Masoneria distruge România

0
(0)

Fără prea multe comentarii, un colaj ceva mai vechi, dar care merită ținut în atenție:

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

6 thoughts on “Masoneria distruge România

 1. Magda 24 mai 2016 at 5:30

  Imortalizarea videoclipului strict pe chipului ăstuia și la modul ăsta…arată o surprindere fenomenală a ceea ce zace în spatele măștii de om politic, bonom, aparent inofensiv – un individ cu profunde legături oculte!
  Ce imagine interesantă = mâinile (în cerc) care înconjoară masa ar reprezenta IRISUL (adică ”culoarea” adevărată, reprezentativă, prin unirea lor în cadrul ochiului masonic), iar masa rotundă (PUPILA) – masa la care ei hotărăsc soarta poporului. Toate, dau o tentă malefică, redată extraordinar prin reflecția ochelarilor (CRISTALINUL) a ceea ce de fapt se află pe după ei!

 2. Magda 24 mai 2016 at 17:45

  hihihi…
  Mă uit UnCheșule la breaking news-urile de pe bloguri, site-uri și zâmbesc în sine-mi pentru titlurile cu majuscule care anunță prinderea gușterilor politici (MARI) de la noi (DOAR PE HÂRTIE sau pe STICLĂ) fiindcă în realitate ei sunt puși în ramă și la loc de cinste!
  Închisoare nu vor face niciunul, niciodată, din pricină de afiliere la loji masonice, susținuți și de GREII de peste hotare!
  Și, pentru că nu toată lumea are timp și chef să vizioneze filmulețul, îl redau aici (așa cum voi face până la sfârșit cu toate documentarele de pe-aici care-mi plac și sun interesante):

  ”Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-miniștri masoni în România, după evenimentele din decembrie 1989 (fără a lua în calcul și interimatele), cel puțin cinci guverne au fost conduse în mort cert de prim-miniștri a căror apartenență la francmasonerie este confirmată.

  PETRE ROMAN a condus primele două guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens susținut de Marele Orient al Franței și de lojile italiene, Petre Roman participă activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba. Un document inedit publicat în 1990, demonstrează apartenența sa la masonerie: ”sunteți autorizat” scrie Petre Roman, ”ca, imediat după primirea președintelui Mubarak, să-l asistați la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit Scoțian, rectificat și acceptat în care ați primit Lumina.” Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman, este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu, el ocupând pe-atunci funcția de viceprim-ministru al României, adjunctul lui Petre Roman. Deputatul Vasile Matei a dezvăluit ulterior, în februarie 1998, că Petre Roman și Adrian Năstase nu fac parte din aceeași lojă, dar că sunt amândoi francmasoni.

 3. Magda 24 mai 2016 at 17:46

  Din 1998 până în 1999, România are alt prim-ministru mason, provenit pe altă filieră – RADU VASILE. După ce se convertește peste noapte la catolicism și intră în masoneria italiană, Radu Vasile are o ascensiune subită, fiind primul român care ocupă o poziție de conducere în organismele europene, devenind vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.
  O altă premieră a lui, este aducerea Papei în România. Relațiile sale cu lojile italiene și Opus Dei (sectă teroristă din interiorul Bisericii Catolice), în fac să susțină curentul ecumenist din cadrul Bisericii și să intermedieze in mai 1999, prima vizită realizată de un suveran pontif într-o țară ortodoxă, după schisma de la 1054. Cu această ocazie, Patriarhia română primește de la Opus Dei o donație în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Relațiile sale la nivel înalt, îl fac să fie primul român primit în audiență privată de Papa Ioan al II-lea care, și el a fost mason, nu o dată, chiar de patru ori.
  Catedrala Mântuirii Neamului nu este altceva, decât un templu Masonic satanic, nicidecum o construcție după rit/arhitectură bizantină, ortodoxă ci, ecumenistă, masonică.( https://www.youtube.com/watch?v=SCK1MC7V4cs)
  Între 1999 și 2000, Guvernul României este condus de alt mason recunoscut, MUGUR ISĂRESCU – de 17 ani guvernator al BNR, poziție ocupată în ciuda schimbărilor de pe scena politică românească fiind susținut la presiunile organismelor financiare mondiale care, au amenințat că-și retrag împrumuturile acordate României, dacă nu este pus/repus în funcție.
  Isărescu mergea des în SUA înaite de 1989 fiind racolat de Consiliul pentru Relații Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie de un om de-al lor implantat în România și pe care să pună bază. A petrecut o scurtă perioadă ca reprezentant commercial al României.la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator PE VIAȚĂ al BNR, misiunea sa fiind să asigure că România va face împrumuturi înrobitoare care să o facă dependentă de organismele financiare internaționale: Banca Mondială, Banca Europeană de Investiții, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Fondul Monetar Internațional, îndeplinind PESTE AȘTEPTĂRI ceea ce-I poruncește stăpânii săi.

