În discuție: „Joc final”

0
(0)
Articole dedicate comentării filmelor de pe pagina Documentare.

Aici discutăm despre „Joc final”.

În viitorul apropiat, Pământul este dominat de un guvern mondial puternic. Odată libere, națiunile sunt sclavele voinței unei elite minuscule. Începutul unei noi ere întunecate se află înfățișate omenirii. Țările aparțin trecutului. Orice formă de independență este atacată, familia, chiar și individul însuși este aproape de dispariție.

Aproape de 80% din populația Pământului a fost eliminată. Rămășițele unei, odată libere, umanități sunt forțate să locuiască în interiorul unor orașe super-controlate, ca niște închisori compacte. Călătoriile sunt foarte restricționate. Super-autostrăzi leagă mega-orașele și țin populația să nu pătrundă  în zone neautorizate. Nici o activitate umană nu este privată. Super-computerele inteligenței Artificiale înregistrează și categorisesc fiecare acțiune.

O planetă închisoare dominată de o gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, țelul lor fiind:

Un program al totalei dezumanizări, unde știința tiraniei este legea; o rețea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii marilor lorzi pentru totdeauna.

Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coșmar dacă masele nu se deșteaptă să înțeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale și nu se mobilizează să-l înfrângă.

Pare o introducere la un film SF? Da, dar din păcate, lucrurile nu țin de ficțiune… Este de fapt planul subjugării globale… Vom putea constata că de-a lungul istoriei, permanent marile imperii au încercat anularea existenței popoarelor-națiune, dorindu-și doar existențe individuale, ușor de controlat…

Și pentru că folosirea forței nu a dat roade, s-a trecut la o nouă abordare care, deși mai „blândă” e considerată a da rezultate mai bune…

1954, Oosterbeek, Olanda, hotel Bilderberg… Locul unde a luat ființă în secret o asociere de persoane  cunoscută ca fiind Grupul Bilderberg… Cei ce-și asumă stabilirea agendei globale… Unul dintre obiectivele acestui grup, obiectiv recunoscut ulterior, a fost acela al creării Uniunii Europene. Pentru moment, se poate bifa ca realizat… Vom vedea evoluțiile de după scrutinul britanic din 23 iunie 2016

Folosind aceleași argumente ale eliminării barierelor schimburilor economice, planul va continua prin realizarea Uniunii Nord Americane și Uniunii Asiatice și chiar Euroasiatice, după care, prin interconectarea acestor trei super-state se va putea crea cadrul guvernării globale.

Sub denumiri atrăgătoare precum „creșterea inteligentă”, se ascund de fapt planuri macabre de re-sălbăticire a unor zone, așa cum ar fi Proiectul Wildlands, Convenția pentru diversitatea biologică, toate cu scopul controlului populației umane… Aplicații de recunoaștere automată a plăcuțelor de identificare ale automobilelor (mai nou, apariția plăcuțelor cu cip), de recunoaștere facială prin scanarea fețelor, de citire a buzelor și analizare a mersului și a altor interacțiuni, toate acestea au drept scopul final controlul…

Patriotic Act-ul lui Bush Junior, la fel cu limitările de drepturi individuale din Europa occidentală acceptate de oameni sub imperiul fricii de atentate teroriste reprezintă alți pași înainte în implementarea controlului global…

Când un guvernul își tratează cetățenii ca pe inamici (folosind uneori armata împotriva propriului popor), e semn că lucrurile nu mai sunt în ordine.

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

42 thoughts on “În discuție: „Joc final”

 1. Magda 18 mai 2016 at 21:18

  Mda… mi-amintesc că l-am vizionat cu mult timp în urmă și, am cam uitat ce spunea acolo!

  Azi, acum… când evenimentele ies la suprafață ca uleiul deasupra apei, parcă vezi mai CLAR, mai LIMPEDE ceea ce era sub un con de umbră sau sub semnul întrebării.

  După doar 9 minute din documentar:
  Mi-a plăcut:
  1. Jim Tucker care spune c-a ”vânat” 30 de ani grupul Bilderberg.
  Revolta unuia din documentar întrebându-se singur, dar adresându-se și celorlalți – ”cine i-a ales pe acești tipi să conducă Planeta?!”
  Numai un PUBLIC EDUCAT și INFORMAT îi poate opri pe mondialiști să-și ducă la îndeplinire planurile înființării Noi Ordini Mondiale.
  Dacă David Rockefeller admite în memoriile sale că dorește distrugerea USA, de ce americanii nu l-au rejectat pe maimuța proastă de Bush jr. în afirmațiile sale amenințător-obraznice, până-acum – ”haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației”??!!!
  Chiar așa! Păi dacă-s teorii, de ce sunt revoltătoare nefiind ”adevărate” și, de ce să nu fie tolerate ca niște simple ”minciuni”, puțin dar… niciodată?!
  Văd altă interogație – ”există o posibilitate ca președintele SUA să ducă la împlinire o frază pe care tatăl său a folosit-o, și aceasta este Noua Ordine Mondială.” Deci, măscăriciul ăsta de Bush jr. să implementeze/cimenteze ceea ce tac-su, împreună cu ăștia au pus la cale pentru înrobirea omenirii.
  Văd și protestatari…spune unul ”Răspunsul la 1984 (adică la înrobirea prin control total, după romanul lui George Orwell) este 1776, (adică Declarația de Independență a SUA), sugerând o INDEPENDENȚĂ și DETAȘARE față de controlul total.

  END GAME – JOC FINAL,
  Planul subjugării globale. Vin apoi citatele tale, UnCheșule:

  „În viitorul apropiat, Pământul este dominat de un guvern mondial puternic. Odată libere, națiunile sunt sclavele voinței unei elite minuscule. Începutul unei noi ere întunecate se află înfățișate omenirii. Țările aparțin trecutului. Orice formă de independență este atacată, familia, chiar și individul însuși este aproape de dispariție. Aproape de 80% din populația Pământului a fost eliminată. Rămășițele unei, odată libere, umanități sunt forțate să locuiască în interiorul unor orașe supercontrolate, ca niște închisori compacte. Călătoriile sunt foarte restricționate. Super-autostrăzi leagă mega-orașele și țin populația să nu pătrundă în zone neautorizate. Nici o activitate umană nu este privată. Super-computerele Inteligenței Artificiale înregistrează și categorisesc fiecare acțiune.
  O planetă închisoare dominată de o gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, țelul lor fiind:
  Un program al totalei dezumanizări, unde știința tiraniei este legea; o rețea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii marilor lorzi pentru totdeauna. Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coșmar dacă masele nu se deșteaptă să înțeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale și nu se mobilizează să-l înfrângă.”

  Bine-zis o planetă-închisoare dominată NU numai de o gașcă maniacă, ci de o ”elită” psihopată în cel mai adevărat sens al cuvântului. ACEASTĂ REEDUCARE NU POATE LUA NAȘTERE ȘI GENERALIZARE, DECÂT DATORITĂ IGNORANȚEI, INDIFERENȚEI ȘI PROSTIEI MASELOR LARGI DE OAMENI, DE PE TOATE CONTINENTELE!

  Culmea e că planurile lor sunt déjà TRANSPARENTE… apar în toată ”splendoarea” odioșeniei lor, scrijelite și pe pietrele din Georgia… pe lângă alte aberații, SCOPUL lor este reducerea populației globale la 500 de milioane, nu mai mult. Oare d-aia au apărut corporațiile susținute/subvenționate de ei, cu sprijinul/concursul U.E., implicit al tuturor guvernelor adera(n)te, care ne otrăvesc cu bună știință, apa, aerul, alimentele, inclusiv medicamentele? De-aici seninătatea imbecilă de pe fețele ăstora care ne ”conduc” în pași de vals (deocamdată), mergând spre cel cadențat, de armată, urmărind…cine cade, moare ”la datorie”!
  Ce aplauze furtunoase sunt în spatele promovării NOM de către Bush senior… cică el ar fi folosit des în discursurile sale, noțiunea implementării unui tip de guvern global/universal de (în)stăpânire în care, ”fiecare om de pe planeta Pământ este în final responsabil de politicile care sunt formulate internațional” – responsabil ÎN CE?
  În îndeplinirea politicilor pe nemâncate/rumegate, trecute numai prin filtrul gândirii unei elite sifilitico-psihopate sau responsabil cu adevărat, contestându-le dacă e cazul, cerând eventual (re)formularea lor… prin îmbrăcarea lor într-o formă reală, accesibilă, civilizată, normală, morală și benefică lumii… dacă tot e vorba despre RESPONSABILITATE!

