Europa musulmană?

0
(0)

Actualul val imigraționist este un eveniment trecător și fără consecințe, sau E posibilă o schimbare dramatică a structurii populației europene? Vom asista la apariția Eurabiei? Documentarul „Europa: ultima redută” analizează situația…

După vizionarea unui astfel de documentar, ne putem întreba cum e cu ridicarea moscheii în București? E o chestie care trebuie acceptată?

În evul mediu, Europa orientală a apărat Occidentul de invazia otomană. Rămase în urmă din punct de vedere economic, aceleași țări est-europene ar putea fi ultimul bastion european, datorită imploziei democrației occidentale care nu dă semne că ar face față presiunii interne la care sunt supuse oficialitățile pentru impunerea legii Sharia…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

3 thoughts on “Europa musulmană?

  1. Magda 18 aprilie 2016 at 21:29

    În niciun caz! Nu trebuie acceptată nici o moschee megalomanică de forma/structura Casei Popoului ori a ”mântuirii” nu știu cui! E-o tâmpenie și un prim-act de eugenie a poporului ăsta!

    • UnChes 21 aprilie 2016 at 12:53

      Pentru ne-musulmani, pericolul unei moschei este prezentat clar în film. Moscheea este un for de promovare a perceptelor legii șaria… Și asta nu e în regulă!

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.