Întrunirea grupului Bilderberg – 2016

0
(0)

Iată că se apropie anuala reuniune a Grupului Bilderberg, programată la Dresda, în Germania pentru acest an. Și cine a primit invitație? Daaaa, elitiștii membri ai acestui grup, care sunt acuzați că ar stabili agenda globală, au invitat-o pe… Angela Merkel. O va însoți Ministrul Federal al Apărării, Ursula von der Leyen alături de Ministrul Federal al Afacerilor Speciale Peter Altmaier și Sigmar Gabriel, vice-cancelar al Germaniei. Ei vor fi însoțiți de asemenea de Frank-Walter Steinmeier, ministrul afacerilor externe al Germaniei.

Economistul Axel Troost a criticat implicarea cancelarului în acest gen de acțiuni, acuzând-o că ar fi la mila grupurilor de interese și insistând că

funcționarii guvernamentali ar trebui să li se interzică participarea, ca o chestiune de principiu.

O altă condamnare a acestei participări vine din partea editorului Jürgen Elsässer, care afirmă că va susține obișnuitele proteste împotriva Bilderberg.

La fel, printre opozanți se numără actualul al treilea mare partid politic al Germaniei, AfD, care afirmă că Bilderberg promovează o „agendă a globalizării neo-liberale”, care urmărește să elimine statele naționale și „subminează participarea democratică a parlamentelor naționale”.

Cu titlu informativ, merită reținut faptul că, în 2009, fost președinte al conferințelor anuale ale grupului Bilderberg, Étienne Davignon lăuda modul în care crearea monedei unice euro a ajutată de Grup.

Pentru a înțelege mai multe despre jocurile pe care le fac membrii Clubului Bilderberg, chiar merită văzut documentarul, Joc final.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.