 4. Magda 24 mai 2016 at 17:47

  ADRIAN NĂSTASE, prim-ministru al României în perioada 2000-2004, mason de gradul 33, cavaler de Malta, face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din anii 1990, spune că este cavaler de Malta și trece acest lucru și-n C.V.-ul postat pe site-ul Parlamentului.
  La fel stau lucrurile și cu CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lăzărescu, desemnat în 1990 suveran, mare comandor al supremului Consiliu de Rit Scoțian Antic și Acceptat al României. Pe vremea când Tăriceanu era ministru al industriei și comerțului în Guvernul Ciorbea, l-a ales ca coleg, pe alt mason – VIȘOIANU CORNELIU, conducătorul Marii Loje a României.
  VALERIU STOICA, vicepreședinte PNL până în 2001, președinte PNL 2001-2002, a declarat că Tăriceanu este membru al Marii Loje a României și că a încercat să-I racoleze pe toți membrii PNL, în această grupare.

 5. Magda 24 mai 2016 at 17:48

  NICOLAE VĂCĂROIU – prim-ministru între 1992-1996, în 2007 fiind utilizat de frații de lojă pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu (suspendat temporar din funcția de președinte, de 322 de parlamentari, nr.lojei Skull&Bones.
  Înainte de numirea sa ca președinte interimar, ziarul Masonic Ziua public o poză-semnal: un Văcăroiu diabolic, în ai cărui ochelari se reflectă un cerc alcătuit din mâini reunite, simbol al frăției malefice, masonice. (min.5,58-6,00).
  THEODOR STOLOJAN, premier al României în perioada 1991-1992, povestește că a fost curtat de Marea Lojă a României din care face parte și Tăriceanu: ”îmi amintesc că acest domn Vișoianu a venit la mine și mi-a propus să intru într-o lojă masonică.” Cât a fost prim-ministru, s-a ”remarcat” prin eforturile sale de a distruge economia României alături de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

 6. Magda 24 mai 2016 at 17:49

  Alți membrii de seamă ai Masoneriei:

  VICTOR BABIUC (ministru de justiție, ministrul al reformei în 1998, de trei ori min.al apărării, deputat, președinte al Camerei de Comerț și Industrie a Ro.)
  NICOLAE ALEXANDRU – intră în PD în 1992. În perioada 1992-1996 este deputat PD, din 1996- senator din partea PD.Intră în masonerie în 1997 și este ridicat un an mai târziu, în gradul de general.
  TEODOR MELEȘCANU, coleg de lojă cu Dinu Patriciu și Călin Popescu Tăriceanu.
  I-a urmat ANDREI PLEȘU.
  ADRIAN SEVERIN în guvernul lui Isărescu, imediat după Petre Roman
  MIRCEA GEOANĂ, ministru de externe
  MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, ministru de externe între 2004 și 2007, crescut în spiritul ăsta.
  GAVRIVL IOSIF CHIUZBAIAN, ministrul justiției în guvernul Văcăroiu. A fost decorat cu cea mai înaltă distincție a Supremului Consiliu al Ord.masonic român, ”Al.I.Cuza Princeps”
  IOAN TALPEȘ, fost ministru de stat pentru coordonarea activității din domeniile de apărare națională, integrare europeană și justiție. Și el este mason.
  DAN IOAN POPESCU, ministrul industriei și economiei și comerțului în guvernul Năstase.

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.