În discuție: „Trezirea”

0
(0)

Înțelegerea ansamblului modalității în care am ajuns în perioada contemporană să ne trăim viața, conform unei agende externe nouă, este o condiție esențială a ieșiri din acest “Matrix”. Pentru a reuși un astfel de pas, pentru a putea gândi cu propria minte, e nevoie de două lucruri: un impuls extern care să declanșeze procesul unei gândiri independente și dispoziția de a face acest efort al adoptării unei gândiri care să nu excludă spiritul critic…

Documentarul acestei săptămâni, Trezirea (partea I-a) ne ajută să îndeplinim prima condiție… Restul depinde de fiecare în parte…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

21 thoughts on “În discuție: „Trezirea”

 1. Magda 22 iunie 2016 at 12:19

  UnCheșule!
  Apropos de TREZIRE(A) la realitatea veche sau imediat înconjurătoare, de CONTROLUL MENTAL PRIN
  PROSTIRE(A) DE LA NAȘTERE a copiilor încă din copilărie, adolescență…PRIN MEDICAMENTE (CU, SAU FĂRĂ DE VOIE…) în deplină complicitate cu autoritățile ȘI de la noi care lucrează/acționează (paradoxal) în stil neortodox, mondialist:

  http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-infioratoare-copiii-din-centre-lini-ti-i-cu-pastile_1139842.html

  ”Dezvăluiri ÎNFIORĂTOARE: Copiii din centre, ‘liniștiți’ cu pastile.
  Drama copiilor din centrele de plasament. România are 19.333 de copii instituționalizați. Dintre ei, 5.485 sunt sub tratament cu pastile psihiatrice. De cele mai multe ori e vorba de narcoleptice, care ”îi liniștesc pe copii”.
  Sunt concluziile unei anchete semnate de Cătălin Tolontan și echipa lui de la GSP.
  Tolontan prezintă în articolul postat pe tolo.ro cazul unor copii de la centrul Dacia din Brașov, unde deși este o casă pentru copii fără nevoi speciale, 12 copii din 28 primesc medicație psihiatrică.
  Printre ei figurează și un copil diagnosticat cu ADHD la doi ani. „E o imposibilitate medicală să stabilești un astfel de diagnostic la doi ani”, spune un psihiatru.
  Unii dintre copii au fost aduși aici fără să știe. ”Li s-a spus că vin în vacanță”, povestește chiar directorul de la Dacia, Ioan Polexa.
  ”Copiii au venit cu medicamente şi cu schemele de medicaţie. Ni s-a spus că trebuie să ia aceste medicamente. Dar procedura nu s-a respectat. Au sosit fără dosarele sociale! Nu ştiam istoricul lor, ce probleme au, dosarele medicale şi sociale au ajuns mult mai târziu, prin aprilie-mai, anul acesta”, a declarat directorul centrului Dacia.
  Mai mult pe tolo.ro.

  P.S. Despre documentar (bine punctat cu afirmații-cheie), mai trârziu!

 2. Magda 23 iunie 2016 at 10:17

  TREZIREA – Conexiuni Divine

  Pe lângă materialul original, acest film include și imagini, și filme din alte surse care sunt incluse doar în scop demonstrativ și în numele binelui colectiv.
  În opinia regizorului, această necesitate surclasează orice drept de autor.

  TREZIREA/PARTEA I – CONEXIUNI DIVINE:
  În secolul XXI, lumea se confruntă cu vremurile dificile. Oricum ar alege să privească lucrurile sau oricât de pozitivă ar fi atitudinea pe care ar adopta-o, majoritatea oamenilor se simt totuși foarte nesiguri în privința viitorului, și mulți dintre cei care știu aceste lucruri și au alocat timp investigării lor, consideră situația ca fiind fără speranță și s-ar simți nepuntincioși în fața Leviatanului noii Ordini Mondiale, care ne înghite tot mai rapid civilizația.

  Totuși, realitatea este că oamenii nu sunt deloc neputincioși și de fapt, adevărul este chiar cel opus, fiindcă există o cale foarte simplă și eficientă de a opri noua ordine mondială din drum. Haideți să fim cinstiți!
  Sistemul în care trăim este corupt și putred în esență. Este total egoist și condus de psihopați și criminali, și știm asta cu toții. Dar ei nu pățesc nimic și lumea continuă să fie la fel de disfuncțională, PUR ȘI SIMPLU PENTRU CĂ NOI ÎI LĂSĂM SĂ CONTINUE. DECI, NU VĂ MAI CONFORMAȚI!

  Înțelegeți că modul de a produce o schimbare efectivă a lumii, este de a nu vă conforma sistemului. Și mulți întreabă: ”ce înseamnă să nu te conformezi? Înseamnă că ar trebui să demisionez și să-mi ard banii?” Și răspunsul la orice astfel de întrebări este că nu, desigur că nu.

  A nu te conforma, înseamnă să faci ceea ce trebuie, înseamnă să te deconetctezi de sistem, fiind responsabil pentru gândurile, acțiunile și intențiile tale ce constă în mare măsură, în conștientizarea adevăratului tău potențial.

  Fă ceea ce e corect, în tot ceea ce faci! Conștientizează-ți conexiunea cu alții, și gândește mai degrabă umanitar decât economic.
  Nu-ți baza viața pe colectarea de fleacuri inutile sau pe statutul social.
  Fă ceea ce simți că e corect! Și făcând ceea ce e corect, înțelegând că ceea ce faci este corect sau nu, nu este un proces de decizie, este ceva ce simți déjà din inimă, dacă accepți și ești cinstit cu tine însuți. (foarte corect!)

  Dacă faci ceva pentru care trebuie să te justifici printr-un dialog interior, sunt șanse ca să faci ceva greșit și, pur și simplu, încerci să te justifici singur. Știi asta, pentru că o simți din inimă și trebuie să simți asta pentru a afla.
  Înțelege cum funcționează energia, conștientizează energia pe care o atragi în tine însuți, și modul cum se manifestă acea energie prin tine și cu ce tip de energie contribui tu, la rezerva de energie a altora.

  (Energia sau forța vitală degajată din interior spre exterior care este condiționată de starea de sănătate a trupului, de starea de spirit momentană sau generală, alături de legătura ta cu lumea nevăzută unde, începi să te semeni în atribute și manifestări, în funcție de CUI slujești…conștient sau inconștient!)

  Exact așa funcționează! Realizează-ți potențialul ca ființă umană, uită de restricțiile imaginare care ți-au fost ridicate de sistemul academic și de limitările care ți-au fost impuse de știință și învățături religioase, și privește spectrul în întregime!

  (Eu zic că mai degrabă știința restricționează până la proba contrarie, adică a eventualelor descoperiri care anulează ”certitudini” trecute, dând naștere la altele, prezente sau viitoare, ori ating acel punct după care se pune punct și-atât, nu virgulă ori punct și virgulă. Iar religia, învățăturile de tip religios, dacă sunt luate add-literam, impun cel mult un cod moral, o auto-cenzură care mai stăvilește din apucăturile sălbătice ale omului , ceea ce nu-i rău, numai să nu se cadă în extreme….fanatism, obscurantism, forțând liberul arbitru)

  Fiindcă realitatea este că fiecare dintre aceste instituții, funcționează numai pentru a compartimenta cunoașterea. (eu zic că n-o compartimentează, o limitează, o încadrează în niște limite induse sau impuse ca normă…).

  Fiecare există numai în scopul limitării anvergurii înțelegerii tale, blocându-te într-o paradigmă izolată și restrictivă.

  (Da și nu! Fiecare este îngrădit până la urmă, de propriile stavili pe care și le (i)mpune! Poți fi ”legat” într-un sistem sau de-abinelea, de gard sau de calorifer, în lanțuri, dar cu imaginația zburând prin China, America, la persoana iubită sau la orice altceva ca și cum i-ai avea în față, aievea…asta, dacă nu ești (pre)lucrat pe creier de-a binelea, prin substanțe, sau chirurgical!)

  Până când oamenii nu încep să vadă dincolo de aceste limite impuse, să-și deschidă mințile și să facă legăturile dintre religie și știință, nu vor reuși să se conecteze cu ei înșiși, cu această realitate și cu Creatorul, pe care oamenii L-au denumit Dumnezeu.

  (Observ cu surprindere cum ”deștepții” pământului, oameni citiți dealtfel, au o problemă în a-L denumi pe Creator, Dumnezeu! De ce oare? Din ce spirit de revoltă, de împotrivire le vine?! Sună prea singular sau majestuos, dincolo de care nu s-a mai găsit în vocabularul uman ȘI un alt termen ca să fie deasupra Lui, măcar ca denumire? ”Creator” poate fi și omul, care-L imită pe Dumnezeu, în privința conlucrării aducerii pe lumea a altor generații de oameni, trupul fiind luat de la părinți, iar sufletul, de la Dumnezeu care L-a și dat, restul…ține de revelație, din pct.de vedere spiritual – persoanei în(duh)ovnicite și relevație, apropos de știință!
  Religia nu stă împotriva științei, dimpotrivă, o relevă din când în când, din generație în generație, NUMAI să fie folosită pentru oameni, și nu împotriva lor! Pentru că, în funcție de aplecarea sufletească, de trecutul tău, de istoricul spiritual din spate, putem vorbi și de influența, legătura cu lumea nevăzută…faptele vorbind mai abitir despre tine decât intențiile, care-s roadele imaginației și cunoștinței tale ”de carte”, din care ai primit/primești influență (chiar genialiate) bună sau rea, benefică sau malefică! D-aia vezi oameni cărora le spui că-s buni, ”pâinea Lui Dumnezeu”, ori scuipi în sân de parcă l-ai văzut pe necuratul!)

  • UnChes 30 iunie 2016 at 21:19

   Ei, aici avem o problemă! Religia e promovată de biserică, o structură instituțională ca oricare alta, ba pare chiar mult mai bine structurată decât multe altele… De-a lungul istoriei, s-a dovedit că orice sistem, pentru a exista, a încercat să înregimenteze/îndoctrineze individul. Credința în ceva este însă un lucru diferit ce ține de individ, ea neavând nevoie de intermedierea unei structuri. Asta mi se pare esențial.

   • Magda 30 iunie 2016 at 22:08

    hmm….Biserica ortodoxă este o structură instituțională ce leagă Cerul cu Pământul, văzutul cu nevăzutul, aducând armonie între cei de pe pământ, îndreptând greșeli și răutate, pentru a fi (pe cât posibil, după ”lucrarea” și aplecarea fiecăruia ) să fie pace și liniște, ”precum în Cer, așa și pe Pământ”, adică o conlucrare între Biserica Luptătoare (cea văzută, de-aici) și cea Biruitoare, din Cer, până când, după Parusie, vor fi UNA!

    Apoi, în ortodoxie cel puțin, NIMENI n-are voie să silească firea cuiva spre a crede (apropos de credință), iar (în)doctrinarea la care faci referire, mă duce cu gândul că ai avea ceva împotriva DOGMEI de credință ce a fost revelată, confundând-o cu îndobitocirea, spălarea pe creier!
    Nu știu DE CE lumea se împiedică de dogmă, dă să scuipe pe ea, când tocmai ea dă sens credinței, credincioșiei, aratând prin relevație ceea ce-i ascuns ochiului lumesc și-l face să judece-n ORB!

    De fapt, cred că m-am dus prea departe! Tu ai spus defapt despre ”credința în CEVA”, NU în CINEVA -:)
    D-apoi să știi că Acel Cineva (Dumnezeu) – BOIER și FIN, a zis: ”Cine vrea, să vină după Mine”, deci nu forțează mâna și sufletul nimănui!

 3. Magda 23 iunie 2016 at 16:12

  ”Dar, pentru a face asta, și a dobândi cunoaștere reală, este necesară atât acceptarea, cât și responsabilitatea proprie fiind necesar ca oamenii să acționeze într-o manieră proactivă. Sunt mulți oameni care vor considera că e dificil, făcând parte dintre cei care preferă ca altcineva vină să-i salveze.” (corect!)

  „Și totuși, acești oameni doresc imposibilul fiindcă ei doresc să fie conduși spre izbăvire și utopie, fără a înțelege real, adevărata natură a lumii lor, sau chiar a persoanei lor.” (foarte real…)

  ”Și asta se datorează adeseori limitărilor unui sistem de credințe impuse. Puteți discuta cu cei care îmbrățișează religia, puteți sta la discuții cu ei liniștiți despre Dumnezeu sau Satana, conversând înfocat cu tine, pentru că aproape toți cred în asemenea lucruri, dar, odată ce introduci lucruri cum ar fi știință, legi galactice, numerologie sau astro-teologie în ecuație, mulți vor amuți, spunând că e voia lui Dumnezeu și se vor așeza în fața Armaghedonului. Iar unii vor ajunge până-ntr-acolo încât să afirme că cunoașterea unei astfel de cunoașteri superioare, este demonică.”

  (În primul rând, Dumnezeu, Satana nu sunt noțiuni abstracte emise de neuronul trufaș al unuia sau altuia care se vrea/crede autonom cu desăvârșire…sunt realități concrete! Numerologia și astrologia a fost/este relevată de îngerii căzuți celor care doresc să-și cunoască viitorul. Personal, nu cred în astrologie, decât în măsura în care aceasta, de-a lungul unui timp de observație îndelungat, a format tipologii pe anumite grupe de oameni născuți într-un anumit an și într-o anumită perioadă a anului (primăvară, vară, toamnă, iarnă…), observându-se că nou-născuții au/capătă anumite caracteristici dominante, în funcție de perioada în care s-au născut, dar NU că vreuna din planete ar influența destinul unuia sau altuia, pentru că trebuie avută în vedere și educația, mediul social, părinții, moștenirea genetică, etc. Din câte știu, Luna influențează mareele, creșterea părului sau menstruația la femei, dar despre influența lui Marte, Mercur, Jupiter, Pluto…în alt fel, nu știu! Și, apropos! Am întrebat un preot DACĂ într-adevăr viitorul se poate cunoaște, și mi-a spus că Da, dar în momentul în care îl afli, Dumnezeu îți poate schimba destinul pentru că voia Sa nu este să te simți sclavul evenimentelor din viitor, căzând în deznădejde dacă e sumbru, sau în delăsare, dacă e luminos! Dumnezeu nu vrea să-ți răpească liberul arbitru, dârzenia, optimismul, lupta! Vrea să te vadă cum te lupți cu viața, cu dușmanii (văzuți și nevăzuți), vrea să vadă dacă îL iubești, dacă te încrezi Lui, dacă-i ceri ajutorul și…DA! Indiferent de tarele genetice, de mediul social, cu ajutorul Lui, poți ajunge bine la liman. ”Fără Mine, nu puteți face nimic!”)

