În discuție: „Decepția Obama”

0
(0)

Supra-intitulat și „Cine conduce lumea? Caracatița mafiei mondiale”, documentarul acestei săptămâni, „Decepția Obama”, pare că nu n-ar interesa pe toți, nu?

Ei bine, nu-i de loc așa… Să nu uităm că președintele american conduce și un mare conglomerat militaro-financiar. Multe țări, așa cum e și a noastră, au relații „de subordonare” față de colosul american… Și de aceea, înțelegerea jocului politic din SUA ne poate ajuta să înțelegem amara parodie a acestui joc ce are loc și la noi, mai ales acum când suntem după niște „alegeri”, fie ele și locale…

Mulți dintre noi am fost emoționați la apariția fenomenului Obama. Acum, ni se arată că, dacă privim faptele, singurul lucru ce contează cu adevărat, nu prea aveam de ce să ne facem iluzii…

„Nu cred că pune cineva la îndoială, domnule Kaskari, faptul că munciți foarte mult. Întrebarea noastră este «Pentru cine lucrați?»”

„«Vă vedem cum produceți o depresiune pentru a putea arunca economia în aer și cum o dezvoltați pentru a falimenta economia. Știm că sunteți dușmanii umanității libere, iar noi ne împotrivim tiraniei voastre.»”

„Barack este ca managerul de la Burger King. Toți președinții sunt, inclusiv Bush. Este în felul următor: atunci când cartofii tăi prăjiți sunt reci, dacă buger-ul tău nu este făcut cum trebuie, te întorci la Burger King America, sau la guvernarea ta și spui:

«Burger-ul meu e rece. Vreau alți cartofi prăjiți!»

În primul rând te duci la casier, acesta este tribunalul. Te judeci la tribunal. Dacă nu reușești să îți faci dreptate la casier, spui:

«Vreau să vorbesc cu managerul! Vreau să merg la Curtea Supremă! Vreau s vorbesc cu Președintele!»

Apare managerul:

«Bună, cu ce vă pot ajuta?»

Acum managerul poate trece peste decizia casierului. Dar nu ai niciodată ocazia să vorbești cu deținătorul francizei Burger King. dacă ai într-adevăr o problemă cu burger-ul tău, trebuie să te duci și să vorbești cu deținătorul francizei. Trebuie să ajungi la vârf, sau la bază. Trebuie să ajungi acolo unde rezidă adevărata arhitectură a guvernării și aceasta nu se află în mâinile președintelui. Aceasta se află într-o schemă globală.”

„… Și prin asta vreau să spun că în fața camerelor de luat vederi și a publicului, toți se urăsc între ei.

«Am să-mi distrug oponenții. Am să-i înfund și am să-i înfrâng.»

«De fapt, în spatele scenei, suntem toți prieteni și ne luăm cina împreună. Luăm cina împreună și toate funcționează ca în show business. Este un show biz.»

Și asta aveți astăzi în politică. Democrații și republicanii nu sunt de fapt adversari. Dreapta și stânga nu înseamnă nimic. Singurul lucru care contează este:

«Lucrați pentru Wall Street sau încercați să apărați oamenii împotriva magnaților?»

„De când Bush senior și-a ținut discursul la Națiunile Unite în septembrie 1990 și a vorbit despre Noua Ordine Mondială, cred că am devenit confuz în legătură cu ceea ce se întâmplă în lume. Noua Ordine Mondială este o sintagmă mult mai plăcută pentru Imperiul Anglo-American. Este dominația planetară a Londrei, New York-ului și a Washington-ului asupra restului lumii.

Este destul de greu să îi determini pe oameni să participe la acest plan sau să creadă că vor face parte din el, dacă îl numești Imperiul Anglo-American. Dacă îi spui Noua Ordine Mondială, atunci oamenii din India sau din alte locuri, cum ar fi Uniunea Europeană, ar putea crede:

«Bun, atunci e loc și pentru noi.”

Dar nu e așa. Este vorba doar de Noua Ordine Mondială Anglo-Americană. Este de fapt vechea ordine mondială. Imperiul britanic se transformă în Imperiul american. Veți primi până la urmă un Imperiu anglo-american.”

„Acesta este un citat din Lincoln:

«Puterea banilor dă bătăi de cap națiunii pe timp de pace și conspiră împotriva acesteia pe timp de război. este mult mai despotică decât monarhia, mult mai insolentă decât autocrația, mult mai egoistă decât birocrația.

Pentru viitorul apropiat, prevăd o criză care se apropie și acest lucru mă neliniștește și îmi cauzează probleme în ceea ce privește siguranța țării mele.

Corporațiile au fost înscăunate. Va urma o eră a corupției și puterea asupra banilor din această țară va încerca să își prelungească domnia prin schimbarea prejudecăților oamenilor, până când bogăția este concentrată în mâinile câtorva oameni și republica este distrusă.»”

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

23 thoughts on “În discuție: „Decepția Obama”

 1. Magda 6 iunie 2016 at 19:12

  Excepțional citatul lui Lincoln!
  Mai ales ”Puterea banilor …este mult mai despotică decât monarhia, mult mai insolentă decât autocrația, mult mai egoistă decât birocrația.” De ce? Pentru că celor care au BANI (mulți), le ia capul foc din pricina îndeplinirii dorinței de-a stăpâni, prin cumpărarea a aproape, ORICE!

 2. Magda 6 iunie 2016 at 19:14

  Lincoln a fost și vizionar!
  A văzut la timpul viitor, estimând consecințele lăcomiei de nemăsurat a corporațiilor care-și trag seva/puterea din cei corupți, coruptibili…

 3. Magda 6 iunie 2016 at 19:30

  Faza băgării în față a unor ”mântuitor” gen ”Mesia” care rezolvă hocus-pocus toate problemele economico-sociale EXACT în, și pe perioada unei ”crize” fabricate, pentru cine n-a învățat din istoria recentă (Tatcher, Pinochet, Gorbaciov, Elțîn, Saddam)…orice populație va aștepta fremătând cu ochii în lacrimi (ca la venirea lui Obama), având nădejdea venirii unui ”salvator”/”izbăvitor” , iar acesta, când își va face apariția…este văzut de către poporul orbit, nu prin proprii ochi, ci PRIN OCHII OCULTEI care l-a avut de rezervă, în mânecă…pregătindu-i din timp terenul și covorul roșu, artificiile, baloanele, blițurile…. prin manipularea cea de toate zilele și din toate timpurile, prin agenții infiltrați în toate domeniile, alături de mass-media aservită lor!

 4. Magda 6 iunie 2016 at 20:48

  DECEPȚIA OBAMA

  Strigă mulțimea aiuritor, îmbătător: Obama! Obama! Obama!
  Obama: ”Contrar zvonurilor pe care le-ați auzit, nu m-am născut într-o iesle. (ăsta se crede Mesia..)
  De fapt m-am născut Krypton și am fost trimis să salvez planeta Pământ (ce trecere ”subtil- calitativă” de la Mesia, la Superman -:) și are kryptonita roșie la purtător pentru noi! Hai s-o căutam p-aia verde și să i-o plasăm prin apropiere, poate-l lasă puterile, mai știi?!

  Nu putem să ne bazăm numai pe forțele militare pentru a ne atinge obiectivele de securitate națională pe care ni le-am propus.”

  Altul: ”Fiecare cetățean aflat între 18-25 de ani, va face un stagiu de pregătire timp de 3 luni (aha! Atunci de ce la noi, după intrarea în NATO, a tăiat definitiv pregătirea minimă pentru cei tineri?) Trebuie să avem o forță civilă de securitate națională care să fie la fel de puternică și solidă.”

  Sloganul lui Obama ”Da, putem!” strigat și repetat ca o mantră, era strigat mai de toată lumea…fericită și încrezătoare!
  Planul de sănătate a lui Obama va continua, prin acoperirea tuturor serviciilor medicale esențiale. (se aude în școli ”Da, putem!”)

  Altul, serios și realist:
  ”Obama este o crudă înșelătorie. El lucrează pentru Wall Street.
  El este un agent al capitalului financiar.
  -De unde ați scos cifra de 700 de miliarde de dolari? Iată declarația dată de purtătoarea de cuvânt al Ministerului de Finanțe: ”Nu este bazat pe o modalitate de calcul. Noi doar am vrut să găsim un număr foarte mare.”

  Obama: ”Democraților și republicanilor care s-au opus acestui plan, le spun în față: ”Ieșiți în față…”

  Altul:
  ”Unor membrii li s-a spus chiar că va fi invocată legea marțială în America, dacă votează ”NU”. (deci șantaj ordinar în numele păstrării unei democrații aparente care merge spre prăbușire, colaps…unde, pentru restaurarea linștii și ordinii publice…tot la legea marțială se ajunge)

  Secretarul HENRY PAULSON nu este un George Washington.

  Nu cred că pune cineva la îndoială faptul că munciți foarte mult, d-le KASHKARI!
  Întrebarea noastră este ”PENTRU CINE LUCRAȚI?” (la care este privit de către Kashkari foarte intens, dar…tăcut )
  Obama a promis că va reîncepe tratativele pentru parteneriatul de securitate și prosperitate între Mexic și Canada, pe care președintele Bush le-a inițiat.
  Noul șef începe să semene tot mai mult cu cel vechi.
  ROBERT GATES va rămâne pe postul de Secretar al Departamentului de Apărare, pentru cel puțin un an.
  Multe surse au știut de această întâlnire și ne-au spus nouă și altora că va avea lor la reședința lui HILLARY CLINTON, dar în mod evident, n-a fost așa!

  (Obama):- ”Vrem să conferim un scop în vederea creării unui tip de Ordine Mondială pe care cred că o vrem cu toții! (care bă? Tu și cu dereglații tăi mondialiști?)
  -Vă vedem cum cauzați o depresiune pentru a putea arunca economia în aer și cum o consolidați pentru a falimenta economia.
  -Știm că sunteți dușmanii umanității libere, iar noi ne împotrivim tiraniei voastre.

  ADEVĂRUL CONTRAATACĂ.
  Apoi vin citatele tale de la început de articol, UnCheșule:

  KRS ONE (legendar artist hip-hop)

  „Barack este ca managerul de la Burger King. Toți președinții sunt, inclusiv Bush. Este în felul următor: atunci când cartofii tăi prăjiți sunt reci, dacă buger-ul tău nu este făcut cum trebuie, te întorci la Burger King America, sau la guvernarea ta și spui:
  «Burger-ul meu e rece. Vreau alți cartofi prăjiți!»
  În primul rând te duci la casier, acesta este tribunalul. Te judeci la tribunal. Dacă nu reușești să îți faci dreptate la casier, spui:
  «Vreau să vorbesc cu managerul! Vreau să merg la Curtea Supremă! Vreau s vorbesc cu Președintele!»
  Apare managerul:
  «Bună, cu ce vă pot ajuta?»
  Acum managerul poate trece peste decizia casierului. Dar nu ai niciodată ocazia să vorbești cu deținătorul francizei Burger King. dacă ai într-adevăr o problemă cu burger-ul tău, trebuie să te duci și să vorbești cu deținătorul francizei. Trebuie să ajungi la vârf, sau la bază. Trebuie să ajungi acolo unde rezidă adevărata arhitectură a guvernării și aceasta nu se află în mâinile președintelui. Aceasta se află într-o schemă globală.”

 5. Magda 7 iunie 2016 at 15:10

  JEESE VENTURA : Politica din America astăzi, este identică cu pro wrestling-ul.
  Și prin asta vreau să spun că, în fața camerelor de luat vederi și a publicului, toți se urăsc între ei…am să-mi distrug oponenții. Am să-i înfund și-am să-i distrug.
  De fapt, în spatele scenei, toți suntem prieteni și luăm cina împreună și toate funcționează. Toți înrudiți, show business, asta aveți astăzi în politică.
  Democrații și republicanii, nu sunt de fapt adversari. Dreapta și stânga nu înseamnă nimic.
  WEBSTER TARPLEY: ”Singurul lucru care contează ”Lucrați pentru Wall Street, sau încercați să apărați oamenii împotriva magnaților?”
  JOE ROGAN (comediant):”Este destul de evident că există câteva instituții financiare gigantice care au tras sforile de mult timp în această țară, prin intermediul politicienilor.
  Și acest lucru este posibil prin faptul că ei pot dona milioane de dolari în fondurile acestor indivizi, pentru campaniile electorale ale acestora. Cum de NU ne așteptăm astfel, să ne meargă TOT RĂU?”

  America, în 2009 își dorea cu ardoare schimbarea. Ultimii opt ani au fost un dezastru.
  Maimuța Bush: ”Acele arme de distrugere în masă, ”trebuie„ să fie pe undeva (la tine-n creier, sau la ISIS, no?) Aici, poate? ”
  George W. Bush care a susținut că este conservator, a triplat mărimea guvernului federal, a distrus constituția, ȘI A DISTRUS IMAGINEA SUA ÎN ÎNTREAGA LUME. (corect!).
  Iar Bush: ” Nu, aici nu sunt arme.”

  Războaie fără sfârșit. Peste un milin de irakieni omorâți și mai mult de 5.000 de soldați americani, morți.
  THE PATRIOT ACT. Interceptarea convorbirilor telefonice și spionarea civililor, fără mandat.
  Sfârșitul POSSE COMITATIS-lui, înființarea Uniunii Nord-Americane. O recesiune adâncită ce duce spre colapsul economic total. Acești factori și alte abuzuri au ținut poporul american într-o stare de panică în ceea ce privește viitorul lor, și chiar existența SUA.

  ELITELE AVEAU PROBLEME. Oamenii începuseră să vadă prin imaginea lor de fațadă, să treacă peste omul lor din prima linie, și să ajungă la elitele conducătoare din spatele tronului.
  Pentru prima dată în istoria SUA, ambele părți erau urâte de către popor. Congresul a avut o rată de aprobare, de 9%. Agenda globală se blocase. Și atunci a apărut pe scenă un om care a promis o schimbare, o schimbare în care puteam crede cu toții.

  Barack H.Obama a promis că va pune capăt războiului și că va aduce rapid trupele noastre acasă. El a garantat că va respecta Constituția și că va opri Guvernul Federal din spionarea poporului american.
  Candidatul Obama a spus americanilor că îi va scoate din NAFTA și GATT și, deja și-a încălcat promisiunile.
  În acest documentar, vom dovedi că Obama spune un lucru și face altul și că lucrează pentru aceeași elită pentru care a slujit și Bush. Aceleași interese care au creat colapsul financiar și formarea unei guvernări mondiale dictatoriale. Acest documentar nu este despre stânga sau despre dreapta. Ultimele noastre documentare sunt printre cele mai acuzatoare în privința lui George W.Bush și a adminstrației sale, din câte s-au făcut.

