În discuție: „Leo Zagami despre controlul mondial”

5
(1)

Ieri, conform știrilor, „un american suspectat de a fi simpatizant al grupării Statul Islamic (SI) a comis duminică în Statele Unite cel mai grav atentat „terorist” după 11 Septembrie 2001, soldat cu cel puțin 50 de morți într-un club de noapte gay din Florida”.

Ulterior s-a afirmat că autorul atentatului n-ar fi avut de fapt legături cu SI.

Acestor aspecte le adaug încă o informație, conform căreia actorul Steven Seagal, a declarat că atentatele teroriste sunt coordonate de agențiile secrete, având rolul de a modela opinia publică americană să accepte mai ușor interzicerea posesiei de arme de foc. O populație fără arme e mai ușor de controlat, nu?

Și-acum, revenim la interviul cu Leo Zagami din documentarul acestei săptămâni:

„Mă numesc Leo Lyon Zagami, am 37 de ani și aceasta este povestea mea. Conform tradiției familiei mele am aderat la diferite societăți secrete și am ajuns să fiu implicat în așa numita Noua Ordine Mondială. Noua Ordine Mondială servește unora la implementarea fascismului la scară globală.

Pentru atingerea acestui scop, ei se folosesc de tehnologie, de alte modalități precum microcipuri, tehnologia de supraveghere și aceasta pentru a controla toate domeniile vieții noastre. Noi ne confruntăm zilnic cu aceste aspecte. În zilele noastre, supravegherea video este generalizată și astfel ajungem să nu mai dispunem de intimitate. Totul e în mâinile „fratelui cel mare”, Big Brother, inclusiv poliția, poliția militară, serviciile secrete civile și militare. În prezent acestea lucrează nu pentru guverne, ci pentru corporații”

„Eu v-am oferit, de exemplu, cartea «Universal Unity» (Unitatea Universală), care vorbește despre implementarea cipurilor și despre marile [lor] beneficii. Astfel, toți oamenii vor putea fi controlați astfel. Îi poți izola pe o insulă și îi poți lăsa acolo controlați prin microcipuri.

Dacă sunt implantate microcipurile, nici măcar nu mai e nevoie de închisoare. Se poate vorbi deja de o temniță globală. Va fi o închisoare globală. Oamenii vor fi afectați (condiționați) de lipsa posibilității de a apela la un anumit serviciu, dacă sunt «băieți răi»”

„Aceste forțe sunt cele ce se află de fapt în spatele războaielor și a tuturor situațiilor internaționale delicate din prezent, mai ales cele legate de acest terorism sub acoperire și de tragicul eveniment din 11 septembrie de care sunt acuzați islamiștii, când de fapt, a fost provocat de CIA împreună cu Cavalerii de Malta ai Vaticanului și cu persoane care aparțin unei structuri cu totul diferite de ceea ce oamenii își pot imagina. Iar ei îi acuză pe islamiști. Islamiștii sunt nevinovați, ei nu trebuie confundați cu cei din Al-Qaida. Al-Qaida nu este islamul. Ea este creată de agenții occidentale. Astfel ea face parte din conspirația Wahhabi, ce e împotriva islamiștilor. Wahhabi este o formă a islamului creată de sioniști, de agenții britanici. În prezent Wahhabi este forma dominantă a Islamului.

Așadar, avem de-a face cu o mare conspirație creată de acest conducător religios care nu este onest cu poporul său și de unele religii care sunt corupte.”

„Aceste societăți secrete au căutat de la început să creeze o Nouă Ordine Mondială și aceasta prin cele două războaie mondiale, iar acum pun la cale declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial, ei prevăzând toate acestea încă de la început.

– Așa-zisul război împotriva terorismului pare a fi o continuare a strategiei fricii? Este aceasta o strategie de bază a elitei?

Da în Italia ea s-a focalizat în jurul principelui Borghese. O vreme îndelungată, în anii ’70, în Italia au acționat Brigăzile Roșii. Au fost multe atentate cu bombe, precum cel din Bologna, cel din Piazza Fontana. Aceste evenimente din Italia au toate legătură cu serviciile secrete, cu P2 (Propaganda Due). P2 a avut o mare reprezentare în rândul autorităților, serviciilor secrete. Și încă mai are în loja Monte Carlo.”

„Aceste evenimente au început cu atentatul din Bologna și s-au încheiat cu evenimentul din 11 septembrie 2011. Este aceeași psihologie, doar că la o scară mai mare.”

De fapt, nu, nu s-au terminat… Ele continuă. Atentatul de ieri, din Orlando ar putea fi o altă confirmare a acestei direcții. Cu condiția ca cineva să verifice cine era omul și care i-a fost evoluția…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 1 :: Media evaluării: 5

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

13 thoughts on “În discuție: „Leo Zagami despre controlul mondial”

 1. Magda 15 iunie 2016 at 17:31

  LEO ZAGAMI ȘI CONTROLUL MONDIAL

  NOTĂ: Acest interviu a avut loc în Oslo, Norvegia, în primăvara anului 2007. Viziunile și opiniile din acest interviu, îi aparțin autorului și nu reflectă neapărat viziunile și opiniile producătorilor filmului.

  ”Să mă prezint. Mă numesc Leo Lyon Zagami, am 37 de ani și aceasta este povestea mea. Conform tradiției familiei mele, am aderat la diferite societăți secrete și am ajuns să fiu implicat în așa-numită Ordine Mondială. Noua Ordine Mondială servește unora la implementarea fasciscmului, la scară globală.

  Pentru atingerea acestui scop, ei se folosesc de tehnologie, de alte modalități precum micro-cipuri, tehnologia de supraveghere, și aceasta, pentru a controla toate domeniile vieții noastre.
  Noi ne confruntăm zilnic cu aceste aspecte. În zilele noastre, supravegherea video este generalizată și astfel ajungem să nu ne mai dispunem de intimitate. Totul e în mâinile ”fratelui cel mare”, Big Brother, inclusiv poliția, poliția militară, serviciile secrete civile și militare.

  În prezent, acestea lucrează NU pentru guverne, ci pentru corporații. Ele dețin această mare afacere împreună cu anumite familii, cu unele bănci care sunt foarte mult implicate.

  -Cum îți poți dovedi afirmațiile despre Noua Ordine Mondială?

  -Pot vorbi din perspectiva experienței mele personale. Am fost inițiat în Roma, pe 13 aprilie 1993. În Italia erau niște vremuri tulburi căci deja izbucnise scandalul cu Loja P2, iar francmasoneria era zbuciumată. Marele Maetru Giulliano di Bernardo, care acum este Marele Maestru al Academiei Iluminaților din Roma, a părăsit loja Marelui Orient din Italia și a format propria sa Lojă, Marea Lojă Regulară a Italiei, care a fost singura recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei. Am fost inițiat de Prințul Alliata di Monreale, un aristocrat italian a cărui familie întreține relații cu familia mea de multe sute de ani și cu care avem unele rude în comun.

  Decedat acum, el a fost șeful Ordinului Sabiei și a Vulturului care este un ordin masonic la care am aderat și eu, apoi el a devenit conducătorul a ceea ce se va numi Loja Monte Carlo, o lojă care a devenit comitet masonic, Comitetul Monte Carlo, în 1999. Acest comitet urma să reunească persoane din diverse loje masonice supuse, ordine și societăți secrete, și să dețină rolul unei suprastructuri în cadrul Iluminaților având baza în Monte Carlo.

  EZIO GIUNCHIGLIA, trezorierul Lojei P2, avea acest lucru în minte. Funcția de trezorier la Lojei P2 era importantă, deoarece aceasta avea legături cu Banca Vaticanului și cu monseniorul Marcinkus, un personaj foarte important și care a murit recent și care era implicat în scandalul cu Banca Vaticanului, apărut cu 20 de ani în urmă, și care l-a implicat și pe Roberto Calvi, cel ce a fost asasinat sub podul Blackfriars din Londra, în 1982.

  -Ai fost martor la aceste discuții sau de unde știi acestea?

  -Eu v-am oferit de exemplu cartea ”Universal Unity” (Unitatea Universală) care vorbește despre implementarea cipurilor și despre marile ”beneficii”. Astfel, oamenii vor putea fi controlați de la distanță. Chiar și deținuții pot fi controlați astfel. Îi poți izola pe-o insulă și îi poți lăsa acolo controlându-i prin microcipuri. Dacă sunt implantate cipurile, nici măcar nu mai este nevoie de închisoare. SE POATE VORBI DEJA DE O TEMNIȚĂ GLOBALĂ. Va fi o închisoare globală. Oamenii vor fi afectați de lipsa posibilității de a apela la un anumit serviciu dacă sunt ”băieți răi”.

  -Ar fi și ceva benefic în existența unui guvern mondial?

  -Da, guvernul mondial ar fi ceva pozitiv dacă ar fi în mâinile unor persoane ”curate”, care să aibă principii curate, să creadă în Dumnezeu, și care să aibă o raportate benefică la concetățenii lor. Dar aceasta nu se petrece deoarece minoritatea este tot mai speriată de ceea ce gândește majoritatea. Așadar, ei sunt tot mai atașați de moștenirile lor pe care nu vor să le cedeze oamenilor. Ei vor să le mențină, și ei știu că dețin o mare putere, mai ales în (prin) sistemul bancar.

  Persoane ca Rockfeller, Rotschild, dețin puteri bancare de neimaginat pentru un om obișnuit. Aceste forțe sunt cele ce se află de fapt în spatele războaielor și a tuturor situațiilor internaționale delicate din prezent, mai ales cele legate de acest terorism sub acoperire, de tragicul eveniment din 11 septembrie de care sunt acuzați islamiștii, când de fapt a fost provocat de CIA împreună cu Cavalerii de la Malta ai Vaticanului și cu persoane care aparțin unei structuri cu totul diferite de ceea ce oamenii își pot imagina. Iar ei îi acuză pe islamiști. Islamiștii sunt nevinovați, ei nu trebuie confundați cu cei din Al-Qaida.
  Al-Qaida nu este islamul. Ea este creată de agenții occidentali. Astfel, ea face parte din conspirația Wahhabi ce este împotriva islamiștilor.
  WAHHABI ESTE O FORMĂ A ISLAMULUI CREATĂ DE SIONIȘTI, DE AGENȚII BRITANICI.
  În prezent, Wahhabi este forma dominantă a Islamului. Așadar, avem de-a face cu o mare conspirație creată de acest conducător religios care nu este onest cu poporul și de unele religii care sunt corupte.

 2. Magda 15 iunie 2016 at 18:35

  -Se poate spune că ”terorismul” din 11 septembrie are ca scop instalarea acestei noi ordini ?