  „Și totuși, la un nivel diferit, la fel se întâmplă cu mulți savanți, fiindcă ei înțeleg mecanica tuturor lucrurilor, dar mulți refuză să adauge spiritualitatea în peisaj și acceptă doar legile care pot fi aplicate la un nivel mecanic.”

  (Păi da, refuză! Darul (sau talantul) care l-au primit (de la naștere) și l-au înmulțit (prin efort, învățătură) de au ajuns savanți, îi umple de uimire dar și de auto-suficiență, oprindu-se numai asupra lor și-asupra descoperirilor lor, neridicându-și ochii spirituali (din interior) ȘI la Dătătorul darurilor, harismelor…”Toată DAREA cea DESĂVÂRȘITĂ, de la Tine este coborâtă Părintele Luminilor…” se spune! Deci, pe cât de deschiși la minte spre știință sunt, pe-atât de opaci dinspre sentimentul spiritual, religios se-afirmă, pentru că probabil, privind din înaltul trăirilor la care-ajung prin descoperire (mai degrabă relevare…), religiozitatea, existența unui Dumnezeu care le-a făcut pe toate, îl simt ca pe o coborâre din aerul rarefiat în care plutesc!)

 4. Magda 23 iunie 2016 at 22:47

  ”Ambele abordări sunt inerent viciate, fiindcă nicio parte nu va lua în considerare argumentele celeilalte, și ambele tabere vor lua refuza să țină cont, să permită sau să accepte adevărata natură a sentimenteler sau a emoțiilor. Și totuși, SENTIMENTUL și EMOȚIA sunt CHEIA tuturor lucrurilor.

  Sentimentul și emoția constituie limbajul folosit pentru a crea și modela realitatea. Sentimentul și emoția constituie adevărata natură a rugăciunii și este de asemenea, limbajul prin care omul poate conversa cu Creatorul. Care este adevărata natură a acelei Entități divine pe care omul a denumit-o Dumnezeu? Creatorul este informația care stă la baza tuturor lucrurilor, textura care penetrează întreaga realitate (dar nu brutal, prin forță!)
  Creatorul este Unic, o Conștiință singulară care este, în esență, o dualitate, atât masculină, cât și feminină, Alfa și Omega ( Aberant! Dumnezeu este recunoscut în trei fețe: Tatăl, Fiul și Sf.Duh! Alfa și Omega se referă din punct de vedere simbolic, la începutul de lume (Alfa) și sfârșitul acesteia (Omega)

  De aceea, în orice text religios prin care Creatorul ne vorbește, El este menționat la plural (Serios? Nu trimit lumea la dogmă că în general nu place, chiar dacă le explică pe toate, dar studiază ”Crezul”…toată credința (ortodoxă) este concentrată-n Crez. Dumnezeu-Tatăl reprezintă MINTEA, Fiul lui Dumnezeu– CUVÂNTUL, Sf.Duh – duhul care animă, dă viață.)

  Aceasta este natura matricei divine ce conectează toate lucrurile, Conștiința a cărei exprimări suntem noi toți. (Conștiința, este Glasul lui Dumnezeu din om – pusă de la naștere și care are rolul de a mustra cugetul atunci când faci ceva greșit, rău sau exagerat, NU în sensul exprimării acesteia ”din afară” de om, fiindcă strigă din interior dar nu siluiește firea să se supună, omului rămânându-i intactă alegerea, sau liberul arbitru!)

  Deoarece auto-conștientizarea și realizarea conexiunii cu această conștiință se trezesc în fiecare persoană, religiile instituționale caută să externalizeze această forță, și sugerează că Dumnezeu este ceva exterior omului, un Binefăcător care se uită de sus la noi. Multe așa-zise religii New-Age încearcă s-o interiorizeze și sugerează că Dumnezeu ești tu însuți, Dumnezeu e în interiorul tău, dar ambele abordări sunt eronate.

 5. Magda 24 iunie 2016 at 15:18

  Orice ființă a creației, atât tu, cât și eu, și orice altă persoană din această realitate, este un suflet viu și etern, o expresie a lui Dumnezeu, a Conștiinței Alfa și Omega, așa cum fiecare suflet are o natură atât feminină, cât și masculină (?!?).
  Totuși, în pofida acestui fapt, lumea, specia și conștiința noastră sunt astăzi frenetic dezbinate și neîncrezătoare, deși totul este o iluzie și totul a fost creat deliberat…creația artificială a unei societăți instituționale. Asta se întâmplă de foarte multă vreme și a atins proporții extreme în ultimul secol.

  În această perioadă omul, ca specie, a fost îndepărtat atât de mult de esenta sa și atât de mult de adevărata realitate, că aproape ne-am pierdut în întregime caracterul uman. Am fost instruiți să fim total dependenți de sitem, am fost jefuiți de liberul arbitru, de respectul de sine, și de independența noastră. (foarte adevărat!)

  Am fost instruiți să credem tot ce ni se spune la televizor și să credem că imaginea, statutul social și colectarea de fleacuri inutile, reprezintă scopul vieții.
  Dar cel mai mult prin: televiziune, mass-media, ingerarea de toxine inhibitoare cerebral ca fluorul, prin care am fost jefuiți de puterea de gândi critic și obiectiv și, cel mai periculos dintre toate, prin intermediul acelorași intrigi, am fost jefuiți de capacitatea de a trăi. Numai acest ultim fapt a plasat omenirea în cea mai vulnerabilă poziție din întreaga sa istorie cunoscută fiindcă în acest moment, aproape fiecare dintre noi suntem total dependenți de un aparat corporatist corupt, de care depinde supraviețuirea noastră, un aparat care pune profitul mai presus de oameni.

  Nu are absolut deloc de-a face cu adevărata natură a omului, cu poziția și relația noastră cu pământul sau cu fiecare alt om și totuși, depindem de el (de sistem) pentru hrana noastră, casele noastre, pentru informarea sau distracția noastră.
  Ne spune ce să facem, unde să mergem, cum să arătăm, ce să mâncăm, cum să ne îmbrăcăm și cum să ne comportăm, ce anume să credem despre om și despre lume, iar noi ne supunem, în timp ce lumea din jur, este violată. (excepțional spus!)

  Iar dacă acest aparat corporatist ar eșua sau s-ar închide brusc, orice raft al vreunui super-magazin din lume ar fi aproape gol, și orice resursă considerată implicit ca fiindu-ne zilnic la îndemână, s-ar epuiza în maxim trei zile. CE NE FACEM? Fiindcă orice persoană, de la orice nivel al societății moderne, ar fi lăsată brusc să se descurce singură, numai puțini fiind capabili să supraviețuiască.
  Este extrem de important ca rasa umană să se trezească la această realitate și la adevărata situație cu care se confruntă lumea, fiindcă viitorul care permitem să fie creat (perpetuat), permite literalmente, să ne înrobească fiind complet dependenți de el, NU va fi un viitor în care va merita să trăim.

  Ceea ce trebuie îndreptat, este ca oamenii să redevină ființe umane, să reintre în contact cu propriul lor umanism, să recapete controlul asupra propriei lor vieți. Începeți să vă cultivați propriile alimente, să vă asumați responsabilități, să realizați și să acceptați conexiunea voastră cu ceilalți.
  Acum 120 de ani, o situație similară cu cea în care ne aflăm acum, ar fi fost de neconceput. Deci, de ce este atât de răspândită astăzi?
  Este, fiindcă a fost creată intenționat!
  Motivul este că suntem înșelați!
  Și nu le spun asta oamenilor pentru a-i speria, ci o spun pur și simplu pentru că este important să devină conștienți, deoarece este o situație care mai poate fi îndreptată încă, odată ce ei devin conștienți de adevăr.

  Acum, sunt mulți care aleg să blameze diverse grupuri pentru asta, cum ar fi că sionismul e de vină sau Grupul Bilderberg, sau bancherii internaționali și sistemul monetar care se află la baza problemei și totuși, adevărul este că acestea sunt ”doar” diverse mecanisme de control care sunt toate interconectate. Desigur că sistemul monetar este capul șarpelui care este folosit pentru a controla totul, inclusiv oamenii, dar într-un final este vorba despre un sistem unic și toate aceste mecanisme sunt doar diferite foi ale aceleiași cepe, niveluri diferite ale ierarhiei și tentacule ale aceleiași caracatițe.

  Atât sionismul cât și sistemul monetar și orice altă organizație evident secretă, nu joacă decât un rol specific. Această conspirație este foarte profundă.
  Ajunge până în Egiptul antic și chiar înainte de el.
  Faceți un pas înapoi și priviți imaginea de ansamblu!
  Așa cum am spus-o repetat în alte filme, există o linie de sânge care conduce acest Pământ. Este foarte veche și a condus dintotdeauna Pământul.
  Cu această linie de sânge pare să se fi aliat Iluminații bavarezi, cu aproape 230 de ani în urmă.

  Această clasă conducătoare este cunoscută de mulți drept o SECTĂ SOLARĂ, pentru motivul că încă mai practică în lumea de azi, adorarea rituală a lui Amon Ra.
  Face asta la vedere și chiar a deturnat și alte credințe pentru a o face, fără știrea membrilor acestor religii.
  Un motiv este de a folosi acești oameni la canalizarea energiei necesare pentru a controla această realitate.
  Există mulți oameni implicați în această linie de sânge, atât genetic cât și ideologic, și tocmai eșaloanele superioare ale acestui antic cult solar se află (în concluzie) la vârf, și guvernează nava statală.

  Este un adevăr binecunoscut că avem deja un guvern mondial ce controlează planeta, doar că stă ascuns în umbră și conduce lumea prin metode secrete, trei din cele mai importante fiind controlul fluxului resurselor mondiale, manipularea rezervei monetare globale, și cea mai importantă, prin controlul fluxului informațional.

  Dovezile arheologice ne arată cu claritate că au existat cu adevărat civilizații la fel de avansate ca a noastră și care au posedat poate, tehnologii pe care nu le-am descoperit încă și care au existat pe această planetă, cu mult timp în urmă.

  Dovezile arheologice ne arată de asemenea cu claritate, că acum mii de ani în urmă Pământul a suferit o catastrofă. De fapt, au fost mai multe. Ultima care a fost înregistrată la modul perceptibil, a fost Potopul lui Noe, descris în Biblie. Potopul chiar a avut loc, fiind relatat de multe culturi, unele chiar mai vechi decât Biblia: există în textele babiloniene, în Epopeea lui Ghilgameș, chiar și în legendele nativilor americani, în culturile sud-americane, chiar și în legendele aborigenilor australieni, și în multe alte locuri. Și asta nu este o conincidență. Potopul chiar s-a produs!

 6. Magda 25 iunie 2016 at 14:32

  La momentul Potopului sau a catastrofei care l-a precedat, a existat într-adevăr o civilizație avansată pe pământ, iar în timpul catastrofei, tehnologia ei s-a pierdut. (măi să fie! -:), nu numai civilizația dar și tehnologia acesteia, plus înregistrări științifice importante (Ce sigur e pe el, autorul…-:)
  A fost un proces laborios pentru cei aflați în control (în sau sub control, adică cum suntem noi, sclavii moderni controlați de FMI, Banca Mondială sau U.E., spre exemplu) de a redobândi această tehnologie și ni s-a permis să ne înmulțim pentru a putea fi recuperată.

  (hahaha…ni s-a ”permis” ca să ne-nmulțim?! Foarte tare! 1. Amintesc autorului că procreerea sau procesul ”tehnologic” determina(n)t este unul dintre instinctele cele mai puternice la om, iar dorința de-a lăsa un urmaș pe lume (măcar pentru nume sau renume…) alături de plantarea unui pom, fac ca specia umană să dăinuie și să tot răsară, în ciuda tuturor vremurilor neprielnice pentru viață)

  Câtă aburire! Cât subiectivism coafat cu manipulare grosolană! E-adevărat că au fost vizionari de-a lungul timpului (vezi Jules Verne, spre exemplu) care au descoperit lucruri inimaginabile pentru vremea lor, adevărați pionieri ”în materie” de descoperire, inovare și dezvoltare, DAR au fost ignorați pentru că nu venise timpul pentru manifestarea creativității lor prin știință și tehnologie, DECÂT când le-a venit vremea să se desfășoare, să trezească interesul celorlați (în special al sponsorilor) și să breveteze invenția sau descoperirea necesară societății, devenind obișnuință (de domeniul banalului), odată cu trecerea timpului.)

  ”Iar controlul resurselor terestre aparține, din nou, celor care controlează această lume care s-au folosit de noi pentru a-și atinge scopul. Cei care aparțin acestui cult antic, sunt gardienii ”cunoașterii” acunse, și acești oameni înțeleg că, dacă poți controla emoțiile și credințele majorității populațiilor, poți controla întreaga specie și poți creea literlamente, orice realitate dorești, folosindu-se de energia noastră (sau prostia?!) pentru a creea lumea în care locuim noi astăzi.

  CHEIA REZOLVĂRII acestei situații este de a ne înțelege propriul potențial, de a înțelege adevărata natură a energiei, vibrației și frecvenței. Tot ceea ce există în această realitate, constă numai în diferite frecvențe energetice.
  Expresia fiecărei frecvențe care există, se manifestă în fiecare fiu sau fiică și fiecare fiu sau fiică ce există în Creație, înseamnă Conștiință.”

  (Eu aș spune mai degrabă – fiecare fiu sau fiică ce există ”ca” creație de sine stătătoare, NU ”în”…pentru că se subânțelege că ființează alături de alte creații (în sens propriu și/sau figurat, după caz -:) ) în cadrul creaționat, NE-determina(n)t pentru toate ființele care-l compun, pentru că acestea, pot activa diferit (adică nu numai distructiv, dar și creațional) într-un mediu oricît de creaționat, creionat…ar fi!).