  1. Scopul muncii lor este implementarea NOM, iar ONU se pare că este o parte a acestui guvern, dând exemplu eforturile pentru Uniunea Nord-americană în care lipsesc frontierele (SUNĂ CUNOSCUT, NU?), datorită credinței lor (filozofice) că SUVERANITATEA NAȚIONALĂ NU ESTE ”IMPORTANTĂ”.

  10.Zice foaarte interesant despre IDEEA asta trăznită cu rădăcini antice de globalizare…cucerirea și imperiul fiind la fel de vechi ca și civilizația – Babilonul, Egiptul și Grecia, spre exemplu! Amintește despre perioada cuprinsă între secolele 15 și 19, bogată în răsărirea de imperii prin războaie duse pentru supremație unde…nobilimea și clasa de negustori erau finanțate de câteva bănci private. Acestea, în mârșăvia lor, erau (în război), de partea ambelor tabere, ținând casa de pariuri deschisă! Așa au intrat pe fir REȚELELE SOFISTICATE DE SERVICII SECRETE, făcându-se un fel de ochi/timpan prelungit ale bancherilor care au reușit astfel, să se infiltreze în politică, guvern!

 2. Magda 21 mai 2016 at 21:59

  Citesc în continuare și mă ”minunez”:

  ”ISPRĂVILE” lor, venite din istorie:
  • Pe 18 iunie 1815 agenți ai ramurii britanice a familiei Rotschild îl urmărea pe Napoleon Bonaparte care lupta disperat să-și salveze armata din încleștarea presantă a armatei britanice care acționa dublu, prin învăluire.

  Un agent Rothschild a fost în stare să obțină știrea înfrângerii lui Napoleon de către Lordul Wellington transmitându-i-o lui Nathan Rostschild, cu 20 de ore înainte ca știrea să ajungă la Londra. Nathan, capul famurii britanice a familiei Rotschild, a răspândit zvonul Bursei londoneze că Napoleon ar fi câștigat războiul.

  Ce-a urmat?
  Acțiunile au căzut cu 98% și Rotschild a fost capabil să cumpere întreaga economie britanică cu câțiva penny pe o liră. Când știrile reale ale înfrângerii lui Napoleon au ajuns în sfârșit la urechile tuturor, acțiunile au crescut.

  Britania era acum liderul de nediscutat al Europei și Rotschild conducea Anglia. Imperiul britanic, déjà dominant, a crescut încă, și mai agresiv, trupele și birocrația sa s-au răspândit de-a lungul planetei. Soarele nu apunea niciodată în proprietățile britanice.
  Cartelul bancar a finanțat de ambele părție ale aproape fiecărui război, ei obținând dobânda din împrumuturile pe care le dau guvernelor pentru războaiele pe care ei le-au provocat și creat. (deci ăștia – spre amuzamentul lor – asumte, creează frecușuri între părți până ies scântei și bombe, apoi se dă pe rând ”frate” cu fiecare-n parte, finanțându-i! Ce fac ei? ”Când doi se bat, al treilea câștigă”…financiar în primul rând, determinând politicul și, implicit economicul!)

  • Pe la 1900, Germania era o forță în creștere și un lider al revoluției industriale. Primul război mondial (spre exemplu…) n-a existat niciun motiv pentru izbucnirea lui, în afară de faptul că era o oportunitate pentru Cartelul Bancar să facă o grămadă de bani finanțând ambele tabere ale acelui război. Pe 28 iunie 1914, urmașul la tronul austro-ungar, Arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat în timp ce conducea într-un cortegiu automobilistic.

  MÂNA NEAGRĂ, o societate secretă sârbă ce avea conexiuni cu Serviciile secrete franceze și engleze, și-a asumat crima. A început primul război mondial. Companiile de armament finanțate de bănci controlate de Rotschild, din Germania, Franța, Anglia și Austria, au sponsorizat toate taberele.
  Cel puțin 20 de milioane de oameni au fost uciși în război. A fost un conflict atât de îngrozitor, încât oamenii au jurat că nu vor mai lupta niciodată. L-au numit ”războiul care sfârșise toate războaiele” .
  Întrebarea care se pune, este: ” de ce vor ei război? ”
  Ei bine, în primul rând, este vorba de bani și putere, dar în al doilea rând, ei au vrut să creeze Liga Națiunilor. Ei au avut asta în planurile lor de la bun început și ca o consecință, de îndată ce s-a încheiat războiul sau era pe cale să se încheie, au început să formuleze această idée a Ligii Națiunilor pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.
  Sute de ani de practică i-au făcut pe britanici experți în a ascunde imperiul lor în spatele guvernelor-marionetă și a consiliilor. În numele stopării tuturor conflictelor viitoare ei au propus ca țările să formeze o Ligă a Națiunilor.

  Adevărata lor intenție a fost ca Liga să servească ca un cadru pentru Guvernul Mondial.

 3. Magda 21 mai 2016 at 22:06

  • Președintele Woodrow Wilson care a ajutat la înființarea sistemului privat de rezervă federală în SUA în 1913, a susținut cu tărie înființarea Ligii Națiunilor.
  Woodrow Wilson a fost un președinte foarte naiv. El a fost în esență un profesor de colegiu care-a fost recrutat în acest întreg sistem. Liga a fost convocată la Paris în 1919, dar multe națiuni au văzut că este o amenințare la suveranitatea lor și au refuzat să i se alăture.
  Frustrate de blocajul Ligii Națiunilor datorat Congresului SUA, serviciile secrete britanice, cu ajutorul familiei Rockefeller, au înființat Consiliul pentru Relații Externe (CFR), la New York în 1921.

  Consiliul a recrutat pe cei mai buni și mai străluciți ai vieții americane pentru a susține creșterea imperiului anglo-american. (Faza se întâmplă din toate timpurile…de-aici confuzia și năucirea maselor când se confruntă cu adevărul din spatele vip-urilor care-au fost recrutate de Cartel, TOCMAI pentru că reprezentau un etalon, așa fiind mai ușor de dus de nas/în eroare iar de-aici tragismul uneori și de-o parte, și de alta…idolul dezvelit se prăbușește la pamânt luat în picioare de publicul necruțător care-a fost înșelat grosolan.)
  Misiunea enuțată a CFR este de a desființa toate statele naționale, în favoarea unui guvern mondial puternic administrat de o ”mică” elită.

  • Prin 1930 promotorii Guvernului Mondial s-au ”împărțit” în două tabere interconectate. Socialiștii fabieni cu centrul la Londra și fasciștii stabiliți în Germania și Italia.
  ”Socialismul național vor folosi propria lor revoluție pentru a instaura o Nouă Ordine Mondială”- Adolf Hitler.

  Suporterii fasciștilor din SUA și Anglia credeau că armata ar trebui folosită pentru a transforma rapid lumea într-o Nouă Ordine Mondială, în timp ce mult mai sofisticații practicanți ai globalismului (socialism) au afirmat că implementarea în pași mici e calea sigură către dominația globală. Câștigătorul Medaliei de Onoare Congresionale, Marele General Smedley Butler a ieșit în public în 1934 demascând o încercare a baronilor tâlhari de a lansa o răsturnare militară în SUA. Eroul de război a depus mărturie în fața Comitetului McCormack-Dickstein în Congres, că unii din cei mai puternici oameni ai Americii au încercat să-l recruteze să conducă o lovitură militară pentru ca astfel, ei să instaureze socialismul național în SUA.
  ”Planul secret” al Gen.Butler Bares – ”Am apărut în fața Comitetului Congresional, cea mai mare reprezentare a poporului American și, sub jurământ vă spun ceea ce știu despre activități despre care am crezut că ar putea duce către o încercare de a instaura o dictatură fascistă. Se presupunea că voi conduce o organizație de 500.000 de bărbați care va fi capabilă să preia funcțiile guvernului.”

