illinois?
  Care este o lege în Illinois, așa că scoatem legea la iveală, și o citim de câteva ori. Și am zis..ok…stați așa…pentru că tot spuneau…dar aceasta este legea în Illinois, și am zis, uită-te la începutul ei.
  Ea spune: ” Fiecăruia i se va cere să dea o declarație a taxelor/venit federală….este cerut să prezinți în Ilinois o declarație de taxare/venit.

  Am zis: dacă este adevărat că nu i se cere să dea o declarație federală/venit, atunci asta anulează legea din Illinois. Doi oameni continuau să spună…El o va scoate la capăt…am spus că o va scoate la capăt, dar drepturile lui?

  DACĂ NU ESTE NICIO LEGE, ATUNCI EL NU ÎNCALCĂ LEGEA.

  El doar își susține drepturile lui. O să îi refuzăm aceasta?
  E amuzant cum un jurat stătea deoparte, și-a rotit privirea și a zis: vrei să zici că noi ar trebui să plătim taxele?? (strigăte, țipete, forfotă…)
  Toți dintr-o dată am realizat că acest proces, era mult mai mare și ramificațiile acestui proces vor fi foarte întinse…dacă va ajunge la cunoștința publicului?

  ESTE CA ȘI CUM TOCMAI AM DESCOPERIT ACEST SECRET GUVERNAMENTAL.

  Când am ieșit să dăm verdictul, judecătorul era…chiar acum sunt sigură că el credea că vom da un verdict de vinovăție. Și motivul pentru care spun asta, este datorat felului în care arăta fața lui, când primul ”nevinovat” era citit. Fața i s-a albit dintr-o dată…a doua oară, puteai auzi oamenii din sală spunând ”WOW!”…știți, și fața judecătorului s- a înroșit, apoi a devenit pământie. Și judecătorul s-a ridicat și-a plecat…

  Stăteam acolo și mă gândeam…asta este o adevărată victorie pentru oameni, și niciodată nu m-am simțit mai patrioată, și am știu că am făcut ceea ce trebuia să fac. Mă uitam la acel om, HARRELL,și mă gândeam…sistemul nu merge tot timpul, dar de data asta, pentru acel om, a mers….

 13. Magda 4 august 2016 at 18:56

  AARON RUSSO: În noiembrie 2004, guvernul, l-a arestat pe Joseph Banister, de la Investigații IRS (Autoritatea Fiscală). Ei l-au găsit vinovat de fraudă, pentru că a spus poporului americand adevărul despre legea taxei/venit. Juriul, era în mod evident de acord cu Joe. Ei bine, tocmai mi-a arătat că Banister ar fi onest și de încredere, lucrând în domeniul legilor.

  Cougland, pilotul Fed Ex, susținea că nu era nicio lege care să ceară americanilor să plătească taxa/venit, și ea a câștigat de asemenea un proces.

  FRANKLIN SANDERS (Defendant): 24 de oameni au fost inculpați de către IRS, pentru că ei susțineau că nu era nicio lege care să le ceară să declare taxele/venituri. De fapt, nici judecătorul, nici procurorul, nici IRS-ul nu puteau da un verdict bazat pe acel act oficial, pentru că nu era în nicio carte. Juriul a revenit cu o atitudine impartială față de toți.

  CHARLES ROSSOTTI (Former IRS Commissioner): Când problema este de a testa, care înseamnă în termeni judecătorești a aplica legea, e o șansă de succes de 100% în a respinge aceste argumente.

  JENNIFER LONG (IRS Agent): Mafia are un cod pe care îl urmează, este un cod al onoarei, dar Autoritatea fiscală (IRS), nu are nici un cod…al onoarei. IRS-ul a controlat în mod selectiv plătitorii de taxe care erau săraci și vulnerabili…ei fabricau ca o rutină, dovezi împotriva plătitorilor de taxe…ei încurajau agenții să-i înfunde pe plătitorii de taxe.

  AARON RUSSO: George Dawson, un judecător federal implicat care a prezidat cazul IRVIN SCHIFF referitor la taxe, care nu a recunoscut că Irvin avea abilitatea de a dovedi către juriu că nu era nicio lege care să ceară americanilor taxe/venit, el a refuzat să arate juriului că nu există nicio lege, afirmând că: ” Eu nu voi permite legea, în Curtea ”mea” de judecată!”
  (Șocat omul, mai ales prin afirmația nepermiterii vreunei legi (oricare…) în Curtea ”sa” de judecată, cănd paradoxal…tocmai pe baza/în temeiul legii se judecă ORICE!)

  Dar judecătorul s-a asigurat că guvernul nu arătase niciodată o lege scrisă, arătându-le juraților că: ”Trebuie să urmați legea așa cum vi-o spun eu!”

  IRVIN SCHIFF (Author): Nimeni nu poate ști ce este legea, pentru că legea este ceea ce zice judecătorul că este lege!

  TOM SEGALS (Tax Honesty): Tribunalele azi, nu vor permite oamenilor, în special în cazurile privind taxele, să aducă Deciziile Curții Supreme, ca probatoriu într-un proces.

  IRVIN SCHIFF: Dar Curtea Supremă a spus…

  JUDGE DAWSON: Nerelevantă! Respinsă!

  IRVIN SCHIFF: Curtea Supremă este irelevantă?

  JUDGE DAWSON: Nerelevantă! Respinsă!

  AARON RUSSO: Avem aici un judecător federal persecutând un cetățean american, spunând că Deciziile Curții Supreme sunt nerelevante. Și din nou, nimic din partea presei care să ne apere libertățile.
  IRVIN SCHIFF a fost găsit vinovat, și cu sentința de a sta 13 ani la închisoare…pentru o non-crimă.
  Dacă ai să te găsești vreodată în situația de a fi jurat într-un caz legat de taxe…asigură-te că Judecătorul îți arată legea stabilită de Congres, ce permite guvernului să taxele salariile poporului american.
  Dacă judecătorul nu-ți poate arăta legea, atunci cum poți, ca, în cunoștință de cauză să condamni pe cineva și să-i distrugi viața?

  U.S. VERSUS DOURGHETY: ”Paginile de istorie sunt pline de instanțe în care exercitarea prerogativei juriului, a nesocotit instrucțiunile judecătorului…” .

  Hai să vedem cum l-a tratat IRS-ul pe unul dintre cei mai mari eroi americani, unul care mi-a încântat copilăria. JOE LEWIS, a fost un idol american, victorios în primele 25 de lupte, când, foarte repede a ajuns la titlul de campion la categoria grea. Un Knock Aut în 1938 împotriva germanului Max Schmeling care reprezenta modelul german de arian ideal, a câștigat admirația a milioanelor de americani.