  ”Creatorul este Conștiința, și fiecare suflet care este proiectat în această realitate, este o manifestare a acelei Conștiințe. Conștiinta, în toată Creația, este universal-identică cu Conștiința pură, Hristică. Conștiința lui Hristos este Cheia!
  Odată ce vezi că această Conștiință Hristică mai degrabă decât doctrinele celorlalte religii instituționale înseamnă totul, înțelegi tot ce se petrece.
  Creația există doar prin responsabilitatea iubitoare și intenția fiecărui suflet din această proiecție, fiecare manifestare a Conștiinței Creatorului. Și asta n-are nimic de-a face cu religia instituționalizată.”

  (Pentru ortodocși…ARE! Nu există mântuire afară de Biserică al cărei Cap este Hristos, NU burtosul de Budha, Alah, Mahomed sau eu știu care alt ”profet” ori ”religie” care promite auto-mântuire prin auto-îndumnezeire, precum îngerul căzut cu toată armata lui din cele 9 cete de îngeri, UNU la mână!
  DOI = dacă autorul tot vorbește de conștiință hristică, adică de conștiința jertfelnică a Lui Hristos, DE CE nu vrea să înțeleagă ȘI învățătura Lui transmisă oral generațiilor de după EL, apoi scris, prin Evangheliile Apostolilor Săi cărora le-a spus (că tot fuse Cincizecimea, nu?) : ”Și Iisus le-a zis iarăși: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit și Eu pe voi. Și zicând acestea, a suflat asupra lor și le-a zis: Luați Duh Sfânt! Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, ținute vor fi!” Adică prin mărturisire, spovedanie, UNA din cele 7 Taine!
  TREI: ”responsabilitatea iubitoare și intenția fiecărui suflet ”poate deveni contra-manifestarea Conștiinței Creatorului, datorită netrecerii pe la/prin Biserică și spălării – ca la rufe – a conștiinței murdare/murdărite de păcat și răutate, prin spovedanie, care-i una dintre Tainele spuse la pct.2 – d-aia lumea e deviată pe ici, pe colo, iar în unele cazuri nebună de legat! )

  ”Religia instituționalizată a fost inventată de oameni, pentru a vi se ascunde adevărul și Conștiința Hristică ce se află în voi.”

  (În primul rând, ”adevărul” nu este o invenție ori noțiune abstractă care scade, ridică sau întărește o afirmație sau o situație dată! ”adevărul” este Adevăr, adică una din persoanele Sf.Treimi, tocmai Acel Hristos care-a spus despre sine: ”Eu sunt Adevărul, Calea și Viața” , adică Începutul și Sfârșitul a tot și-a toate, afirmând despre Sine în altă parte: ”Eu sunt Alfa și Omega”.
  Deci, autorul se contrazice pe sine, dar Îl contrazice inclusiv pe Acela de care se agață și se folosește nerușinat, prin instigare ”subtilă” la ură asupra reprezentanților Săi (preoții) ori Biserica, ca fiind inutili și nefolositori omenirii… pentru a le înșela vigilența în războiul nevăzut, a le periclita mântuirea, în ultimul și cel mai important rând… precum vrăjitoarele care practică cică ”magie neagră” sau ”albă”, folosind crucifixuri, icoane, mir sau apă sfințită, ele rămânând totuși ceea ce sunt, alături de cel alături de care se folosește pentru vrăji, și căruia-i slujește -Satana!)

 7. Magda 25 iunie 2016 at 17:18

  ”Gândurile și emoțiile voastre interne afectează literalmente lumea fizică din jurul vostru. (corect!). Este extrem de important ca oamenii să înțeleagă că sentimentele lor, efectele pe care le au asupra lumii înconjurătoare, nu sunt ceva ce poți opri sau porni, după dorință.” (adică ele, odată născute, se și manifestă în mediul imediat fizic ori metafizic, suprasensibil!)

  ”Este un proces continuu, care are loc permanent. În orice moment conștient al vieții, comunicați cu câmpul energetic din jurul vostru și, în fiecare moment, chiar modelați literalmente această realitate fizică, cu gândurile și emoțiile voastre, cu energia eliberată de ele.
  Mulți oameni consideră o astfel de informație, cumva incomodă, fiindcă prin înțelegerea faptului că gândurile și emoțiile voastre interne afectează lumea fizică ce vă înconjoară, apare o mare responsabilitate.
  Cum vei accepta o asemenea responsabilitate?
  Cum vei alege acum să-ți trăiești viața, înțelegând real ce gen de energii reintroduci în matrice pentru uzul altora, sau cum aceste energii create de alegerile pe care le faci, modelează literalmente realitatea fizică din jurul tău?”

  (Ce se minunează autorul! Pr.Arsenie Boca a scris o carte ”Cuvinte vii” în care arată efectul cuvintelor spuse celorlalți, fie lin și frumos, normal, așezat, fie aruncate ca niște bolovani asupra celorlalți…sub formă de dojană, ciudă, ură sau blestem care te-ajunge (cum se spune) datorită dreptății celui care te-asuprește prin/cu ajutorul cuvintelor (urâte, grele…), dac-o are! De asemenea, și psihologii, psihiatrii zilelor noastre afirmă despre efectul devastator asupra cuiva care este înjosit, umilit prin cuvinte (frecvent) , prin abuzul ăsta psihologico-emoțional care lasă adesea, urme-adânci din leagăn pân’ la moarte! Chiar și Hristos a spus că ”pentru orice cuvânt scos din gura voastră, veți da socoteală în Ziua Judecății”. )

  ”Iisus a fost ( și este!) o Conștiință Hristică, manifestarea unei Ființe TriUnitare. Tu ești o conștiință hristică, manifestarea unei Ființe TriUnitare, un gând în mintea Lui Dumnezeu, o manifestare a esenței lui Alfa și Omega.”

  (Iar bate câmpii! Conștiința este Glasul Lui Dumnezeu în om, un fel jandarm la poarta sufletului tău care te mustră interior, alături și de unul exterior și nevăzut…diafan, cu aripi , un fel de Jiminy Cricket dat lui Pinochio nu de zâna Albastră, ci de Însuși Dumnezeu, la Botezul fiecărui creștin ortodox! Se spune că noi existăm mai dinainte în mintea Lui ca intenție, ca gând…materializat prin zămislire, naștere și creștere a unui om nou! Manifestarea Sf.Treimi, nu TriUnitare… ține de stadiul trecerii de la CHIPUL Lui Dumnezeu din noi, exprimat prin rațiune, voință și afecte, ȘI la ASEMĂNAREA cu El…prin bunătatea, blândețea, mila și jertfelnicia din iubire de care a dat dovada supremă, de pe Cruce… cum îndeamnă ”Învățați de la Mine că sunt blând și smerit cu inima, și veți afla odihnă sufletelor voastre.” (pentru cine poate și vrea).
  Deci, pe cât se poate NU prin mânie, supărare sau despărțire definitivă de celălalt …”Milă Voiesc, iar nu Jertfă!”, adică mila unul pentru celălat și iertare!
  Iar dacă nu se poate măcar pentru celălalt, pentru că așa simți pe moment, măcar ca condiție pentru iertarea propriilor tale păcate făcute celorlalți ”măsura cu care veți măsura, vi se va măsura…” ori din Rugăciunea Domnească ”și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri” – adică un fel de șantaj duhovnicesc -:)

  ”Diferența este că Iisus a știut asta, în timp ce majoritatea oamenilor n-au realizat asta, încă! Orice persoană care trăiește în această realitate tridimensională, trăiește o existență complet iluzorie. Ceea ce omul consideră că e un eveniment obișnuit al vieții zilnice pe Pământ, nu are corespondent în tărâmurile superioare ale conștiinței.

  Orice persoană ce locuiește azi pe Pămînt este o ființă triunitară hristică vie, supusă unei iluzii mentale tridimensionale, a acestui plan material.”

  (Autorule! Dacă am fi o ILUZIE, de ce aceasta nu este suficient de puternică încât să nu mai avem nevoie de resurse pentru a viețuii/supraviețui într-un trup?! Trupul fizic își cere drepturile: mâncat, băut, spălat, îngrijit când e bolnav, protejat de soare, vânt, ploaie, ninsoare…apoi, fără de trup, această ILUZIE în ce sau în cine și-ar mai găsi corespondentul ȘI pentru manifestările ”celelalte”? )

  ”Pe pământ, fiecare dintre voi aveți cinci simțuri reduse, externe, și 105 simțuri superioare sau interne pe care nu le puteți accesa de regulă. De aceea, puteți percepe o bandă foarte îngustă a acestei realități, iar modul de a debloca aceste simțuri superioare este înțelegerea unicei legi care guvernează această realitate. Există numai o singură lege – legea iubirii absolute și necondiționate în servirea creației, în ”beneficiul” Creatorului.”

  (Greșit! Creatorul, sau Dumnezeu, n-are nevoie de ”beneficii” de la noi! Nu-l confundați cu un stăpân aspru și mândru care vrea recunoaștere și ” beneficii”, chiar și duhovnicești! El ne vrea pentru EL în Împărăția Sa, să se bucure și să se veselească împreună cu noi în veci de veci, pentru că atât de mult a iubit lumea, încăt S-a și jertfit pentru noi! Apoi, el nu vrea să uităm că, după moartea fizică a trupului nu se termină totul și ”moare” și sufletul – decât spiritual la o adică, și numai din pricină de ne-asemănare cu EL, ci cu a altcuiva, ducându-se după cel care a și lucrat în viața pământească, din proprie minte și voință, adică în Iad.)

 8. Magda 25 iunie 2016 at 20:29

  ”Ceea ce face Răul în practică, este opusul a ceea ce ar trebui să faci tu, în principiu! Motivul e simplu și rezultatul este lipsa armoniei. Ceea ce este perceput ca Rău, este, destul de simplu, lipsa armoniei ce acționează în opoziție cu legea unică.”

  (Adevărat! Răul reprezintă de fapt lipsa Binelui. Binele exprimat și prin Iubire care înseamnă armonie, armonizare, fluidizare, trecere lină, nu intempestivă din mai bine în mai bine și mai frumos, aș spune! Așa cum muzica înseamnă armonie, așa și cu lucrurile care decurg firesc, armonios…atât în plan fizic, dar mai ales în plan spiritual!)

  ”Răul este o opțiune. Și așa-zisa bătălie a Armaghedonului pe care o așteaptă cei cu convingeri religioase, se află defapt, în desfășurare.
  Este o bătălie a energiilor ce s-a purtat în tărâm superior.
  Este o bătălie care s-a purtat la toate nivelurile, atât fizic, cât și spiritual, chiar și electromagnetic.
  Armele care au fost folosite în acest război, sunt peste tot în jurul vostru.
  Sunt toxinele alimentare, radiația electromagnetică și televiziunea.
  Este o bătălie a conștiințelor care este purtată prin metode oculte, și are loc chiar acum.
  Ca rezultat al acestui război, fie oamenii își vor trezi ADN-ul, realizându-și adevăratul potențial schimbând acestă realitate într-una care acceptă conexiunea lor cu toți oamenii și toate lucrurile și cu Creatorul, fie lumea va sucomba și va pierde astfel, și ultimul vestigiu al umanității sale.
  Ne aflăm chiar acum pe margine prăpastiei, legănându-ne pe pragul uneia sau alteia dintre aceste două realități.
  Într-o parte se află salvarea noastră, în cealaltă – uitarea, dar alegerea se află în mâinile noastre. Priviți în jur! Această bătălie face ravagii de tare mulți ani.
  Oamenii sunt menținuți intenționat în stare de neatenție, iar marea majoritate nici n-au remarcat asta, încă!
  Eliberați-vă deci din confuzie, și totul devine destul de evident și ușor de remarcat.
  Ne aflăm nu la finalul zilelor, nici măcar al orelor, ci în ultimele minute, iar alegerea a ceea ce va fi rezultatul final, tocmai cheia câștigului se află în fiecare din voi.”

  (Numai să conștientizeze lumea lucrul ăsta, să nu mai rămână hipnotizată la manipularea audio-vizual-agresivă!)

  ”Tot ceea ce vă pot cere, este să priviți în voi înșivă, fiindcă atunci când privești destul de adânc, știi că am spus adevărul. ”

  (Introspecție, la oameni? La majoritari? Rara avis! Cei mai mulți simt, dar îngroapă ceea ce li se relevă, precum pisica, murdăria! Apropos cu Brexit-ul! N-au ieșit AZI tinerii revoltați că vor IAR în U.E.?! De ce? Din pricină de confort asigurat în formă continuată, ceea ce-i scutește de munci ”înjositoare”, iar în caz de ceva negativ, venit musai din partea imigranților arabi, români sau alte neamuri ”proaste” ce le strică liniștea, ”civilizația”, imperiul, au pe cine să dea vina la o adică, nu-i așa?
  Le este groază încă de la nivel instinctiv, recționând psiho-somatic ca respingere din start, ca să nu fie obligați de conștiință (sîc!) să dea curs la rezolvări, prin implicare!
  Mai vorbim de construcții în gând materializate în idei, soluții, generate și întărite totodată de sentimentul pericolului îndepărtat sau iminent ce i-ar obliga să facă conexiuni rapide și ample, din aproape-n aproape, apoi să reacționeze, să ia măsuri, să revendice, să ceară socoteală, etc, ect.!
  Vor să rămână în zona de confort, iar pentru asta se dedau cu ăștia din Matrix, crezând că mănâncă, beau și se distrează de minune, ”trăindu-și” viața!
  Și, chiar dacă au reușit să evadeze un timp de sub hipnoză, cer din nou pastila albastră pentru a (re)intra în Matrix, fiindcă acolo e toată lumea și, unde-i toată lumea, hop și eu! Până când e prea târziu…)

  ”Realizați-vă puterea interioară, acceptați-vă adevăratul potențial, fiindcă Adevărul vă va elibera! Prieteni ai mei, încetați să vă mai plângeți de sistem! E vremea trezirii!
  ”Nu există materie ca atare! Toată materia își are originea și există numai în virtutea unei forțe care provoacă vibrația particolelor unui atom și menține, acest minuscul sistem solar al atomului, laolaltă! Trebuie să presupunem în spatele acestei forțe, existența unei minți conștiente și inteligente. Această minte, este matricea întregii materii.”, ”Realitatea este doar o iluzie, deși e una persistentă.” Albert Einstein.

