Jurnaliști, nenică!

0
(0)

Cine a avut nefericirea, ca aseară, să fixeze televizorul pe Antena Stars, la emisia oferită de un „jurnalist” numit Mihai Morar, a putut să constate încă o dată cât de jos este nivelul unei părți a media din România. Nu am „stat” pe acest canal prea mult, îți trebuie o anumită rezistență, pe care mărturisesc cu umilință, n-o am. Ce-am apucat să văd! Stimabilul Morar discuta pe Skype cu un cetățean american, care nu vorbea românește, dar, așa cum susținea el își avea originile dintr-un tată sibian.

În paralel, într-o fereastră separată, pe ecran rula un filmuleț care-l prezenta pe „eroul” emisiunii folosind un dispozitiv de numărat bani și un purcoi de bani pe masă, peste un milion de dolari conform celor susținute.

Poate a fost doar o iluzie personală, dat părea că Mihai Morar saliva la vederea teancurilor de bani, folosind sintagme precum „visul american”, succes, etc. Într-un final dramatic am aflat că omul câștigase banii la pariuri și la cazinouri. Din cele spuse, rezultă că a luat împrumut vreo zece mii de dolari și, pentru că nu prea-i plăcea școala, „în loc să cumpere cărți”, i-a jucat la cazino, unde, culmea, a câștigat! Apoi, ar fi jucat la pariuri sportive unde a repetat câștigurile și a ajuns să aibă vreo șase milioane de dolari. Din păcate, mai multe case de pariuri nu-l mai acceptă ca parior, așa încât s-a apucat să predea lecții particulare de pariat, din care afirmă că ar câștiga circa patru mii de dolari pe lună.

Răbdarea mea s-a încheiat în momentul în care „jurnalistul” Mihai Morar i-a propus să-și cheltuiască banii în România, unde sunt femei frumoase, oferindu-se să-i organizeze un „casting”! Asta da, recunosc, o culme a jurnalismului!

Ceea ce deranjează și mai mult, este că omul ăsta, Mihai Morar, pe motiv că se trage din Maramu’, se dă „maramureșan”! Nu cred că e cazul! El nu mai are nimic din puritatea și autenticitatea acestor oameni. Spiritul său e pervertit de dorința de succes pe sticlă!

Deoarece nivelul profesionalismului oamenilor din media românești este în cădere liberă, ar trebui ca unele „emisiuni” să fie luate la întrebări de acest CNA! Altfel, generații întregi de oameni vor considera că viața și succesul în viață îl reprezintă „modelele” prezentate de acești amărășteni de pseudo-jurnaliști…

Cum apreciați acest articol?

Eu îl consider de 5 ⭐️ (altfel nu-l scriam). Tu?

Total voturi: 0 :: Media evaluării: 0

Fără voturi, încă! Fii primul la evaluarea acestui articol.

Dacă ați găsit acest articol util...

Urmăriți-mă pe social media!

Regret dacă acest articol nu v-a fost util!

Permiteți-mi să-l îmbunătățesc!

Spuneți-mi cum pot îmbunătăți acest articol?

2 thoughts on “Jurnaliști, nenică!

  1. markwilliams 17 martie 2016 at 14:39

    Care CNA ?? aceasta institutie a fost deviata dela scopul infiintarii ei..este pur si simplu confiscata si intretinuta de monstrul PSD, prin si mai monstruoasa lor presedinta – Laura Georgescu. Prinsa in flagrant delict, in urma perchezitiei DNA cu sesizari contra ANTENA 3, bagate la sertar,…aceasta are in continuare protectie politica si nu are deontologie si respect fata de legea CNA. Asa cum Ciorbea este aservit PSD, la fel si CNA… O mizerie romaneasca, ilegala si sustinuta de sistemul ticalosit, din care face parte PSD ca promotor.

    • UnCheș 17 martie 2016 at 15:11

      Vorbeam strict despre datoria unui organism al statului român. În rest, da, sunt de acord cu cele afirmate de dvs. Din păcate, această situație are consecințe morale dramatice…

Lasă o urmă a trecerii tale pe aici. Un comentariu e binevenit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.