Vaccinarea obligatorie? Frână, băieți!

0
(0)

Auzim din nou reluată problema legii vaccinării obligatorii a copiilor. Mizeria asta este reluată cu obstinație, periodic. Sistemul vrea forțarea lucrurilor. Orice spirit liber se opune din principiu unor lucruri „obligatorii”. Și asta cu atât mai mult cu cât, în ultimă instanță, e vorba de bani. Mulți bani pentru Big Pharma!

Obligând populația lumii să-și vaccineze copiii, se asigură în primul rând piața de desfacere pentru vaccinuri. Se asigură astfel câștiguri financiare imense pentru producătorii acestora, indiferent dacă în primă instanță vaccinurile vor fi achiziționate din bani publici, sau cum cred că va fi în pasul doi, din buzunarul fiecărui cetățean!

Și asta ca să nu mai vorbim despre efectele vaccinării în masă! Discuții sunt multe, o simplă căutare pe net cu dezbari privind vaccinarea și consecințele ei ne furnizează o groază de rezultate!

Aseară, la una din televiziuni, se dădeau imagini cu „vocea străzii”, în care „o gospodină” care desigur, nu făcea deosebirea dintre microbi și viruși se exprima foarte responsabil cum că micuții trebuie vaccinați pentru că „există mulți microbi”! Mare mizerie manipularea practicată de media românească!

Pentru cei ce încă nu știu, o minimă listă de lecturi obligatorii nu le poate exclude pe următoarele:

Ce putem face pentru a opri instituirea unei aberații legislative create împotriva copiilor și în ultimă instanță împotriva poporului?

Un minim pas este semnarea unei petiții online care să arate nivelul opoziției: Stop vaccinări obligatorii.

În al doilea rând, încercarea de introducere într-o astfel de lege, în cazul în care aceasta va fi adoptată, a răspunderii medicale referitor la actul vaccinării. Ce-ar însemna asta? Păi simplu, ca medicul care face vaccinul să semneze un document similar celui de mai jos:

Garanție de medic privind siguranţa vaccinării

Eu (numele medicului, gradul) ….. sunt medic rezident / specialist / primar în ………. Specialitatea mea medicală este …………………………. Am o înțelegere aprofundată a riscurilor și beneficiilor tuturor medicamentelor pe care le prescriu sau le administrez pacienților mei.

În cazul lui (numele pacientului) ……………………., vârsta ………, pe care l-am examinat, cred că există anumiți factori de risc care justifică vaccinurile recomandate. Iată o listă de factori de risc și vaccinuri care îl vor proteja pe pacient:
Factor de risc / Vaccin ………………………………………………………….
Factor de risc / Vaccin ………………………………………………………….
Factor de risc / Vaccin ………………………………………………………….
Factor de risc / Vaccin ………………………………………………………….
Factor de risc / Vaccin ………………………………………………………….

Sunt conștient de faptul că vaccinurile pot conține în mod obişnuit mai multe dintre următoarele ingrediente:

și, prin prezenta, garantez că ingredientele posibile sunt sigure pentru injectarea în corpul pacientului meu. Am citit rapoartele care spun că Thimerosalul ar provoca grave leziuni neurologice și imunologice, și consider că acestea nu sunt credibile. De asemenea, garantez că vaccinurile pe care pacientul meu le va face nu conțin impurități dăunătoare.

Opinia mea profesională este aceea că vaccinurile …………………. sunt sigure pentru administrare la un copil cu vârsta mai mică de 5 ani. Emit această garanţie profesională pentru siguranţa vaccinurilor recomandate, pentru …………………………….… (numele pacientului) şi îmi asum responsabilitatea.

Data …………..                                     Semnătura medic …………………….

Notar public,

Cu alte cuvinte, dacă vor să promoveze o lege care penalizează părinții care s-ar opune vaccinării copiilor, atunci este absolut echitabil ca medicii să-și asume responsabilitatea vaccinării!

Și hai să vedem care vor fi bravii medici ce vor semna o astfel de garanție!

Și, în ultimă instanță, va exista nesupunerea civică! Dacă va exista o masă critică de opozanți la o lege nedreaptă, în mod sigur sistemul va face pasul înapoi!

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.