  (Nu pot să nu recunosc că de multe ori în viață, am avut, pe lângă sentimentul de deja-vu ori premoniții, și sentimentul irealității, întrebându-mă pentru-o secundă: ”ce naiba caut eu, AICI?!” concomitent cu ”ieșirea” parcă din afară de mine, cu toate că eram în trup și trează, nu în fază de semi-adormire, și în plină zi, în picioare, în deplină desfășurare de evenimente.
  Parcă timpul se oprește în loc și ești/devii spectator într-o piesă în care actorii te privesc năuc, pentru că tu te crezi în culise sau în sală, dar de fapt ești perceput ca personajul principal!
  Și totuși, iluzie sau ne-iluzie, formată din atomii fabricați de o inteligență conștientă de ceea ce face/crează… viața trebuie să fie conștientizată, responsabiliza(n)tă!
  Cred că ni se dă drumul din brațele ILUZIEI, abia atunci când n-o mai iubim și nu ne-o mai impropriem ținând atât de mult cu dinții de ea, tăind cordonul ombilical și lăsați apoi liberi în imporendabilitatea imediată a unui Univers ajuns la apogeu, sub influenta unei unei materii, energii negre acaparatoare (după cum spun cei avizați), a altei ”realități” din care ești (de bună voie) sau nu, aruncat într-o gaură neagră spre alte ”galaxii” care dau/generează alte (i)realități!)

 9. Magda 26 iunie 2016 at 13:55

  PARTEA A –II-A: CONVERSAȚII CU MATRICEA.

  Totul este energie! Ceea ce percepi tu cu cele 5 simțuri ca fiind lumea solidă din jurul tău, nu este de fapt, nimic de acest fel. Sunt, pur și simplu diferite frecvențe energetice acționând în armonie, pentru a forma ceea ce simțurile noastre percep drept materie.

  Realitatea pe care o experimentăm zilnic, și toată materia din ea, este de fapt o simfonie, o simfonie care constă în întregime, din lumină și sunet. În cele din urmă, nu există nimic altceva! Nu există decât aceste frecvențe diferite, vibraționale, de lumină și suflet.

  Acest fapt a fost experimentat mai mult decât elocvent, în cartea ”The four agreements”, în care autorul, Don Miguel Ruiz, a scris: ”Nu stelele sunt cele care creează lumina, ci mai degrabă lumina creează stelele.”

  (mi se pare logic! Stelele sunt materie solidă în genere, da? Ei, ele nu pot radia lumină decât dacă sunt ”ajutate” din afară sau dinăuntru de ele de o sursă de energie, așa cum trupul unui om nu este considerat viu, decât dacă este animat înăuntru de suflet, inclusiv din afară de el, prin influența (reciprocă) cu ceilalți alături de care rezonează (dpdv spiritual), iar dpdv fizic, precum plantele, așa și omul, fără lumina soarelui – altă formă de energie – nu supraviețuiește în trup!)

  ”Universul în care trăim este extrem de vast, are o natură fractală. Și asta e mult mai semnificativ decât ai putea înțelege inițial, fiindcă progrese recente în știință ne indică faptul că acest întreg Univers există de fapt, în centrul unei găuri negre. Și realitatea există ”precum în Cer, așa și pe Pământ”.

  V-ați uitat vreodată, cu adevărat, în voi înșivă? Vi se pare seminificativ că fiecare dintre cei 100 de trilioane de atomi care constituie fiecare dintre cele 53 de trilioane de celule, alcătuiesc la rându-le corpul uman, fiind structurat el însuși ca un sistem solar?
  Fiecare dintre acești atomi constă în 99,999% spațiu gol.
  Și totuși, acești atomi goi sunt cei care alcătuiesc aparenta lume materială, atât din jurul vostru, cât și din interiorul vostru, fiecare lume fiind un tărâm al posibilitățior infinite și-a energiilor infinite.
  Și totuși, UNA dintre ele este conținută de spațiul finit al trupurilor voastre…”precum în Cer așa și pe Pământ”. (adică de către Cine? De către Dumnezeu? )

  În centrul fiecărui atom, ca și în centrul fiecărei celule, în centrul fiecărei ființe vii, se află o energie atât de puternică și atît de misterioasă, încât a rămas până de curând, ambiguă și nedefinită pentru știința modernă.

  (Aici, autorul se contrazice: mai întâi zice că UNA SINGURĂ CELULĂ este PLINĂ, ”umplând spațiu finit al trupurilor” de către cine, nu spune…doar induce ideea cam de Cine ar fi umplută, fie că-i spune Creatorul, Dumnezeu (eu sau alții….) datorită afirmației din Rugăciunea ”Tatăl Nostru”, urmând să generalizeze imediat despre PLINIREA/UMPLEREA CENTRATĂ asupra tuturor celulelor, atomilor, a ființelor vii, din partea aceleiași sau a altei energii ”ambigue”, dar puternică și misterioasă totodată încât STĂ în cadrul fiecărui atom, celule… fără de voia celui/celei posedat(e)! Adică, așa e din ”fabricație”, nu?! Întrebarea următoare ar fi: această energie, nu cumva prin forța ei, dă defapt densitate atomilor care, în proporție de 99,999% sunt goi? De-aici, posibilitatea palpabilă a materiei (noastre) dar și-a lumii înconjurătoare? )

  ”Ceea ce se află în interiorul acestei energii, este Conștiința.”

  (Aham! Dacă INTERIORUL acestei energii este Conștiința, atunci energia (NU și punctul interior din ea care este Conștiința), fiind ”ambiguă”, dar puternică și misterioasă…ENERGIA însăși, primitoare de Conștiință, CE ESTE?! O prelungire generată de Conștiință care se pare că reprezintă inima, nucleul energiei sau avem de-a face cu o simplă energie, primitoare de conștiință având rol de gazdă… ori e vorba de-o entitate aparte, independentă de Conștiință?)

  ”Și forma pe care o ia, este aceea a unei găuri negre. Acest lucru este extrem de important, fiindcă ceea ce ne sugerează această cunoaștere, este că în fiecare atom din trupul vostru, se află de asemenea, un alt astfel de Univers, aparent fără de sfărșit.
  Și totuși, Universul în care trăim, el există de-asemenea, în interiorul nucleului unui atom. Pentru a percepe cu adevărat conceptul și semnificația lui, cineva trebuie să realizeze că tot ceea ce există de fapt în Creație, este Conștiința, o conștiință compusă din nimic altceva decât din energie pură. Totul este făcut din energie, și totul este făcut din conștiință, fiindcă energia însăși este conștientă.

  (Aha! Spune așa: avem de-a face cu o Energie conștientă, NU cu o forță oarbă care acționează de capul ei! Problema care s-ar pune, în urma ultimelor afirmații, ar fi asta: dacă energia este conștientă, unde-și mai are locul ȘI Conștiința?! Pentru că UNA înseamnă că Conștiența subiectului asupra mediului înconjurător spre exemplu, a ceea ce este/reprezintă el, ca persoană, și ALTA este Conștiința aparținătoare Creatorului, Dumnezeului Cel Viu, închinat în trei fețe, pe care o inoculează omului de la zămislire, no? Fiindcă nu puțini sunt aceia care spun în urma unei prostii vorbite sau făcute, că-i mustră cugetul, conștiinta, mai ales în privința criminalilor!

  Autorul face confuzie între energiile necreate ale Lui Dumnezeu, și Dumnezeu Însuși, între conștiență și conștiință! Iar dacă ne luăm după mot-a- mot după afirmația sa: ”Totul este energie, și totul este făcut din conștiință, fiindcă energia este conștientă”, asta înseamnă – după spusele autorului – la început de frază, că pune pe aceeași treaptă ENERGIA și CONȘTIINȚA, ca apoi ea, conștiința să nu mai apară, să fie înlocuită de conștiență, ca și cum cele două ar fi cel mult surori, chiar și gemene, ori unul și același lucru, ceea ce nu este corect, nici adevărat. )

  ”Fiecare suflet proiectat în interiorul acestei realități, este pur și simplu una dintre frecvențele acestei Conștiințe și o unică expresie a acelei frecvențe, și ca atare, ”precum în Cer, așa și pe Pământ”.

  (văd o adevărată obsesie cu ”precum în Cer, așa și pe Pământ” din Rugăcinea Domnească. Această cerere este formulată și dată nouă, pentru ajutorul cerut de Sus, pentru a deveni armonioși și în regulă, precum ACUM este în Cer, dar NU și pe Pământ. Că autorul face de fapt referire la atributele cu care suntem înzestrați pentru asta, e una, dar încă nu a venit vremea Judecății de Apoi în care fiecare va fi așezat după ”lucrarea” sa, abia atunci probându-se 100% precum va fi în Cer, așa și pe Pământ.)

  ”Și continuă astfel, la infinit! Această informație nu este ceva nou! E cunoscută de veacuri și a fost folosită în toată istoria umană. A fost cunoscută și folosită cu peste 10.000 de ani în urmă, în timpul construirii piramidelor și a altor monumente megalitice antice, și era cunoscută cu mult timp înaintea acelor vremuri.

  Începând de-atunci, omenirea a suferit o mare uitare. Dar, chiar dacă această uitare a avut loc, a devenit acum incontestabil de clar că omenirea există de extrem de multă vreme, cu mult înainte de orice altă dată imaginabilă a plantării primei recolte, sau ale începuturilor civilizației curente.
  De fapt, este dincolo de orice îndoială că de fapt, omenirea are zeci de mii, poate sute de mii sau poate milioane de ani vechime.
  Pentru mulți oameni ar fi cumva cutremurător să ajungă la concluzia că omul a trăit foarte bine pe planetă, perioade atât de mari de timp, în afară de ce ni se predă sau se crede în cultura noastră.

 10. Magda 26 iunie 2016 at 15:44

  Totuși, dovezile sugerează cu claritate că exact ăsta este adevărul. Aceste dovezi ne demonstrează că adevărul, este întregul curs al istoriei umane și este incredibil de diferit de ceea ce ni s-a sugerat, de ceea ce ni s-a prezentat adesea drept realitate, în bibliotecile moderne sau în cărțile noastre de istorie și se datorează în mare măsură suprimării adevărului cu privire la aceste aspecte, că ne trezim astăzi trăind în societăți care-s dezbinate, din toate punctele de vedere nefuncționale, societăți, care sunt în întregime iluzorii.

  În orice investigația corectă, puteam descoperi cu adevărat, că tot ce-am fost învățați de sistemele noastre educaționale și religioase este eronat (oare?), și acest lucru este cel mai valabil în privința importanței noastre ca indivizi.”

  (Adică autorul pune pretenția ”importanței noastre ca indivizi”, a eliberării noastre din jug, în cârca unui adevăr viabil pentru el, și numai în condițiile unei investigații ”corecte” ce ar duce la o eliberare totală de sub orice influență dobândită prin învățătura de până-acum, și de orice religie!
  Dacă oamenii ar fi perfecți, n-ar mai fi nevoie nici de școli, nici de religie,pentru că ar face din fire, cele ce trebuiesc făcute, NU pe dos, acționând unii împotriva altora, iar Pământul ar fi/deveni Raiul pe Pământ, cum a fost odată…dar NU este deloc așa!
  Și-apoi, cum rămâne cu Conștiința care-i dată de Creator, stimabile?! Asta-ți spune ea, sau altcineva?
  Și pe EL îl dăm la o parte, acționând luciferic la o auto-perfecționare și ”mântuire” prin sine, eventual prin reîncarnări succesive (cum cred yoghinii și alții…) ducând la o perfecțiune și ”mântuire” datorită eforturilor proprii și NU în/prin conlucrare cu Dumnezeu, respectând Decalogul Său?! )

  ”Prin intermediul unor asemenea instituții, am fost învățați că suntem doar oameni mărunți, nesemnificativi în schema supremă a lucrurilor. Dar e o minciună! Fiecare ținem în mâini (literalmente), cheia întregului Univers, dacă am analiza asta cu atenție, fiindcă realitatea este că nu suntem simplii spectatori AICI, și că în realitate, omenirea și explicația globală în care suntem implicați chiar acum, pe acest Pământ, reprezintă evenimentul principal.

  Omenirea este vectorul, legătura între sus și jos, și fiecare dintre noi participăm aici, la Creație, în acest moment special, într-un anumit scop.
  Acel scop este de a crea această realitate, de a percepe experiența, și de a aduna cunștințe. Instrumentele care ne-au fost furnizate pentru a îndeplini această sarcină, sunt gândurile, sentimentele și emoțiile noastre, în timp ce instrumentul cel mai puternic dintre toate, este liberul nostru arbitru.

  În perceperea și interacțiunea noastră cu această realitate, acest liber arbitru este cheia pe care o căutam, fiind cel mai important lucru dintre toate.
  Acest liber arbitru este cel care ne oferă libertatea de alegere, și această libertate de alegere este cea care controlează starea conștiinței noastre.
  Fie că realizăm sau nu asta, această libertate de alegere e cea care decide pe ce gen de energie alegem noi, ca indivizi să ne centrăm.
  Și, din acest centru ales, fiecare dintre noi percepem realitatea noastră individuală. (taci, tu!)

  Aceste percepții individuale sunt cele care, la rândul lor, creează ceea ce este perceput de conștiința colectivă, din care facem parte, toți.”

  (Adică, cu cât percepțiile individuale devenite majoritare, sunt alimentate preponderent cu energii joase, cu atât conștiința colectivă va lua ”chipul” conștiințelor individuale dedate NUMAI la un anumit tip de energie…joasă, negativ-vibrațională, de-aici pericolul bestializării, animalizării omului întors împotriva lui înșiși, asupra semenilor, a viețurii în comun, inclusiv a Celui care i-a creat!
  Iar conștientizarea șederii numai pe un palier jos(nic), poate face pe doritori – apropos de liberu arbitru – să dorească să crească, să se ridice la un nivel superior, sărind pe altă treaptă evolutivă, spiritual vorbind…nu? )

  Alegerea și deciziile conștiinței colective, liberu arbitru al oamenilor, creează literalmente, lumea pe care o experimentăm zilnic.
  Există multe domenii ale științei acum, care simt nevoia deasemenea, de a accepta această perspectivă.
  Într-adevăr, mulți savanți pricep într-un final că, numai prin acceptarea acestei cunoașteri spirituale și aplicarea ei ulterioară în știință (sau cu ajutorul ei), vor fi descoperite vreodată răspunsurile reale.
  De exemplu: știința oficială declară deschis, acum, că nu există conștiință localizată corporal, și acest lucru este de asemenea, extrem de important pentru că înseamnă că ceea ce vezi când privești în oglindă, că de fapt nu ești tu, ci o făptură aleasă de tine ca instrument, pentru a creea și experimenta realitatea aleasă de tine.