  Dacă umanitatea mai vrea, și mai are dorință de schimbare în bine, aceasta nu va veni de la cei din Madison Avenue care construiesc o falsă realitate, care l-a transformat pe Barack Obama în salvatorul lumii.
  Pentru a modifica cursul de la tiranie la libertate, pentru a înfrânge elitele corupte, noi, trebuie să trecem de la stadiul de marionete și să confruntăm adevăratele structuri ale puterii de pe planetă.
  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY este un analist geopolitic și un istoric reputat. Printre lucrările sale academice se număra și biografiile neautorizate ale lui George Herbert Walker Bush și Barack Hussein Obama (mișto sună Hussein…a arăboi! Nu degeaba ziceau unii suprapunându-i (digital) fața peste a lui BinLaden, întrebându-se retoric, surprinși – Obama it’s Osama?! -:)

  De când Bush senior și-a ținut discursul la Națiunile Unite în septembrie 1990, vorbind despre Noua Ordine Mondială, cred că am devenit confuz în legătură cu ceea ce se întâmplă în lume.
  Noua Ordine Mondială este o sintagmă mult mai plăcută pentru Imperiul anglo-american, este DOMINAȚIA PLANETARĂ A LONDREI, NEW-YORK-lui și-a WASHINGTONU-lui PESTE TOT RESTUL LUMII.
  Este destul de greu să-i determini pe oameni să participe la acest plan, sau să creadă că vor face parte din el dacă îl numești Imperiul anglo-american.
  Dacă îi spui Noua Ordine Mondială, atunci oamenii din India sau din alte locuri, cum ar fi U.E., ar putea crede: ”Bun, atunci e loc și pentru noi.”
  Dar nu este așa. ESTE VORBA DOAR DE NOUA ORDINE MONDIALĂ ANGLO-AMERICANĂ. Este de fapt, Vechea Ordine Mondială. IMPERIUL BRITANIC SE TRANSFORMĂ ÎN IMPERIUL AMERICAN. Veți primi până la urmă, un imperiu mondial anglo-american. Grupurile de oameni puternici au luptat întotdeauna între ei pentru anumite niveluri ale puterii.
  GERALD CELENTE este recunoscut drept unul dintre cei mai cunoscuți experți din lume în previziuni, și este fondatorul Trends Research Institute.
  Spune: ”Oamenii care sunt bine informați, știu că lupta pe care o duce această țară de la întemeierea sa, este dusă împotriva bancherilor importanți, ca să nu ne ocupe țara. De aceea, oameni ca ANDREW JACKSON au fost aleși și de aceea oamenii îi venerează pe cei ca Thomas Jefferson, și alții. Aceste confiscări s-au întâmplat și unele au fost de gen corporatist.
  Agenții Băncii Angliei, au încercat să-l asasineze pe președintele ANDREW JACKSON în multiplele lor ocazii, din cauza opoziției sale duse împotriva înființării unei Bănci Centrale private în Statele Unite. Abraham Lincoln a tras un semnal de alarmă asupra acestui lucru și din cauza acestui lucru cred că a fost asasinat. Acesta este citatul din Lincoln:
  ”Puterea banilor dă bătăi de cap națiunii pe timp de pace și conspiră împotriva acesteia pe timp de război. este mult mai despotică decât monarhia, mult mai insolentă decât autocrația, mult mai egoistă decât birocrația.
  Pentru viitorul apropiat, prevăd o criză care se apropie și acest lucru mă neliniștește și îmi cauzează probleme în ceea ce privește siguranța țării mele. Corporațiile au fost înscăunate.
  Va urma o eră a corupției și puterea asupra banilor din această țară va încerca să își prelungească domnia prin schimbarea prejudecăților oamenilor, până când bogăția este concentrată în mâinile câtorva oameni și republica este distrusă.”
  Obama, ipocrit: ”WALL STREET A OMORÂT MAIN STREET-ul. Și știu cât de nepopular este văzut ajutorul acordat băncilor, în acest moment, mai ales cănd toată lumea suferă din cauza acestor politici. Vă promit, vă înțeleg.”

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: ” Până în momentul asasinării lui J.F. Kennedy și până la începutul războiului din Vietnam, Statele Unite au fost un motor al progresului în lume. Toate asasinările, asasinarea lui Kennedy și altele din 1960, începutul războiului din Vietnam, și începutul dominației absolute de pe Wall Street, au determinat dispariția oricăror altor interese.
  NIMENI NU MAI CONTEAZĂ ÎN AFARĂ DE MAGNAȚII DE PE WALL STREET. Acest lucru, a transformat SUA, dintr-o forță a prgresului, în ceva foarte diferit: de cele mai multe ori, o forță a distrugerii în lume.”

  GERALD CELENTE: ”Complexul Industrial Militar a pus stăpânire asupra țării, alături de grupul de pe Wall Street. ”
  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: ”Dacă vă uitați pe lista de numiri a lui Obama, toate persoanele provin de pe Wall Street. Este guvernarea Wall Street-lui, de către Wall Street, pentru Wall Street. Nu există nicio persoană din industria grea, nimeni din sectoru auto, nimeni din Silicon Valley, nicio persoană din industria țițeiului, nimeni din domeniul apărării sau al muncii, nici femei sau pensionari, nici din afacerile mici, nimic! (interesant de văzut dacă și ”comisiile” parlamentare de la noi, de toate felurile, sunt cumpuse din experți pe domeniu, ori se ține cont doar de bani și de interesele baroniide )

 6. Magda 7 iunie 2016 at 20:40

  Este Wall Street-ul pur!
  Singurele persoane care au voce în consilierea lui Obama, sunt oligarhii financiari de pe Wall Street.
  Numai atât există. Nimeni nu mai contează sub conducerea lui Obama.
  ESTE ADMINISTRAȚIA CARE CUPRINDE CELE MAI MULTE PERSOANE DE PE WALL STREET. ”

  Înainte de moartea sa, președintele WOODROW WILSON, și-a cerut scuze public, regregând faptul că a fost păcălit de un grup de bancheri internaționali, și că sistemul financiar al țării ajunsese în ghearele lor de oțel, prin intermediul Federal Reserve Act, din 1913.

  ”Dorit sau nu de către Complexul Industrial Militar, potențialul sporit al unei poziționări greșite a puterii, există și va persista.” DWIGHT D. EISENHOWER.

  GERALD CELENTE: El a avertizat poporul că Complexul Industrial Militar pune stăpânire asupra țării.
  La numai trei ani după ce și-a terminat mandatul, avertismentul profetic al președintelui Eisenhower în legătură cu amenințarea la adresa sistemului nostru de guvernare de către Complexul Industrial Militar, s-a materializat. Președintele J.F. Kennedy, a deranjat întreaga rețea de elite.

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Kennedy a fost adus la Casa Albă, ca o persoană despre care se aștepta să fie o marionetă. S-a presupus că tatăl său care era pro-nazist – Joseph P.Kennedy, contrabandistul, speculatorul, va garanta faptul că Kennedy va fi obedient în raport cu cel aflați la conducere. (ăia adevărați…umbrele negre!)

  Ei au crezut că Kennedy era un maniac sexual și că poate fi manipulat cu acest fapt, dar s-a dovedit că prin intermediul suferințelor personale, Kennedy a descoperit un sens personal pentru sine însuși, trecând de la stadiul de simplă marionetă, începând să gândească la lucruri, cum ar fi: redresarea economică, pacea în lume, crearea unui program de ieșiri în spațiu, încheierea unor înțelegeri cu sovieticii, reducerea Federal Reserve, plus o altă serie de lucruri.

  ODATĂ CU ORDINUL NR. 11.110, SEMNAT DE PREȘEDINTELE KENNEDY, ÎNCEPUSE PROCESUL DE ABOLIRE AL FEDERAL RESERVE.
  Kennedy făcea presiuni pentru o reformă reală a drepturilor civile, și începuse procesul de retragere a trupelor din Vietnam. Ultima dată când chiar ați avut un președinte, a fost atunci când a fost Kennedy ales.
  OLIGARHII AU ACȚIONAT RAPID ȘI DECISIV.
  Când Kennedy a încercat să preia puterea de la baronii jefuitori, el a fost ucis în mod brutal.

  MESAJUL PENTRU VIITORII PREȘEDINȚI AI SUA ȘI PENTRU CONDUCĂTORII DIN LUME, A FOST CLAR: ”DACĂ NU FACI CUM ȚI SE ZICE, VEI MURI”.

  JOHN FITZGERALD KENNEDY A FOST ULTIMUL PREȘEDINTE ADEVĂRAT AL STATELOR UNITE ȘI, PÂNĂ CÂND GLOBALIȘTII NU VOR FI DEPOSEDAȚI DE PUTERE, NICI NU VOM AVEA UNUL ADEVĂRAT.

  Un alt lucru legat de președinția americană pe care trebuie să vi-l amintiți, este faptul că este un post de marionetă. Și va fi unul automat de marionetă. Această idée că Obama este persoana care va veni și își va exercita autoritatea în mod ”real”, când el a fost ales în mod evident, iar tot ceea ce deține, i s-a dat TOT de către acești finanțatori…

  PREȘEDINȚII SUNT ACUM, UN PIC MAI MULT DECÂT NIȘTE AGENȚI AI CORPORAȚIILOR CARE SE AVÂNTĂ ÎN VÂLTOAREA POLITICĂ, ÎN TIMP CE ACEIA CARE ÎI CONTROLEAZĂ, RĂMÂN ÎN UMBRĂ, DEPARTE DE OCHII PUBLICULUI. (pe dracu! Acum îi știe toată lumea…toți maleficii, demenții lumii!)

  KRS ONE, o vedetă hip-hop, nu este cunoscut numai pentru faptul că vinde milioane de albume…el a adus o cruciadă neobosită împotriva violenței juvenile, și a luptat pentru drepturile omului: ”dacă ei au mai controlat și înainte, ce credeți…de ce nu…ce vă face să credeți că o fac și acum? Țara a fost la limita izbucnirii unei revoluții. Ei au adus un negru în prim plan. Și acum, suntem așa..(lăsați pe spate și cu mâinile băgate sub braț).

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Ei i-au dat banii. Îi oferă bundling-ul. Îi oferă fraudarea alegerilor. Îi oferă prostituatele mediatice -:))) ÎI oferă teroriști (auci!)

  Ei au ales chiar oficiali care să amenințe oamenii cu închisoarea în cazul în care îl critică public pe Obama. (deci, toți cretinii oficiali care se dau la tine pentru că vorbești, ar trebui să le aduci aminte că i-ai votat ȘI pentru libera exprimare (dacă tot e ”democrație”) , iar la închisoare s-o bage pe mă-sa, sau să se bage singuri, pentru c-au ales să fie slugi la mondialiști!)

  Toate acestea, sunt caracteristicile marionetei, ceea ce înseamnă că el este chiar una!

  De fapt, cea mai mare marionetă din toate cele existente.

  O MAI MARE MARIONETĂ DECÂT AR FI FOST ”DOAMNA” CLINTON. CHIAR O MAI MARE MARIONETĂ DECÂT McCAIN -:)))
  Este cea mai mare marionetă pe care am avut-o vreodată cu siguranță, de la JIMMY CARTER și până acum.

  KRS ONE: Ei au pus o față de culoare neagră în fruntea Noii Ordini Mondiale, și acuma suntem cu toții fericiți. KRS nu se lasă păcălit.
  În cadrul structurilor de putere executivă, Președintele lucrează pentru interesele Complexului Industrial Militar, care este el însuși deținut de către bancherii internaționali. (na! mai vreți ceva?)

  DACĂ AR FI O REVOLUȚIE, POPULAȚIA I-AR ÎNDEPĂRTA DE LA CONDUCERE PE PRIMUL-MINISTRU ȘI PE PREȘEDINTE..DAR ELITELE RĂMÂN LA PUTERE PENTRU CĂ PUBLICUL NU ESTE CONȘTIENT CARE ESTE ADEVĂRATUL DUȘMAN. (ba da, acum lumea ȘTIE! Și mai știe că trebuie pedepsită și SLUGA care îndeplinește ordinele stăpânului său din umbră!)

  În Evian, în Franța anilor 1991, stând în fața Grupului Bilderberg, vârful structurii de putere al guvernului mondial – DAVID ROCKEFELLER definea Noua Ordine Mondială, ca un sistem de guvernare mondială în care se desăvârșesc elitele bancare internaționale.

  De zeci de ani, MEDIA…care este deținută de fapt de către bancheri, a atacat pe oricine îndrăznea să avertizeze publicul asupra faptului că se construiește o guvernare dictatorială a lumii, CHIAR SUB NASUL LOR ȘI CĂ SUVERANITATEA NAȚIONALĂ, ESTE ÎN MOD INTENȚIONAT DISTRUSĂ .

 7. Magda 8 iunie 2016 at 12:40

  Și-acum, după ani de negare, media și chiar elitele însele, anunță cu mândrie cum că, nu numai că guvernul mondial este real, ci și faptul că el este răspunsul dat crizei financiare, care a fost construită cu mare grijă. (aham…deci, dacă bancherii ne mai bagă în ”crize”, pe viitor… avem două variante: îi scoatem în șuturi din bănci din pricină de incompetență prin provocarea sau gestionarea crizei financiare sau… distrugem sistemul bancar, cu totul…iar politicienilor care le-a suflat în drâmbă acompaniindu-i, îi trimitem la muncă…la ocnele de sare sau, (re)înființăm Bărăganul, nu?).

  Dintr-o dată în ziarele Wall Street, ni se spune că Uniunea Nord Americană este pe cale să se desăvârșească, și că se vor debarasa de dolar pentru că o monedă (comună) pentru Mexic și Canada ar fi mai convenabilă.
  Financial Times din Londra, publicată de membrii Grupului Bilderberg, afirmă că ”guvernarea mondială dictatorială a fost ținută secret pentru ”binele„ nostru, al tuturor și că este timpul ca acum să iasă la iveală, din spatele cortinelor securității naționale.”
  Șeful echipei de la Casa Albă, RHAM EMMANUEL, a afirmat că ei nu pot lăsa ca această criză (indusă), să se irosească. ”Nu îți poți dori ca o criză serioasă să se irosească. Și vreau să spun prin asta, că este o oportunitate de a face anumite lucruri pe care până acum, nu le puteai face.”