  • Fasciștii au făcut deasemenea incursiuni adânci în Anglia. Edward al VIII-lea – regele Angliei a fost forțat să abdice tronul din cauza suportului său public pentru Hitler. Deși tabăra germană fascistă a fost puternică, blocada Fabian Socialistă a fost capabilă să mențină controlul asupra SUA, Rusia și Anglia.
  În punerea la cale a celui de-al doilea război mondial și în timpul conflictului, bancherii au finanțat din nou ambele părți, exact așa cum făcuseră cu Napoleon.
  Cu ridicarea și căderea celui de-al treilea Reich, Europa zăcea în ruine. Încă o dată, Elita susținea că numai o Guvernare Globală ar putea salva umanitatea de la o distrugere sigură. Și de data asta, elita mondială a reușit în a-și făuri organismul lor mondial. În aprilie 1945, la baza navală Presidio din San Francisco, ONU a fost înființată de învingătorii celui de-al doilea război mondial. Complexul ONU a fost mai apoi construit în orașul New York pe un pământ donat de John D.Rockefeller. La puțin timp după ce elita a stabilit ONU ca bază a lor în SUA, noul format Consiliu Mondial a început rapid treaba pentru următoarea fază din planul lor: formarea în pași mici a super-statelor continentale.

 4. Magda 21 mai 2016 at 22:06

  • Primul pas în planul lor trilateral a fost crearea Uniunii Europene. Unificarea Europei a fost încercată de multe ori și a fost extreme de nepopulară. Acolo unde Napoleon și Hitler au eșuat să-și atingă scopurile folosind forța, globaliștii vor avea succes făcând-o pe ascuns. Britanicii au inițiat formarea Consiliului Europei pe 5 mai 1949. Tratatul Londrei afirmă că se stabilesc doar ”legături comerciale” între Națiunile Europei, cum ar fi NAFTA sau GATT în America de Nord. ADEVĂRATA LOR INTENȚIE A FOST FORMAREA UNUI SUPER-STAT EUROPEAN.

  ”VOM AVEA UN GUVERN MONDIAL INDIFERENT DACĂ VĂ PLACE SAU NU, PRIN CUCERIRE SAU CONSIMȚĂMÂNT” spunea James Warburg în17 februarie 1950.

  • În 1954 elita planetei s-a întrunit în secret în hotelul Bilderberg din Oosterbeek, Olanda. Grupul Bilderberg va admite mai tâziu că misiunea lor era formarea Uniunii Europene. De îndată ce UE a fost înființată sub pretextul schimburilor comerciale, Uniunea Nord Americană și Uniunea Asiatică ar fi formate.

  Cele 3 super-state interconectate formează miezul guvernării globale, în timp ce ONU va servi ca regulator mondial și organism de impunere asupra subregiunilor lumii a 3-a.

  • Grupul Bilderberg este constituit din capii tuturor grupurilor meselor rotunde conducătoare care conduc țări individuale. Vizualizați structura elitei puterii lumii ca o gigantică piramidă cu doar elita elitelor în vârful vârfurilor pietrei capac.

  Grupul a fost așa de secret că până la mijlocul anilor 1980, corporațiile mass-media controlate, au negat existența lui.

  • Abia pe la mijlocul anilor 1990 apăreau doar menționări de o linie. Odată cu apariția mass-mediei alternative, ștrangularea lor informațională a început să slăbească. Astăzi, la marginea Capitolului Național, limuzine cu geamuri fumurii au convers către un hotel unde, gărzi private de securitate au impus un control la sânge. Limuzinele au cărat regalități, brokeri cu putere politică și titani ai industriei la o întâlnire secretă care va dura tot weekend-ul. Este cunoscut ca Grupul Bilderberg. Poate fi obictivul lor, dominația lumii?

  • La fiecare 4 ani, Grupul Bilderberg se întâlnește în America de Nord și în iunie 2006 ne-am decis să mergem la Ottawa, capitala Canadei: locul Bilderbergilor.

 5. Magda 21 mai 2016 at 22:08

  În lunga istorie a Bilderbergilor, mulți reporteri ce au încercat să urmărească grupul, au fost hărțuiți, reținuți și chiar întemnițați. Mi-am reasigurat cameramanul, mai în glumă, că poveștile de groază pe care le-am citit erau probabil exagerate. M-am înșelat. Am fost reținuți la aeroport.

  ”Cunoaștem reporterii reținuți la aeroport. Oamenii nu sunt lăsați să intre. Cunoaștem oameni trimiși la închisoare pentru 3-4 ore. Se întâmplă de fiecare dată. Ei bine, de data asta i s-a întâmplat lui Alex Jones. Ei au admis că Bilderbergii…că au această presiune pe ei din partea guvernului de a întări securitatea și că din cauza asta se întâmplă toate astea. Da, mi s-a spus asta de doi oameni diferiți.
  Ei ne-au verificat înregistrările ore în șir ieri și astăzi, încercând să găsească ceva asupra noastră și bine-nțeles că nu era nimic. A fost pur și simplu înfricoșător, am fost în toată lumea și nu am mai văzut niciodată așa ceva. Au fost ca niște ore de umilință și ei au spus: ”pentru ce sunteți aici?” și am spus ”ei, bine sunt aici să fac o acoperire mediatică…incluzând un eveniment politic; sper să vorbesc cu câțiva membri ai Parlamentului.” Am răspuns la toate întrebările, era clar că nu eram o amenințare, era clar că nu aveam un cazier criminal, era clar că sunt din presă, era clar că venisem să intervievez oameni.
  – Așadar, care este planul tău acum?
  – Planu meu este să ies și să iau un interviu lui Jim Tucker, să merg acolo la grupul Bilderberg și poate prind câțiva care încă mai ajung și să încerc să fac un documentar.
  Deci, în loc să fiu aici al 8 dimineața când participanții Grupului Bilderberg și cele 100 de elite ale planetei încep să-și facă apariția suntem aici pe la 15.30 sau ceva de genul…și o să vedem dacă putem prinde vreuna din elite intrând. Arată Hotelul Brookstreet, Ottawa, Canada. Ce crezi că este pe agenda acestei ediții a întâlnirii anuale Bilderberg? 23,23

  Ei discută despre atacul asupra Iranului și cum să-l elimine pe Hugo Chavez. Ei vorbesc despre cum să obțină Uniunea Americană care distruge suveranitatea Canadiană, SUA și Mexicană.

  Deci, vorbim despre moartea Canadei, asta este ceea ce se întâmplă acum. Moartea suveranității voastre este ceea se întâmplă acum. CNN chiar a reportat că acești indivizi au împins rapoartele de politică prin Consiliul Relațiilor Externe (CFR) care le scrie negru pe alb să termine SUA, Canada și Mexic.

 6. Magda 22 mai 2016 at 16:53

  -Aproape 10 ani au venit. Vin încet, în mașini mari, negre, tipice cu ceea ce par a fi geamuri anti-glonț, și am obținut cîteva poze cu unii din ei.
  Noi suntem ținuți departe de clădire de o mulțime feroce de oameni de securitate, dar o să fie și mai multă securitate pe măsură ce evoluează lucrurile.
  -Ok, amintește-ți să stai în afara proprietății, ok?
  – Da, da. Aceasta e linia. Am verificat în oraș. Da, așa ai făcut. Am venit aici din Nodul New York-ului. Am rezervat o cameră cu mult timp înainte dar când am ajuns la 10 seara, mi-au spus că trebuie să fiu plecat la 8,30 dimineața.

  Așa că, bine-nțeles că m-am supus cu ceea ce-au vrut. Nu am fost fericit din cauza asta fiindcă am condus mult, a fost un drum lung…apoi am fost să mănânc ceva și tocmai am văzut o gașcă de securitate aici și m-am întrebat ce se întâmplă și am pus întrebări si ei au spus că aveau o nuntă sau un tip de recepție așa că m-am gândit să pun mai multe întrebări deoarece m-am gândit că este cam ciudat și apoi i-am văzut de la fereastra hotelului – erau în spatele hotelului cu lantern uitându-se la copaci, uitându-se prin copaci si erau deasemenea în fața hotelului scotocind…arăta ca și cum ar fi scotocit hotelul, așa că m-am întrebat ce se întâmplă, și-am plecat.

