În discuție: „Joc final”

0
(0)
Articole dedicate comentării filmelor de pe pagina Documentare.

Aici discutăm despre „Joc final”.

În viitorul apropiat, Pământul este dominat de un guvern mondial puternic. Odată libere, națiunile sunt sclavele voinței unei elite minuscule. Începutul unei noi ere întunecate se află înfățișate omenirii. Țările aparțin trecutului. Orice formă de independență este atacată, familia, chiar și individul însuși este aproape de dispariție.

Aproape de 80% din populația Pământului a fost eliminată. Rămășițele unei, odată libere, umanități sunt forțate să locuiască în interiorul unor orașe super-controlate, ca niște închisori compacte. Călătoriile sunt foarte restricționate. Super-autostrăzi leagă mega-orașele și țin populația să nu pătrundă  în zone neautorizate. Nici o activitate umană nu este privată. Super-computerele Inteligenței Artificiale înregistrează și categorisesc fiecare acțiune.

O planetă închisoare dominată de o gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, țelul lor fiind:

Un program al totalei dezumanizări, unde știința tiraniei este legea; o rețea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii marilor lorzi pentru totdeauna.

Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coșmar dacă masele nu se deșteaptă să înțeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale și nu se mobilizează să-l înfrângă.

Pare o introducere la un film SF? Da, dar din păcate, lucrurile nu țin de ficțiune… Este de fapt planul subjugării globale… Vom putea constata că de-a lungul istoriei, permanent marile imperii au încercat anularea existenței popoarelor-națiune, dorindu-și doar existențe individuale, ușor de controlat…

Și pentru că folosirea forței nu a dat roade, s-a trecut la o nouă abordare care, deși mai „blândă” e considerată a da rezultate mai bune…

1954, Oosterbeek, Olanda, hotel Bilderberg… Locul unde a luat ființă în secret o asociere de persoane  cunoscută ca fiind Grupul Bilderberg… Cei ce-și asumă stabilirea agendei globale… Unul dintre obiectivele acestui grup, obiectiv recunoscut ulterior, a fost acela al creării Uniunii Europene. Pentru moment, se poate bifa ca realizat… Vom vedea evoluțiile de după scrutinul britanic din 23 iunie 2016

Folosind aceleași argumente ale eliminării barierelor schimburilor economice, planul va continua prin realizarea Uniunii Nord Americane și Uniunii Asiatice și chiar Euroasiatice, după care, prin interconectarea acestor trei super-state se va putea crea cadrul guvernării globale.

Sub denumiri atrăgătoare precum „creșterea inteligentă”, se ascund de fapt planuri macabre de re-sălbăticire a unor zone, așa cum ar fi Proiectul Wildlands, Convenția pentru diversitatea biologică, toate cu scopul controlului populației umane… Aplicații de recunoaștere automată a plăcuțelor de identificare ale automobilelor (mai nou, apariția plăcuțelor cu cip), de recunoaștere facială prin scanarea fețelor, de citire a buzelor și analizare a mersului și a altor interacțiuni, toate acestea au drept scopul final controlul…

Patriotic Act-ul lui Bush Junior, la fel cu limitările de drepturi individuale din Europa occidentală acceptate de oameni sub imperiul fricii de atentate teroriste reprezintă alți pași înainte în implementarea controlului global…

Când un guvernul își tratează cetățenii ca pe inamici (folosind uneori armata împotriva propriului popor), e semn că lucrurile nu mai sunt în ordine.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

42 thoughts on “În discuție: „Joc final”

 1. Magda 25 mai 2016 at 18:56

  Pe măsură ce uniunile se formează, acestea sunt simultan unite pentru a forma primul Guvern Planetar. Ei încearcă să distrugă fiecare națiune de pe Pământ care încearcă să promoveze progresul, deoarece acești indivizi sunt pur și simplu proprietarii terenurilor, ei nu au nevoie de progres pentru că ei controlează terenurile.

  Dacă îi iei pe cei mai puternici oameni din Londra, pe cei care fac parte din consiliul și comitetul celor 300 ce aparține Bilderbergilor, și de asemenea, REGALITATEA BRITANICĂ, GUELFI, NOBILIMEA NEAGRĂ A VENEȚIEI ȘI GENOVEI, acești oameni sunt stăpânii terenurilor. Noua Ordine Mondială este Vechea Ordine, în care doar aparențele și numele s-au schimbat, dar conceptele au rămas aceleași.

  PLANUL ESTE SĂ ADUCĂ OAMENII CU FORȚA ÎNAPOI, ÎN EVUL MEDIU, ÎNTR-O ERĂ POST-INDUSTRIALĂ A ORDINII MONDIALE.

  Unul din lucrurile foarte șocante pentru majoritatea americanilor este faptul că ”EVALUAREA BIODIVERSITĂȚII GLOBALE ALE NAȚIUNILOR UNITE”, care a fost publicată în 1995, arată în mod clar că pentru a proteja planeta, trebuie să ne întoarcem la sistemul feudal, lucru pe care chiar l-au precizat în document.
  Pentru a crea o societate feudală modernă, globaliștii implementează o Uniune Nord Americană standardizată, cartele de identificare pentru a-și urmări, localiza și controla sclavii ce călătoresc prin cele trei regiuni ale Uniunii Nord Americane. Construind pe deplasările masive ale umanității cauzate de globalizare, Noua Ordine Mondială își construiește rapid infrastructura fizică a Uniunii Nord Americane, rețeaua de control cu super-autostrăzi, NAFTA.

  Eu sunt Arthur Peterson, colonel în rezervă în Armata SUA și lucrurile pe care le văd că se întâmplă astăzi, i-ar face pe prietenii mei care au murit în cel de-al doilea război mondial, să se răsucească în mormânt. Să te gândești că oamenii ar putea chiar să confiște terenurile fermierilor și ale crescătorilor de vite, să le ia casele pentru a le da unei companii străine din Spania ce este controlată de Don Carlton, socialist notoriu, și vor încasa impozitele pe terenurile Texasului pentru 50 de ani…

  Coridorul Trans-Texan va fi o încrengătură de super-autostrăzi și căi ferate, ce se va întinde pe o lungime de 6.400 km de la granița cu Mexicul, trecând prin Texas, până în Oklahoma. S-a semnat un act de închiriere ce va face autostrada 121 din Texas, un drum cu taxă. O companie privată din Spania a câștigat licitația pentru a construi și colecta taxele de drum pentru următorii 50 de ani.

  ACESTE AFACERI CU COMPANII PRIVATE SUNT NEGOCIATE ÎN MARE MĂSURĂ ÎN SECRET ȘI LEGIUITORII SUNT ÎNGRIJORAȚI CĂ PLĂTITORII DE IMPOZITE SUNT VÂNDUȚI PE LA SPATE. CRITICII SPUN CĂ ESTE (reprezintă) UN ATENTAT LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE. (sună cunscut, nu?) Face parte dintr-un plan pentru Integrarea Nord Americană, care este condusă de guvernul nostru și elitele corporatiste, fără aprobarea electoratului sau a Congresului (și-aici…asemănător nouă, diferența notabilă este că Parlamentul de la noi, ne vinde mână-n mână cu guvernul +elitele, într-un TRIO MALEFIC! Imbecilii ăștia – ăia din SUA și ăștia de la noi, ar trebui scărmănați bine și determinați să anuleze contractele cu străinii de țara lor, iar pocinogul să-l plătească ei, că-s bogați…și-n bani, și-n șmecherii, inginerii… )

  Am zburat deasupra zonei centrale a Texasului pentru a avea o vedere de ansamblu asupra coridorului Trans-Texan, care este în construcție și care va constitui inima sistemului de super-autostrăzi, Trans-NAFTA.

 2. Magda 26 mai 2016 at 13:44

  Istoria se repetă. Acum 2000 de ani toate drumurile duceau la Roma.
  Roma a construit și întreținut mai multe de 16.000 de km de drumuri, în tot imperiul său. Drumurile erau folosite pentru desfășurarea forțelor militare romane, pentru a controla comerțul și a subjuga oamenii și națiunile pe care le stăpâneau.
  De asemenea, Roma cerea tribut. De la Albion până-n Iudeea, oamenii erau forțați să plătească taxe pentru a folosi drumurile. Romanii foloseau apoi banii colectați din taxe pentru a-și domina supușii.

  ASTĂZI, SUPER-AUTORSTRĂZILE SUNT UN INSTRUMENT PUTERNIC ÎN ARSENALUL GLOBALIȘTILOR. ELE SUNT INSTRUMENTE FOLOSITE PENTRU A DISTRUGE GRANIȚELE ȚĂRILOR ȘI PENTRU A UNI ȚĂRILE ÎN CONFEDERAȚII ÎNTINSE.

  Guvernele străine și corporațiile sechestrează în mod abuziv infrastructura de pe tot cuprinsul Americii de Nord, dar nicăieri atacul nu a fost mai mare ca în Texas. Texas este prima linie. Terenuri și peste 12.000 de km de drumuri deja existente sunt înmânate companiilor străine susținute de guvern. (deci, complicitate maximă între corporații și guvernele autohtone vândute, trădătoare).

  COMPANIILE STRĂINE CUMPĂRĂ LEGIUITORII, CARE APOI LE DAU ÎNAPOI CONTROLUL COMPLET ACELORAȘI STRĂINI CE LE FINANȚEAZĂ CAMPANIILE (n.n. politice). PUTEREA GUVERNULUI ESTE APOI TRANSFERATĂ ÎN MOD ILEGAL ADMINISTRAȚIILOR REGIONALE CVASI-GUVERNAMENTALE CARE PĂCĂLESC GUVERNELE LOCALE ȘI VOINȚA NAȚIUNII. (mai vreți ceva? Nu e copy/paste și la noi?)

  URMĂTOAREA ETAPĂ a planului acestui guvern mondial este să aibă CONTROLUL TRANSPORTURILOR, și aceasta poartă demunirea de super-autostrada NAFTA sau în Texas, coridorul Trans-Texan.
  Aceasta a confiscat 584.000 de acrii de pământ ce au fost transferați sub controlul unei companii spaniole, care va colecta taxele de drum în Texas pentru următorii 50 de ani, ȘI NU EXISTĂ NICIO LIMITĂ ASUPRA VALORII TAXELOR CE POT FI COLECTATE.
  Mai mult de 80 de autostrăzi aparținând statului federal au fost desemnate ca fiind artere internaționale. Coridorul NAFTA I-35 începe din adâncul Mexicului și trece prin mijlocul Statelor Unite și se termină în Canada Centrală.

