Controlul (15)

Aceasta este partea 15 din totalul de 18 articole ale seriei Controlul
0
(0)

De-a lungul timpului, au fost scoase la lumină o serie de cazuri ce devoalează practici ale oficialităților pentru controlul minții. Jim Keith ne oferă câteva astfel de mostre…

Cazuri

Brice Tylor

Brice Taylor este un pseudonim. Brice s-a născut în 1951. Ea nu are ezitări în a descrie modul în care a ajuns o victimă a programelor de control mental ale CIA, deși recunoaște că uneori o copleșește teama că „într-o bună zi, toate informațiile din mintea ei vor ieși brusc la iveală, copleșind-o”.

Amintiri

Își amintește că prin 1985, urmare a unui accident auto, ocazie cu care s-a lovit cu capul de parbriz, a început să-și recapete memoria, simultan cu numeroase flash-uri din cele două etape principale: cea a programării mentale și cea a misiunilor sub hipnoză. Timp de șase ani, începând cu 1988, Taylor a frecventat un terapeut care încerca să o de-programeze, contra unei sume de 300.000 de dolari pentru recuperare.

Având credința că propria sa familie, soțul și copii, ar fi fost în continuare victime ale programării, Taylor i-a părăsit, în încercarea de a scăpa de controlul mental. Ea povestește că la rându-i, încă din copilărie, personalitatea i-a fost limitată de către tatăl ei și presupune că și acesta a fost o victimă a programării, având în vedere că s-a folosit de tehnici specifice CIA pentru disociere și pentru a o transforma într-o sclavă, controlată mental. Mai mult, crede că încă de când era mică a fost vândută ca prostituată. Mai afirmă că la școala baptistă de duminică la care era dusă în copilărie, atât preotul, cât și administratorul acesteia practicau vrăjitoria.

Prima menstruație a fost și începutul unor abuzuri îngrozitoare în timpul ritualurilor în care eram violată și însămânțată, uneori de două ori pe an. Când fetusul avea două sau trei luni, era avortat în cadrul ritualurilor și apoi ingerat, conform credinței grupului că aceasta le conferea mai multă putere participanților. Au fost experiențe dureroase și devastatoare, profund traumatizante, pe care le-am reprimat împreună cu multe alte traume.

Ea mai afirmă că pe toată durata copilăriei ar fi fost abuzată și programată în mai multe baze militare (Edwards AFB, Twenty-Nine Palms, Baza Navală Point Magu, baza de rachete Barking Sands, sau Institutul de Neuro-psihiatrie al Universității UCLA), printre tehnicile folosite asupra ei numărându-se: privarea senzorială prin încarcerarea în așa-numitele „încăperi rotitoare”, dar și tehnologii de manipulare vizuală și sonoră sau droguri.

Taylor vorbește și despre „stăpânul” său, o celebritate a Hollywood-ului, care era „mult mai mult decât o vedetă de pe marele ecran. De fapt, filmele erau doar un hobby al său, ales cu inteligență. Am fost martoră la participarea sa la adunările unui grup subteran al cărui scop secret era controlul lumii. El juca acolo un rol strategic, foarte influent, având chiar legături directe cu Casa Albă.” Această vedetă i-ar fi dat și un nume: Starlite, sub acest nume fiind „una dintre personalitățile mele multiple, care era «vedeta» lui personală…

M-a dus la mai multe dintre petrecerile deocheate ale lui Hugh Hefner din Los Angeles care aveau loc într-un apartament luxos cu ferestre de jur împrejur, unde se vedeau luminile strălucitoare ale orașului.

Ea se prostitua în compania membrilor „turmei de șobolani” a celebrităților de la Hollywood.

Sclavia

Devenită adult, Brice spune că devenise deja o sclavă tipică, „model prezidențial”, fiind folosită pe post de curier și jucărie sexuală a unor șefi din guvern și a altor personalități de talie mondială. De asemenea, afirmă că a mai fost folosită și drept „dispozitiv uman de înregistrare” pentru depozitarea conținutului documentelor secrete, datorită memoriei sale fotografice, ceea ce permitea comunicarea „stăpânilor” fără folosirea nici unui suport fizic de înregistrare a acestor conspiratori a căror intenție era instaurarea Noii Ordini Mondiale de tip fascist.