  M-am trezit în dimineața asta am semnat de ieșire și apoi tipul cu care am vorbit, ultimul tip cu care am vorbit, mi-a zis ”o să vezi în ziar”. Ei bine, nu a trebuit să aștept deoarece era un grup de oameni aici, afară, care mi-au spus despre tot ceea ce se întâmplă. Ei nu mai păcălesc pe nimeni de-acum încolo. Când ai așa de mulți polițiști, știți, reținerea lui Alex Jones la graniță.

  Ia-l din ambele părți! Daa, excrocule! Daa o să mergi la închisoare ca și Ken Lay! Oh, da! Este unul chiar acolo. Bună! Hei, noi nu suntem proprietatea voastră, nu suntem sclavii voștri. O SĂ ÎNFRÂNGEM NOUA ORDINE MONDIALĂ!
  Noua ordine mondială va fi înfrântă. Realizați asta! (AUGUSTO SANTOS SILVA e-n mașină) Mă bucur că o faceți. Mereu s-a întâmplat de-a lungul istoriei.
  Apare și MATIAS RODRIGUEZ INCIARTE, BERNARDINO LEON GROSS, JUAN LUIS CEBRIAN, SIV JENSEN și, ETIENNE DAVIGNON – Președintele de Onoare al Grupului Bilderberg, și în același timp CAPUL COMITETULUI DIRECTOR. Comitetul pe care-l conduce, selectează și invită în fiecare an participanții. În ultima decadă, lista participanților a fost scăpată reporterilor de către informatorii din interior.

 7. Magda 22 mai 2016 at 16:54

  Veteranul jurnlist – JIM TUCKER – a urmărit întâlnirile Bilderberg pentru mai mult de 30 de ani și a fost fizic prezent la mai mult de 20. Ne-am întors la hotel să vedem dacă Jim Tucker a primit lista din 2006. Am auzit prima dată despre Bilderberg în 1975 și am zis ”Nu cred asta.” ”Asta nu este posibil”. ”Cine naiba e Bilderberg?”. Am petrecut 20 de ani fericiți cu ziare metropolitane. Tot timpul există un clichet la urechea mea: aia nu se putea întâmpla fără ca eu să știu despre ea.

  Și, primu lucru care m-a impresionat pe mine cel mai mult, a fost cauzat în 1957 de marele Westbrook Pegler, un columnist sindicalist. El a scris două coloane mari despre cum aproximativ 100 de lideri ai finanțelor internaționale, șefi de state, oficialități publice de rang înalt, se întâlneau în spatele gărzilor înarmate, cu ușile închise pe Jekyll Island, izolați.

  Ce fac acești puternici industriași? Și de ce este așa de secret? De ce au gărzi înarmate afară? De ce este așa ermetic închisă? ZIARELE IGNORĂ TOTAL ASTA, NICI MĂCAR UN CUVÂNT. TĂCERE TOTALĂ ÎN SUA. De-atunci nu m-am oprit niciodată din a urmări Grupul Bilderberg și toată organizația internațională de gangsteri condusă de Rockefelleri și Rothschildzi, cât timp ei manipulează lumea pentru propriile lor interese egoiste.

  -Jim, tu așteptai lista. În mod normal o primești în prima zi. Nu ai obținut-o. Ni s-a spus că ar putea veni azi. Cât de importantă este lista aceea?

  -Este absolut esențială, deși identificarea oamenilor afară așa cum facem noi este importantă. De asemenea pentru a afla cine nu este pe propria lor listă. În ultimii ani, cineva din Europa a trimis o copie Xerox cu însemnele de recunoaștere din cap de pagină și așa mai departe, fără să se identifice. Până acum n-am auzit de el.

  Ei bine, Bilderberg și-au luat acest nume în 1954 la prima lor întâlnire de Bilderbergi la Hotelul Bilderberg. Este un pic ca în ”Cum vă place? ” a lui Shakespeare. Ei l-au întreba pe Shakespeare, ”Cum vrei să intitulezi această carte?” și el a spus: ”Așa cum vă place.”însemnând oricum vrei s-o numești, dar ei au crezut că e o dictare așa că una din piesele sale este numită ”Cum vă place”, dar piesa din titlu nu are nimic de-a face cu piesa în sine. Așa este și modul cum Bilderbergii au ajuns la numele lor. Acum ei se întâlnesc de o jumătate de secol, clasa plină de bani s-a întâlinit…

 8. Magda 22 mai 2016 at 16:54

  Dar ei au decis că trebuie să se întâlnească sistematic, în fiecare an, planificând totul în avans, ca o adăugare la alte întruniri mai mici de-a lungul anului.
  -Facem la dreapta, Jim?
  -Nu. Acesta este Guvernul Global. Ei pun la punct agenda globală. Înăuntru chiar acum, ei decid dacă o să fie sau nu un război cu Iranul, dacă or să crească sau nu taxele, dacă prețurile la petrol or să fie coborâte sau crescute. Sunt mult mai multe pe agendă, alea le vom afla în timp, dar acele 3 subiecte sunt cele grele pe lista lor anul ăsta.

  Acesta este Jim Tucker, doamnelor și domnilor, de 27 de ani urmărind acești excroci. Mass-media a spus că e nebun. Că nu există. Acum îi forțăm. Este o plăcere să vă întâlnesc. 120 dintre cei mai puternici oameni din lume: șefi de state din Europa, înalte oficialități din Guvernul SUA, Departamentul de Finanțe, Casa Albă, Apărare.

  Ei pun la punct agenda globală, acum. MOTIVUL PENTRU CARE EI VOR SECRETOMANIE ESTE PENTRU CĂ FAC RĂU. RĂUL ESTE FĂCUT LA ADĂPOSTUL ÎNTUNERICULUI, LUCRURILE BUNE SE FAC LA LUMINA SOARELUI.
  -Bună, ce faceți?
  -Bine. Ieșiți de pe proprietate!
  -Ei bine, Jim are niște întrebări pentru Dvs.
  -Vreau să ieșiți de pe proprietate, vă rog…
  -O.K. Am înțeles. Este o proprietate privată. Este o cale de acces publică. Oh, da, cooperăm.
  -O.K. Mergeți pe calea de acces.
  -Da, dar nu este pentru că noi nu cooperăm.
  -Când sunteți pe calea de acces puteți rămâne acolo, vă rog?
  -Bine înțeles. Da. Mulțumesc.
  -Jim are câteva întrebări pentru Dvs.
  -Mă repet, vreau să rămâneți pe calea de acces.
  -Da, noi am verificat în oraș. Linia proprietății este de fapt, AICI. De asemenea..

 9. Magda 22 mai 2016 at 16:55

  ”NE AFLĂM PE MARGINEA UNEI TRANSFORMĂRI GLOBALE. TOT CE AVEM NEVOIE ESTE CRIZA MAJORĂ POTRIVITĂ ȘI NAȚIUNILE VOR ACCEPTA NOUA ORDINE MONDIALĂ”– David Rockefeller

  (un puști) ”L-am văzut pe David Rockefeller în spatele clădirii hotelului și nu avea niciun bodyguard. Unul dintre prietenii mei a strigat, ”Hei, Rockefeller” și el s-a întors și lui i-a fost…frică.

  Numele meu este Rene. Sunt din Manitoba. Am condus aproape 26 de ore ca să ajung aici, doar ca să-mi arăt…să arăt că sunt împotriva Bilderbergilor, doar ca să lupt pentru libertățile mele, să lupt pentru drepturile mele, să mă asigur că copiii mei pot crește într-o țară liberă.

  Numele meu este Daniel Estulin și am făcut asta în ultimii 15 ani. Sunt din Canada. Sunt foarte mândru de țara mea, deoarece după cum vedeți sunt o mulțime de oameni care urmăresc conferința Bilderberg. Anul trecut mi-a trebuit 14 ore și jumătate să ajung la Munchen. Am fost scos din avion în Millan.
  Am fost scos din avion în Munchen. M-au interogat 4 ore, în amble locuri. Am fost în stare să-mi sun un prieten, un jurnalist din Roma, și ca un rezultat al prezenței sale și al altora care au sunat la Departamentul Ministerului de Externe din Italia, ei s-au retras și m-au lăsat să plec. În esență, ei mi-au spus că mă vor supraveghea 24h din 24. La micuțul hotel unde stăm noi, Jim și cu mine, din cele 20 de camere, 6 erau ocupate: 3 de CIA și 3 de Serviciile Secrete Germane. Așa de serioși sunt tipii ăștia. Așa de tare le este frică de ceea ce am fi noi capabili să arătăm și ceea ce noi de fapt, chiar facem public despre intențiile Bilderberg.