  Nave cu containere din Asia își descarcă mărfurile pe coasta Pacificului în Mexic, apoi acestea călătoresc scutite de taxe vamale pe calea ferată, până în noul port din interiorul orașului Kansas, acum considerat a fi pământ suveran al Mexicului, în inima Statelor Unite.
  Sub înțelegeri internaționale, companiile străine, în mod predominant plasează taxe pe drumuri deja existente ca fiind cu plată.
  Documente ale corporațiilor și ale Statului Federal arată că aceștia vor folosi ulterior aceste venituri strânse pentru a construi o infrastructură pentru transporturi în Mexic, nu și în Statele Unite sau Canada, astfel încât produsele făcute în străinătate, să se poate revărsa și mai repede în Mexic.
  De asemenea, veniturile strânse vor fi folosite pentru a finanța dezvoltarea Uniunii Nord Americane și a birocrației în creștere a acesteia. CONCLUZIE: EI FOLOSESC BANII NOȘTRI PENTRU A NE ÎNROBI. În primul rând, aceștia propun un Tribunal Nord American ce va fi asemănător cu ceea ce avem în Capitolul 11 din Acordul NAFTA, care este îmblânzit de legea internațională. Curtea Supremă a Statelor Unite și Constituția pot fi socotite a fi invalide și, ceea ce vom avea, va fi o nouă lege nord-americană de afaceri, care va îmblânzii ceea ce avem aici, în Statele Unite.
  De asemenea, este interesant de observat faptul că sediile NAFTA sunt în Mexic și controlează comerțul Statelor Unite și conduce contra Congresului Statelor Unite, iar nimeni nu pare să conteste acest lucru. Este foarte probabil și probabil inevitabil ca drepturile noastre asupra portului de armă să fie contestate într-o Curte Nord-americană. Aceste este doar un exemplu a ceea ce se întâmplă și a ceea ce este propus.
  Noi vrem să păstrăm sistemul de judecată cu jurați. Vrem să păstrăm dreptul de a purta armă. Vrem un sistem în care să avem o Curte Supremă și NU un Tribunal deasupra, superior Curții Supreme. În 2005, CINTRA – o companie deținută de statul spaniol, a semnat un acord secret cu Ministerul Transporturilor din Texas pentru a ridica taxele de drum pentru șoselele actuale și de-a impozita noile drumuri care au fost în totalitate plătite din bani publici. ( deci, suferă și ăia de aceeași BOALĂ cu TRANSMISIE POLITICO-GOLĂNISTO-GLOBALISTĂ, cu ăștia de la noi = minciuna + secretomania, adică mânăreala pe la spate pe spinarea noastră, alimentată de neștiința a ceea ce fac ei de fapt, în toate cele politicienești…. care mai de care mai perfide și mai perverse! )
  Credeți sau nu, sunt oameni din Texas care nu știu ce este Coridorul Trans-Texan. Așa este! TTC69, și noi încă mai avem audieri pe problema mediului începând în această primăvară, ce trece prin partea mea a statului. Și sunt oameni acolo care n-au nicio idee despre ce urmează să vină prin curtea lor din spate…1,10,59
  TxDOT – o agenție de stat, pretinde că înțelegerea cu compania străină a fost ascunsă față de legislatorii din Texas. Când adevărul a ieșit la iveală, ziarele din întreg statul au cerut ca să pice capetele de pe scena politică. Reacția CINTRA a fost ca, subdisiara sa australiană să facă prima achiziționare a unui ziar american. Fiecare ziar pe care l-au cumpărat, a fost de-a lungul ramurilor Coridorului Trans-Texan, ziare ce au criticat planul de taxare a drumurilor. Costul a 40 sau 50 de ziare este un NIMIC comparativ cu profiturile care vor fi obținute. Doar prima fază a planului de taxare a drumurilor statale este estimată a se ridica la peste 200 miliarde de dolari, doar în primii 15 ani, iar Texasul este doar o mică parte din panorama globală.
  UN AGREGAT DE COMPANII TRANS-NAȚIONALE CONSOLIDEAZĂ ÎN MOD AGRESIV INFRASTRUCTURA DE FINANȚARE PUBLICĂ, ÎN ÎNTREAGA LUME. ȘI ACELEAȘI INTERESE RIDICĂ UN GUVERN MONDIAL DUPĂ REGULILE ACESTORA = UN ADEVĂRAT PARADIS AL CORPORAȚIILOR CORUPTE UNDE, GUVERNELE…PUR ȘI SIMPLU ACȚIONEAZĂ CA UN ASPIRATOR, ABSORBIND AVERILE ȘI RESURSELE CLASEI DE MIJLOC, TRANSFERÂNDU-LE CĂTRE CONTURI BANCARE DIN OFF-SHORE-URI, LĂSÂND ÎN URMĂ UN PUSTIU ECONOMICO-CULTURAL DE SCLAVI, UȘOR DE CONDUS.
  Întregul scop al Acordului Comercial Liber Nord American, nu este despre ”comerț”, ci despre control, controlul oamenilor. GATT este chiar mai rău = controlul oamenilor. NU este despre comerț, ci este un comerț finanțat din banii contribuabililor. Acest lucru a început aici și, ca să salvăm această țară, îi vom pune capăt aici. Dacă oprim acest lucru aici în Texas, oprim Noua Ordine Mondială chiar aici, în Texas. Sondajele arată frecvent că peste 90% din oameni sunt împotriva sistemului de autostrăzi NAFTA și a drumurilor cu taxă. Pe măsură ce oamenii iau cunoștință despre pericol, devin furioși și iau măsuri.
  Crescătoriile noastre de vite fac parte din pământul cedat de Spania, și mi-ar plăcea să nu trebuiască să-l dau înapoi Spaniei. Cei ce se opun super-autostrăzilor propuse, au ținut astăzi un important protest. ”Fără TTC! Fără TTC! Fără TTC! Jos cu Uniunea Nord Americană!”. Majoritatea ținuturilor din Texas au votat împotriva planului pentru o Uniune Nord Americană și au ovat pentru a bloca construirea infrastructurii. Și la naiba, știm deja că, într-o lege adoptată de un servil al Congresului Statelor Unite, unde practic nimeni din întregul Congres nu s-a ridicat să spună ”NU”, aceștia deja au adoptat o lege ce spune că toate permisele de conducere vor avea un CIP. Ei bine, eu vă spun chiar în acest moment, că nu voi purta la mine nici un fel de permis de conducere care are în el un CIP, pentru ca Big Brother să poată vedea peste tot pe unde merg și să vadă tot ce fac. NU! La naiba, NU! NU LA TOATE ASTEA! NU! Noi cetățenii deținem această bucățică de pământ. Noi cetățenii deținem copacii de-aici. Noi cetățenii deținem acest frumos Texas, și nu vom lăsa o gașcă de escroci și baroni tâlhari să ne ia frumosul nostru Texas. La naiba, că NU! Vă mulțumesc. La naiba că NU! NU! NU! NU!
  CIPURILE RFID (identificare prin radio-frecvență) incluse în autocolantele inspecției de stat și în etichetele de taxare, sunt deja folosite pentru a urmări populația. Noul sistem este de asemenea, presupus a controla creșterea și dezvoltarea, sau așa-numita ”creștere inteligentă”. ”CREȘTEREA INTELIGENTĂ„ NU ESTE NIMIC MAI MULT DECÂT UN EFORT DE A ADUCE CONTROLUL LA ORAȘE. Avem resălbăticirea Americii în Proiectul Wildlands, Convenția pentru Diversitatea Biologică, ce este făcută pentru a controla și a conduce populația.
  ATENȚIE ȘI-AICI! DRUMURILE SAU AUTOSTRĂZILE INTERSTATALE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ, IZOLEAZĂ RAMPELE DE IEȘIRE CĂTRE ORAȘELE MICI ȘI COMUNITĂȚILE RURALE, CREÂND ASTFEL, (INTENȚIONAT) – ORAȘE FANTOMĂ. (demenții, o fac pentru atingerea planurilor lor hașurate, de pe noua hartă mondială! În felul acesta determină o RECONFIGURARE a comunităților popula(n)te care, mărginite voluntar și special izolate…fie vor emigra, fie se vor auto-izola până la dispariție ”naturală”…diabolic!) Această tendință se accelerează prin sistemul de autostrăzi NAFTA și este destinată să RESĂLBĂTICEASCĂ mai mult de jumătate din țară.
  Toate aceste lucruri sunt proiectate să aducă un control ȘI mai mare birocrațiilor decât individului independent, individului suveran al acestei țări. Ceea ce m-a adus pe mine în toată această discuție a fost faptul că, în timp ce făceam această cercetare de milioane de dolari în anii 1980 și începutul anilor 1990, am devenit conștient de existența unui plan ce presupune izolarea a jumătate din Statele Unite, în sălbăticie, coridoare și rezervații. (hahaha…poate d-aia la noi berbecii nu vor să termine vreo autostradă, ca să se sălbăticească tot, iar noi să trăim ca-n rezervații ”naturale” fără copaci, fără resurse, păscând fire de praf și multă ciudă…pe bizonii post-decembriști, eventual! ) A fost numit Proiectul Wildlands, dar a fost de asemenea o piatră de temelie a Convenției pentru Diversitate Biologică a Statelor Unite. În timpul acelui studiu, am realizat că aceasta nu era o încercare de a proteja mediul, ci o încercare de a ne controla pe noi, toți.
  Aceștia împărțeau Statele Unite în mici compartimente, în care desființau drumurile, desființau comunități întregi și le puneau înapoi în sălbăticie. SISTEMUL FEDERAL DE AUTOSTRĂZI, A FOST PROIECTAT DE STRATEGII DE RĂZBOI DE LA PENTAGON ÎN ANII 1950, PENTRU A SERVI CA O CONDUCTĂ DE DESFĂȘURARE PENTRU DEPLASAREA FORȚELOR TERESTRE PENTRU APĂRAREA STATELOR UNITE, ÎN TIMPUL UNEI INVAZII.
  Comandamentul Nordic, neconstituțional folosește acum sistemul de autostrăzi ca o matrice de proiectare a forțelor, pentru a stăpânii populația pe tot teritoriul Statelor Unite. Prin intermediul Centrelor de Comandă de Urgență (fondate din banii federali), administrațiile ținutelor și orașelor sunt federalizate discret în întraga țară. Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraș pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraș sau sătuc, oricăt de mic și îndepărtat, este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuțelor de înmatriculare, urmăresc mișcările americanilor, indiferent unde merg aceștia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea fețelor, citirea buzelor și analizarea mersului. SUB LEGEA TRĂDĂTOARE A COMISIILOR MILITARE, CETĂȚENII AMERICANI POT FI ARESTAȚI ÎN SECRET, DEPOSEDAȚI DE CETĂȚENIE ȘI TRANSPORTAȚI PE CALEA AERULUI ÎN TABERE DE TORTURĂ DIN AFARA ȚĂRII ȘI EXECUTAȚI ÎN SECRET. Sub secțiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracțiunile sunt considerate ca fiind terorism.

