După ei, potopul…

0
(0)

Desigur că expresia consacrată e „După noi, potopul!”… Dar refuz să cred că noi, cu toții, funcționăm după acest principiu… Refuz să accept că lucrurile sunt deja decise și că nefiind nimic de făcut, trebuie, un trebuie foarte imperativ, să acceptăm orbește un destin precum cel al ciobanului mioritic…

Pornind de la un articol al lui Moise Guran intitulat „Nu mai trimiteți la CCR cozile de topor ale politrucilor!”, chiar cred că e necesar să luăm atitudine. Și să nu mai acceptăm orbește niște decizii care sfidează întreaga tablă de valori cu care, sper, majoritatea dintre noi am fost obișnuiți…

Așadar ce aflăm? Că o madamă numită Florina Jipa, senatoare UNPR până luni, s-a supărat fleașcă și ce să vezi, și-a dat demisia din partid… Ne amintim, nu-i așa cum s-a remarcat această „floare” a parlamentului la momentul când l-a miruit la propriu pe colegul senator Șova înaintea votului prin care i se ridica imunitatea… Și când, afirma tranșant: „Mai lăsați-mă cu Constituția!”.

Luni, madama în cauză își certa un fost coleg de partid în următorii termeni:

Este o porcărie. O să răspundă mulți de aici. Ai problemele tale, ieși din sală. În clipa asta. Chiar vreți dosare penale pe bandă? Hai, te rog frumos, nu ai ce să cauți aici. Dacă eu sunt aici, tu ce cauți??? Hai afară să discutăm amândoi. Nu mă calmez, pentru că nu mai pot. Numai porcării mi se întâmplă de miercuri, nu mai pot. Nu înțelegi că nu e în favoarea mea, că doar nu sunt venită cu pluta pe Dâmbovița. Ieși afară, că asiguri cvorum!

Și înțelegem că supărarea elevatei persoane provine din aceea că „marele partid” UNPR nu i-ar susține candidatura la Curtea Constituțională!

Are importanță că acesta e un an electoral? Are importanță că oamenii au în mână instrumentul esențial prin care pot penaliza atitudini, comportamente și caractere incompatibile cu demnitatea unui ALES?

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

One thought on “După ei, potopul…

  1. Magda 11 mai 2016 at 18:29

    UnCheșule…ce bine că mai speri, necrezând că ”toată” lumea își va zice-n barbă la o adică… treaba lui să-i meargă/iasă că, după el…potopul (de foc, de apă…), nu (mai) contează!
    Din păcate, dacă nu tragem aer adânc în piept pentru oxigenare, și nu vine și peste noi un RESPIRO de dreptate, adevăr ieșit la lumină așa…CRUD, DEZBRĂCAT de orice menajamente sau ifose, vâzând niște capete căzute…la închisoare după o judecată corectă, dreaptă și RAPIDĂ…o să ne afundăm în furie neputincioasă, ciudă multă, ură, dușmănie asupra lor (a infractorilor-politici), inclusiv asupra factorilor de decizie CARE DORM sau O TRENEAZĂ de disperă pe toată lumea, dar și asupra noastră…unii asupra/împotriva altora, din pricină de implozie, și-apoi explozie – peste tot ce se nimerește-n cale!

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.