  Imediat după ce Pearl Harbour a fost bombardat, Joe a donat câștigul său spre ajutorul (alinarea) victimelor:
  ”Ei bine, nu am câștigat pentru nimic, eu am câștigat pentru țara mea, și cred că acesta e cel mai important lucru pe care îl poate face oricine.”

  Reporter: Sunt cu siguranță de acord cu asta, dar tu renunți la o grămadă de bani.
  Joe Lewis: Ei bine, nu pot întoarce spatele țării în această perioadă.
  Joe Lewis a fost voluntar în Armata segregată și și-a apărat titlul, în timpul serviciului. În acest timp, a donat câștigul, alinării victimelor.

  Joe Lewis: ”Am făcut ceea ce ar fi făcut orice american cu sânge roșu.
  Întrucât cecurile erau pe numele lui Joe, IRS-ul l-a taxat pentru întraga sumă, chiar dacă el nu a văzut nici un penny (bănuț) din acei bani…
  La sfârșitul războiului, lui Joe i s-a conferit medalia ”Legion of Merit” dar ceea ce cei mai mulți oameni nu știu, este că IRS-ul l-a taxat cu 50.000$/an dobândă, doar pentru ”datoria” sa.

  Când mama lui Joe a murit lăsându-i 600$, IRS-ul, imediat i-a confiscat. Ei, de asemenea, i-au confiscat toate fondurile strânse pentru copii.

  Joe a fost nevoit să lupte până la 37 de ani când numai era în formă, doar ca să plătească datoria către IRS, care crescuse la 1.000.000$ și 100.000$ doar dobânda.

  Spre sfârșitul vieții, Joe a fost forțat să lucreze ca portar la un hotel din Las Vegas, pentru a avea destui bani ca să aibă din ce să trăiască. (Deci, ”facerea de bine”…)

  RAY ARCEL (Legendary Faith Trainer): Era un lucru rușinos să vezi un luptător grozav ca el, o ființă măreață, umilit și distrus în această manieră după toate, când datorezi bani datorită taxelor/venit, nu contează cât ai, ei vor lua totul de la tine.
  Și ei au luat TOTUL de la Joe Lewis…
  Fostul oponent german Max Schmeling a plătit pentru funerariile lui Joe…

 14. Magda 5 august 2016 at 16:43

  AARON RUSSO: Am luat decizia să conduc până la plaja din Virginia, pentru că am auzit povești despre două familii care erau brutalizate de IRS. Au fost acuzați de către contabilul lor că ar fi fost contrabandiști și ar fi vrut să scape de taxe și, incredibil pentru mine, IRS au percheziționat locul de afaceri, casa, chiar dacă ei nu făcuseră nimic rău.

  JOHN COLAPRETE: Sâmbătă dimineața, patru grupuri de percheziții au pornit o razie în acea locație, într-o sâmbătă, chiar înainte de Paște.

  EDDIE MILLER: Eram manager în funcție, am fost plecată când, niște oameni au intrat pe ușă…cam 50 până la 20.

  AARON RUSSO: 15 până la 20 de agenți înarmați?

  EDDIE MILLER: Cu canini și cu pistoale, mi-au cerut că-i scot pe toți afară din bucătărie, iar pe clienți, afară din magazin. Au luat furculițele din mîinile clienților în timp ce-și luau micul dejun, și le-a spus că trebuie să plece.

  SCOTTY MILLER: Am primit un telefon disperat de la Eddie, îmi țipa că ceva nu e în regulă. Am sărit din pat, am făcut imediat un duș. Următorul lucru pe care-l știu, a fost fiul meu care a țipat: ”Tatăăăă!!!”

  Fiul lui Scotty: Ușa s-a trântit și am căzut pe podea. Mi-au pus pistolul la cap. Ei au spus: ”unde este Scotty Miller?” Și am putut doar să strig: ”Tatăăă!” Asta e tot ce-am făcut: zăceam acolo mort de frică.

  SCOTTY MILLER: Mai apoi ei mi-au pus pistolul la cap în timp ce eram dus. Se auzeau țipete de fete de la etaj, unde fiica mea avea niște invitate, 4 fetițe…Mayhem!

  Fiica lui Scotty, Jennifer Miller : Era un om în camera mea care ne urmărea, se uita cum ne îmbrăcăm, am încercat să închid ușa, și el a pus piciorul în ușă…ca și cum ar fi venit să se uite la noi cum ne schimbăm hainele! Eram ca și acum…”mă scuzi! Nu!”

  SCOTTY MILLER: Vecinii au ieșit toți afară….

  AARON RUSSO: Erai încă dezbrăcat?

  SCOTTY MILLER: Mi-au pus în mână un prosop, în momentul în care aveam deja un prosop în jurul taliei.

  AARON RUSSO: Se potrivea prosopul?
  SCOTTY MILLER: Cam greu…în acest moment vorbeau despre arme și hmmm, înnebunesc! S-au uitat peste tot, au căutat prin sertare…iar eu m-am dus către dulapul meu de lenjerie intimă să-mi pun niște chiloți, iar agenții îmi spuneau: ”Nu atinge! Nu mișca! Își armau puștile. Stai acolo unde ești!”
  Și am zis: ”Hei, hopa! Voiam să-mi pun doar niște chiloți. Știți, femeile stăteau acolo…

  -Cum a mers afacerea cu Kentucky, dacă IRS a luat tot?
  -Noi a trebuit să scoatem afară totul din cutiile de pantofi, pentru că noi am cerut aceste lucruri…și mi s-a spus că guvernul, chiar dacă nu…odată ce fac o razie…așa că…doar se presupune că ești chemat la proces, să îți continui afacerea. Nu a fost cazul…EI AU PĂSTRAT TOTUL.
  (filmările sunt alternative, când cu o familie, când cu cealaltă.)
  AARON RUSSO: Așa că nu ai fost acuzat??
  JOHN: Absolut că nu! Acuzat? Cu ce? Când zici IRS, toată lumea începe să se teamă până la punctul în care oamenii zic: ”hai să nu vorbim despre asta”. Am recunoscut asta în fața Congresului.

  În fața Congresului:
  JOHN: Mi-ar plăcea să știu de ce această entitate întunecată cunoscută ca IRS, a intrat în viața mea și refuză să plece. Mi-am crescut copiii astfel încât să nu tolereze incorectitudinea, și acum ei, trebuie să audă afirmații tendențioase? Că aș fi un traficant de droguri și că înșel?

  Același, față-n față acasă, cu Aaron Russo: Mulți oameni sunt abuzați și mulți zic: ”Eu plătesc! Doar să mă lași în pace! Doar să pleci….”