 3. Magda 26 mai 2016 at 13:49

  UN AGREGAT DE COMPANII TRANS-NAȚIONALE CONSOLIDEAZĂ ÎN MOD AGRESIV INFRASTRUCTURA DE FINANȚARE PUBLICĂ, ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI ACELEAȘI INTERESE RIDICĂ UN GUVERN MONDIAL DUPĂ REGULILE ACESTORA = UN ADEVĂRAT PARADIS AL CORPORAȚIILOR CORUPTE UNDE GUVERNELE…PUR ȘI SIMPLU ACȚIONEAZĂ CA UN ASPIRATOR, ABSORBIND AVERILE ȘI RESURSELE CLASEI DE MIJLOC, TRANSFERÂNDU-LE CĂTRE CONTURI BANCARE DIN OFF-SHORE-URI, LĂSÂND ÎN URMĂ UN PUSTIU ECONOMICO-CULTURAL DE SCLAVI, UȘOR DE CONDUS.

  Întregul scop al Acordului Comercial Liber Nord American, nu este despre ”comerț”, ci despre control, controlul oamenilor. GATT este chiar mai rău = controlul oamenilor. NU este despre comerț, ci este un comerț finanțat din banii contribuabililor. Acest lucru a început aici și, ca să salvăm această țară, îi vom pune capăt aici.

  Dacă oprim acest lucru aici în Texas, oprim Noua Ordine Mondială chiar aici, în Texas. Sondajele arată frecvent că peste 90% din oameni sunt împotriva sistemului de autostrăzi NAFTA și a drumurilor cu taxă. Pe măsură ce oamenii iau cunoștință despre pericol, devin furioși și iau măsuri.

  Crescătoriile noastre de vite fac parte din pământul cedat de Spania, și mi-ar plăcea să nu trebuiască să-l dau înapoi Spaniei. Cei ce se opun super-autostrăzilor propuse, au ținut astăzi un important protest. ”Fără TTC! Fără TTC! Fără TTC! Jos cu Uniunea Nord Americană!”.
  Majoritatea ținuturilor din Texas au votat împotriva planului pentru o Uniune Nord Americană și au ovat pentru a bloca construirea infrastructurii. Și la naiba, știm deja că, într-o lege adoptată de un servil al Congresului Statelor Unite, unde practic nimeni din întregul Congres nu s-a ridicat să spună ”NU”, aceștia deja au adoptat o lege ce spune că toate permisele de conducere vor avea un CIP.

  Ei bine, eu vă spun chiar în acest moment, că nu voi purta la mine nici un fel de permis de conducere care are în el un CIP, pentru ca Big Brother să poată vedea peste tot pe unde merg și să vadă tot ce fac. NU! La naiba, NU! NU LA TOATE ASTEA! NU! Noi cetățenii deținem această bucățică de pământ. Noi cetățenii deținem copacii de-aici. Noi cetățenii deținem acest frumos Texas, și nu vom lăsa o gașcă de escroci și baroni tâlhari să ne ia frumosul nostru Texas. La naiba, că NU! Vă mulțumesc. La naiba că NU! NU! NU! NU!

  CIPURILE RFID (identificare prin radio-frecvență) incluse în autocolantele inspecției de stat și în etichetele de taxare, sunt deja folosite pentru a urmări populația.
  Noul sistem este de asemenea, presupus a controla creșterea și dezvoltarea, sau așa-numita ”creștere inteligentă”.
  ”CREȘTEREA INTELIGENTĂ„ NU ESTE NIMIC MAI MULT DECÂT UN EFORT DE A ADUCE CONTROLUL LA ORAȘE.
  Avem resălbăticirea Americii în Proiectul Wildlands, Convenția pentru Diversitatea Biologică, ce este făcută pentru a controla și a conduce populația.

 4. Magda 26 mai 2016 at 13:50

  ATENȚIE ȘI-AICI!
  DRUMURILE SAU AUTOSTRĂZILE INTERSTATALE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ, IZOLEAZĂ RAMPELE DE IEȘIRE CĂTRE ORAȘELE MICI ȘI COMUNITĂȚILE RURALE, CREÂND ASTFEL, (INTENȚIONAT) – ORAȘE FANTOMĂ.

  (demenții, o fac pentru atingerea planurilor lor hașurate, de pe noua hartă mondială! În felul acesta determină o RECONFIGURARE a comunităților popula(n)te care, mărginite voluntar și special izolate…fie vor emigra, fie se vor auto-izola până la dispariție ”naturală”…diabolic!)
  Această tendință se accelerează prin sistemul de autostrăzi NAFTA și este destinată să RESĂLBĂTICEASCĂ mai mult de jumătate din țară.

  Toate aceste lucruri sunt proiectate să aducă un control ȘI mai mare birocrațiilor decât individului independent, individului suveran al acestei țări. Ceea ce m-a adus pe mine în toată această discuție a fost faptul că, în timp ce făceam această cercetare de milioane de dolari în anii 1980 și începutul anilor 1990, am devenit conștient de existența unui plan ce presupune izolarea a jumătate din Statele Unite, în sălbăticie, coridoare și rezervații.
  (hahaha…poate d-aia la noi berbecii nu vor să termine niciodată vreo-autostradă, ca să se sălbăticească tot, iar noi să trăim ca-n rezervații ”naturale” fără copaci, fără resurse, păscând fire de praf și multă ciudă…pe bizonii post-decembriști, eventual! )

  A fost numit Proiectul Wildlands, dar a fost de asemenea o piatră de temelie a Convenției pentru Diversitate Biologică a Statelor Unite. În timpul acelui studiu, am realizat că aceasta nu era o încercare de a proteja mediul, ci o încercare de a ne controla pe noi, toți.

  Aceștia împărțeau Statele Unite în mici compartimente, în care desființau drumurile, desființau comunități întregi și le puneau înapoi în sălbăticie.
  SISTEMUL FEDERAL DE AUTOSTRĂZI, A FOST PROIECTAT DE STRATEGII DE RĂZBOI DE LA PENTAGON ÎN ANII 1950, PENTRU A SERVI CA O CONDUCTĂ DE DESFĂȘURARE PENTRU DEPLASAREA FORȚELOR TERESTRE PENTRU APĂRAREA STATELOR UNITE, ÎN TIMPUL UNEI INVAZII.

  Comandamentul Nordic, neconstituțional folosește acum sistemul de autostrăzi ca o matrice de proiectare a forțelor, pentru a stăpânii populația pe tot teritoriul Statelor Unite. Prin intermediul Centrelor de Comandă de Urgență (fondate din banii federali), administrațiile ținutelor și orașelor sunt federalizate discret în întraga țară.
  Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraș pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraș sau sătuc, oricăt de mic și îndepărtat, este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuțelor de înmatriculare, urmăresc mișcările americanilor, indiferent unde merg aceștia.

  Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea fețelor, citirea buzelor și analizarea mersului. SUB LEGEA TRĂDĂTOARE A COMISIILOR MILITARE, CETĂȚENII AMERICANI POT FI ARESTAȚI ÎN SECRET, DEPOSEDAȚI DE CETĂȚENIE ȘI TRANSPORTAȚI PE CALEA AERULUI ÎN TABERE DE TORTURĂ DIN AFARA ȚĂRII ȘI EXECUTAȚI ÎN SECRET. Sub secțiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracțiunile sunt considerate ca fiind terorism. 1,17,41

 5. Magda 27 mai 2016 at 17:15

  Echipajele Poliției Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze și să-și prezinte actele. De la trotuarele din Miami, la pasajele subterane din New York, la străzile din Houston, Texas, cetățenii sunt percheziționați de brigăzi de poliție paramilitară, puternic armate.
  New York, septembrie 2006:
  –Unde este vehicolul? Haideți băieți, veniți aici!
  -Tu, tu poți să iei camera aia de pe noi, domnule?
  -Este primul amendament al SUA.
  – Ia asta din fața mea, asta îți spun. Nu, nu ești pe străzile din New York.
  -Domnule, ce înseamnă asta, am spus să iei camera aia din fața mea, asta îți spun.
  -Nu, nu, este o țară liberă. Ce naiba este cu voi, omule? Este o țară liberă.
  -Ia naibii camera din fața mea.
  -Ei bine, aici nu este Germania nazistă, nu este nicio cameră în fața ta.
  -Hei, mută-te în Rusia, O.K.?
  -Sergent, sergent…putem avea camere pe străzi.
  -Uite, am spus să iei camera din fața mea.
  -Voi ați început să țipați la noi.
  -Am spus s-o iei din fața mea, asta am spus.
  -Nu a fost niciodată în fața ta.
  -Tu….
  Cu mult înainte de 11 septembrie, Pentagonul a încălcat în mod agresiv legea federală care interzicea armatei să facă pe poliția cu cetățenii americani.
  De pe o coastă pe alta, de mai mult de două decenii, echipe de soldați apăreau de nicăieri și opreau la întâmplare mașini și percheziționau pietonii. Aclamațiile erau accelerate cu armate regulare ce căutau prin genți la meciurile de Super-Bowl și la derbiul Kentucky, la fel ca și la alte evnimente de profil înalt.