  -După război, s-au făcut unele experimente de spălare a creierului populației europene și americane prin ”visul american” , cu un program numit ”Demagnetizarea” , folosit de OSS (The Office of Strategic Services), care a devenit apoi CIA. Ulterior, au început să folosească aceste programe de control mintal, precum MK ULTRA, programe moștenite de la germanii din SS. Ei au preluat cele mai îngrozitoare experimente și tehnologii ce pot fi folosite împotriva oamenilor pentru a face din ei niște roboți virtuali.

  Anumite societăți secrete au fost în spatele creării nazismului. Aceste societăți secrete erau puternice și dețineau un mare control în America. Skull and Bones, Universitatea Yale, OTO (Ordo Templi Orientis), sunt câteva exemple. Aceste societăți secrete au căutat de la început să creeze o Nouă Ordine Mondială și aceasta, prin cele două războaie mondiale, iar acum pun la cale declanșarea celui de-al Treile Război Mondial, ei prevăzând toate aceastea încă de la început.

  -Așa-zisul război împotriva terorismului pare a fi o continuare a strategiei fricii? Este aceasta o strategie de bază a Elitei?

  -Da, în Italia ei s-au focalizat în jurul principelui Borghese. O vreme îndelungată, în anii 1970, în Italia au acționat Brigăzile Roșii.

  Au fost multe atentate cu bombe, precum cel de la Bologna, cel din Piazza Fontana. Aceste evenimente din Italia au toate legătură cu serviciile secrete, cu P2 (Propaganda Due).

  P2 a avut o mare reprezentare în rândul autorităților serviciilor secrete. Și încă mai are, în Loja Monte Carlo. De fapt, șefii unor departamente din serviciul secret, și chiar șeful serviciului secret făceau parte din lojă, adică ascultau de un Mare Maestru care putea cere tot felul de favoruri.

  În acea vreme, Marele Maestru era cel care făcea jocurile. Iar în aces caz, Licio Gelli este cel care a aranjat totul. Aceste experimente au început cu atentatul din Bologna și s-au încheiat cu evenimentul din 11 septembrie 2001. Este aceeași psihologie, dar la o scară mai mare.

  Mai întâi unele mici atentate, apoi acest mare spectacol hollywoodian care a fost 11 septembrie și care a trebuit să fie un mare show american cu acele detonări realizate în niște puncte clare, prăbușirea clădirilor. Probabil că prin spălarea creierului s-a făcut să se creadă că unii arabi au avut un rol în deturnarea avioanelor, dar tindem să credem că totul a fost dirijat prin telecomandă, iar musulmanii nu au fost implicați. Lupta imaginară de la bordul avionului 93 este și ea, tot o ficțiune.

  A fost o mare tentativă a americanilor de a pune în scenă apocalipsa, de a crea ceva apocaliptic.
  De asemenea, ei s-au inspirat din Zohar, o carte evreiască, Cartea Splendorii, în care sunt menționate cu exactitate ziua și anul în care vor avea loc evenimentele din 11 septembrie.

  Așadar, ei au luat din această carte sfântă, data cea mai potrivită în care acest eveniment trebuia să se petreacă. El era deja menționat în carte, în Zohar.

  EVIDENT CĂ EVREII NU AU MERS LA SERVICIU ÎN ACEA ZI, PENTRU CĂ RABINII ÎI AVERTIZASERĂ CĂ ÎN ACEA ZI SE VA PETRECE CEVA PERICULOS.

  -Acestea sunt niște acuzații foarte grave. Ați merge la tribunal pentru a depune mărturie pentru ceea ce-ați văzut?

  -Da, absolut. Aș dori să depun mărturie despre cum aceste societăți secrete implicate în satanism, s-au infiltrat în alte forme de organizare precum Clubul Rotary și Lion și organizațiile francmasonice.
  TOATE ACEASTEA AU FOST PENETRATE ȘI CONTROLATE DE SATANISM.

 3. Magda 16 iunie 2016 at 15:06

  Sataniștii controlează mentalitatea occidentală. Dorința de a face parte dintr-o societate secretă, are la bază o anumită mândrie la occidentali. De aceea ei își conferă titluri și nume mărețe. Eu aș fi pregătit să depun mărturie legat de ceea ce am văzut la acești oameni ”de frunte” cărora nu prea le pasă de ceea ce se petrece sub ei, însă, ei controlează viețile și mijloacele de existență ale oamenilor prin deciziile pe care le iau.

  În Comitetul Monte Carlo se vorbea despre controlul marilor loje, ca și cum s-ar fi vorbit despre un picnic, despre ceva foarte facil. Ei controlau mai mulți mari maeștrii și stabileau ce să facă cu o anumită societate secretă, cu Ordinul Templierilor Orientali, Rosicrucienii, Martiniștii, Mișcarea Sinarhică a Imperiului care era și ea concepută de Ordinul Martiniste et Synarchy.

  De aici provin și faimoasele Protocoale ale Sionului, din acest mediu în care există o conspirație. Ea este de obicei atribuită evreilor. Însă lucrurile sunt mult mai complexe deoarece sunt implicați și Wahhabi de exemplu, apoi Emiratele Arabe, diverșii emiri din Wahhabi care controlează Emiratele. (îl arată pe maimuța de Bush jr.ținându-se strâns de mână c-un emir, ca și cum ar ține de mână o femeie…) Și aceasta face parte din conspirație alături de sioniști, de Vatican.

  Există așadar, o rețea invizibilă de oameni cunoscută doar prin ințiere deoarece, dacă intri într-un rit masonic, poți avea acces la templu, la templu masonic. Așa se acționează și în celelalte societăți secrete. Ele preiau proiectele de la francmasoni și apoi le dezvoltă în domenii specifice. Astfel, există rosicrucienii din Anglia care țin tot de illuminați, căci iluminații poartă diferite denumiri.

  Nu există un singur ordin al Iluminaților, căci Adam Weinshaupt a creat în 1776 ceva ce deja era mort. A creat un ordin pe baza unuia ce deja se stinsese, pentru a aduce în față acest ordin al Iluminaților. Dar Iluminații francmasoni existau demult, sub denumirea de Rosicrucieni.
  Aceștia erau adevărații Iluminați ce controlau nivelele inferioare, deoarece la nivelele superioare ei folosesc metode metafizice.

  EI FOLOSESC ASPECTELE METAFIZICE PENTRU A SPĂLA CREIERELE OAMENILOR PENTRU A LE PUNE O PECETE ÎN FRUNTE.
  Ei doresc să le spele creierele cu acest simbol, cu acest ritual.
  IAR ACEASTA SE PETRECE DEOARECE – LA CONDUCERE(A) ĂSTORA – EXISTĂ SPIRITE, ENTITĂȚI DEMONIACE CARE ÎI CONTROLEAZĂ DE FAPT PE ACEȘTI OAMENI.

  (D-aia trebuiesc rejectați ăștia, din pricină că nu-și mai aparțin decât cu carcasa ”umană”…oricum urâțită, desfigurată din pricină a ceea ce zace și-i dirijează din interior! D-aia nu suporti în genere jegoșii și-ți repugnă…precum Rotschild, Rockfeller, Șoroș…au ochii roșii, apoși, figură respingătoare și gândire diabolică transpusă ecomonico-social-global, prin cozile de topor de la ei sau din altă parte, adăugând și ”ochiul dracului” care-i ajută fenomenal la JAF, ÎNROBIRE, ÎNLĂNȚUIRE! Nici politicul de pe la noi nu stă bine. Am auzit multă lume spunând că mulți dintre ei arată ca dracu’, sunt nesuferiți, antipatici…
  Sfinții, Maica Macaria – de la ruși – spunea că cei care practică magia neagră, au sufletul vândut, iar faptul că au ochii lăcrimoși și roșii tot timpul, arată că fiind sub comandă, nu sunt lăsați o clipă în pace, până nu pritocesc neobosit, alte și alte lucruri murdare, macabre, împotriva oamenilor, în special împotriva creștinilor. Și culmea, planul le iese pentru că creștinii sunt leșinați în trăire…abia de Paști sau de Crăciun, fără rugăciune particulară – între pereții casei – sau generală, în Biserică, nu se spovedesc, nu se împărtășesc, iau în glumă credința și se leapădă de sentimentul religios și de Hristos, din pricina păcatelor preoților, confundând credința în Dumnezeu cu vrednicia, credincioșia sau cucernicia preoților! Amintiți-vă ce spunea chiar Alex Jones despre Oculta de pe Wall Street că este compusă din reptile, șopârle cu sânge rece…care varsă sânge cald, fără nicio remușcare ).

 4. Magda 16 iunie 2016 at 15:08

  Ele îl posedă pe locotenentul Michael Aquino de care am vorbit. MICHAEL AQUINO este un exemplu relevant al existenței Magiei Negre în CIA, iar lui nici măcar nu-i este teamă să afirme că este satanist.

  Cum e posibil să practici satanismul? Societatea este bolnavă dacă în armată, în serviciul de informații al armatei există persoane implicate în satanism și se foloște o tehnologie atât de înaltă, cum sunt programele de control mintal, căci prin acestea se manipulează populația și se generează un control tot mai mare asupra oamenilor, în special prin această ”tehnologie a spiritelor”.

  ”Tehnologia spiritelor” este ceva ce este necunoscut populației de rând, este o tehnologie metafizică, nu este fizică. Este alcătuită din ceva intangibil, nu poți atinge aceste forțe dar aceste forțe negative te pot influența, și sunt forțe magnetice. Astfel este Proiectul HAARP și armele făcute să influențeze câmpul biomagnetic din jurul nostru.

  -Națiunile Unite?

  -Experiența mea este legată de Clubul Rotary, secția internațională, de comandantul G. PALESTIERI care este implicat în Clubul Rotary al Națiunilor Unite care este un departament foarte important al Clubului. Acești oameni care acționează în Statele Unite, au o mască falsă zicând că urmăresc binele omenirii, dar în realitate ei acționează împotriva oamenilor pe care-i conduc. Ei consideră că elita va fi mereu în frunte.

  Ei urmează acele școli de vază, se căsătoresc între ei, își mențin sângele ”pur”, neamestecându-se cu alte familii, pentru a menține puterea și structura în mâinile lor.

  ELITA DIN FRUNTE NU APARȚINE UNUI ANUMIT RIT DEOARECE EI SUNT SATANIȘTI, DECI EI ÎN MOD FUNDAMENTAL SUNT ATEI. Lui Satan îi place să joace omul pe degete, făcându-l să creadă că el (omul) deține controlul dar de fapt, cea mai mare păcăleală a sa este să-l facă pe om că creadă că el nu există. Așadar, acești oameni din vârf devin foarte ușor atei, și se folosesc de aceasta pentru a obține avantaje.

  -Să vorbim despre conspirație. Avem democrație, alegeri?