  EDDIE MILLER: Când toate acestea s-au întâmplat, am avut un faliment bancar, mașini confiscate, fata nu mai merge la Colegiu…

  JOHN: Se gândesc ei vreodată la viețile pe care le-au distrus? Se gândesc oare vreodată la ruinarea caselor și-a proprietăților? Ne-am gândit că asta nu ni se putea întâmpla nouă, nu am greșit cu nimic. Cum se poate întâmpla în America atunci când, în cazul meu personal, m-am gândit că am făcut totul așa cum trebuie, mi-am servit țara, am fost la facultate. Cel puțin, am făcut ceva în viață. Am luat o amendă de viteză, am plătit taxele 40 de ani, nu am fost niciodată controlat…ce se întâmplă aici?

  AARON RUSSO, în mașină: Am avut o senzațiea neplăcută în stomac, așa cum mă gândeam că America s-a transformat din a fi o țară cu adevărat liberă, cu un guvern în slujba oamenilor…unde drepturile oamenilor sunt protejate de Constituție, în a fi țara în care se vorbește despre a fi liber, dar în care nu ești…

 15. Magda 5 august 2016 at 16:43

  Schimbarea a venit când a apărut REZERVA FEDERALĂ, și America a adoptat ”o platformă-program” din manifestul comunist. Aducând Banca Centrală în America, aceeași oameni au sprijinit sistemul rezervei federale, de asemenea, au sprijinit TAXA GRADUALĂ PE VENIT, O A DOUA PLATFORMĂ-PROGRAM DIN MENIFESTUL COMUNIST…

  AARON RUSSO, intervievând pe stradă o tânără: Știi că REZERVA FEDERALĂ ESTE O BANCĂ PRIVATĂ ȘI SE AFLĂ ÎN AFARA CONTROLULUI GUVERNAMENTAL?

  -Nu, nu mi-am dat seama de asta.

  (La noi, nu-i la fel? Cât din BNR aparține de drept României, iar Isărescu care ne-a dus aurul peste hotare, în Anglia, cu toate astea fiind ales/reales la al țâșpelea Congres, iar după 90, din 9 în 9 ani…precum pe comuniștii de odionioară, NUMAI ”garda” alegătoare schimbându-și numele din Marea Adunare Națională, în Parlament. Bilderbergian sau ce dracu e, merge pe aceeași linie cu Rezerva Federală de la americani pe care și-a însușit-o conștiincios și o ȘI aplică fructuos pentru partenerii strategici de la care a învățat meserie și TOTAL ÎN DAUNA POPORULUI ROMÂN! )

  Altul, la aceeași întrebare: Asta mă cam sperie.

  AARON RUSSO: Ce-ai face dacă ai afla că Rezerva Federală face bani din taxele pe care le plătești? Cum te-ai simți?
  -Supărată.
  -M-aș simți înșelat de guvernul nostru, zice un altul…
  -Este frustrant să plătești pentru ceva de care noi nu beneficiem de nici un fel.
  -Ei sunt pe punctul de a controla totul.

  AARON RUSSO: Am condus către Washington să-l văd pe congresmanul RON PAUL, pe care-l întâlnisem înainte, în 1998 când candidam pentru guvern, în Nevada. Știam că e un om cinstit și sincer. Mă gândeam că va fi încântat să mă ajute și să mă facă să știu ce ne rezolvă viitorul.

  AARON RUSSO: CINE E PROPRIETARUL REZERVEI FEDERALE?

  RON PAUL: E SECRET, și nu putem dezvălui ce se întâmplă, dar CONGRESUL A CREEAT-O și NU ESTE AUTORIZATĂ DE CONSTITUȚIE.

  Altă filmare:
  MICHAEL RUPPERT (Investigator, Author): Guvernul împrumută bani de la corporații private, folosind cuvântul ”federal”, și tipărind ”United States” pe ei. Și atunci corporațiile plătesc înapoi către Rezerva Federală care este proprietatea unor bănci private, noi nu știm cine sunt aceste bănci. BANII PE CARE GUVERNUL ÎI PLĂTEȘTE ÎNAPOI BĂNCILOR PRIVATE, SUNT DE FAPT, BANII DE LA NOI.

  (Aha…deci, cuvântul ”federal” e sperietoarea de ciori universal-valabilă pentru corporațiile care se supun…de voie, de nevoie unui ”sesam deschide”-ți baiere pungii, iar sub această silnicie, pe munca corporațiilor americane, subjugate magic de cuvântul de ordine amintit mai sus și sub amenințarea baghetei Rezervei Federale, tipăresc bani americani pentru a întări/hrăni/înstări o Bancă neautorizată nici măcar de Constituție…frumos! Alți proști și americanii ăștia, nu numai noi! Chiar dacă Congresul de-atunci era plecat cu sorcova, de Crăciun, cu trădătorii aferenți prezenți care au semnat făcând-o lată rău înrobind America, puteau naibii să se trezească și s-o pună la pământ, în ciuda sau tocmai în amintirea singurului și adevăratului Președinte american JFK care a și murit din pricina asta! Iar dintre alegători, democrați sau republicani, să pună numai patrioți care vor să dea jugul jos de pe umerii lor și de pe ceafa tuturor americanilor!)

  AARON RUSSO: De ce guvernul ar împrumuta bani de la corporații private, și plătim taxe, CÂND ARE AUTORITATEA SĂ FACĂ SINGUR BANI, FĂRĂ DOBÂNDĂ?

  DATORIA NAȚIONALĂ A STATELOR UNITE, ESTE DE 6.116.475.366.155$.
  MICHAEL RUPPERT (Investigator, Author):Rezerva Federală nu mai este ”federală”, decât FEDERAL EXPRESS (o companie privată). Ai văzut vreodată lista cu proprietarii băncilor? Eu cred că nimeni n-a văzut. (îl întreabă pe Aaron Russo)

 16. Magda 6 august 2016 at 16:48

  CATHERINE AUSTIN FITTS (Formmer Asst.Secretary of Housing): Guvernul lucrează pentru băncile private și băncile private pentru proprietarii lor, EI SUNT ADEVĂRAȚII STĂPÂNITORI!

  MICHAEL RUPPERT: Lumea îmi vorbește despre disputa dintre republicani și democrați, ca și cum nu au înțeles-o, și le zic: Privește! Iată cum trebuie să vezi lucrurile: ESTE CRIMĂ ORGANIZATĂ!
  Ai putea să îi numești pe Republicani –Genovezi (familie mafiotă), iar pe democrați – Gambinose (la fel de mafiotă) :))))))

  OAMENII DIN VÂRF TRATEAZĂ ASTA CA PE UN JOC DE NOROC, ȘI, CUM FAC O MULȚIME DE BANI, OCAZIONAL…UNII DE LA MASĂ SE MAI ÎMPUȘCĂ, dar în momentul când orice-ar putea amenința jocul de noroc, SUNT TOȚI UNIȚI SĂ-L PROTEJEZE.
  Ambii sunt controlați de către același interes economico-financiar.