 6. Magda 27 mai 2016 at 17:19

  Apoi președintele Bush a semnat un act a autorizării de apărare ce mărea în mod radical fondurile pentru deja îmbuibatul guvern din umbră. În legea respectivă, departamentul executiv, a anunțat oficial că se pregătea pentru o insurecție internă, și a decis să-i deposedeze preventiv pentru o insurecție internă, să-i deposedeze preventiv de putere pe Guvernatorii și Legislatorii Statali.
  Guvernul federal anunță în mod public că el este unica autoritate și tratează astfel cetățenii și statele, ca fiind inamici. Pe 9 mai 2007, președintele Bush și-a acordat în mod ilegal puteri noi, și prezidenția a devenit în mod oficial un ordin dictatorial.
  În trecut, continuitatea guvernului a fost reprezentată de împărțirea guvernului în Legislativ, Juridic și Executiv.
  Acum, toată puterea se află în mâinile președintelui și, pentru cele mai neînsemnate motive, incluse în propriile documente: orice incident din lume, indiferent de locație care afectează populația, infrastructura, mediul, economia sau funcțiile guvernului, președintele poate declara după voința proprie, Legea Marțială.

  Iportant de adăugat este că PREȘEDINTELE ESTE O MARIONETĂ A SINDICATULUI CRIMINAL GLOBAL și s-ar putea să nu facă uz de noile puteri, ci doar să le dea mai departe viitoarelor ADMINISTRAȚII MARIONETĂ.

  Trebuie să înveți poporul să-și iubească conducătorul. Acesta este cel mai important lucru. De ce nu învățăm din greșeile strămoșilor noștri? De ce se află omenirea prinsă într-un ciclu de vărsări de sânge și sclavie?
  ELITELE PRĂDĂTOARE ȘI-AU JUSTIFICAT ÎNTOTDEAUNA ASUPRIRILE LOR, PRETINZÂND CĂ SUNT SUPERIORI ȘI CĂ AU UN DREPT DIVIN SĂ CONDUCĂ, DAR ACEȘTIA ERAU ÎN REALITATE DOAR UN CÂRD DE PSIHOPAȚI FĂRĂ MILĂ, CE SE HRĂNEAU CA UN PARAZIT DIN POPULAȚIA GAZDĂ PÂNĂ CÂND MIȘCĂRILE LOR CANCEROASE, PROVOCAU COLAPSUL GAZDEI.
  Au existat mii de guverne tiranice în istorie și mai puțin de zece pot fi numite cu adevărat libere.
  Doar în secolul 20, peste 150 de milioane de oameni au fost omorâți de mâna Statului. În Rusia, teroarea Roșie a consumat viețile a mai mult de 60 de milioane de bărbați, femei și copii.
  Războiul lui Hitler a omorât 22 de milioane.
  Doar în timpul regimului Mao Tse Tung, mai mult de 60 de milioane de țărani au fost uciși, și lista poate continua. 300.000 de civili au fost uciși în Guatemala.
  Mai mult de 2 milioane de suflete au fost omorâte brutal de guvernul Cambogiei.
  -1.500.000 omorâți în Turcia.
  -300.000 în Uganda.
  -800.000 și ceva bătuți până la moarte în Rwanda.
  Este trist, dar sunt prea multe exemple de familii nevinovate ce au fost exterminate de guvernele lor la scară industrială pentru a le numi pe toate.
  ESTE UN FAPT ISTORIC că SUA REPREZINTĂ CAUZA NUMĂRUL UNU PENTRU DECESELE NENATURALE.
  Dacă iei cele 150 de milioane de oameni omorâți de guvernul înnebunit de putere din ultimul secol și le împarți la 100.000, numărul de suflete pierdute ar umple cel mai mare stadion înțesat cu 100.000 de suporteri, de 1.500 de ori pe-atâta.

 7. Magda 27 mai 2016 at 17:23

  Sunt 1.500 de stadioane arhipline, fiecare având 100.000 de oameni – toate exterminate.
  Pentru aceia care cred că nu se poate întâmpla aici sau nu li se va putea întâmpla, ați fost avertizați.
  Măcelul care a avut loc în ultimii 100 de ani a fost doar faza preparatorie pentru planul principal al Noii Ordini Mondiale.
  Crimele lui Hitler și Stalin fac acum parte din istorie, dar sistemul diabolic comunist chinez, nu este mulțumit cu cel mai mare număr de crime din istorie.
  Crimele în masă și sclavia au loc și astăzi și se bucură de suportul deplin și aprobarea Noii Ordini Mondiale.

  CHINA COMUNISTĂ SERVEȘTE CA LABORATOR GLOBAL, UN TEREN DE TESTARE UNDE, 1,4 MILIARDE DE OAMENI ÎȘI TRĂIESC VIAȚA CA NIȘTE PORCI DE GUINEEA SERVIND CA SUBIECȚI DE TEST PENTRU FORMAREA NOII LUMI MĂREȚE.

  Forțele armate britanice și americane au lucrat împreună cu Mao Tse Tung în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și la sfârșitul războiului l-au susținut în secret pe Mao pentru a-l îndepărta pe Chiang Kai-shek naționalistul, pe O.S.S. și apoi CIA a crezut că Mao va avea un efect stabilizator.

  Mentorul lui Bill Clinton și profesor la Universitatea de Științe Politice din Georgetown, CARROLL QUIGLEY explica în cartea sa ”Tragedie și Speranță”, cum grupurile mesei rotunde anglo-americane au susținut fiecare tip de autoritarianism, de la comunism până la fascism, pentru a se asigura că un guvern centralizat stăpânește populația, iar economia este planificată.
  ELITA MONOPOLIZEAZĂ OAMENII. ACEȘTIA CAUTĂ SĂ CREEZE MONOPOLURI ȘI SĂ STĂPÂNEASCĂ POPULAȚIA PRIN ȚEAVA PUȘTII.
  În cărțile lor, conducătorii Noi Ordini Mondiale au adus în mod repetat laude modelului corupt al Chinei comuniste.
  În august 1973, într-un articol scris de David Rockefeller pentru New York Times, acesta aproba și lăuda în mod direct acțiunile lui Mao Tse Tung în timp ce sărbătorea centrul lor de control și comandă.

  ”Indiferent de prețul pe care l-a avut Revoluția Chineză, acesta, cu siguranță a reușit să producă nu numai administrații mai eficiente și specializate dar de asemenea, a nutrit o înaltă moralitate și o comuniune a scopurilor. Experimentul social din China sub conducerea președintelui Mao, este unul din cele mai importante și se succes din istorie.”- David Rockefeller, New York Times, 10 august 1973.

  CHINA COMUNISTĂ ESTE MODELUL PLANIFICAT PENTRU SOCIETATEA NOII ORDINI MONDIALE.
  China a primit mai multe decernări din partea ONU pentru politicile sale și forma sa de guvernare decât orice altă țară.
  În ochii proiectanților globaliști, China autoritară este viitorul.
  China a adoptat temuta politică ”un copil”, sub influența unui consorțiu de organizații de eugenie, printre care se află și – Maternitatea Planificată și ONU.
  Cuplurile care au mai mult de un copil, pot primi amenzi mari și pot ajunge în închisoare.
  Practica avortului forțat în China, împreună cu dorința de-a avea un băiat, a aruncat China într-o criză adâncă unde sunt 30 de milioane mai mulți bărbați decât femei.

 8. Magda 27 mai 2016 at 17:27

  Poliția din China a zdrobit fără milă orice formă de disidență.
  Bisericile subterane, practicanții de Falun Gong, muncitorii greviști din fabrici, au fost trimiși cu toții în lagăre de muncă forțată.
  Tipul sângelui și țesutului sunt catalogate în vederea recoltării de organe.
  Guvernul chinez vinde-apoi organele prizonierilor, la cel care ofertează mai mult pe piața mondială.
  Dacă un pacient sănătos alege să zboare în China, prizonierul este ucis și organele sunt implantate.
  Dacă organele sunt expediate afară din țară, organele sunt extrase într-o furgonetă mobilă, în drum spre aeronavă.

  Inginerii sociali din China, au eutanasiat în mod agresiv vârstnicii și pe cei cu handicap.
  China urmează pur și simplu planul de globalizare al lumii.
  Același sistem de dezumanizare este pus în aplicare în întreaga lume.

  ”Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe față de țările lumii a treia.” – Henry Kissinger, 1974.
  ”Acum este nevoie de o Nouă Ordine Mondială, dar aceasta are caracteristici diferite în diferitele părți ale lumii. Acum, nimic din toate astea s-ar putea să nu reușească de data asta. Dar pentru mine este un fel de schemă după care într-o zi, în următorii ani, o soluție va apărea.”

  De unde vine acest mod de gândire?
  DE CE ELITELE OMOARĂ MASE DE OAMENI UNDE NIMENI NU LE OPUNE REZISTENȚĂ, CÂND DEJA AU OBȚINUT CONTROL TOTAL? CE IDEOLOGIE MÂNĂ ELITA PSIHOPATĂ?

  De pe timpul lui Plato, cu 2.400 de ani în urmă, proiectanții de state au declarat în mod public dorința lor de a controla fiecare detaliu din viața omului de rând, de la programele de înmulțire la exterminarea masivă a celor nedoriți, visurile întunecate au continuat milenii la rând.

  EUGENIA, este ”studiul factorilor sub control social care îmbunătățesc sau slăbesc calitățile rasiale ale viitoarelor generații, fie că sunt fizice sau mentale.” – Sir Francis Galton.
  Rațiunea științifică pentru tiranie a fost mereu atractivă elitelor, deoarece creează o scuză convenabilă pentru a trata frații lor umani mai rău ca animalele.

  Robert THOMAS MALTHUS, faimos deoarece a spus că un colaps al producției în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăța lumea de săraci. Scenariul său fictiv va fi numit mai târziu o Catastrofă Malthusiană.
  Malthus este important deoarece ideile sale au dus către apariția unui nou domeniu științific care va domina cursul istoriei umane pentru următorii 200 și ceva de ani.
  CHARLES DARWIN, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluției, având ca idee primordială supraviețuirea celui mai adaptat. (un fel de Lege a Junglei…), cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin pentru susținerea sa puternică a teoriilor lui Darwin.
  Teoriile lui Darwin au fost propulsate în acceptarea la scară largă printre cercuri științifice-cheie de pe tot cuprinsul Angliei și apoi în lume.

 9. Magda 27 mai 2016 at 17:30

  Felicitările mele, UnCheșule! Te mai despart doar 2 click-uri și bați 5.000 în curând, lejer! La mai mare!

 10. Magda 28 mai 2016 at 17:21

  Vărul lui Darwin, FRANCIS GALTON, socotit fiind ca TATĂ AL EUGENIEI, a văzut o oportunitate în a face omenirea să progreseze prin luarea regnurilor din Teoria Evoluției lui Darwin aplicându-le principiilor sociale, pentru a dezvolta darwinismul social.
  Familiile DARWIN, GALTON, HUXLEY și WEDGWOOD au fost așa de obsedate de noua lor schemă socială, că și-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulții decât între ele.