  -Există o fațadă creată pentru oamenii obișnuiți, pentru marea masă. S-a creat o democrație care reflectă nevoile lor pentru a fi fericiți, iar aceasta îi face să creadă că sunt liberi, când de fapt nu sunt. Căci dacă ei și-ar da seama de puterea pe care aceste structuri o au asupra vieții lor, ei probabil că ar reacționa.

  ( Își dau seama, dar nu aduc la suprafață acel CEVA, măcinându-l pe piatra rațiunii și-a logicii…din frică, din comoditate, pasând doar piatra sau greutatea de pe suflet, altcuiva/cuiva…adesea venit de nicăieri, cu puțin șarm, uns cu toate alifiile și de obicei dușman! În schimb, iritabilitatea și starea de nemulțumire o simt din ce în ce mai acut și o varsă pe cel/cei de lângă el/ei! Sufletul din ei strigă, dar nu vor să transpună ceea ce simt în vorbă, faptă sau revoltă…din lașitate, dintr-o frică pe care n-au cum s-o anuleze prin simpla băgare a capului de struț în nisip, fiindcă fundu’le rămâne afară, neacoperit!)

  Așadar, totul este aranjat în așa fel încât ei să creadă contrariul a ceea ce se petrece de fapt. Eu consider că structura francmasonică este una dintre cele mai importante structuri inferioare, dar la vârf se află societățile secrete ale Iluminaților. Aici se află persoanele care manipulează de fapt, totul!
  ACESTE PERSOANE SUNT FAMILIILE SIONISTE ȘI VATICANUL, CARE LE SUSȚINE.
  Există deci aceste persoane care vor să impună Noua Ordine Mondială și o serie de Cavaleri dintre cei recunoscuți de Vatican, precum Cavalerii Sfântului Mormânt, Cavalerii de la Malta, Cavalerii Sf. Ioan.
  Acești cavaleri, sunt toți în serviciile secrete în SUA – CIA, MI 6 și MI 5 în Anglia, deci, aceste persoane care fac parte din serviciile secrete au o anumită dublă loialitate, nu numai față de țara lor, ci și față de ”Sfântul” Ordin căruia îi aparțin. Acel ordin ”sfânt” este sub controlul Papei, al diferiților lideri ai acestor Ordine de Cavaleri.

 5. Magda 17 iunie 2016 at 14:06

  Există ordine și în afara Vaticanului care controlează încă din trecut familiile aristocratice, de exemplu Ordinul Regal al Jartierei din Anglia, care include toți membrii liniilor artistocratice europene care sunt mai mult sau mai puțin interconectate.

  Apoi în Austria, sunt Cavalerii Teutoni care încă mai activează. Se poate spune că această ordine de cavaleri funcționează ca o structură militară invizibilă, care nu este sesizabilă de toți, ci doar de cei care cunosc semnificația unei cruci purtate într-un anumit loc, a unei anumite eșarfe sau obiect de îmbrăcăminte. Ei folosesc cruci speciale pentru a se recunoaște între ei, la fel cum în cazul francmasoneriei, compasul este simbolul fundamental.

  Apoi, există multe alte grade și simboluri pe care le poartă. Mulți cavaleri și multe ordine, au preluat acestea de la francmasoni. La nivelul ordinelor și cavalerilor, francmasoneria reprezintă o necesitate de a implica nivelele inferioare ale societății occidentale în această piramidă, de a-i implica pe toți. De aceea, spre exemplu, în Marea Britanie, sunt un milion de francmasoni.
  Deci, nu este o societate elitistă, ci o mare societate cu o elită în centrul ei care conduce toți acești oameni. Iar Elita îi conduce și îi controlează pe toți. Se spune că unele loji precum Quatuor Coronati, sunt implicate în reconstruirea Templului regelui Solomon, un proiect pe care doresc să îl aplice, indiferent de problemele pe care le-ar putea genera.

  Di Bernardo a fondat o lojă după uciderea lui Ytzhac Rabin, iar această lojă se află pe Temple Mount, lângă Moschee, unul din cele mai sfinte locuri ale Islamului din Ierusalim.
  Ei realizează în secret unele ritualuri, în tunelele subterane de sub vechiul Templu al Regelui Solomon. În aceste locuri sfinte ei realizează ceremonii cu mari preoți și preotese.
  Ei, și mai ales descendențele familiale europene realizează ceremonii păgâne, considerând că originea lor este păgână iar pentru a-și respecta originea, ei cred că trebuie să realizeze rituri păgâne, ce țin de anumite culte.

  -Are comerțul cu droguri vreo legătură cu elitele?

  -Categoric că da, așa este! Am fost martor la comerțul elitei cu arme, de exemplu Loja P2, persoane din Loja Regulară a Angliei se ocupă cu comerțul de arme și droguri în America de Sud, în Mexic.
  Aduc drogurile prin CIA, prin Columbia, Bolivia, până în Mexic, și apoi în America. Aceasta se realizează întotdeauna cu ajutorul și supravegherea CIA.
  Aceste agenții care-ar trebui să muncească pentru noi, sunt interesate ca acest comerț cu arme și droguri să continue, ele implicând comerțul cu arme, anumite schimburi. Toate sunt conectate între ele și totul devine ”legal”. Ei lucrează la limitele legalității. Ei mereu caută o modalitate convenabilă.

  -Care este legătura cu U.E.? Ce se petrece la Bruxelles?

  -Uniunea Europeană a apărut ca urmare a Tratatului de la Roma, faptul că Roma este implicată, arată ceva. Este teritoriul Vaticanului, apare un Tratat, Tratatul Romei, ce dă naștere acestei noi entități care se subordonează americanilor, deoarece Uniunea Europeană nu are niciodată puterea de a se opune cerințelor sau deciziilor Americii.

  Uniunea Europeană este un mijloc de a crea un unic guvern mondial, prin eliminarea frontierelor.
  ESTE O UNIUNE CU O SINGURĂ DIRECȚIE: SĂ UNEASCĂ AMERICA CU EUROPA.

  EI DORESC SĂ LE UNIFICE ȘI SĂ LE ELIMINE GRANIȚELE, PENTRU A CONTROLA MAI MULȚI OAMENI. În Europa, există acum posibilitatea de a controla milioane de oameni prin Uniunea Europeană. De exemplu, am promovat situația Turciei anul trecut sau acum doi ani, realizând o întâlnire a tuturor marilor loji, la Istambul. Aceasta, deoarece se dorește ca și Turcia să adere la Europa.

  Lojile de francmasoni, afacerile lor, Clubul Rotary și rețeaua lor, încearcă să cuprindă întreaga…înțelegeți…
  Voi spuneți că Europa este un stat format din mai multe state, dar după mine, Europa este alcătuită din câteva corporații care o conduc.
  Mai sunt și Bâncile care conduc Europa, există câte un HSBC (The HongKong and Shanghai Banking Corporation), din loc în loc.

  Acum, ei doresc să se extindă și în Turcia, ea fiind un țel important căci nu este o țară creștină. ÎNSĂ, PAPA DOREȘTE SĂ DEȚINĂ CONTROLUL ASUPRA ÎNTREGII EUROPE. Ei vor să impună propriile condiții aderării Turciei la Europa.

  Vor să facă aceasta după criteriile lor. ”Poți intra în Europa dacă urmezi tradiția noastră creștină, ordinele noastre cavalerești, rețeaua noastră”. Francmasoneria este foarte puternică în Turcia, și de aceea există și probleme. Fondată de Ataturk, francmasoneria în Turcia modernă, este foarte puternică.

  Aceasta a lucrat în numele Marii Loje engleze, pentru a distruge ceea ce-a mai rămas în urma Imperiului Otoman și a crea o țară care să întrunească extremele musulmane, fiind și o țară de dialog cu țările din regiunea musulmană. Așadar, pentru ei este foarte important ca Turcia să fie integrată.

  -Ce te-a determinat să părăsești societățile secrete?

 6. Magda 17 iunie 2016 at 14:07

  -Din octombrie 2003 am început să fiu dezamăgit de Iluminații din cadrul Ordinului Templierilor Orientali (O.T.O.), care este una dintre cele mai renumite societăți ale Iluminaților și care are legături cu Aleister Crowley, cu Theodor Rollinson. Această societate secretă a apărut după ce Crowley și adepții lui au extins-o în diferite moduri, la nivelul gradelor înalte ale francmasoneriei.

  Cel care a înființat-o a fost Crowley, dar a existat un grup de francmasoni germani și austrieci care au încercat împreună cu Leopold Engel, acest personaj austriac, să-i readucă pe Iluminați în anumite cercuri, urmând linia lui Weinshapt care a conferit Iluminaților o linie tradițională. Vorbim acum de tradiția germană.

  DAR ORDINUL TEMPLIERILOR ORIENTALI, S-A ÎNFIINȚAT ȘI PE BAZA PRACTICILOR DE MAGIE SEXUALĂ, REALIZATE DE GRADELE FRANCMASONICE SUPERIOARE. Evident că ei practică magia neagră, iar în cadrul ei se realizează și aceste ritualuri sexuale magice, pe care Crowley le promova ca profet al unui nou eon.

  În 1904, Aiwass, mesagerul lui Horus, i-a revelat Cartea Legii. Aceasta i-a fost dictată de o entitate atunci când era în Cairo. Soția sa, Rose, a fost posedată de un spirit, de un demon atunci, în Egipt. Acesta a început să vorbească prin ea. Crowley punea întrebări pentru a afla cine este acea entitate.
  Crowley și-a pus amprenta personală în cadrul mișcării Iluminaților, într-un mod nemaiîntâlnit până atunci.
  Într-adevăr, ei practicau luciferianismul, satanismul, dar Crowley dorea să personifice ”666” astfel încât acesta, să devină adevărata imagine antihristică a timpurilor sale, să devină fondatorul acestei noi religii a Thelema-ei, ale cărei legi erau : ”Iubirea este legea, iubirea supusă voinței.”, ”fă ceea ce dorești, aceasta va fi legea” . Acestea erau motto-urile sale.
  El a devenit foarte popular în rândul înaltelor grade francmasonice, deoarece avea multe legături în Italia cu Serghini, în Anglia cu John Yarker care avea grad înalt în Memphis și Misraim, acest francmason care i-a spus lui Crowley: ”De acum te ocupi tu de gradele înalte ale francmasoneriei și de templele din cadrul ei, de altarele înaltelor grade francmasonice.”