  G.EDWUARD GRIFFIN (Author, Creature From Jekyll Island): Odată ce băncile intră în scenă și formează un parteneriat cu Guvernul, GUVERNUL LE DĂ ACUM, PUTEREA LEGALĂ SĂ EMITĂ BANI. Bani, cu sprijinul PUTERII (lor) ÎNTRUNITE: guvernul impune tuturor să dea bani acelor bănci.

  FRANKLIN SANDERS (Author, Tax Honesty): Pe parcursul ultimului secol, ei au transformat această națiune, dintr-o națiune de oameni liberi, într-o națiune de funcționari. E un pas înainte pentru a deveni slugi, cei mai mulți oameni pierd o grămdă de bani pe taxe, dobânzi și inflație.

  G.EDWUARD GRIFFIN: Toți banii merg către aceste două grupe: CEI DIN CARTEL care sunt PARTENERI cu GUVERNUL FEDERAL, nu este o coincidență.

  AARON RUSSO: Așa că, dacă Congresul vrea, are autoritatea legală de a desființa Sistemul Rezervei Federale, iar poporului American i-ar fi mult mai bine…

  ABRAHAM LINCOLN: ”Guvernul ar trebui să creeze, să emită și să ruleze toți banii. Crearea și emiterea banilor, este suprema prerogativă a guvernului și cea mai mare oportunitate creatoare a sa. Adoptarea acestor principii, va salva plătitorii de taxe de la plata unor imense sume ca dobândă, și banii vor înceta să (le) fie stăpâni, și astfel să devină servitorii umanității. ”

  G.EDWUARD GRIFFIN: Tinerii de azi sunt condiționați practic încă de la început cum că acel credit-card este un lucru ”minunat”, nu e nevoie să-ți strici propriul credit. Faci tot ce poți și mergi la bancă să obții acel împrumut.

  FRANKLIN SANDERS: Nu există oameni care să aibă propriile lor proprietăți, propriile lor case, afaceri, care să-și finanțeze propriile afaceri. Doar datorii…

  (Păi așa se vrea! Nimeni nu trebuie să ridice capul mai sus decât cei care se fac (eventual) frate cu dracul, sau sunt frați mai dinainte – adică cu elita bancară, iar banii luați cu japca de la unii, îi învârt pe monitoarele calculatoarelor prin dobânzi, inflație…cocoșând alți și alți fraieri care plătesc cu dobândă o credință greșită, oarbă, doar pentru că reprezentanții elitei par reprezentativi prin bogăția afișată, prin înșelătoria învățată, asumată).

  G.EDWUARD GRIFFIN:Tânărul mediu de azi, nu e conștient că e atras într-o pânză de păianjen, o capcană. EL ESTE ÎNTR-UN SISTEM SUPERFICIAL, VA FACE DOAR CE-I PLACE, VA GÂNDI CĂ ASTA E! Îmi iau un Corvette roșu, și sunt dator tot restul vieții, dar arată bine. (așa gândesc și fac mulți și de la noi…)

  CATHERINE AUSTIN FITTS: Decizia a fost luată, hai să ne plătim datoriile, să ne mutăm serviciul în străinătate și, în loc să-ți reinvestești deprinderile dobândite, vom prosti America, așa încât clasa de mijloc va dispare.

  MICHAEL RUPPERT: Așa încât cei mai mulți din această țară, au devenit hrană pentru mașina morții.

  AARON RUSSO: Când o persoană împrumută bani, el își pune o funie în jurul gâtului, și intră slugă la stăpân. Este exact ceea ce Rezerva Federală prin sistemul ei, este menită să facă.

  Și, cum GUVERNUL DOMINAT DE CĂTRE BĂNCI, LE AJUTĂ SĂ ATRAGĂ OAMENII ÎN CAPCANĂ și, chiar mai departe, DÂND NOI LEGI PRIVIND EȘECUL FINANCIAR (bankrupt), făcând tot mai dificil pentru oameni să declare eșecul financiar (bankruptcy), pentru a începe din nou. În același timp, permițând băncilor să aplice dobânzi foarte mari. Acesta este modul în care DEMOCRAȚII și REPUBLICANII lucrează cu băncile și legalizează ÎNROBIREA NAȚIUNII!
  PAUL KRUGMAN (Author, ”The great unraveling”): Industria de carduri de credit este bazată pe contribuabili publici uriași și, din nefericire, un număr de…

  HOST: Poate ar fi ca… Această idée pare atât de sfidătoare, industria de carduri de credit, va da o mulțime de bani guvernului, așa că ei îi vor proteja, chiar dacă asta nu e în interesul propriilor alegători.

  PAUL KRUGMAN: Hmm..asta se întâmplă destul de des…

  G.EDWUARD GRIFFIN: Gruparea de directori a Rezervei, este ales de către Președinte dintr-o listă dinainte pregătită chiar de către bancherii înșiși.

  La Tv, un purtător de cuvânt al maimuței Bush: Procesul găsirii lui Alan Greenspan (născut în 1926, este un economist American, președintele Adunării privind Rezerva Federală a SUA, între anii 1987 și 2006) e în desfășurare, și e condus de către un mic grup de oameni venind cu o listă de candidați.
  Maimuța Bush jr.: Este important ca aceia pe care i-am ales vreodată…sunt văzuți ca persoane independente din politică.

  THOMAS JEFFERSON: ”Dacă poporul American va permite vreodată băncilor să controleze emiterea banilor lor, băncile și corporațiile care vor crește în jurul lor, vor deposeda oamenii de toate proprietățile, până când copiii lor se vor trezi pe străzi, pe un continent pe care părinții lor l-au cucerit.”

  AARON RUSSO: Așa că Rezerva Federală este de fapt o entitate ilegală funcționând cu aprobare guvernamentală? (hahaha…grozavă întrebare dedusă din tot amalgamul informațiilor de pe-aici)

  RON PAUL: Este ilegal și ceea ce i-am oferit acestei ”Agenții”, este tocmai autoritatea de a contraface bani.

  AARON RUSSO: Ai vreo părere (punct de vedere), cum funcționează Banca Federală?

  RON PAUL: Ei par că introduc niște date în computer și…ohh ”Ai nevoie de 20 miliarde azi? Iată 20 de miliarde”, dar ei obțin asta din aer. Ei vin din aer, merg la Trezorerie, și trezoreria face plățile.

  AARON RUSSO: Deci nu există nicio diferență față de banii de monopol.

 17. Magda 6 august 2016 at 19:56

  Două foi de hârtie. Ambele au aceeași cantitate de retragere. (Arată pe ecran două bacnote – una eliberată de Federal Reserve Corp, și celaltă, de Parker Bros Corp).

  Costurile trăirii la standarde așa de ridicate astăzi, sunt din cauza Rezervei Federale și-a Guvernului Federal, care au distrus puterea de cumpărare a dolarului.