  (hahaha…aici chiar ai luat-o razna! Cică știința a declarat că nu există conștiință localizată corporal (păi nici nu poate, fiindcă este o particularitate a sufletului, nu bucată de carne!), iar datorită chestii ăsteia tu, când te privești în oglindă nu ești tu, ci o făptură aleasă de tine pentru a experimenta realitatea aleasă tot de tine. Câți nu cunosc care-ar fi vrut să fie nu bărbați, ci femei, sau vice-versa, mai ales frumoși sau deștepți foc -:)))) și eventual născuți din alți părinți și pe alte meleaguri! Ce prostie imensă!)

 11. Magda 27 iunie 2016 at 17:03

  ”Fiindcă adevărul este că lumea în care trăiești, este pur și simplu iluzorie. Nu este nimic mai mult decât interpretarea credințelor tale, a percepțiilor și intențiilor tale, o creație a nivelului tău de înțelegere și a condiționării tale. Și aceste lucruri sunt cele care te fac să crezi, că ceea ce vezi în oglindă este cine ești și ceea ce ești și controlează ceea ce crezi, că poți sau nu poți realiza.”

  (Sigur că ceea ce vezi în oglindă ești tu, mai ales că ești/devii schimbător în timp (copil, adolescent, tânăr, bătrân), că doar nu oglinda te schimonosește, tu rămânând forever young.
  E-adevărat că viața asta pământească se spune despre ea c-ar fi o iluzie prin faptul că nu trebuie să te legi cu dinții de ea vrând să-i storci tot ce se poate din ea, DAR nu în sensul că trăiești în iluzie, decât în cazul în care îți faci iluzii (sîc!) că îți va fi mereu bine, că vei rămâne tânăr, frumos și sănătos, bogat sau în glorie, etc…iarăși, spunându-se că ADEVĂRATA VIAȚA abia după cea de-aici vine, adică cea veșnică în care trupul înviat (re)devine înduhovnicit integral, împreună cu sufletul având din nou calitatea pierdută dinainte de Căderea din Rai: aproape diafani, mutându-se într-o clipită, EXACT CA GÂNDUL de la un capăt la altul al Noului Ierusalim ori prin întregul Univers, trecând prin materia solidă fără a fi afectați în vreun fel, tineri toți având vârsta de 30 de ani, nerăpuși de boli, sete, foame ori suferind de efectele trecerii anotimpurilor asupra organismului prin temperaturi extreme, cum-e-acum…ci, cum era odată în Rai, când Adam și Eva simțeau ușor trecerea anotimpurilor peste ei, hrănindu-se mai mult duhovnicește erau subțiri la trup (ca densitate), până când au căzut.
  După cădere, primul lucru pe care l-au pățit, târând și toată făptura după ei (animalele, păsările, toate viețuitoarele…) a fost îmbrăcarea tuturor cu ”haine de piele”, adică trupul acesta care a început să fie supus vipiei, ploii, frigului, ninsorii, bolii și morții!)

  ”De asemenea, te conving că ceea ce percepi și experimentezi ca lumea solidă din jurul tău este ceva real, chiar dacă nu este decât o iluzie cu care te confrunți. Ceea ce este necesar pentru a înțelege adevărata ta natură și puterea pe care o deții la nivel personal, este de a înțelege natura energiei și de a conștientiza pe ce tip de energie ești centrat.”

  (O.K.….să zicem! Și CINE mă ”centrează” pe un anumit tip de energie? Alegerea este făcută din afară de mine, sau alegerea îmi aparține, conform lui ”eu centrez, eu dau cu capul”?! -:)

  ”Tot ceea ce există, este doar energie în diferite forme ale percepției. Totul este energie! Și această energie creează această realitate. Ceea ce percepi în jurul tău ca vid și spațiu gol, este adevărata textură a Universului, fiindcă ceea ce percepi ca lume solidă în jur, lucrurile pe care le percepi ca fiind materiale, sunt, în realitate, simple diviziuni ale spațiului. Spațiul este singurul lucru adevărat!”

  (Da? Adică ce este vid sau spațiu gol în jurul meu, reprezintă adevărata textură a Universului, iar perceperea propriului meu corp, lucrurile, ceilalți, lumea văzută de care „mă împiedic”, reprezintă ”diviziuni ale spațiului”, corect?
  Și, chiar dacă aceste diviziuni ar fi delimitate imaginar de către Matrice, perceperea delimitării dintre ele, nu este trasată cumva (ca să se știe, afle…) printr-o formă mai densă de energie, de lumină, pentru a se sesiza diferența dintre ”înauntru” și ”în afara” fiecărei diviziuni astfel compartimentate? Iar dacă da..atunci ceea ce face palpabil ca ”lume solidă” pentru noi, NU sunt aceste diviziuni, ci întretăierile (sau nodulele) diviziunilor spațiului, din moment ce NUMAI ele se fac ”simțite”!
  Iar dacă-i așa, autorul iar se contrazice prin faptul că spațiul ar fi singurul lucru adevărat, deoarece inclusiv diviziunea aparține spațiului, chiar compartimentat fiind! Și dacă spațiul n-ar fi divizat, noi nici n-am exista, nu? Conform raționamentului autorului….)

  ”Ceea ce aranjează substanța acestui spațiu în materie perceptibilă, este conștiința. Câmpul energetic conștient din jurul tău a fost denumit diferit, de mulți oameni. A fost denumit Matricea, mintea lui Dumnezeu, natura, sau pur și simplu ”câmpul”. Este textura intangibilă ce conectează toate lucrurile și le leagă într-o realitate unică.”

  (Aha! Deci, Matricea sau mintea Lui Dumnezeu creează și conectează lucrurile într-o REALITATE UNICĂ, și NU prin ILUZIE…
  Iar dacă ”câmpul”/Matricea/Mintea Lui Dumnezeu reprezintă ”textura intangibilă”, nu este totuna cu VIDUL și SPAȚIUL GOL spuse mai sus, ca fiind ”adevărata textură a Universului”?
  Iar dacă DA, înseamnă că autorul confundă Universul cu Dumnezeu/Matricea/”câmpul” care le-a făcut pe toate (”Făcătorul Cerului și-al Pământului, al TUTUROR celor văzute și nevăzute), șamd…iar pe noi, ca fiind produsul imediat NUMAI al Conștiinței Lui, nu și al liberului arbitru lăsat nouă de către Conștiință! )

  ”La acest câmp este conectat fiecare dintre voi și cu el interacționați pentru a crea și modela realitatea în fiecare moment al fiecărei zile.
  Acest lucru se realizează prin percepțiile tale și prin interacțiunile dintre gândurile, sentimentele și emoțiile tale, fiindcă aceste lucruri care se produc în interiorul tău constituie literalmente un limbaj, și acest limbaj, deși nu este vorbit, este foarte real.
  Importanța înțelegerii acestui limbaj, a fost cunoscută încă din antichitate. Multe societăți din trecut și-au bazat întreaga lor civilizație pe obținerea acestei cunoașteri și numai din acest motiv, au fost create multe dintre structurile lor antice.
  Multe dintre aceste ruine antice nu erau simple temple, ci locuri ale cunoașterii. Cheia înțelegerii unor asemenea locuri, este de a înțelege cum funcționează energia și modul cum diferite energii sunt afectate de diferite tipuri de geometrii.
  O structură ar fi construită potrivit anumitor principii geometrice sacre, pentru a crea anumite frecvențe într-un individ. Clădirea, în sine, ar genera apoi un anumit tip de câmp energetic care ar fi perceput de oricine intră în ea, ca un sentiment sau emoție interioară, tangibilă.”

  (Adică, urmând raționamentul: potrivit unei geometrii ”sacre” (care, este totuna cu Matricea sau este o construcție de-a ei?…), fiecare individ care se naște, primește o anumită ”frecvență” concepută anume pentru a genera un câmp energetic perceptibil, DAR ILUZORIU –:) după spusa autorului, apt totuși de-a intra în recunoașterea celorlalți,”frecventa(n)ți”, eventual în rezonanță cu altă ”frecvență” dată de geometria sacră și totul…în virtutea potrivirii unui anumit puzzle, știut numai de geometria sacră căreia trebuie să-i ”iasă” tabloul de ansamblu care trebuie predat (la termen, probabil…) UNDE și CUI?!
  D-apoi, DE CE să fie ”de vină” indivizii loviți de boala ILUZIEI, din moment ce sunt special butonați (unii mai slab, alții mai tare) pe anumite frecvențe ale aceluiași radio care redă aceleași știri și aceeași melodie? Sau, CINE e de vină că indivizii sunt născuți/crescuți/învățați într-o bulă iluzorie din care nu evadează decât DE NEVOIE, atunci când – brutal, sau după ani îndelungați – o parte din energia lor moare (adică trupul), ABIA atunci făcând saltul în altă ”realitate” sau iluzie?!)

 12. Magda 27 iunie 2016 at 17:06

  UnCheșule! Nu credeam că îmi poate da atât de mult de gândit și de feliat documentarul recomandat de tine! Oricum este interesant…dar trebuie să-l urmăresc atent!

  • UnChes 29 iunie 2016 at 14:54

   Nici eu nu am apucat să-l urmăresc până la capăt… Dar o voi face, cu siguranță…

 13. Magda 27 iunie 2016 at 19:25

  Pereții și tavanele acestor locuri, ar fi apoi decorate cu informații sub forma hieroglifelor, textelor și referințelor zodiacale care unui profan i-ar spune doar unele povești interesante, dar inițiatului i-ar explica energia și sentimentul generat de această structură, adevărata natură a acelei energii, cum ar putea fi înțeleasă, captată și explicată. Fiecare din aceste structuri serveau, în esență, ca o carte, permițând studentului să înțeleagă și să vorbească limbajul emoției și-al sentimentului.

  Acest limbaj este folosit și vorbit încă, de oamenii din lumea modernă actuală. De fapt, este vorbit în fiecare moment al zilei, de către orice ființă umană de pe Pământ, dar majoritatea nu recunosc deloc ca făcând acest lucru. Este limbajul electromagnetismului, vorbit prin câmpul energetic înconjurător, de cristalul lichid oscilant care-ți energizează trupul. Este limbajul inimii.

  Există totuși anumite forțe în această lume care au lucrat pentru a se asigura că o asemenea informație este ascunsă publicului.(?!) Și asta este valabil în special în societățile noastre moderne, în care puterile existente, au încercat, cu migală, să păstreze o asemenea cunoaștere, bine ascună. Aceste forțe au prins cu succes în capcană, conștiința colectivă a lumii, într-un strat minuscul al unei realități fractale și infinite, și acest lucru s-a realizat prin manipulare mentală.

  Au fost folosite metode care-au reușit cu succes să detașeze complet ființele umane de sentimentul puterii lor, și-al realității.
  (Corect! Toată lumea e ca-n ”Frumoasa Adormită”, așteptând să vină Făt-Frumos s-o salveze, nemaiavând simțirea propriei valori, puterea de a se ridica pe sine însăși, fiindcă i s-a adormit simțirea inimii sale, prin înțepăturile multor fusuri, sau mai grav…nu mai discerne binele de rău, nu mai știe a face diferența dintre prințul salvator și balaur, care i-a chip de lumină, îndemnând-o să doarmă în continuare…pentru somnul de frumusețe! )

  Și acest proces se desfășoară de multă vreme. A fost realizat prin suprimarea cunoașterii adevărate și prin folosirea unor asemenea mașinațiuni precum religia, patriotismul, rasa, averea, clasa socială și orice altă formă disponibilă de separatism, pentru a crea diferite curente de gândire între oameni, orice pentru a face oamenii să se simtă separați unii de alții, și de planeta pe care trăiesc. Principalul instrument folosit pentru atingerea acestor scopuri, este FRICA.
  Situația cu care ne confruntăm în lumea actuală, a fost creată intenționat și a devenit ceea ce noi percepem drept realitate, pur și simplu pentru că majoritatea oamenilor nu conosc adevărata natură a realității și nu înțeleg cu adevărat modul cum este condusă de fapt această lume.

  Asta continuă și astăzi, datorită faptului că unica informație primită de majoritatea oamenilor, provine din ziare sau televiziune și trebuie clarificat pentru toată lumea că mass-media nu va informa niciodată oamenii despre adevăr, în nicio privință.

  Pur și simplu nu acesta este scopul mass-mediei! Mass-media are puțin sau deloc de-a face cu informarea oamenilor, dar are cu totul de-a face cu controlul fluxului informațional, prin modelarea gândurilor, credințelor și opiniei publice.
  Aceste instituții, pur și simplu prezintă teoriile și propaganda drept fapte, și ridiculizează orice persoană care se îndoiește de ele. Este un sistem foarte inteligent construit, dar odată ce v-ați dat seama cum să priviți prin ceața propagandei, adevărul devine dureror de evident. Și totuși, mulți oameni nu reușesc să vadă prin ceață, așa că, acum avem întreagă rasă umană confruntându-se cu cea mai precară situație posibilă.

 14. Magda 28 iunie 2016 at 18:55

  ”Pereții și tavanele acestor locuri, ar fi apoi decorate cu informații sub forma hieroglifelor, textelor și referințelor zodiacale care unui profan i-ar spune doar unele povești interesante, dar inițiatului i-ar explica energia și sentimentul generat de această structură, adevărata natură a acelei energii, cum ar putea fi înțeleasă, captată și explicată. Fiecare din aceste structuri serveau, în esență, ca o carte, permițând studentului să înțeleagă și să vorbească limbajul emoției și-al sentimentului.

  Acest limbaj este folosit și vorbit încă, de oamenii din lumea modernă actuală. De fapt, este vorbit în fiecare moment al zilei, de către orice ființă umană de pe Pământ, dar majoritatea nu recunosc deloc ca făcând acest lucru. Este limbajul electromagnetismului, vorbit prin câmpul energetic înconjurător, de cristalul lichid oscilant care-ți energizează trupul. Este limbajul inimii.

  Există totuși anumite forțe în această lume care au lucrat pentru a se asigura că o asemenea informație este ascunsă publicului.
  Și asta este valabil în special în societățile noastre moderne, în care puterile existente, au încercat, cu migală, să păstreze o asemenea cunoaștere, bine ascunsă.
  Aceste forțe au prins cu succes în capcană, conștiința colectivă a lumii, într-un strat minuscul al unei realități fractale și infinite, și acest lucru s-a realizat prin manipulare mentală.
  Au fost folosite metode care-au reușit cu succes să detașeze complet ființele umane de sentimentul puterii lor, și-al realității.

