Râsu-plânsu la cub!

0
(0)

Pentru că am dat de cele declarate de Cristian Tudor Popescu referitor la acțiunile celor de la Black Cube și pentru că am aceeași părere (cel puțin în acest caz), subscriu acestei opinii:

„Fiind greu de presupus că e vorba de o acţiune din proprie iniţiativă a acestei firme sau comandată din altă parte, eu cred că e vorba de un sindicat de într-ajutorare. Mai mulţi domni, de pildă domnul Sebastian Ghiţă, domnul Traian Băsescu, domnul Liviu Dragnea, doamna Elena Udrea, domnul Victor Ponta, domnul Remus Truică şi ceilalţi cercetaţi în afacerea retrocedărilor de păduri precum şi majoritatea Parlamentului României mi se pare logic şi firesc să fi pus mână de la mână şi din puţinul lor să-i plătească pe domnii de la Black Cube ca să ce să facă? Ca să o sperie pe doamna Kovesi. Ei, aici chiar că mă umflă râsul. Păi cum să faci? Asta este acţiunea unor tembeli. Astfel de acţiuni de intimidare, cu telefoane date la miezul nopţii… Aşa ceva am primit şi eu de-a lungul vremii. Îmi sunt familiare perioadele astea, sunt perioade în care primeşti telefoane de soiul ăsta. Dar aşa ceva se aplică unui jurnalist, de pildă, unei persoane din societatea civilă în legătură cu care poţi să speri că se va speria şi că va comite nişte acte necugetate, va face greşeli şi aşa mai departe. Dar cum să crezi că dacă te apuci să-i presezi în felul ăsta cu ameninţări, să le spargi conturile rudelor foarte apropiate ale doamnei Kovesi – am înţeles că e vorba de tată, de frate şi de fostul soţ, mă rog, persoane foarte apropiate -, cum poţi să speri că nu vei fi detectat încă înainte de a face lucrurile astea? În jurul unei persoane ca doamna Kovesi e de presupus că există un aparat de supraveghere pe toate planurile, inclusiv cibernetic. Deci pare o acţiune hilară ce au făcut aceşti inşi doar în speranţa că în România nu funcţionează serviciile secrete, serviciile de protecţie. Doar aşa, dacă au avut ei informaţii că aici este un sat fără câini total, da, atunci da, ar fi avut sens această operaţiune de intimidare.”

Cât despre declarațiile reprezentanților acestei „firme”, conform cărora

„În ultimele săptămâni, compania desfăşura un proiect în numele unor asociaţi ai instituţiilor guvernamentale din România, în scopul colectării de dovezi despre grave acuzaţii de corupţie în sistemul instituţiilor guvernamentale române. În acest context, doi angajaţi care făcuseră progrese importante în acest caz au fost arestaţi.”,

ei, da, astea sunt de tot râsu'(-plânsu’)!

Adică, ce vor să ne spună? Că băieții de la firma asta, adunau dovezi de corupție din instituțiile guvernamentale românești! Adicătelea, de la DNA! Da, asta e de râs.

Ce nu mai e de râs, e faptul că oamenii ăștia-și permit să facă astfel de declarații! Sperând că în România se poate face și declara orice? Că după ce mult prea mulți și-au putut permite mult prea multe în acestă țară, își pot permite și ei o „aroganță” nu?

Pentru spargerea unor conturi de e-mail, Guccifer a fost arestat și chiar extrădat în USA! Dacă legea-i lege, să ne așteptăm la rezultate similare și în acest caz. Asta așteptăm!

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Râsu-plânsu la cub!

  1. Magda 10 aprilie 2016 at 15:34

    UnChes…ultima frază, mă face să zâmbesc…nu pentru că nu așa ar fi normal și bine, sau frumos…dar, mai pe la Sf.Așteaptă! Se acționează numai într-un sens, UNIC = de la noi, către ei (oricare-ar fi ”ei”…) și, nu vice-versa!

    • UnChes 10 aprilie 2016 at 19:06

      Știu. Dar asta nu trebuie să ne-mpiedice să cerem tratament egal!?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.