  Ei au prezis în mod fals că, în decursul a doar câteva generații ar produce super-oameni.
  Apariția pseudo-științei a fost doar codificarea practicii de încrucișare selectivă, deja populară în interiorul elitelor, timp de milenii.
  Experimentul celor patru familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generații de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor au murit la naștere sau au fost handicapați în mod serios, din punct de vedere mental sau fizic.

  ”SELECTELE” CLASE ALE PLANETEI ȘI ÎN MOD PARTICULAR FAMILIILE REGALE ALE LUMII, ERAU DEJA OBSEDATE CU ORIGINILE DE RASĂ ȘI PLINE DE UN DEZGUST DE PRĂDĂTOR FAȚĂ DE CLASELE INFERIOARE, PUNÂND MÂNA PE NOUA ȘTIINȚĂ, AU ÎNCEPUT SĂ IMPUNĂ ÎN MOD AGRESIV SCOPURILE ACESTEIA, LA SCARĂ GLOBALĂ.

  BIOMETRIA pare a fi o nouă știință, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870, ca modalitate de a urmări trăsăturile rasiale și istoria genetică, ca o modaliatate de a decide cine are dreptul la procreere.

  În 1904, Facultatea de Cercetare Portuară Cold Spring, a fost inițiată în SUA de eugenicul CHARLES DAVENPORT având finanțarea din partea unor baroni tâlhari proeminenți, precum CARNEGIE, ROCKEFELLER și HARRIMAN.
  În 1907, primele legi ale sterilizării au fost trecute (legislativ), în SUA. Cetățenii cu ușoare diformități sau scoruri scăzute la testele lor din cardurile lor de raportare, au fost arestați și sterilizați cu forța.
  -Ai 17 ani, nu-i așa, Alice?
  -Da, dar ce-ați făcut cu-ai mei?
  -Noi încercăm să-i ajutăm Alice, și pe tine, deasemenea.
  -Au fost duși la spital în această după amiază.
  -Spital? Niciunul nu era bolnav în dimineața asta.
  -Noi am crezut că este necesar să prezentăm cazul familiei tale către Comisia Medicală Statală și după o examinare, ei au decis că exista doar un singur lucru de făcut și anume sterilizarea întregii tale familii.
  -Ei bine, ce este asta? Nu înțeleg despre ce vorbiți.
  -Ei bine, în SUA noi avem o lege pentru astfel de oameni, să li se facă o operație, astfel încât să nu mai aibă copii.
  -Înțeleg.
  -Acum îți vom lua frații la Institut, unde vor fi îngrijiți în mod optim. Și tu te vei putea întoarce la slujba ta, de asemenea. Am aranjat să țină postul deschis pentru tine.
  -Dar îmi păstrez slujba! Nu merg nicăieri.
  -Acum vei merge și tu la spital, Alice.
  -Și vreți să spuneți că mă vor opri în a avea copii pentru totdeauna?
  -Exact.
  -Eu sunt în regulă, vă spun eu. Nu voi merge la niciun spital.
  -Noi nu vrem nicio problemă cu tine, domnișoară. Dacă refuzi să te duci, polițistul de aici, te va lua cu forța.

 11. Magda 28 mai 2016 at 17:26

  Prin 1936, Germania a devenit lider mondial în eugenie prin luarea unor acțiuni efective de sterilizare și eutanasiere a sute de mii de victime.
  Marea triadă a eugenicii americane, DAVENPORT, LAUGHLIN și GOETHE a fost trimisă de Rockefelleri în Germania unde ei au sfătuit naziștii în acordarea fină a sistemului lor de exterminare.
  CU UN MARE SUPORT AL SUA ȘI ANGLIA, GERMANIA A DEPĂȘIT ORICE LIMITĂ PRIN ACELE ZECI DE MILIOANE DE OAMENI CARE-AU PLĂTIT CU VIAȚA LOR.

  La sfârșitul războiului, aliații au protejat de persecutare, chiar acei oameni de știință naziști care au torturat mii de oameni până la moarte.
  RAMURA NAZISTĂ A EUGENIEI AU FĂCUT DE RÂS ELITA, DAR EI NU AU AVUT NICIO INTENȚIE SĂ STOPEZE PLANURILE LOR. Aliații s-au luptat la propriu unii cu alții asupra a cine va obține eugenicii de top naziști. Nu a contat că doctorii SS au torturat zeci de mii până la moarte, ei erau liberi să plece.

  Îngerul morții – JOSEF MENGELE și șeful său – OTMAR VON VERSCHUER nu au fost persecutați și Von Verschuer chiar a continuat munca sa după cel de-al doile Război Mondial.

  Eugenicii erau furioși că marea loc muncă a fost expusă. Apoi ei s-au luptat să-și camufleze agenda. Publicația trimestrială EUGENIA, a devenit BIOLOGIA SOCIALĂ.

  LIGA CONTROLULUI NAȘTERII AMERICANE a devenit PATERNITATE PLANIFICATĂ. Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populației, Durabiliate, Conservare și Ecologie au înlocuit Igiena Rasială și Darwinismul Social.
  Mulți eugenici din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau CRIPTO-EUGENIE, ducând în mod intenționat credințele lor eugenice în subteran, ei devenind foarte respectați antropologi, biologi și geneticieni în lumea de după război.

  Aliații au introdus pe furiș, mii de oameni de știință naziști din Germania și i-au plasat în poziții științifice cheie, variind de la armele biologice până la știința rachetelor de-a lungul Complexului Militar Industrial.
  Fondatorul IBM, a fost un devotat adept al lui Hitler. THOMAS J. WATSON a aprovizionat computerele sale pe bază de cartele perforate și a oferit tehnicieni IBM naziștilor pentru a fi folosiți în lagărele morții.

  Tatuajele de pe victimele lagărelor, erau numere de identificare umane IBM, care intrau în computere.

  IBM a folosit cartele perforate similare chiar în 1928, într-un Studiu pe Combinări de Rasă Jamaican.

  Primele computere adevărate au fost la propriu inventate, de un eugenic, pentru eugenie.

  Liderul ONU și nespoveditul Julian Huxley, a argumentat că, din moment ce liderii eugeniei au fondat mișcările ecologiste și de conservare, atunci acestea ar trebui folosite ca instrumente pentru formarea unui guvern mondial.

  Exact cum a prevăzut H.G. Wells iar acest guvern ar fi controlat de o dictatură științifică și ar fi ghidată de principii ale eugeniei.

  Huxley a creat Fondul Vieții Sălbatice Mondiale cu fondatorul Bilderberg și fost ofițer SS, Prințul Bernard al Olandei și Prințul Philip al Angliei.

  ”În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării.” – Prințul Philip al Angliei, Raportat de Deutsche Press Agentur (DPA- Agenția de Presă Germană), August 1988.

 12. Magda 28 mai 2016 at 17:27

  ALDOUS HUXLEY, autorul cărții ”Măreața Lume Nouă” și fratele lui – JULIEN JUXLEY, a ținut un discurs în 1962, cu puțin înainte de moartea sa.
  El a admis că foarte vânduta lui carte ”Măreața Lume Nouă”, scrisă în 1932 s-a bazat nu pe ficțiune ci pe ceea ce elita planifică să implementeze.
  Și aici mi-ar place să compar pe scurt parabola ”Măreața Lume Nouă”, cu o altă parabolă care a ieșit mai recent în cartea lui George Orwell ”1984”.
  Înclin să cred în dictatura științifică a viitorului, cred că vor fi dictaturi științifice în multe părți ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul ”Măreața Lume Nouă”, decât de șablonul ”1984”.

  Va exista o afacere bună mai apropiată, NU din cauza unei remușcări umanitariste din dictatorii științifici, ci pur și simplu pentru că șablonul ”Măreața Lume Nouă” este probabil o bună afacere, mult mai eficientă decât altele.

  Dar dacă poți obține consimțământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fii așa…ei bine, mi se pare mie că natura revoluției ultime cu care ne confruntăm acum, este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare care mereu a existat și mereu va exista, să facă oamenii să-și iubească sclavia.

  Oamenii pot fi făcuți să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decență, ei ar trebui să nu se bucure și aceste metode, eu cred… sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi, ale terorii pentru că ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării.
  Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există spre exemplu, metoda farmaceutică – aceasta fiind una dintre chestiunile despre care am vorbit în ”Măreața Lume Nouă” și rezultatul ar fi acela că…vă puteți imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiți chiar și în cele mai abominabile circumstanțe? Adică, aceste lucruri, chiar sunt posibile.

 13. Magda 28 mai 2016 at 18:27

  Elita a lăsat un val uriaș de distrugere în spatele ei, în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populația civilă, ca și cum ar fi cobai.
  O înlănțuire de investigații congresionale a descoperit mai mult de 20.000 de teste secrete care au fost îndeplinite împotriva poporului american între 1910 și 2000. Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, PROIECTUL SIFILIS TUSKEGEE, a ucis sute de negrii trecuți de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972.

  Din 1943 până în prezent, britanicii au testat un gaz chimic mortal, pe propriul lor personal…pe sol, în aer și mare. Mulți au murit instantaneu. Alții au murit în timp, în câțiva ani.
  Guvernul federal a susținut experimente secrete radioactive pe mii de pacienți care nu și-au dat acordul, din sutele de spitale din SUA; au injectat bărbați, femei și copii sănătoși cu Uraniu și Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non-terapeutice spre mortale, omorând mulți dintre subiecții testați.

  Femeilor însărcinate ale militarilor li s-a dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 și Plutoniu 241, foarte radioactiv, rezultând avorturi violente și moartea mamelor.
  Soldați, marinari și pușcași marini au fost folosiți în ca porcușori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice și cele cu hidrogen. Patrioți americani au fost radiați, la fel ca animalele de laborator. Piloții au fost forțați să zboare prin nori de radiație în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-lui.

  DIN 1951 PÂNĂ ÎN 1961, ARMATA SUA A PLĂTIT MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII DIN ISRAEL, 3 MILIOANE DE LIRE CA SĂ FACĂ TESTE RADIOACTIVE PE COPIII EVREI SEFARDICI, CARE AU IMIGRAT ÎN ISRAEL. Școlile publice guvernamentale ar fi spus copiilor că ei vor merge să li se facă o verificare medicală și că o să fie scanați cu raze X.