  Daniel Estulin a acoperit întâlnirile Bilderberg din Europa și America de Nord pentru mai mult de 15 ani. Cartea sa, ”Grupul Biderberg” a fost tradusă în mai mult de 20 de limbi și este un bestseller global. (sîc!) Estulin a fotografiat multe din întrunirile Bilderberg din trecut.

  Omul din fața lui Rockefeller, HENRY KISSINGER, este mereu un participant cheie. Aici îl vedeți pe președintele CFR, RICHARD N. HAAS (34:26), urmat de vice-președintele Rotschild Europe, FRANCO BERNABE, care vorbește cu HENRY KRAVIS, și în spatele lor este RICHARD HOLBROOKE – fost ambasador SUA la ONU. Șeful DAIMLER CHRYSLER, JURGEN SCHREMPP, vine cu elicopterul.

  Aici este proprietarul de la Washington Post, DONALD GRAHAM, care o însoțește pe INDRA NOOYI – șefa Pepsi Co. (34:59) Regina BEATRIX a Olandei, al cărei tată PRINȚUL BERNHARD, A FONDAT BILDERBERG, este o apariție conducătoare a grupului. Și, bine-nțeles, globalistul nr.1, David Rockefeller, văzut aici cu bodyguardul său JAMES FORD, participă mereu.

  Apoi, abia numitul șef la Băncii Mondiale, PAUL WOLFOWITZ, este fotografiat la întrunirea Bilderberg în 2005. S-a spus că Wolfofowitz a participat la întruniri anterioare, în timp ce era încă Adjunctul Secretarului Apărării, O VIOLARE A LEGII LOGAN. Conform Legii Logan, este o crimă (jrd.) dacă un membru al guvernului statal sau federal se întâlnește cu membrii unui guvern străin fără autoritatea și autorizarea Președintelui sau a Congresului. Mai simplu spus, este ilegal pentru membrii guvernului să se întâlnească în secret, în spatele ușilor închise cu brokeri străini datorită problemelor de corupție și spionaj ce se nasc.

 10. Magda 22 mai 2016 at 16:56

  Din acest motiv, mulți politicieni proeminenți participă, dar numele lor nu apar pe lista oficială. În ciuda Legii Logan, Guvernatorul Statului New York, GEORGE PATAKI apare în listă, iar noi am fost în stare să-l prindem pe guvernator pe casetă mergând cu David Rockefeller la Brookstreet. (36:16) Mai mulți din personalul hotelului Brookstreet ne-au spus că HILLARY CLINTON a participat pentru o jumătate de zi. Câteva limuzine blindate cu numere diplomatice au venit cu escorte de poliție și s-au dus pasagerii în parcări subterane, departe de ochii presei.
  Fostul președinte al Băncii Mondiale, JAMES WOLFENSOHN, se uită batjocoritor la camerele noastre.
  -Crezi că sunt supărați că sunt expuși?
  -Ei bine, sunt sigur că sunt, priviți geamurile fumurii. Ei nu vor să fie văzuți, ei vor ca nimeni să nu știe că sunt aici. Așa că sunt sigur că ei se ascund și de asta suntem aici, să încercăm să-i expunem.
  -Crezi că sunt furioși că apar pe prima pagină a ziarelor locale, azi? Crezi că ei se află acolo citindu-le chiar acum, Jim?
  -Da, nu cred că sunt bucuroși de chestia asta. Ei preferă să nu se știe nimic. Fără publicitate. Ei preferă secretul absolut. Da, mai bine privește în altă parte! Noi nu suntem sclavii voștri. Nu sunt al tău!
  -Ai primit o listă a participanților sau ceva?
  -Nu, am cerut una pe o ușoară variație a numelui meu și nu știu dacă o s-o primesc sau nu. De asemenea, s-ar putea întâmpla azi. În ultimii 3 ani…M-am întors la hotel…și exista acolo o copie așteptându-te - Nu numai că nu dezvălui sursa, nici eu nu cunosc sursa. Doar un fax, deoarece ei vor să fie sigla pe foaie, să fie o amintire drăguță.
  -Alex?
  -Da?
  -Acolo e CHALABI.
  -Crezi că e CHALABI?
  -Nu, nu cred, eu știu! Arăta ca Chalabi, și era un tip gras…
  -Da. Ăla a fost AHMED CHALABI? (38:03)
  -Yeah. Oh…Dumenzeule! Ei chiar vor ataca Iranul. Hey, Chalabi, nu ataca Iranul. În ultimii ani, ei s-au confruntat cu o cantitate de scăpări de informație, așa că devine din ce în ce mai greu, dar repet, asta nu va deveni prea dificil pentru noi datorită surselor pe care le avem în interior. Sursa noastră de top: oameni care chiar lucrează pentru ei, Serviciile Secrete, al doilea nivel de oameni din Bilderberg, funcționarii, biroul administrativ. Ei sunt acolo. Ei sunt ochii și urechile noastre și de fiecare dată când există ceva acolo, noi mereu obținem informația (yesss!!!)

 11. Magda 22 mai 2016 at 16:56

  -Cred că aia e Regina. O vezi? Ceea ce se întâmplă de obicei, tipii de la Serviciile Secrete care-i protejează pe delegații Bilderberg, personalul, bucătarii, șefii de sală, când, de fapt aud și văd despre ce vorbesc oamenii perverși, ei sunt primii care vin către noi, primii care se asigură că obținem informațiile de la întrunire.
  Mă repet, noi suntem foarte riguroși cu informația care iese afară, noi verificăm de două ori, de trei ori și de patru ori sursele confirmate să fim siguri că toate informațiile se verifică. O mulțime de chestii, Bilderbergii au plantat informații să fie siguri că informația anulează acuratețea rapoartelor, de aceea noi, niciodată nu publicăm primul lucru pe care-l auzim.
  -Seamănă cu Rockefeller. Deciziile pe care le iau acești oameni, nu sunt decizii care să afecteze comunitatea de afaceri, ele afectează politica, afacerile, mediu, de-a lungul întregului spectru, și aceste decizii sunt luate de un grup foarte elitist de persoane, în spatele ușilor închise, în acest an, la hotelul Brookstreet. NOI NU SUNTEM INVITAȚI L ACESTE DECIZII, NU NI SE PERMITE SĂ ȘTIM DESPRE CE VORBESC, DOAR CĂ NOI – CU SIGURANȚĂ – SIMȚIM CONSECINȚELE ACESTOR DECIZII datorate ultimelor 12 luni, când evenimentele aparent întâmplătoare par să se întâmple, de fapt ele sunt planificate chiar aici, în acest an la Hotel Brookstreet între 8 și 11 iunie (2006).

  -Ce semnificație are momentul în care ai 120 dintre cei mai puternici oameni din lume adunându-se laolaltă ca să aibă întâlniri cu oficialitățile guvernului? Adică, este incredibil.
  -(Jeremy Wriht): Ei bine, asta este ceea ce vreau să vă spun. Ei planifică agenda corporatistă, ei nu planifică agenda călătoriei umane democratice, în opinia mea. Mussolini avea o definiție: ATUNCI CÂND INTERESELE CORPORAȚIEI SUNT DEASURPA CELORLALTE INTERESE, ACESTA ESTE FASCISM. El a spus că ar trebui probabil, să-l numească Corporatism. Ei bine, spune-i Corporatism, spune-i Fascism, spune-i Neo-liberalism, Neo-conservatorism, există o întreagă varietate de cuvinte politice depinzând de pe ce parte a baricadei vii, de unde să pornești, ca să descrii lucrul. DAR, CEEA CE EI DESCRIU ESTE SFÂRȘITUL COMPLET AL DEMOCRAȚIEI, SFĂRȘITUL A CEEA CE CONTEAZĂ PENTRU OAMENI, SFÂRȘITUL A CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TRASEUL UMANITĂȚII ȘI PENTRU ACEST MOTIV, EU CRED CĂ ESTE REVOLTĂTOR!