  Evident că nu toți francmasonii au acceptat ceea ce promova Crowley, deoarece era ceva foarte anticreștin și prolematic. Dar Crowley a devenit francmason în Marea Lojă a Franței, în Loja Anglo-saxonă din Paris. El a încercat să împace Marea Lojă a Franței, cu Loja Unită a Angliei. Această conciliere nu a avut loc, deoarece există o ruptură tradițională a francmasoneriei între Iacobini și Stuarzi, între cei ce urmează Casa de Hanover care în prezent este numită Casa de Windsor, reprezentată de Loja Unită a Angliei și Iacobinii care îi urmează pe Stuarzi, și familia scoțiană.
  Aceste două școli au devenit Ritul Scoțian iar cealaltă, linia Arcașilor Regali. Se spune că aceste două școli sunt oarecum pe poziții adverse. Dar ele sunt asemănătoare în esență, pentru că la urma urmei, toate aceste grupuri își aleg un monarh care este legat într-un anumit fel de Roma, de Vatican, căci ele aparțin de Sf.Imperiu Roman care de fapt, nu s-a divizat niciodată.

  Ordinul Templierilor Orientali, este o organizație care are mai multe școli: Școala Elvețiană apropiată de Theodor Reuss și Ilunitații, de tradiție francmasonică, unde se avansează în grad până la a deveni membru O.T.O.

  Apoi este Califatul O.T.O., care este o versiune modernă creată de americani, din lucrările lui Crowley și care folosește ritualurile lui. ACESTA ESTE UN GRUP SATANIC CARE ESTE LEGAT DE ”BISERICA” LUI SATAN.

  -Cartea Legii?

  -CARTEA LEGII (The Book of the Law) este o carte îngrozitoare, ea afirmând lucruri oribile împotriva creștinilor, evreilor, musulmanilor, făcând efectiv o tabula rasa din toate religiile, căci Crowley este un Iluminat ”suprem” care dorește să pună Ordinul Iluminaților deasupra tuturor religiilor și astfel să creeze și să impună propria sa religie. De aceea el a dorit să creeze această religie a Thelema-ei.

  -Cum se aderă la Iluminați?

  -Sataniștii de rând care vor să adere, urmează calea unui cercetaș în domeniul ocult. Dacă vrei să te alături califatului O.T.O. și să devii ocultist, ești introdus în această rețea a Iluminaților. A te înscrie în Ordinul Iluminaților și a deveni sclavul lor, nu este atât de dificil, deoarece multe societăți secrete sunt conectate la rețeaua Iluminaților și sunt conduse într-un fel de ea.

  Dacă cunoști puțină istorie masonică, poți descoperi care sunt societățile la care trebuie să aderi pentru a fi ulterior în rândurile lor. Evident că trebuie să fii foarte loial. Ei trebuie să aibă încredere în tine înainte de a-ți oferi unele documente, cunoștințe și grade mai înalte, precum cel de cavaler de grad 33 al ritului, MEMPHIS și MISRAIM, UNELE DIN CELE MAI ÎNALTE TITLURI. MEMPHIS și MISRAIM ESTE UN RIT AL ILUMINAȚILOR, SUPERIOR RITULUI SCOȚIAN, deoarece poate oferi grade mai înalte decât acesta, și SE BAZEAZĂ PE EZOTERISMUL EGIPTEAN, PE DOMENIUL ȘI BISERICA GNOSTICĂ.
  De aceea Memphis și Misraim este ritul unor persoane precum Garibaldi din Italia, unul dintre fondatorii Italiei moderne. În ceea ce privește practicile satanice ale elitei, se aud povești, zvonuri și mărturii că acestea conțin sacrificii umane, acte criminale.
  Am descoperit că mai ales în Ritul francmasonic Memphis și Misraim, care este un rit egiptean alături de ritul egiptean Cagliostro care este un rit separat frecventat de cei din Memphis și Misraim.
  Memphis și Misraim erau două rituri diferite, unite apoi de Garibaldi, dar mai există grupuri care le frecventează separat.
  În Memphis și Misraim, se poate ajunge până la gradul 97 sau chiar 100.
  La aceste nivele înalte, practica implică magia neagră și sexualitatea magică, folosirea actului sexual pentru a crea un copil ”magic” sau amulete speciale, elixire speciale, tot felul de aspecte ce se pot corela cu utilizarea sexului, în cadrul unor ritualuri magice.
  După cum am spus, Memphis și Misraim, sunt strâns legate de satanism.
  Mulți sataniști precum Anton LaVey care nu deținea multe cunoștințe legate de francmasonerie, vedeau totuși Memphis și Misraim ca fiind ceva separat de restul francmasoneriei, adică un rit ezoteric.

 7. Magda 17 iunie 2016 at 23:28

  Mulți sataniști precum Anton LaVey care nu deținea multe cunoștințe legate de francmasonerie, vedeau totuși Memphis și Misraim ca fiind ceva separat de restul francmasoneriei, adică un rit esoteric, de sine stătător, un ordin ce-i reprezenta pe Iluminați într-un mod cu totul diferit.

  În Memphis și Misraim, și mai ales în Lojele Iluminaților care sunt foarte puternice, nici măcar nu se folosesc Biblia și cărțile sfinte, ci doar cărți străvechi din vechiul Babilon, vechiul Egipt. Ei nu utilizează referințe evreiești, creștine sau musulmane.

  -Dar francmasonii ”obișnuiți”? (obișnuiți, neobișnuiți, mai pe la baza piramidei sau cocoțați sus, în vârf de bâț…aceeași slujire a aceluiași drac…verde, vinețiu, negru, soldat simplu, ”obișnuit”, fruntaș, căprar, sergent, plutonier, (sub)locotenent, căpitan, maior pân’ la colonel și gheneral!)

  -Francmasonii obișnuiți…cei doi stâlpi ai francmasoneriei sunt cel evreiesc și cel creștin, iar cel din frunte este cel musulman. Există întotdeauna conexiuni cu credințele musulmane dacă ești într-o țară musulmană, iar dacă ești într-o țară creștină, cu credințe creștine.
  De exemplu, în Scandinavia există doar o practică masonică creștină, excepție făcând Finlanda. Dar în restul Scandinaviei este Ritul Scandinav, Ritul Suedez, care sunt doar pentru „creștini”. Așadar, dacă nu ești creștin, nu poți adera la francmasonerie în Scandinavia.

  (Cum naiba te mai poți numi/considera creștin dacă ești ȘI francmason?! E o contradicție în termeni! Cine este creștin adevărat, nu se masonește/francmasonerește pentru că știe CLAR cui slujește de fapt masoneria, ce fel de CAP se află în vârful Piramidei, care se află în contrast total cu cel care este înregimentat de la Botez, Altcuiva!)

  Nu la fel stau lucrurile în alte țări din lume unde, chiar și un ateu poate adera spre exemplu, la Marele Orient al Franței.
  FRANCMASONERIA SE ADAPTEAZĂ LA OAMENII ȘI LOCURILE ÎN CARE EI TRĂIESC. Pentru a putea conduce în multe moduri, ea se adaptează.

  -Poți aminti unii francmasoni faimoși, activi în politica actuală, pe care oamenii nu-i cunosc ca fiind francmasoni?

  -În primul rând este tatăl lui GEORGE BUSH, George H.Bush. Fiul lui George Bush, care este membru Skull and Bones.
  JOHN KERRY care este tot mebru Skull and Bones.
  Oameni ca KISSINGER care era în P2, Loja Monte Carlo, persoane precum GORDON BROWN, TONY BLAIR.

  GORDON BROWN trebuia să fie prim-ministru și îmi amintesc că eram în Loja Kirby, în octombrie sau noiembrie 2003 știam déjà că Gordon Brown o să devină prim-ministru. L-au folosit pe Tony Blair pentru o perioadă de timp atât cât le-a fost necesar, iar apoi l-au aruncat la coșul de gunoi, înlocuindu-l cu cineva mai potrivit pentru acele vremuri.

  Gordon Brown era déjà ales în acel moment. Persoanele din Loja Kirby 2818, o lojă plină de bancheri, sunt cele care mi-au spus aceste lucruri. Este o lojă fondată de Banca Angliei și am făcut și eu parte din ea pentru o perioadă de timp.

  Este una dintre multele loje cărora le-am aparținut cât timp am fost francmason, deoarece primul meu mentor – prințul Alliata – îmi spusese că trebuie să înțeleg că francmasoneria italiană este împărțită în mai multe ramuri, cu mulți mari maeștrii, și că cel mai bine ar fi să merg în Anglia și să devin membru al Marii Loje Unite a Angliei, pentru a-mi regulariza poziția.

  Am făcut aceasta, dar am fost foarte dezamăgit căci am descoperit că așa-numiții francmasoni oficiali erau defapt în legătură cu O.T.O. și cu satanismul.
  Atunci când am început să atac deschis satanismul și O.T.O.-ul, ei, evident că m-au dat afară sau au dorit să mă dea afară.
  În acel moment, nu doream neapărat să apar în fața unei tribune. Îmi era suficient să ies dintr-o lojă dacă ea nu corespundea și dacă nu mai doream să am legături cu anumiți oameni. Preferam să merg în altă lojă. Există multe loje la care poți adera.

  În Italia, am făcut parte din Marea Lojă Tradițională, am participat la întâlnirile Marii Loje a Uniunii, la cele ale Marelui Orient al Italiei. Am fost primit în Marele Orient al Italiei din Florența, la Colegiul Maeștrilor Adoratori.
  Am avut experiențele mele și am verificat personal, dar am sesizat că în acele timpuri moderne, nu există maeștrii adevărați în Occident, ci mai degrabă doar unii șarlatani lipsiți de conținut.
  Ei se numesc maeștrii doar pe hârtie, iar puterea lor provine din aceste mari titluri înscrise pe hârtie; totuși, ele nu nu sunt niște ființe pe care le-aș numi maeștrii.
  De fapt, SATANISMUL ESTE TOT MAI MULT PREZENT ÎN ACEASTĂ STRUCTURĂ, LA TOATE NIVELELE PIRAMIDEI.

  (Parcă satanismul în francmasonerie era relevat abia ”vârfurilor”, de la gradul 33 în sus! Acum dacă este coborât, invocat și experimentat începând cu nivelele cele mai de jos, înseamnă că se grăbesc, că vor rezultate imediate, satana și locotenenții lui suplinind ceea ce netrebnicii ăștia de ”maeștrii” nu mai pot influența, iniția generația tânără, nefiind în stare să fie percepuți în întunecimea minții lor, ca ”model” pentru ei, sau anti-model pentru noi!).

  Eu personal, nu mai agream satanismul. Am observant că anumite părți ale piramidei aveau o legătură care nu ar fi trebuit să existe, cu satanismul. Printre acestea, amintesc: Califatul Ordinului Templieri Orientali, Fraternitas Hermetica Luciferiana, Ordo Templi Orientis Antiqua, toate aceste Ordine ale Templierilor Orientali care sunt prezente la nivele înalte ale structurii Iluminaților și care au o mare influență.