  PENTAGONUL DEJA RADIASE MAI MULT DE 4.000 DE COPII INSTITUȚIONALIZAȚI ÎN SUA…mulți dintre care au și murit. Mai mult de 110.000 de evrei cu piele închisă la culoare au primit doze de raze X, de 35.000 ori mai mari decât maximul admis, la cap, în mod repetat.
  Mulți dintre copii au murit în interval de câteva luni. Toți și-au pierdut părul. Câțiva dintre ei trăiesc și azi și suportă probleme de sănătate chinuitoare.

  Testarea sub acoperire a agenților chimici, biologici și radiologici, pe populația care nu suspectează nimic, continuă la scară globală astăzi. Din 1940 până în 1979, majoritatea populației britanice i-a fost pulverizată pe deasupra (din aer), din avioane, mai mult de 2.000 de ori, chimicale mortale și micro-organisme, fără să li se spună niciodată, nimic.

  În 1968, Pentagonul a testat o armă biologică mortală în Metroul din New York și au plasat personal medical spitalelor locale ca să monitorizeze efectele.
  Sterilizarea agresivă a bărbaților și-a femeilor, a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

  SUA și Anglia testează actualmente pesticide și medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflați în ”grija” statului, sănătoși, din care mulți au murit ca urmare a experimentelor.

 14. Magda 29 mai 2016 at 10:52

  Închisori de pe tot cuprinsul patriei au forțat deținuții să participe în experimente cenușii care se întind de la studii de pesticide, la a lua tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

  ”În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferențele congenitale dintre conducători și conduși vor crește până vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca și o insurecție organizată a oilor, împotriva practicii de a mânca carne de oaie” –Bertrand Russel

  H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel și sute de alți eugenici, se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată și mai evoluată decât omul obișnuit.
  Eugenicii de top, au fost suficient de tupeiști să admită că țelul lor adevărat nu a fost să îmbunătățească ereditatea oamenilor obișnuiți, ci să-i îndobitocească și mai mult, astfel încât să fie mai ușor controlabili.

  Câștigătoru premiului Nobel, Russel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur și alte componente nocive creierului, ar induce lobotomii chimice parțiale și ar dezvolta o populație zombi, servilă.

  ”Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina de la vârste foarte timpurii pentru a produce acel tip de caracter și acel tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic. ” -Bertrand Russel
  (eu zic că modificările psiho-sociologice deja se văd…și la oameni maturi (nesimțiți ori indiferenți), dar mai ales la cei tineri sau foarte tineri care n-au cunoscut/nu cunosc de la naștere decât noul ”trend” în materie, care modifică ORICE –de la clișeele comportamentale dobîndite genetic și educativ de la părinți, până la atenuarea sau anularea în timp a bunului-simț, a rușinii, prin nașterea și accentuarea altora (în sens negativ), datorită a ceea ce primesc de la mass-media, filme, inclusiv internet (scăpat total de sub control), aer (de la chemtrails la unde radio de joasă frecvență), apoi apă (cu clor, fluor sau altele…), un pământ tot mai sărac și otrăvit, însămânțat cu organisme modificate genetic…deci, urmașii devenind în timp UNA cu cei care le-au chinuit/omorât părinții, identificîndu-se cu elita, nu cu moșii/strămoșii!)

  IMPACTUL ȘTIINȚEI ÎN SOCIETATE. Cu peste 100 de ani în urmă, planificatorii sociali eugenici au spus că ar folosi medicamente care alterează mintea, pentru a controla populația.
  Până în 2007, mai mult de 20% din populația SUA erau pe un fel de prescripție de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflați în grija statului, un sector unde statul are un control absolut, cel puțin două treimi sunt/erai forțați să ia un cocktail făcut în medie, din șapte medicamente psihotropice.

  Președintele Societății Medicilor Psihiatrii – JOE BURKETT – a mărturisit în fața Comitetului Select al Casei Statale, folosirea medicamentelor psihotropice în cazul copiilor ”ocrotiți” de stat și a șocat opinia publică când a afirmat că două treimi dintre copiii ocrotiți de stat din Texas, au fost puși pe medicamente psihiatrice deoarece ei erau foarte, foarte bolnavi din cauza unei baze genetice proaste. ”O mulțime din acești copiii, vin din baze genetice proaste. Ei nu au părinți stabili care să ia decizii bune. În afară de predispoziția genetică, ei au fost traumatizați prin abuz, neglijență și probleme, și au fost traumatizați din cauza separării și toate aceste lucruri predispun la boală mentală.”

 15. Magda 29 mai 2016 at 10:54

  Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice.
  Fetușii sunt acum prefiltrați în funcție de istoria criminală a familiei… în Portland, Oregon la Londra, Anglia, servicii de protecție a copilului, înrolează copii nou-născuți în baze de date criminale de la naștere, forțându-i să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.
  Mai marii lorzi ai dictaturii științifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutorați dintre noi.

  În decembrie 1974, guvernul SUA, a făcut din reducerea populației lumii a 3-a, o problemă centrală a securității naționale.

  PLANUL DE OPERAȚIUNE intitulat MEMORANDUM DE STUDIU AL SECURITĂȚII NAȚIONALE 200, a fost pur și simplu o regurgitație a Comisiei Britanice a Populației creată de Regele George al IV-lea al Angliei în 1944 care, în mod deschis a afirmat că populația națiunilor lumii a 3-a reprezintă o amenințare la adresa monopulului puterii globale al elitei internționale.

  PLANUL SUA autorizat de Kissinger a țintit 13 țări cheie unde era necesare reduceri masive de populație. KISSINGER a recomandat ca ÎMPRUMUTURILE de la FMI și Banca Mondială să fie date PE CONDIȚIA CA NAȚIUNILE SĂ INIȚIEZE PROGRAME AGRESIVE DE CONTROL AL POPULAȚIEI, CUM AR FI STERILIZAREA. Kissinger a recomandat deasemenea, CA MÂNCAREA SĂ FIE FOLOSITĂ CA O ARMĂ și că INSTIGAREA SPRE RĂZBOI SĂ FIE DEASEMENEA UN INSTRUMENT AJUTĂTOR ÎN REDUCEREA POPULAȚIEI.

  În 1972, Casa Albă a lui Nixon a implementat deasemenea tactici eugenice care au fost conduse de GEORGE HERBERT WALKER BUSH și apoi de Ambasadorul SUA la ONU. Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acțiune ”Un copil” și a direcționat guvernul federal să sterilizeze cu forța mai mult de 40% din femeile americane indian-native, din rezervații.

  Dominat de Bilderberg, CLUBUL DE LA ROMA a pledat pentru protecția mediului ca fiind cel mai bun front de implementare a reducerii populației.
  Populația occidentață ar fi acceptat calea dacă ar fi fost ambalată, ca și cum ar fi salvat Pământul. Industrializarea Africii, Asiei și Americii Latine ar putea fi stopată.

  Cetățenii ar renunța mai ușor la suveranitatea lor națională, dacă le este ”vândută” ca o metodă de a ajuta planeta.

  Această instituție – CLUBUL DE LA ROMA – a fabricat și înșelătoria prețului ridicat al petrolului, ca o metodă de creea o sărăcie artificială; acest Club de la Roma presează în mod agresiv implementarea unei Taxe Globale pe Carbon, ca o modalitate de a-și finanța guvernul lor planetar.

  În schema copiată a Evaluării Biodiversității Globale de la ONU, se spune foarte clar că noi trebuie să reducem populația umană de la nivelul curent de 6 miliarde, la nivelul de 1 miliard.

 16. Magda 29 mai 2016 at 10:57

  În anii 1970, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă, ca să țintească negrii și asiaticii și apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului, la mijlocul anilor 1980.
  În septembrie 2000, Proiectul pentru un Nou Secol American (PNAC), a publicat un document în care, DICK CHENEY a descris arme biologice cu specific de rasă, ca ”instrumente politice folositoare.”

  Și cineva a menționat, ”ei bine, de ce ar dori ei să reducă populația umană, când asta ar însemna mai puțin bani pentru ei”. Majoritatea oamenilor nu au nicio idee. Pe ei nu-i interesează banii. Ei au TOȚI banii de care au nevoie. EI SUNT ÎN CĂUTAREA PUTERII, ĂSTA E AFRODISIACUL LOR.

  Mai mari lorzi ai Noii Ordini Mondiale presează acum, în mod agresiv, pentru implementarea proiectului ”un copil” la scară planetară. Proiectul chinezesc ”un copil” a fost introdus gradual. În anii 1960 când a pornit, trebuia doar să plătești o taxă se penalizare. Dar mai târziu, te întemnițau dacă aveai mai mult de un singur copil.

  Acum, exact aceleași propuneri de a penaliza cuplurile care au mai mult de un copil, sunt făcute în SUA, Anglia și Europa.
  – ”În căutarea de a reduce încălzirea globală, copiii, conform unora, sunt noii vinovați. O institutuție puternică din UK spune că ”prea mulți copii este ceea ce face această planetă mai rea, spunând că familiile ”mari” care au mai mult de 2 copii ar trebui să ne încrunte sprâncenele, ca un fel de NU-NU de mediu, înrudit cu nereutilizarea pungilor voastre de plastic, conducerea uneia din acele mașini mari consumatoare de benzină, făcând călătorii lungi peste mări. Marea Britanie are def apt o natalitate negativă. Cred că și Canada la fel.
  -Totuși, familiile din țările noastre bogate, nu ar trebui să aibă mai mult de doi copii. ”

  În 1998, TED TURNER a făgăduit solemn ca va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiți în implementarea planurilor de reducere a populației la scară planetară. (dacă mă-sa ăstuia sau a mondialiștilor era(u) sterilizată/e LA TIMP, numai năștea(u) monștrii ăștia cu pretenții de a fi oameni).

  ”O populație totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.” – TED TURNER, interviu în Audubon Magazine.
  În 1999, Funația Bill și Melinda Gates, a oferit 2.2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populației de la ONU și altor grupuri de reducere a populației.
  Până în 2007, Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaței.
  Presa corporatistă controlată, a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii ca să ajute copiii lumii a 3-a.
  Bill și Melinda Gates au fost detronați ca fiind cei mai generoși filantropi când, prietenul lor, un individ entuziast al reducerii populației – WARREN BUFFET, a oferit 37 de miliarde ca să finanțeze o armată de Grupuri de Control ale Populației.