  -Doamnelor și domnilor (TAARE, PRIN PROTAVOCE) – ne aflăm aici în Canada astăzi să ne ridicăm împotriva Grupului Bilderberg care încearcă să elimine suveranitatea Statelor Unite. Adevărul guvernării lor globale a fost acum expus. Noi știm că sunteți nemiloși, noi știm că sunteți malefici. Lui David Rockefeller, reprezentanților Rothschild prezenți aici, Reginei Olandei, tuturor, vă spunem: ”NU sunteți Reginele noastre, NU sunteți regii noștri, NU sunteți dumnezeii noștri, noi NU vă aparținem, noi NU suntem sclavii voștri, noi ne opunem așa cum s-au opus oamenii liberi de la începuturile timpurilor împotriva oamenilor puternici, împotriva asasinilor, împotriva tiranilor. Noi o să înfrângem guvernul vostru mondial. O să înfrângem taxarea globală. O să vă înfrângem rețeaua voastră de control. DUMNEZEU ESTE DE PARTEA NOASTRĂ! (SUPERRR!!!)

 12. Magda 22 mai 2016 at 16:57

  Stau în fața Creatorului Universului și îi cer Creatorului, așa cum părinții noștri care ne-au format, au făcut în 1776, să ne conducă, ghideze și direcționeze, să ne dea puterea și viziunea și înțelegerea și voința de a sta împotriva întregii voastre agende incluzând PLANUL VOSTRU FINAL DE REDUCERE A POPULAȚIEI MONDIALE CU 80%, PE CARE HENRY KISSINGER L-A SCHIȚAT ÎN 1973.
  DE CE PUNEȚI MERCUR ÎN VACCINELE NOASTRE? FLUORURĂ DE SODIU ȘI CLOR ÎN APĂ? De ce?
  DE CE PUNEȚI VIRUȘI CANCEROȘI ÎN VACCINE?
  DE CE AȚI FOLOSIT URANIU SĂRĂCIT, ACUM, ÎN PATRU NAȚIUNI SEPARATE?

  Sunteți aroganți. Aveți boala pe care elitele au avut-o de-a lungul istoriei în turnurile lor de fildeș, la propriu și în câteva cazuri, la figurat. Voi credeți că sunteți invincibili. Voi veți cădea și o faceți acum. Noua voastră Ordine Mondială va eșua. UMANITATEA VĂ VA ÎNVINGE. Răspunsul la 1984 este 1776.

  Bilderberg este o organizație de elită și modul în care funcționează, protocolul întâlnirilor este: personalul, după ce este selecționat, li se spune exact cum trebuie să se comporte, însemnând că ei nu se pot adresa niciodată participanților, ei nu pot vorbi niciodată cu ei doar dacă li se vorbește mai întâi, ei niciodată nu pot să-i privească în ochi. Ei trebuie să-i abordeze din dreapta (dreptacii) și din partea stângă (stângacii). Ei niciodată nu-i pot privi direct din față. Și nu mai trebuie să spunem, toată informația care este discutată în timpul conferințelor nu le este, sub nicio formă permis, să le divulge. Asta este ceea ce li se spune. Ei sunt amenințați că nu vor mai fi în stare să aibă o altă slujbă oriunde în zonă, dacă oferă vreo informație presei.

  Îl vedem pe RICHARD HOLBROOKE. Ambasadorul Richard Holbrooke a crezut că ”țărănimea” nu l-ar recunoaște dacă se plimbă un pic prin zona Brookstreet (44:38).Holbrooke a gâgâit când i-am spus că nu suntem sclavii lui. Holbrooke, noi NU suntem sclavii tăi, Holbrooke. Noi NU suntem sclavii voștri. Holbrooke, noi NU vă aparținem. Noi NU suntem proprietatea voastră. Întoarce-te la calea de acces. Noi suntem umanitatea liberă. Da, uite cum pleacă. Lașul! Lor le place, lor le place.

 13. Magda 24 mai 2016 at 19:37

  -OK, să mergem să facem un ocol, aici în spatele tipilor. (Jim Tucker) Salut băieți, ce faceți? Există câteva inele de servicii de securitate. Delegația americană la orice întâlnire Bilderberg este, de regulă, protejată de CIA și de o divizie specială a armatei SUA. Delegația britanică este protejată de MI6.
  Israelienii sunt, de obicei protejați de Mossad. Poliția Ottawa, în acest caz, funcționează pentru securitate, ei au foarte puțină…de fapt ei nu au nicio informație despre ce este întâlnirea de fapt, ei nici măcar nu știu cine sunt Bilderbergii.
  Apoi există o firmă privată care protejează perimetrul, făcând toată munca murdară cum ar fi gonirea fotografilor și deranjând protestatarii, dar astea sunt nimicuri.

  Toate chestiile grele sunt făcute de servicii secrete cum ar fi CIA, MI6. Cu câțiva ani în urmă, picioarele mele erau un pic mai puternice decât sunt acum, și m-am furișat peste un gard, la acoperirea întunericului, m-am apropiat…polițiștii au început să strige și să arate către mine, așa că am fugit cu o viteză de care nu știam că încă o mai am și câteva focuri de armă au fost trase, dar au fost mult deasupra capului meu. Adică, erau focuri de intimidare, dar nu încercau să mă ucidă cu adevărat. Nu când trăgătorii de elită trag cu mult deasupra…la 6 metrii deasupra capului.

  Grupul Bilderberg a fost fondat de David Rockefeller și de Rothschildzi în Mare Britanie și Europa. Ei sunt încă puterile principale. Baronul Evelyn de Rothschild, un bărbat, a încercat mulți ani să…Rothschild este încă reprezentat, o să-l vedeți pe lista participanților. Cineva reprezintă grupul Rothschild. Ei sunt principalele puteri din spatele din spatele grupului Bilderberg.

  OLANDEZA SHELL este parte a averii reginei; bine-nțeles că Rockefellerii au avut interese în petrol, asta a fost sursa originală a banilor lor. Jim tocmai a primit lista oficială cu sigla Bilderberg de la sursa sa din interiorul Grupului Bilderberg. Haideți să o vedem.
  -Așadar Jim, ai obținut lista.
  -Da. Nu l-am identificat noi pe Wolfowitz ca fiind aici? Deoarece el nu apare pe listă.
  -Nu, noi l-am identificat pozitiv pe Wolfensohn.
  -Da, el este pe listă. Eh, Wolfowitz…
  -Da, acolo este Wolfensohn chiar acolo. James Wolfensohn.
  -Dar nu există acolo mereu oameni care nu apar pe listă?
  -Da. De-a lungul anilor am identificat, cam, uneori unul, uneori trei oameni care nu sunt pe lista lor, cu participanți.
  ACUM, CRED CĂ CEEA CE ESTE FOARTE DIFICIL DE ÎNȚELES ESTE, CUM UN NUMĂR AȘA DE MIC DE 125 DE BĂRBAȚI ȘI CÂTEVA FEMEI, CONTROLEAZĂ O POPULAȚIE DE 6 MILIARDE. De fapt, este mult mai simplu decât credeți. Acești oameni muncesc în ceea ce eu numesc METODOLOGIE SISTEMICĂ, însemnând că luați o plăcintă de mere, doar imaginați-vă, și tăiați această plăcintă de mere într-o mulțime de părți foarte mici și puneți în fața fiecăreia din aceste felii bărbatul sau femeia voastră de încredere, și prin controlul acestui individ controlezi o întreagă organizație.

 14. Magda 24 mai 2016 at 19:38

  De exemplu, dacă-l iei pe Paul Wolfowitz care conduce Banca Mondială, prin el, tu poți conduce întreaga organizație. Nu trebuie să controlezi ceea ce spălătorul de vase sau curățătorul de la toaletă gândește sau face, în ceea ce crede el, tu trebuie să controlezi ceea ce face și ceea ce crede el. Și ceea ce face, va pătrunde în întreaga organizație. Și, așa cum tu controlezi cu o foarte, foarte mică bază de putere, așa și o întreagă populație globală de 6 miliarde de oameni.