  AM OBSERVAT CĂ SATANISMUL CONTROLEAZĂ FOARTE MULT FRANCMASONERIA, IAR PRIN ACEASTA, CONTROLEAZĂ ȘI DIVERSE ACTIVITĂȚI SECTANTE PRECUM TEMPLUL LUI SETH, biserica lui Satan.

  Acestea sunt nișe nivele inferioare controlate de ei. Ei controlează indivizi începând cu cântăreții din formațiile black metal și versurile cântecelor lor, până la șeful unei companii.

  Ele sunt persoane total diferite, dar este nevoie de o rețea complexă de sataniști pentru a ajunge la animiți oameni. Există satanismul tipic care umblă îmbrăcat specific, dar nu acesta este satanismul de care trebuie să vă temeți.

  CEL DE CARE TREBUIE SĂ VĂ TEMEȚI, ESTE ACELA CARE SE ÎMBRACĂ NORMAL, CARE ARE UN SERVICIU BUN, COPII, CARE POATE ESTE PROFESOR UNIVERSITAR.

  Aceste persoane…din O.T.O. (Ordo Templi Orientis), au organizat cel mai mare seminar al francmasonilor acum doi ani, în Suedia. Au organizat un mare seminar pentru francmasonii obișnuiți, care se presupune că sunt creștini. Cum e posibil ca cineva din O.T.O să organizeze așa-ceva? Nu vedeți că sataniștii caută să monopolizeze totul?

  Sunt persoane care se comportă voit într-un mod naiv, nedorind să înțeleagă că organizația lor este infiltrată complet și condusă de sataniști care slujesc acestor forțe luciferiene.

  -Este Noua Ordine Mondială, un complot Satanist?

  -Categoric. În lojele O.T.O din Moscova, Rusia, imaginea lui George Bush (care face semnul satanic cu mâna) este așezată lângă cea a lui Satan, și ei spun: ”Salut Satan! Salut Bush!” Ei sunt foarte bucuroși că Bush este o persoană atât de rea!
  Sataniștii urmăresc să creeze un Imperiu, de aceea în loje se folosea acest salut: ”HEIL IMPERIUM!” Iar oamenii ne salutau astfel, căci P2 devenise ca un imperiu. Exista un mit puternic. Chiar dacă loja a fost distrusă de scandal, elementele care au supraviețuit și Comitetul Monte Carlo erau foarte puternic și P2 încă mai are un nume sonor.

 8. Magda 18 iunie 2016 at 23:06

  Deasemenea, mulți oameni sunt implicați în ea.

  -Oamenilor obișnuiți, celor care probabil n-au auzit niciodată de Propaganda Due, ai dori să le spui pe scurt ce este ea?

  -Sigur că da! PROPAGANDA DUE este o lojă care a apărut pe vremea lui Garibaldi.
  Ca lojă, Propaganda Due este o veche lojă ce există de peste 100 de ani.
  În anii 60, CONDUCEREA EI A FOST PRELUATĂ DE LICIIO GELLI, ACEASTA FIINDU-I ACORDATĂ DE AMERICANI, DE C.I.A., deoarece prin această lojă ei puteau controla toate VIP-urile din Italia care erau pe listele oficiale de masoni, dar Propaganda Due a fost mereu rezervată, adică numele membrilor ei nu erau făcute publice. Astfel, Loja P2 avea membri și din Loja Eclesia.

  Loja Eclesia este o lojă din cadrul Vaticanului deoarece există o astfel de lojă de francmasoni în cadrul Vaticanului, care se numește Loja Eclesia.
  P2 avea mulți membri din Loja Eclesia și funcționează ca un sindicat între iezuiți, Noua Ordine Mondială, planurile lor, amerciani, C.I.A. și planurile lor, Gladio, apărarea comunismului…și astfel ea funcționează într-un fel și ca o lojă de propagandă. De aceea aici poți găsi jurnaliști, scriitori, muzicieni, persoane care pot promova subiectele pe care ei doresc să le promoveze.

  -Ce funcții au ei azi?

  -Funcțiile lor poartă diferite nume. LOJA MONTE CARLO este una dintre cele mai importante în acest sens, deoarece ea se ocupă de afaceri în Monaco. PRINȚUL DE MONACO FACE PARTE DIN EA, IAR ACEASTA DEȚINE MONOPOLUL ASUPRA TUTUROR PERSOANELOR DIN POLIȚIA SECRETĂ DIN ITALIA, FRANȚA. Ei aparțin cu toții acestei structuri.

  -Loje oficiale sau neoficiale?

  -P2 era într-un fel neoficială. A fost neoficială până în 1975 și a fost considerată astfel, până la începutul anilor 1980 când a fost descoperită și a început scandalul. Dar era o lojă care ținea de Marele Orient al Italiei, o organizație oficială recunoscută în toată lumea. Dar în prezent, mai sunt și alte opinii. Licio Gelli încă mai conduce și mai sunt și alți francmasoni în Italia care au alte opinii, care sunt independenți și nu își oferă listele poliției sau altora, pentru a se face oficiali. (deci toată Italia colcăie de șorțulețe matlasate, cu sau fără etichetă atașată pe dos, ca să numai știe toată lumea cine-i producătorul…) Așadar, ei – categoric formează societăți secrete.

  -Ce membrii mai sunt în lume, mai ales în America Latină? Și care sunt legăturile cu grupările extremiste de dreapta de-acolo?

  -Aceasta se petrecea înainte ca eu să ader la P2, adică la sfârșitul anilor 70, începutul anilor 80, cu Perron în Argentina. Nu știu prea multe despre ce se petrece în prezent. Anul trecut în Italia, încă se mai dezbătea această situație, dar ea, evident, nu l-a afectat niciodată pe Licio Gelli, și aceasta pentru că este protejat de Vatican, este Cavaler de Malta, iar în acest moment deține un rol special în P2.
  P2 funcționează și ca o lojă a Ordinului Militar Suveran a Membrilor de la Malta. Este o elită, și acest lucru s-a petrecut și în Argentina. Toți cavalerii de la Malta, la urma urmei, sunt supuși Vaticanului.
  Vaticanul îi controla pe toți prin intermediul Cavalerilor de la Malta. Aceasta s-a petrecut și în Argentina. Vă pot spune că, recent, Marea Lojă oficială a Angliei care a fost formată de mine în 2005 împreună cu P2 și RUI GABIRRO, a format o nouă sucursală în Argentina și ei sunt în procesul de creare a unei întregi noi rețele în toată America de Sud.

  Această nouă rețea care formează noi mari loje în întreaga lume, este o rețea neoficială. Marile loje oficiale precum Marea Lojă a Angliei, susțin că acestea sunt neoficiale și le reneagă. De ce?
  Pentru că Marile Loje oficiale vor să se distanțeze de ceea ce s-ar putea petrece în continuare cu aceste loje, ele fiind în legătură cu serviciile secrete, Iluminații, etc. Așadar, nu vor să aibă nimic de-a face cu aceste loje. Expansiunea lor în America de Sud, în Argentina, este unul din noile planuri. De fapt, se reface vechea rețea a lui Licio Gelli. Apar oameni noi, tineri, dar la conducere sunt aceiași vechi escroci -.

  LICIO GELLI și-a extins asociația sa, P2. După mijlocul anilor 70, P2 a fost desființată ca lojă oficială și a devenit un centru independent, având structura unei mari loje, cu 12 diviziuni. Cea mai importanță dintre ele, este Comitetul Monte Carlo. Atunci când celelalte au început să persecute P2, ele au dat în vileag mai mult de 900 de nume, însă doar pe acelea care le-a convenit, nu pe toate. Poliția a mers la Vila Vanda unde erau ținute numele, dar în seif, erau doar anumite nume, nu toate.
  P2 avea pe-atunci cam 2.500 de membri, iar cele divulgate erau doar 900. Printre ele, SILVIO BERLUSCONI. Da, dar nu numai el, ci și multe din persoanele care sunt la putere în Italia la conducerea televiziunilor, precum Maurizio Constanzo, un faimos jurnalist care era membru P2, Gervaso care, alături de Berlusconi, era membru P2.

  Putem spune că, oficial, P2 a funcționat ca lojă până în 1975 sub egida Marelui Orient al Italiei. După aceasta, a fost renegată. Până în 1991 când poliția a găsit acele nume în Vila Vanda și a început să persecute această lojă, ea era oarecum ilegală deoarece nu mai avea legături cu masoneria oficială. La început, Marele Orient al Italiei, i-a oferit lui Licio Gelli posibilitatea de a-și extinde loja în afara granițelor unei organizații masonice oficiale.

  El putea să vină la tine dacă erai cineva faimos, cu o sabie masonică și te putea face mason pe loc. Avea un birou la Roma la Hotelul Grand, unde oamenii doar urcau, erau inițiați cu o sabie, și erau primiți în rețea, fără a parcurge întregul ritual masonic. Pentru Licio Gelli, ritualurile nu erau importante. Mai important era cine erai tu. Eu, de exemplu, eram un om de afaceri important în lumea muzicii, fusesem inițiat în diferite loje masonice, eram important pentru ei deoarece linia descendenților mei, avea legătură cu regina-mamă.

  Ei văzuseră că proveneam dintr-o familie cu descendenți francmasoni, membrii ai ordinelor cavalerești, așa că pentru ei era un privilegiu să mă aibă printre ei și să mă implice în…să spunem așa, afacerile lor murdare.

  -Ce ne poți spune despre Licio Gelli ca persoană? Am înțeles că și-a început cariera ca informator pentru Gestapo.

  -Licio Gelli este genul de persoană foarte intersantă pe care am întâlnit-o când eram foarte tânăr. Aveam 18 ani și lucram la Clubul ”Crocodile” din Arezzo, în Monte San Savino. Unele persoane care lucrau cu el, știau despre mine, familia mea, cine eram, bunicul meu fusese senator și membru al lojei masonice. Știau toate acestea.
  Am avut ocazia să-l întâlnesc pe Gicio Gelli într-o duminică când mergea la fiul său care avea un magazin de antichități. Am ajuns astfel să-l cunosc pe el și pe oamenii din preajma sa, și pot spune că ei lucrează foarte mult pentru serviciul american de informații și pentru Vatican, care-i și controlează, pentru Cavalerii de la Malta care par să controleze Serviciul American de Informații. Așadar, la fel ca fascismul, CIA are o istorie îndelungată.

  Fascismul, CIA, naziștii au o istorie îndelungată cu CIA-ul, dar, așa cum am spus, Cavalerii de la Malta ar trebui studiați dacă doriți să descoperiți linia de trădători pe care îi avem în serviciul de informații. TRĂDĂTORI, CĂCI EI NU LUCREAZĂ PENTRU ȚARA LOR, CI PENTRU VATICAN ȘI SIONIȘTI.