  ”Și cred că defapt lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10-20% dintre noi, rămași”-Dr. ERIC PIANKA. Proeminentul biolog al Universității din Texas, Dr. ERIC PIANKA, în timp ce primea un Premiul al Academiei de Științe din Texas, a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez ”nu prea bună, este prea înceată” și a mers să laude ”virtuțile” ebolei deoarece va ucide 90% din populația mondială, repede.
  (aha! D-aia apare pe-aici ori pe dincolo virusul ăsta mortal (sau altele…), ca să curețe repede și sigur ACOLO unde îi TREBUIE elitei LOC GOL…un altfel de ”război” fără de război cu arme! Probabil că acolo unde populația este rezistentă la armele biologice, favorizează conflictele inter-etnice și/sau inter-statale, finanțând ambele tabere, generând războiul care, tot cu mulți morți ”se lasă”!)

  Când afirmațiile sale au erupt într-o controversă națională, studenții săi care absolviseră, l-au apărat, spunând că Pianka a fost prea conservator și că toții oamenii ar trebui să fie uciși. (!?!) Dar cel mai înfricoșător a fost faptul că, într-o mulțime de peste 1.000 de oameni de știință proeminenți, ziarele locale au raportat că 95% dintre participanți i-au oferit lui Pianka ovații îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuțile selectării microbilor și a distrugerii omului.

  ”China a fost în stare să întoarcă pagina și să devină cea mai mare poliție mondială deoarece ei au o poliție statală și sunt capabili să forțeze oamenii să înceteze reproducerea!” Dr. ERIC PIANKA

  Mișcarea eugenică și-a scuturat mult din bagajul ei nazist, dar se folosește de îngrijorările legitime ale populației legate de mediu, ca o mască pentru a ascunde agenda lor reală.
  Toată lumea vrea să respire aer curat și să aibă apă bună, dar controlorii mișcării ecologiste n-au făcut nimic, decât să strângă îngrijorările oamenilor și să promită suportul unor metodologii și planuri globale care destabilizează și mai departe lumea 3-a, creând o mizerie de nedescris. Pretinse grupuri de mediu și conservare, sunt acum, cele mai mari proprietari de pământ din lume (The Nature Conservancy, SIERRA CLUB, MAMMOTH CAVE, NATIONAL PARK,…). Ei fac lobby la guvern ca să deposedeze de proprietate populația locală, doar ca să o poată dezvolta ei înșiși mai târziu.

 17. Magda 29 mai 2016 at 14:28

  CÂND ARMATA SUA ARUNCĂ MILIOANE DE GALOANE DE GAZ TOXIC PE COASTA DE EST A SUA, EI NU SPUN NIMIC. Mii de companii creează hibrizi din încrucișări de specii transgenetice combinând plante, animale și insecte și eliberând noile organisme în biosfera globală, vandalizând chiar codul genetic al planetei. Și mari organizații de mediu, NU FAC NIMIC.
  Elita corporatistă și-a intensificat presiunea pentru un sistem de taxare globală cu o construire pe termen de un an pentru isteria Pământului Viu, ținută pe 7 iulie 2007, pe șapte continente.
  Liderii mondiali au anunțat că salvarea Pământului este noul principiu organizator al umanității și a salutat-o ca pe o nouă religie planetară.

  Ei susțin că CO2 (dioxidul de carbon) pe care plantele în respiră, ucide Pământul și de aceea noi trebuie să reducem numărul copiilor pe care-i avem, pentru a reduce producerea de carbon.
  Țările de pe întreg mapamondul marchează ziua, prin înființarea unor noi scheme de taxe pe carbon și mărind taxele la benzină, la gaz natural și electricitate. (hahaha…înc-o dată și înc-o dată se arată cum mâna derbedeilor mondialiști (atotcuprinzătoare prin coruperea ofertantă compusă din bani și funcții), este cea care face/desface cu adevărat economia, sistemul taxelor și impozitelor din toate guvernele țărilor, nu contează care…UE, SUA, Africa, Asia).

  ESTE UN FAPT ȘTIINȚIFIC CĂ SOARELE ESTE MOTORUL PRINCIPAL AL CLIMATULUI PLANETAR, ȘI MĂSURĂTORILE SUNT CLARE, SOARELE DEVINE MAI CLAR ȘI MAI LUMINOS. El și-a crescut încet, încet emisia de căldură în ultimele sute de ani, cauzând încălzirea, nu numai pe Pământ, ci în întregul sistem solar. Dar datele științifice și ordinea planetelor nu au contat pentru unul dintre șefii organizatori ai ”Pământului Viu” – DAVID MAYER ROTSCHILD, moștenitor al ramurii britanice, a averii Rotschild, noi am vobit cu el.

  Când i-am spus despre ordinea planetelor el doar a râs, gândindu-se că audiența nu se prinde. El a continuat să se bazeze pe ignoranța populației și a susținut că lobby-ul încălzirii globale nu are nimic de-a face cu taxele pe carbon. Ghicesc că el nu a vorbit cu bunul său prieten personal, Al Gore.
  -Încălzirea Globală, vremea dezbaterilor s-a terminat. Eu cred că ceea ce trebuie să realizați este că, fiind sensibili la mediul înconjurător și la producerea banilor, ele nu se exclud reciproc. Se pot face o mulțime de bani din exprimarea acestei probleme…dar voi – tipilor, înghițiți toate îngrijorările lumii pentru a vă umple buzunarele și pentru a-i face pe copii să vă citească cărțile în școli, și faceți toate astea ca pe o afacere, exact cum spui tu, Rotschild.
  -Nu este o afacere, chiar crezi că eu fac bani din chestia asta?
  -Este același lucru pe care stră, stră, stră…strămoșii tăi schimbători de bani, au făcut acolo în Germania (Red Shield) și te chem la iveală, Scut Roșu…
  -Noi știm să este o înșelătorie un sistem de taxat bazat pe poluare, în special CO2. Noi o cauzăm în principal, mare parte a ei. Consecințele sunt rele și or să fie catastrofice doar dacă noi nu reacționăm…(Al Gore).

  Calotele polare ale lui Marte au…s-au redus câteva mile pe an, mult mai rapid decât ale noastre, iar lunile lui Saturn și Jupiter se topesc de fapt, câteva luni erau gheață, acum sunt mări lichide. Acum, cum cauzează SUV-urile asta, David Rotschild? Deoarece acele planete sunt mai apropiate de Soare, prietenul meu. NU Jupiter sau Saturn sunt mai apropiate de Soare, nici Marte. Da, domnule. Cred că vei găsi…exact, că simpla chestiune legată de ceea ce vreau să spun și asta este ultima mea declarație pentru a pune în scenă sistemul de taxe, deoarece, de fapt, nu este taxare…Puneți un preț pe carbon. O taxă este cea mai bună modalitate. Taxa pe emisii poate să facă asta, de asemenea.

  Hilary Clinton: Dacă ar exista o taxă pe carbon, ar mai fi necesar un sistem global de limitare prin cote de poluare ce pot fi comercializate?
  Al Gore: Ele nu sunt și/sau…noi le putem face pe ambele. Eu sunt pentru ambele.

  Arhitecții Noii Ordini Mondiale sunt într-o cursă de a termina structura guvernului mondial și astfel să poată suprima dezvoltarea independentă a tehnologiei care le amenință monopolul puterii, în același timp ei producând noi dezvoltări în direcția pe care arhitecții o trasează pentru umanitate. ( ce interesant…folosirea deasă a cuvântului arhitect, mi-arată afilierea lor la Arhitectul Universal (Lucifer)prin masonerie, de unde-și iau lumina întunecată, genialitatea malefică, persuasiunea, capacitatea de-a hipnotiza masele, nu înainte de a-i înregimenta pe conducătorii popoarelor în oculta lor, gâdilându-le astfel orgoliul că, chiar dacă n-au sânge albastru în vine, prin linie descendentă, sunt/pot fi deosebiți de prostime ).

 18. Magda 29 mai 2016 at 16:19

  TEHNOCRAȚII ÎȘI NUMESC SISTEMUL DE GUVERNARE, REVOLUȚIA FINALĂ DEOARECE ÎN TRECUT, IMPERIILE AU FOST IMPUSE MILITAR. ACUM IMPUNEREA ESTE ÎN MOD PRINCIPAL PSIHOLOGICĂ ȘI ECONOMICĂ. ȘI SOCIETATEA ÎNSĂȘI ESTE O CONSTRUCȚIE A ELITEI CARE OPEREAZĂ ÎN AFARA PARADIGMEI CONTROLATE ȘI CONTROLEAZĂ CIVILIZAȚIA DIN INTERIOR.
  Așa cum un copil menține mediul înconjurător dintr-un acvariu, noi suntem ca șoarecii de laborator trăindu-ne întreaga existență, nepunând la îndoială niciodată limitele cuștii sau oamenii de știință care experimentează pe noi .

  INGINERII NOI ORDINI MONDIALE, AU DETURNAT DESTINUL UMAN. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani și acum ne direcționează cu un control expert, folosindu-se de instinctele primare și dorințe, ca de niște pârghii. Ei și-au dezvoltat sistemele lor de control al minții până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obișnuită inconștientă, ca pe o mașină.
  ”Până în 2020, o să existe un guvern mondial unic.”- RAY KURZWEIL, 1999
  Eugenia a dominat secolul 20. Spiritul ei nemilos s-a metastazat acum în câmpul geneticii, al nanotehnologiilor și roboticii, dar asta nu este surprinzător fiindcă încă de la ”concepere”, toate cele trei discipline au fost dominate de eugenici.

  Fondatorul miliardar al Sun Microsystems – BILL JOY – s-a dus plin de curaj în public în 2000 avertizând asupra consensului canceros din mijlocul elitei tehnocrate spunând că, în cel mai bun caz umanitatea ar fi complet înrobită în jurul anilor 2030, iar în cel mai rău caz, ar avea loc exterminarea în masă a tuturor, cu excepția elitelor. (deci, dacă șoarecii vor să escaladeze acvariu sau să-i muște pe experimentatori, riscă să fie uciși!)

  UN GRUP AL ELITEI TEHNO, SUNT ceea ce este cunoscut ca fiind MIȘCAREA TRANS-UMANISTĂ sau POST-UMANISTĂ. Mulți dintre susținătorii ei văd doar aspectele ei benefice prin creșterea exponențială a tehnologiei, cum ar fi redarea vederii orbilor, a auzului – surzilor și o viață mai lungă tuturor. Dar ceea ce mulți dintre ei nu știu, este că maestrul lor eugenic – JULIAN HUXLEY a fondat trans-umanismul, iar controlorii societății admit pe față că noul sistem este făcut să ”progreseze”către o tiranie absolută.

