Europa musulmană?

Actualul val imigraționist este un eveniment trecător și fără consecințe, sau E posibilă o schimbare dramatică a structurii populației europene? Vom asista la apariția Eurabiei? Documentarul „Europa: ultima redută” analizează situația…

După vizionarea unui astfel de documentar, ne putem întreba cum e cu ridicarea moscheii în București? E o chestie care trebuie acceptată?

În evul mediu, Europa orientală a apărat Occidentul de invazia otomană. Rămase în urmă din punct de vedere economic, aceleași țări est-europene ar putea fi ultimul bastion european, datorită imploziei democrației occidentale care nu dă semne că ar face față presiunii interne la care sunt supuse oficialitățile pentru impunerea legii Sharia…

3 thoughts on “Europa musulmană?

  1. Magda 18 aprilie 2016 at 21:29

    În niciun caz! Nu trebuie acceptată nici o moschee megalomanică de forma/structura Casei Popoului ori a ”mântuirii” nu știu cui! E-o tâmpenie și un prim-act de eugenie a poporului ăsta!

    • UnChes 21 aprilie 2016 at 12:53

      Pentru ne-musulmani, pericolul unei moschei este prezentat clar în film. Moscheea este un for de promovare a perceptelor legii șaria… Și asta nu e în regulă!

Lasă un răspuns