  Și acest proces se desfășoară de multă vreme.
  A fost realizat prin suprimarea cunoașterii adevărate și prin folosirea unor asemenea mașinațiuni precum religia, patriotismul, rasa, averea, clasa socială și orice altă formă disponibilă de separatism, pentru a crea diferite curente de gândire între oameni, orice pentru a face oamenii să se simtă separați unii de alții, și de planeta pe care trăiesc. Principalul instrument folosit pentru atingerea acestor scopuri, este FRICA.

  Situația cu care ne confruntăm în lumea actuală, a fost creată intenționat și a devenit ceea ce noi percepem drept realitate, pur și simplu pentru că majoritatea oamenilor nu conosc adevărata natură a realității și nu înțeleg cu adevărat modul cum este condusă de fapt această lume.
  Asta continuă și astăzi, datorită faptului că unica informație primită de majoritatea oamenilor, provine din ziare sau televiziune și trebuie clarificat pentru toată lumea că mass-media nu va informa niciodată oamenii despre adevăr, în nicio privință.
  Pur și simplu nu acesta este scopul mass-mediei! Mass-media are puțin sau deloc de-a face cu informarea oamenilor, dar are cu totul de-a face cu controlul fluxului informațional, prin modelarea gândurilor, credințelor și opiniei publice.
  Aceste instituții, pur și simplu prezintă teoriile și propaganda drept fapte, și ridiculizează orice persoană care se îndoiește de ele.
  Este un sistem foarte inteligent construit, dar odată ce v-ați dat seama cum să priviți prin ceața propagandei, adevărul devine dureror de evident.
  Și totuși, mulți oameni nu reușesc să vadă prin ceață, așa că, acum avem întreagă rasă umană confruntându-se cu cea mai precară situație posibilă.
  Primul pas în remedierea acestei situații, în recuperarea cunoașterii despre realitate, a conexiunii reale cu ea, este de a ne elibera noi înșine, de mecanismul de control al lumii fizice, și modalitatea de-a o face este ca fiecare individ de pe planetă să ia atitudine, și să-și revendice drepturile natale.
  Credeți că tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, este normal?
  Credeți că drumul pe care pășește în prezent omenirea , este pur și simplu un progres natural?
  Credeți că războiul împotriva terorii, este real?
  Deschideți-vă mintea și ochii, remarcați invaziile ilegale, continue, remarcați eliminarea continuă a drepturilor voastre, remarcați legislația antiumanitară promulgată de guvernele noastre, și înțelegeți că această situație pur și simplu nu poate continua fără acceptarea și pasivitatea oamenilor. Deci, nu vă mai plângeți, fiindcă ușa închisorii este închisă acum.
  GUVERNUL ȘI POLIȚIA PE CARE I-AM ANGAJAT SĂ NE PROTEJEZE, S-AU ABĂTUT VIZIBIL DE LA CALEA NORMALĂ. Poliția nu mai acționează în calitate de ofițeri ai păcii. ACUM SUNT, pur și simplu, HULIGANI ANGAJAȚI DE GUVERNE CARE AU ÎNCETAT DEMULT SĂ MAI ACȚIONEZE ÎN INTERESUL OAMENILOR.

  Și faptul că în vremurile actuale mulți ofițeri de poliție, de asemenea mulți soldați, sunt suficient de spălați pe creier ca să impună necondiționat orice act legislativ corupt, tot ce le este înmânat, în loc să-i aresteze pe criminalii care le dau ordinele, ceea ce indică un mare pericol la adresa oamenilor.

  De aceea este atât de importantă conștientizarea publică asupra problemelor reale cu care se confruntă omenirea, fiindcă sensibilizând opinia publică, putem schimba destul de ușor lucrurile, și putem crea o societate pașnică și împuternicită. Este de asemenea la fel de important că poliția să se trezească și să înceapă de fapt să-și facă datoria de a proteja cetățenii, în loc să apere o elită coruptă și să submineze siguranța propriei națiuni, adică ceea ce fac în momentul actual.

  Din nefericire pentru oameni, majoritatea ofițerilor de poliție au uitat că și ei sunt oameni, și că puterea percepută a acestor indivizi constă în uniformă, și nu în pionul care-o poartă. Acești ofițeri de poliție își elimină și propriile drepturi și într-un final, e de datoria poporului de a stopa această situație.

  Cineva, nu poate blama numai liderii-marionetă, nici măcar pe bancherii criminali care-i controlează, fiindcă până la urmă, totul se întâmplă pentru că pur și simplu oamenii permit asta. Este vorba numai de liberul arbitru, este vorba numai dacă voi permiteți să continue această situație SAU dacă VĂ VEȚI SCUTURA DE APATIA INDUSĂ DE TELEVIZIUNE, răspândind vorba și LUÂND ATITUDINE, SPUNÂND NU!

  Ceea ce experimentăm în această realitate, este liberul arbitru, așa că eliberați-vă de frică, pentru că a venit vremea ca oamenii să înțeleagă puterea pe care o au. ÎNTOARCE SPATELE TELEVIZORULUI, SCUTURĂ-TE DE MENTALITATEA FRICII, IA ATITUDINE ȘI SPUNE NU! Începe să înțelegi că NU SUNTEM NUMERE, NU SUNTEM CONSUMATORI, SUNTEM OAMENI SUVERANI, IAR GUVERNELE…SUNT SERVITORII NOȘTRI ALEȘI.

  Înțelege care le este acum poziția reală în ierarhie: NU guvernele slujesc popoarele,popoarele servesc guvernele.
  Și prin conștientizarea publică a dilemei reale cu care se confruntă omenirea, putem corecta situația destul de pașnic și de ușor.
  Cineva s-ar putea opri să se minuneze: Cum de am permis să se ajungă atât de departe? Cum de-am lăsat oare, ca lumea să ajungă în situația de acum?

  ÎNTREG SISTEMUL ESTE CORUPT! ESTE CORUPT DIN ORICE PUNCT DE VEDERE: RĂZBOAIELE SUNT PORNITE INTENȚIONAT, NAȚIUNI ÎNTREGI SUNT DECIMATE, DE DRAGUL INTERESELOR CORPORATISTE, MÂNCAREA NE ESTE OTRĂVITĂ TOXINE, REZERVA DE APĂ NE ESTE UMPLUTĂ CU DEȘEURI TOXICE, SUB PRETEXTUL SĂNĂTĂȚII DANTURII NOASTRE, ȚĂRI ÎNTREGI SUNT ÎNGENUNCHEATE DE DRAGUL PROFITULUI, în timp ce majoritatea oamenilor nu reușesc să admită că există o problemă.

 15. Magda 28 iunie 2016 at 21:29

  ”Pereții și tavanele acestor locuri, ar fi apoi decorate cu informații sub forma hieroglifelor, textelor și referințelor zodiacale care unui profan i-ar spune doar unele povești interesante, dar inițiatului i-ar explica energia și sentimentul generat de această structură, adevărata natură a acelei energii, cum ar putea fi înțeleasă, captată și explicată. Fiecare din aceste structuri serveau, în esență, ca o carte, permițând studentului să înțeleagă și să vorbească limbajul emoției și-al sentimentului.

  Acest limbaj este folosit și vorbit încă, de oamenii din lumea modernă actuală. De fapt, este vorbit în fiecare moment al zilei, de către orice ființă umană de pe Pământ, dar majoritatea nu recunosc deloc ca făcând acest lucru. Este limbajul electromagnetismului, vorbit prin câmpul energetic înconjurător, de cristalul lichid oscilant care-ți energizează trupul. Este limbajul inimii.

  Există totuși anumite forțe în această lume care au lucrat pentru a se asigura că o asemenea informație este ascunsă publicului.
  Și asta este valabil în special în societățile noastre moderne, în care puterile existente, au încercat, cu migală, să păstreze o asemenea cunoaștere, bine ascunsă. Aceste forțe au prins cu succes în capcană, conștiința colectivă a lumii, într-un strat minuscul al unei realități fractale și infinite, și acest lucru s-a realizat prin manipulare mentală.
  Au fost folosite metode care-au reușit cu succes să detașeze complet ființele umane de sentimentul puterii lor, și-al realității.
  Și acest proces se desfășoară de multă vreme. A fost realizat prin suprimarea cunoașterii adevărate și prin folosirea unor asemenea mașinațiuni precum religia, patriotismul, rasa, averea, clasa socială și orice altă formă disponibilă de separatism, pentru a crea diferite curente de gândire între oameni, orice pentru a face oamenii să se simtă separați unii de alții, și de planeta pe care trăiesc.
  Principalul instrument folosit pentru atingerea acestor scopuri, este FRICA.
  Situația cu care ne confruntăm în lumea actuală, a fost creată intenționat și a devenit ceea ce noi percepem drept realitate, pur și simplu pentru că majoritatea oamenilor nu cunosc adevărata natură a realității și nu înțeleg cu adevărat modul cum este condusă de fapt această lume.

  Asta continuă și astăzi, datorită faptului că unica informație primită de majoritatea oamenilor, provine din ziare sau televiziune și trebuie clarificat pentru toată lumea că mass-media nu va informa niciodată oamenii despre adevăr, în nicio privință.
  Pur și simplu nu acesta este scopul mass-mediei! Mass-media are puțin sau deloc de-a face cu informarea oamenilor, dar are cu totul de-a face cu controlul fluxului informațional, prin modelarea gândurilor, credințelor și opiniei publice.

  Aceste instituții, pur și simplu prezintă teoriile și propaganda drept fapte, și ridiculizează orice persoană care se îndoiește de ele. Este un sistem foarte inteligent construit, dar odată ce v-ați dat seama cum să priviți prin ceața propagandei, adevărul devine dureror de evident. Și totuși, mulți oameni nu reușesc să vadă prin ceață, așa că, acum avem întreagă rasă umană confruntându-se cu cea mai precară situație posibilă.

  Primul pas în remedierea acestei situații, în recuperarea cunoașterii despre realitate, a conexiunii reale cu ea, este de a ne elibera noi înșine, de mecanismul de control al lumii fizice, și modalitatea de-a o face este ca fiecare individ de pe planetă să ia atitudine, și să-și revendice drepturile natale.

  Credeți că tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, este normal?
  Credeți că drumul pe care pășește în prezent omenirea , este pur și simplu un progres natural?
  Credeți că războiul împotriva terorii, este real?

  Deschideți-vă mintea și ochii, remarcați invaziile ilegale, continue, remarcați eliminarea continuă a drepturilor voastre, remarcați legislația antiumanitară promulgată de guvernele noastre, și înțelegeți că această situație pur și simplu nu poate continua fără acceptarea și pasivitatea oamenilor. Deci, nu vă mai plângeți, fiindcă ușa închisorii este închisă acum.

  GUVERNUL ȘI POLIȚIA PE CARE I-AM ANGAJAT SĂ NE PROTEJEZE, S-AU ABĂTUT VIZIBIL DE LA CALEA NORMALĂ. Poliția nu mai acționează în calitate de ofițeri ai păcii. ACUM SUNT, pur și simplu, HULIGANI ANGAJAȚI DE GUVERNE CARE AU ÎNCETAT DEMULT SĂ MAI ACȚIONEZE ÎN INTERESUL OAMENILOR.

  Și faptul că în vremurile actuale mulți ofițeri de poliție, de asemenea mulți soldați, sunt suficient de spălați pe creier ca să impună necondiționat orice act legislativ corupt, tot ce le este înmânat, în loc să-i aresteze pe criminalii care le dau ordinele, ceea ce indică un mare pericol la adresa oamenilor.

  De aceea este atât de importantă conștientizarea publică asupra problemelor reale cu care se confruntă omenirea, fiindcă sensibilizând opinia publică, putem schimba destul de ușor lucrurile, și putem crea o societate pașnică și împuternicită.
  Este de asemenea la fel de important că poliția să se trezească și să înceapă de fapt să-și facă datoria de a proteja cetățenii, în loc să apere o elită coruptă și să submineze siguranța propriei națiuni, adică ceea ce fac în momentul actual.
  Din nefericire pentru oameni, majoritatea ofițerilor de poliție au uitat că și ei sunt oameni, și că puterea percepută a acestor indivizi constă în uniformă, și nu în pionul care-o poartă. Acești ofițeri de poliție își elimină și propriile drepturi și într-un final, e de datoria poporului de a stopa această situație.

  Cineva, nu poate blama numai liderii-marionetă, nici măcar pe bancherii criminali care-i controlează, fiindcă până la urmă, totul se întâmplă pentru că pur și simplu oamenii permit asta. Este vorba numai de liberul arbitru, este vorba numai dacă voi permiteți să continue această situație SAU dacă VĂ VEȚI SCUTURA DE APATIA INDUSĂ DE TELEVIZIUNE, răspândind vorba și LUÂND ATITUDINE, SPUNÂND NU!

  Ceea ce experimentăm în această realitate, este liberul arbitru, așa că eliberați-vă de frică, pentru că a venit vremea ca oamenii să înțeleagă puterea pe care o au. ÎNTOARCE SPATELE TELEVIZORULUI, SCUTURĂ-TE DE MENTALITATEA FRICII, IA ATITUDINE ȘI SPUNE NU! Începe să înțelegi că NU SUNTEM NUMERE, NU SUNTEM CONSUMATORI, SUNTEM OAMENI SUVERANI, IAR GUVERNELE…SUNT SERVITORII NOȘTRI ALEȘI.

  Înțelege care le este poziția reală în ierarhie: guvernele slujesc popoarele, NU popoarele servesc guvernele (cum e acum!).
  Și prin conștientizarea publică a dilemei reale cu care se confruntă omenirea, putem corecta situația destul de pașnic și de ușor. Cineva s-ar putea opri să se minuneze: Cum de am permis să se ajungă atât de departe? Cum de-am lăsat oare, ca lumea să ajungă în situația de acum?

  ÎNTREG SISTEMUL ESTE CORUPT! ESTE CORUPT DIN ORICE PUNCT DE VEDERE: RĂZBOAIELE SUNT PORNITE INTENȚIONAT, NAȚIUNI ÎNTREGI SUNT DECIMATE, DE DRAGUL INTERESELOR CORPORATISTE, MÂNCAREA NE ESTE OTRĂVITĂ TOXINE, REZERVA DE APĂ NE ESTE UMPLUTĂ CU DEȘEURI TOXICE, SUB PRETEXTUL SĂNĂTĂȚII DANTURII NOASTRE, ȚĂRI ÎNTREGI SUNT ÎNGENUNCHEATE DE DRAGUL PROFITULUI, în timp ce majoritatea oamenilor nu reușesc să admită că există o problemă.