  Bilderberg face mari progrese în direcția unui guvern mondial. Ei au creat un super-stat în Europa, numit Uniunea Europeană. Ei intenționează să creeze o uniune a emisferei vestice numită Uniunea Nord Americană. NAFTA se va extinde în fiecare țară din această emisferă. Pe măsură ce NAFTA se va extinde, va prelua controlul în Uniunea Americană și, NUMAI UN PUBLIC INFORMAT și EDUCAT îi poate opri din scopurile lor.

  Am vorbit în centru în Ottawa și am vorbit cu localnici să aflăm dacă ei erau conștienți de întrunirea elitei din orașul lor.
  -Salut, prieteni! Acordați-mi atenția voastră doar pentru o secundă. Vreau doar să vă spun că un Grup tocmai s-a întrunit aici în Canada, și ei încearcă să vă ia suveranitatea voastră, unindu-vă cu SUA și Mexic. Nu este comic. Este serios. Știrile voastre nu vă vor spune despre asta. Asta este mortal de serios, așa că doar vreau să știți și să vă spun despre asta.
  -Așa cum spun ei, ei sunt tipii care conduc lumea. (un tip din public.) Ei iau deciziile pentru noi, și noi doar le ducem la îndeplinire.
  -Domnule, ați auzit despre întâlnirea Grupului Bilderberg de aici, din oraș, cea mai puternică elită de 120 de oameni din lume?
  -Nu.
  -Bună, știați că elitele se întâlnesc aici în oraș, chiar acum? Ați auzit de asta? 120 de șefi ai crimei! Nimeni nu a auzit de asta? (întreba între ușile deschise de la metrou.) Nimeni dintre voi nu a auzit de Grupul Bilderberg? Se întâlnesc chiar acum.

  În oraș, aproximativ 10% din populație erau conștienți despre Agenda Noii Ordini Mondiale. Când am mers la Parlament, aproape jumătate dintre oamenii cu care am vorbit la întâmplare, erau informați.
  -Doamnă, ce spuneți despre Uniunea Americană?
  -Eu spun că în final se va întâmpla. Noi nu o vrem, dar se va întâmpla.
  -De ce credeți asta?
  -Ei bine, deoarece Grupul Bilderberg conduce lumea.
  -(un altul) Avem Comisia Trilaterală care este deasemenea parte a Bilderberg care este SUA, Europa și Asia. Dar majoritatea acestor lucruri sunt cunoscute public. Nimeni nu vrea să creadă că există conspirații, că liderii mondiali sunt déjà aleși înainte de a fi votați.
  Deci, aici noi știm că Bernard Lois este parte a cercului exterior. Am fost surprins să citesc că Primul ministru Canadian HARPER, a intrat într-un grup din 2003, deoarece înțelegerea mea era că, NIMENI NU INTRĂ ÎN POLITICĂ FĂRĂ SĂ DEVINĂ PARTE A GRUPULUI BILDERBERG și apoi afli că după toate cele, că acesta este cazul (sau cauza), că ei au…ei bine, da, ei bine, Bill Clinton a fost acolo în 1991, George Bush Sr.a participat în 1985. Tony Blair. Același lucru.
  Pe cine credem noi că alegem ca lideri, ei au fost déjà pre-selectați pentru noi, indifferent că este liberal sau conservator, ei sunt déjà parte a grupului. (sună cunoscut, așa-i?) Ei dețin toți caii din cursă.
  Ei dețin caii și am înțeles că, de exemplu SUA, este un sistem cu un partid cu două facțiuni, deși crezi că sunt două partide diferite. (hahaha…cam ca ȘI pe la noi!). Totul este planifica. Ei n-or să lase trilioane de dolari să le scape din mână.
  Veștile bune sunt că oamenii se trezesc, totuși. Când citești istoria umană, când o studiezi, tot ceea ce observi, este că elitele încearcă să domine, să facă subterfugii, înjunghierii machiavelice pe la spate și cumva, în ultimii 50 de ani, au convins vesticii că guvernele sunt OK, că nu fac rău, să avem încredere în ele. Cum s-a întâmplat asta?

 15. Magda 24 mai 2016 at 19:38

  -Este ușor să conduci oile. Adică, oamenii doar urmează…ei nu vor să creadă că aceste lucruri se vor întâmpla. Nici vorbă. Noi doar ne vom conforma. Asta e tot, așa e mai ușor pentru toată lumea (spune una, vai capul ei…)
  -Care este punctual tău de vedere în ceea ce privește pierderea suveranității Canadei?
  -Mi-ar place ca această țară să rămână așa cum este, și mi-ar plăcea ca SUA să fie acolo.

  Înapoi în Austin, capitala Texasului, publicul a fost teribil de inconștient de primejdia națională.
  -Ați auzit de Uniunea Nord Americană (UNA)?
  -Nu prea. Nu. Nu mă uit la Tv.
  -Nu, nu am auzit (un altul…)
  -Interesant. Nu am fost conștientă de asta.
  -Nu, nu știu despre ce vorbești exact…
  -Nu cred că va exista o unire a națiunilor libere.
  -Nu, nu am auzit.
  -Eh, nu…
  -Eh, nu, nu am știut că asta se întâmplă, așa că…
  -Da, am auzit.
  -Nu. (un polițist)
  -După acea întâlnire mare de astăzi, ei nu știu asta?
  -Nu știu nimic.
  -Ați auzit de Uniunea Europeană?
  -Am auzit, da.
  -Am auzit..
  -Sunteți conștientă de Uniunea Europeană?
  -Oh, da, bine înțeles!
  -Ați auzit de Uniunea Europeană?
  -Am auzit de ea. (deci, toți știau de UE, dar nu de ceea ce li se pregătea)

 16. Magda 25 mai 2016 at 17:32

  Pentru mai mult de 50 de ani, Grupul Bilderberg a construit Uniunea Europeană prin tâlhărie și sub deghizarea schimbului de mărfuri. Acum Elita folosește același program secret ca să ducă la bun sfârșit Uniunea Nord Americană, dar de această dată integrarea super-statală derulează cu repeziciune extremă.
  Înțelegeri internaționale ca NAFTA, GATT sau APEC, au fost doar trepte intermediare în formarea Uniunii Nord Americane. Uniunea Nord Americană s-a născut oficial la Universitatea Baylor din Waco Texas pe 23 martie, 2005. Liderii SUA, ai Mexicului și ai Canadei au spus presei că ei s-au întâlnit doar să discute afaceri.

  Curând au răsuflat informații că o întâlnire secretă a fost ținută în timpul Summitului Trilateral al Securității și Prosperității. Cele trei guverne au refuzat să spună publicului care a fost înțelegerea secretă. În septembrie 2006, operațiunea lor trădătoare a ieșit în public.

  Din 12 septembrie până în 14 septembrie, în Banff, Canada, sute de aleși și desemnați lideri guvernamentali din Canada, Mexic și SUA, s-au întâlnit în secret. În ultima zi a conferinței cineva din interiorul secretului Forum al UNA, a făcut scăpată agenda. Primele pagini ale ziarelor din Canada, au răspândit vestea.
  Fundația de Observare Judiciară a înaintat o cerere conformă Legii Libertății la Informare ca să obțină întreaga agendă și minutele întrunirii secrete. Multe agenții federale au refuzat, menționând Securitatea Națională (sună cunoscut, nu?)

  Fundația a avut succes în final și chiar a primit mii de pagini de documente. Documentale, marcate ”neclasificat” sunt planurile unui guvern din umbră care conduce prin decrete birocratice și executive.

 17. Magda 25 mai 2016 at 17:38

  Paginile fac o cronologie a unei deja operaționale Uniuni Nord Americane. Transporturile, Poliția, Agricultura, Reglementarea, Băncile, Industria, Construcțiile, Educația, Imigrația, chiar și Armata sunt unite fără a aștepta nicio admisie din partea oamenilor sau a reprezentanților aleși din Congres și Parlament. (ce tupeu de borfași, interlopi!)