  Și HENRY KISSINGER, care i-a oferit primul un loc de muncă lui Barack Obama după terminarea Colegiului, a afirmat pe postul național de televiziune că acest colaps financiar reprezintă o bună oportunitate de a introduce Noua Ordine Mondială.
  (mda…nu înainte de a fi pus pe butuci economiile naționale ale țărilor, vânzarea/înstrăinarea resurselor, chiar a pământului acestora (în special la noi..), prin distrugerea la propriu a ideii de proprietate, migrarea de la orașe la sate ca să fie adunați laolaltă și dependenți financiar NUMAI de autorități în caz de pierderea locului de muncă, fără resursele-ajutor provenite din munca câmpului, ușor de controlat, manipulat și stăpânit în caz de revoltă, ființând la grămadă…, iar favorizarea muncii, preponderent spre multinaționale sau prin alte zări, concomitent cu înmulțirea și întărirea dispozitivelor de pază și ordine, inclusiv a structurilor ”serviciilor” subordonate mai întâi elitelor, și-apoi politicienilor, prin aderarea la structurile U.E. și/sau NATO, apoi ștergerea granițelor, facilitarea migrației de colo până mai încolo pentru a detensiona pustiul economico-industrial-agrar lansat/lăsat de politicile agresive autohtone – consecință directă prin îndatorarea națiunilor până la a 10 generație, structurilor mafiote FMI, Banca Mondială, U.E.…adică acelora din spatele politicienilor-marionetă)

  El a ajuns să spună că Barack Obama este persoana perfectă pentru a fi cunoscută lumii…”dar noi nu putem da un imbold politicii externe americane, pentru faptul că el este atât de bine primit și acceptat în jurul lumii.
  Cred că sarcina lui va fi să dezvolte o strategie globală pentru America în această perioadă, când o Nouă Ordine Mondială, chiar poate fi creată. Este o oportunitate nemaipomenită. Nu este numai o criză banală.”

  În iunie 2006, echipa noastră a mers în Ottawa, Canada, pentru a strânge informații despre agenda guvernării din umbră, pentru următorii ani. Cred că aceasta este Regina. Jurnalistul de investigații și autorul de best-selleras. DANIEL ESTELIN, a urmărit Grupul Bilderberg, mai mult de 16 ani.

  Informatorii lui din Grupul Bilderberg l-au informat că elitele plănuiesc să crească în primul rând prețul barilului de petrol la 150$, preț de inimaginat în 2006. El a mai raportat că după ce au păcălit Clasa de Mijloc cu Bursa de valori, Grupul urma să creeze o implozie în piața ipotecară și să distrugă încrederea publică.
  DANIEL ESTULIN: ”Unul dintre lucrurile pe care le știți, proveneau din conferința de dimineață…la cea de după-amiază, a fost despre criza energetică, prețul țițeiului. Conferința începută pe la 4.00-4.30 este vorba despre delegații americani și despre preocuparea față de cetățenii americani și despre scăderea prețurilor la case…ei nu investesc în banii aceștia.

  Și ce le mai rămâne de făcut, este să creeze o iluzie că totul merge bine.
  Și ce urmează să facă într-un an, un an și jumătate… ESTE SĂ ADUCĂ PIAȚA LA NIVELUL ANILOR 1998-1999.
  EI VOR DETERMINA TOȚI FRAIERII SĂ INVESTEASCĂ TOT CE LE-A MAI RĂMAS ȘI ÎN MOMENTUL ACELA..VOR DISTRUGE ECONOMIA.

  Ei trebuie să o distrugă pentru ca, atunci când rămânem fără petrol, când oamenii nu mai călătoresc, când nu mai au bani să călătoarească, ei, necheltuind nici un ban, înseamnă că nu se mai irosește petrolul și gazele naturale. (adică, ”economie” la acestea?)
  Acesta este programul sesiunii de după-amiază. În timp ce există doi oameni care sunt membri ai Grupului Bilderberg…sunt oameni care merg și participă la toate acele conversații. Ei au fost întotdeauna foarte preciși, întotdeauna. Ei au spus că în ultimul an, prețul barilului de petrol va crește până la 150. La acel timp, era la 69. Apoi a ajuns la 79, practic s-a dublat. Dacă se va dubla din nou, va ajunge la prețul la care acei oameni l-au spus…DACĂ VOR ATACA IRANUL, VOR AJUNGE LA 150.”

  După un an, Estulin și alți reporteri ca Jim Tucker, pot raporta despre evenimentele viitoare cu o precizie uimitoare, pentru că ei știu agenda Grupului Bilderberg. Grupul Bilderberg se află în vârful structurilor de putere mondiale; 125 dintre cei mai bogați și influenți oameni de pe glob, fac parte din această grupare. De la Istanbul, Turcia, până la Chantilly, Virginia, noi am detectat Grupul Bilderberg.

  Bilderberg se bazează întotdeauna pe AMNEZIA MEDIEI.
  Încă din iunie 2008 ne-am dat seama că Barack Obama era ales drept marionetă de către elite.
  Media națională a afirmat că în timpul weekend-lui în care Grupul Bilderberg era programat să se întâlnească, Obama avea discursuri programate în Chicago și Midwest.
  Noi am știut mai bine. Într-o diversiune clasică, conducătorii campaniei lui Obama, a invitat presa să se urce în avionul campaniei lui Obama, și că Obama li se va alătura la zborul spre Chicago.
  Apoi staful de campanie, le-a trântit ușa în nas. Presa cea servilă a fost păcălită, în timp ce avionul a decolat fără Obama.
  ”-Robert, de ce nu am fost anunțați despre această întâlnire și că senatorul nostru nu va fi în avionul nostru înainte de a se închide ușile avionului și de a decola avionul?
  -Din nou…noi am avut o dorință, senatorul Obama a avut dorința de a participa la anumite întâlniri. Alții au dorința de a se întâlni cu el astă-seară, în privat, și exact asta facem. Noi am stabilit aceste întâlniri și acestea au loc în seara asta. Din nou…
  -Va fi mai mult de o întâlnire? Este însoțit mai mult de o persoană?
  -Nu am să intru în detalii în ceea ce privește aceste întâlniri. Nu știți că am o mulțime de răspunsuri diferite pentru toate întrebările voastre. ”

  La Tv.: ”Obama nu se îndreaptă spre Chicago. Avea o întâlnire la care trebuia să participe. O întâlnire secretă. Inițial, se credea că această întâlnire a avut loc la reședința Clinton din Washington. Purtătorul de cuvânt al lui Obama a negat acest lucru și nu a confirmat locul de întâlnire al foștilor rivali. Acesta a refuzat să facă comentarii în legătură cu subiectul discuțiilor lor. Pentru o zi și jumătate, mass-media a pornit la o vânătoare de vrăjitoare, încercând să afle unde s-au dus Hillary și Obama. În final, au apărut trei știri, de primă pagină: presa corporației a trebuit să recunoască că nu știu unde au fost cei doi candidați. Și în ziua de azi, Clinton și Obama nu vorbesc despre asta.

  Bristol Virginia:”Surse multiple știu despre această întâlnire, ne-au informat pe noi și pe ceilalți, că această întâlnire a avut loc la reședința lui Hillary Clinton, dar în mod evident nu era așa. În 2008, pistele ne-au dus la Hotelul Westfields Marriott, aflat în afara Washingtonului.”

  ”Noi am zburat spre Washington D.C. Am condus până la Hotelul Westfields Marriott. Mâine, hotelul va fi închis pe tot parcursul săptămânii și în week-end, pentru întâlnirea Grupului Bilderberg. Noi ne vom caza cu o noapte înainte.

 8. Magda 8 iunie 2016 at 20:15

  Deci ne îndreptăm direct către gura lupului.
  Hotelul va fi plin de spioni din diferite agenții: CIA, Defense Intelligence, Mossad, European Union Security.
  Noi ne-am cazat la Westfields Marriott, cu 48 de ore înainte de ziua în care oaspeții erau programați să-și înceapă întâlnirea anuală.
  Clădirea se află în inima Complexului Industrial Militar, cu National Reconnaissance Office Raytheon, la o aruncătură de bâț.

  În această seară, planul este să încercăm să nu fim arestați, să evităm securitatea, să pătrundem înauntru, să filmăm elita care ajunge dimineața, pentru că unii ajung înainte ca hotelul să fie închis oficial, și apoi să părăsim clădirea. Acesta este planul nostru.

  De asemenea, voi primi un telefon de la International Syndicated Radio Show, Coast to Coast AM cu George Noory. Și, toată săptămâna, el va primi noi informații de la mine în fiecare seară despre lucruri, așa cum evoluează ele.

  -George, noi stăm aici, în cameră. Cum a sunat producătorul tău..Tom Danheiser ca să mă pună ”în direct”, alarma de incenciu a pornit. În felu ăsta, toată lumea va ieși din clădire.
  ȘTIU CĂ ACEST LUCRU ESTE O ÎNSCENARE.

  Ei au programat-o exact când acest lucru s-a-ntâmplat. Deschide ușa. Vreau ca ei să audă alarma de incendiu. Deschide ușa! Vreau ca oamenii să audă acest lucru ÎN DIRECT – cei 16 milioane care ascultă!

  -George, ai auzit asta? Acum, acum ei vor folosi asta drept scuză. Westfields Marriott, chiar în afara DC-lui în Chantilly.

  Ei vor să se folosească de chestia asta, ca să ne dea afară. Ei sunt foarte supărați. Toată lumea care a acoperit Grupul Bilderberg, a fost reținută acum doi ani, interogată, agresată. Ei au spus că îi deranjăm pe cei de la Bilderberg și că vor să ne oprească.
  Acest fapt este garantat.
  Peste tot pe unde mergem, suntem urmăriți.

  Avem o cameră într-un alt hotel, în cealaltă parte a orașului, ca bază de operațiuni.
  EI AU FOST ACOLO, NE-AU INTEROGAT.
  Suntem urmăriți peste tot. Am nevoie de ajutorul tuturor acum. Mă rog lui Dumnezeu să nu încerce să-mi însceneze ceva.
  Ei au încercat să inventeze ceva într-un fel, știi..uite, ei nu au plecat în timpul procedurii de incendiu evaluându-mă, știind că voi rămâne ca să dau interviul.
  Din nou am fost sunat de Tom Danheiser, iar în momentul în care a sunat telefonul, au răspuns tipii ăștia. Eu rămân acolo. Alarma se oprește.
  Se va opri chiar acum. Oaspeții ies din hotel pe-aici.
  Bine-nțeles că n-a fost niciun foc. Asta este o nebunie curată.

  Și eu am remarcat că erau peste 100 de oameni la securitate azi…dar în seara asta ne-am întors și era de-a dreptul un oraș fantomă. Și, ceea ce e mai nebunesc, este faptul că a venit la noi un tip de la securitate, cu 30 de minute în urmă, cu 25 de minute înainte să se întâmple asta, și ne-a întrebat: ”ce faceți?”

  Noi i-am răspuns: ”Ne plimbăm și analizăm operele de artă din hotel” pe care chiar le admiram, dar în același timp făceam și niște filmări. Și știi, ei au zis: ”Bun, nu aveți voie să folosiți camere de luat vederi”, iar noi am zis ”Bine!”
  Și el a zis ”Da, cineva a pornit alarma de incendiu acum câteva săptămâni ”, la care eu și cameramanul meu Rob plecam întrebându-ne: ”De ce ne spune nouă despre alarma de incendiu?”
  Am uitat de partea asta, George. Ticăloșii, asta au făcut. Nu știu cum…încercau să ne însceneze ceva! Dar asta este de-a dreptul incredibil. Suntem implicați de-acum, George! (apare, pentru credibilitate și-o ditamai mașina de pompieri…)
  Dimineața următoare, filmând de la balconul unde stăteau, apoi filmând din mașină.
  -Să mergem…să plecăm de-aici Richard. Numai pierde timpul pe-aici. Am plecat fix la timpul potrivit. Pe aici se iese?
  -Da, suntem urmăriți de o mașină. Am virat de vreo cinci ori, iar la a șasea, mașina aia ne urmărea în continuare?
  -Se pare că ne urmărește până….. El a ieșit de la Bilderberg. El a ieșit de la Westfields. Este un pic surprins, dar…
  -Nu un pic…
  -Uite-l, e ăla de acolo, din mașina albastră.
  -Ne întoarcem la Marriot aici, în Chantilly, Virginia, hotelul în care are loc Bilderberg 2008.
  Ne-am infiltrate cu succes în ultima zi jumate și am obținut niște chestii importante. Am fost urmăriți. Și ne-am întors acum să filmăm demnitari, elitele, așa cum ajung ei.
  Acum este ora de vârf la care ei ajung aici, pe parcursul a trei sau patru ore. Am luat o pauză cam de 30 de minute. Sunt sigur că am ratat câțiva, dar nu contează…pentru că avem mulți oameni care ascultă, războinici ai informației care sunt aici și acționează.

  (arată oameni cu aparatură foto, cameră de luat vederi, cu pancarte…) și spune uităndu-se trecând pe lângă ei, apoi dându-se jos din mașină, cu portavocea în mână, în gura mare spre grupul elitist, bine păzit :
  -Și noi vom fi pe aici în următoarele trei zile, timp în care voi trasați liniile viitorului nostru!
  Ne luăm destinul înapoi, în propriile mâini. NU sunteți șefii sau zeii noștri!

  Am văzut cel puțin șapte convoaie armate ale Serviciului Secret intrând la Westfields Marriott, și surse interne au confirmat faptul că ambii candidați au luat parte la cel puțin o întâlnire înăuntru.

  În timp ce Bilderberg a reușit 100% în 2008 să-și țină numele departe de articolele mediei pe care o dețin, însă nu le-a reușit acest lucru, când a apărut presa independentă.
  Pe tot parcursul celor două evenimente organizate împotriva Noii Ordini Mondiale, protestatarii și media alternativă, au înconjurat hotelul.