  EXISTĂ O LEGĂTURĂ ÎNTRE GICIO GELLI ȘI MOSSAD care a persistat până de curând și aceasta deoarece P2 lucra și pentru Mossad în Italia, în perioada strategiei de tensiune.

 9. Magda 19 iunie 2016 at 14:29

  PARTEA A IV-A: SOCIETĂȚI SECRETE, ISTORII SECRETE

  Avem aici o carte ”The Chicken Quabalah” scrisă de un alt illuminat infam, LON MILO DU QUETTE – mare secretar al Califatului OTO din Loja SUA. Aici puteți vedea ceea ce mi-a scris ca dedicație: ”Fratelui meu, Leo! Împreună vom conduce lumea! Cu tot Iadul! Ești un pui de cabalist!”

  Acesta este Lon Milo DuQuette, o persoană care vorbește mult în SUA despre magia rituală egipteană, și este foarte cunoscu în cercuriile New Age americane. Aceasta mă îngrijorează.

  CERCURILE NEW AGE SUNT FOARTE INFLUENȚATE DE GRUPĂRILE SATANICE. Ele se străduiesc să domine piața. Dacă dorești să avansezi, trebuie să aderi la aceste societăți secrete precum AMORC, O.T.O., societățile martiniste, societăți rosicruciene și toate societățile secrete care doresc să spună omenirii că au răspuns pe care alții nu i-l pot da, că dețin unica soluție pentru viitorul lumii.

  Ei cred că pot controla lucrurile, prin aceste ritualuri magice. Ei se oferă acestor forțe demoniace, acesta este unul din motivele pentru care realizează aceste ritualuri magice. De aceea Lon Milo DuQuette a mers în Norvegia în iulie-august 2001. El a fost gâzduit de ROCCO ROTILON și a ținut o întâlnire a Iluminiaților aici, în pădure, în Oslo.

  CARL ABLOSOM, faimosul satanist care este prieten cu Anton LeVay, a venit aducând diferite persoane din diferite O.T.O-uri și din Finlanda. Ei au vorbit despre cum progresează situația și deja de-atunci am simțit ceva foarte ciudat, deoarece a venit un tip la mine, JOHN FAWCETT, și m-a întrebat: ”Ce zici de Osama Bin Laden? El este noul nostru Saladin. Ce crezi despre asta?” Iar o lună mai târziu, au fost evenimentele din 11 septembrie. Așadar, la nivelele mai de jos ale Iluminaților, chiar unele persoane care aveau gradul 30 știau deja că evenimentele din 11 septembrie urmau să aibă loc.

  -Poți să ne descrii structura puterii Iluminaților?

  -1. Prima structură a ILUMINAȚIlor, este o structură de bază, ea conținând francmasoneria care se află la nivelul cel mai de jos. Nivelu exterior, este lumea profană. Apoi sunt 2.FRANCMSONII, 3.CLUBUL ROTARY, un centru de recrutare a francmasonilor, 4.CLUBUL LION. În fruntea lor se află 5. MARTINIȘTII și 6. SOCIETĂȚILE ROSICRUCIENE de elită din francmasonerie, care se situează la vârful piramidei.

  În cadrul societăților rosicruciene se află magii, magicienii, Iluminații, care conduc această piramidă prin riturile și corporațiile lor.

  -Afacerile cu muzică?

  -În industria muzicii există artiști care sunt cooptați în rândul Iluminaților. Am avut o experiență personală sporadică cu Madona care pare a fi în liga lui Gabirro, infamul Duce de Gabinda. Madona, mai este pasionată de Kaballah și dorește să adere la francmasonerie. Se pare că a dorit să realizeze propria ei lojă. Madona este și ea intrigată de toate aceste lucruri, dar ea, este folosită de cei din spatele ei care fac foarte mulți bani prin ea, și o folosesc ca agent și ca mare preoteasă.
  De exemplu, TEMPLUL TINERETULUI MEDIUMIC (Temple of Psychic Youth) cu GENESIS P-ORRIDGE, are legături cu Anton LaVey, cu ”biserica” lui Satan. Aceștia sunt personaje cheie în cadrul Templului Tineretului Mediumic (Temple of Psychic Youth), iar persoane ca mine care aveau legături cu Vaticanul, cu societățile secrete din Roma, au apărut cu MALA PRODUCTION, care a fost o primă companie în care erau implicați oameni precum FRANCESCO FURLOTI, un personaj foarte cunoscut în Roma, în Italia.

  El are legături cu societăți secrete foarte înalte, este un înalt membru al OPUS DEI în prezent. Cu el mi-am început cariera de înregistrări la Mala Production, ceea ce însemna că marca noastră de producție era una rea, demoniacă ( ”mala” = rea, în latină). Dar nu doar simbolul, ci și conceptul era malefic, căci în fiecare săptămână noi aduceam în Roma, unele dintre cele mai avangardiste spectacole de la DERIC MAY până la UNDERGROUND RESISTANCE, PRODIGY. Eu i-am adus pentru prima dată să cânte live în Italia.

  PRODIGY este un exemplu tipic de spălare satanică a creierului. Acești ”cântăreți” și prim-managerul lor este satanis evident, vă spun sigur. Ne-am distrat împreună, dar vă spun că aceștia sunt duși cu pluta. (râde) DAR EI AU FOST BINECUVÂNTAȚI DE PAPĂ, DUPĂ PRIMUL LOR CONCERT ÎN ITALIA. (Frumos! Așa se întâmplă când te erijezi în ”Fiul lui Dumnezeu pe pământ”, te crezi fără de păcat precum EL, și intangibil = îți ia dracu mințile și judeci PE INVERS! Bravos ”sfinte” (deja…-:))))) ”părinte” de mucava!)

 10. Magda 19 iunie 2016 at 14:30

  A trebuit să-i las cu toate instrumentele lor în Piața Sf.Petru. I-am lăsat acolo pe cei de la Prodigy și au fost binecuvântați de Papă.

  -Așadar, în muzica tehno și cea de la sfârșitul anilor 60, în mișcarea Hippy, putem vedea multe influențe ciudate.

  -Da, există multe influențe ciudate. De exemplu, aici în Norvegia, O.T.O. a fost activ implicat în domeniul muzicii pentru mine, pentru alții. La un moment dat, în cadrul unui club, am dezvoltat o afacere destul de mare. Același lucru îl văd luând amploare și în alte țări. Există anumite societăți secrete care au mereu controlul asupra aspectelor cheie: muzică, droguri, toate celelalte.

  Drogurile trec prin unele societăți secrete, deoarece ele au legătură cu armata, cu lumea mafiei, așa cum este în Italia. În Italia am putut realiza aceste petreceri mari, deoarece am putut recicla banii de la mafie. Aceasta este una dintre îndatoririle noastre. RECICLAM BANII ȘI FĂCEAM PETRECERI MARI UNDE ERAU INVITAȚI MUSAFIRI EXTRAORDINARI = SPĂLARE DE BANI.

  În același timp erau ajutați și politicienii locali la campaniile electorale, la propagandă, căci acest lucru este foarte important pentru ei. M-am găsit implicat de fapt, cu această familie evreiască care are legături cu P2, cu GIUIO ANDREOTTI. Pentru un anumit timp, am condus unele cluburi împreună cu ei, cu acești puternici agenți ai Mossad-ului, iar ei îmi susțineau lojele, activitățile, îmi ofereau locații, iar eu, datorită lor, am putut realiza Prima mea Lojă – MILATOR, în 1995, la Roma.

  -Holocaustul?

  -Vă pot spune cu siguranță că Iluminații au fost în spatele Holocaustului și în spatele creării Statului Israel de către agenții sioniști care au reușit să convingă restul lumii că acest holocaust a avut loc. Din păcate, chiar a existat, dar cine a ajuns în aceste lagăre de concentrare? Rebelii care erau împotriva societății evreiești. Mulți rebeli ai societății evreiești. La fel și comuniștii. Și evreii, care nu erau suficient de credincioși. În acea vreme, o societate precum cea israeliană, nu putea crea o țară dacă nu genera acest dezastru. (”repetiția e mama învățăturii”! Șocul și groaza din ”Doctrina șocului” = implementare a ceea vor elitele de fapt!) Iar Italia a funcționat ca o marionetă în mâinile lor.

  Întreaga mișcare nazistă a fost creată de la început de SOCIETATEA THULE, de Rudolf von Sebottendorf în Turcia, din sponsorizările primite prin ORDINUL ROSERY care era în mâinile evreilor din Turcia. AȘADAR, PRIMII BANI LIVRAȚI PENTRU CREAREA UNUI PARTID NAZIST, AU PROVENIT ÎN SECRET, DE LA EVREI! ACEASTA ARE LEGĂTURĂ CU ILUMINAȚII DIN ELVEȚIA, CU METZGER. Părintele spiritual al lui Metzger, a fost Lazerus Pinkus. Acest frate – LAZERUS PINUS – a fost membru sionist al Ritului B’NAI B’RITH.

  Ritul B’NAI B’RITH este o lojă exclusivistă, doar pentru evrei, care acționează pentru apărarea Sionului în întreaga lume. Ea se reunește regulat, în fiecare oraș din lume. Așa cum am spus, sioniștii au trebuit să creeze această situație și au fost avertizați chiar de unii din interiorul cercului Iluminaților că formarea Statului Evreu va fi cu adevărat începutul sfărșitului lumii.

  -Sionismul este o mișcare politică a iudaismului și-a islamismului.

  -SIONISMUL nu este doar O MIȘCARE POLITICĂ, ESTE ȘI O MIȘCARE RELIGIOASĂ. Ea cuprinde esența Statului israelian, deoarece ea stă la baza creării lui. PUTEM SPUNE CĂ EI MAINPULEAZĂ TOTUL ÎN MASS-MEDIA. În America, ei dețin controlul Hollywood-ului, al New-York-ului. În același timp, EI COLABOREAZĂ CU VATICANUL și conlucrează la instalarea Noii Ordini Mondiale.

 11. Magda 19 iunie 2016 at 15:35

  Oamenii nu vor să accepte că defapt, sioniștii lucrează cu Vaticanul. Aceasta este ceva fără precedent. Se crede că între ei există un conflict, dar în realitate nu este așa. ÎN PREZENT, CONLUCREAZĂ STRÂNS CU MOSSAD-UL, căci chiar eu am văzut cum acționează și cum colaborează cu Vaticanul. Așadar, cunosc nivelul intimității dintre cele două organizații.

  -Deci sioniștii manipulează și minoritatea evreiească, populația evreiască obișnuită.

  -Categoric! Evreii au multe părți bune, dar din păcate, ei nu le pot prezenta lumii, nu pot fi ei înșiși deoarece ei au acest conflict interior. Ei trebuie să acționeze ca popor evreu, probabil că trebuie să accepte Statul Israel, iar acest stat devine pentru ei un blestem. Din păcate, îi duce pe o cale greșită.