  DOLARUL ASTĂZI, VALOREAZĂ DE FAPT, 4 CENȚI. În ciuda faptului că Guvernul,
  Rezerva Federală și Mass-media ne tot spun că ei protejează valoarea dolarului. Asta e o MINCIUNĂ!!!

  RON PAUL: Toate țările care au fost vreodată tentate să creeze bani din aer, au compromis valoarea reală a banilor.
  FRANKLIN SANDERS: DE CE AM DAT MONOPOLUL DE A CREA BANI DIN AER, CORPORAȚIILOR PRIVATE? Rezultatul este asemănător cu acela în care cineva tot îți fură din buzunar, în fiecare an. Pentru că asta este exact ceea ce fac ei.

  DAVID CHAMPION (Founder, Nontaxpayer.org): La început, banii (hârtia) era doar o chitanță, care era ca o dovadă că banii existau. De-a lungul anilor, Guvernul, bine-nțeles, a deconectat banii de hârtie de o substanța tangibilă (concretă), aceștia fiind banii. Acum avem o bucată de hârtie care este evident…nimic.

  În trecut, oamenii puteau să-și achite din hârtie, la bancă, și să obțină bani reali, aur, în schimbul chitanței. Aceasta ( chitanța ) limita cantitatea de bani care puteau fi tipăriți, astfel, protejând puterea de cumpărare a economiilor.

  Într-un interviu televizat, cu public, unul lângă altul, o femeie și maimuța tâmpită, Bush:

  Bush jr.: Nu trebuie să-ți faci griji.

  Femeie: Bun, eu muncesc în trei locuri, și mă simt ca și cum aș contribui.

  Bush jr.: Ai 3 slujbe? 3 slujbe…Da. Specific American, nu-i așa? Asta e fantastic.

  (Ce bou! Ce e fantastici aici, cap pătrat? Faptul că o femeie (sau bărbat, nu contează…) trebuie să alerge tot timpul de la o slujbă la alta, pentru ce? Ca să-și plătească dările către Stat și către buzunarele voastre, nu?! Cretinul nu-și dă seama că-i și cinic?)

  ALLAN GREENSPAN (Gold and Economic Freedom): ”În absența acoperirii în aur, NU există nicio cale prin care să protejăm economiile de la confiscare, prin inflație. NU există niciun depozit sigur al valorii…AURUL ESTE APĂRĂTORUL DREPTURILOR DE PROPRIETATE”, a spus Allan Greenspan înainte de a lucra pentru Rezervele Federale.

  (Aha…o zice unul avizat, care-a lucrat în sistem din 1986 până în 2006. DECI, CEEA CE DĂ VALOARE REALĂ ECONOMIILOR PENTRU A NU FI CONFISCATE ESTE A U R U L. AURUL DE LA NOI A FOST furat românilor, de sub nasul lor ,de către criminalul ISĂRESCU și dus prin firma lui tac-su peste hotare încă din 90, cu ajutorul lui ILIESCU și-a clicii întregi trădătoare de politicieni plimbați continuu pe la guvernare!)

  Acum, Allan Greenspan și alți bancheri centrali, vor ca tu să crezi că acea chitanță, hârtia, sunt/reprezintă banii reali. ASTA NU ESTE MAI MULT DECÂT UN TRUC, O PRESTIDIGITAȚIE, deoarece, ei, pentru a menține controlul guvernului și oamenilor, EI TREBUIE SĂ TE CONVINGĂ PE TINE CĂ ACEASTĂ HÂRTIE REPREZINTĂ BANI ADEVĂRAȚI.

  (Culmea e că reușesc! Cum? Simplu! Cel puțin la nivel de cumpărare de produse, servicii și/sau imobiliare, banii reprezintă PUTEREA de-a o face, CAPABILITATEA de a-i manevra în beneficiul tău sau a altora, prin ceea ce altul/a îți oferă, în schimbul lor. Banii, au valoare numai în ochii oamenilor, chiar dacă ei nu mai reprezintă ca odinioară banii adevărați, dată de valoarea lor ca metal prețios (galbenii, arginții…).

  Înșelătoria, grosolănia, FALSUL, FARSA ORDINARĂ la care sunt supuși oamenii și făcuți sclavi/viață prin îndatorare, o reprezintă ceea ce fac bancherii prin creearea de bani falși, (din hârtie ordinară ori cerată sau chiar din plastic, cu fir de aur sau de argint plus alte măsuri de ”siguranță” ca nu cumva alții să le fure patentul), dar fără valoarea reprezentativă, la modul fizic a banilor din vechime care era din aur sau argint, sau mai nou, a lingourilor de aur.
  Iar nebunia cardurilor din plastic, pentru a elimina definitiv chiar și p-ăștia din hârtie, reprezintă nebunia bancherilor care supun guverne, iar prin ele, popoare întregi în fața cărora numai trebuie să se justifice în niciun fel. După…nebunia maximă o vor da cip-urile implantate care vor elimina și cardurile din plastic, doar vor urmări și direcționa umanoizi care ascultă la comandă, printr-un altfel de telecomandă, fără fir, prin satelit!

  Cum s-a ajuns aici? Prin politica pașilor mărunți, prin ignoranța, prostia, credulitatea oamenilor de pretutindeni care, încă mai acordă CREDIT guvernelor, iar prin ele, bancherilor! Îți trebuie o lipsă de conștiință și un tupeu maxim ca să te hrănești pe spinarea oamenilor, manevrând bani inexistenți decât pe ecranul calculatorului, în baza unor programe care să urmărească acerb datornicii care nu-și vor putea plăti datoriile niciodată ȘI datorită dobânzilor…geniul rău îi stăpânește pe bancheri și pe guverne și cel rău le este stăpân pe viața de-aici și dincolo de moarte…)

 18. Magda 6 august 2016 at 21:52

  Deoarece asta este esența puterii lor și a lipsei noastre de putere să menținem controlul asupra propriului guvern.
  KURT VONNEGUT (Galapagos): ”TREZIȚI-VĂ IDIOȚILOR! CE V-A FĂCUT SĂ CREDEȚI CĂ HÂRTIA ESTE AȘA DE VALOROASĂ?”

  THOMAS JEFERSON: ”HÂRTIA ESTE SĂRĂCIE…ESTE DOAR FANTOMA BANILOR, ȘI NU BANII ÎN SINE.”
  AARON RUSSO: Ce s-au întâmplat cu banii pentru…

  RON PAUL: Nimeni nu știe cu adevărat. Când am lucrat pentru Comisia Aurului, i-am rugat să știți, să facă un NOU AUDIT, și-mi amintesc că au fost 75 la 2 care au zis că nu este nevoie de audit la aur.

  BILL MURPHY, GATA (Gold Anti-Trust Action): Se presupune că este aurul poporului American și am dori o socotire pentru a spune americanilor unde se află… (deci și americanii și-au luat țeapă mare de la bancheri în privința aurului..)