  -SUNTEȚI EXPUȘI PESTE TOT!
  DE LA DAVID ROCKEFELLER!
  DE LA JOHN EDWARDS!
  DE LA BILL CLINTON! JOCUL VOSTRU ”SECRET”, A LUAT SFÂRȘIT…TICĂLOȘILOR!
  GUNOAIELOR!
  -Uite-l pe BERNANKE, omule! Bernanke, vei fi învins!
  -Obama, știm că ești aici, Obama! Ți-ai făcut timp liber în programul tău pentru următoarele trei zile! Știm că ești în Virginia!
  CRIMINALILOR!
  GUNOAIE ALE NOII ORDINI MONDIALE!
  NU suntem sclavi, ticăloșilor!
  Americani curajoși au venit de peste tot din Statele Unite și au protestat împotriva lor, chiar atunci când brokerii puterii globale, făceau planurile de viitor.
  -CRIMINALILOR! VOI CONTROLAȚI BĂNCILE CENTRALE! VOI CONTROLAȚI CURSUL VALUTAR ȘI TRANSFORMAȚI FRUMOASA NOASTRĂ ȚARĂ ȘI LUME, ÎNTR-UN COȘMAR!
  Elitele globale sunt disperate să-ți mențină întâlnirile secrete.
  Ei sunt conștienți de faptul că dacă populația descoperă că politicile lor sunt făcute în secret, de către interese speciale foarte puternice, oamenii se vor revolta. Este de datoria noastră să îi expunem pe acești criminali.

 9. Magda 9 iunie 2016 at 13:00

  LEGEA FEDERALĂ INTERZICE ORICE ÎNTÂLNIRE PRIVATĂ A OFICIALILOR FEDERALI ÎN CARE SĂ SE DISCUTE POLITICI GLOBALE CU PERSOANE CARE NU LUCREAZĂ PENTRU GUVERNUL FEDERAL.
  Și toate acele persoane de la Departamentul de Stat, Ministerul de Finanțe, Casa Albă, Departamentul de Apărare și alții care vin aici, cum o fac ei de obicei….ei comit o infracțiune prin simplu fapt că se află aici ca să participe la o întâlnire secretă cu oficialii din alte țări, pentru a discuta politica din Statelor Unite.
  Și literal, este o infracțiune, iar fiecare ziar sau post de radio are o datorie patriotică să-i demaște pe acești ticăloși și proiectul lor diabolic.

  ALEGERILE PRIMARE SUNT DE FAPT O MARE DIVERSIUNE, ÎN TIMP CE ADEVĂRATUL CURS AL VIITORULUI NAȚIUNII, SE HOTĂRĂȘTE ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE.

  Avem, bine-nțeles GRUPUL BILDERBERG FONDAT DE FOSTUL NAZIST, PRINȚUL BERNARD AL OLANDEI, AVEM COMISIA TRILATERALĂ FONDATĂ DE DAVID ROCKEFELLER, ZBIGNIEW BRZEZINSCHI.

  Ei sunt cei care au condus administrația Carter. TOATE PERSOANELE DIN ADMINISTRAȚIA CARTER, DE LA CARTER ȘI MONDALE, ȘI VOLKER ȘI BRZEZINSCHI, AU FOST MEMBRII AI COMISIEI TRILATERALE.
  Membru fondator al Rap Sensation Public Enemy, profesorul Griff, ne-a împărtășit punctul lui de vedere în legătură cu fenomenul Obama.

  PROFFESOR GRIFF: ”Barack Obama a fost promovat de către cei cu sânge albastru. Anumite societăți secrete și-au dat acceptul pentru el. Cred în mod sincer că imperialismul și fascismul, au nevoie de o operație estetică. Și noua față trebuie să fie neagră. Care este lucrul pentru care eu cred lucrul acesta? PUR ȘI SIMPLU pentru că eu cred că EI ÎNCEARCĂ SĂ INTRE CU TRUPELE ÎN AFRICA.

  Bine, ei sunt deja în Africa, dar ei doresc să aibă controlul total asupra minereurilor naturale, ca să poată supraviețui de-a lungul secoleleor 21, 22 și 23. Înțelegi ce vreau să zic?
  Astfel, ei trebuie să treacă printr-un proces de electrizare a maselor de oameni de culoare.
  Ei chiar cred că aceste schimbări trebuie să apară, dar schimbarea de care vorbesc ei, nu este în mod necesar o schimbare în bine pentru masele mari de oameni, este mai degrabă o schimbare în bine pentru ei.

  Nu va fi o schimbare pentru noi, oamenii mărunți de la polul opus. Și, NIMENI NU IA ÎN CONSIDERARE AGENDA. Atâta timp cât el se plasează corect, cât are cravata potrivită pe el, cât are zâmbetul potrivit și repetă sloganurile la nesfârșit și el conduce totul, americanii de rând, vor lua totul de bun. Nici noi nu știm ce presupune această agendă.

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: În 1964, în cartea sa ”Whit no Apologies”, senatorul Barry Goldwater scria: ”Comisia Trilaterală se dorește a fi vehicolul de consolidare a intereselor comerciale și bancare multinaționale, prin monopolizarea controlului asupra guvernării politice a Statelor Unite. ”

  ”Comisia Trilaterală reprezintă un efort abil și coordonat de a monopoliza controlul și de a consolida cele patru centre ale puterii: politic, monetar, intelectual și ecleziastic. Ceea ce intenționează Comisia Trilaterală să facă, este să creeze o putere economică globală, superioară guvernărilor politice ale statelor-națiuni implicate. Ca manageri și creatori ai sistemului, ei vor stăpâni viitorul.

  Bilderberg-ul emite deciziile executive și directivele primare pentru sub- departamentele sale, pentru a fi implementate. Comisia Trilaterală preia agenda Grupului Bilderberg și o execută prin grupurile regionale din Europa, Asia și America.

  Consiliul pentru Relații Externe, este grupul care se ocupă de management în sectorul Statelor Unite. Consiliul pentru Relații Externe a dominat fiecare administrație, încă din primele zile ale FDR.”

  POLITICILE ȘI LEGILE SUNT FĂCUTE ÎN AȘA FEL ÎNCÂT ELE…SĂ INSTITUIE UN SISTEM POLICENTRIC ȘI OLIGARHIC. (Nota 10+ pentru afirmație)
  Trebuie să fii un oligarh financiar.
  Amintește-ți că această societate nu este condusă de generali sau de preoți, nici de birocrați, nici de demagogi, nici de unii dintre ei, ci de bancheri.

  BANCHERII CONDUC, ȘI TOT EI PUN LA PUNCT ACESTE INSTITUȚII.

  Ei au instituit modelul construit de Institutul Regional Regal de Relații Internaționale, Chatham House și Milner Roundtable, după războiul burilor.

  Și chiar înainte de Primul Război Mondial, planurile britanice au fost puse în aplicare de instituții, publicații și conferințe. Astfel sunt făcute politicile.
  După inaugurarea lui Obama, tot unii dintre ei, membrii Grupului Bilderberg, ai Comisiei Trilaterale și CFR, au ocupat fiecare câte-o poziție de conducere în aripa executivă, înlocuindu-i pe membrii Comisiei Trilaterale și CFR, care ocupau înainte aceste posturi, din timpul Administrației Bush.

  Atunci CÂND TE UIȚI LA CLASA POLITICĂ CONDUCĂTOARE A SUA, trebuie să spui că SUNT O ADUNĂTURĂ DE PATETICĂ DE RATAȚI ȘI DE PROȘTI. (și la noi, ca și la ei…cu f.f. mici excepții-:) EI SUNT O INVENȚIE MIZERABILĂ A CLASEI CONDUCĂTOARE.
  Și aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm, cum parcurgi perioada de la Clinton la Bush, și până la Obama.
  Ceea ce rămâne constant în toată perioada aceasta, este elita conducătoare care dau ordine acestor marionete, după care se acționează…și aceste ordine NU sunt de bună-credință, să spunem așa… acestea practic, duc la ruină.
  Ele vor duce la colapsul civilizației.
  Ceea ce face ei de fapt, este că se folosesc de existența Statelor Unite ca de o națiune-stat care a fost cândva puternică, pentru a acționa în vederea îndeplinirii fanteziilor de pe Wall Street, de dominare a lumii și de menținere a structurilor de capital și de menținere a sistemelor lor de jaf, și acest lucru nu se poate întâmpla.

 10. Magda 9 iunie 2016 at 18:24

  Deci, PROBLEMA DE BAZĂ, este: EI NE-AU JEFUIT ȚARA, IAR NOI TREBUIE SĂ NE-O LUĂM ÎNAPOI DE LA EI. TREBUIE SĂ SCOATEM WALL STREET DE LA GUVERNARE și, în acel moment, avem o reală șansă să ajungem să avem din nou acele perioade de prosperitate și un fel de pace și ordine în afacerile internaționale. Am avut ocazia să vorbim cu economistul și autorul GEORGE HUMPREY.
  GEORGE HUMPREY: ”Ei au creat o elită a puterii. Nu vorbim despre milionarul de pe stradă. Nici nu poți un membru din clubul lor dacă nu ești multi-miliardar. Și prieteni…aici nu este vorba despre bogați versus săraci, este vorba despre o foarte, foarte mică grupare formată dintre cele mai rele elemente criminale de pe planetă, care manipulează și distrug oamenii buni ai acestei națiuni și ai acestei lumi.”
  GERALD CELENTE: Despre acest Obama, cu schimbarea…uitați-vă la oamenii pe care i-a pus în fruntea relansării economice. Larry Summers. Îl ”iubesc„! De fiecare dată când ei vorbesc de Larry Summers, el e întotdeauna nemaipomenit. Uite, un alt ”deștept”, el este cel care a ajutat demontarea Glass-Steagall Act, (n.t. un pachet de legi care reglementau unele reforme bancare și controlau specula…), această lege a fost adoptată în anii 1930, pentru a opri bancherii să devină ceea ce sunt acum.
  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: În anii 1990, a început elogierea acestui tip de oameni: Allan Greenspan, Rubin, Summers și alții, care fac parte din administrația Obama. Și aceste elogieri, cred că sunt nucleul problemei cu care ne confruntăm astăzi.
  GERALD CELENTE: Ei sunt aceiași oameni: Geithner, de la Departamentul Trezoreriei…vă puteți imagina așa-ceva? (își duce mâna la cap, ca și cum l-ar durea …-:) Îl avem și pe Secretarul Trezoreriei SUA, care mai este și protejatul lui Robert Rubin, ce aparține grupului Larry Summers care a demontat Glass-Steagall Act și a distrus legislația care interzicea băncilor să devină ca acești criminali. A fost Președintele Rezervei Federale din New York? A fost! Și-acum este noul Secretar al Trezoreriei? După cum știm cu toții, Rezerva Federală este la fel de federeală ca și Federal Express. Este o bancă privată. Și acum i-am pus pe tipii ăștia la conducere?! Am putea să nu-i punem! WALL STREET A JEFUIT WASHINGTON-UL la lumina zilei.
  GEORGE HUMPREY: Fiecare dintre numirile lui, mențin situația de față. Fiecare dintre cei numiți acolo, sunt ACOLO pentru a distruge poporul american. Fiecare dintre cei numiți, sunt puși acolo ca să distrugă Republica și Constituția acestei țări. ( tras la xerox și pentru noi, și pentru toată lumea…ce mai!)
  1. Secretarul Trezoreriei, Timothy Geithner, membru al Grupului Bilderberg și al Comisiei Trilaterale.
  2. Secretarul de Stat Hilarry Clinton, este membră a Blderberg și CFR. Ea este căsătorită cu membrul Comisiei Trilaterale, William Jefferson Clinton.
  3. Ambasadorul Națiunilor Unite, Susan Rice – Comisia Trilaterală.
  4. Consilierul Securității Naționale, G-ral James L. Jones: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR. (ăsta are trident, nu glumă!)
  5. Deputy National Security Adviser, Thomas Donilon: Comisia Trilaterală, CFR.
  6. Reprezentantul Special al Departamentului de Stat, Henry Kissinger: Comisia Trilaterală și CFR.
  7. Președintele Comitetului de ”Relansare„ Economică, Paul Volcher: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR.
  8. Directorul de la National Intelligence, Amiral Dennis C. Blair: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR.
  9. Secretarul Apărării, Robert Gates: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR.
  10. Deputy Secretary of State, James Steinberg: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR.
  11. State Department Special Enyoy, Richard Haas: Bilderberg, Trilateral Commission și Președinte CFR.
  12. Consilierul prezidențial al lui Obama, Alan Greenspan: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR.
  13. Consilierul Special al Departamentului de Stat, Richard C. Holbrooke: Bilderberg, Trilateral Commission și CFR. Și lista continuă.
  Chiar dacă Barack Obama ar fi fost cea mai minunată persoană din lume, el a fost ales și adus la putere de către elitele globale, pentru a le urma agenda. Umanitatea trebuie să se uite în urma lui Obama și să vadă, să-și dea seama că președinții vin și pleacă, dar guvernarea din umbră și programul lor global de înrobire, continuă.
  CUM POT FI OAMENII ATÂT DE PROȘTI ȘI DE CREDULI, ÎNCÂT SĂ SE (ÎN)CREADĂ ÎNTR-O GAȘCĂ DE OAMENI POLITICI?! (uite că sunt….ca și la noi! Fiindcă vor să trăiască ca boii-n jug, cu iarbă și apă de izlaz, cu biciul pe spinare și cu grumazul ros, tocit de jug… pentru că nu-i interesează ce face stânga sau dreapta în jurul lor, nici adevărata față a clasei politice ori a celora din spatele lor care-i butonează/manevrează, iar de urmașii lor, de cei de după ei, nici nu-i interesează, fiindcă n-au simțul istoriei, a vremurilor de sfârșit, a pericolului care-i paște! În schimb când ajung rău, iar din mai rău în mai rău, se plâng și vor ajutor de la alții, bombănind că nu-l primesc, sau nu atât cât ar fi omenește, îndestulător…în schimb, NU se plâng și în fața cui trebuie, adică în fața acelora pe care-i votează veșnic, menținându-le starea de mizerabilitate trecută, prezentă sau viitoare!)
  Unii oameni care l-au votat pe Obama, încercaru să zică ceva, cred că cei din primul rând: că-l urăsc pe Bush, pe Cheney, dorința de a-i pedepsi pe republicani pentru aventurile lor, pentru statul lor polițienesc și depresiunea lor economică.