  Eu am locuit în Roma. Roma este un oraș care are cea mai veche comunitatea evreiască, ce datează de 2000 de ani. În același timp, ea este capitala, centrul mondial al creștinismului. Relațiile Imperiului Romei cu evreii, sunt foarte vechi, încă de pe vremea lui Iisus. Erau unele familii, unii evrei care erau în relații foarte bune cu Roma. Aceste familii mai există și în prezent, Ioan al II-lea i-a numit ”cei mai vechi frați ai noștri”. El a făcut efortul de a apropia evreii și creștinii pe vremea când era Papă.

  -Fidel Castro?

  -Apoi sunt figurile false ale unor oameni ca Fidel Castro și Chavez. Fidel Castro, este francmason. Există francmasoni în Cuba. Cuba este cunoscută pentru lobby-ul masonic care include cam 20.000 de membri. Ei au fost mereu mână-n mână cu comuniștii într-un asemenea mod, că nu au creat niciodată o probleme.
  Mulți pot fi surprinși că într-o societate comunistă percum cea din Cuba, există francmasonerie. Dar acesta este adevărul. Așa stau lucrurile.
  Fidel Castro a primit gradul 33, la fel și Che Guevara, chiar înainte de începerea revoluției, deoarece făceau parte din acest stabiliment schimbător care a fost mereu dictat de Iluminații.
  Chaves, este un personaj fals care pare că vrea să existe un război contra lui Bush dar, de fapt, el vinde petrol Americii câștigând astfel, mulți bani. Face parte din aceeași conspirație.

  -Vrei să spui că Fidel Castro se îndreaptă conștient către instalarea Noii Ordini Mondiale?

  -Da. Face parte din ea la fel ca toți ceilalți, căci Noua Ordine Mondială e interesată să facă bani, oamenii se adună aici pentru a face bani. MOTIVUL BANILOR SE SITUEAZĂ DEASUPRA TUTUROR MULTOR ALTOR MOTIVE.
  -Revoluția rusă?

  -Au fost francmasoni. Chiar și Lenin a fost inițiat înainte de a aduce revoluția de partea poporului. A fost o legătură cu germanii, cu Keiser-ul german, cu Iluminații, mai ales în această ultimă parte a revoluției.

  -Africa?

  -Africa este asociată cu vracii, cu magia neagră care are o natură animistă. Aici se practică Vodoo și există tot felul de societăți secrete – Societatea Secretă a Leopardului, a Panterei, și a altor animale sacre. Ei au un vraci ca șef al acestei societăți secrete. Acesta este foarte ambițios și practică magia neagră, de aceea sunt atâtea războaie în Africa. AFRICA E PLINĂ DE MAGIE NEAGRĂ. Ea e în mîinile francmasonilor care nu au deloc milă față de populație.

  -Înțeleg că cel ce a generat o serie de războaie ce au dus la distrugerea colonială a Africii, CECIL RHODES, a avut legătură cu societățile secrete.

  -Sclavia avea o legătură strânsă cu francmasoneria. Este ceva ce adepții francmasoneriei cunosc foarte bine. Ei nu neagă că există o legătură între francmasonerie și crearea sclaviei. Trebuie să înțelegeți că sclavia a fost creată la început, de către un om ce a mărturisit unui rege că știa unele creaturi dintr-o lume îndepărtată care sunt inferioare ca specie. Acest om, a fost IGNATIUS LOYOLA – FONDATORUL IEZUIȚILOR. Așadar, iezuiții au fost încă de la început în spatele sclaviei.

  -Prioratul Sionului?

  -Prioratul Sionului a devenit foarte popular, dar nimeni nu știe povestea lui. PLANTARD DE SAINT-CLAIR și oamenii săi de la serviciul secret ce au lucrat pentru el, după mișcarea Vichy, mișcarea aripii de dreapta din Franța, avându-l secretar pe GINO SANDRI și JEAN PIERRE GIUDICELLI care este unul din creatorii NLP-lui (programare neuro-lingvistică) la școlile din Franța și Nice împreună cu MARCO PARET, acestea sunt persoanele pe care ar trebui să le avem sub observație, deoarece ele reprezintă exemple tipice ale aripii de dreapta, extreme ale Iluminaților care manipulează scena și cercurile academice.

  -Un alt subiect menționat, a fost că persoane din anumite cercuri știau dinainte de 11 septembrie.

  -Da, am confirmat că aceste informații existau și în cercurile Comitetului Monte Carlo. Ei știau dinainte, dar chiar și recent am vorbit cu Marele Maestru…
  Iar acest Mare Maestru…știa dinainte de 11 septembrie, el primind avertizare de la FBI cum că CIA-ul va realiza acest act de terorism.

 12. Magda 19 iunie 2016 at 17:26

  Așadar, francmasoni chiar din afara cercului masonic P2, știau dinainte. Chiar majoritatea marilor maeștrii, precum… care îmi este prieten, și care este Mare Maestru al unei sucursale din Italia, știa despre 11 septembrie și ceea ce urma să se petreacă. Din păcate, aceste persoane nu vor să vorbească, căci dacă-ar face-o, lucrurile ar sta cu totul altfel! (dar tu, de ce o faci?!)

  -BOHEMIAN GROVE?

  BOHEMIAN GROVE este condus de Hillbillies. HILLBILLIES este un grup format în cadrul SHRINERI-lor. Există o unealtă ”aleasă” din rândul elitei francmasonilor, adică SHRINER-II, care sunt aleși dintre gradele 30 și 33 ale Ritului Scoțian. Acesta este modul în care poți deveni un Shriner. Odată ce devii Shriner, poți ajunge în rândurile membrilor Hillbillies și poți participa la Bohemian Grove.

  BOHEMIAN GROVE urmează Cultul Molok. Cultul Molok este un cult străvechi, din timpurile babiloniene, dar a fost practicat de o elită ce sacrifica prunci, ce realiza așa-zisul Cult al Cremației despre care unii spun că este doar un act simbolic, dar de fapt constă în a-ți oferi propriul copil ca jertfă acestei entități numită Molok. Aceasta este o entitate foarte periculoasă, satanică.

  -GRUPUL BILDERBERG?

  -Grupul Bilderberg este un alt club din rândurile cluburilor francmasonice create. Elita se întâlnește la diferite nivele și a creat acest grup Bilderberg pentru a ține întâlniri și a discuta despre balanța puterii pe diferite continente și în diferite țări, pe plan economic, în ceea ce privește banii, diferite afaceri, pe plan militar și politic. Deci, are legături cu francmasoneria.

  Dar, majoritatea acestor oameni, sunt membrii ai tuturor acestor societăți secrete, deoarece ele sunt interconectate. Participarea la o lojă francmasonică ar putea să nu însemne nimic, dar a fi membru al unei anumite loje specifice, este într-adevăr ceva!

  Uneori, statutul de membru poate aparține doar elitei unei anumite loje secrete. CHEIA este apartenența la anumite societăți și organizații secrete francmasonice.
  După ce ești inițiat în gradele înalte ale francmasoneriei, te așteaptă alte societăți cu alte grade, mai înalte și cu alte tradiții. Dar, ÎN OCCIDENT, la nivelu cel mai înalt, TOTUL ESTE CONTROLAT DE ORDINUL INVIZIBIL AL ROSICRUCIENILOR care se spune că sunt adevărații Iluminați și de asemenea, de către MARTINIȘTI care este un alt grup de inițiați, ce dețin controlul asupra francmasoneriei.

  MARTINIȘTII, spre exemplu, când ajung la gradul superior 4, AU ÎNTÂLNIRI CU MEMBRII AI CLERULUI, CU VATICANUL, ȘI ÎNTREȚIN RELAȚII STRÂNSE cu alte personalități religioase, mai ales din rândul creștinătății.

  -Ai Iluminații un conducător?

  -Aș putea spune că una dintre cele mai puternice persoane, este tatăl lui George Bush – GEORGE H.BUSH. El este unul dintre cei mai influenți și aparține nu numai Ritului Scoțian al francmasonilor, dar și Organizației Skull and Bones și Cercului Iluminaților. (deci, diavol la cub! ) A fost conducătorul CIA-lui pentru mulți ani și avea controlul asupra unor persoane cum ar fi Bill Clinton. Clinton este controlat de familia Bush și de CIA, de aceea HILARY CLINTON ESTE DOAR O ALTĂ MARIONETĂ a acestei Noi Ordini Mondiale. EA ESTE MEMBRĂ A CERCULUI ILUMINAȚILOR. Giuliano di Bernardo a spus aceasta recent.

  -Cum sunt privite femeile în cadrul Iluminaților și în francmasonerie?

  -Ele sunt considerate cetățeni de mâna a 2-a, deoarece aceste societăți secrete, au la vârf o viziune masculină, șovină asupra lucrurilor.

  -Ar putea fi aceasta o explicație la poziția defavorizată a femeilor în societate până și în prezent?

  -Evident! Francmasoneria obișnuită, nu acceptă femei. Există și o masonerie deschisă femeilor, ”Le Droit Humain”, care are ca șef un bărbat finlandez. Aceasta a fost cred, până de curând. În cadrul Organizației ”Le Droit Humain”, se întâlnesc și femei, și bărbați. Există însă nevoia ca bărbații să domine femeile, mai ales pe cele inteligente, și ei le introduc în aceste lobby-uri ale Iluminaților, într-un fel sau altul.
  Ele mai servesc și ca mari preotese. Marea preoteasă are un rol special în cadrul templului, ca de exemplu în Skull and Bones din Universitatea Yale. A fi mare preoteasă, înseamnă să servești sexual acești oameni în cadrul magiei lor sexuale.

  CINCI: Ai început să revelezi aceste lucruri, datorită convertirii tale la islam? Ne poți vorbi despre aceasta?

  -În Octombrie 2003 am început să ne revoltăm împotriva organizației O.T.O. a Iluminaților, eu și Paul Boutrus Ghali, fost Paul Bralovici, care este ginerele lui Ralf Boutrus Ghali, care are legături cu marea familie BOUTRUS GHALI cu care am colaborat în această circumstanță în 2004, în Egipt. Când am merd în Egipt pentru a-l vizita, în noiembrie 2003, m-am convertit la islam după ce am întâlnit un mistic sufit numit doctor Safuat, despre care se știe că a ”exorcizat” Clădirea Națiunilor Unite.

  Am urmat învățătura sa și am descoperit că este discipolul lui SAID NURSI. Când am fost în Egipt, m-am rugat să întâlnesc femeia vieții mele, și m-am rugat să fie o femeie musulmană. (Nebunule! Știai că astea sunt supuse TOTAL bărbaților lor, că fac copii cu nemiluita, muncesc pe rupte și merg în spatele bărbatului…sclave perfecte!)