  AARON RUSSO: Mi-a zis că Rezerva Federală a preluat controlul aurului, colateral…pentru banii pentru care îi tipăresc.
  (Aha…șantajiști ordinari cum sunt, și-au luat ca măsură de siguranță în caz de cădere pe asfalt, aurul poporului American fără de care, și-ar reveni greu, neavând ce da la schimb, chiar dacă ar pune la pământ sistemul, cu bancheri cu tot)

  RON PAUL: Atunci acel aur, ar trebui să apară în hârtiile lor contabile.

  AARON RUSSO: Cum poate avea aur în foile lor contabile Rezerva Federală, această bancă privată?

  RON PAUL: Ei spun că țin asta, pentru trezorerie.

  AARON RUSSO: Asta pune băncile private la controlul aurului American, ei pot prelua toată bogăția americană.

  RON PAUL: Este o posibilitate.

  AARON RUSSO: Nu ar trebui ca Congresul să ia atitudine și să întrebe unde este aurul poporului American? Nu există un bilanț…ei controlează banii din America? Și nu există un bilanț?

  RON PAUL: Nu există.

  AARON RUSSO: Stai nițel…nu lucrează Rezerva Federală sub puterea Congresului?

  RON PAUL: Congresul ignoră responsabilitatea lor de a supraveghea…

  (pam, pam! Ca la noi…parlamentarii d-aia sunt calmi, la fel și Isărescu cu matusalemicii ăilalți, numai că BNR-ul de la noi, prin vârful său de lance (Isărescu) sunt imperturbabili, aroganți, fiind și super-bogați știind prea bine că-s impenetrabili și intangibili din partea oricărei legi lumești, cu atât mai mult în fața ”prostimii”.)

  G.EDWUARD GRIFFIN: Președintele nu are niciun control, și nici Congresul. Este doar o aparență dreptul de control.

  În analiza finală, bancherii Rezervei Federale, cu ajutorul republicanilor și-a democraților din Congres, au escrocat poporul American. Ei au preluat adevărata bogăție a Americii, AURUL, și ne-au dat foi de hârtie în schimb (arată o hârtie de dolar pe care scrie ZERO DOLLARS)
  ȘI DIN NOU, NICIUN CUVÂNT DIN PARTEA PRESEI.
  Aceste fraude vor mai continua, până când Congresul nu va mai fi intimidat de bancherii Rezervei Federale, iar Congresul își va folosi autoritatea legală DE A ÎNCHIDE SISTEMUL FEDERAL DE REZERVĂ, OPRIND MĂCELĂRIREA NOASTRĂ.
  Iată ce spunea maleficul de HENRY KISSINGER:

  ”CINE CONTROLEAZĂ REZERVA DE HRANĂ, CONTROLEAZĂ OAMENII”

  ”CINE CONTROLEAZĂ ENERGIA, POATE CONTROLA CONTINENTE ÎNTREGI.”

  ”CINE CONTROLEAZĂ BANII, CONTROLEAZĂ LUMEA”.

  AARON RUSSO: Există o lege care cere oamenilor să completeze fișa 1040?

  Congressman RON PAUL (R-Texas): Nu explicit, dar cu siguranță se implementează.

  AARON RUSSO: Se implementează cu forța! Dar există vreo lege?

  RON PAUL: Nu pot cita nicio lege acum. Nu. Dar știți…dacă ei cred că există o lege și au toate armele, știți, există o abordare autoritară.

  AARON RUSSO: Ei bine, dar ăsta este autoritarism, asta nu e o aplicare a legii. Credeți că America se afundă tot mai adânc în a deveni stat polițienesc? Și dacă e-așa, cum vezi asta, ca și congressman?

  RON PAUL: Cred că ne mișcăm pe direcția asta pentru că NU sunt prea multe pe care le putem face fără permisiune. Absența statului polițienesc este atunci când poporul este liber, și dacă nu comiți crime (delicte), faci ce vrei tu.
  Dar azi nu poți să-ți deschizi o afacere, nu te poți dezvolta, cu greu poți să faci orice, nu poți să mergi nici la bancă, la doctor…FĂRĂ CA GUVERNUL SĂ ȘTIE CE FACI!

  Au vorbit despre inimitate medicală, s-a dus!
  Intimitatea în afaceri, e gata!
  Dreptul de-a avea o proprietate, este esențialmente TERMINAT. Trebuie să ai permisia Guvernului, aproape pentru orice, ȘI ASTA ESTE DEFINIȚIA STATULUI POLIȚIENESC.
  Nu poți face nimic, până când Guvernul nu-ți va da permisiunea.
  Noi suntem pe acea direcție.
  Este CEVA de care oamenii se vor sătura și plictisi, și vor spune DESTUL, E DESTUL…

  THOMAS JEFFERSON: ”Eu cred cu sinceritate că instituțiile bancare care au puterea de a emite bani, SUNT MULT MAI PERICULOASE LIBERTĂȚII, DECÂT ARMATELE.”

 19. Magda 7 august 2016 at 14:39

  G.EDWUARD GRIFFIN: Trebuie să înțelegeți că Rezerva Federală este un Cartel creat de către Marile Bănci din America, și EI SUNT ALEȘII CARE FAC SPECTACOLUL, NU GUVERNUL. (Da, dar au totuși sprijinul acestuia…)

  EDWIN VIEIRA (Prof.Constitutional Law): PUTEREA ESTE ÎN SPATELE SISTEMULUI. Interesele financiare sunt capabile să exercite o influență de amploare, disproporționată, NU doar asupra structurilor economice, dar și asupra structurilor politice.

  (Chiar dacă spune adevărul, faptul că induce ideea că ăștia nu pot fi dați jos, e dubios! FIECARE NAȘ ÎȘI ARE NAȘUL…și NAȘUL în cazul lor este conștientizarea din partea tuturor oamenilor și LEPĂDAREA DE EI, de bancheri, de Cartel…CA DE-O MĂSEA ÎMPUȚITĂ, STRICATĂ! Bine…și mass-media va trebui să marșeze în forță, nelimitat…până crapă fierea în ăștia, iar adevărul, odată ieșind la suprafață prin forța sincerității cu care este (e)xpus, să fie în stare să întoarcă capete, priviri și conștiințe gata de a o lua de la UN ALT CAPĂT de drum!)

  Președintele Bush a semnat ordine executive care îi acordă lui, autoritatea de-a impune legea marțială și de a suspenda actul justificativ al unei arestări. Asta îi dă lui puteri dictatoriale asupra populației, fără niciun fel de verificări și bilanțuri. GUVERNUL TE POATE ÎNTEMNIȚA PE VIAȚĂ, FĂRĂ ACUZAȚII, FĂRĂ PROCES, ȘI FĂRĂ UN AVOCAT.

  Datorită globalizării, SUA trebuie să accepte legile altor națiuni.