 11. Magda 10 iunie 2016 at 17:49

  O a doua problemă este legată de economie. Oamenii îl vedeau pe Bush ca pe un conducător care-i trădează în momentele de depresiune economică.
  El este, bine-nțeles, noul Herbert Hoover în sensul ăsta, ei încercând să obțină ceva diferit din această chestiune.
  Tradiția este, bine-nțeles ca Obama să fie acolo pentru a păcăli, a înșela aceste speranțe. (și la ei, ca și la noi…)
  Obama este o crudă păcăleală.
  El este un impostor.
  El este tot ce nu te-aștepți de la un președinte american.
  Este deranjant să vezi cum oameni care au intenții bune, se lasă păcăliți din nou de propaganda de înaltă tehnologie, din nou și din nou.
  Poporul american a fost împins într-o psihologie a gloatei, aruncându-i judecata sănătoasă în vânt, și făcând tot ceea ce administrația le spunea să facă.
  Publicul, în general a realizat că George W.Bush era un bandit mincinos și că economia era în cădere liberă. În mijlocul acestor lucruri, Barack Obama era acolo să i-a o poziție împotriva abuzurilor Statului asupra oamenilor.

  Cu alegerea lui Barack Obama, lumea s-a bucurat că Statele Unite nu mai sunt în mâinile unor nebuni.

  Dar din păcate pentru umanitate, aceasta a fost altă păcăleală. ”Îmi doresc să-l plac pe tip. Vorbește cu blândețe.

  Este inteligent și pare să fie un om al păcii. Are charismă.

  Dar știi ce? Calitatea unui copac, este dată de calitatea fructelor pe care le face.
  Și-atunci, când dai deoparte toate acele cuvinte înflorite, când lași deoparte toată retorica, când dai deoparte toată muzica rock and roll, el face ceea ce este important pentru oamenii acestei țări, începând cu adevărul.”

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Obama este un mincinos notoriu. El a promis că va retrage trupele din Irak cred că…în 16 luni la un moment dat.
  Am auzit-o pe Samantha Power, spunând pentru The Scotsman, că el nu va fi legat de aceste promisiuni, și mai mult ca sigur că el nu este legat de aceste promisiuni.
  Obama a afirmat în sute de discursuri și interviuri că, în mai puțin de 6 luni de când va fi ales, el va aduce acasă trupele din Irak.
  Dar după ce a fost inaugurat, povestea s-a schimbat. Acum el a spus că ”se vor gândi” la aducerea ”unor” trupe acasă, în 16 luni.

  Două săptămâni mai târziu, povestea lui s-a schimbat din nou. Acum, administrația se va ”gândi” la aducerea acasă a unor trupe, în 23 de luni.
  Bine, Obama a început deja să mintă.
  El minte încă din prima zi a alegerilor când a spus pentru prima dată că vom pleca de-acolo. Bine, acum este un orar, acum e…da, da…

  Ei au înțeles că nu vor putea să-i scoată de-acolo pentru că oameni mult mai puternici decât ei ne-au băgat acolo.

  GERALD CELENTE: Când a candidat prima dată, amintiți-vă…el voia să retragă trupele. Ajung acolo, trupele vor veni acasă din prima zi.
  Ce-a spus Obama: Nu există nicio soluție de tip militar pentru Irak, și nici n-a fost vreodată. Voi scoate trupele din Irak, imediat.

  Apoi s-a ajuns la 16 luni. Și-acum, zice el, va suplimenta trupele se zice, cu încă 30.000 de oameni în Afganistan.
  Apoi, el a trimis încă 30.000 de soldați din infanteria americană, în Afganistan dublând numărul total de forțe armate.
  Barack a anunțat apoi că el va muta sistemele de rachete în Europa de Est, pentru a încercui Rusia.

  Dar până la urmă, la ce ne puteam aștepta după ce el a păstrat Secretarul de la Departamentul de Apărare a lui Bush, Robert Gates?

  Rezultatul acestei politici, dacă te apropii în mod constant de granițele Rusiei, cu acești monștrii fasciști, cu agenții IMF-NATO, cu YUSCHENKO al Ucrainei, sau SAKASHVILLI din Georgia, sau cu acești gemeni KACHINSKY din Polonia, colecțiile variate de oameni din Letonia, Lituania, Estonia, ești legat de aceși gangsteri și dacă ei decid să pornească un război, acesta se transformă în cel de-al treilea război mondial termonuclear.
  Lucrul ăsta e mult mai rău decât neoconservatorii.

  Bush și Cheney nu au ajuns la fel de departe ca Brzezinski, Șoros și alți oameni care îl dirijează pe Obama.

  Barack Obama a jurat că va vota pentru a revoca Patriot Act, dar mai apoi a votat pentru reautorizarea lui.

  Obama a defăimat Administrația Bush pentru interceptarea convorbirilor telefonice ale cetățenilor americani făcute fără mandat. Apoi el a votat pentru legalizarea acestui fenomen. (curve! D-ăștia care UNA zic, ALTA fac!)

 12. Magda 11 iunie 2016 at 14:56

  Obama a afirmat că va obstrucționa orice încercare de acordare a imunității retroactive, companiilor de telefonie. Doar că, s-a sucit și a votat pentru asta.

  GERALD CELENTE: Mulți oameni nu știu spre exemplu, că el a votat pentru restabilirea Patriot Act și a mai multor interceptări de convorbiri telefonice. Candidatul Obama, a spus unor muncitori disperați în diferite discursuri, că el va renegocia NAFTA și GATT pentru a o face cât mai corectă față de muncitorii americani.

  Ce zicea Obama: este foarte adevărat că NAFTA a fost o greșeală. Apoi, stafful lui a fost prins trimițând memorii marilor conducători ai corporațiilor, spunându-le să nu-și facă griji, pentru că a fost vorba doar despre o retorică de campanie. (păi da ce? Îi durea gura să promită? Ce dacă se compromit? )

  L-am auzit pe Obama spunând: ”Știți, eu sunt împotriva comerțului liber.” ”Nu-mi place NAFTA și toate acele păcăleli ale comerțului liber.”

  L-am văzut pe AUSTIN GOLDSBY mergând la diplomații canadieni și spunând ”Nu, nu-l băgați în seamă. El doar se laudă…este doar ERA RETORICII ELECTORALE. NU înseamnă nimic.”

  Altul: ”Candidatul prezidențial Barack Obama, a criticat public North American Free Trade Agreement, în goana după voturi, dar ÎN PRIVAT le spunea oficialilor să nu-și facă griji în legătură cu asta. El a spus că va instaura pacea în Orientul Mijlociu. El a spus că va aduce transparența și-o economie echilibrată. El a spus că nu va avea oameni care să facă lobby pentru el. El a spus că va face ordine în guvernare. El a spus că va acționa în vederea protecției mediului. Și punct cu punct, de la începutul primei luni a inaugurării lui, a mințit și păcălit, înșelând poporul american.

  GERALD CELENTE: Oamenii din Statele Unite și lumea întreagă erau pline de speranță că Obama va avea o conduită reală așa cum promisese când, în prima săptămână în funcție, el a semnat un ordin executiv prin care se vorbește despre Guantanamo Bay și alte închisori secrete.
  Apoi presa, chiar a avut ocazia să citească ordinul executiv și au fost șocați să afle că de fapt, în ordinul executiv scria numai că Obana se gândește să închidă închisoarea Guantanamo într-un an.
  Dar ce e mai rău e faptul că ordinul executiv, a continuat practicile de extrădare de care scria L.A.Times, că pot fi numite ”răpiri secrete”. Ei cred că a semnat imediat închiderea închisorii Guantanomo, dar el permite acum prizonierilor să fie duși în țări străine și, fără să se știe unde sunt trimiși pentru a fi torturați în țări străine.

  Ei nu știu că s-a păstrat această dispoziție acolo. Obama continuă practica arestărilor secrete, închisorilor secrete și, ce-i mai important (de reținut) – detenție nelimitată, fără un proces!

  Înalta Curte Britanică a afirmată că se pregătește să facă publice ordinele de tortură secrete britanice și americane, prin care se poate demonstra că Administrația Bush dădea ordine personalului său, pentru a abuza deținuții, în mod sistematic.

  Barack Obama a amenințat că va rupe toate legăturile pe care le are serviciul de spionaj american cu cel al Angliei. Și pentru a înrăutății și mai tare lucrurile, el a declarat că acest program era necesar ”securității naționale” (alt nebun care se folosește de o terminologie căruia nu-i pricepe adevăratul sens, adevărata valoare…mai bine zicea c-a fost ”necesar” pentru securitatea proprie și-a elitelor din spatele lui). Nu numai că aproba crimele făcute de Bush, dar le și continua.

  Obama a votat pentru reintroducerea Patriot Act și după primele măsuri pe care le-a luat deja, din nou am văzut…problema reținerii, el e dispus să trimită oameni nevinovați ca să fie torturați, pentru a se scoate ”adevărul” de la ei.

  Dacă producătorii acestui documentar încerca să acopere toate minciunile lui Obama, acest documentar nu ar fi fost lansat niciodată, pentru că apar din ce în ce mai multe de genul ăsta, în fiecare zi. Și, pentru economia timpului, noi vom ”ascunde” una și ma mare.

  Barack Obama și agenții lui au stabilit drept punctul forte al campaniei lui, faptul că cei care fac lobby și sponsorizări, vor fi excluși din Administrația Obama.
  După câteva ore după ce a fost ales, Obama s-a întors 180 de grade și a umplut Casa Albă și Guvernul Federal cu lobiști și sponsori, la toate nivelurile.
  (păi la noi nu-i la fel? Așa vezi grobieni-grohăitori îmbogățiți peste noapte ajunși în Parlamentul României DOAR pentru că au cotizat din greu… în felul ăsta, le recompensează implicarea și-i ține-aproape!
  Când măcăne ce nu trebuie sau nu mai adaugă niște parale…un flagrant, și-un Beci Domnesc! Dacă se cade între timp la pace, se lasă cu ”suspendare” sau control ”judiciar”)

 13. Magda 11 iunie 2016 at 14:59

  Obama l-a ales pe WILLIAM LYNN, cel mai mare lobbist pentru Raytheon, pentru a ocupa a doua funcție din Departamentul de Apărare. TIMOTHY GEITHNER, fostul președinte al Băncii Rezervei Federale private din New York, a fost ales de Obama pentru postul de Secretar al Trezoreriei.
  GEITHNER a umplut imediat Departamentul Trezoreriei cu lobbiști, ca Șeful Staff-ului – Mark Patterson, cel mai mare lobbyst pentru GOLDMAN SACHS.

  Obama l-a numit pe cel mai mare lobbist Familiei Regale Saudite, GEORGE MITCHELL, pe postul de consilier în problemele de Orient Mijlociu. Obama l-a numit și pe regele lobbiștilor de pe Wall Street – LEON PANETTA, pentru a conduce C.I.A-ul.

  Obama l-a ales pe TOM DASCHLE, cel mai mare lobbist pentru firmele de asigurări medicale, pentru a conduce Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale. Și lista poate continua.

  Apoi, după trei săptămâni după ce a fost inaugurat, Obama a mai lanst o nouă minciună, mai scandaloasă decât cea anterioară. Cu ocazia decernării Premiilor Academiei, el a spus că este nemulțumit de ajutorul pe care l-au primit băncile, ajutor oferit chiar de propriul lui Șef-staff, RAHM EMMANUEL, un alt fost director de pe Wall Street.
  Obama a spus că a semnat un ordin executiv prin care să stabilească un plafon salarial pentru CEO, care luaseră fondurile de salvare, de la stat.

  Barack Obama: ”Au fost doar două probleme: toate băncile majore și firmele de brokeraj erau privilegiate, iar noul ordin s-a ocupat doar de alte noi fonduri de salvare a acestora, și acestea au fost incluse în sistemul de educație bazat pe încredere și libertate. Ceea ce nemulțumește pe oameni, și pe bună dreptate, este faptul că DIRECTORII SUNT RECOMPENSAȚI PENTRU EȘEC”.

  (Real, n-am ce spune…ca și la noi! Păi nu-i normal să-i (re)compensezi când realizează – experimental/experimentând cum, dintr-o mână de fier căruia-i cad printre degete, din an în an oameni…în alte mâini sau pe jos, iar treaba și-o fac cu cei rămași, scăzuți numeric, (plătiți mizerabil) și peste program, ținând compania pe linia de plutire! Ce? Chiar dacă nu-i culmea omeniei, e o șmecherie pentru conducători și pentru elita din spatele lor, no? Scăderea locurilor de muncă per/total, apoi foamea și plata facturilor îi fac pe mulți să rămână, cu slabe speranțe de ieșire la liman sănătoși sau…la pensie! )

  Barack Obama: AIG, Banca Americii și CitiGroup care au primit miliarde prin fondurile de salvare, nu sunt incluse în acest plan. Numai băncile care vor negocia viitoarele înțelegeri cu Guvernul, vor fi restricționate. Acest lucru pare să fie construit pe un sistem de onoare
  .
  Secretarul Casei Albe în relația cu presa, ROBERT GIBBS, a avut mari probleme în a explica cum va funcționa ordinul lui Obama: Bun, lăsați-mă, lăsați-mă să iau …am să obțin clarificări de la Trezorerie în legătura cu asta.

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Vorbind în general, el este deja cel mai mare mincinos și cea mai mare dezamăgire pe care am avut-o în istoria recentă. Și din nou, din punct de vedere calitativ, standardele impuse de Bush Senior și Clinton, erau destul de joase în ceea ce privește respectarea promisiunilor.

  Ideea de bază este că Obama este un actor fantastic și chiar un mare mincinos. Palmaresul lui e clar.
  EL A FĂCUT OPUSUL FIECĂRUI LUCRU PE CARE L-A PROMIS OAMENILOR CĂ-L VA FACE (și la ei, ca și la noi…mai întâi copiat de la americani, apoi în toată țara românească din 90 încoa..pe urmă în Europa, Rusia, șamd…)
  GERALD CELENTE:VOR NĂSCOCI MINCIUNĂ, DUPĂ MINCIUNĂ. ȘI DACĂ ÎI CREZI PE OAMENII ĂȘTIA, DORMI ÎN CONTINUARE!