Alte declarații referitoare la serviciile sexuale pe care le-a oferit:

Am fost folosită foarte des prin 1968 de politicieni de marcă… pe care Agenția Națională de Securitate i-a asigurat că fiind integrată în proiectul Monarch […] ofeream nivelul cel mai înalt de securitate. Nivelul de control mental la care se ajunsese în cazul meu le garanta faptul că puteam fi folosită în cazul acestor lideri având funcții la cel mai înalt nivel de „securitate națională” fără ca eu să fiu conștientă de asta.

Își amintește că ar fi fost la Alcatraz, dar și în alte locuri unde se aplicau procedee de control mental, sau că s-a prostituat și în compania mai multor președinți.

Nu știu dacă CIA era sau nu la curent cu aceasta, dar există un grup de oameni puternici și influenți, pe care îi voi numi Consiliul, care conducea în secret guvernul. Consiliul avea de asemenea acces la serviciile mele și m-au programat pentru a influența subversiv mai mulți oficiali ai guvernului pentru a-i servi pe ei. Tehnologiile de vârf ale CIA erau astfel folosite împotriva propriului nostru guvern…

Consiliul studia profilul psihologic al oamenilor și astfel știa cu exactitate ce le place și ce nu le place, care sunt preferințele lor sexuale, inclusiv parfumurile lor preferate precum și orice alte informații care puteau fi folosite pentru a-i influența în moduri de care nici măcar nu erau conștienți. Consiliul mă programa, oferindu-mi instrucțiuni exacte (toate bazate pe investigarea atentă a persoanei țintă) cum să mă îmbrac, cum să mă port, ce tip de atitudine sexuală să abordez […] exact ce cuvinte să folosesc, precum și când era cel mai bine să le spun. Consiliul elabora întotdeauna o strategie specifică și nu mă trimiteau niciodată nepregătită la cineva.

Sub forma unui roman de ficțiune pentru a se proteja de posibilele acuzații calomnioase, Taylor a scris o autobiografie intitulată Starshine (Lumina stelelor), iar în 1999 a finalizat redactarea unei descrieri mai complete a experiențelor trăite, sub titlul Mulțumesc amintirilor – Adevărul m-a eliberat! (Thanks For The Memories – The Truth Has Set Me Free!).

Desigur că se pune problema credibilității unor asemenea relatări. În acest sens un cercetător în domeniul controlului minții, Walter Bowart, își amintește că a văzut-o pe Taylor la o petrecere de caritate la Palm Springs în compania vedetei despre care afirmă că o controla. Bowart spune că era „una dintre numeroasele „însoțitoare” pe carele vezi pe la petrecerile din Coachela Valley, locul lor de muncă”. Există și un alt gen de dovezi, fizice de această dată, respectiv numărul mare de semne de pe corpul ei, semne despre care ea afirmă că ar fi fost produse de arme cu șocuri electrice.

Deplasare în serie<< Controlul (14) :: Controlul (16) >>

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Controlul (15)

 1. Magda 28 iulie 2016 at 23:25

  UnCheșule…ce bine punctează (cred că a 3-a oară avocatul Piperea) pe Cotidianul, subiecte interesante, asemănătoare celui de-aici: http://www.cotidianul.ro/ia-ti-un-lag-285013/

  • UnChes 28 iulie 2016 at 23:58

   Foarte, foarte bun articolul… A face un pas în spate, a-ți lua timp pentru a “procesa” și analiza avalanșa informațională este o necesitate pentru orice persoană cu un minim de “inteligență”…
   În altă ordine de idei, noțiunea de “lag time” e folosită în forajul sondelor de către inginerii mud-logging, care culeg “informații” de la talpa sondei prin intermediul fluidul de foraj care are nevoie de un timp pentru a ajunge la suprafață… Acest timp se numește “lag time”.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.