  Conducătorul trans-umanist – RAY KURZWEIL, se laudă că avansurile tehnologice le va fi permis celor care-și permit, să trăiască pentru totdeauna. (hahaha..ce glumă bună, dar sinistră! D-aia nu crapă mumiile-alea mondialiste? Cred că le schimbă organele și primesc sânge proaspăt anual, de la copii… dar pe Dumnezeu L-au uitat? Să vedem ce va avea El de spus în toată afacerea asta!) Dar admite faptul că majoritatea nu vor fi capabili să țină pasul cu noua rasă stăpână. (Cartea arătată pe ecran este ”FANTASTIC VOYAGE”, de Ray Kurzweil).

  Drumul către guvernul mondial este acum în totalitate despre cine va controla și va avea acces la sistemele radicale de prelungire a vieții.
  ”Evoluția bilogică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade, va fi lăsată în mizerie.” – Ray Kurzweil (deci, să-nțeleg că 1. numai cei care-și vor permite (cei foarte bogați și în special, elita) vor suferi transformări care să le permită ani mulți…veșnici dacă se poate, afându-se concomitent într-o stare generală bună sau foarte bună datorită nano-tehnologiei, rotobicii care va opera în ei, cum ”operează” medicamentele și/sau vitaminele și mineralele luate/pre(luate) din alimentele procesate în tubul digestiv și intestine. 2. Prostimea, are două căi – nemurire dar înrobitoare, pe post de sclavi pentru elite prin muncă silnică, murdară, inclusiv sexuală, alături de donarea de organe interne…pentru întreținerea și ”nemurirea” elitei. )

  Trans-umaniștii cred că vor obține Fântâna tinereții prin contopirea cu tehnologia. Acum ar putea să le fie mai îndeaproape. Cu zeci de ani în urmă, trans-umaniștii au spus că dacă nu acceptați adăugările sau îmbunătățirile, nu veți mai fi capabili să vă luați slujbe, cum se întâmplă azi. Microcipuri implantate în oficialii mexicani. Grupuri din SUA implantează etichete electronice în muncitori.

  ”Elita care ocupă vârfurile de comandă a realității digitale, sunt nihiliști sinucigași. Sinucigașii nihiliști știu că nu mai este niciun scop substanțial la dispoziția lor. Dar ei ar prefera întotdeauna să fie dispuși să o facă, decât să nu acționeze deloc. Ei pot să se alieze foarte bucuroși noțiunii de holocaust nuclear sau exterminare perfectă”- ARTHUR KROKER.

  Tehnologia a devenit așa de puternică în capacitatea sa de distrugere, încât umanitatea liberă nu-și poate permite să lase tehnocrați psihopați cu iluzii ale grandorii, să repete greșelile anteriorilor lor, deoarece este foarte probabil ca de astă dată ei să distrugă totul, inclusiv pe ei înșiși, în nebuneasca lor cale către ”divin”.

  În acest film, am trecut într-o cronică, urgia sângeroasă a lorzilor supremi, a experimentelor care deja au cerut viețile a peste 150 de milioane de oameni în secolul 20. Și acum ei ne promit să ne ofere o tiranie invincibilă care le va micșora fostele lor exploatări. În zielele celui de-al doilea război mondial au existat națiuni suverane și armate care să înfrunte soluția finală a lui Hitler.

  Odată ce guvernul mondial se a instaura, nimeni nu va fi capabil să oprească planul Noii Ordini Mondiale pentru reducerea populației globale. PENTRU ACEIA IMUNI LA PROGRAMAREA PSIHOLOGICĂ, SUTE DE TABERE FEMA AU FOST DEJA CONSTRUITE PE TOT CUPRINSUL SUA, ÎN MISIUNEA LOR DE REDUCERE (la tăcere pentru totdeauna) A POPULAȚIEI. Nicio metodă nu este omisă.

  ACEȘTI CONSTRUCTORI ÎNTUNECAȚI INTENȚIONEAZĂ SĂ ELIBEREZE O SUCCESIUNE DE BOLI CA ARME BIOLOGICE FĂCUTE DE OM, FIECARE MAI REA DECÂT ULTIMA ȘI ÎN ACELAȘI TIMP extinderea POLIȚIEI STATALE care să forțeze o exterminare sistematică a populației – totul în numele luptei împotriva teroriștilor invizibili.

  Și Pietrele Îndrumătoare din Georgia stau ca un testament rece al misiunii ”sacre” a elitei de a avea un sistem cu două clase, unde subclasa este forțată să trăiască ca sclavă în micuțe orașe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei, evoluând în super-oameni cu ajutorul tehnologiilor implantate, trăind vieți eterne și călătorind în întregul Univers. Aceasta este promisiunea dată membrilor din interiorul Noii Ordini Mondiale și Agenda Grupului Bilderberg.

  În 2007, Jim Tucker și-a continuat cercetarea sa de 30 de ani de a expune globaliștii călătorind la Istanbul, în Turcia, locul întrunirii Bilderbergilor:
  -Jim Tucker, mulțumesc că ai venit prietene!
  -Este întotdeauna plăcerea mea.
  -Jim, spune-ne ce-ai văzut astăzi când ai fost afară de Ritz Hotel.
  -Am fost la Ritz-Carlton. Arată ca un scenariu tipic Bilderberg, cu gărzi armate la greu peste tot. Ei aveau grupuri de polițiști în formație, așteptând să fie repartizați. Ei aveau deasemenea, grupuri de polițiști pe tot drumul din jurul clădirii, și toți aveau acele chestii de înaltă tehnologie, prin care fiecare membru poate să audă orice se vorbește în orice limbă, tradus instantaneu în limba sa proprie, ținând astfel pasul cu ce se întâmplă.

 19. Magda 29 mai 2016 at 16:59

  Jim Tucker apropiindu-se de gardul plin de poliție:
  -Este deschis hotelul? (i se arată cu degetul ruta ocolitoare).
  -Haideți să-l întrebăm direct.
  -Este o întrunire Bilderberg în acest weekend?
  -Puteți merge pe acest drum.
  -Am avut cel puțin doi polițiști personali care m-au urmărit astăzi.-))) Nu am fost conștient deoarece nasul meu era lipit de o cameră și fălcile mele atârnă mereu, dar echipa TV a spus”acei doi tipi o să vă urmărească”, și mașina lor ne-a urmărit până la hotel și echipa TV i-a ideintificat pe cei doi polițiști în haine obișnuite, nu costume de afaceri, ci cămăși sport și așa mai departe.
  -Aia e mașina care ne-a urmărit. Vrea cineva să-i facă o poză?
  -O să-i faci, nu-i așa?
  -Ei bine, e foarte probabil să fie Băieții Bilderberg.
  -JOHN ELKANN, proprietarul FIAT și un prieten Bilderberg s-a gândit că ar putea să facă o plimbare fără să fie văzut de populația de rând. Mă gândeam la asta.
  -Acest participant Bilderberg a rânjit la camera noastă. -
  -Această mașină plină de regi de paie, au aruncat mediei o privire criminală și par șocați că s-a îndrăznit să se îndrepte spre ei o cameră.
  În 2007, Grupul Bilderberg a primit cea mai puternică acoperire globală din istoria sa. Jim Tucker a fost martorul unor conferințe de presă susținute de sute de membrii mass-media, și de o nouă generație de luptători ai informației cum ar fi Paul Dorneanu din România (yess!), care urmăresc elita oriunde s-ar ascunde.
  Expunem acest grup Bilderberg. Acum Jim, guvernatorul meu, Rick Perry este pe prima pagină din revista Dallas Morning News, titlul spune, citez: ”guvernatorul texan Rick Perry participă la Bilderberg”.
  Ce înseamnă să ai guvernatorul statului Texas în Dallas Morning News care să afirme pur și simplu că se duce la grupul Bilderberg? Asta înseamnă că el este un potențial președinte. (adică nu mai are nicio greață sau frică).

  La fel de obscur ca și guvernatorul din Arkansas, Bill Clinton care și-a pierdut ”virginitatea” la întrunirea Bilderberg din Baden-Baden din Germania anilor 1991, fiind ales președinte în anul următor. Acum, dacă el nu merge nicăieri, atunci, în fuga pentru Casa Albă în anii ce vor urma, ei îl vor arunca ca pe-un pantof vechi, ei fac asta, adesea .

  Dar oficial, Bilderberg îl consideră pe Perry un potențial președinte al SUA. Da, este o violare a Legii Logan pentru care Casa Albă a lui Clinton, a subțiat bugetul cu 300.000 de dolari, ceea ce înseamnă că plătitorii de taxe au plătit. Când Perry s-a întors în Texas din Istanbul, eram determinați să-l acuzăm pentru acțiunile sale trădătoare.

  Vila guvernatorului/Austin, Texas, pe timp de seară sau de nopate, i se strigă prin portavoce: ”Noi NU vrem ca drumurile noastre, apa noastră, sistemele noastre energetice, întreaga noastră infrastructură să fie date Noii Ordini Mondiale.
  Și vă spunem acum, poporul se răscoală și învață ce faceți voi și sunt furioși și sătui e asta.
  Încetați să ne înrobiți.
  Încetați cu instalarea tiraniei.
  Încetați cu ducerea la îndeplinire a Planului Noii Ordini Mondiale, dacă mai ai vreo fărâmă de suflet rămasă, Rick Perry.
  Primul Amedament încă există, Perry, și ne vom înapoia aici, în seara asta, să-ți spunem că nu ne vom opri din asta. Îndelung…Trăiască Republica! Noi vom învinge! MOARTE NOII ORDINI MONDIALE! ALEX JONES. THE END…YET!

 20. Magda 29 mai 2016 at 17:47

  UnCheșule, eu am terminat transcriptul la Joc Final. Tot ce-i scris, scris rămâne! Dacă vrei și poți, și ești lăsat…afișează-le! Dacă nu…e iarăși treaba matale!

  • UnChes 29 mai 2016 at 18:23

   Nu se pune problema de “a fi lăsat”…
   Mulțumesc mult, încă o dată, pentru plus-valoarea adăugată…

   • Magda 29 mai 2016 at 18:37

    -:)))))))

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.