  Eu nu cred niciun cuvânt pe care-l spun ei. După o lună după ce a fos aprobată legea de salvare a băncilor, presa a raportat că peste cinci miliarde de dolari au dispărut pur și simplu din Trezoreria SUA. Până în decembrie, suma care a fost furată, ajunge la 8.5 miliarde de dolari.
  Conducerea ambelor partide politice, au adoptat o poziție defensivă și nu au vrut să discute despre problema banilor dispăruți. (foaarte tare! Deci hoție generalizată…și la ei! Păi, ce? Numai la noi? Acuma, nu știu cine de la cine-a importat-o…nici nu e nevoie de brevet, no? Berbecii ”noștri” nu fac pe mortu-n păpușoi la întrebări incomode? Ori răspund anapoda, ori îți arată spatele…)

  Americanii, protestând: ”End the Fed! End the Fed! End the Fed! End the Fed!” Americanii informați, au protestat împotriva Sistemului Rezervei Federale Financiare Private, de la toate cele 38 de birouri regionale. ”Arestați-i pe BERNANKE și PAULSON! ARESTAȚI TOȚI CRIMINALII CARE AU FURAT FONDURILE DE SALVARE A BĂNCILOR! Da! Da!

  A fost îmbucurător să vezi atâția oameni înfruntând structura reală a puterii, fără ca atenția lor să fie distrasă de marionetele elitelor, ca George W.Bush și Barack Obama.
  Noi am mers în Texas și Dallas, ca să facem un material cu oameni din popor care vorbesc despre adevăratul inamic:
  -Bună, aș vrea să vorbesc cu muncitorii de-aici, cu cei care fumează o țigară și care au coborât. Știm că sunteți de partea poporului american.
  Dar înțelegeți, întrebați-i pe muncitorii dinăuntru, nu vă aflați într-o clădire a guvernului federal! Sunteți în Rezerva Federală privată, care folosește acest nume, pentru a înșela!
  Ar fi ca și prenumele meu, gen Federal Reserve Jones!
  Tot nu aș fi Guvernul Federal. Nu aș fi nicio Agenție federală.
  Dar dacă aș spune că numele meu este FEDERAL RESERVE, atunci aș putea să merg și să plătesc politicieni și să-i fac să-mi permită să ajung la putere pentru a emite monedă și credit, și apoi aș putea cumpăra toată lumea! Asta au făcut criminalii ăștia.

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Mulți oameni cred că Rezerva Federală este deja parte a Guvernului. Ei, nu sunt! REZERVA FEDERALĂ ESTE CONTROLATĂ DE O CLICĂ DE BANCHERI CARE NU SUNT VOTAȚI ȘI NU POT FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE ȘI CARE SE ÎNTÂLNESC ÎN SECRET (BNR-UL ”nostru” cam tota așa e, numai că Isărescu este votat de Parlamentul României la foc continuu….ei, ȘPAGAmentarii știu DE CE! Iar în privința tragerii la răspundere, la fel ca la americani…)

  Majoritatea acestor oameni nu au trecut niciodată prin formalitățile audierii de către Senat, sau a unei confirmări din partea Senatului. Ei susțin că sunt o partea a Guvernului SUA. Ei se prefac ca și cum chiar ar face parte din Guvernul SUA. Dar în realitate, aceasta este o operațiune privată. Șacali, hiene, toți sunt loiali, dar NU poporului american ci Băncilor de pe Wall Street, de unde și provin în cea mai mare parte
  .
  KRS ONE (artist hip-hop): Toată lumea arată spre Barack Obama și-i spun: ”Trebuie să pui la punct economia, trebuie să pui la punct economia” când de fapt, Președintele nici nu prea are de-a face cu economia. CEL MULT, PREȘEDINTELE REZERVEI FEDERALE ESTE CEL CARE STABILEȘTE POLITICILE.

  (viclenie, nu șmecherie! Dacă vreodată este/va fi tras la răspundere Obama, acesta le întoarce ca un bumerang în cap protestatarilor, legea pe care n-o cunosc și-i arată ignoranți! Bine…asta nu înseamnă că nu puteai într-o noapte, după ce-ți încheiai socotelile cu lumea, să faci ca Președintele Kennedy care începuse procesul de abolire al Federal Reserve, prin Ordinul 11.110)

  Banca Rezervei Federale, este o companie privată. Ei stabilesc Agenda.
  ALEX JONES: Acești tipi care se prefac că sunt o instituție federală. Ei sunt defapt un consorțiu bancar privat și acesta este paravanul lor, un holding company. REZERVA FEDERALĂ NU ESTE FEDERALĂ! ESTE PARAVANUL UNUI CARTEL BANCAR PRIVAT. Acest lucru este oficial și ei sunt cei care orchestrează colapsul economic pe care îl vedem cu toții. Din cauza asta suntem noi aici.

  În timpul protestului ”OPRIȚI REZERVA FEDERALĂ”, din fața Băncii Rezervei Federale din Dallas, Texas, am vorbit cu fratele lui Ron Paul, Wayne Paul:
  ”1912. Federal Reserve Act a fost votat. Trei membrii ai Congresului au votat împotrivă.
  Pe vremea aceea, aveai nevoie doar de o majoritate de voturi pentru a trece legea. Și în 1913 The Federal Reserve Act, a fost adoptată.

  Douăzeci de ani mai târziu, în 1933, sub conducerea lui Roosvelt, Statele Unite s-a declarat a fi în faliment.
  În 1933, Banca Rezervei Federale private, a spus: ”OK, SUA! CU CE GARANTAȚI DATORIA PE CARE O AVEȚI LA MINE? ”
  Ce s-a întâmplat până în anul 1936? Știe cineva?
  Am instituit Sistemul de Securitate Socială, și tu, și eu, și copiii noștri și copiii copiilor noștri au fost folosiți drept garanție la datoria guvernării noastre, la Rezerva Federală. Și aici am ajuns astăzi.

  Ne-a luat 20 de ani ca să falimentăm această țară și de-atunci, guvernarea noastră a operat cu puteri extraordinare. Nu președintele ia decizii în această țară. Secretarul Trezoreriei este cel care schimbă totul și este pus acolo de către Rezerva Federală pentru a gestiona falimentul. (fantastic! Precum la ei, așa și la noi, prin BNR!)
  De atunci suntem în faliment. Să emiți 700 miliarde de dolari și să-i dai de pomană, cum pot scăpa nepedepsiți? Rezerva Federală îi spune celui care gestionează falimentul: ”Aceasta este calea potrivită”. Aici am ajuns astăzi. ”

  ALEX JONES: Da, ar trebui să subliniem că Congressman Ron Paul are acum o gamă largă de sponsori pentru a legifera în Camera Reprezentanților, desființarea Sindicatului criminal al Rezervei Federale.
  Ron Paul: În 1913, puterea financiară a acestei țări a fost luată de la oameni. Prin Constituție, acest privilegiu aparține Congresului, dar s-a renunțat la el, prin Federal Reserve Act. Rezerva Federală nu este mai ”federală” decât Federal Express. Dar are puterea de a determina care este direcția și modul de utilizare al banilor din economia noastră.

 14. Magda 11 iunie 2016 at 19:05

  Dacă am putea să luăm înapoi această putere și SĂ PUNEM REZERVA FEDERALĂ SUB CONDUCEREA TREZORERIEI, AM PUTEA FI CAPABILI SĂ CONTROLOM POLITICILE MONETARE ÎN NUMELE POPORULUI AMERICAN. (Amin! Doamne-ajută! Săracii americani..)

  ALEX JONES: Rezerva Federală este privată în totalitate și Allan Greenspan, acum două săptămâni pe PBS, la Lehrer News Hour a declarat că ei sunt deasupra legii, Congresului, Președintelui, tuturor! (gura păcătosului arogant, adevăr grăi!)
  NICIUN TRIBUNAL NU LE POATE FACE NIMIC (o bombă, ceva? Una psihologică măcar, ce naiba!!!)
  ”Noi conducem America!”

  La TV:
  -Care este relația potrivită…ce relație trebuie ar trebui să fie între Președintele Rezervei Federale și Președinte Statelor Unite?
  -În primul rând, Rezerva Federală este o agenție independentă și asta înseamnă practic, că NU EXISTĂ NICIO ALTĂ AGENȚIE A GUVERNĂRII CARE SĂ CONDUCĂ ACȚIUNILE PE CARE LE FACEM. Deci, atâta timp cât asta rămâne valabilă, nu există nicio dovadă că Administrația sau Congresul, sau altcineva, ne cere să facem lucrurile altfel decât credem noi că ar trebui făcute, atunci relațiile existente nici nu contează practic!

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Atenție ce declara Allan Greenspan. Greenspan spunea că Rezerva Federală este deasupra legii. Și în realitate este, iar în practică – peste lege!
  Nimeni din câte știu, nu a făcut vreodată auditul Rezervei Federale.
  Unul din primele lucruri pe care trebuie să le facem, pentru a naționaliza Rezerva Federală, este să mergem să-i facem auditul.
  Cine a furat banii?
  Cine se face răspunzător pentru corupție?
  Există o întreagă serie de oameni care se întorc: Volker la Greenspan, Bernanke, și așa mai departe.

  ALEX JONES: Câtă aroganță! Un grup privat de bancheri au falimentat națiunea după un plan bine stabilit, pentru a jefui țara. Un grup privat de bănci ne-a împrumutat proprii noștri bani și ei ne spun că sunt deasupra legii. Ei nu sunt deasupra legii, criminalii! Nimeni nu se află deasupra legii! Nimeni nu se află deasupra legii și Rezerva Federală privată, nu este, mai mult ca sigur, deasupra legii!

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: De la fondarea Rezervei Federale, de pe vremea administrației Woodrow Wilson, Rezerva Federală a lovit deja de trei ori. Ei nu au oprit criza din 1929, ei nu au oprit perioada de isterie dintre anii 1932-1933, și acum ei sunt cauza crizei pentru că tot ei au fost cei care au dat tot felul de lovituri derivate prin Allan Greenspan.

  ALEX JONES: În loc ca economia noastră să fie despre bunuri și servicii și despre produse reale și manufactură, ea se adresează numai acestor tipi = Rezervei Federale Private, care se preface a fi o entitate guvernamentală care controlează emiterea monedei și-a creditului.

  (păi dacă le-a permis să se îmbogățească, ei au practic pâinea și cuțitul în mână, manevrându-le cum vor mușchii lor…în funcție de obediența primitorului (a guvernul și-apoi poporul), alături de cuțitul care împarte pâine sau e pus la gât!)
  Ei sunt cei care au scos lichiditățile de pe piață. Ei ne-au spus să avem o economie bazată pe împrumut, și-apoi tot ei i-au pus capăt imediat ce au reușit să ne aducă sub controlul lor și au relizat o implozie în domeniul economic pentru ca ei s-o consolideze. Asta fac chiar acum. Asta conțin documentele lor, declarațiile lor, deasemenea.

  Ei solicită: ”dați-ne putere limitată, dați-ne triliarde de dolari din fondurile de salvare a băncilor și, deja sunt cinci miliarde de dolari, nu 850 de milioane de dolari cum spun ei. Și așa vom pune economia pe picioare.

  Dar ei păstrează banii și cumpără alte bănci care nu fac parte din Rezerva Federală. Cumpără companii de asigurare, cumpără drumuri, infrastructuri, imperii media, firme de protecție și pază. (Caracatița…LA PIOVRA!)

  BĂNCILE REALIZEAZĂ O IMPLOZIE ÎN ECONOMIE PRIN TĂIEREA CREDITELOR, ȘI APOI, CÂND SE ÎNREGISTREAZĂ O SCĂDERE CONSIDERABILĂ, BAGĂ BANII ÎNAPOI ÎN ECONOMIE, CONSOLIDÂND LA LOC ECONOMIA. Deci ei o consolidează și-apoi o șubrezesc…

  PESTE TOT ÎN LUME, EI DISTRUG CÂTE-O ȚARĂ, PRIN IMPLOZIA ECONOMIEI! (Săracul Jones! A fost/reprezintă adevăratul jurnalism…)
  Acest lucru apare în IMF și în documentele Băncii Mondiale. Aceasta este aripa internațională a aceluiași cartel.

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Și aceștia sunt oamenii care se declară a fi salvatorii economiei, aceiași oameni care au creat fiecare criză importantă din ultimele sute de ani, Rezerva Federală. Deci, ESTE ILEGAL, NECONSTITUȚIONAL ȘI ESTE UN EȘEC. Și cred că eșecul este ceea ce toată lumea poate vedea chiar acum.

  ALEX JONES:Da, și ei te fac să crezi că diabolicul Clinton conduce totul. Apoi, da…Bush ne ”salvează”, dar a fost rău! Acum, vom fi ”salvați” de Barack Obama. Dar ȘI el este numai o marionetă. Dar, cu cât ne afundăm în această fază, când ei realizează o implozie în economie, ei dețin toți banii și controlul, dar cu toate acestea, le place să pozeze în salvatori. (excepțional!)

  Deci, OBAMA ESTE MENIT SĂ FIE ”SALVATORUL” DIN TIMPUL DEPRESIUNII, ȘI NE VA ”SALVA” CU AJUTORUL UNUI MILION DE PERSOANE ANGAJATE SĂ SPIONEZE CIVILII.

  O agenție de trei milioane de persoane, spionează populația prin ascultarea ambientală a convorbirilor, oferind oamenilor aceste locuri de muncă pentru a fi birocrați guvernamentali și spioni pentru a se ocupa de ceilalți, știi, 290 de milioane și ceva de americani! ACESTA ESTE FASCISMUL CLASIC. ȘI COMUNIȘTII FAC LA FEL…FIECARE COMANDĂ INTEGRATĂ VERTICAL SAU CONTROL DINTR-UN SISTEM AUTORITAR, FACE ACELAȘI LUCRU.
  Deci, ei urmează aceiași pași pe care i-au urmat băncile în Germania, Rusia. Știi, scrie în Manifestul Comunist, că trebuie să ai o bancă centrală privată, pentru că bancherii centrali privați au fost cei care au scris aceste idei pe care le-au adus Marx și Engels.

  Oamenii ar spune: ”Bun, dar de ce și-ar dori băncile comunismul?” Nu există așa ceva.
  Ei ne distrug.
  Ei ne consolidează.
  Ei ne bagă în brigăzi de muncă.
  Ei ne fac sclavi.
  Și ei spun: ”Este un paradis al oamenilor.” Uitați-vă la el! Frate, dar chiar vă descurcați foarte bine! ȘI-APOI, EI TRANSFERĂ BOGĂȚIA NAȚIUNII PESTE HOTARE! GLOBALIȘTII SUNT ÎN AFARA TUTUROR NAȚIUNILOR! Asta le asigură lor siguranța și reușesc să învrăjbească țările, unele împotriva altora. Și deci, cu asta ne confruntăm acum. Ei instituie tirania clasică în SUA, DAR NOI AVEM INTERNETUL. AM DEVENIT DIN CE ÎN CE MAI MULȚI. MEDIA ALTERNATIVĂ S-A DEZVOLTAT EXTRORDINAR!
  Acesta este motivul pentru care ei vor să îl închidă și să-l reglementeze, să impună taxe de web. Dar este prea târziu pentru ei. Ei se joacă cu reguli din secolul 19, cu reguli ce aparțin secolului 20.