  (Pe bune? Nu cumva e INVERS? Eu zic că UE s-a luat după SUA și a și dat mâna cu ea, UE având experiența din urmă cu naziștii (foști și actuali = rigizi, inumani, total dereglați). Doar CHINA îi mai întrece și le dă lecții la toți, admirați fiind pe față, pentru tot felul de implementări de legi împotriva firii și-a umanității, potrivit Noii Ordini Mondiale.

  Iar SUA, dacă tot se uită în ograda ei, să facă CURĂȚENIE LA EA, ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA, că asta și arată și îndeamnă documentarul lui Aaron Russo – scuturarea capului de sub jugul bancherilor DIN PIX (prin legi), cu toate că ar merita SCURTAREA LOR DE CAP, executând ceea ce trebuia făcut cu ani în urmă, de când cu predarea de bună-voie a libertății, a cheii cetății (SUA) prin ceea ce le dictează ei, bancherii, bilderbergii, rotschilzii, trilaterala, CFR-ul (realii șefi ai SUA), alături de toți executanții-marionetă-șefi de stat, de după JFK, împreună cu cei din Congres…unde, toți s-au raliat și satanizat înfruntând pe Dumnezeu și lumea toată, prin extindere!)

  Conform Tratatului CAFTA, vânzarea de vitamine și suplimente, vor fi ilegale.

  PETER DEFAZIO (Rep.D-OR): Acesta ar fi punctul final, Guvernul să ajungă în viețile sănătății noastre personale, ceea ce ar fi incredibil și, nu doar Guvernul dar, ceva ca un fel de GUVERNARE DIFUZĂ, MULTINAȚIONALĂ SECRETĂ.

  ORDINUL EXECUTIV NR. 10.999 permite Guvernului să preia controlul asupra oricărui mod de transport.

  ORDINUL EXECUTIV NR. 11.921 permite Președintelui să declare o stare de urgență care nu este definită, iar Congresul NU POATE SĂ VADĂ DESPRE CE ESTE VORBA, TIMP DE 6 LUNI. (hahaha…ca H.G-urile secretizate, alături de Ședințele CSAT de la noi! Numai că la noi sunt secretizate/veci, până dă colțul și clasa ”conducătoare”, și noi….)

  Proiectul de lege al Senatului 1873, permite Guvernului să te vaccineze cu vaccinuri netestate, împotriva voinței tale.

  FDA, spune că americanii nu au dreptul să știe care alimente sunt modificate genetic.

  Proiectul de lege HR 1528 propus de congresmanul Sensenbrenner, îți cere să-ți spionezi vecinii, incluzând purtarea unui fir. Refuzul ar fi pedepsit cu închisoare pentru cel puțin doi ani.

  GUVERNUL REVENDICĂ PUTEREA DE A ACAPARA TOATE INSRUMENTELE FINANCIARE: banii, aurul, argintul și orice altceva, dacă el apreciază că există o urgență.

  Există 190 de țări în lume. America are baze în 130 din ele.

  Actul PATRIOT, permite: FBI-ului și Poliției să-ți percheziționeze casa și biroul. Guvernul să-ți înregistreze convorbirile telefonice, activitatea computerului și cea de pe internet.

  Investigații secrete ale înregistrărilor bancare, a cărților de credit și a altor înregistrări financiare.

  Investigații secrete ale bibliotecii tale și a activității cărturărești.

  Examinări secrete ale dosarelor tale medicale, de călătorie și de afaceri.

  Înghețarea fondurilor și-a bunurilor fără preaviz sau avertizare.

  Crearea de liste secrete de observare care blochează pe cei numiți să zboare cu avionul, sau să folosească alte mijloace de călătorie.

  Iată ce afirmă maimuța tembelă de George W. Bush, în noiembrie 2005:

  ”CONSTITUȚIA ESTE DOAR O BLESTEMATĂ BUCATĂ DE HÂRTIE.”
  ”Eu vreau doar să asigur poporul american că, odată ce am autoritatea să fac asta…”
  Altă minciună: ”poporul american se așteaptă să le protejăm libertățile civile, asta o să fac…să mențin, să protejez și să apăr Constituția SUA…” (În afară de Aaron Russo, nu s-a găsit nimeni să-i arate cât e de mincinos?)

 20. Magda 7 august 2016 at 17:50

  Îl arată pe maimuța de Bush cum ridică mâna și se jură FALS, exact pe dos, ca și ăștia de pe la noi, iar în încheiere ”Așa să mi-ajute Dumnezeu”…numai că n-a spus la CARE se închină el!

  În anii 90, președintele Clinton a monitorizat milioane de telefoane private făcute de cetățenii americani. El a făcut asta, printr-un program secret numit ECHELON. Folosirea pe scară largă a înregistrărilor americanilor în timpul administrației Clinton, dovedește că această practică nu a pornit din cauza lui 9/11, ci este procedura standard.

  -Ce se întâmplă dacă Guvernul folosește mai multă forță și mai multă constrângere împotriva propriilor lui cetățeni, în scopul atingerii intereselor politice? ESTE OARE GUVERNUL TERORIST?

  Acum, haideți să ne uităm cum Guvernul provoacă răni și insulte populației din New Orleans.
  Polițist: Nimeni nu va f înarmat. Vom confisca toate armele.
  Asta s-a întâmplat astăzi, în această locație prosperă unde, proprietarii de case s-au înarmat să-și protejeze proprietățile.
  Proprietarii au fost încătușați și puși la pământ, în final poliția le-a luat armele, dar i-a lăsat să stea în casele lor.
  Nu este foarte drăguț și generos din partea guvernului să le permită să stea în propriile case? Ce grijulii!!!
  Bine-nțeles că ei nu se puteau apăra de tâlhari. Pentru mulți din poliție și trupe de protecție, este o slujbă incomodă să facă asta într-un oraș american. Nu te aștepți să faci asta niciodată în propria ta țară, zice un ofițer american.

  Altul: ” Mergând astfel pe străzi, nu vrei să te gândești la ce trebuie să faci.” (ÎNTOARCEREA ARMELOR spre exemplu…asupra acelora care dau astfel de ordine!)

  JAMES BOVARD (Author, Lost Rights): Pierdem dreptul la proprietate. Guvernul găsește și mai multe pretexte s-o acapareze…sau legea pierderii dreptului de proprietate a bunurilor private. Este mai ușor pentru un procuror să acuze și să confiște proprietatea, chiar dacă credeai că nu are nicio dovadă și că nu ai făcut nimic rău. Nevinovăția ta nu contează, pentru că e foarte convenabil pentru Guvern – te vor ”vinovat”.

  G.EDWUARD GRIFFIN: Din nefericire, ceea ce este vândut americanilor azi, ca ”americanism”…dacă răzuiești eticheta, ai să găsești ceva similar cu acele lucruri împotriva cărora am luptat: comunism, Nazism, fascism.