  Oamenii își petrec viețile colectând fleacuri inutile sau pentru autoperfecționare, în timp ce ignoră tot ceea ce se petrece în jurul lor, crezând că lumea este așa cum este descrisă la televizor, sau cum arată în reviste.
  Mulți se concentrează pe dezbinarea dintre oameni și pe ceea ce percep ca fiind diferit la alții sau la ei înșiși, decât pe asemănări mai degrabă, pe esența profundă a fiecăruia dintre noi, esența care ne conectează reciproc, esența care ne face să fim cu toții la fel.

  Și oamenii se așteaptă să se ridice la o conștiință superioară sau să fie purtați spre salvare de un mântuitor, fără ca ei să trebuiască să-și asume responsabilități pentru ei înșiși, nereușind să vadă că există o problemă. Oamenii își bat joc de ideea că fluorul este o neurotoxină și totuși lumea este sfâșiată și depopulată în jurul lor; corupția guvernamentală este în floare, tot sistemul este putred în esență. Și totuși nimeni nu vede că există o problemă!

 16. Magda 29 iunie 2016 at 15:19

  ”Pereții și tavanele acestor locuri, ar fi apoi decorate cu informații sub forma hieroglifelor, textelor și referințelor zodiacale care unui profan i-ar spune doar unele povești interesante, dar inițiatului i-ar explica energia și sentimentul generat de această structură, adevărata natură a acelei energii, cum ar putea fi înțeleasă, captată și explicată. Fiecare din aceste structuri serveau, în esență, ca o carte, permițând studentului să înțeleagă și să vorbească limbajul emoției și-al sentimentului.

  Acest limbaj este folosit și vorbit încă, de oamenii din lumea modernă actuală. De fapt, este vorbit în fiecare moment al zilei, de către orice ființă umană de pe Pământ, dar majoritatea nu recunosc deloc ca făcând acest lucru. Este limbajul electromagnetismului, vorbit prin câmpul energetic înconjurător, de cristalul lichid oscilant care-ți energizează trupul. Este limbajul inimii.

  Există totuși anumite forțe în această lume care au lucrat pentru a se asigura că o asemenea informație este ascunsă publicului. Și asta este valabil în special în societățile noastre moderne, în care puterile existente, au încercat, cu migală, să păstreze o asemenea cunoaștere, bine ascună. Aceste forțe au prins cu succes în capcană, conștiința colectivă a lumii, într-un strat minuscul al unei realități fractale și infinite, și acest lucru s-a realizat prin manipulare mentală.

  Au fost folosite metode care-au reușit cu succes să detașeze complet ființele umane de sentimentul puterii lor, și-al realității.

  Și acest proces se desfășoară de multă vreme. A fost realizat prin suprimarea cunoașterii adevărate și prin folosirea unor asemenea mașinațiuni precum religia, patriotismul, rasa, averea, clasa socială și orice altă formă disponibilă de separatism, pentru a crea diferite curente de gândire între oameni, orice pentru a face oamenii să se simtă separați unii de alții, și de planeta pe care trăiesc. Principalul instrument folosit pentru atingerea acestor scopuri, este FRICA.
  Situația cu care ne confruntăm în lumea actuală, a fost creată intenționat și a devenit ceea ce noi percepem drept realitate, pur și simplu pentru că majoritatea oamenilor nu conosc adevărata natură a realității și nu înțeleg cu adevărat modul cum este condusă de fapt această lume.

  Asta continuă și astăzi, datorită faptului că unica informație primită de majoritatea oamenilor, provine din ziare sau televiziune și trebuie clarificat pentru toată lumea că mass-media nu va informa niciodată oamenii despre adevăr, în nicio privință.

  Pur și simplu nu acesta este scopul mass-mediei! Mass-media are puțin sau deloc de-a face cu informarea oamenilor, dar are cu totul de-a face cu controlul fluxului informațional, prin modelarea gândurilor, credințelor și opiniei publice.
  Aceste instituții, pur și simplu prezintă teoriile și propaganda drept fapte, și ridiculizează orice persoană care se îndoiește de ele. Este un sistem foarte inteligent construit, dar odată ce v-ați dat seama cum să priviți prin ceața propagandei, adevărul devine dureror de evident. Și totuși, mulți oameni nu reușesc să vadă prin ceață, așa că, acum avem întreagă rasă umană confruntându-se cu cea mai precară situație posibilă.

  Primul pas în remedierea acestei situații, în recuperarea cunoașterii despre realitate, a conexiunii reale cu ea, este de a ne elibera noi înșine, de mecanismul de control al lumii fizice, și modalitatea de-a o face este ca fiecare individ de pe planetă să ia atitudine, și să-și revendice drepturile natale.

  Credeți că tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, este normal?
  Credeți că drumul pe care pășește în prezent omenirea , este pur și simplu un progres natural?
  Credeți că războiul împotriva terorii, este real?

  Deschideți-vă mintea și ochii, remarcați invaziile ilegale, continue, remarcați eliminarea continuă a drepturilor voastre, remarcați legislația antiumanitară promulgată de guvernele noastre, și înțelegeți că această situație pur și simplu nu poate continua fără acceptarea și pasivitatea oamenilor. Deci, nu vă mai plângeți, fiindcă ușa închisorii este închisă acum.

  GUVERNUL ȘI POLIȚIA PE CARE I-AM ANGAJAT SĂ NE PROTEJEZE, S-AU ABĂTUT VIZIBIL DE LA CALEA NORMALĂ. Poliția nu mai acționează în calitate de ofițeri ai păcii. ACUM SUNT, pur și simplu, HULIGANI ANGAJAȚI DE GUVERNE CARE AU ÎNCETAT DEMULT SĂ MAI ACȚIONEZE ÎN INTERESUL OAMENILOR.

  Și faptul că în vremurile actuale mulți ofițeri de poliție, de asemenea mulți soldați, sunt suficient de spălați pe creier ca să impună necondiționat orice act legislativ corupt, tot ce le este înmânat, în loc să-i aresteze pe criminalii care le dau ordinele, ceea ce indică un mare pericol la adresa oamenilor.

  De aceea este atât de importantă conștientizarea publică asupra problemelor reale cu care se confruntă omenirea, fiindcă sensibilizând opinia publică, putem schimba destul de ușor lucrurile, și putem crea o societate pașnică și împuternicită. Este de asemenea la fel de important că poliția să se trezească și să înceapă de fapt să-și facă datoria de a proteja cetățenii, în loc să apere o elită coruptă și să submineze siguranța propriei națiuni, adică ceea ce fac în momentul actual.

  Din nefericire pentru oameni, majoritatea ofițerilor de poliție au uitat că și ei sunt oameni, și că puterea percepută a acestor indivizi constă în uniformă, și nu în pionul care-o poartă. Acești ofițeri de poliție își elimină și propriile drepturi și într-un final, e de datoria poporului de a stopa această situație.

  Cineva, nu poate blama numai liderii-marionetă, nici măcar pe bancherii criminali care-i controlează, fiindcă până la urmă, totul se întâmplă pentru că pur și simplu oamenii permit asta. Este vorba numai de liberul arbitru, este vorba numai dacă voi permiteți să continue această situație SAU dacă VĂ VEȚI SCUTURA DE APATIA INDUSĂ DE TELEVIZIUNE, răspândind vorba și LUÂND ATITUDINE, SPUNÂND NU!

  Ceea ce experimentăm în această realitate, este liberul arbitru, așa că eliberați-vă de frică, pentru că a venit vremea ca oamenii să înțeleagă puterea pe care o au. ÎNTOARCE SPATELE TELEVIZORULUI, SCUTURĂ-TE DE MENTALITATEA FRICII, IA ATITUDINE ȘI SPUNE NU! Începe să înțelegi că NU SUNTEM NUMERE, NU SUNTEM CONSUMATORI, SUNTEM OAMENI SUVERANI, IAR GUVERNELE…SUNT SERVITORII NOȘTRI ALEȘI.

  Înțelege care le este poziția reală în ierarhie: guvernele slujesc popoarele, NU popoarele servesc guvernele (cum e acum!). Și prin conștientizarea publică a dilemei reale cu care se confruntă omenirea, putem corecta situația destul de pașnic și de ușor. Cineva s-ar putea opri să se minuneze: Cum de am permis să se ajungă atât de departe? Cum de-am lăsat oare, ca lumea să ajungă în situația de acum?

  ÎNTREG SISTEMUL ESTE CORUPT! ESTE CORUPT DIN ORICE PUNCT DE VEDERE: RĂZBOAIELE SUNT PORNITE INTENȚIONAT, NAȚIUNI ÎNTREGI SUNT DECIMATE, DE DRAGUL INTERESELOR CORPORATISTE, MÂNCAREA NE ESTE OTRĂVITĂ TOXINE, REZERVA DE APĂ NE ESTE UMPLUTĂ CU DEȘEURI TOXICE, SUB PRETEXTUL SĂNĂTĂȚII DANTURII NOASTRE, ȚĂRI ÎNTREGI SUNT ÎNGENUNCHEATE DE DRAGUL PROFITULUI, în timp ce majoritatea oamenilor nu reușesc să admită că există o problemă.

  Oamenii își petrec viețile colectând fleacuri inutile sau pentru autoperfecționare, în timp ce ignoră tot ceea ce se petrece în jurul lor, crezând că lumea este așa cum este descrisă la televizor, sau cum arată în reviste.
  Mulți se concentrează pe dezbinarea dintre oameni și pe ceea ce percep ca fiind diferit la alții sau la ei înșiși, decât pe asemănări mai degrabă, pe esența profundă a fiecăruia dintre noi, esența care ne conectează reciproc, esența care ne face să fim cu toții la fel.

  Și oamenii se așteaptă să se ridice la o conștiință superioară sau să fie purtați spre salvare de un mântuitor, fără ca ei să trebuiască să-și asume responsabilități pentru ei înșiși, nereușind să vadă că există o problemă. Oamenii își bat joc de ideea că fluorul este o neurotoxină și totuși lumea este sfâșiată și depopulată în jurul lor; corupția guvernamentală este în floare, tot sistemul este putred în esență. Și totuși nimeni nu vede că există o problemă!

 17. Magda 29 iunie 2016 at 19:26

  Și acum, cu introducerea alimentelor modificate genetic și patentării semințelor, suntem martorii unei situații care are potențialul de a distruge întreg lanțul alimentar de pe această planetă. Și toate acestea se întâmplă pur și simplu, pentru că noi permiem să se întâmple. Cineva s-ar putea întreba: Oare în al cui interes stă distrugerea întregului lanț alimentar? De ce Pământul este exploatat minier, la maximum? Și de ce are loc o depopulare atât de masivă? Cineva chiar s-ar putea întreba: Cine oare ne conduce cu adevărat? SUNT ACEIA CARE, DESIGUR, NU VOR CA NOI SĂ VORBIM!

  Pentru prima oară în istoria umană, pentru prima dată în întreaga istorie umană, aproape întreaga lume este conștientă politic. Și aceste puteri majore, vechi și noi, se confruntă totuși, cu o altă nouă realitate, în anumite privințe, fără precedent: acea a letalității, LETALITATEA PROPRIEI LOR PUTERI, CARE E MAI MARE CA ORICÂND. CAPACITATEA LOR DE A IMPUNE CONTROLUL ASUPRA MASELOR POPULARE ALE LUMII, TREZITE POLITIC, ESTE LA NIVELUL MINIM ISTORIC.

  Am spus-o cândva, destul de franc, și am fost flatat când ministrul de externe britanic a repetat asta și anume că, mai ales în vremurile străvechi, era mai ușor să controlezi literalmente un milion de oameni, decât să extermini fizic, un milion de oameni. ASTĂZI E INFINIT MAI UȘOR SĂ OMORI UN MILION DE OAMENI, DECÂT SĂ CONTROLEZI UN MILION DE OAMENI.

  (Apropos de atacurile ”teroriste” dpdv biologic, alimentar, medical – prin vaccinuri și medicamente, inclusiv despre atacuri ”teroriste” de tip 11 septembrie și toate celelalte care-au urmat, în scop clar și bine definit; adică până să ajungi să-i controlezi tehnologic prin Big Brother, mai întâi îi sperii cu atacurile, în special cu bombe, care se lasă cu sânge pe caldarâm, organe interne prin copaci sau pe pereți, plus mulți, mulți răniți dar și morti, ca apoi să-ți sară-n brațele-ți de ”salvator” cei rămași, cu CIPUL în frunte sau pe mână, TOTAL la mâna ta! Ce pervers!)

  E MAI UȘOR SĂ OMORI, DECÂT SĂ CONTROLEZI!

  PARTEA A-III-A: EVOLUȚIA CONȘTIENTĂ

  Omenirea se confruntă într-adevăr, cu vremuri dificile. Nu există nici un fel de dubii în privința asta. Sunt peste tot în jurul nostru: războaie, terorism, foamete, molime, corupție, persoane fără adăpost, finalul schemei bancare piramidale ale băncilor centrale ce se manifestă actualmente sub forma crizei financiare globale, apoi schimbarea climatică despre care mass-media încearcă să ne facă să credem că e produsă de om, în ciuda numeroaselor dovezi științifice contrarii, plus alte multe lucruri în afara acestora.

  Chiar și în acest film am menționat unele dintre provocările cu care ne confruntăm, chiar din partea guvernelor și-a forțelor de poliție pe care le-am angajat să ne protejeze! Dar noi le permitem asta, ei folosindu-se de mass-media controlată care-a lucrat încet, încet pentru a convinge oamenii că ele ne sunt stăpâne, când de fapt, ele ne sunt slujitorii!

  Și totuși, în pofida tuturor lucrurilor cu care ne confruntăm, fiecare investigație revelează că toate aceste probleme, au o cauză comună și că aceasta poate fi eliminată foarte ușor. Tot ce e necesar pentru a o face, ESTE CONȘTIENTIZAREA PUBLICĂ A SITUAȚIEI REALE CU CARE SE CONFRUNTĂ OMENIREA, JUST STAND UP AND SAY NO!