  SUNTEM ÎN SECOLUL 21, SECOLUL REZISTENȚEI ÎMPOTRIVA TIRANIEI! VA FI O LUPTĂ A NAIBII DE GREA, CU OAMENII ȘI UMANITATEA LIBERĂ PE-O PARTE, ȘI CU NOUA ORDINE MONDIALĂ, PE ALTĂ PARTE! Fiecare dintre voi contează și trebuie să fie implicat în această luptă, cum nu ați mai fost implicați vreodată în ceva…pentru că aici este vorba de luptă pe viață și pe moarte!

  TOTUL DEPINDE DE DEMASCAREA ACESTOR OAMENI. Totul depinde de modul cum demonstrăm oamenilor că Noua Ordine Mondială a început deja, și că aceștia sunt criminalii. Aici avem de-a face cu regii șobolanilor, oameni care răspândesc tirania în toată lumea. ORI ÎI DISTRUGEM PE EI, ORI NE DISTRUG EI PE NOI!

  Ori o eră întunecată și plină de tiranie și oprimare cu pretenții științifice se va instaura în toată lumea, sau va fi o eră nouă de libertate și renaștere! Alegerea, alegerea aparține oamenilor! OK, vă putem spune ce se întâmplă! Puteți să verificați și singuri și să vedeți că e adevărat. Dar nu așteptați. Verificați acum, implicați-vă ACUM! Luați inițiativă și extindeți-vă! Nu avem timp! Dacă căutați soluții, uitați-vă în oglindă! Uitați-vă fix în oglindă pentru că voi, oamenii de-acolo –bărbați, femei, copii, bătrâni, tineri, negrii, albi, puteți face diferența.

  Depinde de voi dacă ei vor câștiga sau dacă libertatea va reuși și dacă oamenii vor mai avea șansa unui viitor. ACEȘTIA SUNT EUGENIȘTI CU SÂNGE RECE!
  Aceștia sunt oameni cu sânge rece și se cred dumnezei, se cred stăpânii noștrii, care ne cred animale.
  ACEȘTIA SUNT TIPII CARE I-AU SPONSORIZAT PE LENIN ȘI STALIN ȘI HITLER ȘI MAO!
  Aceștia sunt tipii – totul e oficial! Ei sunt cei care au finanțat aceste chestii.
  Acesta este nucleul corupt și noi trebuie să îi ținem piept.

 15. Magda 12 iunie 2016 at 16:43

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: ”Până în momentul asasinării lui Kennedy și începutul războiului din Vietnam, Statele Unite au fost un motor puternic de dezvoltare a lumii. Asasinările, asasinarea lui Kennedy și altele din 1960, începutul războiului din Vietnam, au marcat începutul dominației absolute a Grupului de pe Wall Street asupra tuturor celorlalte interese.
  Nimeni nu contează, în afară de magnații de pe Wall Street.
  Acest lucru a făcut ca Statele Unite să nu mai fie o forță a progresului, ci altceva, foarte diferit: de cele mai multe ori, o forță distructivă în lume.
  ACEST LUCRU NU TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ AȘA.
  Interesul poporului american este de a lupta împotrivă…
  Luați-vă înapoi guvernarea de la Wall Street și transformați Statele Unite într-o forță a progresului în lume, pe care am putea-o face cu ușurință dacă am putea lua puterea din mâinile celor care se află în sptatele lui Obama.”

  GEORGE HUMPHREY: ” Băncile principale din Europa, care au fost fondate de ADAM WEISHAUPT și ROTSCHILD, Banca Națională a Parisului, Banca Angliei, Banca Italiei, toate au finanțat războaie mesianice și conducătorii acestora, de cel puțin 200 de ani. Napoleon, Lenin, Stalin.
  Ei l-au susținut pe Adolf Hitler.
  Ei l-au susținut și pe Franklin Delano Roosvelt.
  Și acum, ei îl susțin pe Barack Obama.
  Cartelul Bancar a introdus un anumit nivel în 1913, prin Federal Reserve Act.
  În1947, ei au stabilit o guvernare paralelă, din umbră prin Național Security Act.
  Din 1947, Național Security State, a început un lung proces de absorbție a birocrațiilor federale și statale, în același timp subminând și puterea constituțională a Congresului, dominând branșa executivă.

  Prin controlul exercitat asupra emiterii de monedă și credit, Rezerva Federală privată, a putut să cumpere o mare parte din companiile prezente în Fortune 500. (n.t. un clasament al celor mai mari companii publice americană după cifra de afaceri, făcută de Revista Fortune). Iar dacă o companie nu vrea să vândă, atunci bancherii emit legi federale prin care le falimentează.

  Băncile centrale private din Europa, Statele Unite și Anglia, au luat banii contribuabililor și i-au împrumutat țărilor din lumea a treia, cu o dobândă de 30%.

  Bancherii, apoi au dat mită liderilor acelor țări, ca să nu restituie împrumutul, să nu restituie banii împrumutați.

  ATENȚIE AICI:Marionetele lor din lumea a treia, au început să semneze înțelegeri prin care se stabilea faptul că, în cazul în care țările nu-și îndeplinesc obligațiile, atunci băncile vor primi toate resursele naturale și infrastructura acelei țări.
  Dar partea cea mai proastă este că țările garantează cu viitoarele taxe, plătite de oameni continuu, ca profit pentru băncile private.
  În anul 2000, mai erau puține națiuni care nu intraseră în sistemul acesta al puterii banilor. Globaliștii erau acum pregătiți să înceapă ultima fază a cuceririi guvernării mondiale prin distrugerea economiilor naționale ale Occidentului.
  Pentru a duce la bun sfârșit acest stadiu final, ei au scos în primul rând legislația din domeniul bancar, ca de exemplu GLASS-STEAGALL ACT, de la sfârșitul anilor 1990.

 16. Magda 12 iunie 2016 at 16:46

  Acest lucru a permis companiilor lor de fațadă, să ofere credit nelimitat întregii lumi, și să realizeze COLOSALA SCHEMĂ PONZI, cum nu a mai văzut lumea niciodată. Înșelătoriile erau promovate de către corporațiile media, drept legitime.

  Datorită profiturilor fantastice, investitorii privați, corporațiile, guvernele federale și statale, au investit masiv. Ei au înghițit momeala. Pentru a distruge încrederea, la sfârșitul anului 2007, însăși bancherii au început să-și discrediteze înșelătoriile pe care chiar ei le creaseră.

  Apoi bancherii centrali au pus capăt tsunamiului de finanțare pe care l-au folosit pentru a-și urmări scopul. Atunci când Congresul și publicul au refuzat să scrie un cec în blanc oligarhilor financiari, bancherii au început să implice terorismul financiar.

  Ei au spus că lumea va intra într-o altă mare depresiune dacă nu li se satisfac cererile, distrugând în continuare încrederea.

  Bursa de valori a înregistrat imediat cea mai mare pierdere înregistrată într-o singură zi, din istorie. Nici asta nu a fost deajuns pentru a forța Congresul să capituleze în fața băncilor de peste hotare.

  Senatorul INHOFE de Oklahoma și congresmanul BRAD SHERMAN de California, printre alții, au spus lumii că întregul Congres a fost amenințat cu Legea Marțială de către Casa Albă și de către Departamentul de Trezorerie dacă nu votează așa-zisa lege de salvare a băncilor.

  Singura modalitate de trecere a acestei legi, este aceea a creării și menținerii unei atmosfere de panică. Această atmosferă nu este justificată.

  Multora dintre noi, ni s-a spus în discuții private, că dacă votăm luni împotriva acestei legi, o să pice cerul pe noi, bursa de valori va avea pierderi de a doua zi de două sau trei mii de puncte, numai în prima zi și-apoi încă două mii în ziua următoare, iar unor membrii chiar li s-a spus că va fi decretată legea marțială dacă votăm împotrivă.
  Asta numesc eu frică nejustificată. Versiunea finală a legii, a fost ținută secretă față de Congres până cu câteva minute înainte de a o vota pe 3 octombrie 2008. Rezerva Federală promisese transparență totală, și că se va da socoteală pentru fiecare cent.

  Barack Obama: ”Democrații și republicanii care s-au opus acestui plan, cred că s-au apucat de treabă. Să facem ceea ce trebuie pentru această țară, în momentul ăsta pentru că acum este timpul să acționăm…pentru prevenirea apariției unei alte crize care să transforme totul într-o catastrofă.” (ce ipocrit! Japiță coordonată împotriva poporului american, mai face și pe nebunul…)

  După adoptarea ei, publicul a aflat cu oroare că această lege, era practic o lovitură financiară a Wall Street-lui dată Statului. (eu le dădeam FOC la șobolani cu clădire cu tot, ÎN DI-RECT!)
  Această lege, nu numai că a acordat 700 de milioane băncilor, ERA UN CEC ÎN BLANC. Iar în februarie 2009, 9.7 triliarde dispăruseră într-o gaură neagră.
  În 24 de ore de la aprobarea acestei legi, Secretarul Trezoreriei HENRY PAULSON a spus că ei nu mai folosesc banii pentru a dezgheța piața ipotecară prin cumpărarea datoriilor negative.

  Afirma alt nebulos,HENRY PAULSON: ”Noi am mers la Congres. Asta părea alegerea cea mai bună la momentul respectiv. Cum situația s-a înrăutățit, lucrurile s-au schimbat. Nu o să-mi cer scuze niciodată pentru faptul că mi-am schimbat strategia atunci când s-au schimbat și lucrurile.”

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: Paulson a admis între timp că această criză ipotecară nu este de fapt cauza prăbușirii întregului sistem bancar mondial, ci falimentarea majorității băncilor din Londra și de pe Wall Street. El a spus :”Oh, o să cumpărăm toxicitățile de pe piață, dar nu ne vom face griji pentru piața ipotecară.” El vorbește despre derivate. DERIVATELE SUNT ÎN CENTRUL CRIZEI. El a venit să declare că este secret locul unde vor ajunge banii.
  ”Cred că insituțiile bancare sunt mult mai periculoase pentru libertățile noastre decât armatele în sine. Dacă poporul american va permite vreodată băncilor private să controleze emiterea monedei lor întâi prin inflație, apoi prin deflație, băncile și corporațiile vor crește pe lângă bănci și îi vor deposeda de toate proprietățile, până când copiii lor se vor trezi fără un adăpost pe continentul pe care părinții lor l-au cucerit.

 17. Magda 12 iunie 2016 at 16:50

  PUTEREA DE EMITERE A MONEDEI TREBUIE RECĂPĂTATĂ DE LA BĂNCI ȘI REDATĂ OAMENILOR, CĂRORA APARȚINE DE FAPT ȘI DE DREPT. ” (Thomas Jefferson, Letter to the Secretary of the Treasury Albert Gallatin, in 1802)

  La TV, REP.DARREL ISSA: ”Secretarul Trezoreriei HENRY PAULSON a ieșit alături de vice-președintele și de președintele FED BERNANKE, și a dat toate acele asigurări că a fost o nevoie absolut critică și imediată de a scăpa de produsele derivate corozive. Știi, toate numele diferite, pentru asta, știi, omniprezent, știi, sub-S creditul renegociat, blah, blah, blah, blah, OK. Dar ei au vorbit despre ei ca și cum ar fi știut ce dracu’ sunt. Aveți banii, și imediat ați spus: ”Ce emiți? Ce licitație? ”

  For more information, oversight house.guv.-REP.DENNIS KUCINICH : ”Acum Trezoreria a scos practic asta din lege. Și, știi, aici avem o situație în care băncile sunt, sunt cele care stochează banii care vin de la TARP.

  EI FOLOSESC BANII PENTRU A CUMPĂRA ALTE BĂNCI. Și dintr-o dată, Trezoreria dă semnale băncilor: ” Uită de asta! Vă vom da banii pe care îi vreți, și să faceți ce vreți cu ei.” Fără să reglementezi acest fapt explicit, nu se va putea întâmpla. Nu cred că cineva pune la îndoială faptul că lucrați mult, D-le Kashkari. Întrebarea noastră este: ”Pentru CINE lucrați?” (întrebare fără răspuns, doar o mimă grăitoare -:)

  De-a lungu timpului, președintele Bush și senatorul Obama, au lucrat în tandem pentru a determina Congresul să adopte legea, fără a avea măcar timp să o citească.
  (e mai direct, dar mai ”elegant” la ei, atribuind victimei eventuala răspundere în caz de nesupunere rapidă prin iscălire, pentru că ARDE…trebuind aprobat pe ”repede-nainte”, față de cei de la noi care, nici nu cârtesc, ies din sală neuitând să ridice în avans mâna..la cine știe a ce sau a câta privatizare forțată și/sau vânzare națională!)

  În ciuda faptului că în majoritatea circumscripțiilor electorale, 98% din americani erau împotriva acestei legi, conducerea ambelor partide, era PENTRU! (?!)

  Spunea una sărită, de pe la ei: ”Și chiar vreau să-l laud aici pe Barack Obama pentru că atunci când noi eram implicați în una, alta…cu diferitele amendamente ale legii pentru a convinge oamenii, el chiar i-a încredințat pe oameni că este cea mai bună decizie pe care poporul american o poatea lua, cu toate că nu era, din punctul nostru de vedere, o lege extraordinară pentru ei pe care să o voteze.” (unde îi stă mintea tipei? Poporul american TOCMAI ce-a votatără ÎMPOTRIVA legii, cu 98%)

  Altul, la fel: ”Vreau să mulțumesc unui om care nu este aici, și acela este Barack Obama (ce băloșenie pe ăsta…) care a făcut nenumărate apeluri, nu numai tuturor cetățenilor, ci și unui număr de electori de-ai noștrii (aham..) și ne-a ajutat să strângem voturile într-o manieră democratică, pentru a trece această legislație.”