  AARON RUSSO: Guvernul vrea să dea carduri de identificare și să pună puncte de control…

  RON PAUL: Vom căra documentele după noi și ne-au recomandat (nu obligat?) să fie puncte de control prin țară.

  AARON RUSSO: Nu așa au făcut naziștii? Ceea ce oricare din America era împotrivă…Puncte de control…”Actele, vă rog!” Pot să văd actele?

  RON PAUL: Noua legislație a cardurilor naționale are vreo 3 sau 4 pagini pentru a o descrie, și va fi conectată cu carnetul de conducere, statele vor fi instruite exact ce trebuie să facă…
  Numărul de securitate socială va fi folosit ca ceva care să dovedească prezența fizică, cum ar fi amprentele. Această lege este cunoscută ca ”Actul Identității Reale” și intră în vigoare în mai, 2008.

  Oricine, fără cardul de identitate, nu i se va permite să urce într-un avion, într-un tren Amtrak, să deschidă un cont bancar sau să intre într-o clădire federală. Proiectul de lege ordona ca, toate carnetele de conducere să conțină tehnologie comună, ușor de citit”.

  UN CIP DE IDENTIFICARE DE FRECVENȚĂ RADIO (RFID) VA FI FOLOSIT.

  AARON RUSSO: E TIMPUL SĂ VĂ TREZIȚI, AMERICA! Aceste carduri NU sunt pentru a ne apăra de terorism! Ele sunt pentru a controla poporul American. Am aranjat o întâlnire cu Katherine Albrecht, o autoritate în domeniu ID Chip (cip de identificare).

  Cartea sa numită ”Cipuri de spionaj” este o carte care tratează clar acest subiect.
  AARON RUSSO: Aș vrea să aflu cât de periculoase pot fi aceste cipuri, în ceea ce privește libertatea noastră.

  Katherine Albrecht: RFID este o tehnologie care folosește computere minuscule cât un grăunte de nisip, sau chiar mai mici. Agățat de o antenă în miniatură să transmită informații despre obiecte chiar la distanță, în 1999, Procter & Gamble, Gillette și MIT s-au unit să găsească o cale să comercializeze această tehnologie, și să o facă destul de mică, suficient de eficientă, și de ieftină pentru a…în esență, visul lor este să pună aceste mici computer pe fiecare item fabricat pe planeta pământ.
  Ultima tehnologie pentru identificarea oamenilor când își fac cumpărăturile, este un cip implantabil pe care de fapt, poți să-l introduci direct în carnea omului, este o capsulă de sticlă minusculă de mărimea unui bob de orez.
  El conține un RFID-computer, un cip cu o antenă-bobină care poate să transmită informații, de asemenea, la distanță.

  GRUPUL US IMPLANTEAZĂ CIP-uri ELECTRONICE ÎN MUNCITORI.

  Voice of Senator JOE BIDEN: Poate fi ”o etichetă electronică” implantată în corpul unei persoane astfel încât să fie urmărită tot timpul, există discuții despre asta…

  JOHN ROBERTS, Chief Justice Confirmation Hearing: ”Ai să regreți, ține minte ce-ți spun înainte ca dreptul tău de proprietate să se sfârșească.

  Katherine Albrecht: Cei de la protecția teritoriului și Departamentul Energiei (DOE), dar și alții, și-au exprimat interesul de a putea monitoriza mai îndeaproape populația, iar una din modalități ar fi aceea de a ști CINE, CE cumpără, și de unde iau acele lucruri.

  FOX NEWS/WASHINGTON: O masivă bază de date pe care Guvernul o va folosi ca să monitorizeze orice cumpărătură făcută de fiecare cetățean American, este un instrument necesar în războiul contra terorismului, a spus Pentagonul, miercuri.

  Katherine Albrecht: ”Undele radio străbat prin pereți și prin lemn, prin lucruri care în mod normal, ne asigură protecția intimității, cum ar fi: rucsacul, buzunarele, ceea ce porți, și tot ceea ce ai putea căra după tine.

  Philadelphia Cream Cheese co. a folosit RFID ca etichete și l-a vândut către clienți…precum și alte produse ale firmei Gillette…fără cunoștința clienților. Unul din cele mai mici cipuri, poate fi de fapt, ca punctul de la litera ”i” pe o tipăritură de la un pachet care l-ai cumpărat.
  Ei vorbeau despre dispositive de citire în fiecare autobus, tren, port, punte de vas. Una din cele mai îngrijorătoare aplicații a tehnologiei RFID, este propunerea de a le pune în bani (bancnote).
  Însemnând că poți lua urma oricărei banknote care a fost emisă în esență, pentru a crea un fel de sistem de control fără înregistrări pe hârtie (auditrail) care, esențialmente, va face ca anonimitatea banilor gheață să dispară, cea de care ne putem bucura azi, încă.

  Chiar ATM-ul (bancomatul),…când banii trec prin dispozitiv, acesta va citi fiecare număr, și vor știi cine ești pentru că desigur, te identifici la bancă, înainte de a scoate banii și când te întorci în stradă să plătești la un comerciant important (mall), va fi deasemenea simplu, pentru ei doar punând banii într-un sertar și trecându-i printr-un dispozitiv de citit.

  Etichetează numărul și transformă posesia, să zicem de la Aaron Russo, la Walmart.

  Odată ce tot ceea ce faci este legat de un singur număr și numai există posibilitatea să plătești cu cash, atunci, tot ceea ce trebuie făcut pentru a fi considerat un non-cetățean, este o comutare a cipului pe ”închis”, nemaiputând participa în nicio funcție din societate, cum ar fi să cumperi mîncare. ”

  Așa că, prin implementarea Sistemului Federal de Rezervă, cetățenii americani devin, din persoane cu o viață privată care au bani adevărați și aur în posesia lor…CETĂȚENI FĂRĂ VIAȚĂ PRIVATĂ, pentru că toți banii aceștia, acum, au fost digitalizați. Ei pot deduce orice sumă de bani pe care o doresc, din ”cifra” reprezentând banii tăi.

  AARON RUSSO: Cum vor ei, ei pot să-ți ia urma când vor ei, vei fi la mila lor, Dumnezeu nu îți va da voie să accepți și să lași să se întâmple asta în America.

  Katherine Albrecht: Este absolut Orwellian (1984), adică vorbim despre ”Big Brother” (care se uită ce faci, peste umărul tău), adică ce cumperi, pe unde mergi…fiecare companie cu care interacționezi, toate pot face, potențial…subiectul unul raport la Guvern.

  Apocalipsa 13:16: ”Și el îi silește pe toți, atât cel mic cât și cel mare, sărac și bogat, liber și rob, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poate cumpăra sau vinde, decât numai cel care are semnul FIAREI”

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.