  De fapt, când cineva se debarasează de FRICĂ, face un pas înapoi și analizează suficient de profund, observând că toate aceste provocări oferă de fapt omenirii, ocazia cea mai minutată, probabil cea mai măreață care ne-a fost oferită vreodată: NO FEAR! LOVE EACH OTHER! Într-adevăr, asemenea provocări ca cele cu care ne confruntăm actualmente, ar putea fi văzute chiar ca o binecuvântare, dacă nu pentru provocarea în sine, măcar pentru ocazia avută acum, și pe care n-am mai avut-o niciodată anterior și chiar ne e înmânată pe o tavă de argint. WAKE UP!

  Ceea ni s-a furnizat acum, este șansa de a îmbrățișa puterea pe care o avem cu toții, opțiunea de a ne îndepărta de frică și de a ne unifica familia umană!
  O oportunitate pentru rasa umană de a înțelege conexiunile reciproce dintre noi și de-a accepta unitatea de conștiință. DESIGUR CĂ ESTE EXTREM DE IMPORTANT SĂ NE ELIBERĂM DIN LANȚURILE CORPORATISTE ALE ACESTEI SOCIETĂȚI.

  ESTE IMPORTANT CA PROBLEMELE SOCIALE ȘI POLITICE, RĂZBOAIELE FALSE ȘI INVENTATE, PIERDEREA TREPTATĂ A DREPTURILOR, ATITUDINEA GUVERNELOR NOASTRE ȘI-A FORȚELOR NOASTRE DE POLIȚIE CORUPTE, SĂ FIE REZOLVATE LA MODUL CORECT, PRIN ACEA MODALITATE CARE NU ESTE PRIN VIOLENȚĂ ȘI REVOLUȚIE, NU PRIN CONCENTRAREA DE FURIE ȘI URĂ!

  Cei aflați la putere doresc revoluții violente, vor să polarizeze energii de genul celor produse de asemenea conflagrații. Dar nu trebuie să facem asta, fiindcă CEA MAI EFICIENTĂ CALE dintre toate este printr-o REBELIUNE PAȘNICĂ, A NESUPUNERII FAȚĂ DE SISTEM, prin respectarea legii unice de a apela la inimă și de a face ceea ce este corect. (Și dacă inima-mi spune: ”You Make Me Sick. I Will Kill You.”-

 18. Magda 30 iunie 2016 at 16:52

  „Mulți oameni se trezesc acum și cu cât se trezesc mai mulți, câmpul fiind încărcat cu energiile lor, câmpul se schimbă și continuă să trezească pe cât mai mulți la rândul lui, pe măsură ce absoarb noua energie în ei înșiși.
  Și continuă astfel, la modul exponențial. CEI AFLAȚI LA PUTERE, ȘTIU ASTA, ei știu despre schimbarea câmpului, știu că avem această ocazie de a comuta pe energia inimii, pot simți cât de precar le este controlul asupra lumii acum, și cu câtă ușurință le poate scăpa din mână acest control.

  Acesta este motivul principal al instabilității curente, globale și al tensiunii politice, așezându-se în așteptarea Armaghedonului.
  VIRUSUL RECOMBINAT AL GRIPEI PORCINE H1N1 ȘI PROGRAMUL CORESPUNZĂTOR DE VACCINARE, REPREZINTĂ ULTIMA ÎNCERCARE MURDADĂ ȘI FLAGRANTĂ DE DEPOPULARE ȘI EXISTĂ UN MOTIV PENTRU CARE TOATE AU CĂZUT PE CAPUL NOSTRU SIMULTAN.

  Motivul este MANIPULAREA CONȘTIINȚEI PRIN FOLOSIREA ENERGIEI POLARIZATE, PRIN CREAREA UNEI ATMOSFERE PLINE DE TENSIUNI, DE NEÎNCREDERE, DE FURIE ȘI DE FRICĂ.
  Pământul ajunge la finalul unui ciclu foarte lung, frecvența planetei este în creștere și o dată cu ea, frecvența tuturor celor aflați pe acest pământ.
  Frecvența armonică a planetei cunoscută în cercurile științifice ca Frecvența de Rezonanță Schumann care crește periodic, cu rații previzibile descrise de Șirul lui Fibonacci. Ultima dată când s-a întrâmplat acest lucru, a fost acum aproape13.000 de ani, și acum se întâmplă din nou.

  Creșterea actuală de frecvență a început în 1986 după calendarul nostru, și asta reprezintă o perioadă foarte semnificativă și extrem de importantă, atât pentru această planetă, cât și pentru toate formele de viață de pe ea.
  Evoluția este un proces real, dar nu se întâmplă așa cum s-a descris în modelul darwinian, fiindcă speciile nu se transformă pur și simplu în ale specii, așa cum a teoretizat Darwin.

  Adevărata evoluție este evoluția conștiinței. O astfel de evoluție este numai un proces treptat, în timp ce cunoașterea este dobândită în timpul fiecărui ciclu; dar schimbările evolutive într-un final de fiecare ciclu, apar pe măsura creșterii frecvenței de rezonanță, unde timpul se accelerează la finalul fiecărui ciclu. În asemenea perioade, evoluția se produce foarte rapid.
  Trăim actualmente, într-o asemenea perioadă. Pământul este o ființă vie, conștientă, complet conștientă de sine însăși. El evoluează, și rasa umană împreună cu el. Și nu este un fenomen localizat numai pe acest Pământ sau în sistemul solar, sau chiar în această galaxie.

  Este un fenomen universal, fiindcă la fel este și energia ce formează Universul. Conștiința însăși, este cea care se află în evoluție. Conștiința este pe punctul de a crea o realitate complet nouă, unde rasa umană este vectorul purtător, portalul dintre Cer și Pământ.

  Rasa umană este însăși Mintea lui Dumnezeu, și alegerea rezultatului posibil al acestor schimbări. Se află la latitudinea fiecăruia! Este o problemă de energie, un joc al liberului arbitru, O PROBLEMĂ DE OPȚIUNE, ÎNTRE IUBIRE ȘI FRICĂ. Cu mult timp în urmă, au existat anumite FORȚE care-au preluat controlul asupra Pământului, și au muncit din greu pentru ca să nu cedeze niciodată acest control.

  Aceste forțe operează prin intermediul liniilor de sânge conducătoare și-al sistemului monetar bancar, conducând lumea de azi, prin intermediul metodei lor favorite: MANIPULAREA ENERGIEI, prin propagarea neînfrânată și neobosită a fricii. Aceste facțiuni conducătoare știu tot despre aceste mari cicluri la care este supusă planeta, știu totul despre geometria sacră și câmpurile energetice.

  Ei știu că această conștiință este pe care să evolueze, și încearcă să controleze această evoluție. Ei știu că întreaga omenire este o singură conștiință, și știu că dacă pot produce mai multă frică posibilă în lume, atunci aceea va fi realitatea ce va fi creată prin această schimbare. Acesta este motivul pentru care noțiuni precum finalul Calendarului Mayaș care ar semnifica o ”Apocalipsă”, sunt promovate atât de intens de mass-media și Hollywood.

  Mass-media și Hollywood-ul sunt instrumente folosite de elită pentru a influența și controla mințile și conștiința oamenilor. Hollywood își țese vraja, amestecând adevăruri cu minciuni, pentru a crea o viziune distorsionată asupra realității, și viziuni înfricoșătoare asupra viitorului. Hollywood a fost folosit întotdeauna în acest scop, pentru o perioadă destul de lungă de timp.

  Ceva ce s-ar putea să nu știți, este că în trecutul demult uitat, un asemenea control asupra conștiinței umane era de competența druizilor.

  Această sectă ar fi influențat oamenii prin ritualuri, și manipularea câmpurilor energetice.
  Asta se realiza prin intermediul unor ceremonii care azi, ar fi considerate vrăjitorii și ar fi ridiculizate de societatea modernă.
  Folosirea unor baghete magice făcute dintr-un lemn special despre care se crede că ar deține anumite proprietăți ”spirituale” s-a făcut întotdeauna, din plin, în aceste ritualuri druidice.

  Lemnul din care erau confecționate aceste baghete, provenea dintr-un arbore sfânt. În decursul istoriei umane, oriunde a fost folosit controlul mintal în masă, cineva va găsi mereu referințe la lemnul sfânt (holly wood).

  Schimbările se produc într-adevăr pe-acest Pământ și nu există nicio cale de a evita aceste schimbări, sunt inevitabile.
  Într-adevăr, sunt la ușa noastră, dar nu avem de ce să ne temem de aceste schimbări, ci trebuie să fie întâmpinate ca un nou început, oricât de violente și dureroase ar părea inițial.
  O asemenea violență și durere, nu este diferită de durerea resimțită la naștere, fiindcă aceasta este calea prin care apare o nouă viață.”

  (Da măi, numai că nu va mai fi vorba despre cicluri evolutive…de naștere, creștere și moarte a lor spre o nouă facere/refacere ci, este vorba despre SFĂRȘITUL VEACURILOR, A TIMPULUI, a MORȚII, a PĂMÂNTULUI ACESTA, pentru totdeauna! Adică vom vorbi despre o TRECERE și TRANSFIGURARE a lumii ăsteia (văzute și nevăzute), inclusv prin învierea și ridicarea morților spre viața veșnică, nu înainte de a fi pregătiți pentru asta la chemarea Cuvântului lui Dumnezeu, prin trâmbița Arhanghelului.)

  ”Este ușor să promovezi o atmosferă de teamă în privința schimbărilor curente, este ușor să exploatezi frica de necunoscut a oamenilor, mai ales dacă aceste schimbări ar părea inițial ca prefaceri violente, și Hollywood își face foarte bine treaba.

  Este important să nu vedeți lucrurile dintr-o perspectivă terifiantă, fiindcă modul de-a face față acestor schimbări este de-a rămâne centrați pe inimile voastre.

  Cei care rămân centrați în inimi, și care mențin o conexiune puternică cu inima Pământului, vor supraviețui cu ușurință evenimentelor ce vor veni, pentru a experimenta o viață nouă, într-o lume nouă și foarte diferită.

  Universul în care trăim, a fost într-adevăr creat de o minte inteligentă și conștientă, la baza oricărei creații stând geometria și matematica.
  Totul urmează calea geometriei sacre, și nu există nicio excepție de la această regulă, nicăieri în cadrul creației; există în ”statisticile” orbitale ale sistemului nostru solar, există în lumea vie a plantelor, în natură, chiar și în trupul tău.

  Evoluția care este pe cale să se producă, este așteptată de foarte multă vreme fiindcă respectă iterațiile matematice, previzibile, conturate de Șirul lui Fibonacci, la fel ca la orice altceva din natură.
  Metoda folosită în crearea acestei secvențe numerice deține de asemenea indicii importante pentru rasa umană privind modul cum trebuie să facă față acestor schimbări, fiindcă Șirul lui Fibonacci se obține din combinarea prezentului cu trecutul, astfel încât viitorul să se reveleze singur.

  De aceea este foarte important pentru omul modern să adopte acum căile vechi și să învețe cunoștințele strămoșilor săi. Aceste informații sunt binecunoscute în tradițiile șamanice alte tuturor culturilor, de pe toate continentele. Pentru cei care nu învață căile vechi, viitorul va fi straniu și imprevizibil.

  În acest film am încercat să vă explic adevărata structură a acestei realități, natura energiei, că lumina și sunetul creează acest întreg Univers, pe oricine și orice se află în el. Am încercat să vă demonstrez că această cunoaștere este susținută atât de tradițiile antice, cât și de știința modernă.

  Vă voi repeta acum că, tot ce există în această realitate su alta, este energie pură, conștientă. Numai asta există cu adevărat. Și textura din care este făcută această energie, este iubirea pură și necondiționată.

  Vă aduc acest mesaj, acum, fiindcă este important să-l primiți. Pământul și tot ce trăiește pe el, sunt pe cale să sufere schimbări foarte semnificative, dar nu aveți de ce să vă temeți de aceste schimbări, fiindcă, odată ce-ați dobândit înțelegerea clară a naturii acestei realități, odată ce-ați dobândit cunoștințe despre modul cum funcționează Universul, structura reală a lui, conexiunea voastră cu ceilalți oameni și cu toate lucrurile, odată ce-ați privit în inima voastră și ați urmat calea legii universale unice, ce-ar mai fi de temut? ”

  (aici bați câmpii, amice! Toată lumea știe că o să moară într-o zi, dar NIMENI, cu toate cunoștințele la el acasă, nu este cu adevărat pregătit să întâmpine moartea care înfricoșează, alături de îngerii care vin și-i dau târcoale muribundului (cela bun, ca să-l liniștească, și cela rău care i le arată pe toate câte le-a făcut în viață! Doar sfinții mor împăcați și fără frică de moarte. Și-apoi, o moarte violentă este o binecuvântare pe lângă o moarte lentă și chinuitoare…fiindcă sunt lucruri insuportabile și mai rele decât moartea care devine astfel, o izbăvire! Cunoștințele despre ceea ce va urma să vină, nu se prefac într-un talisman care te izbăvește netam-nesam de TRĂIREA CU GROAZĂ a ceea ce vine peste tine, peste cei apropiați ție, peste omenire, în general.)

  „ Ce ar mai fi de urât? De judecat? Înțelegeți că viața pe care o experimentăm în această realitate, este un joc al liberului arbitru, care este jucat de o conștiință unică, din care noi suntem simple frecvențe.”

  (Stai așa! Iar o iei razna! Una-i una, alta-i alta! Ce-are liberul arbitru al omului care bate la o adică la fund conștiința, astupându-i în adânc glasul poate toată viața, dar care răbufnește violent și fără opreliști în ajun de plecare din lumea asta, mustrându-l strașnic pe omul nesimțit dar stăpân sieși în alegerile făcute, în virtutea liberului arbitru? Și, cum se mai justifică liberul arbitru prin denumirea în sine, dacă el reprezintă JOCUL în experimentarea acestei realități…ce îi revine numai CONȘTIINȚEI UNICE?!)

  ”Acordați-vă cu acel spațiu din spatele ochilor! Realizați că pentru a face față situației cu care ne confruntăm astăzi, pentru a face față schimbărilor care vor veni, tot ceea ce trebuie să faceți, este să vă bazați pe inima voastră, să realizați că tot ce există în lume, este energie constituită din iubire pură, necondiționată! Acceptați-o, deveniți una cu ea, fiindcă din asta suntem făcuți.” Sfârșit.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.