  Conducătorii băncilor s-au lăudat apoi presei, că ei stochează banii primiți din fondurile de salvare a băncilor și îi folosesc pentru a cumpăra bănci mai mici și mai sănătoase, și companii de asigurări.
  Planul lor mergea de minune. Apoi, bancherii centrali au împrumutat la loc Rezerva Federală cu 787 milioane de dolari din banii noștrii, cu dobândă, pentru așa-zisul pachet motivațional al președintelui Obama.
  Exact ca în cazul salvării băncilor, Congresului i s-a dat mai puțin de o oră pentru a citi cele 1.070 de pagini, plus Legea ”Motivațională”.

  (de ce naiba nu schimbă legea sau regulamentul care să impună un anumit timp de citire și de reflexie (rezonabil, dar o bligatoriu) pentru orice lege care urmează a fi adoptată și, în funcție de consistența și importanța documentului, să mărească sau să scadă timpul de studiu dinaintea votului! Ca să numai zic că, la un așa document, după primele 100 de pagini scrise, trebuiau trimise în orice format, pe e-mail sau în cercuit închis, tuturor! Ce-ar mai fi contat necitirea în ziua votului, a ultimelor 100 de pagini? Și-apoi, câți sunt în Congresul lor? Se împărțeau paginile la toți și-și dădeau apoi cu părerea. Nici ăștia din Congres nu au învățat să sufle ciorba fierbinte în fața celor care le-o servesc așa, iar ei să mănânce amuzați înghețată, în timp ce ăia se șterg încă pe față, opăriți… Așa, președintele zice c-a fost ”urgență”, ei, că n-au avut timp. Apropos, tot într-o zi a pritocit-o și Obama cu oculta lui? 1.070 de pagini le citești poate într-o zi, dar nu le concepi tot într-una!)

  Barack Obama, care afirma în timpul campaniei că va aștepta cinci zile înainte ca legea să fie votată în Congres, pentru ca omenii să aibă timp să o citească, a spus că Legea Stimulent este prea importantă și că trebuia să fie votată înainte ca oricine să o fi văzut și citit, altfel criza, s-ar fi transformat în catastrofă. (cum naiba a fost ăsta reales??!!! De fapt, ce mă miră? La noi n-a fost tot așa?-:)

  Barack Obama: ”Făcând puțin, sau chiar nimic, vor rezulta deficite și mai mari, chiar cu pierderea mai multor locuri de muncă, scăderea veniturilor și chiar o pierdere a încrederii. Acestea sunt deficiențele care pot transforma o criză într-o catastrofă, ȘI REFUZ SĂ PERMIT una ca asta…”(și cu asta, BASTA, nu? Faza cu refuzul permisivității în eventualitatea găsirii și-a unei alte căi de rezolvare, arată cât de căpos, independent și nesimțit este de fapt, în raport cu ceea ce i-a promis alegătorului în campanie, mințindu-l abuziv și grosolan!)

  După ziua de vineri, în care legea a fost aprobată în stil mafiot, președintele Obama și-a luat o vacanță de patru zile și a spus că nu e nicio grabă pentru a o semna. (aham! Scopul era să nu treacă prin filtrul a mai multor minți de congressmani…păi să nu-ți vină să-l trimiți UNDEVA? Nu în concediu…poate d-ăla prelungit sau definitiv! )

 18. Magda 12 iunie 2016 at 16:51

  ”Această lege este de fapt menită federalizeze mai tare Statele și să (ră)plătească sponsorii care au dat bani în campaniile ambelor partide. (campaniile să fie numai televizate, nu cu plimbături prin toate statele…și fără sponsori!)

  Altă jivină – ȘOROS: ”Cum lumea alunecă și mai tare în depresiune, bancherii au sărbătorit sistemul pe care îl contruiseră. Cred că această frază ”răspunderea Cabinetului”, este depășită. ”

  Maimuța penibilă și criminală de Bush:”Da, Kelly. De ce eu? Oh, răspunderile! De ce a trebuit să apară colapsul financiar tocmai acum? E patetic nu? Autocompătimirea!” (ăsta președinte? Se scălămbăie când vorbește, de parcă ar fi la Muppets Show!)

  ”Nu cred că președintele ales Obama, va fi plin de auto-compătimire” (nu, va da din coadă, ca și tine! Ce? Trăiți în rând cu lumea? Ești deasupra ei! )

  Având acces nelimitat la capital, ei ar putea să cumpere acum, toate sectoarele economiei mondiale, care sunt controlate de ei.
  DE-A LUNGUL UNUI SECOL, ORGANIZAREA ANGLO-AMERICANĂ A LUCRAT PENTRU A ADUCE SISTEMUL MONDIAL, ÎN ACEST PUNCT: FALIMENTUL GLOBAL ARTIFICIAL CREAT.

  Într-o adresare în fața Comisiei Trilaterale, în iunie 1991, David Rockefeller a expus scopul ultim al elitelor: SUVERANITATEA SUPRANAȚIONALĂ A UNEI ELITE ”INTELECTUALE” ȘI A BANCHERILOR MONDIALI, FAȚĂ DE AUTO-DETERMINAREA NAȚIONALĂ PRACTICATĂ ÎN ULTIMELE SECOLE.

  Acum, că bancherii țin lumea ostatică, ei și-au înaintat ultimatumul. Singura ”soluție” prin care am putea da drumul ecomomiei mondiale, ar fi să construim un guvern planetar condus de Banca Mondială, o Bancă Mondială deținută și controlată de ei. Dintr-o dată, sute de publicații remarcabile au anunțat ”soluția”, singura salvare a omenirii.
  Time Magazin, într-un articol denumit ”Noua Ordine Mondială”, se afirma că o nouă super-bancă va controla emiterea de monedă și de stabilire a cursului valutar în toată lumea, și că noua super-bancă…citez ” va lovi conducătorii unor țări malefice ca Statele Unite.”

  La o întâlnire a conducătorilor Băncii Centrale și a miniștrilor de finanțe, poreclită ”BRETTON WOODS II”, planul pentru o guvernare mondială a fost dezvăluit de către însuși bancherii care construiseră colapsul.

  Fostele State suverane vor trebui să-și plătească taxele, direct Cartelului Bancar. Sute de taxe pentru carbon, controlând fiecare fațetă a activității umane, ar fi numai începutul. Acum, toate elitele trebuie să convingă publicul să accepte această ultimă fază a planului lor, și asta e menirea lui Obama = de a păcăli publicul pentru a nu se împotrivi, pentru ca agenda bancherilor să-și urmeze cursul nestingherită.

  Niciodată în istoria Statelor Unite, media nu a fost atât de favorabilă unui președinte, cum este acuma pentru Obama. Presa a scos orice limite, punându-i lui Obama coroana infailibilității, ca salvator al omenirii. Elitele pariază tot ce au pe charisma lui Obama și speră că el va putea ”vinde” lumii, programul lor de tiranie.
  Barack Obama, 24 Iunie 2008, la Berlin: Da, au fost diferențe între America și Europa. Fără nicio îndoială, vor fi diferențe și pe viitor.

  Dar POVARA unei CETĂȚENII GLOBALE, ne ”unește”. O schimbare a conducerii la Washington, nu ne va scăpa de această povară. ”(adică, indiferent de cine se perindă pe-acolo fraierilor, tot de-o povară/năpastă globală aveți parte… fie că acceptați, fie că nu!)

  ”În acest secol, atât americanilor, cât și europenilor, li se cere să facă mai mult, în niciun caz mai puțin: parteneriatul și cooperarea dintre națiuni, NU este o posibilitate, este UNICA modalitate.”

  La tv, același: ”Trebuie să riscăm pentru a creea o nouă ordine mondială, așa cum cred că vrem să o vedem cu toții” (bine că încă crezi și nu ai certitudini!)
  De fapt Obama, nu numai că îi continuă politicile lui George W. Bush, el LE EXTINDE ÎN MOD RADICAL.

 19. Magda 12 iunie 2016 at 16:52

  Barack Obama: ”Îi mulțumesc președintelui Bush pentru serviciile aduse națiunii noastre”.
  Acest film a demonstrat durerosul fapt că agenda lui Barack Obama, este exact opusul a ceea ce a declarat că va fi. Acum, noi vom dezvălui care este agenda adevărată a lui Barack Obama și a celor care îl controlează:
  Numărul unu:
  1. Să aducă Statele Unite sub conducerea completă a unei bănci private, cunoscută sub numele de Banca Mondială.
  2. Mai mult de o sută de taxe noi vor apărea având drept acoperire, reducerea efectului de seră. Noile taxe vor fi plătite direct consorțiomului bancar privat.
  3. La nivelul de producător, taxele vor fi plătite și pentru gazele trase de animalele de la fermă.
  4. La nivel de consumator, vor fi taxe pe carbon la toate felurile de carne: de vită, de pasăre, porc și pește.
  5. Mașinile vor fi urmărite prin satelit, ceea ce va permite taxarea în funcție de distanța parcursă.
  6. Și taxe suplimentare vor apărea pentru combustibilii fosili, inclusiv uleiul de motor și gazele naturale.
  7. Toate produsele de plastic vor avea o taxă de carbon adăugată.
  8. Panourile solare și șemineele vor fi taxate.
  9. Toată electricitatea produsă de centralele bazate pe cărbuni, va fi taxată.
  10. Sub sistemul ”poluatorul plătește”, cetățenii vor fi forțați să plătească taxe pentru sutele de produse, pentru servicii private de reducere a poluării, deținte de Al Gore și alți elitiști.
  11. Vor fi taxe puse și pe becurile electrice, apa, colectarea gunoiului, transportul aerian și căile ferate, autobuz, vapor, medicamente, producția de oțel, minerit, îmbrăcăminte, rufe de spălat, asfaltare, sunt câteva dintre noile taxe.

  Barack Obama: Dar pentru a transforma cu adevărat economia noastră, pentru a proteja securitatea noastră și pentru a salva planeta de la ravagiile schimbărilor climaterice, trebuie să producem energie alternativă, tipul de energie care să fie profitabilă. Și cer acestui Congres să-mi trimită legislația care privește poluarea prin emisiile de carbon, care duce la producerea de energie alternativă în America. De asta avem nevoie. (aplauze furtunoase, la comandă și, forțate!)

  WEBSTER GRIFFIN TARPLEY: ”Noțiunea de încălzire globală este o înșelătorie. Cu alte cuvinte, ideea că planeta se încălzește, și că activitatea umană este într-un fel responsabilă, este o înșelătorie pseudo-științifică.

  Este o mare minciună. Este o mare monstruozitate. Amintiți-vă de naziști. Ei aveau o știință despre rasă, despre igiena de rasă. Ei spuneau că sângele arian este diferit de orice alt fel de sânge. Acest lucru a fost bine-nțeles, O MARE TÂMPENIE, O FANTASTICĂ PIESĂ A NON-SENSULUI!

  Astăzi, avem ceva similar. Încălzirea globală cauzată de activitatea umană. Și răspunsul la acest fapt, sunt taxele pe carbon, conform dorințelor lui AlGore, a Prințului Charles, practic a întregii comunități bancare mondiale, a oligarhiei mondiale. Ei încearcă să perpetueze sistemul actual în care bancherii conduc lumea, magnații conduc lumea, și restul dintre noi, primesc doar niște firimituri.

 20. Magda 13 iunie 2016 at 21:10

  Dar amintiți-vă, dacă încercați să puneți o taxă pe carbon pentru încălzirea globală crezând că veți salva urșii polari, ceea ce faceți de fapt, este să distrugeți societatea umană. Veți genera un mare genocid.
  Morțile vor fi măsurate în sute de milioane. Numai ideea de încălzire globală înseamnă că nu va fi nicio dezvoltare în Africa, nicio dezvoltare pentru părțile mai sărace din sudul Asiei, și nicio redresare a economiei mondiale de nici un fel vreodată, în viața asta.

  Deci, este important să demascăm și să luptăm împotriva înșelăciunilor pseudo-științifice despre încălzire globală.
  Încă o chestiune despre asta: NU avem nevoie de specialiști ca să ne dăm seama că chestiile astea sunt o înșelătorie. Sunt istoric.

  Vă pot spune că, în ultimele mii de ani, am avut o perioadă marcată de temperaturi foarte ridicate, numită Perioada Caldă Medievală, când creșteau toate tipurile de struguri și chestii semi-tropicale într-o mare parte a emisferei nordice.

  Asta s-a întâmplat pe la 1.100, 1.200. Acest lucru a avut loc pentru a corespunde perioadei de activități maxime ale petelor solare. Chiar acum, putem spune că ne îndreptăm într-o altă perioadă de maximum, când se va înregistra o perioadă de încălzire, dar în parametrii Perioadei Calde Medievale.

  Pe la 1600 până în 1650, a fost o eră glaciară în nordul Europei. Marea Nordului era plină de gheață. Porturile nemțești și olandeze și cele englezești erau pline de gheață. Acest fapt corespunde perioadei de activitate minimă a petelor solare. SPORER MINIMUM și MAUNDER MININUM.

  Deci, aceste lucruri au o mare legătură cu activitatea solară. Noi putem vedea că alte planete, nu numai Pământul, se cam încălzesc ca rezultat al activității solare crescute. Dar ne este bine și în perioada de minimun.
  Deci, ceea ce susțin oligarhii, că este un caz clasat din punct de vedere științific, este o parte a unui non-sens pseudo-științific și ar trebui să fie respinsă.

  NUMĂRUL DOI:
  SOCIOLOGII SUNT CONȘTIENȚI DE FAPTUL CĂ VALUL DE SIMPATIE PENTRU OBAMA VA DISPĂREA RAPID, DE ACEEA SE GRĂBESC SĂ INSTITUIE CEA MAI OPRESIVĂ REȚEA DE CONTROL STATAL DE TIP POLIȚIENESC, DIN TOATĂ ISTORIA LUMII.

  20.000 de trupe sunt dispuse chiar acum pentru a patrula pe străzile Statelor Unite. FEMA construiește acum tabere uriașe în fiecare regiune a țării și Congresul a introdus legi ca NAȚIONAL EMERGENGY CENTERS ACT, HR 645, care unește guvernarea locală și poliția, sub control federal.”

  GERALD CELENTE: ”Și după cum bine știm, cei care am urmărit aceste chestiuni, EI SUNT PREGĂTIȚI PENTRU REVOLTE.
  Cu aceste centre de detenție care sunt deschise de-a lungul acestei țări, cu poliția statală care se antrenează pentru a controla o eventuală revoltă, din cauza calamității economice sau a revoltelor alimentare, ei știu ce urmează și sunt pregătiți pentru asta.
  Deci, OAMENII AR TREBUI SĂ SE PREGĂTEASCĂ ȘI EI.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.