  UNA DIN PRIMELE CHESTIUNI DIN AGENDA LOR, A FOST SĂ SUBLINIEZE CÂT DE IMPORTANT ERA CA PLANUL LOR…CITEZ ” SĂ FIE PUS ÎN APLICARE ÎN MOD ASCUNS”.
  CONTROLORII DE ASEMENEA, VORBESC DESPRE EXPLOATAREA FRICILOR PUBLICE FAȚĂ DE SCHIMBAREA CLIMATICĂ PENTRU A FORȚA O TAXĂ CONTINENTALĂ CARE SĂ LE FINANȚEZE NOUL GUVERN. (deci, taxe peste taxe plătite de proștii fricoși pentru a le susține dpdv bănesc guvernul)

  Unealta globalistă, ROBERT PASTOR – este încontinuu etalat pe scena mondială ca omul din spatele unificării Nord Americane. Când a mărturisit în fața Congresului el a forțat ideea unui perimetru de securitate contintentală care șterge granițele naționale și unește aparatul securității.

  Cel mai bun mod de a securiza SUA astăzi, nu este la cele două frontiere ale noastre cu Mexic și Canada, ci la frontierele Americii de Nord, ca tot. În fapt, Centrul de Comandă Nord American cu baza în Colorado Springs, Colorado, conducea clar întâlnirea din Canada. În ultima decadă, Pentagonul s-a antrenat cu forțele Mexicane și Canadiane, și a discutat deschis despre folosirea lor în interiorul SUA pentru dezastre și pentru a înnăbuși agitațiile interne.

  Există deja peste 100.000 de cetățeni din afara SUA în Forțele Armate SUA. Pentagonul își extinde acum centrele sale de recrutare în Mexic, Filipine și Europa de Est. (1.idioții au gândit-o strategic – prin înființarea UE și trecerea la desfințarea granițelor, s-a favorizat migrația în alte state plus liniștirea autohtonilor care, până la atingerea stadiului de criticitate (manifestată ca explozie socială revărsată cu furie împotriva guvernanților), s-au obișnuit gradat…cu sărăcirea/sărăcirea, depopularea satelor, cătunelor 2. se pare că, datorită integrării în armata SUA sau UE – după caz, vor recruta oameni din colțuri diferite care vor fi trimiși pentru a înnăbuși eventualele revolte NU la ei în țară/teritoriu, ci în altă parte. Deci, vor folosi împotriva protestatarilor dintr-o anumită țară – mână străină care n-ar durea-o la o adică, să lovească. )

  Mari departamente de poliție orășenească la nivel național fac lobby să se schimbe legile, ca să poată recruta non-cetățeni să se înroleze în forțele de poliție. (foaarte tare! ROTIREA CADRELOR, CA PE VREMURI. Dacă spre exemplu la noi, își vor face ”mâna” și treaba murdară cu alții, chiar cu imigranți, why not? Atâta timp cât non-cetățeanul va avea uniformă, va reprezenta legea nouă (schimbată și strâmbă) și-o va aplica prin bulan sau pumn pe spinări străine de neamul și țara lui, dând parcă mai în dușmănie ca să fie promovat pentru implicare și eficacitate (una la mână) și doi – având boală pe ”serviciul” la care s-a angajat, prestând pentru a-și ajuta familia săracă lăsată-n țară care, cine știe cine o mângâie la rându-i pe spinare…cu ”grijă”)

  La ceea ce suntem martori este un scenariu Red Don cu încetinitorul. Tiranii de-a lungul istoriei s-au folosit de străini ca să suprime propria populație. Când lovitura lor mișelească a fost expusă, cele trei guverne ale lor au intrat în modul de control al pagubelor.
  Parteneriatul pentru Prosperitate și Securitate a pus în scenă un summit ce a avut loc la Ottawa, Canada, în februarie 2007.

 18. Magda 25 mai 2016 at 17:38

  Spunea CONDOLEEZZA RICE:

  ” Singura cale prin care noi putem atinge securitatea și prosperitatea pentru popoarele noastre este prin această cooperare. Noi de fapt, ocupăm un singur spațiu fizic – America de Nord. Noi de asemenea, am avut o șansă ca miniștrii noștri de externe să vorbească despre cum noi cooperăm în regiune și, bineînțeles în lume. Protestatarii care erau supărați în legătură cu pierderea țărilor lor și a libertăților lor, nu au fost tolerați…fără proces democratic…oricum, Parteneriatul pentru Prosperitate și Securitate a fost…ca să pună punct la dezbaterea parlamentară. ”

  Publicațiile globaliste au fost deschise în frustrarea lor că populația nu s-a lăsat mituită cu ultima lor campanie de imagine. Pe măsură ce integrarea Europeană și Uniunea Americană se accelerează, super-statele însele sunt unite. Pe 30 aprilie 2007, un summit a fost ținut la Casa Albă. Abordarea secretoasă a Parteneriatului pentru Prosperitate și Securitate a alarmat publicul, așa că, de această dată, Președintele Bush, Cancelarul german Merkel și Președintele Comisiei Europene – Jose Barrosso, și-au ascuns înșelătoria la vedere.

  Maimuța proastă de BUSH Jr. ”Îi mulțumesc foarte mult cancelarului și lui Jose pentru planul Trans-Atlantic de integrare economică.
  MERKELL, completându-se unii pe alții: ”Și pentru aceasta, trebuie să dezvoltăm o piață comună, standarde comune. ”

  BARROSSO: ” Așadar, acesta este un acord foarte important și acest acord aduce cu el un Consiliu Economic Trans-Atlantic pentru a fi un organism permanent cu oameni de top de ambele părți ale Atlanticului, care se vor ocupa de toate aceste probleme într-o manieră concretă și în care se va putea merge înainte. ”

  BBC a raportat că SUA și U.E. s-au înțeles asupra unei piețe unice, anunțând o nouă integrare economică comunitară, acestea, pur și simplu repetau la o scară mai mare ce s-a întâmplat în America și U.E. Acordul stabilea că cele două blocuri vor împinge agresiv reguli și standarde comune (regulatory convergence) în mai mult de 35 de zone, de la serviciile financiare, proprietate intelectuală, armată, educație, fuzionări și achiziții.

  De asemenea, s-au înțeles să impună împreună o TAXĂ GLOBALĂ PE EMISIILE DE CARBON.
  BUSH jr.”Observ că avem o problemă cu gazele cu efect de seră. ”
  BARROSSO: ”Suntem de acord că există o amenințare globală, o amenințare serioasă. Suntem de acord că este nevoie să stabilim o limită asupra gazelor cu efect de seră.

 19. Magda 25 mai 2016 at 17:39

  MERKELL” Trebuie să discutăm o posibilă taxă pe CO2, despre cum putem traduce această taxă într-o schemă economică compatibilă. ”
  BARROSSO: ”Ne-am înțeles să înființăm un grup de nivel înalt, un forum. ”
  MERKELL”Acest rezultat UE-SUA este transmis la G8, dezbătut împreună cu țările mediu dezvoltate precum China, Africa de Sud, Brazilia și India.”
  BARROSSO: ”O soluție globală la o problemă globală. ”

  Dacă Bilderberg reușește, America se prăbușește. Toate țările sacrificate își pierd suveranitatea. Bilderberg nu este o persoană, nu este o idee, este un ideal. Un grup foarte puternic de oameni care lucrează împreună și pentru pozițiile puterii definitive și absolute, distrug toate constituțiile de pe Pământ, indiferent cât de puternică este constituția unei națiuni, asta este ceea ce fac acești oameni.

  Uniunea Africană s-a născut din Comunitatea Economică Africană înființată în anii 1980. Uniunea Africană este finanțată de un Consorțiu de organisme internaționale, guverne și corporații. Armata Uniunii Africane servește ca un braț al impunerii, pentru exploaterea Africii, de către Noua Ordine Mondială. În Asia, A.P.E.C. și A.S.E.A.N. au anunțat planurile de a forma Uniunea Asiatică ce va cuprinde țările din Asia și Pacific și va avea mai mult de 3 miliarde de oameni între granițele sale.

  A.P.E.C. va deveni Uniunea Pacific-Asiatică și astfel lumea este pe cale să fie împărțită în 3 mari regiuni pentru o administrare avantajoasă de către un Guvern Mondial, în care ONU se va transforma.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.