  Întorcându-mă în Norvegia, am descoperit-o pe actuala mea soție, Fatma Suslu. Ea este o studentă a învățăturilor ”iluminatoare” ale lui SAID NURSI, care este un important gânditor musulman anatolian care acum predică pentru musulmanii de nivel mediu din toată lumea, iar discipolul său devotat, un bărbat – Feitullah Gulen – are o mișcare în întreaga lume de aproximativ 2 milioane de membrii. Prin pură…nu pot spune coincidență, deoarece un iluminat ca mine nu crede în coincidențe (Aha, deci nu te-ai lepădat de ”iluminare”(a) de la bază…ești/ai rămas/devenit un musulman iluminat, nu fost ”creștin” sau ateu! Ai păstrat MĂRIA, doar pălăria ai schimbat-o pe scufia musulmană, plus geamie!)

  Deci, dacă te rogi în fața piramidelor, acea rugăciune se va împlini. Aceasta s-a petrecut în cazul meu când mi-am întâlnit soția, și răspunsul la adevărata natură a lui Iisus în credința islamică, Iisus ca om, și ”nu” ca Dumnezeu, așa cum s-a implementat în Consiliul de la Niceea în anul 325 după Hristos, acest Conciliu compus din ”mafioți”, din ”șarlatani”, condus de Împăratul Constantin, care au ajuns să ardă învățăturile care nu erau creștine.

  (Am trecut NU-ul și celelalte între ghilimele, pentru că nu suport prostiile blasfemiatoare referitoare la dumnezeirea de necontestat a Lui Iisus Hristos ori asupra sfinților participanți de la Niceea, spuse sub formă de puternică negație…nici auzite, nici scrise! Iar dacă nu era Împăratul Constantin, și-acuma creștinii erau beliți de piele și scurtați de cap, din pricina intoleranței Vechii/noii Rome din care și tu te-ai născut, ridicat.. ori din pricina a altora care se închină la dumnezei străini, profeți – ca în cazul nou al pervertirii tale – ori își fac chip cioplit din bogățiile acestei lumi, cum fac iluminații tăi de care nu te-ai lepădat și toți ocultiștii sataniști!)

 13. Magda 19 iunie 2016 at 22:50

  Convertirea mea la islam m-a apropiat de cunoașterea misticismului sufit, și a unor oameni precum Jalal-Addin Rumi, care-a trăit cu 800 de ani în urmă, căutând iubirea adevărată.
  El a fost cunoscut printre musulmani, evrei și creștini ca un om al păcii și ca un mare poet. Jalal-Addin Rumi, este sărbătorit anul acesta într-un mod special, UNESCO i-a dedicat acestui mistic sufit, un an. Urmez misticismul sufit, deoarece cred că rugăciunile succesive sunt foarte eficiente pentru a contracara magia neagră practicată de Iluminați.
  (Ca să vezi…ca musulman convertit, a realizat ceea ce nu realizează mulți credincioși creștini referitor la rugăciunea deasă, pentru a contracara magia neagră a iluminaților, și nu numai! Poate d-aia au și luat avans nemernicii ăștia, mizând pe delăsarea, ocuparea cu orice alte lucruri, numai cu spiritualitatea și practicarea rugăciuni…NU! Poate e o pedeapsă îngăduită nouă de către Dumnezeu, ca să realizăm că n-am venit de Nicăieri ori că ne îndreptăm spre Nicăieri!)

  Am fost deasemenea, de câteva ori exorcizat de acest exorcist musulman, care chiar știe cum să alunge spiritele și entitățile care sunt folosite în ritualurile de magie neagră. Evident că atunci când am plecat din rândurile Iluminaților, aceștia m-au blestemat și mi-au trimis acte de magie neagră, de aceea aveam nevoie de o magie ”albă”, la fel de puternică (zic eu și malefică…), cel puțin la fel de puternică pentru a le rezista.

  -Poți descrie această succesiune de rugăciuni?

  -Această succesiune de rugăciuni, se numește At Tariq. Ea se realizează de către un maestru sufit și un șir de oameni care se roagă. Maestrul sufit este evident o persoană specială, dar toți cei care participă la rugăciune, spun anumite rugăciuni în anumite momente ale zilei și ale anului, pentru a alunga aceste forțe demoniace.

  -Așadar, religia ți-a oferit mult ajutor.

  -Religia este foarte importantă atunci când trebuie să înfrunți CEVA ce nu este doar fizic, ci și metafizic. Aceștia folosesc magia neagră și forțele răului împotriva mea, și de aceea trebuie să pot opera atât în mod vizibil cât și invizibil împotriva lor.

  Ar trebui să ne cunoaștem dușmanul, deoarece, dacă nu dialogăm cu oamenii cum putem să îmbogățim civilizația? O civilizația îmbunătățită, va apărea ca urmare a intenției noastre de a ne uni și a conlucra pentru un țel comun, pentru umanitate, sub egida iubirii, căci iubirea ese cel mai important lucru asupra căruia trebuie să ne focalizăm mereu. Nu asupra urii. Din păcate, multe din aceste teorii conspirative se focalizează foarte mult asupra urii, și mai puțin asupra iubirii și asupra laturii pozitive a lucrurilor.
  -Există un anumit câmp de cercetare a conspirației, apar cărți cu informații. Crezi că putem avea încredere în conținutul lor?

  -Există aceste mari teorii conspirative ale lui Alex Jones, David Icke. Toți insistă asupra unui anumit subiect, dar rareori ating întregul spectru al situației de fapt. Alex Jones nu menționează niciodată Vaticanul sau sioniștii, iar David Icke nu iese din teoria reptiliană. (Adevărat!).

  Ceilalți, poate au niște teorii din Vechea Atlantidă, sau ceva de genul ăsta. Câmpul conspirativ a devenit destul de popular.
  Eu nu m-am expus deoarece câmpul conspirativ este la modă acum, ci dintr-o necesitate de a-mi prezenta problema.

  Făcând asta, mă simt foarte fericit, nu simt nevoia să scriu cărți pentru a câștiga bani sau să vând casete, înregistrări sau materiale referitor la ceea ce fac.
  Vreau să promovez dacă este posibil, un turneu al speranței, care este un concept născut la ideea mea și-a unor colaboratori de aici, din Norvegia.

  Am format un Comitet și multe altele în lume, și sper că se vor mai forma și altele.
  Nu sunt multe cerințe: trebuie doar să ai 6 prieteni și astfel poți fonda propriul tău comitet al speranței care urmărește informarea oamenilor care sunt dezinformați, deoarece majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată de ceea ce se petrece legat de controlul minții, al ființei lor, și sunt încântați de ceea ce Statul le oferă.

  Statul dorește ca oamenii să creadă că sunt liberi când, de fapt, ei trăiesc într-o închisoare. Simt că în prezent, persoane ca mine constituie o minoritate și sunt în mare pericol dacă continuă să facă revelații, căci, niciodată nu știm cât timp ne vor mai lăsa să vorbim împotriva lor.

  Ca cineva din interior să spună despre ei că procedează greșit, este împotriva propriilor lor reguli, deoarece noi nu trebuie să vorbim despre ceea ce se petrece în aceste loje și temple francmasonice.

  -Deduc că este vorba despre o structură gigantică care acționează de foarte mult timp, fără ca populația de rând să știe. Cum reușesc să păstreze secretul și tăcerea asupra șantajelor care au loc în cadrul lojelor, etc.?

  -Este foarte dificil să părăsești acestă structură, chiar dacă te situezi la nivelul ei inferior, deoarece de îndată ce te implici, faci un jurământ de loialitate față de frăție și prin aceasta te legi de o structură care nu trebuie trădată sub nicio formă ( Ce vorbești? Dar dacă conștiința îți spune și îți arată mai târziu că nu e lucru curat la ceea ce-ai aderat, te lepezi ca de o cârpă murdară! )

  Trădarea are drept consecință pierderea serviciului, a prietenilor, te trezești izolat, și de aceea este foarte dificil să ieși din societățile de care aparții, deoarece îți creezi întraga viață în jurul lor, întreaga ta familie este implicată. Așadar, este foarte dificil să părăsești structura. (ok, dar banii? Că aveți bani cu nemiluita! Sau proprietăți, aur, bijuterii…vax!)

  Din câte știu, sunt prima persoană care și-a luat libertatea de a ieși din toate societățile, inclusiv Fraternitas Rosicruciaana Antiqua, Ordinul Templierilor Orientali, Loja Monte Carlo a Propagandei Due, și alte societăți secrete în care am fost implicat la un moment dat în timpul administrării anumitori loje, precum Aula Lucis Cagliostro din Londra, unde am fost director 3 ani, și unde am făcut multe experiențe oculte. (Da, asta e lăudabil!) În această lojă, se țineau slujbe în secret, slujbe catolice căci exista o legătură cu preoții catolici și cu Opus Dei.

  -Vor fi mulți oameni care vor auzi aceste informații pentru prima dată și, mai ales dacă nu sunt familiarizați cu aceste subiecte, probabil că vor respinge totul, inclusiv conceptul de Noua Ordine Mondială, precum și conspirațiile ce scot la lumină Noua Ordine Mondială. Vor fi oameni care vor spune că toate acestea sunt imposibile. Ce le-ai transmite?

  -Să le fie de bine! -:)))) Sper că vor avea o viață liniștită, fără probleme, fără a fi manipulați în niciun fel de Noua Ordine Mondială. Dar aceasta este imposibil, deoarece toată lumea accesează mass-media, Internetul și toate sunt manipulate de Fratele cel Mare (Big Brother) și de acest monstru gigantic pe care creștinii îl numesc FIARA profețiilor.

  -Ca răspuns la aceste informații pe care li le-ai oferit, CE TREBUIE FĂCUT?

  -Mai întâi trebuie să se încheie cu acest show dintre Israel și Palestina. Este un întreg spectacol în conflictul din Orientul Mijlociu sponsorizat de agențiile secrete străine, pentru a crea HAOS! Sper ca aceasta să se încheie curând pentru că aduce multă suferință și dezbinare între oameni.
  În același timp, aș vrea ca lumea contemporană să fie mai conștientă de ceea ce se petrece în jurul ei. Să nu respingă aceste societăți secrete ca fiind rodul ficțiunii sau al imaginației, ci să vadă că ele există cu adevărat și le controlează viața de zi cu zi.

  Sper ca oamenii să înțeleagă mai devreme sau mai târziu că, dacă nu deschid ochii față de toate acestea și nu fac nimic, LI SE VOR INTRODUCE MICROCIP-URI ȘI VOR AJUNGE SUB CONTROLUL FIAREI. ” Sfârșit.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.